Paras valvontakamera – Vertailussa 10 parasta

paras valvontakamera vertailu

Valvontakamerat ovat nykypäivänä yhä suositumpia kodin, toimiston ja muiden tilojen turvallisuuden lisäämiseksi. Valvontakameroiden laaja valikoima tekee kameran valinnasta kuitenkin haastavaa, sillä erilaiset ominaisuudet ja hinnat vaihtelevat suuresti.

Joten miten valita paras valvontakamera omiin tarpeisiin? Tässä artikkelissa käymme läpi 10 parasta valvontakameraa vertailun kera, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Parhaat valvontakamerat vertailussa:

 1. Paras valvontakamera – Xiaomi Camera 2K.
 2. Hyvä valvontakamera ulkokäyttöön – TP-LINK TAPO C420S2.
 3. Valvontakamera ulos – Xioami Wireless Outdoor.
 4. Valvontakamera kotiin – HIKVISION DS-2CD1743G0-IZ.
 5. Huomaamaton valvontakamera – AXIS P3248-LVE.
 6. Hyvä valvontakamera mökille – Xiaomi 360° 2K PRO.
 7. Langaton valvontakamera ulos – TP-LINK TAPO C310.
 8. Pieni valvontakamera – TP-LINK TAPO C225.
 9. Tallentava valvontakamera ulos – AXIS P1455-LE.
 10. Lähettävä valvontakamera – Xioami Home Security 2K.

1. Paras valvontakamera: Xiaomi Camera 2K

Paras valvontakamera


Etsitkö tyylikästä ja helppokäyttöistä turvakameraa kotisi valvontaan? Tutustu XIAOMI CAMERA 2K -turvakameraan, joka tarjoaa huippuluokan 2K-videotarkkuuden ja tekoälyalgoritmin täydelliseen seurantaan. Kyseinen kamera oli myös tämän vertailun testivoittaja ja paras valvontakamera -tittelin saaja.

Tämä langaton turvakamera on varustettu magneettikiinnityksellä, joka tekee asennuksesta vaivatonta ja joustavaa. Voit sijoittaa kameran kätevästi minne tahansa, missä tarvitset lisäturvaa.

XIAOMI CAMERA 2K -turvakamerassa on kaiutin ja mikrofoni, jotka mahdollistavat kaksisuuntaisen kommunikoinnin. Voit siis käyttää kameraa myös videopuheluiden tekemiseen tai vaikka lemmikkisi kanssa kommunikointiin.

Mi Home -sovellus ja ääniohjaus tekevät kameran hallinnoinnista erittäin helppoa ja vaivatonta. Voit tarkkailla kotisi tilannetta mistä tahansa ja milloin tahansa, olitpa sitten töissä tai lomalla.

XIAOMI CAMERA 2K paras turvakamera yhdistää huippuluokan teknologian tyylikkääseen muotoiluun, ja se on loistava valinta kaikille, jotka haluavat parantaa kotinsa turvallisuutta helposti ja vaivattomasti. Kokonaisuudessaan tämä valikoitui testin paras valvontakamera -voittajaksi sen uskomattoman hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta.

2. Hyvä valvontakamera ulkokäyttöön: TP-LINK TAPO C420S2

Hyvä valvontakamera ulkokäyttöön

Etsitkö helppokäyttöistä, langatonta turvakamerajärjestelmää, joka tarjoaa selkeän kuvan ja pitkän käyttöajan? Tutustu TP-LINK TAPO C420S2 -turvakamerajärjestelmään, joka tarjoaa huippuluokan 2K QHD-videolaadun ja jopa 180 päivän akunkeston.

TP-LINK TAPO C420S2 -turvakamerassa on älykäs tunnistus, joka tunnistaa ihmiset, eläimet ja ajoneuvot. Näin voit olla varma, että kamera tallentaa vain olennaiset hetket ja varoittaa sinua vain tarvittaessa.

Johdottoman asennuksen ansiosta voit valita juuri sinulle sopivan paikan kameran asentamiselle, ja IP65-suojaus auttaa kestämään ulko-olosuhteissa.

TP-LINK TAPO C420S2 -turvakamerajärjestelmä tallentaa tapahtumat erikseen hankittavalle muistikortille (max. 256GB) tai erikseen tilattavalle Tapo Care -pilvipalvelulle. Näin voit tarkkailla kotisi tilannetta missä tahansa ja milloin tahansa, olitpa sitten töissä tai lomalla.

TP-LINK TAPO C420S2 -turvakamerajärjestelmä yhdistää käyttömukavuuden ja huippuluokan teknologian yksinkertaiseen muotoiluun, ja se on loistava valinta kaikille, jotka haluavat parantaa kotinsa turvallisuutta helposti ja vaivattomasti.

3. Valvontakamera ulos: Xioami Wireless Outdoor

Valvontakamera ulos


Haluatko varmistaa kotisi turvallisuuden myös ulkona? Xiaomi Wireless Outdoor Security Camera 1080p on juuri sinulle. Tämä langaton turvakamera sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön ja tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja älykkään seurannan.

Xiaomi Wireless Outdoor Security Camera 1080p -turvakameran 1080p-videotarkkuus ja 130 asteen laajakuvanäkymä takaavat selkeän kuvan. Tekoälyalgoritmi varmistaa täydellisen seurannan ja suojattu IP65-suojastandardilla pölyltä ja kastumiselta.

Tämä turvakamera tarjoaa jopa 90 päivän akunkeston, joten sinun ei tarvitse huolehtia jatkuvasta lataamisesta. Gyroskoopilla suojattu varkaudenesto auttaa pitämään kameran paikallaan ja estämään varkauksia.

Hallinta on helppoa Mi Home -puhelinsovelluksella, joka mahdollistaa kameran asetusten säätämisen ja tallennusten tarkastelemisen milloin tahansa ja missä tahansa. Xiaomi Wireless Outdoor Security Camera 1080p vaatii toimiakseen Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p Set -turvakamerapaketin.

Anna kotisi turvallisuuden olla hyvissä käsissä Xiaomi Wireless Outdoor Security Camera 1080p:n avulla.

4. Valvontakamera kotiin: HIKVISION DS-2CD1743G0-IZ

Valvontakamera kotiin

Haluatko varmistaa kodin turvallisuuden parhaalla mahdollisella laadulla? Hikvision DS-2CD1743G0-IZ -turvakamera on juuri sinulle. Tämä turvakamera tarjoaa korkealaatuista kuvaa 4 MP:n resoluutiolla, tehokkaalla H.265+ -pakkausteknologialla sekä selkeän kuvan vahvan taustavalonkin ollessa läsnä kiitos 120 dB:n WDR-tekniikan.

Hikvision DS-2CD1743G0-IZ -turvakamerassa on jopa 128 GB:n SD-korttipaikka tallennusta varten ja 2,8-12 mm:n moottoroitu vari-focal -linssi, jonka ansiosta kameran asennus ja seuranta on helppoa. Kamera on myös veden- ja pölynkestävä (IP67), vandalisuojaus (IK10) sekä EXIR 2.0: n edistyksellinen infrapunatekniikka pitkällä IR-kantamalla.

Hikvision DS-2CD1743G0-IZ on turvakamera, joka tarjoaa laadukasta kuvaa ja on helppo asentaa sekä käyttää. Anna kodin turvallisuuden olla hyvissä käsissä Hikvision DS-2CD1743G0-IZ -turvakameran avulla.

5. Huomaamaton valvontakamera: AXIS P3248-LVE

Huomaamaton valvontakamera

Axis P3248-LVE on laadukas IP-turvakamera, joka on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön. Kamera on varustettu langallisella yhteysteknologialla ja se on helppo asentaa kattoon tai seinään kiinnitystyyppinsä ansiosta. Voit valita kameran värin mustana tai valkoisena, ja sen kotelo on kestävä kupoli.

Kameran erittäin alhainen valaistusarvo, vain 0,14 lx, takaa selkeän kuvan myös hämärässä tai pimeässä ympäristössä. Kamera kattaa laajan kiertokulman 350 asteen ja kallistuskulman -75 – 75 asteen välillä, joten se mahdollistaa laajan alueen valvonnan.

Axis P3248-LVE:ssä on korkealaatuinen CMOS-anturi ja optinen sensori, joka on kooltaan 25,4/1,8 mm (1/1.8″). Kameran polttoväli on 4.3 – 8.6 mm, joten voit helposti valita valvottavan alueen.

Kamera on myös erittäin kestävä ja kestää vettä ja pölyä IP67-suojastandardin mukaisesti. Lisäksi se on vandalismia kestävä (IK10). Axis P3248-LVE tarjoaa siis luotettavan ja kestävän ratkaisun turvallisuuteen ulkotiloissa.

6. Hyvä valvontakamera mökille: Xiaomi 360° 2K PRO

Hyvä valvontakamera mökille


Xiaomi 360° Home Security Camera 2K Pro on langaton turvakamera, joka tarjoaa erinomaisen valvonnan kotiisi. Kameran 2K-videotarkkuus ja 360 asteen näkökenttä mahdollistavat erittäin selkeän kuvan laajan alueen valvonnassa.

Kameran tekoälyalgoritmi takaa täydellisen seurannan ja automaattisen hälytyksen, jos havaitaan epätavallista toimintaa. Kaiutin ja mikrofoni mahdollistavat kaksisuuntaisen kommunikoinnin, joten voit käyttää sitä esimerkiksi lastenhoitoon tai kotieläinten valvontaan.

Helppo asennus ja hallinta Mi Home -sovelluksella ja ääniohjauksella tekevät siitä entistä kätevämmän käyttää.

7. Langaton valvontakamera ulos: TP-LINK TAPO C310

Langaton valvontakamera ulos

Etsitkö turvallista tapaa pitää kotisi tai yrityksesi valvonnassa? TP-LINK TAPO C310 ulkokamera on täydellinen ratkaisu sinulle. Tämä huippuluokan kamera tallentaa jokaisen kuvan uskomattoman tarkasti 3MP-tarkkuudella, jolloin et menetä yhtään yksityiskohtaa. Se sisältää myös liikkeentunnistuksen, joka ilmoittaa sinulle välittömästi, kun kamera havaitsee liikettä.

Etkö ole kotona tai toimistossa? Ei hätää! Voit käyttää TP-LINK TAPO C310 ulkokameraa milloin tahansa ja missä tahansa älypuhelimesi tai tablet-laitteesi kautta Tapo-sovelluksen avulla. Sovellus on erittäin helppokäyttöinen ja antaa sinulle täyden hallinnan kamerasi asetuksista, tallennuksesta ja tarkkailusta.

TP-LINK TAPO C310 ulkokamera on myös erittäin monipuolinen. Se tallentaa paikallisesti jopa 128 Gt 3MP-videota microSD-kortille, mikä tarjoaa kätevän pääsyn videomateriaaliisi. Lisäksi se sisältää ääni- ja valohälytykset, jotka auttavat karkottamaan ei-toivotut vierailijat. Voit myös käyttää kameraa keskustellaksesi henkilön kanssa, joka näkyy kamerassa.

TP-LINK TAPO C310 ulkokamera on tyylikäs, helppokäyttöinen ja turvallinen tapa valvoa kotiasi tai yritystäsi. Sen ultra-korkean resoluution tallennus, liikkeentunnistus, ääni- ja valohälytykset sekä etäkäyttömahdollisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan jokaiselle, joka etsii laadukasta ja monipuolista turvakameraa.

8. Pieni valvontakamera: TP-LINK TAPO C225

Pieni valvontakamera


Etsitkö älykästä ja monipuolista tapaa valvoa kotiasi tai toimistoasi? TP-LINK TAPO C225 PAN/TILT AI HOME SECURITY WIFI CAMERA on täydellinen ratkaisu sinulle. Tämä huippuluokan kamera tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, jotka pitävät kodin tai toimiston turvassa ja valvonnassa.

TP-LINK TAPO C225 PAN/TILT AI HOME SECURITY WIFI CAMERA:ssa on ainutlaatuinen ominaisuus – fyysinen yksityisyys. Voit fyysisesti estää kameran linssin halutessasi, mikä antaa sinulle täydellisen hallinnan yksityisyydestäsi. Kamera on myös varustettu älykkään tunnistuksen avulla, joka tunnistaa ihmiset, eläimet ja ajoneuvot, joten voit olla varma, että vain tärkeimmät havainnot tallennetaan.

TP-LINK TAPO C225 PAN/TILT AI HOME SECURITY WIFI CAMERA:ssa on myös ääni- ja valotunnistusominaisuudet, jotka auttavat sinua häätämään pois ei-toivotut vieraat. Kun kamera havaitsee liikettä, se antaa valo- ja äänimerkin, joka karkottaa häiriköt. Näin voit olla varma, että kotisi tai toimistosi on aina turvassa.

TP-LINK TAPO C225 PAN/TILT AI HOME SECURITY WIFI CAMERA on myös erittäin helppo otaa käyttöön Tapo-sovelluksella. Sovellus on erittäin helppokäyttöinen ja antaa sinulle täyden hallinnan kamerasi asetuksista, tallennuksesta ja tarkkailusta. Voit myös käyttää sovellusta kameran ohjaamiseen, joten voit kääntää ja kallistaa kameraa haluamaasi suuntaan.

TP-LINK TAPO C225 PAN/TILT AI HOME SECURITY WIFI CAMERA on tyylikäs, monipuolinen ja turvallinen tapa valvoa kotiasi tai toimistoasi. Sen fyysisen yksityisyyden, älykkään tunnistuksen, ääni- ja valotunnistuksen sekä helpon käyttöönoton ansiosta se on erinomainen valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta ja monipuolista turvakameraa.

9. Tallentava valvontakamera ulos: AXIS P1455-LE

Tallentava valvontakamera ulos

AXIS P1455-LE on langallinen IP-turvakamera, joka tarjoaa huippuluokan turvallisuusominaisuudet. Sen digitaalinen PTZ-tila mahdollistaa helpon kameran suuntaamisen, jotta et menetä mitään tärkeää näkökentässäsi. Kameran musta tai valkoinen bullet-kotelo on tyylikäs ja kestävä.

P1455-LE:n CMOS-anturi ja 25,4 / 2,8 mm (1 / 2.8″) optinen sensori mahdollistavat erittäin tarkat ja laadukkaat kuvat myös hämärässä, sillä sen pienin valaistus on vain 0,01 lx. Kamera tarjoaa myös laajan 114° vaakasuoran ja 58° pystysuoran kuvakulman, joten se kattaa suuren alueen.

Kameran optinen zoomaus on 3x ja sen polttovälialue on 3 – 9 mm. AXIS P1455-LE on helppo asentaa seinään ja sen käyttö on yksinkertaista. Tämä kamera on täydellinen valinta, kun tarvitset luotettavan turvakameran tärkeiden alueiden valvontaan.

10. Lähettävä valvontakamera: Xioami Home Security 2K

Lähettävä valvontakamera

XIAOMI 360° HOME SECURITY CAMERA 2K on langaton turvakamera, joka tarjoaa täydellisen ratkaisun kodin valvontaan. Sen 2K-videotarkkuus ja 360 asteen näkökenttä takaavat, että et menetä mitään tärkeää. Voit helposti seurata kotiasi ja tarkistaa, mitä tapahtuu milloin tahansa.

XIAOMI 360° HOME SECURITY CAMERA 2K:ssa on tekoälyalgoritmi, joka tunnistaa liikkeen ja älykkäästi seuraa sitä. Voit myös käyttää sen kaiutinta ja mikrofonia kaksisuuntaiseen kommunikointiin, joten voit puhua perheesi kanssa tai karkottaa tunkeilijat.

Asennus on helppoa, ja voit hallita kameraa helposti Mi Home -sovelluksella ja ääniohjauksella. Voit asettaa hälytyksiä ja tarkistaa kuvia missä tahansa ja milloin tahansa, kun olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. XIAOMI 360° HOME SECURITY CAMERA 2K on täydellinen ratkaisu, kun haluat varmistaa kodin turvallisuuden ja valvonnan.

Miten valita paras valvontakamera?

Valvontakamerat auttavat pitämään niin kotisi, kuin yrityksesi tilat turvassa. Valvontakameroita on erilaisia ja valikoima on laaja, joten miten valita paras valvontakamera?

 1. Tarkoitus: Mieti, mikä on valvontakameran tarkoitus. Haluatko valvoa ulko- tai sisätiloja? Tarvitsetko tarkkaa kuvaa, jonka voit jakaa viranomaisille tapaturman sattuessa? Vai haluatko vain pitää silmällä lemmikkejäsi tai lastasi?
 2. Laatu: Kuvanlaatu on oleellinen ominaisuus valvontakameroissa. Valitse kamera, joka tarjoaa korkealaatuisen kuvan ja tarkkuuden, jotta voit erottaa yksityiskohdat ja tunnistaa kasvot ja esineet. 2K- tai 4K-tarkkuus on hyvä vaihtoehto.
 3. Liitettävyys: Valitse valvontakamera, joka on helposti liitettävissä kotiverkkoon. Wi-Fi-yhteys on hyvä vaihtoehto, koska se mahdollistaa kameran käytön älypuhelimella tai tietokoneella.
 4. Yökuvaus: Monet valvontakamerat tarjoavat yönäön ominaisuuden, joka mahdollistaa kuvan tallentamisen myös pimeässä. Valitse kamera, joka tarjoaa hyvän näköetäisyyden pimeässä.
 5. Liiketunnistus: Liiketunnistusominaisuus on hyvä ominaisuus valvontakameroissa. Se mahdollistaa kameran käynnistymisen ja tallentamisen automaattisesti, kun se havaitsee liikettä.
 6. Tallennus: Valitse valvontakamera, joka tarjoaa tallennusmahdollisuuden. Monet kamerat tarjoavat paikallisen tallennuksen microSD-kortille tai pilvitallennusmahdollisuuden. Varoituksen sana pilvitallennukseen: se saattaa olla kallis vaihtoehto pitkällä aikavälillä.
 7. Asennus: Valitse valvontakamera, joka on helppo asentaa ja käyttää. Monet kamerat tarjoavat helppokäyttöisen sovelluksen, joka helpottaa asennusta ja käyttöönottoa.

Valvontakamera ulos

Valvontakamera ulos on erityisen suosittu, sillä se antaa mahdollisuuden valvoa kiinteistön ympärillä olevaa aluetta ja havaita mahdollisia tunkeutujia tai muita häiriötekijöitä.

Kun etsit sopivaa valvontakameraa ulos, on kannattavaa ottaa huomioon muutamia oleellisia seikkoja. Etsi sellainen kamera, joka on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita, kuten kuumuutta, kylmää, kosteutta ja pölyä. Lue myös paras pyörivä laser ulkokäyttöön vertailu. Tämä auttaa varmistamaan, että kamera toimii luotettavasti vuoden ympäri.

Kamera, joka tallentaa kuvan korkealla resoluutiolla, mahdollistaa selkeämmän kuvan, joka voi auttaa tunnistamaan mahdollisia tunkeutujia tai rikoksentekijöitä. Yleensä 1080p-tarkkuus on hyvä valinta, mutta jotkut kameroista tarjoavat jopa 4K-tarkkuuden.

Kameran ominaisuudet, kuten liikkeentunnistus, yökuvaus ja kaksisuuntainen ääni. Liikkeentunnistus antaa kameran havaita liikettä ja aloittaa tallentamisen, mikä auttaa tallentamaan tapahtumia, jotka voivat auttaa rikostutkinnassa. Yökuvaus mahdollistaa tallentamisen myös pimeässä, kun taas kaksisuuntainen ääni antaa sinun kuulla ja puhua kameran kautta.

Valvontakamera sisälle

Paras valvontakamera sisälle on myös hyvä vaihtoehto. Mieti ensin, mihin haluat sijoittaa kameran. Haluat ehkä laittaa sen sisäänkäynnin yläpuolelle tai olohuoneen nurkkaan. Jokainen sijoituspaikka edellyttää erilaista kameran mallia ja ominaisuuksia. Esimerkiksi olohuoneessa haluat kameran, joka sekoittuu ympäristöön.

Seuraavaksi sinun tulee valita tallennusominaisuudet. Joissakin kameroissa on sisäänrakennettu tallennus, joka tallentaa videon kameran omalle muistikortille. Toisissa kameroissa on pilvipohjainen tallennus, joka lähettää tallennetun videon turvallisesti pilvipalvelimeen. Pilvipohjainen tallennus on kätevä tapa varmistaa, että tallennettu video on turvallisesti varmuuskopioitu.

Kuvanlaatu on myös olennainen tekijä valitessasi valvontakameraa sisätiloihin. Haluat varmistaa, että kameran kuvanlaatu on riittävän hyvä, jotta voit tunnistaa mahdolliset tunkeilijat ja tarkastaa kodin tai liiketilojen turvallisuuden. Hyvälaatuinen kamera tallentaa korkealaatuista videota, joka on helppo tarkastella myöhemmin.

Haluat valvontakameran, joka on helppo asentaa ja käyttää. Joissakin kameroissa on helppo asennusprosessi ja intuitiivinen käyttöliittymä, mikä tekee asennuksesta ja käytöstä helppoa. Joissakin kameroissa on myös mobiilisovellus, joka mahdollistaa valvonnan ja tallennusten tarkastelun mistä tahansa.

Turvakamera kokemuksia


Turvakamerat ovat yhä yleisempiä kodin turvajärjestelmien osia. Käytön yleistymisen myötä myös käyttäjien kokemukset ovat lisääntyneet. Olemme keränneet muutaman käyttäjän tarinat turvakameroiden käytöstä ja heidän kokemuksistaan.

Jaska hankki turvakameran kotiinsa pari vuotta sitten sen jälkeen, kun hänen taloonsa oli murtauduttu. Aluksi hän oli hieman skeptinen kameran hyödyllisyydestä, mutta pian hän huomasi sen olevan korvaamaton apu turvallisuuden tunteen luomisessa. Jaska on kiinnittänyt kameran olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen, jotta hän voi seurata kotiaan aina kun hän on poissa. Hän kertoo, että turvakamera on auttanut häntä tuntemaan olonsa turvallisemmaksi ja hän on erittäin tyytyväinen ostokseensa.

Heikki käyttää turvakameraa kodissaan, jossa hän asuu yksin. Hän on asentanut kameran eteiseen ja seurannut sitä puhelimellaan, kun hän ei ole kotona. Hän kertoo, että kamera on antanut hänelle paljon rauhaa ja turvallisuudentunnetta, kun hän on poissa kotoa. Heikki myös huomauttaa, että turvakameran avulla hän pystyy tunnistamaan, jos joku on käynyt hänen asunnossaan.

Hanna käyttää turvakameraa sekä kotona että työpaikallaan. Hän kertoo, että kameran avulla hän pystyy tarkkailemaan lastensa turvallisuutta kotona ja myös seuraamaan työpaikan tapahtumia. Hän pitää kameraa erityisen hyödyllisenä, koska hän voi tarkkailla sitä etänä ja varmistaa, että kaikki on kunnossa, kun hän ei ole paikalla.

Kaikki kolme käyttäjää ovat yhtä mieltä siitä, että turvakamera on erittäin hyödyllinen lisä kodin turvajärjestelmään. Se auttaa luomaan turvallisuudentunnetta ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden seurata kotiaan, vaikka hän ei olisi paikalla. He myös huomauttavat, että kameran asentaminen ja käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Jos harkitset turvakameran hankkimista, näiden käyttäjien kokemukset voivat auttaa sinua tekemään päätöksen.

Uusimmat

Suositut