Paras jääkaappi vertailu | Testissä 5 suosituinta

Paras jääkaappi kokemuksia

Paras jääkaappi testissä vertailemme viiden suosituimman jääkaapin ominaisuuksia ja suorituskykyä. Olemme tutkineet tarkasti markkinoiden parhaimpia vaihtoehtoja tarjotaksemme sinulle kattavan ja objektiivisen näkemyksen siitä, mikä jääkaappi voisi olla juuri sinulle sopivin valinta.

Jääkaappi on yksi kodin tärkeimmistä laitteista, joka pitää ruokasi tuoreena ja tarjoaa optimaalisen säilytysympäristön. Tiedämme, että valitessasi uutta jääkaappia haluat tehdä päätöksen, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi. Siksi olemme koonneet tämän vertailun, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen ja löytää juuri sinulle sopivan jääkaapin.

Tässä artikkelissa keskitymme viiteen suosituimpaan jääkaappimalliin, jotka ovat keränneet mainetta suorituskyvystään, energiatehokkuudestaan ja käyttäjäystävällisyydestään. Käymme läpi niiden tekniset tiedot, erikoisominaisuudet ja arvioimme niiden toimintaa eri käyttötilanteissa. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua löytämään paras mahdollinen jääkaappi, joka vastaa tarpeitasi ja tarjoaa kestävän ratkaisun arjen ruokasäilytykseen.

Olipa sitten etsimässäsi jääkaapissa tilaa suurperheelle, edistyneitä teknologisia ominaisuuksia tai energiatehokkuutta, tämä artikkeli tarjoaa sinulle kattavan vertailun markkinoiden johtavista malleista. Vertailumme perustuu perusteellisiin testauksiin ja asiantuntijoidemme arvioihin, jotta voit luottaa saamiisi tietoihin ja tehdä harkitun päätöksen.

Lue siis eteenpäin ja anna meidän auttaa sinua löytämään paras jääkaappi tarpeisiisi. Olemme varmoja, että tämä vertailu auttaa sinua tekemään informoidun päätöksen ja tuo arkeesi käytännöllisyyttä ja tyytyväisyyttä.

Vertailussa parhaat jääkaapit:

 1. Paras jääkaappi – Smeg FAB28RWH5.
 2. Paras kaasujääkaappi – Sunwind Ventus 185.
 3. Pieni jääkaappi – Severin Switch Retro.
 4. Korkea jääkaappi – Fisher & Paykel ActiveSmart.
 5. Halvin kaasujääkaappi – Sundwind Ventus 60TC.

1. Paras jääkaappi: Smeg FAB28RWH5

Paras jääkaappi

Jos haussa on paras jääkaappi on Smeg FAB28RWH5 laadukas jääkaappimalli, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja tyylikästä retroilmettä keittiöösi.

Smeg FAB28RWH5 on älykäs 2-in-1-ratkaisu, jossa yhdistyvät jääkaappi ja pakastin. Tämä käytännöllinen ominaisuus tarjoaa sinulle monipuolisuutta ruokasi säilyttämiseen ja jäädyttämiseen samassa laitteessa. Voit nauttia kätevästä ja tehokkaasta ruoan säilytyksestä ilman tarvetta erilliseen pakastimeen.

Tämän jääkaapin energiatehokas LED-valo tarjoaa kirkkaan valaistuksen sisätiloihin, jotta näet selkeästi ruokasi ja tarvikkeesi. LED-valo ei ainoastaan tarjoa tehokasta valaistusta, vaan se myös kuluttaa vähemmän energiaa, mikä auttaa säästämään sähkökustannuksissa.

Smeg FAB28RWH5 on suunniteltu tarjoamaan hiljaista toimintaa. Sen melutaso on vain 38 dB, mikä tekee siitä erittäin hiljaisen laitteen. Voit nauttia rauhallisesta ympäristöstä keittiössäsi, ilman häiritseviä ääniä, kun jääkaappi hoitaa tehokkaasti ruoan säilytyksen.

Tämän jääkaapin ulkonäkö ja design ovat ainutlaatuisia. Se on saanut innoituksensa 50-luvun retrotyylistä, mikä tuo keittiöösi tyylikästä ja nostalgista ilmettä. Smeg FAB28RWH5 on suunniteltu huolella yksityiskohtia unohtamatta, ja sen ulkoasu tekee siitä todellisen katseenvangitsijan keittiössäsi.

Yhdistä käytännöllisyys, tyyli ja energiatehokkuus Smeg FAB28RWH5 -jääkaapilla. Tämä laadukas jääkaappi tarjoaa sinulle monipuolisia säilytysratkaisuja, älykkään suunnittelun ja retrotyylisen ilmeen. Se täyttää keittiösi tarpeet ja tuo siihen aitoa laatua ja eleganssia.

2. Paras kaasujääkaappi: Sunwind Ventus 185

Paras kaasujääkaappi

Sunwind Ventus 185 on vertailumme paras kassujääkaappi pakastelokerolla. Tämä käytännöllinen ja tehokas jääkaappi tarjoaa sinulle luotettavaa ja energiatehokasta säilytystilaa kaasukäytöllä.

Sunwind Ventus 185 on suunniteltu tarjoamaan sinulle optimaalisen säilytystilan ruoalle ja tarvikkeille. Sen tilavuus on 173 litraa, josta jääkaapin tilavuus on 128 litraa ja pakastimen tilavuus 45 litraa. Tämä tilava jääkaappi antaa sinulle runsaasti tilaa ruokien ja juomien säilytykseen, olipa sitten kyseessä päivittäiset ostokset tai pidemmän aikavälin varastointi.

Sunwind Ventus 185 on varustettu käytännöllisellä pakastelokerolla, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden säilyttää pakasteita pitkään. Voit nauttia tuoreesta ja jäädytetystä ruoasta, kun tarvitset sitä. Pakastimen tilavuus on 45 litraa, mikä riittää monipuoliseen pakastamiseen ja säilytykseen.

Tämän kaasujääkaapin mitat ovat korkeus 1 480 mm, leveys 600 mm ja syvyys 650 mm. Se on kompakti ja sopii hyvin erilaisiin keittiötiloihin ja asennusympäristöihin. Voit luottaa sen kestävyyteen ja laatuun.

Sunwind Ventus 185:n liitäntätyyppi on nestekaasu, mikä tekee siitä erittäin kätevän vaihtoehdon esimerkiksi mökille, retkelle tai paikkoihin, joissa sähköliitäntä ei ole käytettävissä. Tämä mahdollistaa jääkaapin käytön riippumatta sähköverkosta.

Kaasunkulutus on tehokas ja taloudellinen, sillä se kuluttaa vain 552 grammaa nestekaasua 24 tunnin aikana. Voit nauttia luotettavasta ja kestävästä jääkaapin toiminnasta ilman huolta suuresta energiankulutuksesta.

3. Pieni jääkaappi: Severin Switch Retro

Pieni jääkaappi

Severin Switch Retro pieni jääkaappi on mitoiltaan kompakti, vain 9,6 x 47,4 x 44,7 cm. Sen pieni koko tekee siitä täydellisen valinnan opiskelijoille, jotka tarvitsevat kätevän ja tilaa säästävän jääkaapin esimerkiksi opiskelija-asuntoon tai pieniin keittiötiloihin. Se mahtuu vaivattomasti pieneen tilaan ja tarjoaa kuitenkin riittävästi säilytystilaa ruoalle ja juomille.

Tämän jääkaapin retrotyylinen ulkoasu tuo ripauksen nostalgiaa keittiöösi. Sen tyylikäs muotoilu ja väri tekevät siitä katseenvangitsijan ja antavat persoonallisuutta tilaan, jossa se sijoitetaan.

Severin Switch Retro jääkaapissa on riittävästi tilaa säilyttää ruokaa ja juomia päivittäisiin tarpeisiin. Vaikka se on kompakti, sen sisätila on tehokkaasti hyödynnetty ja se tarjoaa riittävästi tilaa kaikkien tarpeellisten tuotteiden säilyttämiseen. Voit pitää ruokasi tuoreina ja juomasi viileinä aina tarvittaessa.

Tämä jääkaappi on myös erittäin helppokäyttöinen. Se on varustettu kätevällä kytkimellä, jonka avulla voit säätää jääkaapin lämpötilan tarpeidesi mukaan. Voit valita juuri oikean lämpötilan, joka sopii parhaiten ruokasi ja juomiesi säilyttämiseen.

Severin Switch Retro jääkaappi on luotettava ja hiljainen laite. Sen toiminta ei aiheuta häiritsevää melua, joten voit nauttia rauhallisesta ympäristöstä opiskellessasi tai rentoutuessasi kotona.

Kun etsit kätevää ja kompaktia jääkaappia opiskelijalle tai pieniin keittiötiloihin, Severin Switch Retro on täydellinen valinta. Tämä tyylikäs ja käytännöllinen jääkaappi tarjoaa riittävästi säilytystilaa ruoalle ja juomille, samalla tuoden retrotyylisen ilmeen tilaasi.

4. Korkea jääkaappi: Fisher & Paykel ActiveSmart

Korkea jääkaappi

Jos haussa on korkea jääkaappi Fisher & Paykel ActiveSmart on hyvä valinta. Tämä jääkaappi tarjoaa herkullisen ja tyylipuhtaan muotoilun sekä älykkään teknologian, joka tekee ruoan säilyttämisestä helpompaa ja kätevämpää.

Fisher & Paykel ActiveSmart -jääkaapissa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja toiminnallisuus. Sen herkullinen muotoilu tuo kauneutta ja eleganssia keittiöösi. Voit nauttia jääkaapin ulkonäöstä, joka sopii täydellisesti moderneihin ja tyylitietoisiin sisustuksiin.

Tämä jääkaappi hyödyntää älykästä teknologiaa, joka tekee ruoan säilyttämisestä helpompaa kuin koskaan. ActiveSmart-järjestelmä säätää automaattisesti jääkaapin lämpötilaa ja ilmankosteutta ympäristön olosuhteiden mukaan. Tämä takaa optimaalisen säilytystilan ruoalle ja pitää ruoan tuoreena pidempään.

Fisher & Paykel ActiveSmart -jääkaapin viehättävät ranskalaiset ovet tekevät siitä paitsi tyylikkään myös käytännöllisen valinnan. Ranskalaiset ovet tarjoavat helpon pääsyn sekä jääkaapin että pakastimen tiloihin. Voit kätevästi järjestellä ruoat ja tarvikkeet haluamallasi tavalla.

Pakastimessa on superjäädytysominaisuus, joka mahdollistaa tuoreen ruoan salamannopean pakastamisen. Tämä ominaisuus säilyttää ruoan ravintoaineet ja maut parhaalla mahdollisella tavalla. Voit olla varma, että ruokasi säilyy laadukkaana ja tuoreena pidempään.

Turvallisuus on myös tärkeä osa Fisher & Paykel ActiveSmart -jääkaapin suunnittelua. Jos jääkaapin tai pakastimen ovi on auki yli 90 sekuntia, kuuluu hälytys, joka muistuttaa sinua sulkea oven. Tämä ominaisuus auttaa säästämään energiaa ja varmistaa, että ruokasi säilytetään oikeissa olosuhteissa.

5. Halvin kaasujääkaappi: Sundwind Ventus 60TC

Halvin kaasujääkaappi

Tämä kompakti ja käytännöllinen kaasujääkaappi tarjoaa kätevän säilytysratkaisun mökeille, joissa on vähemmän tilaa tai vain tarve pienelle kylmäsäilytykselle.

Sunwind Ventus 60TC on suunniteltu täydellisesti mökkikäyttöön, jossa tila voi olla rajallista. Sen kompakti koko ja tehokas suunnittelu mahdollistavat sen sijoittamisen pienempiin tiloihin, tarjoten kuitenkin riittävästi säilytystilaa ruoalle ja juomille. Jääkaapin tilavuus on 46 litraa, joka riittää hyvin perustarpeisiin mökillä.

Tämä kaasujääkaappi on erittäin helppokäyttöinen ja kätevä. Oven kätisyys on vaihdettavissa, joten voit säätää sen sopimaan parhaiten käyttöympäristöösi. Termostaattiohjattu jääkaappi varmistaa, että ruokasi säilyvät viileinä ja tuoreina haluamallasi lämpötilalla. Helppokäyttöinen paristosytytys tekee käynnistämisestä vaivatonta, ja yläpuoliset käyttökytkimet tekevät käytöstä helppoa ja intuitiivista.

Sunwind Ventus 60TC:n mitat ovat korkeus 665 mm, leveys 480 mm ja syvyys 460 mm. Tämä kompakti koko mahdollistaa sen sijoittamisen pienempiin tiloihin, kuten mökeille, ja tarjoaa kuitenkin riittävästi säilytystilaa ruoalle ja juomille.

Kaasunkulutus on taloudellista ja tehokasta. Jääkaappi toimii nestekaasulla ja kuluttaa vain 336 grammaa kaasua 24 tunnin aikana. Voit luottaa siihen, että ruokasi säilyvät viileinä ja raikkaina pienellä energiankulutuksella.

Jäähdytysteknologiana Sunwind Ventus 60TC:ssä käytetään absorptiota. Tämä tekniikka varmistaa tehokkaan ja tasaisen jäähdytyksen ruoalle ja juomille, jotta ne säilyvät optimaalisessa kunnossa.

Miten valita paras jääkaappi?

Kun on aika hankkia uusi jääkaappi, voi olla haastavaa navigoida laajan valikoiman ja erilaisten ominaisuuksien viidakossa. Jääkaappi on oleellinen kodinkone, joka säilyttää ruokasi tuoreena ja tarjoaa sinulle päivittäisen mukavuuden. Mutta miten valita juuri sinulle paras jääkaappi?

Tässä artikkelissa tarjoamme sinulle kattavan oppaan jääkaapin valintaan. Käymme läpi tärkeimmät tekijät, jotka sinun tulee ottaa huomioon, sekä tarjoamme hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit tehdä harkitun ja tietoisen päätöksen.

 • Tilavuus ja koko: Arvioi oman kotisi tai keittiösi tila ja mieti, kuinka paljon säilytystilaa tarvitset päivittäin. Valitse jääkaapin tilavuus sen mukaan, kuinka suuri kotitalous on ja kuinka paljon ruokaa yleensä säilytät. Lisäksi varmista, että jääkaapin mitat sopivat hyvin keittiöösi ja että sinulla on riittävästi tilaa sen asentamiseen.
 • Energiatehokkuus: Energiatehokas jääkaappi kuluttaa vähemmän sähköä, mikä ei ainoastaan auta ympäristöä, vaan myös säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Kiinnitä huomiota jääkaapin energialuokkaan ja valitse mieluiten A+++ tai A++-luokan jääkaappi, jotka ovat markkinoiden energiatehokkaimpia vaihtoehtoja.
 • Jääkaapin tyyppi: Jääkaapit tulevat eri tyypeissä, kuten vapaasti seisovina tai kalusteisiin asennettavina. Päätä, kumpi tyyppi sopii parhaiten tarpeisiisi ja keittiösi tyyliin. Vapaasti seisova jääkaappi on helppo asentaa ja se on liikuteltavissa tarvittaessa, kun taas kalusteisiin asennettava jääkaappi sulautuu saumattomasti keittiön sisustukseen.
 • Ominaisuudet ja teknologia: Nykyään jääkaapit tarjoavat monia lisäominaisuuksia ja teknologisia innovaatioita, jotka voivat tehdä arjestasi helpompaa. Esimerkiksi älykkäät ominaisuudet, kuten Wi-Fi-yhteys, älykäs ohjauspaneeli tai automaattinen sulatusjärjestelmä, voivat parantaa käyttökokemustasi. Mieti, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä ja valitse jääkaappi, jossa ne ovat saatavilla.
 • Hinta ja laatu: Lopuksi, mutta ei vähäisimpänä, harkitse jääkaapin hinta-laatusuhdetta. Vertaile eri merkkien ja mallien hintoja sekä lue arvosteluja ja käyttäjäkokemuksia. Muista, että jääkaappi on pitkäaikainen investointi, joten panosta laatuun ja valitse luotettava ja tunnettu valmistaja, joka tarjoaa hyvän takuun ja asiakastuen.

Kuinka kauan pakastin pysyy kylmänä ilman sähköä?

Pakastin on korvaamaton kodinkone, joka mahdollistaa ruokien pitkäaikaisen säilyttämisen ja säilyttää niiden ravintoarvot ja maut. Mutta mitä tapahtuu pakastimelle, kun sähkökatko iskee? Kuinka kauan pakastin pystyy pitämään ruoat kylmänä ja turvallisena ilman sähköä?

Pakastimen pysymisaika riippuu monista tekijöistä, kuten pakastimen kunnosta, täyttöasteesta, ympäristön lämpötilasta ja eristystasosta. Yleisesti ottaen hyvin eristetty pakastin voi pitää ruoat kylmänä noin 24-48 tuntia ilman sähköä, kun taas vanhempi tai huonosti eristetty pakastin voi menettää kylmän lämpimämmässä ympäristössä jo muutamassa tunnissa.

Kun sähkökatko iskee, yksi tärkeimmistä asioista on välttää pakastimen avaamista mahdollisimman paljon. Joka kerta kun avaat pakastimen oven, kylmä ilma pääsee karkaamaan ja lämpötila nousee nopeasti. Pyri pitämään ovi suljettuna niin kauan kuin mahdollista säilyttääksesi kylmän ilman sisällä.

Paljonko jääkaappi kuluttaa sähköä?


Jääkaapin sähkönkulutus on yksi oleellinen asia otettaessa huomioon kodinkoneiden energiatehokkuus ja taloudellisuus. Yleensä jääkaappi käyttää keskimäärin noin 0,40 kWh – 1,4 kWh sähköä päivässä. Vaikka tarkka sähkönkulutus vaihtelee jääkaapin merkistä, mallista, koosta ja käyttötavoista riippuen, voimme antaa yleisiä arvioita jääkaapin sähkönkulutuksesta.

 • Energialuokka: Useimmissa jääkaapeissa on energialuokka-merkintä, joka kertoo laitteen energiatehokkuuden. Energialuokka vaihtelee yleensä A:sta (erittäin energiatehokas) G:hen (vähiten energiatehokas). Uudemmat jääkaapit ovat yleensä energialuokaltaan A+ tai sitä parempia, mikä tarkoittaa, että ne kuluttavat vähemmän sähköä kuin vanhemmat mallit.
 • Jääkaapin koko: Suurempi jääkaappi kuluttaa yleensä enemmän sähköä kuin pienempi malli, koska sen on pidettävä suurempi tila kylmänä. Jos tarvitset suuremman jääkaapin, kannattaa valita energiatehokas malli, joka auttaa säästämään sähköä pitkällä aikavälillä.
 • Käyttötavat: Jääkaapin sähkönkulutukseen vaikuttavat myös käyttötavat. Esimerkiksi usein oven avaaminen ja pitkäksi aikaa auki pitäminen aiheuttavat jääkaapin lämpötilan nousun, mikä puolestaan lisää energiankulutusta. Pyri vähentämään oven avaamista ja varmista, että ovi sulkeutuu kunnolla.

Jääkaappi kokemuksia

Tutustumme Pekan, Matin ja Hannan kokemuksiin heidän jääkaapeistaan. He jakavat omia positiivisia kokemuksiaan ja kehuvat näitä arvokkaita kodinkoneita.

Pekan tarina:

Pekka hankki äskettäin uuden jääkaapin, ja hän on ollut enemmän kuin tyytyväinen sen suorituskykyyn. ”Uusi jääkaappini on uskomaton”, Pekka sanoo innostuneesti. ”Se pitää ruoat todella tuoreina ja kylminä. Lisäksi sen energiatehokkuus on aivan loistava, mikä näkyy sähkölaskussa. Olen iloinen, että päätin panostaa laadukkaaseen jääkaappiin, koska se tekee elämästäni helpompaa ja ruoistani herkullisempia.”

Matin kommentit:

Matti on omistanut saman jääkaapin jo useita vuosia, ja hänen kokemuksensa ovat yhtä positiivisia. ”En voi kuin ylistää tätä jääkaappia”, Matti kertoo hymyillen. ”Se on erittäin hiljainen ja tilava. Minulla on aina tarpeeksi tilaa niin ruoille kuin juomillekin. Lisäksi sen eri osastot ja hyllyt auttavat pitämään ruoat järjestyksessä, mikä tekee ruoan löytämisestä helpompaa. Suosittelen ehdottomasti tätä jääkaappia kaikille.”

Hannan hurmaantuminen:

Hanna on aina ollut vaativampi jääkaapin suhteen, ja hän löysi täydellisen vaihtoehdon tarpeisiinsa. ”Minun täytyy sanoa, että tämä jääkaappi on aivan ihana”, Hanna kertoo hymyillen. ”Sen tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti keittiööni, ja sen monipuoliset toiminnot ovat todella käteviä. Erityisesti pidän siitä, että se säilyttää hedelmät ja vihannekset raikkaina pitkään. Olen niin tyytyväinen tähän hankintaan, että suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat sekä toimivuutta että kaunista ulkonäköä.”

Uusimmat

Suositut