Paras tutti (2024) – Vertailussa 5 parasta

Paras tutti vertailu

Paras tutti vauvalle on yksi niistä valinnoista, jotka vanhemmat joutuvat tekemään lapsen hoitovälineitä valitessaan. Tutti voi olla loistava apu rauhoittamaan vauvaa ja auttamaan häntä nukahtamaan, mutta valinnanvaihtoehtojen moninaisuus voi tehdä päätöksestä haastavan.

Siksi olemme laatineet tämän artikkelin, jossa vertailemme viittä parasta tuttivaihtoehtoa markkinoilla. Jatka lukemista saadaksesi selville, mitkä tutit sopivat parhaiten lapsellesi ja täyttävät sekä turvallisuus- että mukavuusvaatimukset.

Vertailussa parhaat tutit:

 1. BIBS Try-it Collection – Paras tutti.
 2. Philips Avent Curved Soothie – Hyvä tutti.
 3. Virgel Tutti Luonnonkumi – Laadukas tutti.
 4. BIBS Try-it Colour – Edullinen tutti.
 5. NUK Nature Tutti – Halpa tutti.

1. Paras tutti: BIBS Try-it Collection

Paras tutti

BIBS Try-it Collection tarjoaa sinulle parhaan tavan löytää täydellisen tutin lapsellesi. Tämä kätevä tuttisetti sisältää neljä erilaista tuttia, jotta voit helposti testata, mikä niistä on juuri sinun lapsesi suosikki.

Tuttien valikoimaan kuuluvat BIBS-mallistojen Color, De Lux, Supreme ja Couture edustajat, joten voit olla varma, että löydät juuri sellaisen tyylin, joka sopii lapsesi tyyliin ja tarpeisiin. Jokaisessa tutissa on pyöristetty, symmetrinen ja anatomisesti muotoiltu imuosa, joka on valmistettu laadukkaasta luonnonkumista ja silikonista, varmistaen maksimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden pienokaisellesi.

BIBS Try-it Collection on täydellinen valinta, kun haluat varmistaa, että lapsesi saa parasta mahdollista hoivaa ja mukavuutta. Kokeile eri tuteilla ja löydä se, joka tekee lapsesi onnelliseksi ja tyytyväiseksi.

2. Hyvä tutti: Philips Avent Curved Soothie

Hyvä tutti

Philips Avent Curved Soothie on erinomainen valinta, kun etsit mukavaa ja turvallista tuttia lapsellesi. Tämä ainutlaatuinen tutti on suunniteltu huolella, ja siinä on erikoissuunniteltu kaareva ja sydämenmuotoinen levyosa, joka huomioi täydellisesti vauvan kasvojen muodot.

Tutin muotoilu takaa sen, ettei se painu vauvan nenää vasten, mikä tekee siitä miellyttävän ja turvallisen käyttää. Voit olla huoletta, kun annat tämän tutin lapsellesi, sillä se on valmistettu korkealaatuisesta sairaalatasoisesta silikonista, joka on turvallinen ja hygieeninen materiaali.

Philips Avent Curved Soothie on tuttivalinta, joka tarjoaa sekä mukavuutta että turvallisuutta vauvallesi. Sen kaareva muoto ja laadukas materiaali tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon, joka auttaa pitämään pienen rakkaasi onnellisena ja tyytyväisenä.

3. Laadukas tutti: Virgel Tutti Luonnonkumi

Laadukas tutti

Virgel Tutti Luonnonkumi tarjoaa laadukkaan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon lapsesi tarpeisiin. Tässä pakkauksessa saat kolme Virgelin tuttia, jotka on valmistettu ekologisesti kestävästä luonnonkumista. Tämä tekee niistä paitsi turvallisia myös ympäristöystävällisiä valintoja lapsesi hoitoon.

Voit olla huoletta, sillä nämä tutit eivät sisällä haitallisia aineita, kuten BPA:ta tai PVC:tä. Ne on suunniteltu siten, että ne voidaan kierrättää, mikä auttaa vähentämään ympäristökuormitusta ja edistää kestävää kehitystä.

Virgel Tutti Luonnonkumi ei ole vain ympäristöystävällinen, vaan myös helppo käyttää ja puhdistaa. Voit pestä ne helposti juoksevan veden alla mietoa saippuaa apuna käyttäen. Tämä tuttipakkaus tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka yhdistää laadukkaan materiaalin, ympäristötietoisuuden ja käytännöllisyyden, varmistaen lapsesi turvallisuuden ja mukavuuden.

4. Edullinen tutti: BIBS Try-it Colour

Edullinen tutti

Etsitkö edullista, mutta laadukasta tuttivaihtoehtoa vauvallesi? BIBS Try-it Colour on täydellinen valinta. Tämä BIBS-merkin Try-it Colour -tuttisetti tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen vaihtoehdon, joka ei tingi turvallisuudesta tai mukavuudesta.

Tutin imuosa on anatominen, symmetrinen ja pyöreä, mikä tekee siitä miellyttävän käytössä ja sopivan vauvan suuhun. BIBS Try-it -setti mahdollistaa vauvasi kokeilevan erilaisten BIBS Colour -tuttien erilaisia imuosia, jotta hän voi löytää sen, joka tuntuu hänestä kaikista parhaimmalta.

Tämä edullinen tuttivaihtoehto ei tee kompromisseja laadussa ja tarjoaa samalla mahdollisuuden löytää juuri oikeanlaisen imuosan vauvasi tarpeisiin. BIBS Try-it Colour on täydellinen valinta vanhemmille, jotka haluavat varmistaa, että heidän lapsensa saavat parasta mahdollista hoitoa ilman suurta budjettia kuormittavaa hintalappua.

5. Halpa tutti: NUK Nature Tutti

Halpa tutti

Etsitkö taloudellista tuttivaihtoehtoa, joka ei tingi laadusta? NUK Nature Tutti tarjoaa edullisen vaihtoehdon, joka ei pelkästään säästä kukkaroasi, vaan myös ympäristöä. Tämä ympäristöystävällinen Nature-tutti NUK-tuotemerkiltä on valmistettu suurimmaksi osaksi luonnonkumista, mikä tekee siitä ekologisen valinnan.

Tutissa on älykäs ja pyöristetty muotoilu, joka tekee siitä miellyttävän vauvan suuhun. Lisäksi siinä on ilmareiät, jotka auttavat vähentämään ilman kerääntymistä suun ympärille ja siten ehkäisevät ärsytystä. Voit luottaa siihen, että NUK Nature Tutti on valmistettu Saksassa, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja tarkkuudesta tuotannossaan.

Tärkeintä on, että tämä tutti ei sisällä BPA:ta, joten voit olla varma, että se on turvallinen valinta lapsellesi. NUK Nature Tutti tarjoaa taloudellisen vaihtoehdon, joka ei tingi turvallisuudesta tai ympäristötietoisuudesta.

Miten valita paras tutti?

Vanhempana on monia päätöksiä, joita joutuu tekemään lapsen hoidon ja hyvinvoinnin suhteen, ja yksi oleellisimmista kysymyksistä voi olla, mikä tutti on paras lapsellesi. Tutin valinta voi tuntua yksinkertaiselta, mutta se voi vaikuttaa vauvasi mukavuuteen ja tyytyväisyyteen. Ota ainakin nämä huomioon. Lue myös paras itkuhälytin vertailu, jos haussa on hyvä itkuhälytin.

 • Materiaali ja turvallisuus: Tutin materiaali on ensiarvoisen oleellinen tekijä. Tuttien tulisi olla valmistettu materiaalista, joka on turvallinen vauvallesi. Suosittuja materiaaleja ovat silikoni ja luonnonkumi. Varmista, että tutti on BPA-vapaa ja täyttää turvallisuusstandardit.
 • Muoto ja koko: Tuttien muoto ja koko voivat vaihdella merkittävästi. Jotkut tutit ovat anatomisesti muotoiltuja, kun taas toiset ovat pyöreitä. Valitse tutti, joka sopii hyvin vauvasi suuhun ja on mukava käytössä. Liian suuri tai liian pieni tutti voi olla epämukava ja vaikeasti pidettävä suussa.
 • Ilmareiät: Monissa tuttimalleissa on ilmareikiä, jotka auttavat vähentämään ilman kerääntymistä vauvan suun ympärille. Tämä voi olla hyödyllistä estämään ärsytystä ja ihon punoitusta. Tutin ilmareiät voivat myös auttaa vähentämään syljen kertymistä ja ehkäisemään syljen nielemistä.
 • Tutin tyyli ja väri: Tuttien tyyli ja väri voivat olla tärkeitä tekijöitä sekä vanhemmille että lapsille. Valitse tutti, joka miellyttää silmääsi ja sopii lapsesi persoonallisuuteen. On myös hyvä idea harkita tuttien eri malleja ja vaihtoehtoja, sillä jotkut vauvat voivat olla vaativampia kuin toiset ja saattavat mielistyä tiettyyn tyyliin.
 • Tutin vaihdettavuus: Tutin tulee olla helppo puhdistaa ja vaihtaa tarvittaessa. Tarkista, että valitsemasi tuttimalli on vaivaton pitää puhtaana ja mahdollisesti vaihtaa uuteen. Puhdistusohjeet ja mahdollinen lisävarustetarjonta voivat olla hyödyllisiä tekijöitä valinnassa.
 • Kokeilu ja lapsen mieltymykset: Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, muista, että jokainen lapsi on yksilöllinen. Vaikka saat suosituksia ja vinkkejä muiden vanhempien kokemuksista, paras tapa selvittää, mikä tutti sopii parhaiten lapsellesi, on kokeilla eri vaihtoehtoja. Saatat huomata, että vauvasi mieltyy tiettyyn malliin tai materiaaliin, ja se voi auttaa tekemään valinnan.

Uusimmat

Suositut