Paras mehulinko – Vertailussa 5 parasta

Paras mehulinko vertailu

Paras mehulinko vertailussa tutustuimme ja olemme koonneet yhteen viisi parasta mehulinkoa, jotka tekevät tuoreista hedelmistä ja vihanneksista maukasta mehua. Tässä artikkelissa sukellamme syvälle mehulinkojen maailmaan tarjoten sinulle kattavan katsauksen markkinoiden huippumalleihin.

Mehun valmistaminen kotona on ihanteellinen tapa nauttia ravinteikkaista juomista ilman keinotekoisia lisäaineita. Paras tapa saada kaikki mehukkaat mehut irti raaka-aineistasi on investoida laadukkaaseen mehulinkoon, joka tekee prosessista helppoa ja tehokasta. Lue myös paras kapselikeitin vertailu, jos haluat hyvää kahvia aamumehun lisäksi.

Tässä vertailussa tutustumme erilaisiin ominaisuuksiin, suorituskykyyn, ja helppokäyttöisyyteen, jotta voit löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Meidän tiimimme on testannut lukuisia mehulinkoja ja tehnyt perusteellisen tutkimuksen markkinoilla olevista malleista. Käytämme arvioidessamme erilaisia tekijöitä, kuten tehokkuutta, helppokäyttöisyyttä, puhdistusta ja kestävyyttä, jotta voimme tarjota sinulle luotettavan ja kattavan vertailun. Haluamme auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen ja löytämään sinulle parhaiten sopivan mehulinkomallin.

Joten, jos olet etsinyt täydellistä mehulinkoa, joka täyttää tarpeesi ja odotuksesi, olet oikeassa paikassa. Jatka lukemista, kun sukellamme syvemmälle mehulinkojen maailmaan ja esittelemme viisi parasta vaihtoehtoa, jotka ansaitsevat paikkansa keittiössäsi.

Olipa sitten kyse mehun valmistamisesta aamiaiseksi, terveellisistä välipaloista tai mehun valmistamisesta suuremmille juhlapäiville, meillä on sinulle sopiva vaihtoehto.

Parhaat mehulingot vertailussa ja testissä:

 1. Paras mehulinko – Omega Nutrition System Slowjuicer.
 2. Hyvä mehulinko – Bosch MES3500 Vitajuice.
 3. Tehokas mehulinko – Funktion Slowjuicer.
 4. Pieni mehulinko – Ninja JC100.
 5. Halpa mehulinko – Champion Slowjuicer.

1. Paras mehulinko: Omega Nutrition System Slowjuicer

Paras mehulinko

Vertailumme paras mehulinko on Omega Nutrition System Slowjuicer, joka on korkealaatuinen mehulinko, mikä tarjoaa erinomaisen tavan valmistaa mehuja, pähkinävoita ja muita terveellisiä herkkuja. Tämä laite on suunniteltu erityisesti säilyttämään hedelmien vitamiinit, entsyymit ja ravintoaineet tehokkaasti.

Mehunvalmistusprosessissa on usein huolenaiheena se, että perinteisissä mehulingoissa korkea lämpötila voi heikentää hedelmien ravintoarvoa. Kuitenkin Omega Nutrition System Slowjuicer käyttää innovatiivista slowjuicing-tekniikkaa, joka toimii matalalla lämpötilalla säilyttäen näin hedelmien arvokkaat ravintoaineet. Tämä tarkoittaa, että saat nauttia mehusta, joka on täynnä vitamiineja, entsyymejä ja muita terveydelle hyödyllisiä aineita.

Omega Nutrition System Slowjuicer on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joka takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Sen 150 watin tehokas moottori varmistaa tehokkaan mehunpuristuksen ja pähkinöiden jauhamisen ilman vaivaa. Laite on myös kompaktin kokoinen, joten se mahtuu helposti keittiöön ilman, että vie liikaa tilaa.

Mehulinko on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, joten sen käyttö on helppoa ja vaivatonta. Linko on varustettu kätevillä toiminnoilla, kuten automaattisella kääntötoiminnolla, joka varmistaa, että saat kaiken mehun irti hedelmistä. Lisäksi se on helppo purkaa ja puhdistaa, joten voit nauttia terveellisistä herkuista ilman ylimääräistä vaivaa.

Omega Nutrition System Slowjuicer tarjoaa sinulle monipuolisen tavan nauttia tuoreista mehuista ja terveellisistä herkuista kotona. Sen avulla voit valmistaa herkullisia ja ravitsevia mehuja erilaisista hedelmistä, vihanneksista ja marjoista. Voit myös käyttää sitä pähkinävoin valmistamiseen, jolloin voit luoda omia terveellisiä välipaloja helposti.

Hankkimalla Omega Nutrition System Slowjuicerin saat luotettavan ja tehokkaan mehulinkon, joka säilyttää hedelmien vitamiinit, entsyymit ja ravintoaineet. Sen ruostumaton teräsrakenne, kompakti koko ja helppokäyttöiset toiminnot tekevät siitä täydellisen lisän jokaiselle terveellistä ruokavaliota arvostavalle kotikokille.

2. Hyvä mehulinko: Bosch MES3500 Vitajuice

Hyvä mehulinko

Bosch MES3500 Vitajuice on innovatiivinen ja hyvä mehulinko, joka tarjoaa sinulle helpon tavan valmistaa tuoreita ja ravitsevia mehuja kotona. Tämä laite on suunniteltu huippuluokan teknologialla ja tarjoaa sinulle erinomaisen tapahtuman nauttia terveellisistä juomista päivittäin.

Tämän Bosch mehulingon tärkein etu on sen kestävä muovirakenne, joka takaa sen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Laite on suunniteltu sinisellä värillä, joka antaa sille modernin ja tyylikkään ulkonäön. Sen kompakti koko, mitat 31.2 cm leveyttä, 18 cm pituutta ja 31 cm korkeutta, mahdollistaa sen sijoittamisen helposti keittiöön ilman, että se vie liikaa tilaa.

Bosch MES3500 Vitajuice on varustettu tehokkaalla 700 watin moottorilla, joka puristaa mehun tehokkaasti erilaisista hedelmistä ja vihanneksista. Tämän tehon ansiosta saat nauttia täyteläisistä ja ravinnerikkaista mehuista lyhyessä ajassa. Lisäksi laitteen suuri syöttöaukko mahdollistaa hedelmien ja vihannesten helpon lisäämisen, joten voit valmistaa mehuja nopeasti ja vaivattomasti.

Bosch MES3500 Vitajuicen käyttö on erittäin helppoa ja käyttäjäystävällistä. Siinä on selkeästi merkityt painikkeet ja säätimet, jotka mahdollistavat erilaisten mehujen valmistamisen helposti. Laite on myös varustettu tehokkaalla tippalukolla, joka estää mehun valumisen laitteen ulkopuolelle ja helpottaa puhdistamista.

Tämän mehulingon avulla voit nauttia terveellisistä ja raikkaista mehuista, jotka säilyttävät hedelmien ja vihannesten luonnolliset vitamiinit ja ravintoaineet. Sen innovatiivinen puristustekniikka takaa, että mehu säilyttää korkean laadun ja ravintoarvot. Voit nauttia mehuista, jotka ovat täynnä vitamiineja, antioksidantteja ja muita terveydelle hyödyllisiä aineita.

Bosch MES3500 Vitajuice mehulinko on luotettava valinta kaikille, jotka haluavat lisätä terveellisiä juomia ruokavalioonsa.

3. Tehokas mehulinko: Funktion Slowjuicer

Tehokas mehulinko

Funktion Slowjuicer on edistyksellinen ja tehokas mehulinko, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tavan valmistaa tuoreita ja ravitsevia mehuja kotona. Tämä laite on varustettu tehokkaalla DC-moottorilla, joka tuottaa 150 wattia energiaa, jotta saat parhaan mahdollisen mehunpuristuskokemuksen.

Tämän Funktion Slowjuicerin tärkein etu on sen kyky säilyttää hedelmien ja vihannesten vitamiinit, entsyymit ja ravintoaineet tehokkaasti. Slowjuicing-tekniikan ansiosta tämä mehulinko toimii matalalla lämpötilalla, joka estää ravintoarvojen heikentymisen ja varmistaa, että saat kaiken hyödyn irti käytetyistä raaka-aineista.

Funktion Slowjuicerin tehokas DC-moottori varmistaa tasaisen ja tehokkaan mehunpuristuksen. Sen optimaalinen teho takaa, että mehu irtoaa raaka-aineista tehokkaasti ja nopeasti, jolloin saat tuoretta ja täyteläistä mehua lyhyessä ajassa. Tämä teho myös mahdollistaa pähkinöiden ja siementen jauhamisen, joten voit luoda herkullisia ja terveellisiä pähkinävoita tai siemenpohjaisia kastikkeita helposti.

Funktion Slowjuicer on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi. Siinä on selkeä näyttö, jossa voit säätää haluamasi mehun puristusnopeuden ja valita erilaisia toimintoja. Laite on myös helppo purkaa ja puhdistaa, mikä säästää aikaa ja vaivaa käytön jälkeen.

Tämä slowjuicerin kompakti ja tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti kaikenkokoisiin keittiöihin. Sen pienikokoinen runko vie vähän tilaa työtasolla tai kaapissa, joten voit pitää sen helposti ulottuvillasi aina kun haluat valmistaa terveellisiä mehuja.

Funktion Slowjuicer tarjoaa sinulle erinomaisen tavan lisätä terveellisiä mehuja päivittäiseen ruokavalioosi. Sen tehokas DC-moottori, slowjuicing-tekniikka ja helppokäyttöiset toiminnot tekevät siitä korkealaatuisen ja luotettavan laitteen, joka säilyttää ravintoaineet ja antaa sinulle ravitsevia mehuja joka kerta.

4. Pieni mehulinko: Ninja JC100

Pieni mehulinko

Tervetuloa uuden sukupolven mehustamiskokemukseen! Ninja Mehulinko JC100 on täydellinen kumppani sinulle, joka haluat nauttia terveellisistä ja ravitsevista mehuista kotona helposti ja vaivattomasti. Tämä uniikki mehuasema yhdistää tinkimättömän tehokkuuden ja kompaktin muotoilun tarjoten sinulle kaikki tarvittavat ominaisuudet täydellisen mehun valmistukseen.

JC100:n sydän on sen 150 watin voimakas moottori, joka varmistaa tehokkaan mehustamisen kaikille suosikkiraaka-aineillesi. Olipa kyseessä sitten mehukkaat appelsiinit, mehevät omenat tai raikkaat vihreät lehtivihannekset, tämä mehulinko selviytyy tehtävästä moitteettomasti. Teho ei kuitenkaan tarkoita melua ja häiriöitä – JC100 on suunniteltu äänettömäksi toimijaksi, joten voit valmistaa herkullisia mehuja milloin tahansa päivästä ilman häiriöitä.

Mehulingon mitat on suunniteltu optimaaliseen käyttökokemukseen. Sen kompakti koko, jossa pituutta on 35 cm, leveys/halkaisijaa 17 cm ja korkeutta 36 cm, tekee siitä helposti sijoitettavan keittiön pöydälle tai kaappiin. Voit pitää sen käden ulottuvilla aina, kun haluat valmistaa mehua. Pienen koon lisäksi JC100:n tilavuus on 50 cl, joten voit valmistaa riittävästi mehua yhdellä kerralla joko itsellesi tai vaikka koko perheelle.

Ninja Mehulinko JC100 on myös älykäs laite. Sen innovatiivinen automaattinen mehunpoistojärjestelmä kerää mehun suoraan tilavaan astiaan, jolloin vältyt sotkuisilta puhdistuksilta ja menetetyltä mehulta. Lisäksi sen helppokäyttöisessä ohjauspaneelissa on erilaisia mehustusasetuksia, jotka antavat sinulle mahdollisuuden valita haluamasi mehun koostumuksen. Voit valita paksun ja hedelmäisen mehun tai sileän ja kuituttoman vaihtoehdon – päätös on sinun!

5. Halpa mehulinko: Champion Slowjuicer

Halpa mehulinko

Astuessasi terveellisen elämäntavan polulle, tarvitset uskollisen kumppanin, joka auttaa sinua matkallasi. Esittelemme sinulle Champion Slowjuicer 1 Litra – tehokkaan ja tyylikkään mehustimen, joka vie mehustamiskokemuksesi uudelle tasolle. Tämä ainutlaatuinen laite yhdistää hienostuneen muotoilun, vertaansa vailla olevan tehokkuuden ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tarjoten sinulle päivittäisen annoksen terveellistä nautintoa.

Champion Slowjuicerin ytimessä on sen kestävä moottori, joka pyörittää hitaasti toimivaa puristinta. Tämä matalan nopeuden mehustusprosessi varmistaa, että kaikki ravinteet, vitamiinit ja entsyymit säilyvät mehussa ennallaan. Voit nauttia täydestä makuelämyksestä ja terveyshyödyistä jokaisella siemauksella. Olipa suosikkimehusi sitten tuoreista hedelmistä, vihreistä lehtivihanneksista tai jopa pähkinöistä ja siemenistä valmistettu herkullinen sekoitus, Champion Slowjuicer käsittelee ne vaivattomasti.

Laite on suunniteltu käyttäjän mukavuutta silmällä pitäen. Sen tilava 1 litran mehukannu tarjoaa runsaasti tilaa valmistetulle mehulle, joten voit nauttia siitä yksin tai jakaa sen perheesi ja ystäviesi kanssa. Lisäksi sen tyylikäs ja kompakti muotoilu sopii täydellisesti keittiösi tyyliin ja vie vain vähän tilaa työtasolta tai kaapista. Champion Slowjuicer on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten voit luottaa sen pitkäikäisyyteen ja luotettavuuteen päivittäisessä käytössä.

Käyttö on vaivatonta ja intuitiivista. Champion Slowjuicerin helppokäyttöisessä ohjauspaneelissa on selkeät toiminnot ja säätimet, joten voit valita juuri haluamasi mehun koostumuksen. Haluatko silkkisen sileän mehun tai mieluummin hieman kuituisemman vaihtoehdon? Sinä päätät. Lisäksi laitteen puristin ja kannu on helppo irrottaa ja puhdistaa, mikä tekee siitä käytännöllisen ja hygieenisen valinnan.

Miten valita paras mehulinko?

Kun on aika hankkia paras mehulinko, monille saattaa tulla mieleen lukuisia kysymyksiä siitä, mikä malli olisi paras valinta. Markkinoilla on tarjolla laaja valikoima erilaisia mehulinkoja, jotka vaihtelevat hintojen, ominaisuuksien ja toiminnallisuuden suhteen. Jotta voit tehdä viisaan valinnan ja löytää itsellesi sopivan mehulingon, on hyvä harkita useita tekijöitä ennen ostopäätöksen tekemistä. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua valitsemaan parhaan mehulingon tarpeisiisi.

 1. Mehulinkotyyppi: Markkinoilla on yleisesti kaksi päätyyppiä: sentrifugaalimallit ja puristustekniikkaa käyttävät mehulingot. Sentrifugaalimallit ovat yleensä edullisempia ja sopivat hyvin aloittelijoille tai niille, jotka haluavat nopean ja helpon mehustuskokemuksen. Puristustekniikkaa käyttävät mehulingot puolestaan tuottavat korkealaatuista mehua ja säilyttävät enemmän ravinteita, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Valitse tyyppi, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.
 2. Moottorin tehokkuus: Mehulingon moottorin tehokkuus vaikuttaa suoraan sen suorituskykyyn ja kestävyyteen. Tehokkaampi moottori pystyy käsittelemään kovia ja kuitupitoisia hedelmiä sekä vihanneksia helpommin. Jos aiot mehustaa säännöllisesti suuria määriä tuoreita raaka-aineita, valitse mehulinko, jossa on vähintään 400–600 wattia moottoritehoa. Tämä auttaa varmistamaan sujuvan ja tehokkaan mehustuskokemuksen.
 3. Helppokäyttöisyys ja puhdistettavuus: Kun valitset mehulinkoa, kiinnitä huomiota sen helppokäyttöisyyteen ja puhdistettavuuteen. Ihanteellinen mehulinko on sellainen, jossa on selkeät ohjauspaneelit, helppo kasata ja purkaa sekä vähemmän irrotettavia osia. Valitse malli, joka voidaan helposti purkaa puhdistusta varten ja jossa ei ole monimutkaisia osia. Tämä säästää aikaa ja vaivaa jokaisen mehustuskerran jälkeen.
 4. Melutaso: Mehulingot voivat tuottaa melua käytön aikana, ja tämä saattaa olla haitallista erityisesti aamuisin tai myöhään illalla. Jos melutaso on sinulle oleellinen, valitse mehulinko, joka on suunniteltu toimimaan hiljaisesti. Jotkut valmistajat mainostavat erityisiä äänenvaimennustekniikoita, jotka auttavat vähentämään melutasoa merkittävästi.
 5. Koko ja säilytys: Mehulingot vaihtelevat myös kooltaan, joten kannattaa harkita, kuinka paljon tilaa sinulla on keittiössäsi ja kuinka helposti voit säilyttää mehulinkoa käytön jälkeen. Jos sinulla on pieni keittiö, kompakti mehulinko voi olla kätevämpi vaihtoehto. Lisäksi tarkista, onko mehulingossa säilytysmahdollisuus johdolle tai muille tarvikkeille, jotta voit pitää keittiön järjestyksessä.
 6. Hintaluokka: Hinta on myös harkittava tekijä, kun valitset mehulinkoa. Mehulinkojen hinnat vaihtelevat merkittävästi ja voivat vaikuttaa laatuun ja ominaisuuksiin. Tee budjetti ja määritä, kuinka paljon olet valmis sijoittamaan mehulinkoon. Vertaile eri merkkien ja mallien hintoja sekä niiden tarjoamia ominaisuuksia ja laadun arviointeja ennen päätöksentekoa.

Mehulinko vai mehupuristin?

Kun olet kiinnostunut tuoreiden mehujen valmistamisesta kotona, saatat törmätä kysymykseen: kannattaako valita mehulinko vai mehupuristin? Molemmilla laitteilla on omat etunsa ja haittansa, joten on tärkeää ymmärtää näiden kahden vaihtoehdon erot ennen päätöksentekoa.

Paras mehulinko on yleensä suosittu valinta, kun kyseessä on nopea ja kätevä mehustaminen. Mehulinko toimii sentrifugaalimenetelmällä, jossa hedelmät tai vihannekset syötetään laitteen yläosassa sijaitsevaan syöttöputkeen. Moottori pyörittää nopeasti teriä, jotka hienontavat raaka-aineet ja erottavat mehun massasta sentrifugaalivoiman avulla. Mehulinko tuottaa mehua nopeasti, ja se on erityisen kätevä, kun haluat valmistaa mehua suurelle joukolle ihmisiä tai kiireisissä aamuhetkissä.

Mehulingoilla on kuitenkin muutamia haittapuolia. Ne voivat olla meluisia käytössä, ja niiden toiminta voi aiheuttaa tietyn määrän kuumenemista, mikä voi vaikuttaa mehun ravintoarvoihin ja maun laatuun. Lisäksi sentrifugaalimenetelmä voi johtaa siihen, että mehussa on enemmän vaahtoa ja että osa ravinteista ja kuiduista jää massaan.

Toisaalta mehupuristin toimii puristus- tai murskausmenetelmällä, joka murskaa raaka-aineet ja puristaa mehun mehulinkoa hellävaraisemmin. Mehupuristin voi olla joko manuaalinen tai sähkökäyttöinen. Manuaalinen mehupuristin vaatii enemmän fyysistä voimaa, kun taas sähkökäyttöinen mehupuristin on helpompi ja nopeampi käyttää. Puristusmenetelmässä mehu valuu ulos rei’itetyn siivilän läpi, kun taas massaan jäävä kuitu poistetaan erillisessä säiliössä.

Mehupuristimet säilyttävät yleensä enemmän ravinteita ja entsyymejä mehussa, koska puristusmenetelmä ei aiheuta lämpenemistä eikä hapettumista samalla tavalla kuin sentrifugaalimenetelmä.

Mehulinko kokemuksia

Paras mehulinko on keittiön apuväline, joka voi tuoda raikkaita makuja ja terveellisiä hetkiä arkeen. Monet ovat saaneet positiivisia kokemuksia mehulinkojen avulla, ja haluamme jakaa kanssasi muutamia innostavia tarinoita. Tässä alapuolella Paavo, Jenna ja Peppi kertovat omista mehulinko kokemuksistaan ja miksi he suosittelevat tätä kätevää laitetta kaikille mehun ystäville.

Paavo, 35-vuotias kuntoilun harrastaja ja terveysintoilija, ei voi enää kuvitella elämäänsä ilman mehulinkoa. Hän aloitti päivänsä aina lasillisella tuoretta appelsiinimehua, jonka valmistaminen oli nopeaa ja vaivatonta mehulinkolla. Paavo kertoo innostuneesti, miten mehulinko on auttanut häntä lisäämään hedelmien ja vihannesten määrää ruokavaliossaan. ”Mehulinko tekee mehustamisesta niin helppoa ja nopeaa. Olen huomannut, että saan paljon enemmän ravinteita ja energiaa päivään, kun nautin tuoretta mehua säännöllisesti. Lisäksi mehulinko on helppo puhdistaa, mikä säästää aikaa kiireisissä aamuissa.”

Jenna, 28-vuotias ruoanlaiton ja luonnon ystävä, kokeili mehulinkoa ensimmäistä kertaa ystävänsä suosituksesta. Hän innostui heti laitteen monipuolisuudesta. Jenna kertoo iloisesti, miten mehulinko on avannut hänelle uudenlaisia makuja ja terveellisiä vaihtoehtoja. ”Rakastan kokeilla erilaisia reseptejä mehulinkon avulla. Olen valmistanut esimerkiksi vihreitä detox-mehuja, raikasta vesimelonimehua ja herkullisia marjasmoothieita. Mehulinko tuo niin paljon väriä ja terveyttä ruokavalioon. Se on todella inspiroivaa!”

Peppi, 42-vuotias kiireinen nelilapsisen perheen äiti, löysi mehulinkon avulla uuden tavan lisätä hedelmien ja vihannesten kulutusta koko perheelle. Peppi kertoo hymyillen, miten mehulinko on muuttanut heidän aamurutiinejaan. ”Aiemmin oli vaikeaa saada lapsia syömään tarpeeksi hedelmiä ja vihanneksia, mutta mehulinkon myötä he ovat innostuneet juomaan erilaisia mehuja. Se on ollut loistava tapa lisätä ravinteita heidän ruokavalioonsa. Lapset rakastavat mehulinkolla valmistettuja värikkäitä mehuja, ja minä tiedän, että he saavat samalla tärkeitä vitamiineja ja kuituja.”

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä innostuneista mehulinko kokemuksista. Paavo, Jenna ja Peppi ovat kaikki vakuuttuneita siitä, että mehulinko on tehokas väline tuoreiden mehujen valmistamiseen kotona. He suosittelevat sitä kaikille, jotka haluavat lisätä hedelmien ja vihannesten määrää ruokavaliossaan, nauttia terveellisistä juomista ja löytää uusia makuelämyksiä.

Jos haluat lisätä terveyttä ja piristystä ruokavalioosi, paras mehulinko voi olla juuri se oikea valinta. Tutustu eri malleihin, vertaile ominaisuuksia ja valitse itsellesi sopiva mehulinko. Voit astua raikkaan mehun maailmaan ja nauttia sen tarjoamista terveyshyödyistä.

Uusimmat

Suositut