Paras koiranruoka vertailu – Testissä 15 suosituinta! (2024)

paras koiranruoka vertailu

Paras koiranruoka vertailu testasi 15 parasta koiranruokaa, koska oikean ruoan valitseminen on merkittävää koiran terveyden ja hyvinvoinnin kannalta.

Markkinoilla on kuitenkin valtava määrä erilaisia koiranruokia, ja valinnan tekeminen voi olla vaikeaa. Tämän artikkelin tarkoituksena on auttaa sinua löytämään juuri sinun koirallesi sopiva koiranruoka.

Vertailemme ja testaamme 15 suosituinta koiranruokaa ja tutkimme niiden ainesosia, ravintoarvoja ja makua. Jatka lukemista ja löydä parhaiten koirallesi sopiva ruoka!

Parhaat koiranruuat testissä

 1. Paras koiranruoka – Premium Adult Sensitive Lamb & Rice.
 2. Paras viljaton koiranruoka – Dagsmark LAPPI.
 3. Paras hypoallergeeninen koiranruoka – Nutrima Health Digestion.
 4. Kotimainen koiranruoka – Dagsmark SAVO.
 5. Hyvä lammas koiranruoka – Acana Dog Grass-Fed Lamb.
 6. Hyvä koiranruoka – Golden Eagle Holistic Puppy Formula.
 7. Laadukas koiranruoka – Acana Dog Prairie Poultry.
 8. Hyvä viljaton koiranruoka – Werraton Viljaton.
 9. Maukas koiranruoka – Purenatural Adult Dog Grain Free Lamb.
 10. Ylipainoisen koiranruoka – Pro Plan All Sizes.
 11. Luonnollinen koiranruoka – Canagan Country Game.
 12. Herkkäihoisen koiran ruoka – Pro Plan S&M Adult Sensitive Skin.
 13. Koiranruoka herkälle ruuansulatukselle – Brit Premium.
 14. Keskikokoisen koiran ruoka – Royal Canin Medium Puppy.
 15. Aktiivisen koiran ruoka – Golden Eagle Holistic Chicken Formula.

1. Paras koiranruoka: Premium Adult Sensitive Lamb & Rice

Paras koiranruoka

Premium Adult Sensitive Lamb & Rice on vertailumme paras koiranruoka sekä vuoden 2023 vertailumme testivoittaja. Suoliston terveys on tärkeää, ja tämä kuivaruoka erityisesti keskittyy siihen.

Runsas prebioottien määrä tukee koirasi suoliston terveyttä, mikä edistää parempaa ruoansulatusta ja ravinteiden imeytymistä. Samalla se auttaa vähentämään mahdollisia vatsaongelmia, jotta koirasi voi nauttia täysin siemauksin.

Terve iho ja turkki ovat merkkejä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ja tämä kuivaruoka tarjoaa juuri sitä. Iho pysyy terveenä ja turkki kiiltävänä, kiitos ruoan sisältämien tärkeiden ravintoaineiden.

Helppo sulavuus on avainasemassa, jotta ruoan ravinteet saadaan tehokkaasti käyttöön. Tämä ruoka sulaa helposti ja tarjoaa koirallesi parasta mahdollista ravitsemusta ilman turhia vaivoja.

Terveellisen painon ylläpitäminen tai saavuttaminen ei ole koskaan ollut näin maukasta. Vähärasvaisempi koostumus auttaa koiraa pysymään kunnossa ja energisenä ilman tarpeetonta rasvaa. Näin voitte yhdessä nauttia aktiivisesta elämästä ja leikeistä. Kokonaisuudessaan Premium Adult Sensitive on vertailumme paras koiranruoka sen suuren pakkauskoon, ravinteiden ja uskomattoman hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta.

2. Paras viljaton koiranruoka: Dagsmark LAPPI

Paras viljaton koiranruoka

Dagsmark LAPPI on paras viljaton koiranruoka, joka on suunniteltu täyttämään koiran tarpeet terveellisellä ja ravitsevalla tavalla. Se on valmistettu korkealaatuisista, kotimaisista raaka-aineista, jotka tulevat läheltä tuotetuista lähteistä. Tämä tekee LAPPI-koiranruoasta ekologisen valinnan, joka auttaa vähentämään ympäristön kuormitusta.

LAPPI-koiranruoka sisältää vain hyvin sulavia ja luonnollisia aineksia, jotka auttavat koiran ruoansulatusta ja vähentävät mahdollisia allergisia reaktioita. Se sisältää runsaasti korkealaatuista kanaa, joka tarjoaa proteiinia ja energiaa koiran tarpeisiin. Lisäksi LAPPI sisältää perunaa ja pellavaa, jotka tarjoavat tarvittavat hiilihydraatit ja omega-3-rasvahapot.

LAPPI on täysravinto, joka on vehnätön ja soijaton, eikä sisällä mitään keinotekoisia säilöntä-, aromi- tai väriaineita. Tämä tekee siitä turvallisen ja terveellisen valinnan koirallesi. LAPPI sisältää myös kaikki koiran tarvitsemat vitamiinit ja kivennäisaineet, jotta voit olla varma, että koirasi saa kaiken tarvitsemansa ravinnon yhdestä pussista.

Dagsmark-tuotteilla on Avainlippu, joka kertoo suomalaisesta laadusta ja kotimaisuudesta. Valitsemalla LAPPI-koiranruoan, teet vastuullisen valinnan, joka tukee suomalaista elintarviketuotantoa ja ympäristöä. Anna koirallesi parasta ja valitse Dagsmark LAPPI koiranruoaksi!

3. Paras hypoallergeeninen koiranruoka: Nutrima Health Digestion

Paras hypoallergeeninen koiranruoka

Nutrima Health Digestion on paras hypoallergeeninen koiranruoka, jonka herkkävatsaisille koirille suunnattu täysravinto auttaa edistämään koiran ruoansulatusta ja vatsan hyvinvointia. Hypoallergeeninen ja gluteeniton low grain -koostumus on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista, jotka eivät sisällä yleisesti allergisoivia viljoja. Ruoka sisältää 59 % lihaa ja eläinperäisiä raaka-aineita, joista 30 % on tuoretta ankkaa.

Erityinen nappulan muoto on suunniteltu helpottamaan bulldogeja ja boksereita ym. lyhytkuonoisia koiria syömään ruokansa vaivattomasti suoraan ruokakupista. Lisäksi ruoka on rikastettu probiooteilla ja funktionaalisilla raaka-aineilla, jotka edistävät koiran ruoansulatusta ja auttavat vähentämään ruoansulatuskanavan häiriöitä.

Nutrima Health Digestion -ruoka on proteiinipitoinen, sisältäen 27 % proteiinia ja 16 % rasvaa, mikä auttaa tukemaan koiran lihaksistoa ja yleistä terveyttä. Se on erinomainen valinta herkkävatsaisille koirille, jotka tarvitsevat ravitsevaa ja helposti sulavaa ruokaa, joka ei ärsytä niiden vatsaa.

4. Kotimainen koiranruoka – Dagsmark SAVO

Kotimainen koiranruoka

Dagsmark SAVO -koiranruoka on suunniteltu lemmikkisi parhaaksi, yhdistäen suomalaisen luonnon puhtauden ja kestävän kehityksen periaatteet. Tämä ainutlaatuinen, kotimainen koiran kuivaruoka on valmistettu Loimaalla, käyttäen ainoastaan parhaita kotimaisia raaka-aineita, kuten broilerinlihajauhoa, kauraa ja perunaa. Sen erityispiirre on se, että se on valmistettu vain yhtä eläinproteiinin lähdettä käyttäen, mikä tekee siitä erityisen sopivan herkemmille koirille.

Luonnonmukaisuus ja koirasi hyvinvointi ovat etusijalla Dagsmark SAVO -koiranruoan kehityksessä. Tämä vehnätön ja soijaton tuote on suunniteltu ilman säilöntä-, aromi- tai väriaineita, mikä tarkoittaa, että lemmikkisi saa vain puhtaita, luonnollisia ainesosia.

Rikastettuna pellavansiemenellä, juurikasleikkeellä ja rypsiöljyllä, tämä ruoka tarjoaa monipuolisen kattauksen ravintoaineita, jotka edistävät terveellistä ruoansulatusta ja ylläpitävät lemmikkisi elinvoimaisuutta.

Lisäksi Dagsmark SAVO sisältää kattavan yhdistelmän vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka on tasapainotettu vastaamaan koirasi kaikkiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin.

Metsämarjajauheen lisäys tuo mukaan ripauksen suomalaista metsän makua, mikä ei ainoastaan maistu hyvältä vaan on myös terveydelle hyödyllistä. Tämän kotimaisen koiranruoan valitseminen on paitsi rakkaudenteko lemmikkiäsi kohtaan, myös kestävän kehityksen kannalta vastuullinen teko, joka kunnioittaa ympäristöämme.

5. Hyvä lammas koiranruoka: Acana Dog Grass-Fed Lamb

Hyvä lammas koiranruoka

Acana Grass-Fed Lamb on suunniteltu erityisesti herkkävatsaisille ja allergiaoireisille koirille. Se sisältää vain yhden eläinproteiinin lähteen, joka on laadukasta ja vapaana laiduntaneen lampaan lihaa. Tämä korkealaatuinen proteiininlähde on helposti sulavaa ja sopii monelle koiralle, jolla on haasteita ruoansulatuksessa.

Acana Grass-Fed Lamb on viljaton koiranruoka, joka sisältää vähähiilihydraattisia ja matalaglykeemisiä kasviksia. Näitä ovat esimerkiksi linssejä, herneitä ja kurpitsaa, jotka tukevat koiran ruoansulatusta ja ovat tärkeä ravinnonlähde monille koirille.

Tämä herkullinen koiranruoka on valmistettu Kanadassa laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista, jotka täyttävät tiukat laatustandardit. Acana Grass-Fed Lamb sisältää runsaasti ravintoaineita, kuten proteiinia, rasvaa ja vitamiineja, jotka edistävät koiran hyvinvointia ja terveyttä.

6. Hyvä koiranruoka: Golden Eagle Holistic Puppy Formula

Hyvä koiranruoka

Golden Eagle Holistic Puppy on ainutlaatuinen ja luonnollinen penturuoka, joka on suunniteltu tukemaan koiranpentujen terveyttä ja hyvinvointia. Se sisältää korkealaatuisia proteiineja kuten kanaa, porsasta, lohta ja kananmunaa, jotka tarjoavat koiranpentulle runsaasti energiaa ja tärkeitä ravintoaineita.

Hiilihydraattilähteinä käytetään kokojyväriisiä ja kauraa, joka täyttää koiran hiilihydraattitarpeet ilman vehnää, soijaa tai maissia.

Golden Eagle Holistic Puppy sisältää myös terveellisiä kasviksia ja hedelmiä, kuten juurikaskuitua, tomaattia, porkkanaa ja omenaa, jotka tukevat suoliston normaalia toimintaa ja auttavat ruoansulatuskanavan tasaista toimintaa.

Lisäravinteina käytetään MicroHealth™, BioHealth™ ja Lactohealth™, jotka tukevat koiran aineenvaihdunnan vaatimuksia ja auttavat pitämään koiran terveenä ja vahvana.

Golden Eagle Holistic Puppy on täydellinen valinta koiranpennuille ja kantaville nartuille, jotka tarvitsevat runsaasti ravinteita kasvaakseen terveeksi ja vahvaksi.

Se sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet, jotka auttavat koiranpentua kasvamaan vahvaksi ja terveeksi, ja se on valmistettu ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita, joten voit olla varma, että koirasi saa vain parasta.

7. Laadukas koiranruoka: Acana Dog Prairie Poultry

Laadukas koiranruoka

Acana Prairie Poultry on korkealaatuinen ja ravitseva koiranruoka, joka sisältää vain parhaita ainesosia. Ruoka sisältää 50% vapaana kasvanutta kanaa ja kalkkunaa, jotka tarjoavat koirallesi tarvittavat proteiinit ja ravintoaineet lihaksen kasvattamiseen ja ylläpitoon. Ruoka ei sisällä vehnää, joten se sopii myös koirille, joilla on vehnäallergia tai -herkkyys.

Acana Prairie Poultry sisältää myös runsaasti vihanneksia, hedelmiä ja kauraa, jotka tarjoavat koirallesi tarvittavat hiilihydraatit, kuidut ja vitamiinit. Ruoka sisältää myös kalaöljyä, joka tarjoaa omega-3-rasvahappoja, jotka edistävät koiran terveyttä ja tukemalla immuunijärjestelmää, ihoa, turkkia ja nivelten liikkuvuutta.

Acana Prairie Poultry on erinomainen valinta koirille, jotka tarvitsevat terveellistä ja ravitsevaa ruokaa. Acana käyttää vain parhaita raaka-aineita, jotta voit olla varma, että koirasi saa tarvitsemansa ravintoaineet ja maistuvan aterian joka kerta.

8. Hyvä viljaton koiranruoka: Werraton Viljaton

Hyvä viljaton koiranruoka

Werraton Viljaton on täydellinen koiranruoka, joka on suunniteltu erityisesti herkkävatsaisille koirille. Se sisältää vain laadukkaita raaka-aineita, jotka ovat peräisin lähituotannosta Etelä-Suomesta. Werraton Viljaton -koiranruoka on valmistettu erittäin huolellisesti ilman turhia lisäaineita ja viljoja.

Tämä kotimainen koiranruoka on ravitsemusasiantuntijoiden suunnittelema optimaalinen proteiini-rasvasuhteen ja aminohappokoostumuksen ansiosta. Proteiinia on 25 % ja rasvaa 15 %, joten se antaa koiralle tarvittavan energian ja ravinteet.

Werraton Viljaton -koiranruoka on myös erittäin herkullista, joten koirasi nauttii siitä joka kerta. Valitsemalla Werraton Viljattoman, tarjoat koirallesi parasta, mitä luonnollisesti terveellinen koiranruoka voi tarjota!

9. Maukas koiranruoka: Purenatural Adult Dog Grain Free Lamb

Maukas koiranruoka

Purenatural Grain Free Lamb on koiranruoka, joka on suunniteltu aikuisille koirille, jotka tarvitsevat laadukasta ja helposti sulavaa proteiinia. Tämä viljaton koiranruoka sisältää runsaasti laadukasta lammasta, joka on erinomainen lähde aminohapoille ja proteiinille. Lisäksi Omega-3-rasvahapot pitävät koirasi turkin kiiltävänä ja terveenä.

Purenatural Grain Free Lamb -koiranruoassa ei ole mukana viljaa, joka tekee siitä erittäin hyvin sulavan ja helposti sulavaksi. Tämä auttaa koiran ruoansulatusjärjestelmää toimimaan paremmin ja varmistaa, että kaikki ravintoaineet imeytyvät koirasi elimistöön tehokkaasti.

Ruoan rapeat nappulat ovat myös erinomainen tapa pitää koiran hampaat puhtaina ja terveinä. Purenatural Grain Free Lamb -koiranruoka on herkullinen ja terveellinen valinta koirallesi, joka ansaitsee vain parasta.

10. Ylipainoisen koiranruoka: Pro Plan All Sizes

Ylipainoisen koiranruoka

Pro Plan All sizes Adult Light/Sterilised on erinomainen koiranruoka ylipainoisille tai steriloiduille koirille. Ruoka sisältää korkealaatuista proteiinia 27 % ja vain vähän rasvaa 9 %, joka auttaa koiraa pudottamaan painoaan terveellisellä tavalla.

OPTIWEIGHT-koostumus sisältää erityisiä ravintoaineita, kuten kuituja ja vitamiineja, jotka pitävät koirasi tyytyväisenä ja auttavat kontrolloimaan ruokahalua.

Lisäksi tämä koiranruoka sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet ja vitamiinit, jotka auttavat koiraa pysymään terveenä ja aktiivisena. Tarjoa Pro Plan All sizes Adult Light/Sterilised -koiranruokaa koirallesi ja näe, miten sen terveys ja elämänlaatu paranevat!

11. Luonnollinen koiranruoka: Canagan Country Game

Luonnollinen koiranruoka

Canagan Country Gamen viljaton koostumus on täynnä herkullista ankkaa, riistaa, jänistä, kananmunaa ja silliä, höystettynä ensiluokkaisilla vihanneksilla.

Koirasi saa nauttia tuoreen ankan ja riistan mausta, jotka valmistetaan samoilla tarkkuusstandardeilla kuin ihmistenkin ruoka. Canaganin luonnollinen koostumus on taattua laatua ja maistuu takuuvarmasti!

Vain parhaita raaka-aineita: Tumma riista on täynnä rautaa ja B-vitamiineja, kun taas ankka tarjoaa runsaasti omega-3- ja -6 -rasvahappoja. Bataatti, helppo sulava energianlähde, täynnä antioksidantteja ja liukoista kuitua, täydentää aterian terveellisellä tavalla.

12. Herkkäihoisen koiran ruoka: Pro Plan S&M Adult Sensitive Skin

Herkkäihoisen koiran ruoka

Etsitkö herkkäihoiselle pienelle ystävällesi sopivaa ruokaa? Pro Plan S&M Adult Sensitive Skin tarjoaa täydellisen ratkaisun. Valmistettu erityisesti herkkäihoisille koirille, tämä kuivaruoka sisältää vain yhden proteiinin lähteen – laadukasta lohta – mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan iho-ongelmaisille koirille.

Tarkkaan valitut proteiininlähteet edistävät ihon terveyttä, jotta lemmikkisi voi nauttia elämästä parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä kliinisesti testattu täysravinto on suunniteltu erityisesti alle 10 kg painaville aikuisille koirille, jotta voit olla varma siitä, että lemmikkisi saa tarvitsemansa ravinteet.

Lisäksi Pro Plan S&M Adult Sensitive Skin sisältää yhdistelmän tärkeitä ravintoaineita, jotka tukevat nivelten kuntoa, varmistaen, että pieni ystäväsi pysyy aktiivisena ja terveenä.

13. Koiranruoka herkälle ruuansulatukselle: Brit Premium

Koiranruoka herkälle ruuansulatukselle

Brit Premium on viljaton ja herkälle ruoansulatukselle sopiva vaihtoehto. Tämä herkullinen kuivaruoka on suunniteltu erityisesti herkkävatsaisille koirille ja sopii kaikenkokoisille aikuisille koirille.

Brit Premium by Nature -koiranruoan pääkomponentti on laadukas lampaanliha, joka on erittäin hyvin siedetty proteiininlähde. Luonnolliset raaka-aineet tekevät ruoasta paitsi herkullisen myös erittäin sulavan. Uudelleensuljettava pakkaus takaa, että maut ja ravintoaineet säilyvät tuoreina ja koirasi saa parhaan mahdollisen ruokailukokemuksen joka kerta.

Lisäksi ruoka sisältää hedelmiä ja yrttejä, jotka tukevat koirasi vastustuskykyä ja yleistä hyvinvointia. Ja mikä parasta, Brit Premiumin ainutlaatuinen koostumus sisältää kollageenia äyriäisenkuorista ja vihersimpukasta, joka edistää nivelten hyvinvointia ja auttaa säilyttämään lemmikkisi liikkuvuuden ja aktiivisuuden.

14. Keskikokoisen koiran ruoka: Royal Canin Medium Puppy

Keskikokoisen koiran ruoka

Etsitkö täydellistä ravintoa keskikokoisen koiranpennun energisiin tarpeisiin? Royal Canin on täällä auttamassa. Tämä ruoka on suunniteltu erityisesti 2–12 kuukauden ikäisille koiranpennuille, joiden aikuispaino tulee olemaan 11–25 kg, tämä kuivaruoka tarjoaa optimaalisen tuen keskikokoisen pennun kasvuun ja kehitykseen.

Royal Canin Medium Puppy -penturuoka on huolella kehitetty vastaamaan keskikokoisen koiranpennun ravinnollisiin tarpeisiin. Keskikokoisten rotujen pennut läpikäyvät nopean kasvuvaiheen, joten tarpeeksi energiaa ja proteiinia on välttämätöntä. Tämän ruoan koostumus on optimoitu varmistamaan, että pennut saavat tarvitsemansa ravinteet oikeassa suhteessa.

Lisäksi tasapainoinen kalsium-fosforisuhde tukee pennun luuston terveellistä kasvua, mikä on erityisen olennaista pennun kehityksen kannalta.

15. Aktiivisen koiran ruoka: Golden Eagle Holistic Chicken Formula

Aktiivisen koiran ruoka

Golden Eagle Holistic Chicken Formula tarjoaa täydellisen tasapainon laadukkaita ainesosia, jotka täyttävät sekä aikuisten aktiivisten koirien että pieni- ja keskikokoisten rotujen pentujen tarpeet aina 8 viikon iästä lähtien.

Tämä holistinen koiranruoka on täynnä monia lihaproteiinilähteitä, kuten kanaa, porsasta, lohta ja kananmunaa, varmistaen, että lemmikkisi saa riittävästi ja monipuolisesti proteiinia. Lisäksi se ei sisällä vehnää, soijaa eikä maissia, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon herkemmille koirille.

Proteiinien lisäksi energianlähteenä toimivat laadukkaat rasvat ja öljyt, jotka tulevat kanasta, omega-3-rasvahapoista lohesta ja pellavansiemenistä. Lisäksi Golden Eagle Holistic Chicken Formula tarjoaa erittäin korkeat DHA- ja EPA-öljyn lähteet, jotka ovat välttämättömiä sydämen terveydelle sekä näön ja aivojen tehokkaalle toiminnalle.

Miten valita paras koiranruoka?

Koiranruoan valitseminen voi tuntua haastavalta, sillä tarjolla on valtava määrä erilaisia vaihtoehtoja. Paras koiranruoka riippuu koiran yksilöllisistä tarpeista ja ruokavalion räätälöinti on olennaista sen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta.

Koiranruokaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

 • Proteiinin laatu: Koiranruoan tulisi sisältää korkealaatuista eläinproteiinia, kuten kanaa, kalaa, lammasta tai naudanlihaa. Vältä ruokia, joissa proteiininlähteenä on epämääräinen ”lihaproteiini”.
 • Vältä täyteaineita: Täyteaineet, kuten vilja, eivät ole välttämättömiä koiran ravinnon kannalta. Viljaton ruoka sopii erityisesti herkkävatsaisille koirille.
 • Huomioi koiran ikä ja koko: Pennuille ja vanhemmille koirille on omat ruokavalionsa, ja eri kokoisille koirille on suunniteltu omat ruoat.
 • Huomioi erityistarpeet: Tiineet ja imettävät nartut, koirat joilla on erityisiä terveysongelmia tai aktiiviset koirat tarvitsevat erityisruokavaliota.
 • Tutki ruoan ainesosat: Luota laadukkaisiin ruokiin, joissa ainesosat ovat selkeästi ilmoitettu ja vältä ruokia, joissa on paljon keinotekoisia aromeja, väriaineita ja säilöntäaineita.

Mistä koiranruuan tulisi koostua?

Koiranruoan tulisi sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet, jotka auttavat koiraa pysymään terveenä ja aktiivisena. Proteiinit, rasvat, hiilihydraatit, vitamiinit ja kivennäisaineet ovat kaikki tärkeitä osia koiran ruokavaliota.

Proteiinit ovat erityisen tärkeitä lihaskudoksen ja kudosten rakentamisessa, kun taas rasvat auttavat ylläpitämään terveellistä ihon ja turkin tilaa. Hiilihydraatit tarjoavat energiaa ja kuituja, jotka auttavat ylläpitämään suoliston terveyttä.

Vitamiinit ja kivennäisaineet ovat tärkeitä kehon toimintojen ylläpitämisessä ja vahvistavat immuunijärjestelmää. Lue myös parhaat koiran lelut ja paras koiran peti. Koiranruoan tulee myös olla laadukasta, hyvin sulavaa ja helposti saatavilla.

Koiranruoka kokemuksia

Hei kaikki koiranomistajat! Tässä Musti, Leevi ja Kiira, ja haluamme kertoa omista kokemuksistamme koiranruoan kanssa.

Musti, joka on 10-vuotias sekarotuinen uroskoira, on syönyt Pro Plan -koiranruokaa koko elämänsä ajan. Hän rakastaa sen maistuvaa koostumusta ja energiatasoa, joka pitää hänet virkeänä koko päivän. Pro Planin eri vaihtoehdot, kuten Optiderma, ovat auttaneet Teuvon iho-ongelmissa ja antaneet hänelle kiiltävän turkin.

Leevi on 4-vuotias beagleuros, joka on aina ollut nirso syöjä. Kokeiltuamme useita eri koiranruokia, löysimme Acana Pacifica -koiranruoan. Leevi rakastaa sen maistuvaa makua ja erilaisia kalalajeja, jotka pitävät hänen mielenkiintonsa yllä. Huomasimme myös, että ruoka auttoi parantamaan hänen ruoansulatustaan ja vähentämään mahavaivoja.

Kiira on 2-vuotias golden retriever -narttu, joka on herkkävatsainen. Päädyimme kokeilemaan Viljaton-koiranruokaa, joka on suunniteltu erityisesti herkkävatsaisille koirille. Kiira rakastaa sen herkullista makua ja huomasimme, että se sopi hyvin hänen vatsalleen. Viljaton-koiranruoka on myös auttanut pitämään Kiiran turkin kiiltävänä ja terveenä.

Toivomme, että voimme auttaa muita koiranomistajia löytämään juuri sopivan koiranruoan omalle lemmikilleen. Muista, että jokainen koira on yksilö ja tarvitsee omanlaisensa ravitsemuksen, joten kannattaa kokeilla eri vaihtoehtoja ja löytää se sopivin juuri omalle koiralle.

Uusimmat

Suositut