Paras mikroaaltouuni – Testissä 10 parasta

paras mikroaaltouuni vertailu

Mikroaaltouunit ovat käteviä ja nopeita apuvälineitä keittiössä, mutta niiden laatu ja ominaisuudet voivat vaihdella suuresti eri malleissa. Siksi olemme koonneet kattavan vertailun ja testin parhaista mikroaaltouuneista, jotta voit tehdä viisaan valinnan oman keittiösi tarpeisiin.

Mutta tämä artikkeli ei ole vain perinteinen vertailu, vaan pyrimme tuomaan esiin myös uusia näkökulmia ja mielenkiintoisia faktoja mikroaaltouunien maailmasta. Tämän artikkelin avulla voit löytää juuri sinulle sopivan mikroaaltouunin, joka tekee arjesta hieman helpompaa ja herkullisempaa.

Parhaat mikroaaltouunit

 1. Paras mikroaaltouuni – Smeg mikro.
 2. Hyvä pieni mikroaaltouuni – Sage The Compact Wave.
 3. Laadukas mikro – Caso MCG30 Chef.
 4. Hyvä mikroaaltouuni – Smeg MOE25X.
 5. Halpa mikroaaltouuni – Caso M20 Ecostyle.
 6. Hyvä mikroaaltouuni – Severin MW7763.
 7. Edullinen mikroaaltouuni – Champion 20l.
 8. Kestävä mikroaaltouuni – Caso MCG25.
 9. Pienikokoinen mikroaaltouuni – Caso SMG20 ECO.
 10. Hiljainen mikroaaltouuni – Caso BMCG 25.

1. Paras mikroaaltouuni: Smeg mikro

Paras mikroaaltouuni

Smeg Mikroaaltouuni ruostumatonta terästä on täydellinen valinta sinulle, joka haluat tyylikkään ja käytännöllisen mikroaaltouunin keittiöösi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkokuori antaa laitteelle modernin ilmeen, joka sopii yhteen monenlaisten keittiöiden kanssa. Kiertoilmatoiminto mahdollistaa ruoan nopean ja tasaisen kypsentämisen, jolloin voit nauttia herkullisista aterioista nopeasti ja vaivattomasti.

10 automaattista ohjelmaa ja 40 ennalta määritettyä reseptiä tekevät tästä mikroaaltouunista erittäin helppokäyttöisen. Voit valita juuri sinulle sopivan ohjelman ja nauttia täydellisesti kypsennetystä ruoasta ilman ylimääräistä säätöä. Elektroninen ajastin antaa sinulle mahdollisuuden asettaa kypsennys viiveellä, jolloin voit suunnitella ruokailuaikasi entistäkin tarkemmin. Äänihälytys kertoo sinulle, kun ruoka on valmis, ja lapsilukko varmistaa turvallisuuden kaikissa tilanteissa.

Mukana toimitettavat ritilä, pizzavuoka ja höyrykypsennyskulho antavat sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia kypsennysmenetelmiä ja luoda uusia herkullisia reseptejä. Smeg Mikroaaltouuni ruostumatonta terästä on myös erittäin tehokas, sillä sen teho on 1 100 W, mutta kiertoilmatoiminnolla jopa 2 500 W. Tämä tarkoittaa, että voit kypsentää ruoan nopeasti ja tehokkaasti ilman pitkää odottelua.

Kokonaisuudessaan Smeg Mikroaaltouuni ruostumatonta terästä on erinomainen valinta sinulle, joka haluat tyylikkään ja monipuolisen mikroaaltouunin, joka tekee ruoanlaitosta entistä helpompaa ja herkullisempaa. Hanki omasi nyt ja aloita uusien makuelämysten luominen keittiössäsi!

2. Hyvä pieni mikroaaltouuni: Sage The Compact Wave

Hyvä pieni mikroaaltouuni

Sage The Compact Wave -mikroaaltouuni on keittiön täydellinen kumppani. Tämä tyylikäs ja käytännöllinen mikroaaltouuni tarjoaa helppokäyttöisiä ominaisuuksia, jotka helpottavat jokapäiväisiä keittiötarpeitasi. Sen avulla voit uudelleenlämmittää ateriasi, kypsentää herkullisia ruokia ja sulattaa ruoka-aineita nopeasti ja vaivattomasti.

Tämä mikroaaltouuni on varustettu kertapainalluksella toimivilla automaattipainikkeilla, jotka tekevät ruoan lämmittämisestä ja kypsentämisestä entistä helpompaa. Sen lisäksi se on varustettu pehmeästi sulkeutuvalla luukulla, joka lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Sage The Compact Wave -mikroaaltouunin 12 pikavalintaa tarjoavat sinulle nopean ja kätevän tavan valita juuri oikean lämpötilan ja ajan erilaisille ruoka-aineille. Sen tilavuus on 25 litraa, joka on riittävän suuri monenlaisiin keittiötarpeisiin. Tämä mikroaaltouuni yhdistää tyylikkään muotoilun ja käytännölliset ominaisuudet, mikä tekee siitä täydellisen valinnan moderneille keittiöille.

3. Laadukas mikro: Caso MCG30 Chef

Laadukas mikro

Caso MCG30 Chef -mikroaaltouuni on täydellinen valinta keittiöösi, joka tarjoaa enemmän tilaa ja monipuolisia asetusvaihtoehtoja. Tämä tilavuudeltaan 30 litran mikroaaltouuni on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla uunitilalla, joka on kestävä ja helppo pitää puhtaana.

Caso MCG30 Chef -mikroaaltouunissa on kolme erilaista asetusvaihtoehtoa: mikroaaltouuni, kuuma ilma tai grilli, ja se sisältää neljä yhdistelmäohjelmaa sekä yhdeksän automaattista ohjelmaa, jotka helpottavat ruoanlaittoa ja -lämmittämistä. Kuumalla ilmalla on kymmenen eri tasoa, joten voit valita juuri sopivan lämpötilan ruoan kypsennykseen.

Tämän mikroaaltouunin esilämmitystoiminto takaa, että ruokasi on aina täydellisesti kypsennetty. Sen musta ulkonäkö ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä kauniin lisän keittiöösi. Caso MCG30 Chef -mikroaaltouuni on kestävä, monipuolinen ja käyttäjäystävällinen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan ruoanlaittoon ja -lämmittämiseen.

4. Hyvä mikroaaltouuni: Smeg MOE25X

Hyvä mikroaaltouuni

Smeg MOE25X -mikroaaltouuni on täydellinen ratkaisu, jos sinulla on rajallinen keittiötila, mutta haluat silti nauttia monipuolisesta ruoanlaitosta. Tämä kompakti mikroaaltouuni on tilavuudeltaan 25 litraa, ja siinä on kymmenen automaattista ohjelmaa, joiden avulla voit valmistaa ruokaa nopeasti ja helposti. Sulatus-, grillaus- ja pizzatoiminto mahdollistavat monipuoliset ruoanlaittomahdollisuudet.

Smeg MOE25X -mikroaaltouunin pizzatoiminnolla voit paistaa herkullisen rapean pizzan vain 3-5 minuutissa pizzakivellä. Grillitoiminnon teho on jopa 1 200 wattia, joten voit tarjoilla perheellesi grilliruokaa missä tahansa sääolosuhteissa.

Mikroaaltouunin ulkopinta on valmistettu erityisestä ”anti-fingerprints”-teräksestä, joka ehkäisee sormenjälkien ja lian tarttumista. Näin ollen mikroaaltouuni on helppo pitää kiiltävän puhtaana. Pyörivä aluslautanen voidaan pestä astianpesukoneessa, joten puhdistaminen on vaivatonta ja helppoa.

Smeg MOE25X -mikroaaltouuni on tyylikäs, käytännöllinen ja sopii erinomaisesti pienempiin keittiöihin. Sen monipuoliset toiminnot auttavat sinua valmistamaan ruokaa nopeasti ja helposti, ja sen helppohoitoisuus tekee siitä täydellisen valinnan kiireisille kotikokeille.

5. Halpa mikroaaltouuni: Caso M20 Ecostyle

Halpa mikroaaltouuni

Caso M20 Ecostyle -mikroaaltouuni on luotettava ja helppokäyttöinen valinta lämpimän ruoan valmistukseen. Sen kompakti koko ja moderni design sopivat täydellisesti pieniin keittiöihin tai tiloihin, joissa jokainen neliömetri on tärkeä.

Sen käyttö on erittäin intuitiivista ja manuaalinen ohjaus tarjoaa sinulle mahdollisuuden säätää lämpötilaa kuudella eri teholla. Mikroaaltouunissa on sulatus- ja sisävalotoiminto, joten voit varmistaa, että ruokasi on täydellisesti sulanut ja valmis nautittavaksi.

Caso M20 Ecostyle -mikroaaltouunin ajastintoiminto antaa sinulle mahdollisuuden asettaa valmistusajan, joten voit hoitaa muita asioita samalla kun ruoka kypsyy. Eikä pelkästään se, mikroaaltouunin energiatehokkuus on erinomainen, joten voit säästää sähkökustannuksissa samalla, kun nautit lämpimästä ruoasta.

6. Hyvä mikroaaltouuni: Severin MW7763

Hyvä mikroaaltouuni

Severin-mikroaaltouuni keraamisella pohjalla 25 L on keittiön uusi salaisuus. Tämä tyylikäs ja käytännöllinen laite on täydellinen uudelleenlämmittämiseen, kypsentämiseen ja sulattamiseen. Keraaminen pohja jakaa lämmön tasaisesti, joten voit olla varma, että ruokasi kypsyy juuri oikein.

Mikroaaltouunin tilavuus on 25 litraa, joten se sopii mainiosti myös perheille. Siinä on viisi eri tehotasoa, joten voit valita juuri sopivan tehon ruoallesi. Lisäksi mikroaaltouunissa on kahdeksan automaattista ohjelmaa, jotka helpottavat ruoanlaittoa.

Severin-mikroaaltouunin käyttö on helppoa ja vaivatonta. Siinä on selkeästi merkityt ohjauspainikkeet ja digitaalinen näyttö, joka näyttää käynnissä olevan ohjelman ja jäljellä olevan ajan. Lisäksi sen tyylikäs ulkonäkö sopii täydellisesti nykyaikaiseen keittiöön.

7. Edullinen mikroaaltouuni: Champion 20l

Edullinen mikroaaltouuni

Champion-mikroaaltouuni on täydellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan mikroaaltouunin. Sen 20 litran tilavuus ja 700 watin teho mahdollistavat ruoan nopean lämmityksen ja kypsentämisen. Mikroaaltouunissa on selkeä LED-näyttö ja helppokäyttöiset painikkeet, jotka helpottavat sen käyttöä.

Champion-mikroaaltouunin kääntyvä alusta varmistaa, että ruoka kypsyy tasaisesti. Lisäksi sen 5 eri tehotasoa ja automaattiset sulatus- ja kypsennysohjelmat takaavat, että ruoka kypsyy täydellisesti joka kerta. Mikroaaltouunissa on myös ajastin, jonka avulla voit määrittää tarkan kypsennysajan.

Champion-mikroaaltouunin tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti moderneihin keittiöihin. Sen kompakti koko tekee siitä helpon säilyttää ja sen helppo puhdistus takaa sen, että se pysyy aina siistinä ja puhtaana. Tämä mikroaaltouuni on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät helppokäyttöistä ja luotettavaa mikroaaltouunia.

8. Kestävä mikroaaltouuni: Caso MCG25

Kestävä mikroaaltouuni

Täydellinen mikroaaltouuni kotikokille! Caso MCG25 Chef Black on tyylikäs ja moderni mikroaaltouuni, jonka tilavuus on 25 litraa. Siinä on 10 mikroaaltotehoa, joiden ansiosta voit valmistaa aterioitasi juuri oikealla teholla. Yhdeksän automaattista ohjelmaa, kuten pizza, sulatus, pasta ja popcorn, tekevät ruoanlaitosta helppoa ja vaivatonta.

Caso MCG25 Chef Blackin tyylikäs musta kuori, joka on valmistettu kiiltävästä, ruostumattomasta teräksestä, sopii täydellisesti moderniin keittiöön. Sen intuitiivisesta digitaalinäytöstä voit helposti valita haluamasi ohjelman ja asettaa kiinteän ajastimen. Mikroaaltouunissa on myös pyörivä lasilevy, joka voidaan pestä astianpesukoneessa käytön jälkeen.

Caso MCG25 Chef Black on täydellinen valinta kotikokille, jotka arvostavat laatua, tyyliä ja helppokäyttöisyyttä. Sen avulla voit valmistaa herkullisia aterioita helposti ja vaivattomasti.

9. Pienikokoinen mikroaaltouuni: Caso SMG20 ECO

Pienikokoinen mikroaaltouuni

Astetta futuristisempi ja monipuolisempi mikroaaltouuni on tässä – Caso SMG20 ECO Mikroaaltouuni Grillitoiminnolla! Tämä mikroaaltouuni ei ainoastaan lämmitä ruokasi nopeasti ja helposti, vaan siinä on myös grillitoiminto, jonka avulla voit valmistaa ruokasi aivan uudella tavalla.

SMG20 ECO:ssa on kahdeksan esiasetettua ohjelmaa, joten valmistat ateriasi nopeasti ja helposti vain muutamalla napin painalluksella. Sen helppokäyttöinen digitaalinäyttö auttaa sinua valitsemaan haluamasi ohjelman ja asettamaan tarvittavan ajastuksen.

Tämän mikroaaltouunin muotoilu on todella futuristinen ja sopii moderniin keittiöön kuin keittiöön. Sen sisätila on tilava, joten valmistat helposti isommankin aterian. Lisäksi sen pyörivä lasilautanen on helppo irrottaa ja pestä astianpesukoneessa. SMG20 ECO on todella monipuolinen apuri keittiössäsi!

10. Hiljainen mikroaaltouuni: Caso BMCG 25

Hiljainen mikroaaltouuni

Tiesitkö, että hyvä mikroaaltouuni voi säästää arvokasta aikaa keittiössäsi? Caso BMCG 25 -mikroaaltouuni on täydellinen yhdistelmä monipuolisuutta ja tyylikkyyttä.

Mustan ja alumiinisen ulkokuoren ansiosta mikroaaltouuni sopii kaikkiin keittiöihin, joissa muotoilu on tärkeää. BMCG 25:ssä on helppolukuinen näyttö, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita yhdeksän automaattiohjelman joukosta.

Mikroaaltouunissa on myös kuusi eri mikroaaltotehoa, grillitoiminto ja kiertoilma. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää sitä monipuolisesti kaikessa ruoanlaitossa. Sisäänrakennettu sulatusohjelma helpottaa jäisen ruoan valmistamista.

Pyörivä lasilevy on helppo irrottaa ja pestä astianpesukoneessa, mikä säästää aikaa ja vaivaa. BMCG 25 on siis täydellinen valinta, jos haluat mikroaaltouunin, joka on helppokäyttöinen ja monipuolinen.

Miten valita paras mikroaaltouuni?

Valitessa parasta mikroaaltouunia on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan laitteen.

Tilavuus: Mikroaaltouunit ovat saatavilla eri kokoisina, ja valinnan tulee perustua käyttötarpeisiin. Pienempi 20-25 litran mikroaaltouuni sopii yleensä yksinasuville tai pariskunnille, kun taas isompi 30-40 litran mikroaaltouuni on parempi perheille.

Teho: Mikroaaltouunit ovat yleensä saatavilla 500-1000 watin tehoilla. Mitä korkeampi teho, sitä nopeammin ruoka lämpenee. Korkeampi teho myös mahdollistaa tehokkaamman ruoanlaiton. On tärkeää valita teho, joka vastaa tarpeitasi, jotta voit valmistaa ruokaa nopeasti ja tehokkaasti.

Ohjelmat ja toiminnot: Mikroaaltouuneissa on yleensä erilaisia ohjelmia ja toimintoja, kuten sulatus, grilli ja kiertoilma. Valitse mikroaaltouuni, jossa on ohjelmat ja toiminnot, joita käytät eniten. Esimerkiksi, jos käytät mikroaaltouunia usein sulatukseen, valitse laite, joka tarjoaa automaattisen sulatusohjelman.

Käyttömukavuus: Mikroaaltouunin tulee olla helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Valitse laite, joka tarjoaa selkeän ja helposti luettavan näytön, selkeät painikkeet ja helppokäyttöiset ohjelmat. Myös mikroaaltouunin sisätilan puhdistettavuus on tärkeää. Valitse laite, jossa on helposti irrotettavat osat, jotka voidaan pestä astianpesukoneessa.

Mikroaaltouuni kokemuksia

Mikroaaltouunit ovat olleet suosittuja kodinkoneita jo vuosikymmenien ajan. Ne ovat nopeita ja helppoja käyttää, ja niillä voi lämmittää ruoan uudelleen sekä sulattaa ja valmistaa ruokia nopeasti. Tässä artikkelissa kolme henkilöä, Ville, Siiri ja Pirkko, kertovat omista kokemuksistaan mikroaaltouunien kanssa.

Ville on käyttänyt mikroaaltouunia jo yli kymmenen vuotta. Hänellä on ollut erilaisia malleja, mutta tällä hetkellä hän käyttää Samsungin mikroaaltouunia, jossa on monia erilaisia ohjelmia ja toimintoja. Ville arvostaa mikroaaltouunia erityisesti sen nopeuden takia. Hän sanoo, että ruoan lämmittäminen onnistuu muutamassa sekunnissa, eikä hänen tarvitse odottaa tuntikausia, kun ruoka lämpenee uunissa. Ville myös korostaa, että nykyiset mikroaaltouunit ovat huomattavasti tehokkaampia kuin vanhemmat mallit.

Siirin ensimmäinen mikroaaltouuni oli edullinen perusmalli, jonka hän hankki opiskeluaikoina. Nykyisin hän käyttää LG:n mikroaaltouunia, joka on monipuolinen ja helppokäyttöinen. Siiri kertoo, että hän käyttää mikroaaltouuniaan päivittäin, sillä se on nopea ja kätevä apu arkisissa ruoanlaittotilanteissa. Siiri suosittelee, että kun valitsee mikroaaltouunia, kannattaa kiinnittää huomiota sen kokoon ja käyttömahdollisuuksiin. Siiri arvostaa myös sitä, että hänen mikroaaltouunissaan on valo sisällä, joka auttaa häntä näkemään ruoan kypsymisen.

Pirkko on aina ollut hieman skeptinen mikroaaltouunien suhteen, mutta hän hankki itselleen Panasonicin mikroaaltouunin, kun hän muutti uuteen asuntoon. Hän sanoo, että hänellä kesti jonkin aikaa tottua sen käyttöön, mutta nyt hän ei enää voisi kuvitella elämää ilman sitä. Pirkko korostaa, että mikroaaltouuni on pelastus silloin, kun hänellä on kiire ja hän tarvitsee nopeaa apua ruoanlaittoon. Pirkko myös sanoo, että hän on iloinen siitä, että nykyisissä mikroaaltouuneissa on paljon erilaisia toimintoja, kuten grilli- ja sulatustoimintoja.

Mikroaaltouunin puhdistus

Tässä on muutamia vinkkejä ja menetelmiä mikroaaltouunin puhdistamiseen:

 1. Sitruunavesi: Kuumenna vettä ja lisää muutama sitruunaviipale veteen. Laita astia mikroaaltouuniin ja kuumenna vettä täydellä teholla noin 5 minuutin ajan. Tämä pehmentää likaa ja helpottaa sen puhdistamista. Poista astia varovasti, sillä se saattaa olla kuuma.
 2. Ruokasooda: Sekoita vesi ja ruokasooda pastaan. Levitä seos uunin sisäpintaan ja anna sen vaikuttaa noin 10-15 minuutin ajan. Puhdista seos pois kostealla liinalla tai sienellä.
 3. Astianpesuaine: Lisää astianpesuainetta lämpimään veteen ja puhdista mikroaaltouunin sisäpinta. Vältä kuitenkin astianpesuaineen käyttämistä uunin ulkopinnalla, sillä se voi vahingoittaa pintaa.
 4. Erikoispesuaineet: Kaupoista löytyy myös erikoispesuaineita mikroaaltouunin puhdistukseen. Näitä tuotteita käytettäessä on tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita.

Lisäksi on tärkeää muistaa, että mikroaaltouunin sisäpinta on herkkä naarmuille. Siksi on tärkeää käyttää pehmeitä liinoja tai sieniä sen puhdistamiseen.

Puhdista mikroaaltouuni säännöllisesti ja vältä lian kertymistä. Näin voit nauttia puhtaasta ja hygieenisestä mikroaaltouunista pitkään.

Uusimmat

Suositut