Paras hiiligrilli (2024) – Vertailussa 10 parasta

Paras hiiligrilli vertailu

Kun kesä saapuu ja ulkona grillaaminen houkuttelee, ei ole mitään parempaa kuin omistaa paras mahdollinen hiiligrilli. Hiiligrillissä on oma tunnelmansa, ja se tuo ruokaan aitoa savun ja liekkien makua, joka saa veden kielelle. Mutta mikä hiiligrilli sitten on paras juuri sinulle?

Teimme kattavan vertailun kymmenestä parhaasta hiiligrillistä ja vertailemme niitä ominaisuuksien, laadun ja käytettävyyden perusteella. Olipa sitten aloittelija tai kokenut grillimestari, tämä opas auttaa sinua valitsemaan täydellisen hiiligrillin, joka tekee grillaamisesta nautinnon. Jatka lukemista, ja löydä unelmiesi hiiligrilli!

Vertailussa parhaat hiiligrillit

 1. Mustang Malibu – Paras hiiligrilli.
 2. Weber Performer Deluxe GBS – Hyvä hiiligrilli.
 3. Ibrido Top Kaasu-/Hiiligrilli – Laadukas hiiligrilli.
 4. Boretti Barilo 2.0 – Iso hiiligrilli.
 5. Mustang Oakdale – Tehokas hiiligrilli.
 6. Weber Master-Touch GBS – Kestävä hiiligrilli.
 7. BBQ pallogrilli – Hyvä ja halpa hiiligrilli.
 8. Bloomingville hiiligrilli – Pieni hiiligrilli.
 9. Mustang hiiligrilli Gourmet 47 – Edullinen hiiligrilli.
 10. Princess Hybridigrilli 2-in-1 – Halpa hiiligrilli.

1. Paras hiiligrilli: Mustang Malibu

Paras hiiligrilli

Vertailumme paras hiiligrilli on ehdottomasti Mustang Malibu, joka edustaa ehdotonta huippuluokkaa grillaamisen suhteen. Tämä tyylikäs ulkogrilli ei ainoastaan tarjoa hienostunutta ulkonäköä, vaan myös ainutlaatuisia grillausmahdollisuuksia. Nauti liekkien lämmöstä ja valmista herkullisia ruokia vaivattomasti tämän grillin avulla.

Mustang Malibu -grillissä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu grillausritilä, jonka halkaisija on suuri 90 cm. Tämä antaa sinulle runsaasti tilaa valmistaa herkkuja perheelle ja ystäville. Ritilässä on myös kätevä 30 cm halkaisijaltaan oleva aukko, joka mahdollistaa Multigrill tarvikkeiden käytön. Tämä ominaisuus laajentaa grillauksen mahdollisuuksia entisestään ja tekee siitä monipuolisemman.

Grillin korkeutta voi säätää tarpeesi mukaan, sillä se on helposti muunneltavissa välillä 60 cm ja 90 cm. Näin voit mukauttaa grillin korkeuden sopivaksi erilaisiin grillaustarpeisiin ja -tilanteisiin.

Mustang Malibu -hiiligrilli ei ole pelkästään käytännöllinen ja tehokas, vaan se on myös tyylikäs lisä ulkotilaasi. Sen moderni design sopii täydellisesti erilaisiin ympäristöihin ja tekee siitä keskipisteen jokaiselle ulkotilajuhlaan.

Tee grillaamisesta elämys Mustang Malibu -hiiligrillillä, joka tarjoaa suorituskykyä, tyyliä ja monipuolisuutta kaikille grillauksen ystäville.

2. Hyvä hiiligrilli: Weber Performer Deluxe GBS

Hyvä hiiligrilli

Weber Performer Deluxe GBS on hyvä hiiligrilli. Tämä grilli on Weberin suosikkimalli, ja se yhdistää briketti- ja kaasugrillin parhaat puolet tarjoten sinulle unohtumattoman grillikokemuksen.

Yksi Performer Deluxe GBS -grillin huomattavista eduista on sen käytännöllinen kaasusytytin, joka tekee grillaamisesta entistäkin helpompaa. Voit unohtaa pitkät odotusajat ja grillisytyttimen tarpeen, sillä tämä kaasusytytin saa hiilet tai briketit roihahtamaan liekkeihin nopeasti ja vaivattomasti.

Weber on tunnettu laadustaan, ja Performer Deluxe GBS ei tee siihen poikkeusta. Grilli tarjoaa sinulle luottamusta kestävyydestään tarjoten peräti 10 vuoden ruostumattomuustakuun sekä kannen että pohjan osalta. Voit siis olla varma, että tämä grilli palvelee sinua vuosikausia ilman kompromisseja.

Grillaaminen on nautinnollista myös valmisteluvaiheessa, kiitos sisäänrakennetun valmistelupöydän. Sinun ei tarvitse etsiä ylimääräistä tilaa tai tasoa ruoan esivalmisteluun, sillä tämä grilli tarjoaa sen valmiina sinulle.

Lisäksi Performer Deluxe GBS -grillin mukana tuleva kansiteline vapauttaa kätesi ja tekee grillauksesta vaivatonta ja miellyttävää. Voit pitää grillikansesi turvallisesti auki sen avulla ja keskittyä täysin ruoanvalmistukseen.

Tervetuloa nauttimaan grillaamisen ilosta ja helppoudesta Weber Performer Deluxe GBS -hiiligrillin parissa. Tämä grilli tarjoaa sinulle laatua, käytännöllisyyttä ja luotettavuutta jokaisessa grillihetkessäsi.

3. Laadukas hiiligrilli: Ibrido Top Kaasu-/Hiiligrilli

Laadukas hiiligrilli

Tämä laadukas grillimalli on suunniteltu erityisesti ulkokeittiöön sisäänrakennettavaksi, ja se tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia niin kaasun kuin hiilenkin eduista saman grillin avulla.

Ibrido Topin yksi erityispiirre on sen monipuolisuus. Tässä grillissä yhdistyvät kolme tehokasta pääpoltinta, kaasusivupoltin, infrapunatakatuli, kaksi valurautaista grilliritilää ja valurautainen leivinlevy. Tämä merkitsee sitä, että voit valmistaa herkullisia ruokia juuri niin kuin haluat, oli kyseessä sitten grillaaminen, paistaminen tai savustaminen.

Ibrido Top tekee grillaamisesta entistäkin joustavampaa ja mukavampaa. Sinun ei enää tarvitse valita hiilen ja kaasun välillä, sillä tämän grillin avulla voit hyödyntää molempien maailmojen parhaita puolia. Voit aloittaa grillaamisen nopeasti kaasulla, ja halutessasi siirtyä tunnelmalliseen hiiligrillaukseen.

Grillin laadukkaat materiaalit ja suunnittelu takaavat sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Ibrido Top on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää vaihtelevia sääolosuhteita ja aktiivista grillausta vuodesta toiseen.

Kokoa ystävät ja perhe yhteen ja nauti grillauksen ilosta ja monipuolisuudesta Ibrido Top Kaasu-/Hiiligrillin seurassa. Tämä grilli tekee jokaisesta grillihetkestä ainutlaatuisen ja tarjoaa mahdollisuuden valmistaa herkullista ruokaa juuri niin kuin haluat.

4. Iso hiiligrilli: Boretti Barilo 2.0

Iso hiiligrilli

Tutustu suurenmoiseen grillauskokemukseen Boretti Barilo 2.0 -hiiligrillin parissa, joka tarjoaa sinulle tilavuudellaan ja monipuolisuudellaan unohtumattomia hetkiä ulkona ruoanlaiton parissa.

Barilo 2.0:n vaikuttava 84 x 41 cm:n grillausalue tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat tilaa ja mahdollisuutta valmistaa monenlaisia ruokia samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit tarjota perheellesi ja ystävillesi herkullisia grillattuja aterioita suuremmassa mittakaavassa, ja sinulla on enemmän aikaa istua alas ja nauttia yhdessäolosta.

Barilo 2.0 ei tarjoa vain suurta grillausaluetta, vaan se sopii myös erinomaisesti epäsuoran grillauksen tekemiseen. Tämä mahdollistaa herkkujen kypsentämisen täydellisesti ja saa ne säilyttämään mehevyytensä ja arominsa.

Grillaaminen Barilo 2.0 -hiiligrillillä on vaivatonta ja tarkkaa, kiitos sisäänrakennetun lämpömittarin, joka auttaa sinua saavuttamaan halutun lämpötilan joka kerta. Tämä takaa, että ruokasi valmistuvat täydellisesti, olipa kyseessä sitten pihvit, kana, kasvikset tai mikä tahansa muu grillattava herkku.

Kokoa ystävät ja perhe ympärillesi ja luo unohtumattomia grillihetkiä Boretti Barilo 2.0 -hiiligrillin avulla. Tämä grilli ei ainoastaan tarjoa runsaasti tilaa ja mahdollisuuksia, vaan myös tarkkuutta ja laatua jokaisessa grillauksessa.

5. Tehokas hiiligrilli: Mustang Oakdale

Tehokas hiiligrilli

Tämä tehokas ulkogrilli tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea viileät iltojen loisteessa ja samalla loihtia herkullisia aterioita.

Mustang Oakdale -grillin mukana tulee grillausritilä, jonka halkaisija on tilava 60 cm. Tämä antaa sinulle runsaasti tilaa valmistaa ruokaa suuremmallekin porukalle, olipa kyseessä sitten perheen kokoontuminen tai ystävien grillijuhla. Grillausritilän keskellä oleva 30 cm halkaisijaltaan oleva aukko mahdollistaa Multigrill tarvikkeiden käytön, laajentaen grillausmahdollisuuksiasi entisestään.

Mustang Oakdale -grillin korkeutta voit säätää tarpeesi mukaan, sillä se on helposti muunneltavissa välillä 60 cm ja 90 cm. Tämä mahdollistaa sen, että voit grillailla mukavasti erilaisissa tilanteissa ja asennoissa.

Tee grillauksesta elämys Mustang Oakdale -hiiligrillin avulla, ja nauti liekkien lämmöstä samalla kun valmistat herkullisia aterioita. Tämä grilli tarjoaa sinulle voimakasta suorituskykyä ja monipuolisuutta jokaisessa grillihetkessäsi.

6. Kestävä hiiligrilli: Weber Master-Touch GBS

Kestävä hiiligrilli

Tämä grilli ei ainoastaan tarjoa herkullisen grillaamisen mahdollisuutta, vaan tekee siitä myös vaivatonta ja innovatiivista.

Master-Touch GBS saa energiansa briketeistä, jotka luovat vahvan ja kestävän hehkun. Tämä tarkoittaa, että voit grillata ruokasi täydellisesti ja saada esiin herkullisia makuja joka kerta. Tämä grilli on luotu kestämään aikaa ja sääolosuhteita, joten voit luottaa siihen vuodesta toiseen.

Master-Touch on älykäs grilli, joka tarjoaa sinulle älykkäät lisävarusteet. Pakettiin sisältyy suojapussi ja sytytysvälineet, jotka tekevät grillaamisesta entistäkin helpompaa ja kätevämpää. Voit suojata grillisi säältä ja pitää sytytyksen vaivattomana.

Gourmet BBQ System -ritilä on mukana, joten voit valmistaa monenlaisia ruokia helposti ja monipuolisesti. Tämä mahdollistaa uusien reseptien kokeilemisen ja grillaamisen tuomien ilojen täysimääräisen hyödyntämisen.

Älykkäät ja innovatiiviset toiminnot tekevät Weber Master-Touch GBS -hiiligrillistä ainutlaatuisen valinnan grillauksen ystäville. Se yhdistää kestävyyden ja älykkäät lisävarusteet tarjoten sinulle unohtumattomia grillihetkiä.

7. Hyvä ja halpa hiiligrilli: BBQ pallogrilli

Hyvä ja halpa hiiligrilli

Astupa grillaamisen maailmaan edullisella mutta laadukkaalla vaihtoehdolla – BBQ pallogrillillä. Tämä kompakti pöytämallin hiiligrilli tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia grillauksesta missä tahansa, olipa kyseessä sitten mökkireissu, retki tai vaikkapa oman pihan grillihetki.

BBQ pallogrillin kompakti koko tekee siitä erityisen kätevän kuljettaa mukana, ja se sopii helposti auton takakonttiin tai retkireppuun. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa seikkailuun, ja se on aina valmiina tarjoamaan herkullisia grillattuja aterioita.

Grillin ulkonäkö ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan myös tyylikäs. Perinteisen mustan lisäksi voit valita värikkäitä vaihtoehtoja, jotka tuovat iloa ja persoonallisuutta grillaushetkiin. Grillin kestävyys on taattu puuterimaalatulla kuumankestomaalilla, joka suojaa sitä säältä ja käytön aiheuttamilta rasituksilta.

Grillin sisällä on kromattu kahvallinen ritilä, jonka grillausala on Ø34 x K22,5 cm. Tämä tarjoaa riittävästi tilaa valmistaa herkkuja perheellesi tai ystävillesi. Grillin kokonaishalkaisija on 37 cm, mikä tekee siitä kompaktin ja helposti sijoitettavan grillausvälineen.

8. Pieni hiiligrilli: Bloomingville hiiligrilli

Pieni hiiligrilli

Tämä pienikokoinen grilli tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia herkullisista grilliaterioista missä tahansa, olipa kyseessä sitten matka, retki tai piknik.

Bloomingville hiiligrillin kätevän koon ansiosta voit ottaa sen mukaasi helposti ja se on valmiina tarjoamaan grillattuja herkkuja minne tahansa menetkin. Se sopii täydellisesti niin leppoisille ulkoilupäiville kuin nopeille retkillekin.

Tämä grilli on suunniteltu sekä käytännölliseksi että tyylikkääksi. Siinä on kahvat, jotka helpottavat kuljettamista ja siirtämistä. Lisäksi grillin pilkullinen kuviointi tekee siitä visuaalisesti miellyttävän ja persoonallisen.

Bloomingville hiiligrilli on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia grillaamisen ilosta kompaktissa muodossa ja tyylikkäällä ulkoasulla. Se tarjoaa mahdollisuuden herkullisiin grillihetkiin missä ja milloin tahansa.

9. Edullinen hiiligrilli: Mustang hiiligrilli Gourmet 47

Edullinen hiiligrilli

Tämä näyttävä ja monipuolinen hiiligrilli on suunniteltu tarjoamaan sinulle herkullisia grillihetkiä ilman suurta budjettia.

Mustang Gourmet 47 on varustettu Ø 43,5 cm:n Multigrill ritilällä, joka tekee siitä monipuolisen valinnan grillauksen harrastajille. Grillausritilän keskiosaan voi asettaa lisätarvikkeita laajasta valikoimasta, mikä avaa oven erilaisille grillauskokemuksille.

Grillausritilä on valmistettu kestävästä ruostumattomasta lankateräksestä ja tarjoaa sinulle runsaasti tilaa valmistaa herkkuja perheellesi tai ystävillesi. Hiiliritilä puolestaan on galvanoidusta lankateräksestä, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Grillin kansi ja pohjaosa on viimeistelty kiiltävällä emaloinnilla, mikä tekee siitä paitsi kestävän myös tyylikkään lisän ulkotilaasi. Grillin alla on irrotettava tuhka-astia, joka ei ainoastaan helpota siivousta, vaan mahdollistaa myös ilman määrän säätämisen hiillokselle, jotta voit hallita grillin lämpötilaa juuri haluamallasi tavalla.

Tee grillaamisesta nautinnollista ja edullista Mustang hiiligrilli Gourmet 47:n avulla. Tämä grilli tarjoaa monipuolisuutta, kestävyyttä ja tyyliä, jotta voit nauttia grillauksesta täysillä ilman suurta budjettia.

10. Halpa hiiligrilli: Princess Hybridigrilli 2-in-1

Halpa hiiligrilli

Astupa grillaamisen maailmaan edullisella mutta monipuolisella vaihtoehdolla – Princess Hybridigrilli 2-in-1:llä. Tämä grilli tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia herkullisista grilliaterioista milloin ja missä tahansa, ja se tekee sen edullisesti.

Princess 112256 Hybrid Grill on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat grillauksen joustavuutta ja yksinkertaisuutta. Tämä hybridigrilli antaa sinulle mahdollisuuden grillata sekä sähköllä että hiilellä, ja se on varustettu irrotettavalla sähkögrillillä. Tämä tarkoittaa, että voit valita grillaustavan tarpeesi ja mieltymystesi mukaan.

Sähkögrilli on kätevä vaihtoehto silloin, kun haluat nopean ja helpon tavan grillata, ja hiiligrilli tarjoaa perinteisen grillauskokemuksen ja savun maun. Princess Hybridigrilli antaa sinulle parhaat puolet molemmista maailmoista yhdessä grillissä.

Tee grillaamisesta monipuolista ja edullista Princess Hybridigrilli 2-in-1:n avulla. Tämä grilli tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita grillaustapa juuri tilanteesi mukaan, ja se tekee grillauksesta helpompaa ja monipuolisempaa kuin koskaan aiemmin.

Miten valita paras hiiligrilli?

Grillaaminen on kesäaikojen suosikkitoiminto monille, ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa herkullisia aterioita kuin perinteinen hiiligrilli. Hiiligrillissä on oma tunnelmansa ja se tuo mukanaan aitoa savun ja liekkien makua ruokaan. Mutta kuinka valita paras hiiligrilli omiin tarpeisiisi? Ota nämä huomioon ostopäätöstä tehdessä.

 • Koko ja kapasiteetti: Mieti kuinka monta ihmistä yleensä grillaatte ja kuinka suuria ruoka-annoksia aiotte valmistaa. Hiiligrillejä on eri kokoisia, joten valitse sellainen, joka sopii tarpeisiisi. Suurempi grilli tarjoaa enemmän tilaa ruoanvalmistukseen, mutta pieni grilli voi olla kätevämpi siirrettäessä tai säilytettäessä.
 • Materiaali ja laatu: Grillin laatuun vaikuttaa merkittävästi sen valmistusmateriaali. Ruostumaton teräs on yleisesti tunnettu kestävästä ja pitkäikäisestä materiaalista, kun taas valurauta voi tarjota erinomaisen lämpötilan säätelyn. Myös grillin pohjan ja kannen laatu on olennainen, sillä ne altistuvat sääolosuhteille. Harkitse grilliä, jossa on emaloitu pohja ja kansi, sillä ne suojaavat grilliä ruosteelta.
 • Lämmön säätely: Hyvä hiiligrilli mahdollistaa lämmön säätelyn helposti. Tarkista, onko grillissä ilmanvaihtoreikiä, joiden avulla voit säätää ilman virtausta ja siten lämpötilaa. Lisäksi jotkut grillit tarjoavat säädettäviä hiiliritilöitä, joiden avulla voit siirtää hiiliä ylös tai alas saadaksesi erilaisia lämpötiloja.
 • Lisäominaisuudet: Grilleissä voi olla monia lisäominaisuuksia, jotka tekevät grillaamisesta helpompaa ja miellyttävämpää. Esimerkiksi lämpömittari auttaa seuraamaan ruoan kypsymistä, ja taitettavat sivutasot tarjoavat lisää työtilaa. Harkitse myös grilliä, jossa on ritilän korkeudensäätömahdollisuus ja kätevä tuhka-astia.
 • Budjetti: Hiiligrillejä on eri hintaluokissa, joten aseta itsellesi realistinen budjetti ja etsi grilli, joka tarjoaa parhaan vastineen rahoillesi. Muista, että laadukas grilli voi kestää vuosia ja tarjota lukemattomia grillaushetkiä, joten se voi olla pitkäaikainen investointi.

Hiiligrilli kokemuksia

Grillaaminen on yksi niistä kesäaktiviteeteista, joka saa suurimman osan meistä hymyilemään. Kutsu ystävät ja perhe koolle, sytytä hiilet, ja aloita herkullisten ruokien valmistus ulkona. Tero, Heikki ja Hanna ovat kaikki intohimoisia grillareita, ja he haluavat jakaa omia hiiligrilli kokemuksiaan kanssasi. Lue myös paras pellettigrilli vertailu, jos haussa on hyvä pellettigrilli kotiin.

Teron tarina: Yksinkertaisuus ja maku

Tero on todellinen grillauksen konkari. Hänelle grillaaminen on enemmän kuin ruoanlaittoa – se on elämäntapa. Teron suosikki on perinteinen hiiligrilli, joka tarjoaa hänelle aina uuden mahdollisuuden luoda makunautintoja.

”Hiiligrillissä on jotain maagista”, Tero sanoo. ”Se yksinkertainen tapa, jolla hiilet syttyvät ja antavat ruoalle sen herkullisen savun maun – se on parasta.”

Teron vinkki: ”Kun käytät hiiligrilliä, pidä asiat yksinkertaisina. Laadukkaat raaka-aineet ja vähän mausteita – se on resepti täydelliseen grilliateriaan.”

Heikin tarina: Grilli ja yhteisöllisyys

Heikki rakastaa grillaamista ystäviensä ja perheensä kanssa. Hänelle grilli ei ole vain ruoanlaiton väline, vaan se on tapa koota ihmiset yhteen ja jakaa hetkiä yhdessä.

”Grillaaminen on minulle enemmän kuin ruoanlaittoa”, Heikki kertoo. ”Se on tapa luoda yhteyksiä ja nauttia elämästä ystävien seurassa.”

Heikin vinkki: ”Kun grillaat ystävien kanssa, valmista erilaisia ruokia ja anna jokaisen kokeilla grillimestarin roolia. Se tekee grillaamisesta entistäkin hauskempaa!”

Hannan tarina: Monipuolisuus ja kokeilut

Hanna on grillauksen seikkailija. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä ja mausteita grillissään. Hänelle grilli on kuin taikalaatikko, joka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia.

”En pelkää kokeilla uutta grillissä”, Hanna sanoo. ”Olen valmistanut siellä kaikkea kalasta pizzaan, ja jokainen kokeilu on ollut antoisa.”

Hannan vinkki: ”Älä pelkää kokeilla erilaisia raaka-aineita ja reseptejä grillissä. Se on paikka, jossa voit todella antaa luovuutesi kukkia.”

Näiden kolmen grillikonkarin tarinat osoittavat, että grillaaminen on paljon enemmän kuin vain ruoanlaittoa. Se on yhteisöllisyyttä, makuja ja seikkailuja. Jokaisella on oma tapansa nauttia grillauksesta, ja se tekee siitä niin mahtavan harrastuksen.

Uusimmat

Suositut