Paras kissan kiipeilypuu – Testissä 10 parasta

Paras kissan kiipeilypuu

Paras kissan kiipeilypuu on tärkeä osa kissan ympäristöä. Se tarjoaa kissalle mahdollisuuden kiipeilyyn, raapimiseen, lepäämiseen ja tarkkailuun.

Markkinoilla on kuitenkin valtava valikoima erilaisia kiipeilypuita, joten valinnan tekeminen voi olla haastavaa. Tässä artikkelissa esittelemme kymmenen parasta kissan kiipeilypuuta, jotta voit valita juuri sinun kissallesi sopivan vaihtoehdon.

Parhaimmat kissan kiipeilypuut:

 1. Paras kissan kiipeilypuu – Trekker Kissan kiipeilypuu Tower.
 2. Paras kissan raapimispuu – VidaXL Kissan kiipeilypuu.
 3. Tyylikäs kissan kiipeilypuu – EBI Stockholm.
 4. Kissan kiipeilyteline – L&B Giant.
 5. Tukeva kissan kiipeilypuu – Trixie Lavina.
 6. Laadukas kissan kiipeilypuu – Basic Column.
 7. Kissan kiipeilypuu design – L&B Pavo.
 8. Kaunis kissan kiipeilypuu – Lucano.
 9. Kiipeilypuu isolle kissalle – Trixie Susan.
 10. Korkea kissan kiipeilypuu – Trixie Aurelio.

1. Paras kissan kiipeilypuu: Trekker Kissan kiipeilypuu Tower

Paras kissan kiipeilypuu

Trekker Tower kiipeilypuu on täydellinen ratkaisu kissan luonnollisen käytöksen tyydyttämiseen. Kissat tarvitsevat kiipeilymahdollisuuksia, lepäämispaikkoja, raapimispintoja ja leikkitilaa, ja Trekker Tower -kiipeilypuu tarjoaa kaiken tämän yhdessä paketissa.

Tämä kiipeilypuu seisoo tukevasti jalustalla, mikä tekee siitä erittäin vakaa ja turvallinen käyttää. Kiipeilypuun päältä, pesäkoloista ja riippumatosta kissa voi tarkkailla ympäristöä ja nukkua mukavasti. Kahdessa pesäkolossa kissa voi piiloutua ja nukkua rauhassa. Kolme tolppaa, jotka on päällystetty sisalnarulla, tarjoavat erinomaisen paikan kynsien hoitoon ja reviirin merkitsemiseen.

Trekker Tower -kissanpuu on erittäin tilava ja sopii hyvin useammankin kissan käyttöön. Sen harmaat sävyt sopivat monenlaiseen sisustukseen.

Kissan kiipeilypuu on helppo koota. Se on erittäin kestävä ja kestää kissan raapimista ja leikkiä pitkään. Tämä on kissanomistajan unelma, sillä se tarjoaa kaiken mitä kissa tarvitsee samassa paketissa. Hanki Trekker Tower -kissan kiipeilypuu kissallesi ja anna sen nauttia luonnollisesta käytöksestään, joka samalla suojaa huonekalujasi!

2. Paras kissan raapimispuu: VidaXL Kissan kiipeilypuu

Paras kissan raapimispuu

Etsitkö käytännöllistä ja kestävää ratkaisua pitääksesi pienen karvaisen ystäväsi turvassa ja tyytyväisenä? Esittelemme ylpeinä helpon koiran aitauksen pentuillesi, valmistettuna laadukkaasta ja kestävästä ruostumattomasta jauhemaalatusta teräksestä.

Tämä pentuaitaus on suunniteltu tarjoamaan sekä sinulle että lemmikillesi mukavuutta ja turvallisuutta. Aitauksen asentaminen on vaivatonta, ja sen purkaminen käy yhtä helposti. Innovatiivisesti suunnitellun saranallisen oven ansiosta pääsy aitaukseen on vaivatonta, ja turvasalvalla varmistat, että pentusi pysyy aitauksen turvallisessa ympäristössä.

Koiran aitaus on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita, joten voit sijoittaa sen sekä ulko- että sisätiloihin. Jauhemaalattu teräs antaa aitaukselle vankan suojan ruosteelta ja naarmuilta, mikä varmistaa sen pitkäikäisyyden ja huolettoman käytön vuosiksi eteenpäin.

Käytännölliset mitat (91,5 x 59 x 61 cm) tarjoavat riittävästi tilaa pentusi liikkumiseen ja leikkimiseen, kun taas 31 x 42 cm kokoisen oven avulla voit helposti päästää lemmikkisi aitaukseen tai ottaa sen sieltä ulos. Saranallisen oven salpa lisää aitauksen turvallisuutta, jolloin voit olla huoletta, kun pentusi tutkii ympäristöään.

Tämä koiran aitaus on suunniteltu sekä sinun että lemmikkisi tarpeet huomioiden. Helppo koota, kestävä ja monipuolinen käytössä – tämä pentuaitaus on täydellinen valinta niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tarjoa lemmikillesi turvallinen ja miellyttävä ympäristö, ja hanki nyt itsellesi tämä käytännöllinen ja laadukas koiran aitaus.

3. Tyylikäs kissan kiipeilypuu: EBI Stockholm

Tyylikäs kissan kiipeilypuu

Kissa tarvitsee monipuolisia mahdollisuuksia kiipeilyyn ja raapimiseen pitääkseen itsensä tyytyväisenä ja aktiivisena. EBI Stockholm -kissan kiipeilypuu tarjoaa kaiken tarvittavan ja vieläpä tyylikkäässä paketissa.

Tämä kissan kiipeilypuu on valmistettu laadukkaasta puusta, joka sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen. Puhtaaksi maalattu neutraali puu ja luonnonvalkoiset tolpat yhdistettynä harmaisiin pehmusteisiin antavat tyylikkään vaikutelman. Puun viidessä eri tasossa kissa voi kiivetä, loikoilla, leikkiä ja nukkua. Pesäkolossa kissa voi vetäytyä omaan rauhaansa, ja roikkuvat lelut ovat hauskaa ajanvietettä.

Raapimispäällysteiset tolpat tarjoavat kissalle mahdollisuuden toteuttaa luontaista käytöstään, ja samalla kissan kynnet pysyvät terveinä. Raapiminen on kissan kannalta tärkeää, sillä se hoitaa kynsiä ja auttaa irrottamaan vanhoja kerroksia. Raapimispuu myös tarjoaa kissalle luvallisen paikan merkitä reviiriään hajurauhasillaan.

EBI Stockholm -kissan kiipeilypuu on helppo koota ja sen pehmusteet voi pestä käsin. Tämä kissan kiipeilypuu on sekä kissan että omistajan unelmien täyttymys, sillä se tarjoaa kaiken tarvittavan ja vieläpä tyylikkäässä muodossa.

4. Kissan kiipeilyteline: L&B Giant

Kissan kiipeilyteline

L&B Giant -raapimapuu on kissan paratiisi, joka sopii erityisesti isoille kissoille. Tämä huippulaadukas kiipeilypuu on suunniteltu tarjoamaan kissallesi kaiken tarvittavan: raapimapaikan, tarkkailupaikan, leikkipaikan ja levähdyspaikan. Paksut tolpat, tukeva pohjalevy ja säädettävä korkeus takaavat, että kiipeilypuu kestää kissan leikit ja painon.

Raapimistolpat on päällystetty laadukkaalla sisalnarulla, joka sopii erityisesti kissan raapimistarpeisiin. Tasot on pehmustettu mukavaksi ja pesäkolossa on pehmeä tyyny, jossa kissasi voi rentoutua päivän touhujen jälkeen. Lisäksi kiipeilypuussa on riippuva lelu ja köysi, jotka tarjoavat kissallesi loputtomasti leikki- ja viriketoimintaa.

L&B Giant -raapimapuu on helppo koota ja se sopii useammallekin kissalle. Tämä kiipeilypuu on erinomainen valinta, jos haluat tarjota kissallesi mahdollisuuden toteuttaa luonnollisia tarpeitaan ja nauttia loputtomasta leikistä ja viihteestä. Tämä harmaa kissan kiipeilypuu on myös tyylikäs sisustuselementti, joka sopii moneen kotiin.

5. Tukeva kissan kiipeilypuu: Trixie Lavina

Tukeva kissan kiipeilypuu

Kissan kiipeilypuu Trixie Lavina on täydellinen valinta kissallesi tarjoamaan monipuolista aktiviteettia ja viihdettä. Kolme eri tasoa tarjoavat kissalle paikan leikkiä, kiipeillä ja loikoilla. Ylimmän tason pehmusteella varustettu näköalapaikka antaa kissalle mahdollisuuden tarkkailla ympäristöään. Pesäkolossa kissa voi piiloutua tai levätä mukavasti. Tasoilla roikkuvat lelut houkuttelevat kissan leikkimään ja pitämään hauskaa.

Trixie Lavina kiipeilypuun tolpat ovat päällystetty juuttinarulla, joka sopii erinomaisesti raapimiseen ja auttaa kissaa hoitamaan kynsiään. Tolpat ovat erittäin tukevia, joten kissa voi kiipeillä turvallisesti ja nauttia kiipeilystä täysin siemauksin. Pohjalevy on myös erittäin vahva ja tukeva, joten kissa voi leikkiä ja kiipeillä huoletta.

Tämä kissan kiipeilypuu on erittäin helppo koota, ja se toimitetaan osina. Yksinkertaisilla ohjeilla voit koota puun nopeasti ja helposti, joten kissasi voi aloittaa uuden seikkailunsa heti. Kiipeilypuun irrotettavat ja käsinpestävät pehmusteet ovat helppo pitää puhtaana ja raikkaina. Trixie Lavina sopii täydellisesti sisustukseen, ja sen neutraali ulkonäkö sopii monenlaisiin koteihin.

6. Laadukas kissan kiipeilypuu: Basic Column

Laadukas kissan kiipeilypuu

Kissojen kiipeilypuu Basic Column on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat tarjota lemmikeilleen paikan, jossa kiipeillä, leikkiä ja lepäillä. Tämä suuri ja tukeva raapimapuu sopii erityisesti isoille kissoille, jotka tarvitsevat tilaa ja vahvan rakenteen kestämään kaikenlaista touhuilua.

Pylväs jalustalla tarjoaa vakaan perustan, joka pitää kiipeilypuun tukevasti pystyssä. Useilla tasoilla kissat voivat tarkkailla ympäristöä, leikkiä tai lepäillä riippumatossa. Ylimmällä tasolla on irrotettava tyyny, joka on helppo pitää puhtaana. Raapimispuun tolppa on päällystetty 0,6 cm sisalnarulla, joka on ihanteellinen kissan raapimiseen.

Korkeus 170 cm, halkaisijaltaan 20 cm oleva tolppa ja ylimmällä tasolla oleva irrotettava tyyny tekevät tästä raapimapuusta täydellisen paikan isoille kissoille kiipeillä, leikkiä ja lepäillä. Tämä tuote toimitetaan osissa, mutta sen kokoaminen on helppoa ja nopeaa. Tarjoa kissallesi paras paikka, jossa se voi nauttia leikistä, lepäilystä ja raapimisesta!

7. Kissan kiipeilypuu design: L&B Pavo

Kissan kiipeilypuu design

L&B Pavo -kissan kiipeilypuu on kuin kissojen oma aarrearkku täynnä mahdollisuuksia! Tämä monipuolinen raapimapuu sopii useammallekin kissalle ja tarjoaa leikki- ja lepopaikan yhtäaikaisesti. Kolme ylätasoa, pesäkolot ja tikkaat antavat kissalle mahdollisuuden tutkia ympäristöään ja leikkiä eri tasoilla. Lisäviihdykkeitä tarjoavat ylimmissä tasoissa roikkuvat lelut.

Tolpat on päällystetty raapimiseen sopivalla ja karhealla narulla, mikä auttaa pitämään kissan kynnet hyvässä kunnossa ja säästää samalla huonekalujasi. Lisäksi, Pavo kiipeilypuussa on suurempi ja pienempi pesäkolo, jotka tarjoavat miellyttävän paikan kissan levätä ja tarkkailla ympäristöä.

Tämä L&B Pavo -kissan kiipeilypuu on myös erittäin tukeva neljän jalan ja leveän pohjan ansiosta, joten kissat voivat turvallisesti kiipeillä ja leikkiä eri tasoilla. Raapimapuun koko on 70 x 60 x 185 cm ja se on väriltään kaunis harmaa. Voit olla varma, että tämä kiipeilypuu on kissojesi suosikki leikkipaikka!

8. Kaunis kissan kiipeilypuu: Lucano

 Kaunis kissan kiipeilypuu

Lucano-kissan raapimapuu on täydellinen lisä kotisi sisustukseen ja kissasi hyvinvoinnille. Tämä raapimapuu on suunniteltu erityisesti suurille kissoille, jotka tarvitsevat runsaasti tilaa leikkiä, kiipeillä ja lepäillä. Lucano-raapimapuussa on neljä vakaata tolppaa, jotka tekevät siitä vakaan ja kestävän.

Raapimapuussa on useita erilaisia tasoja ja lepopaikkoja, jotka tarjoavat kissalle monipuolisia mahdollisuuksia käyttäytymisen luonnolliseen ilmaisuun. Sivut ja tolpat on päällystetty kestävällä ja karhealla sisalnarulla, joka houkuttelee kissaa raapimaan ja pitää sen kynnet hyvässä kunnossa.

Päällinen on valmistettu pehmeästä plyysistä polyesteristä, joka on miellyttävän tuntuinen kissan tassuille ja takaa mukavat lepohetket. Sisätyyny on irrotettava ja pestävä, joten raapimapuu on helppo pitää puhtaana.

Lucano-kissan raapimapuun lattiapinta-ala on 58 x 48 cm ja sen korkeus on 110 cm. Tämä kaunis ja käytännöllinen raapimapuu sopii monenlaisiin sisustuksiin ja tarjoaa kissallesi paikan, jossa se voi toteuttaa luonnollisia käyttäytymistarpeitaan.

9. Kiipeilypuu isolle kissalle: Trixie Susan

Kiipeilypuu isolle kissalle

Trixie Susana -kiipeilypuu on kissasi uusi suosikki! Se on erinomainen yhdistelmä raapimistynnyriä ja kiipeilypuuta, joka tarjoaa kissallesi monia mahdollisuuksia piileskelyyn, kiipeilyyn ja huvitteluun. Tynnyrin keinomokkapäällysteisessä yläosassa on muhkea peti, jossa kissasi voi nukkua mukavasti, ja sisällä on myös tilaa piiloutua.

Tolpassa on ihana pehmoinen makuupaikka, jossa kissasi voi levätä väsyneiden leikkien jälkeen. Irroitettavat tyynyt voidaan helposti pestä käsin 30 asteisessa vedessä, joten kissasi voi nauttia puhtaasta ja raikkaasta lepopaikasta.

Trixie Susana -kiipeilypuun lattia-ala on 54 × 44 cm, korkeus 90 cm ja tolpan halkaisija on 9 cm. Tyynyn halkaisija on 39 cm, ja väri on tyylikäs musta ja kerma. Tämä kiipeilypuu on erinomainen valinta kissasi hyvinvoinnin ja onnellisuuden varmistamiseksi.

10. Korkea kissan kiipeilypuu: Trixie Aurelio

Korkea kissan kiipeilypuu

Trixie Aurelio-kissan raapimispuu on korkea ja monipuolinen leikkipaikka, joka tarjoaa kissallesi mahdollisuuden kiipeilyyn, raapimiseen ja nukkumiseen. Aurelio on säädettävä ja kattoon tuettava, joten se sopii erinomaisesti tiloihin, joissa lattiatilaa on vähän.

Kissanpuun yläosan korkeutta voi säätää kätevän ruuvimekanismin avulla, joten voit mukauttaa sen kissasi tarpeisiin ja tilan kokoon. Ylin taso on pehmeä riippumatto, joka tarjoaa kissallesi mukavan lepopaikan. Alaosassa on tilava pesäkolo, jossa kissasi voi levätä ja nukkua mukavasti. Kissanpuussa on myös useita tasoja, joissa kissasi voi kiipeillä ja leikkiä.

Trixie Aurelio-kissan raapimispuun päällinen on valmistettu pehmeästä plyyshi-kankaasta, joka on mukava kissan tassuille. Tolpat on päällystetty juuttinarulla, joka sopii täydellisesti kissan raapimistarpeisiin. Raapimispuun korkeus on säädettävissä välillä 220-250 cm ja pohjan halkaisija on 38 cm.

Suosittelemme tukemaan Aurelio-kissanpuuta seinään Trixie-raapimapuun tuen avulla, jotta se pysyy tukevasti paikoillaan. Raapimapuu toimitetaan osina, mutta sen kokoaminen on helppoa ja vaivatonta. Tämä tyylikäs ja monipuolinen raapimispuu sopii täydellisesti kaikkiin koteihin, joissa on kissa!

Miten valita kissan kiipeilypuu?

Kissojen kiipeilypuut ovat loistava tapa tarjota leikki-, raapimis-, ja lepopaikka kissallesi. Kissan kiipeilypuu voi myös auttaa pitämään kissasi aktiivisena ja terveenä. Mutta miten valita sopiva kiipeilypuu kissallesi? Näiden vinkkien avulla onnistut takuuvarmasti ja pidät kiisun tyytyväisenä.

 1. Koko ja sijoitus

Ensimmäinen tärkeä seikka on kiipeilypuun koko ja sijoitus. Kiipeilypuu tulisi valita kissasi koon ja käyttötarpeiden mukaan. Suuremmille kissoille kannattaa valita korkeampi ja tukevampi puu, joka kestää kissan painon ja liikkeet. Pienemmät kissat voivat taas nauttia matalammasta kiipeilypuusta, jossa on pienempiä tasoja. Muista myös sijoittaa kiipeilypuu paikkaan, jossa kissasi viihtyy ja jossa on riittävästi tilaa kiipeilyyn ja leikkiin.

 1. Raapimisominaisuudet

Kissan kiipeilypuu tarjoaa myös kissallesi mahdollisuuden teroittaa kynsiään. Siksi on tärkeää, että puussa on riittävästi raapimisominaisuuksia, kuten raapimapylväitä, joissa on sisal-narua. Näin kissasi voi teroittaa kynsiään turvallisesti ja välttää huonekalujen tai muiden esineiden vahingoittamista.

 1. Leikkitarvikkeet

Hyvä kiipeilypuu sisältää myös leikkitarvikkeita, jotka pitävät kissasi aktiivisena ja viihdyttävät sitä. Esimerkiksi riippumattotaso tai lelut voivat olla hyviä vaihtoehtoja.

 1. Materiaalit

Kiipeilypuiden materiaalit voivat vaihdella. Pehmeä plyyshi on mukava materiaali kissalle levätä ja rentoutua, kun taas juuttinaru ja sisal-naru ovat hyviä materiaaleja raapimiseen. Muista kuitenkin varmistaa, että kiipeilypuu on valmistettu turvallisista materiaaleista, joita kissa voi turvallisesti käyttää.

 1. Väri ja tyyli

Valitse sellainen kissan kiipeilypuu, joka sopii kotisi sisustukseen ja joka miellyttää silmääsi. Kiipeilypuita on saatavana eri väreissä ja tyyleissä, joten valinnanvaraa riittää.

Kissan raapimispuu kokemuksia

Kissan raapimispuut ovat käytännössä lähes välttämättömiä lemmikkikissojen hyvinvoinnille. Ne tarjoavat kissalle mahdollisuuden toteuttaa luonnollisia raapimis-, kiipeily- ja nukkumistarpeitaan.

Anna ja Mikael ovat kaksi kissojen ylpeää omistajaa, jotka ovat nähneet merkittävän eron kissojensa käyttäytymisessä sen jälkeen, kun he hankkivat raapimispuun.

Annalla ja Mikaelilla on kaksi kissaa, Pörrö ja Musti. Pörrö on seitsemänvuotias persialainen ja Musti on nelivuotias sekarotuinen. Ennen kuin he hankkivat raapimispuun, he huomasivat kissojensa raapivan huonekaluja ja mattoja. He ymmärsivät, että kissojen oli tarpeen saada raapimispuu.

Kun he hankkivat Trixie Susana -kiipeilypuun, he huomasivat nopeasti, että kissojen käyttäytyminen muuttui. Pörrö ja Musti alkoivat käyttää raapimispuuta päivittäin. He kiipeilivät ylös ja alas, nukkuivat riippumatossa ja käyttivät pesäkoloa lepäämiseen. Raapimispuu tuntui olevan heille täydellinen paikka toteuttaa kaikki luonnolliset tarpeensa.

Anna ja Mikael huomasivat myös, että kissojen raapimistarve vähentyi huomattavasti sen jälkeen, kun he hankkivat raapimispuun. Heidän huonekalunsa ja mattonsa säästyivät kissojen raapimiselta, ja kissojen turkki pysyi terveempänä, koska ne saivat tarpeeksi harjoitusta.

Kaiken kaikkiaan Anna ja Mikael ovat erittäin tyytyväisiä Trixie Susanan laatuun ja toimivuuteen. He suosittelevat kaikille kissanomistajille kissan raapimispuun hankkimista ja erityisesti Trixie Susanan hankkimista, koska se tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet kissan tarpeiden täyttämiseen.

Uusimmat

Suositut