Paras riisikeitin vertailu – Testissä 5 parasta

paras riisikeitin vertailu


Paras riisinkeitin voi olla vaikea löytää suuren tarjonnan vuoksi. Sen vuoksi kokkausasiantuntijamme kokoontuivat pöydän ääreen ja kokosimme vertailun viidestä suosituimmasta ja parhaasta riisinkeittimestä.

Olemme käyttäneet näitä riisikeittimiä itse ja arvioineet niiden suorituskyvyn, ominaisuudet ja helppokäyttöisyyden. Olemme myös tutkineet muiden käyttäjien arvosteluja ja asiantuntijoiden suosituksia, jotta voisimme tarjota sinulle täydellisen vertailun.

Etsitkö riisikeitintä, joka sopii pienelle tai suuremmalle perheelle? Haluatko keittimen, joka on helppo puhdistaa ja ylläpitää? Tai ehkäpä haluat keittimen, joka pystyy valmistamaan monenlaisia ​​erilaisia ruokia, ei pelkästään riisiä? Olemme varmoja, että tässä artikkelissa löydät juuri sinulle sopivan riisikeittimen.

Joten, jos olet etsimässä parasta riisikeitintä markkinoilta, älä missaa tätä vertailua. Lue arvostelumme ja löydä oma suosikkisi!

Parhaat riisikeittimet vertailussa

 1. Paras riisikeitin – OBH Nordica Versatile.
 2. Hyvä riisikeitin – Severin 2425.
 3. Laadukas riisinkeitin – Russell Hobbs monitoiminen.
 4. Pieni riisinkeitin – Princess riisinkeitin.
 5. Halpa riisinkeitin – Champion Riisinkeitin.

1. Paras riisikeitin: OBH Nordica Versatile

Paras riisikeitin


OBH Nordica Versatile on vertailumme ehdoton testivoittaja ja paras riisinkeitin -tittelin saaja. Kyseinen riisinkeitin on monipuolinen keitin, joka on suunniteltu erilaisten riisien, linssien, keittojen ja patojen keittämiseen valmiilla ohjelmilla.

Tämä keitin tekee ruoanlaitosta helppoa ja vaivatonta, sillä sen ohjelmat on suunniteltu juuri oikeanlaisen kypsyyden saavuttamiseksi. Höyrytä samalla lohi tai vihannekset mukana tulevassa höyrytyskorissa ja säästä aikaa ja tilaa keittiössäsi.

OBH Nordica Versatile Riisinkeittimen kapasiteetti on 5-6 annosta, joten se sopii mainiosti perheille tai pienille ruokailuryhmille. Konepesun kestävät osat helpottavat siivoamista, ja Non Stick -pinnoite estää ruoan kiinnipalamisen keittimen pohjaan.

Mukana tuleva kätevä reseptivihko tarjoaa herkullisia ja helppoja reseptejä, joiden avulla voit kokeilla uusia ruokia OBH Nordica Versatile Riisinkeittimellä. Tämä keitin on siis täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat tehdä ruoanlaitosta helpompaa ja nautinnollisempaa.

2. Hyvä riisikeitin: Severin 2425

Hyvä riisikeitin


Severin 2425-riisinkeitin on tyylikäs ja käytännöllinen lisä keittiöösi. Se on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, joka takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Tämän riisinkeittimen LED-näyttö on helppokäyttöinen ja antaa selkeän kuvan keitinvaiheista.

Tarttumaton pinnoite tekee ruoanlaitosta helppoa ja vaivatonta, sillä ruoka ei tartu pohjaan kiinni. Tämä ominaisuus myös helpottaa puhdistamista ja takaa keittimen puhtaanapidon.

Lisäksi Severin 2425-riisinkeittimessä on kätevä lämpimänäpitotoiminto, joka pitää paahtoleivän lämpimänä jopa kolme minuuttia. Tämä toiminto on erityisen kätevä aamiaisella tai kun odotat vieraita.

Severin 2425-riisinkeitin on siis erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat tyylikästä ulkonäköä, käytännöllisyyttä ja helppoa käyttöä. Se on täydellinen lisäkeittiöön, joka helpottaa ruoanlaittoa ja tekee siitä entistä nautinnollisempaa.

3. Laadukas riisinkeitin: Russell Hobbs monitoiminen

Laadukas riisinkeitin

Russell Hobbs riisinkeitin on monipuolinen ja laadukas keitin, joka tarjoaa useita valmistusvaihtoehtoja riisin keittämiseen. Sen tarttumaton pinnoite takaa sen, että ruoka ei tartu keittimen pohjaan, mikä helpottaa puhdistamista ja takaa keittimen pitkäikäisyyden ensiluokkaisesti.

Tämän riisinkeittimen suuri ja selkeä LCD-näyttö mahdollistaa helposti ohjelmien valinnan ja kypsennysajan seuraamisen. Lisäksi sen helppo käyttö takaa sen, että voit käyttää sitä vaivattomasti joka päivä.

Russell Hobbs riisinkeittimen musta väri sopii kaikkiin keittiöihin, ja sen tehokas 900 W moottori varmistaa nopean ja tehokkaan kypsennyksen. Keittimen tilavuus on 500 cl, joten voit valmistaa riisiä suuremmallekin porukalle.

Russell Hobbs riisinkeitin on siis erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ja täydellisesti kypsennetystä riisistä.

4. Pieni riisinkeitin: Princess riisinkeitin

Pieni riisinkeitin

Princess pieni riisikeitin on tyylikäs ja laadukas lisä keittiöösi. Sen ruostumaton teräs antaa keittimelle modernin ilmeen ja takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Metalliväritys antaa sille myös erittäin tyylikkään ulkonäön, joka sopii täydellisesti moderneihin keittiöihin.

Tämä riisikeitin tarjoaa tehokkaan 700 W moottorin, joka takaa nopean ja tehokkaan kypsennyksen. Sen tilavuus on 180 cl, joten se on sopiva pienemmällekin porukalle. Voit käyttää sitä helposti päivittäin, ja sen helppokäyttöinen rakenne tekee ruoanlaitosta entistäkin mukavampaa.

Princess riisikeittimessä on myös kätevä automaattinen sammutusominaisuus, joka takaa sen, että riisi ei kypsy liikaa ja sen maku säilyy täydellisenä. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä, jos et ole varma kuinka kauan riisin tulisi kypsyä.

Princess riisikeitin on siis erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat tyylikästä ulkonäköä, helppokäyttöisyyttä ja laadukasta kypsennystä. Se on täydellinen keitin pienemmille annoksille, joka takaa täydellisesti kypsennetyn riisin joka kerta.

5. Halpa riisinkeitin: Champion Riisinkeitin

Halpa riisinkeitin

Champion riisinkeitin on ihanteellinen valinta kaikille, jotka etsivät nopeaa, helppoa ja käytännöllistä ratkaisua riisin kypsentämiseen. Sen tilava kattila, joka on kokoluokaltaan 1,5 litraa, sopii mainiosti niin pienille kuin suuremmillekin perheille. Voit kypsentää riisiä helposti ja nopeasti ilman pelkoa, että riisi palaa tai tarttuu pohjaan.

Tämän riisikeittimen tehokas 500 watin moottori mahdollistaa nopean lämpenemisen ja tehokkaan kypsennyksen, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Riisin valmistus on helppoa ja kätevää, ja tarttumaton pinnoite takaa sen, että ruoanlaitto on vaivatonta ja puhdistaminen helppoa.

Champion riisinkeitin on valmistettu kestävästä materiaalista, ja sen kompakti ja moderni muotoilu sopii täydellisesti nykyaikaisiin keittiöihin. Tämä riisikeitin on täydellinen ratkaisu silloin, kun haluat valmistaa täydellisesti kypsennettyä riisiä ilman stressiä ja vaivaa.

Se on myös erinomainen valinta ruokavalion tarkkailijoille, jotka arvostavat terveellisiä ja ravitsevia aterioita. Hanki Champion riisinkeitin jo tänään ja nauti täydellisesti kypsennetystä riisistä helposti ja vaivattomasti.

Riisinkeittimen valinta


Ota nämä huomioon riisinkeitintä valittaessa niin vältyt pettymyksiltä. Löydä juuri se paras riisikeitin omiin tarpeisiisi.

Tilavuus: Riisinkeitin on tarkoitettu valmistamaan tiettyä määrää riisiä, joten valitse sellainen keitin, joka vastaa oman perheen tarpeita. Useimmiten riisinkeittimien tilavuus on noin 1-2 litraa, mutta niitä löytyy myös suurempia ja pienempiä.

Teho: Riisinkeittimen teho vaikuttaa sen suorituskykyyn ja kypsennysaikaan. Mitä suurempi teho, sitä nopeammin riisi kypsyy. Useimmiten riisinkeittimien teho vaihtelee 300-1000 watin välillä.

Ominaisuudet: Riisinkeittimien ominaisuudet vaihtelevat valmistajan mukaan. Joissakin keittimissä on esimerkiksi höyrytyskori, jonka avulla voi höyryttää samanaikaisesti esimerkiksi vihanneksia tai kalaa. Joissakin keittimissä on myös lämpimänäpitotoiminto, joka pitää ruoan lämpimänä valmistuksen jälkeen.

Käyttömukavuus: Hyvä riisinkeitin on helppo käyttää ja puhdistaa. Hyvät riisinkeittimet ovat yleensä varustettu tarttumattomalla pinnoitteella, joka helpottaa puhdistusta. On myös hyvä huomioida, että osa riisinkeittimistä on konepesun kestäviä.

Hinta: Riisinkeitinten hinnat vaihtelevat muutamasta kympistä aina satoihin euroihin. Kalliimmat riisinkeittimet tarjoavat yleensä enemmän ominaisuuksia ja paremman laadun, mutta on tärkeää löytää omaan budjettiin sopiva keitin.

Käyttäjien riisikeitin kokemuksia

Riisikeitin on monen keittiössä välttämätön laite. Se helpottaa ruoanlaittoa ja takaa aina täydellisen riisin kypsennyksen. Jaamme käyttäjien riisinkeitin kokemuksia, joista voit oppia paljon.

Jussi on pitkään etsinyt täydellistä riisikeitintä, joka olisi helppo käyttää ja puhdistaa. Hän kokeili useita eri malleja, mutta mikään niistä ei tuntunut täyttävän hänen vaatimuksiaan. Lopulta hän löysi Philipsin riisikeittimen, joka osoittautui täydelliseksi valinnaksi. Sen kapasiteetti riittää hyvin viiden henkilön ruokailuun, ja sen käyttö on todella helppoa. Jussi myös suosittelee paras viinikaappi hankkimista, koska se pitää juomat viileänä. Jussi on erityisen tyytyväinen riisin kypsennysaikaan, joka on juuri sopiva.

Anna taas on kokenut monia pettymyksiä riisikeittimien kanssa. Hän on kokeillut useita eri malleja, mutta mikään niistä ei ole toiminut kunnolla. Useimmat niistä ovat joko jättäneet riisin liian kovaksi tai kypsentyneet liikaa. Lopulta hän kuitenkin löysi Tefalin riisikeittimen, joka osoittautui todella hyväksi. Siinä on monia eri toimintoja, kuten höyryttäminen ja patojen valmistus, ja sen käyttö on todella helppoa.

Mari puolestaan on käyttänyt jo pitkään OBH Nordican riisikeitintä, ja hän on todella tyytyväinen sen suorituskykyyn. Se kypsyy nopeasti ja sen kapasiteetti riittää hyvin hänen perheensä tarpeisiin. Mari on erityisen tyytyväinen sen helppoon puhdistettavuuteen, sillä sen osat voi pestä astianpesukoneessa.

Miten riisikeitin pestään?


Riisikeittimen puhdistus kannattaa tehdä, jotta se toimii optimaalisesti ja ruoka ei tartu kiinni pohjaan. Usein riisikeitin on helppo puhdistaa, mutta joskus se voi vaatia hieman enemmän vaivaa. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä riisikeittimen puhdistukseen.

Ennen puhdistusta

Ennen puhdistamista varmista, että riisikeitin on jäähtynyt kokonaan. Älä yritä puhdistaa sitä, kun se on vielä kuuma, koska voit polttaa itsesi.

Puhdistusaine

Riisikeittimen puhdistukseen ei tarvita erityistä puhdistusainetta. Voit käyttää tavallista astianpesuainetta ja lämmintä vettä. Muista, että vain pieni määrä astianpesuainetta riittää.

Riisikeittimen puhdistaminen

 1. Irrota virtajohto riisikeittimestä.
 2. Irrota kattila ja höyrykori keittimestä.
 3. Huuhtele kattila ja höyrykori lämpimällä vedellä.
 4. Käytä astianpesuainetta ja lämmintä vettä puhdistamaan kattila ja höyrykori. Pyyhi pinnat varovasti, jotta et vahingoita tarttumatonta pinnoitetta.
 5. Huuhtele kattila ja höyrykori huolellisesti ja kuivaa ne pehmeällä liinalla.
 6. Puhdista keittimen ulkopinta kostealla liinalla ja kuivaa se huolellisesti.

Huomioitavaa

Vältä teräviä esineitä, kuten veitsiä ja teräviä harjoja, kun puhdistat riisikeitintä, sillä ne voivat vahingoittaa tarttumatonta pinnoitetta.

Jos huomaat, että riisikeitin ei enää toimi kunnolla puhdistuksen jälkeen, se voi johtua kalkin kertymisestä keittimen sisälle. Voit ratkaista tämän ongelman käyttämällä etikkaa tai erityistä kalkinpoistoainetta. Muista lukea käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä.

Uusimmat

Suositut