Paras vakuumikone – Testissä 10 parasta (2024)

paras vakuumikone kokemuksia

Paras vakuumikone on laite, joka pitää ruokasi tuoreena ja säilyttää aromit parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä artikkelissa tarjoamme sinulle katsauksen markkinoiden huippuvakuumikoneisiin, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen valinnastasi.

Olemme arvioineet jokaisen laitteen ominaisuudet, suorituskyvyn, helppokäyttöisyyden ja hinta-laatusuhteen perusteellisesti, jotta voit tehdä valinnan, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja budjettiisi.

Olitpa sitten innokas kotikokki, säilöt ruokaa tulevia herkkuhetkiä varten tai yksinkertaisesti arvostat ruoan laadun säilymistä pitkään, tämä artikkeli auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan vakuumikoneen.

Parhaat vakuumikoneet vertailussa:

 1. Paras vakuumikone – OBH Food Sealer Pro.
 2. Hyvä vakuumikone – FoodSaver Flow.
 3. Tyylikäs tyhjiöpakkauslaite – Solis Prestige.
 4. Pieni vakuumikone – Caso VacuChef SlimLine.
 5. Halpa vakuumikone – Witt Premium Easy Vacuum Sealer.
 6. Tehokas vakuumikone – Caso vakuumikone VC 350.
 7. Vakuumikone pusseilla – FoodSaver Fresh FFS010X.
 8. Hyvä tyhjiöpakkauslaite – Wilfa VS-0824S Moose-vakuumikone.
 9. Edullinen tyhjiöpakkauslaite – Champion vakuumikone.
 10. Halpa tyhjiöpakkauslaite – Anova vakuumikone.

1. Paras vakuumikone: OBH Food Sealer Pro

Paras vakuumikone

Vertailumme paras vakuumikone on ehdottomasti OBH Food Sealer Pro. Kyseessä on innovatiivinen vakuumikone, joka tarjoaa käyttäjälleen korkealaatuisen ja käytännöllisen ratkaisun ruoan säilyttämiseen ja säilyvyyden pidentämiseen. Tämä ainutlaatuinen laite on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja korkean suorituskyvyn.

Yksi OBH Food Sealer Pron ainutlaatuisista ominaisuuksista on sen kaksoissauma, joka varmistaa täydellisen ilmatiiviyden ja vakuumipakkauksen jokaisella käyttökerralla. Kaksoissauman ansiosta ruoka säilyy tuoreena pidempään ja maut säilyvät intensiivisinä.

Laite sisältää myös kätevän aloituspakkauksen, joka sisältää erilaisia vakuumipusseja erikokoisina. Näitä pusseja voit käyttää suoraan mikroaaltouunissa lämmittämiseen, mikä tekee ruoan lämmittämisestä entistä helpompaa ja nopeampaa.

OBH Food Sealer Pron tehokas 130 watin moottori takaa nopean ja tehokkaan vakuumipakkausprosessin. Sen kapasiteetti on 20 litraa minuutissa, mikä mahdollistaa suuren määrän ruoan pakkaamisen lyhyessä ajassa.

Yhdistettynä sen tyylikkääseen muotoiluun ja helppokäyttöisiin toimintoihin OBH Food Sealer Pro on täydellinen lisävaruste jokaiselle ruoan ystävälle ja kotikokille. Sillä voit säilyttää ruoan tuoreena pidempään, vähentää hävikkiä ja nauttia herkullisista mauista aina kun haluat.

Investoi OBH Food Sealer Pro -vakuumikoneeseen ja anna ruoallesi paras mahdollinen suoja säilyttääksesi sen laadun ja tuoreuden pitkään. Kokonaisuudessaan se on paras vakuumikone sen uskomattoman hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta.

2. Hyvä vakuumikone: FoodSaver Flow

Hyvä vakuumikone

Vertailumme hyvä vakuumikone -tittelin sai FoodSaver Flow FFS006X – Tehokas vakuumikone tuomaan tuoreuden jokaiseen ruokahetkeen

FoodSaver Flow FFS006X on markkinoiden johtava vakuumikone, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle parasta mahdollista ruoan säilyvyyttä ja tuoreutta. Tämä innovatiivinen laite takaa, että ruokasi säilyttää hyvän maun ja ravintoarvot pidempään kuin koskaan ennen.

Yksi FoodSaver Flow FFS006X:n ainutlaatuisista ominaisuuksista on sen integroitu rullapidike ja leikkuri, joka tekee vakuumipussien valmistelusta entistä helpompaa ja vaivattomampaa. Sinun ei enää tarvitse etsiä erillistä leikkuria tai sakset, sillä ne ovat kätevästi saatavilla tässä monipuolisessa vakuumikoneessa.

Tämän laitteen automaattinen tyhjiö- ja tiivistystoiminto varmistaa, että jokainen vakuumipakkaus on täysin ilmatiivis ja valmis säilyttämään ruoan tuoreuden ja maukkauden pitkään. Voit luottaa siihen, että ruokasi säilyy hyvänä ja säilyttää tuoreet maut jokaisella aterialla.

FoodSaver Flow FFS006X:n kompakti koko ja kevyt paino tekevät siitä helppokäyttöisen ja vaivattoman säilyttää. Sen paino on vain 2,5 kg, ja se on vain 18 cm korkea ja 40 cm leveä. Voit sijoittaa sen helposti keittiön tason päälle tai säilyttää sen kätevästi kaapissa, kun sitä ei tarvita.

Investoimalla FoodSaver Flow FFS006X -vakuumikoneeseen varmistat, että jokainen ruokahetkesi on täynnä tuoreutta ja makua. Anna ruoallesi paras mahdollinen suoja ja nauti herkullisista mauista pitkään.

Valitse FoodSaver Flow FFS006X ja koe, miten ruokasi säilyy hyvänä ja herkullisena joka kerta.

3. Tyylikäs tyhjiöpakkauslaite: Solis Prestige

Tyylikäs vakuumikone

Jos haussa on tyylikäs tyhjiöpakkauslaite on Solis Prestige loistava valinta, kun haluat säilyttää ruokasi tuoreena ja herkullisena pidempään. Tämä tyylikäs laite tarjoaa sinulle tehokkaan ja käytännöllisen ratkaisun ruoan säilyvyyden parantamiseen.

Solis Prestige vakuumikoneen kompakti koko, 40×19 cm, mahdollistaa sen sijoittamisen helposti keittiösi työtasolle tai kaappiin. Se ei vie paljon tilaa, mutta tarjoaa silti erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset toiminnot.

Tämä vakuumikone on suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen säilyvyyden ruoallesi. Sen tehokas imu takaa ilman täydellisen poistamisen vakuumipusseista, mikä estää ruoan hapettumista ja pilaantumista. Näin ruokasi säilyttää tuoreuden, vitamiinit ja aromit pidempään.

Solis Prestige vakuumikoneen käyttö on vaivatonta ja helppoa. Se tarjoaa automaattisen tyhjiö- ja tiivistystoiminnon, joka takaa jokaisen vakuumipakkauksen täydellisen tiiviin sulkeutumisen. Voit luottaa siihen, että ruokasi säilyy tuoreena ja hyvänä pitkään.

Tämän laitteen tyylikäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä myös hienon lisäyksen keittiöösi. Sen moderni ulkonäkö ja kompakti koko tekevät siitä sopivan niin pieniin kuin suuriinkin keittiöihin.

Solis Prestige vakuumikone on täydellinen valinta kaikille ruoan ystäville ja kotikokeille, jotka haluavat säilyttää ruokansa parhaassa mahdollisessa kunnossa. Valitse Solis Prestige vakuumikone ja nauti tuoreudesta ja herkullisista mauista aina kun haluat.

4. Pieni vakuumikone: Caso VacuChef SlimLine

Pieni vakuumikone

Jos haussa on pieni vakuumikone Caso VacuChef SlimLine yhdistää kompaktin koon ja modernin muotoilun tarjoten samalla tehokkaan ratkaisun ruoan säilyvyyden parantamiseen. Tämä tyylikäs laite tarjoaa helppokäyttöisyyden ja luotettavuuden, joka pitää ruokasi tuoreena ja herkullisena pitkään.

SlimLinen kammion koko on noin 8 litraa, mikä tekee tästä vakuumikoneesta täydellisen valinnan pienempiin keittiöihin tai tiloihin, joissa on rajallinen säilytystila. Vaikka koko on kompakti, se ei tingi suorituskyvystä. Vahva ja ammattimainen tyhjiöpumppu, joka tuottaa 72 litraa/minuutissa, varmistaa tehokkaan ilmanpoiston vakuumipusseista.

Caso VacuChef SlimLine vakuumikoneella on helppokäyttöinen digitaalinäyttö, joka tekee ruoan säilyvyyden parantamisesta vaivatonta. Voit valita haluamasi asetukset ja seurata prosessin etenemistä selkeältä näytöltä. Tämä tarkka ohjausjärjestelmä mahdollistaa juuri oikean vakuumitason valitsemisen erilaisille ruoka-aineille.

Tämän vakuumikoneen avulla voit pitää ruokasi tuoreena pidempään. Ilman poistaminen vakuumipusseista estää hapettumisen ja pilaantumisen, mikä pidentää ruoan säilyvyyttä ja säilyttää sen ravintoarvot ja maut optimaalisina. Voit nauttia tuoreista ja herkullisista aterioista aina kun haluat.

Caso VacuChef SlimLine vakuumikoneen kompakti ja moderni muotoilu tekee siitä myös tyylikkään lisän keittiöösi. Se on valmistettu kestävistä materiaaleista ja sen tyylikäs ulkonäkö sopii täydellisesti nykyaikaiseen keittiöympäristöön.

Investoimalla Caso VacuChef SlimLine vakuumikoneeseen varmistat, että ruokasi säilyy tuoreena ja maukkaina pitkään. Valitse tehokas, helppokäyttöinen ja kompakti vakuumikone, joka tarjoaa parasta säilyvyyttä ruoallesi.

5. Halpa vakuumikone: Witt Premium Easy Vacuum Sealer

Halpa vakuumikone

Jos haussa on halpa vakuuone on Witt Premium Easy Vacuum Sealer täydellinen valinta sinulle, joka haluat saavuttaa ravintolaelämyksiin verrattavia maukkaita tuloksia omassa keittiössäsi. Tämä innovatiivinen tiivistyslaite tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen tiivistyksen, joka takaa herkulliset ja mureat ruoanlaittotulokset.

Tiivistysprosessi Witt Premium Easy Vacuum Sealerin avulla on nopea ja vaivaton. Tiivistysaika on noin 6–20 sekuntia, mikä tarkoittaa, että voit sulkea vakuumipussit nopeasti ja jatkaa ruoanlaittoa ilman turhaa odottelua. Laite on varustettu Witt Premium Easy -ohjelmistolla, joka takaa parhaan mahdollisen sinetöinnin. Voit luottaa siihen, että ruokasi säilyy turvallisesti ilman pelkoa veden pääsemisestä ruokaan.

Witt Premium Easy Vacuum Sealerin avulla voit pidentää elintarvikkeiden säilyvyyttä vakuumipakkaamalla ne. Tämä tarkoittaa, että ruokasi säilyttää tuoreuden ja ravintoarvot pidempään. Voit myös valmistaa herkullisia sous vide -ruokia laittamalla lihan, marinadit ja mausteet vakuumipussiin ennen kypsennystä. Tämä varmistaa, että maut imeytyvät täydellisesti ja saat aikaan murean ja maukkaan kokemuksen jokaisella kerralla.

Witt Premium Easy Vacuum Sealerin tehokas 110 watin moottori takaa optimaalisen suorituskyvyn. Voit luottaa laitteen voimaan ja tarkkuuteen ruoanlaitossa. Se on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen kokemuksen jokaiselle ruoanlaittajalle.

Valitsemalla Witt Premium Easy Vacuum Sealerin saat laadukkaan ja luotettavan tiivistyslaitteen, joka tekee ruoanlaitostasi entistä nautinnollisemman. Saavuta herkullisia tuloksia, säilytä ruokasi tuoreena ja valmista ruokaa turvallisesti Witt Premium Easy Vacuum Sealerin avulla.

6. Tehokas vakuumikone: Caso vakuumikone VC 350

Tehokas vakuumikone

Caso vakuumikone VC 350 on valmistettu Saksassa, joka varmistaa sen, että tämä huippulaatuinen vakuumikone on suunniteltu täyttämään kaikki ruokasi tyhjiöpakkausten tarpeet.

Sen vaikuttava imuteho 12 L/min ja pakkausteho -0,8 baria (90 %) takaavat täydellisen tiiviyden jokaiseen pakkaukseen, säilyttäen ruoan tuoreuden ja maut pidempään.

Oli kyseessä sitten liha, kala, marjat tai muut herkut, tämä vakuumikone tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen säilytysratkaisun. Lisäksi se on loistava väline marinointiin, antaen sinulle mahdollisuuden sulkea maut ja aromit ruokaan tehokkaasti.

Sen suunniteltu 30 cm leveiden tyhjiöpakkausten luomiseen, joten se on täydellinen kumppani niin kotikeittiöön kuin ammattikäyttöönkin.

7. Vakuumikone pusseilla: FoodSaver Fresh FFS010X

Vakuumikone pusseilla

FoodSaver Fresh FFS010X -vakuumikone on pieni mutta tehokas ratkaisu tyhjiöpakkaukseen. Tämä kompakti vakuumikone on suunniteltu erityisesti yhteensopivaksi FoodSaver Fresh -säilytyslaatikoiden (kaikki tilavuudet) ja FoodSaver Zip -pusseiden kanssa, joiden koko on 0,95 litraa.

Kätevä koko tekee tästä vakuumikoneesta täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat tilan säästämistä keittiössä. FoodSaver Fresh FFS010X pitää ruokasi tuoreena ja turvallisena pidempään, joten voit nauttia herkuista juuri silloin kun haluat.

Sen säädettävä pää mahdollistaa helpon käytön ja tarjoaa sinulle täyden hallinnan vakuumointiprosessissa.

8. Hyvä tyhjiöpakkauslaite: Wilfa VS-0824S Moose-vakuumikone

Hyvä tyhjiöpakkauslaite

Jos haluat säilyttää ruoan tuoreuden ja nauttia sen täydellisestä mausta pidempään, tämä on laite sinulle. Vakumointi on avain ruoan säilyvyyteen, ja Moose VS-0824S tekee siitä helppoa ja kätevää kuin leikki!

Ruoan marinointiin tai sous vide -valmistukseen, tämä vakuumikone tarjoaa kuusi erilaista ominaisuutta, jotka tekevät siitä monipuolisen ja luotettavan valinnan keittiöösi.

Sinetöi ruoat tiiviisti enintään 0,8 baarilla, varmistaen täydellisen tuoreuden ja säilyvyyden. Sen vaikuttava imuteho jopa 24 litraa minuutissa takaa tehokkaan toiminnan jokaisella käyttökerralla.

Mukana tuleva tyhjiörulla ja viisi pussia tekevät vakumoinnista vaivatonta ja nopeaa. Sisäänrakennettu kalvoleikkuri lisää käytännöllisyyttä, ja vakuumirullan helppo käyttö tekee säilyttämisestä helpompaa kuin koskaan.

9. Edullinen tyhjiöpakkauslaite: Champion vakuumikone

Edullinen tyhjiöpakkauslaite

Oletko valmis pitämään ruokasi tuoreina ja herkullisina pitkään? Championin vakuumipakkaus on avain ruokasi säilyvyyteen! Kun ruoka hapettuu, se menettää ravintoarvojaan ja makuaan, mutta ei enää! Vakuumipakkaus hidastaa hapettumista ja estää bakteerien sekä hiivojen kasvua, joten voit nauttia ruoastasi kauemmin.

Champion vakuumikone varmistaa, että ruokasi pysyy tuoreena ja herkullisena pidempään. Sen nopea toiminta mahdollistaa pussin vakuumipakkauksen vain 10-20 sekunnissa, joten ruoan valmistus tai säilytys eivät enää vie turhaa aikaa.

Etsitkö täydellistä tyhjiöpakkauslaitetta sous vide -valmistukseen? Ei hätää! Champion vakuumikone on täydellinen valinta myös tähän tarkoitukseen. Lisäksi sen avulla voit marinoida lihat nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen.

10. Halpa tyhjiöpakkauslaite: Anova vakuumikone

Halpa tyhjiöpakkauslaite

Tämä kätevä laite tarjoaa sinulle nopean ilmanpoiston, luotettavan ja turvallisen tyhjiötiivistyksen sekä kompaktin muotoilun, joten saat tehokkaan apurin keittiöösi. Anova vakuumikone on avain ruokasi säilyttämiseen pidempään ja vähentää samalla hävikkiä.

Anova vakuumikone suojaa ruokasi tyhjiöpakattuina, estäen ravintoaineiden tuhoutumisen ja varmistaen tuotteiden laadun säilymisen.

Kompaktin muotoilun ansiosta voit säilyttää tämän tehokkaan laitteen helposti keittiön kaapissa, jolloin se on aina käden ulottuvilla silloin kun sitä tarvitset.

Näin valitset parhaan vakuumikoneen

Ruokien säilyvyyden parantaminen on oleellista monille ruoanlaittajille ja ruoan ystäville. Vakuumikoneet ovat tullut suosituiksi työkaluiksi, jotka auttavat säilyttämään ruoan tuoreuden ja estämään ruoan pilaantumisen. Mutta miten valita paras tyhjiöpakkauslaite omiin tarpeisiisi? Tässä alapuolella tarkastelemme joitain avainasioita, jotka auttavat sinua tekemään oikean valinnan.

 • Tehokkuus ja suorituskyky: Yksi näkökohdista vakuumikoneen valinnassa on sen tehokkuus ja suorituskyky. Haluat valita koneen, joka pystyy poistamaan ilman tehokkaasti vakuumipusseista ja varmistamaan täydellisen tiivistyksen. Tarkista, kuinka nopeasti ja tehokkaasti vakuumikone toimii, ja varmista, että se vastaa tarpeitasi.
 • Koko ja säilytystila: Vakuumikoneiden koot voivat vaihdella suuresti. Ota huomioon oma keittiötilasi ja varmistaa, että valitsemasi vakuumikone sopii siihen. Jos sinulla on rajallinen tila, kannattaa harkita kompaktimpaa mallia, joka voidaan helposti säilyttää tai sijoittaa keittiöön.
 • Toiminnot ja ominaisuudet: Eri vakuumikoneissa voi olla erilaisia toimintoja ja ominaisuuksia. Jotkut koneet tarjoavat automaattisia tyhjiö- ja tiivistystoimintoja, kun taas toiset saattavat tarjota erilaisia asetusvaihtoehtoja eri ruoka-aineille. Harkitse, mitä toimintoja tarvitset ja valitse kone, joka vastaa parhaiten odotuksiasi.
 • Laatu ja kestävyys: Kun valitset vakuumikonetta, haluat varmistaa sen laadun ja kestävyyden. Tarkista valmistajan maine ja etsi arvosteluja tai käyttäjäkokemuksia. Laadukas vakuumikone kestää pitkään ja tarjoaa luotettavan suorituskyvyn.
 • Hinta ja budjetti: Hinta on aina oleellinen tekijä ostopäätöksessä. Määritä oma budjettisi ja vertaile eri vakuumikoneiden hintoja. Muista kuitenkin, että halvin vaihtoehto ei välttämättä tarjoa parasta suorituskykyä ja kestävyyttä. Tasapainota budjettisi ja laadun välillä.

Vakuumikone kokemuksia

Halusimme koota yhteen muutamien käyttäjien kokemuksia vakuumikoneista ja kuulla, miten ne ovat vaikuttaneet heidän ruoanlaittoonsa. Ville, Heidi ja Oskar kertovat omista kokemuksistaan vakuumikoneiden käytöstä.

Ville, joka on innokas ruoanlaittaja ja perheen mies, löysi vakuumikoneen avulla aivan uudenlaisen tavan säilyttää ruokaa ja valmistaa herkullisia aterioita. Hän kertoo, että vakuumikoneen avulla ruoan säilyvyys on parantunut merkittävästi, ja hän pystyy hyödyntämään ruokiaan pidempään. Myös paras pellettigrilli on tullut kesähelteisin tarpeen, kun hän on grillannut. ”Vakuumipakkaaminen on mullistanut tavan, jolla säilytän ruokaa. Se ei vain pidennä säilyvyyttä, vaan auttaa myös säilyttämään ruoan maun ja ravintoarvot.”

Heidi, joka on kiireinen työssäkäyvä äiti, arvostaa vakuumikoneen helppokäyttöisyyttä ja aikaa säästävää ominaisuutta. ”Vakuumikone on todella kätevä arjessa. Voin valmistaa aterian etukäteen, vakuumipakata sen ja tietää, että ruoka säilyy tuoreena ja herkullisena siihen asti, kun sitä tarvitaan. Se säästää minulta paljon aikaa ja vaivaa.”

Oskar, joka on intohimoinen kotikokki ja ruoanlaiton harrastaja, kertoo vakuumikoneen avanneen hänelle aivan uusia mahdollisuuksia ruoanlaitossa. ”Vakuumikoneen avulla voin marinoida lihat ja vihannekset syvällisemmin ja nopeammin. Maut imeytyvät täydellisesti ja lopputuloksena saan todella mehukkaita ja maukkaita ruokia. Lisäksi vakuumipakkaus ennen sous vide -kypsennystä takaa täydellisen lopputuloksen joka kerta.”

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä käyttäjien positiivisista kokemuksista vakuumikoneiden käytöstä. Ville, Heidi ja Oskar ovat kaikki vakuuttuneita siitä, että vakuumikone on muuttanut heidän ruoanlaittoaan parempaan suuntaan. Sen avulla he voivat säilyttää ruoan tuoreuden ja makujen intensiivisyyden pidempään ja saada aikaan herkullisia aterioita perheelleen ja ystävilleen.

Jos olet harkinnut vakuumikoneen hankkimista, nämä kokemukset voivat antaa sinulle lisävarmuutta päätöksentekoon. Ville, Heidi ja Oskar suosittelevat vakuumikoneen käyttöä kaikille, jotka arvostavat ruoan tuoreutta, maun säilymistä ja ruoanlaiton helppoutta.

Löydä juuri sinulle sopiva vakuumikone ja koe itse, miten se voi parantaa ruoan säilyvyyttä, maukkuutta ja ruoanlaiton helppoutta.

Uusimmat

Suositut