Paras pingispöytä kotiin – Vertailussa 10 pöytää

Paras pingispöytä, pöytätennis vertailu

Paras pingispöytä vertailu testasi ja kokeili 10 parasta pingispöytää, jotta sinun ei tarvitsisi. Lajina pingis on todella suosittu mailapeli, jota pelataan esimerkiksi kouluissa, työpaikoilla, kotona ja kisoissa.

Monet harrastajat pelaavat peliä säännöllisesti kotonaan ystävien ja perheen kanssa, mutta mikä on paras tapa nauttia pelistä täysin siemauksin? Tietysti paras tapa on hankkia oma pingispöytä kotiin!

Kuitenkin, kun aloitat pingispöydän etsinnän, voit huomata nopeasti, että markkinoilla on paljon erilaisia vaihtoehtoja, jotka voivat olla hämmentäviä. Tämän artikkelin tarkoitus on auttaa sinua valitsemaan paras pingispöytä kotiisi, ja siksi olemme vertailleet kymmentä suosittua pöytää eri ominaisuuksien perusteella.

Joten, jos olet intohimoinen pöytätennisharrastaja tai vain etsit uutta hauskaa tapaa viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, pysy mukana, sillä tässä artikkelissa tarjoamme sinulle kaiken tarvittavan tiedon, jotta löydät juuri sinulle sopivan pingispöydän kotiisi.

Paras pöytätennispöytä vertailu:

  1. Paras pingispöytä – Stiga Winner Indoor.
  2. Pingispöytä ulos – Stiga Winner Outdoor.
  3. Kokoontaitettava pingispöytä – Stiga Elite Roller.
  4. Pingispöytä ulkokäyttöön – Prosport Outdoor.
  5. Halpa pingispöytä – Stiga Basic Roller.
  6. Hyvä pöytätennis – Prosport Elite.
  7. Liikuteltava pingispöytä – Stiga Elite Roller Advance.
  8. Musta pingispöytä – Prosport Official, black edition.
  9. Edullinen pingispöytä – Pingispöytä Official.
  10. Mini pingispöytä – Prosport Mini.

1. Paras pingispöytä: Stiga Winner Indoor

paras pingispöytä

Stiga Winner Indoor paras pingispöytä päästää sinut mukaan maailman kovimpiin pöytätennispeleihin! Tämä laadukas pöytä on suunniteltu erityisesti kotikäyttöön ja harjoitteluun, ja se tarjoaa kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi pelistä täysillä.

Stiga Winner Indoor -pingispöytä on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkäikäisyyden ja erinomaisen suorituskyvyn. Pöytälevy on valmistettu tukevasta 19 mm paksuisesta kuitulevystä, joka kestää hyvin aktiivista käyttöä. Pöydän runko ja jalat on tehty vankasta metalliprofiilista, joka lisää pöydän vakautta ja kestävyyttä.

Stiga Winner Indoor -pingispöytä on myös erittäin käytännöllinen, sillä sen kokoontaitettavan rakenteen ja siirtopyörien ansiosta voit helposti siirtää pöytää ja pienentää sen kokoa säilytystä varten. Lisäksi pöydän puoliskot taittuvat erikseen, joten voit nauttia yksinpelaamisesta nostamalla vain toisen puolen ylös ja kimmottamalla palloa sen kautta.

Stiga Winner Indoor -pingispöytä sisältää myös pingisverkon ja -tolpat, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden erikseen hankkimisesta. Pöydän sivussa on myös kätevä teline, jossa voit säilyttää mailoja ja palloja.

Kasaus on todella helppoa ja nopeaa – voit tarkistaa sen videolta! Stiga Winner Indoor -paras pingispöytä täyttää viralliset mitat, joten voit harjoitella ja pelata oikeilla mitoilla. Tämä pöytä on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia pöytätennispelistä kotonaan ystävien ja perheen kanssa tai kehittää taitojaan harjoittelun avulla.

2. Pingispöytä ulos: Stiga Winner Outdoor

Pingispöytä ulos

Stiga Winner Outdoor pingispöytä on täydellinen valinta, kun haluat nauttia pingiksestä ympäri vuoden, olitpa sitten kotona tai mökillä. Sen kestävä 4 mm melamiinipinnoite suojaa pöytää sateelta, auringolta ja pakkaselta, joten voit pelata ulkona milloin tahansa.

Pöytä on virallisen kokoinen ja siinä on myös kätevä teline mailoille ja palloille. Kokoontaitettava rakenne mahdollistaa pöydän helpon varastoinnin, kun sitä ei käytetä. Pöydän toinen puolisko on myös taitettavissa ylös, joten voit pelata yksin ja harjoitella taitojasi.

Stiga Winner Outdoor pingispöydän mukana tulee verkko ja -tolpat. Pöydän sivussa on myös teline, jossa voidaan säilyttää mailoja ja palloja. Tämä pingispöytä on varmasti suosikki kaikkien pingiksen ystävien keskuudessa!

3. Kokoontaitettava pingispöytä: Stiga Elite Roller

Kokoontaitettava pingispöytä

Stiga Elite Roller pingispöytä on täydellinen valinta vaativaan sisäkäyttöön. Tämä kestävä pöytä on valmistettu jämäkästä teräsprofiilista, joka takaa tukevuuden ja kestävyyden. Sen 22 mm paksu lastulevy pöytälevy tarjoaa erinomaisen pelipinnan ja täyttää viralliset mitat.

Kokoontaitettavan rakenteen ja 8 siirtopyörän ansiosta pöytä on helppo säilyttää pienessä tilassa. Siirtopyörissä on myös lukitus, joka pitää pöydän paikallaan säilytyksen aikana. Pöydän puoliskot voi taittaa erikseen, mikä mahdollistaa yksinpelaamisen.

Stiga Elite Roller sisäpingispöydän mukana tulee myös verkkoteline. Tämä pöytä on ihanteellinen valinta esimerkiksi aktiivisille kotipelaajille tai yhteisökäyttöön. Sen helppo kasattavuus ja kokoontaitettavuus tekevät siitä monipuolisen ja käytännöllisen vaihtoehdon. Hanki itsellesi Stiga Elite Roller ja nauti laadukkaasta pingiksen pelaamisesta!

4. Pingispöytä ulkokäyttöön: Prosport Outdoor

Pingispöytä ulkokäyttöön

Haluatko ulkokäyttöön sopivan pingispöydän, joka kestää säätä kuin säätä? Prosport Pingispöytä Outdoor on täydellinen valinta sinulle! Tämä laadukas pingispöytä on valmistettu kestävistä ja säänkestävistä materiaaleista, joten voit pelata ulkona vaikka sataisi kaatamalla!

Prosport Pingispöytä Outdoor on virallisten mittojen mukainen ja taittuu näppärästi kasaan, joten sen säilöminen on helppoa ja kompaktia. Tämä pingispöytä soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille, ja sen avulla voit treenata käsi-silmä-koordinaatiota ja kehittää pingistaitojasi vaivattomasti.

Pöytä on helppo kasata mukana tulevien ohjeiden avulla, ja sen taittuvat jalat takaavat pöydän tukevuuden ja vakauden. Siirtämistä helpottavat neljä 5 cm halkaisijaltaan olevaa pyörää, ja pöydän paino on 75 kg.

Prosport Pingispöytä Outdoor on varustettu laadukkaalla SMC-pöytälevyllä ja pulverimaalatuilla teräsjaloilla, jotka takaavat pöydän kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Pöydässä on myös mukana verkkosetti.

5. Halpa pingispöytä: Stiga Basic Roller

Halpa pingispöytä

Haluatko nauttia pingiksen pelaamisesta kotona tai harrastetiloissa? Stiga Basic Roller pingispöytä on täydellinen valinta sinulle, joka etsit laadukasta pöytää sisäkäyttöön. Pöytä on suunniteltu erityisesti kotipeleihin ja harjoitteluun, ja sen kokoontaitettavan rakenteen ja siirtopyörien ansiosta se on helppo säilyttää pienessä tilassa, kun sitä ei tarvita.

Pöydän erikseen taittuvat puoliskot mahdollistavat myös yksinpelaamisen nostamalla vain toisen puolen ylös. Tämä on loistava ominaisuus, jos haluat treenata omatoimisesti ja kehittää taitojasi yksin.

Stiga Basic Roller pingispöydän pöytälevy on valmistettu laadukkaasta 16 mm paksusta kuitulevystä, joka kestää hyvin aktiivista käyttöä. Pöydän runko ja jalat on tehty tukevasta metalliprofiilista, joka varmistaa pöydän vakauden ja kestävyyden.

Pöydän mukana tulee myös pingisverkko ja -tolpat, joten voit aloittaa pelaamisen heti pöydän kokoamisen jälkeen. Pöydän sivussa oleva teline mailoille ja palloille on käytännöllinen lisä, joka auttaa pitämään pelivarusteet järjestyksessä ja käden ulottuvilla.

Stiga Basic Roller pingispöytä täyttää viralliset mitat, joten voit pelata kotonasi samalla tavalla kuin kilpailuissa. Pöytä on helppo kasata seuraamalla mukana tulevia ohjeita tai videota.

6. Hyvä pöytätennis: Prosport Elite

Hyvä pöytätennis

Prosport Pingispöytä Elite on kaikkien pingispelin ystävien unelmakohde. Tämä virallisten mittojen mukainen ja kansainvälisen lajiliiton ITTF:n standardit täyttävä pingispöytä tarjoaa upean pelikokemuksen kaiken tasoisille pelaajille. Laadukas MDF-levy, vahva ja tasapainoinen rautarunko, sekä suuret pyörät tekevät tästä pöydästä kestävän ja helposti siirrettävän.

Prosport Elite -pingispöytä soveltuu täydellisesti sisäkäyttöön ja sen kokoontaitettavuus mahdollistaa yksin harjoittelemisen, kun asetat pöydän toisen päädyn pystyasentoon. Tämä ominaisuus tekee Prosport Elite -pingispöydästä täydellisen valinnan myös silloin, kun tila on rajallinen.

Tämä pingispöytä ei ole pelkästään loistava peliväline, vaan myös erittäin tyylikäs sisustuselementti. Musta ja sininen väriyhdistelmä antaa tälle pöydälle modernin ilmeen. Olipa kyseessä sitten pelihetki kavereiden kanssa, treenaus tai perheen yhteinen ajanvietto, Prosport Elite -pingispöytä tarjoaa unohtumattoman pelikokemuksen.

7. Liikuteltava pingispöytä: Stiga Elite Roller Advance

Liikuteltava pingispöytä

Stiga Elite Roller Advance pingispöytä on pelipöytä, joka on suunniteltu vaativille pelaajille, jotka haluavat parasta. Tämä pöytä on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joilla on tavoiteltu kestävyyttä ja luotettavuutta. Sen 22mm paksu pöytälevy takaa erinomaisen pompun ja tasaisen pelikokemuksen. Tämä pingispöytä on suunniteltu noudattamaan virallisia mittoja ja täyttää EN-turvallisuusnormin 14468-1 luokan D.

Stiga Elite Roller Advance pingispöytä on myös erittäin helppo varastoida, kiitos Compact Storage Systemin, joka mahdollistaa sen, että pöytä voidaan taittaa ylöspäin ja siirtää helposti pyörien avulla. Pöydän siirtäminen on vaivatonta, sillä sen paino on 103 kg, mikä on juuri sopiva. Pöydän koko on 274 x 152,5 x 76 cm ja kasattuna mitat ovat 152,2 x 66,5 x 154 cm.

Stiga Elite Roller Advance pingispöytä sopii erinomaisesti kouluihin, kerhoihin ja kokeneille pelaajille. Se on helppo kasata ja purkaa, joten se sopii myös kotikäyttöön. Pöytä on saatavana mustana ja sen design on moderni ja tyylikäs. Tämä on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia pingiksestä täysillä!

8. Musta pingispöytä: Prosport Official, black edition

Musta pingispöytä

Haluatko nauttia virallisista pöytätennismittelöistä kotona tai harrastaa pöytätennistä ystävien kanssa? Tai haluatko harjoitella itsekseen ja kehittyä pingislegendaksi? Prosport Pingispöytä Official Black Edition on vastaus rukouksiisi!

Tämä tyylikäs mustanvärinen pingispöytä on valmistettu kestävästä 12 mm laminoitusta lastulevystä ja varustettu taittuvilla pulverimaalatuilla jaloilla, jotka takaavat pöydän tukevuuden ja vakauden. Neljä pyörää helpottavat pöydän siirtämistä ja säilyttämistä.

Prosport Pingispöytä on virallisten mittojen mukainen, joten voit nauttia täysipainoisesta pingiselämyksestä kotona tai missä tahansa haluatkin pelata. Kokoontaitettava muoto mahdollistaa helpon säilyttämisen pienessä tilassa ja tarjoaa myös mahdollisuuden yksinharjoitteluun, kun nostat toisen pään pystysuoraan.

Lisäksi Prosport Pingispöytä Official Black Edition on helppo asentaa mukana tulevien ohjeiden avulla. Voit siis aloittaa pöytätenniksen pelaamisen heti pakkauksen avaamisen jälkeen. Prosport Pingispöytä on täydellinen valinta niin aloittelijoille kuin kokeneille pelaajille, ja se on hauska ja menevä koko perheelle tai ystäväporukalle.

9. Edullinen pingispöytä: Pingispöytä Official

Edullinen pingispöytä

Pingispöytä Official on täydellinen valinta sinulle, joka haluat nauttia pingiksen pelaamisesta missä vain sisätiloissa. Tämä kokoontaitettava pingispöytä on kestävä ja helppo säilyttää pieneen tilaan, mutta silti täyttää viralliset mitat, joten saat nauttia pelistä juuri niin kuin ammattilaisetkin. Laadukkaat materiaalit ja vakaa rakenne takaavat, että voit keskittyä vain pelaamiseen ilman huolta pöydän kestävyydestä tai vakauden puutteesta.

Kun ostat Pingispöytä Officialin, saat itsellesi paitsi huippulaadukkaan pingispöydän myös mahdollisuuden harrastaa ja kehittyä pöytätenniksessä missä vain. Pöydän kokoontaitettava muoto tarkoittaa myös sitä, että voit ottaa sen mukaan minne tahansa, joten voit pelata pingistä ystäviesi tai perheesi kanssa missä ja milloin tahansa. Pöydän mukana tuleva verkkosetti ja helppo kasausohje tekevät pelin aloittamisesta helppoa ja nopeaa.

10. Mini pingispöytä: Prosport Mini

Mini pingispöytä

Pro Sport Taittuva Minipingispöytä on täydellinen valinta pienemmille pingispelaajille, jotka etsivät hauskaa ja helppokäyttöistä pingispöytää kotiin. Tämä pieni pingispöytä on kokoontaitettava, joten sen säilyttäminen ja kuljettaminen on tehty helpoksi.

Minipingispöytä on suunniteltu sisäkäyttöön, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi olohuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Se on myös kätevä ottaa mukaan mökille tai lomalle, jotta pienet pingispelaajat voivat jatkaa harjoitteluaan missä tahansa.

Tämä pingispöytä on valmiiksi pelivalmis, sillä mailat ja pallo sisältyvät pakkaukseen. Pöydän koko on pituus: 160cm, leveys: 80cm ja korkeus: 70cm, joten se on täydellinen pienemmille pelaajille.

Minipingispöydän päällinen on valmistettu MDF-levystä, joka takaa kestävyyden ja keveyden. Pöydän alumiinirakenne ja teräsjalat takaavat pöydän vakauden ja tukevuuden. Tämä pieni pingispöytä on loistava lahjaidea pienille pingisfaneille!

Miten valita paras pingispöytä?

Pöytätennis on nopeatempoinen mailapeli, joka tarjoaa hauskaa ja haastavaa liikuntaa kaikenikäisille, kuten myös sähly. Peli vaatii hyvää käsi-silmä-koordinaatiota, nopeita refleksejä ja taktista ajattelua.

Valitessaan pingispöytää kotiin tai seuralle, on monia asioita, jotka on otettava huomioon.

Aluksi kannattaa miettiä haluaako pöytää käyttää ulkona vai sisällä. On olemassa kahdenlaisia pingispöytiä, sisäpöytä ja ulkopöytä. Sisäpöydät ovat yleensä kevyempiä ja sopivat paremmin sisätiloihin, kun taas ulkopöydät on tarkoitettu ulkokäyttöön ja ovat yleensä raskaampia ja kestävämpiä säänkestävien materiaalien vuoksi.

Seuraava asia, joka sinun tulee harkita, on pöydän koko. Pöytätennispöydät ovat yleensä 274 cm pitkiä, 152,5 cm leveitä ja 76 cm korkeita. On tärkeää varmistaa, että sinulla on tarpeeksi tilaa pöydän ympärillä, jotta pelaajat voivat liikkua helposti. Pienemmille pelaajille ja lapsille on olemassa myös pienempiä pöytävaihtoehtoja, kuten mini pingispöytiä, jotka sopivat hyvin lastenhuoneeseen tai olohuoneeseen.

Pöydän kestävyys ja materiaali ovat myös tärkeitä. Monet pingispöydät ovat tehtyjä MDF-levystä, joka on erittäin kestävä ja kevyt materiaali. Kestävyys on erityisen tärkeää, jos pöytää käytetään usein tai se altistuu sääolosuhteille, kuten kosteudelle tai auringonvalolle. Pöydän kestävyyttä voi myös parantaa valitsemalla pöydän, jossa on korkealaatuiset jalat ja jalkojen kiinnikkeet.

Lisävarusteet ovat myös tärkeitä. Pingispallon ja mailojen lisäksi jotkut pöydät sisältävät verkon ja mailat. Kannattaa tarkistaa, että lisävarusteet ovat laadukkaita ja kestäviä, jotta ne kestävät pidempään.

Miten pöytätennistä pelataan?

Pöytätennis on helppo aloittaa, sillä tarvitset vain mailan, pallon ja pöydän. Mailoja on saatavilla eri hintaisia ja tasoisia, joten aloittelijan kannattaa valita edullisempi vaihtoehto. Hyvä vaihtoehto aloittelijalle on myös valita maila, jossa on keskivertoa suurempi mailan pinta-ala. Tämä auttaa osaltaan lyöntien onnistumista ja lyöntitarkkuutta. Pallon valinnassa ei ole suurta merkitystä aloittelijalle, mutta kun taito kehittyy, on hyvä valita laadukkaampi pallo.

Pöytätennistä voi pelata yksin tai useamman pelaajan kesken. Pelissä on monia taktisia elementtejä, kuten pallon kääntäminen vastustajan kentän kulmiin tai hyökkäävän pelin pelaaminen. Pelin parissa kehittyy nopeasti oma tekniikka ja taitotaso, ja moni pöytätenniksen aloittanut hurahtaa lajiin nopeasti.

Halpa vai kallis pöytätennispöytä?

Pingispöydän hinta voi vaihdella huomattavasti ja se voi olla hankintana suuri investointi. Halvemmat pöydät maksavat yleensä noin 100-300 euroa, kun taas kalliimmat pöydät voivat maksaa jopa useita tuhansia euroja. Mutta mistä tämä hintaero johtuu ja mitä eroa on halvalla ja kalliilla pingispöydällä?

Laadun taso vaikuttaa hintaan kaikista eniten. Halvemmat pingispöydät ovat yleensä valmistettu heikommista materiaaleista, kuten halvemmasta puumateriaalista tai jopa muovista, ja ne eivät ole yhtä kestäviä kuin kalliimmat pöydät. Kalliimmat pöydät taas ovat yleensä valmistettu korkealaatuisemmista materiaaleista, kuten vanerista, joka on käsitelty kosteutta kestäväksi ja pintakäsitelty laminaatilla. Tämä tekee niistä kestävämpiä ja paremmin suojaavia esimerkiksi kosteudelta ja naarmuilta.

Pöydän tasaisuus vaikuttaa myös usein hintaan. Kalliimmat pöydät ovat yleensä tarkemmin mitattuja ja tasaisempia kuin halvemmat pöydät. Pöydän pinta on sileä ja säännöllinen, mikä vaikuttaa palautumiseen ja pelin tasoon. Tarkemmin mitattu pöytä takaa tasapainoisen ja reilun pelin.

Kalliimmat pingispöydät ovat usein varustettu paremmilla lisäominaisuuksilla. Esimerkiksi kalliimmat pöydät voivat olla taitettavia, jolloin niitä on helpompi säilyttää pienessä tilassa. Niissä voi olla myös pyörät, joten niitä on helppo siirtää tarvittaessa paikasta toiseen.

Vaikka kalliimmat pingispöydät ovatkin yleensä laadukkaampia ja varustettu paremmilla ominaisuuksilla, on tärkeää muistaa, että hinta ei aina takaa parasta vaihtoehtoa. Kannattaa punnita omia tarpeita ja käyttötapaa ennen ostopäätöstä. Jos pingispöytä on tarkoitus hankkia perheen yhteiseksi harrastukseksi, riittävän laadukas mutta kohtuuhintainen pingispöytä voi olla parempi vaihtoehto. Jos taas pingis on sinun intohimosi ja aiot pelata paljon, kannattaa harkita laadukkaampaa vaihtoehtoa, joka kestää käyttöä ja kehittää pelitaitojasi.

Paljonko pingispöytä tarvitsee tilaa?

Pingispöytä on kooltaan noin 274 cm pitkä, 152,5 cm leveä ja 76 cm korkea. Tämä tarkoittaa sitä, että pöydän ympärillä tulisi olla tilaa noin 5 metrin pituisella ja 3 metrin leveällä alueella, jotta pelaaminen onnistuu mukavasti. Pelaajien tulee myös pystyä liikkumaan vapaasti pöydän ympärillä, joten tilan lisäksi kannattaa varmistaa, että huoneen sisustus ja kalusteet eivät ole esteenä pelille. Tärkeintä on, että pöydän ympärillä on riittävästi tilaa, jotta pelaaminen on turvallista ja mukavaa.

Uusimmat

Suositut