Paras kahvimylly – Testissä 15 parasta

paras kahvimylly kokemuksia

Kahvin ystävät tietävät, että tuoreilla pavuilla jauhettu kahvi on aina parempaa kuin valmiiksi jauhettu. Mutta mistä löytää paras kahvimylly?

Internet on täynnä erilaisia vaihtoehtoja, joten valinnan tekeminen voi olla vaikeaa. Juuri siksi olemme tehneet testin, jossa olemme vertailleet markkinoiden 15 parasta kahvimyllyä.

Testissä arvioimme kunkin kahvimyllyn ominaisuuksia, laadukkuutta ja käyttökokemusta. Jos olet kahvin ystävä ja etsit parasta kahvimyllyä, olet tullut oikeaan paikkaan! Lue artikkelimme ja löydä paras kahvimylly tarpeisiisi.

Parhaat kahvimyllyt

 1. Paras kahvimylly – Smeg Kahvimylly CGF01.
 2. Laadukas kahvimylly – Wilfa Uniform WSFB-100S.
 3. Tehokas kahvimylly – Melitta kahvimylly Molino.
 4. Manuaalinen kahvimylly – Comandante C40.
 5. Alumiininen kahvimylly – Graef CM800.
 6. Tyylikäs kahvimylly – Eureka Helios 80 Ferrari Red.
 7. Sähköinen kahvimylly – Gaggia G5 Black.
 8. Hyvä kahvimylly – Ceado E6P Black.
 9. Hyvä käsikäyttöinen kahvimylly – Goat Story Arco 2-in-1.
 10. Italialainen kahvimylly – Fiorenzato AllGround Plus.
 11. Hiljainen kahvimylly – Baratza Vario.
 12. Pieni kahvimylly – Goat Story Arco.
 13. Mekaaninen kahvimylly – WACACO Exagrind.
 14. Halpa kahvimylly – Hario standard.
 15. Edullinen kahvimylly – De’Longhi KG 79.

1. Paras kahvimylly: Smeg Kahvimylly CGF01

Paras kahvimylly

Smeg Kahvimylly CGF01 on ehdottomasti vertailumme paras kahvimylly. Tämä kahvimylly on ehdottomasti paras valinta, kun etsit täydellistä kahvijauhetta. Voit nauttia kahvista juuri sellaisena kuin haluat, sillä Smeg-kahvimylly antaa sinulle täyden hallinnan jauhatuksen karkeudesta.

Ylpeänä esittelemme sinulle 30 erilaista jauhatusasetusta, joiden avulla voit räätälöidä kahvijuomasi makuun sopivan jauhatuksen. Olipa kyseessä sitten hienojakoinen jauhe espressoa varten tai hieman karkeampi jauhe suodatinkahvia varten, tämä kahvimylly tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja.

Kaiken lisäksi kahvimyllyssä on kahdeksan kätevää esiasetettua ohjelmaa, jotka tekevät kahvinvalmistuksesta vaivatonta. Voit valita suosikkiohjelmasi painikkeen painalluksella ja antaa kahvimyllyn hoitaa loput. Tämä on erityisen kätevää kiireisinä aamuina, kun kaipaat nopeaa kofeiinilatausta.

Kahvinvalmistus on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Smeg-kahvimyllyn irrotettava säiliö mahtuu komeasti 350 grammaa tuoreita kahvipapuja, mikä tarkoittaa vähemmän täyttöä ja enemmän aikaa nauttia suosikkijuomastasi. Kaikki tämä pakattuna upeaan retromuotoiluun, joka tekee kahvimyllystä myös visuaalisen herkun keittiössäsi.

Valitse paras kahvimylly, valitse Smeg Kahvimylly CGF01. Tyylikäs muotoilu, monipuoliset jauhatusasetukset ja kätevät ominaisuudet tekevät tästä kahvimyllystä korvaamattoman kumppanin kaikille kahvin ystäville. Kokeile sitä ja huomaat heti eron kahvin laadussa ja makuelämyksessä.

2. Laadukas kahvimylly: Wilfa Uniform WSFB-100S

Laadukas kahvimylly

Astupa makumatkalle täydellisen kahvin maailmaan Wilfa Uniform WSFB-100S -kahvimyllyn avulla. Tämä laadukas kahvimylly on suunniteltu takaamaan huippuluokan kahvinautinto jokaisella kupillisella. Olitpa sitten kokenut barista tai vasta-alkaja kahvinvalmistuksen taikamaailmassa, Wilfa Uniform on kumppanisi matkalla kohti täydellistä kahvikokemusta.

Tämä kahvimylly on suunniteltu jauhamaan kahvin tasaisesti ja tarkasti, jotta voit nauttia joka kerta makeimmasta ja intensiivisimmästä makutuloksesta. Wilfa WSFB-100S -kahvimylly tarjoaa vaikuttavan 41 erilaista jauhatusasetusta, jotka antavat sinulle täyden hallinnan kahvin jauhatukseen. Olitpa sitten suodatinkahvin ystävä tai espresso-intoilija, löydät varmasti juuri oikean jauhatusasteen, joka tyydyttää vaativimmankin makuaistin.

Tehokkuutta ja hienostuneisuutta yhdistävä Wilfa WSFB-100S -kahvimylly toimii tehokkaalla 80 watin moottorilla. Tämä moottori mahdollistaa kahvin hitaan jauhamisen, mikä puolestaan estää kahvin ylikuumenemisen ja varmistaa, että kahvi säilyttää kaikki herkulliset arominsa. Tuloksena on täyteläinen ja rikas maku, joka hivelee makuhermojasi jokaisella kulauksella.

Innovaatio kohtaa intohimon, sillä tämä kahvimylly on kehitetty yhteistyössä kahvialan asiantuntijan, Tim Wenden, kanssa. Lisäksi se voidaan saumattomasti yhdistää Wilfa Svart -sovellukseen, mikä avaa oven entistä monipuolisempaan kahvinautintoon. Voit säätää ja tallentaa omat jauhatusasetuksesi vaivattomasti sovelluksen avulla.

Wilfa Uniform WSFB-100S -kahvimylly on enemmän kuin pelkkä väline – se on matka kohti kahvin täydellisyyttä. Anna makunystyröidesi tanssia ilosta jokaisen kupillisen äärellä, kun nautit tinkimättömästä laadusta ja monipuolisesta makumaailmasta, jonka tämä kahvimylly tarjoaa.

3. Tehokas kahvimylly: Melitta kahvimylly Molino

Tehokas kahvimylly

Astelkaa kahvin hienostuneeseen maailmaan Melitta kahvimylly Molino -mallin myötä. Jo vuodesta 1908 lähtien Melitta on ollut kahvialan edelläkävijä, luoden unohtumattomia kahvikokemuksia sukupolvelta toiselle. Nyt esittelemme ylpeänä Melitta kahvimylly Molinon, tehokkaan ja monipuolisen kumppanin täydellisen kahvinautinnon saavuttamiseksi.

Tämä kahvimylly on suunniteltu voimakkuutta ja tehokkuutta silmällä pitäen. Melitta Molino tekee kahvijauhatuksesta helppoa ja tarkkaa, jotta voit nauttia aina parhaasta mahdollisesta makuelämyksestä. Voit valita jauhatusasteen omien mieltymystesi mukaan ja luoda juuri sellaisen kahvin kuin haluat.

Melitta Molinon taustalla on vuosikymmenten kahvialan kokemus, mikä näkyy jokaisessa yksityiskohdassa. Tämä kahvimylly yhdistää perinteen ja innovaation tarjoten käyttöösi luotettavan ja tehokkaan kumppanin, joka nostaa kahvinvalmistuksesi uudelle tasolle.

Kompaktista koostaan huolimatta Melitta Molino on varustettu voimakkaalla moottorilla, joka murskaa kahvipavut tasaisesti ja tehokkaasti. Voit olla varma siitä, että jokainen jauhatuskerta tuottaa hienointa jauhetta, joka on valmiina herättämään kahvin aromit eloon joka kupillisessa.

Melitta kahvimylly Molino on enemmän kuin vain laite – se on lupaus ainutlaatuisista kahvikokemuksista, jotka vievät sinut matkalle kahvin maailmaan. Astu sisään kahviharrastajien joukkoon, jotka arvostavat laadukasta kahvia ja tinkimätöntä makua. Luota Melittaan, sillä me ymmärrämme, miten luoda täydellinen kahvihetki.

4. Manuaalinen kahvimylly: Comandante C40

Manuaalinen kahvimylly


Tervetuloa kahvin maailmaan Comandante C40 -manuaalisen kahvimyllyn kanssa, täydellinen valinta kaikille kahvin harrastajille. Tämä saksalaisen Comandante-brändin luomus on kahvinautintoa kunnioittava taideteos, joka tuo kahvinvalmistuksen tarkan hallinnan suoraan käsiisi.

Comandante C40 -kahvimylly on suunniteltu täyttämään kaikki odotuksesi ja enemmän. Voit säätää jauhatusastetta juuri sellaiseksi kuin haluat, olipa suosikkikahvisi sitten espresso, suodatinkahvi tai pressopannukahvi. Kartiomaiset terät teräksestä takaavat tasaisen ja tarkan jauhatuksen, joka vapauttaa kahvin aromit ja maut täydessä loistossaan.

Tämä kahvimylly tarjoaa sinulle vapauden valita omat jauhatusasetuksesi. Oli mielessäsi hienojakoinen jauhe tai hieman karkeampi jyvä, voit mukauttaa jauhatusastetta täysin omaan makuusi ja kahvityyppiisi sopivaksi. Jokainen kupillinen on mahdollisuus nauttia kahvista juuri sellaisena kuin haluat.

Comandante C40 -kahvimylly ei ainoastaan tarjoa makuelämyksiä, vaan se on myös käytännöllinen kumppani kaikille kahviseikkailuille. Sen kompakti ja kestävä rakenne tekee siitä täydellisen matkakumppanin, jotta voit nauttia aitoa kahvinautintoa missä tahansa oletkin. Mukana tuleva kannellinen lasisäiliö tarjoaa tilaa jopa 40 grammalle tuoretta jauhettua kahvia, joten voit pitää suosikkikahvisi aina käden ulottuvilla.

Comandante C40 -manuaalinen kahvimylly on enemmän kuin vain työkalu – se on taideteos, joka auttaa sinua luomaan täydellisiä kahvihetkiä. Valitse jauhatusaste itse, antaudu kahvin aromien vietäväksi ja koe kahvinvalmistuksen taika aivan uudella tasolla. Valitse huippulaatu, valitse Comandante C40.

5. Alumiininen kahvimylly: Graef CM800

Alumiininen kahvimylly


Astelkaa kahvin aromien maailmaan Graef CM800 -alumiinisen kahvimyllyn avulla. Mikään ei voita tuoretta vastajauhettua kahvia, ja tämä kahvimylly tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia joka kerta tästä taianomaisesta tuoksusta. Graef CM800 tekee kahvin jauhamisesta vaivatonta ja tarkkaa, jotta voit luoda oman täydellisen kahvihetkesi.

Tämä kahvimylly on suunniteltu tarjoamaan täyden hallinnan kahvin jauhatukseen. Voit säätää jauhatusastetta välillä 1-40, mikä antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa joko intensiivistä espressoa tai perinteistä suodatinkahvia. Oli makumieltymyksesi mikä tahansa, Graef CM800 auttaa sinua saavuttamaan halutun makuelämyksen joka kerta.

Linjakas kartiomainen muotoilu tekee tästä kahvimyllystä paitsi toiminnallisen myös visuaalisesti houkuttelevan lisän keittiöösi. Sen yksinkertainen ja tyylikäs ulkonäkö sopii saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin, tuoden samalla ripauksen eleganssia kahvinvalmistukseesi.

Graef CM800 -kahvimyllyssä on irrotettava papusäiliö, joka mahtuu jopa 350 grammaan kahvipapuja. Tämä antaa sinulle runsaasti tilaa ja mahdollisuuden valmistaa useita kahvikuppeja peräkkäin ilman jatkuvaa täyttämistä. Viisiosainen alumiinimylly takaa täydellisen ja tasaisen jauhatustuloksen jokaisella kerralla, jotta voit nauttia kahvista juuri niin kuin haluat.

Valitse Graef CM800 -alumiininen kahvimylly ja astu aistien matkalle kahvin maailmaan. Tuoreus, tarkkuus ja tyylikäs muotoilu yhdistyvät tässä kahvimyllyssä, tuoden jokaiseen kupilliseen ripauksen kahvin taikaa ja nautintoa.

6. Tyylikäs kahvimylly: Eureka Helios 80 Ferrari Red

Paras kahvimylly

Eureka Helios 80 Ferrari Red on tyylikäs kahvimylly ja hyvä valinta sinulle, joka arvostat laatua, tyylikkyyttä ja huippusuorituskykyä. Tämä kahvimylly on suunniteltu erityisesti vaativille kahviharrastajille, jotka haluavat parhaan mahdollisen makuelämyksen jokaisella kupillisella.

Helios 80 Ferrari Red on kahvimyllyjen ehdotonta eliittiä. Sen 80 millimetrin terät on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, joka takaa tasaisen ja tarkan jauhatustuloksen jokaisella käyttökerralla. Voit luottaa siihen, että kahvimylly suoriutuu vaativistakin jauhatusurakoista huippunopeudella ja teholla – jopa 8 grammaa kahvia sekunnissa!

Kahvimyllyn tehokas moottori pyörii uskomattomalla 1350 kierroksella minuutissa, mikä tarkoittaa, että saat juuri haluamasi hienoista jauhatusastetta. Tämän kahvimyllyn avulla voit helposti valmistaa täydellistä espressoa juuri omaan makuusi sopivaksi.

Eureka Helios 80 Ferrari Red on valmistettu Italiassa, jossa kahvinvalmistus on suuri intohimo ja perinne. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen käsityö näkyvät ja tuntuvat heti ensikäytöstä lähtien. Tämän kahvimyllyn käyttö on helppoa ja vaivatonta, ja sen moderni muotoilu sopii täydellisesti nykyaikaiseen keittiöön.

7. Sähköinen kahvimylly: Gaggia G5 Black

Sähköinen kahvimylly

Gaggia G5 Black -kahvimyllyn avulla! Tämä kaunis ja tyylikäs musta kahvimylly on suunniteltu nautintoa ja kestävyyttä silmällä pitäen, ja se sopii täydellisesti kaikkiin kahvinvalmistustapoihin, olipa kyseessä sitten espresso, suodatin/pour-over tai universaalinen kahvinvalmistus.

Gaggia G5 Black -kahvimyllyn 59 millimetrin terät on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, mikä takaa tasaisen ja tarkan jauhatustuloksen jokaisella käyttökerralla. Sen tehokas 259 W moottori pyörii 2.5 grammaa kahvia sekunnissa, mikä tarkoittaa, että voit nauttia täydellisestä kahvikupillisesta juuri haluamallasi hienoasteella.

Gaggia G5 Black -kahvimylly on valmistettu Italiassa, joka tunnetaan maailmalla parhaista kahveista ja kahvialan ammattilaisista. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen käsityö takaavat sen, että tämä kahvimylly on kestävä ja pitkäikäinen kahvin ystävän uskollinen kumppani.

Kahvimyllyn moderni muotoilu ja musta väri tekevät siitä tyylikkään lisän keittiöösi tai kahvilasi sisustukseen. Sen helppokäyttöinen ja vaivaton käyttö takaa, että saat täydellisen kahvikokemuksen joka kerta, olitpa sitten kotona tai ammattilaisena kahvilassa.

Lopuksi, mutta ei vähäisimpänä, Gaggia G5 Black -kahvimyllyssä on 24 kuukauden takuu, mikä tarkoittaa, että voit luottaa sen kestävyyteen ja laatuun. Valitsemalla tämän kahvimyllyn valitset korkealaatuisen, tyylikkään ja luotettavan kumppanin jokaiseen kahvihetkeesi.

8. Hyvä kahvimylly: Ceado E6P Black

Hyvä kahvimylly

Ceado E6P Black kahvimylly on tyylikäs ja elegantti lisä keittiöösi tai kahvilaasi, ja se on suunniteltu tarjoamaan tasalaatuista ja tarkkaa jauhatuskokemusta jokaisella käyttökerralla.

Ceado E6P Black -kahvimyllyn 64 millimetrin terät on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, mikä takaa tasaisen ja tarkan jauhatustuloksen jokaisella käyttökerralla. Sen voimakas 300 W moottori pyörittää teriä tehokkaasti ja hiljaisesti, joten voit nauttia täydellisestä kahvikupillisesta juuri haluamallasi hienoasteella.

Tämä kahvimylly on valmistettu Italiassa, joka tunnetaan maailmalla parhaista kahveista ja kahvialan ammattilaisista. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen käsityö takaavat sen, että tämä kahvimylly on kestävä ja pitkäikäinen kahvin ystävän uskollinen kumppani.

Ceado E6P Black -kahvimylly on erityisesti suunniteltu espressokahvin ystäville, mutta se sopii myös muihin kahvivalmistustapoihin. Sen litteä terärakenne mahdollistaa tarkan säädön, joten voit valmistaa juuri haluamasi kokoisia annoksia ja nauttia täydellisestä makuelämyksestä joka kerta.

Valitsemalla tämän kahvimyllyn valitset korkealaatuisen, tyylikkään ja luotettavan kumppanin jokaiseen kahvihetkeesi.

9. Hyvä käsikäyttöinen kahvimylly: Goat Story Arco 2-in-1

Hyvä käsikäyttöinen kahvimylly

Goat Story Arco 2-in-1 -kahvimylly on kuin taideteos keittiössäsi. Sen kaunis ja moderni muotoilu yhdistettynä huippuluokan suorituskykyyn tekee siitä täydellisen kumppanin kahvin ystäville.

Myllyssä on alumiinirunko ja magneettisesti kiinnittyvät terät, jotka takaavat tasaisen jauhatuskokemuksen ja helpottavat puhdistamista. Sen kartiomainen terärakenne mahdollistaa tarkan ja yhtenäisen jauhamisen joka kerta.

Goat Story Arco 2-in-1 -kahvimyllyssä on 360 kierrosta minuutissa pyörivä moottori, joka varmistaa nopean ja tehokkaan jauhamisen. Tämä kahvimylly on valmistettu huolella Sloveeniassa.

Tämä kahvimylly on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia täydellisestä espressosta. Sen terän halkaisija on 47 mm ja se sopii erinomaisesti espresso-kahvin valmistukseen. Goat Story Arco 2-in-1 -kahvimylly on täydellinen yhdistelmä kauneutta ja toiminnallisuutta ja se on ehdoton hankinta kahvin ystäville!

10. Italialainen kahvimylly: Fiorenzato AllGround Plus

Italialainen kahvimylly

Astetta parempi aamurutiini alkaa Fiorenzato AllGround Plus Arctic White & Walnut Kahvimyllyllä. Tämä elegantti ja alkuperäinen kahvimylly on suunniteltu erityisesti kahvin ystäville, jotka arvostavat korkealaatuisia ja tuoreita jauhoja. Kahvimylly on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän käyttöiän ja luotettavuuden.

AllGround Plus Arctic White & Walnut Kahvimyllyllä on voimakas 250 W moottori ja 64 mm:n terän halkaisija, jotka varmistavat, että kahvipavut jauhetaan nopeasti ja tasaisesti. Kahvimyllyssä on myös litteät terät, jotka takaavat tasaisen jauhatusjäljen.

Kahvimylly soveltuu täydellisesti espressoon, suodatin/pour-over -kahveihin sekä muihin yleisesti käytettyihin kahvijuomiin. AllGround Plus Arctic White & Walnut Kahvimyllyllä saat jauhettua kahvipavut juuri haluamallasi tavalla.

Kauniin valkoisen ja pähkinäpuun värinen kahvimylly on helppo puhdistaa ja käyttää. Tämä kahvimylly on valmistettu Italiassa ja siinä on ensiluokkainen hinta-laatusuhde. Tilaa oma Fiorenzato AllGround Plus Arctic White & Walnut Kahvimyllysi ja nauti tuoreesta ja maukkaasta kahvista joka aamu!

11. Hiljainen kahvimylly: Baratza Vario

Hiljainen kahvimylly

Jos olet vaativa kahvin ystävä, niin Baratza Vario kahvimylly on sinulle täydellinen valinta! Tämä korkealaatuinen sähköinen kahvimylly on suunniteltu erityisesti kotikäyttöön ja pieniin kahviloihin, joissa halutaan tarjota asiakkaille parasta mahdollista kahvia.

Vario kahvimylly on valmistettu Yhdysvalloissa ja se on varustettu kestävillä keraamisilla terillä, jotka takaavat tasaisen ja tarkasti halutun jauhatuksen. Voimakas 180 W:n moottori mahdollistaa nopean ja tehokkaan jauhatuksen, joka säästää aikaa ja varmistaa aina tuoreen kahvin.

Baratza Vario kahvimyllyssä on litteä terärakenne, joka takaa jauhatetun kahvin tasaisen laadun. Kahvimylly on myös helppo käyttää ja säätää, joten voit valita haluamasi jauhatusasteen nopeasti ja helposti.

Kahvimyllyn tyylikäs musta/hopeinen väri on varmasti silmää miellyttävä ja sopii kauniisti mihin tahansa keittiöön. Baratza Vario kahvimylly on todellinen keittiön aarre, joka varmasti tekee vaikutuksen kahvin ystävään. Tilaa oma Vario kahvimyllysi jo tänään ja nauti aina parhaasta mahdollisesta kahvista!

12. Pieni kahvimylly: Goat Story Arco

Pieni kahvimylly

Haluatko nauttia kahvista, joka on tuoretta ja täynnä makua? Goat Storyn Arco kahvimylly on täydellinen valinta sinulle! Tämä kaunis manuaalinen kahvimylly on suunniteltu tarkkaan, jotta voit jauhaa pavut haluamallasi tavalla.

Arco kahvimylly on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja magneettisesta teräksestä, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja kestävyyden. Kahvimyllyssä on kartiomainen terärakenne ja 47 mm:n terän halkaisija, jotka varmistavat tasaisen jauhatuksen ja täydellisen espresson.

360 kierrosta minuutissa pyörivä kahvimylly on helppo käyttää ja se takaa, että saat juuri haluamasi jauhatusasteen. Arco kahvimylly soveltuu täydellisesti kotikäyttöön ja on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat hyvää kahvia.

Goat Storyn Arco kahvimylly on valmistettu Sloveniassa, ja sen musta väritys tekee tästä kahvimyllystä modernin ja tyylikkään lisän keittiöösi. Tilaa oma Arco kahvimyllysi nyt ja nauti aina tuoreesta ja maukkaasta kahvista!

13. Mekaaninen kahvimylly: WACACO Exagrind

Mekaaninen kahvimylly

Jos olet etsinyt kevyttä, kätevää ja helppokäyttöistä kahvimyllyä, WACACO Exagrind manuaalinen kahvimylly on sinun valintasi! Tämä kestävä ja tyylikäs kahvimylly on erityisesti suunniteltu matkailijoille ja kahvin ystäville, jotka arvostavat laadukasta kahvia kaikkialla, missä he menevät.

WACACO Exagrind kahvimylly on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joka takaa sen kestävyyden ja keveyden. Terien halkaisija on 38 mm, mikä tarkoittaa, että voit jauhaa kahvin nopeasti ja tehokkaasti, mutta myös säätää jauhatusastetta tarpeen mukaan.

Tämä kahvimylly on erittäin helppo käyttää. Voit jauhaa kahvin suoraan haluamaasi astiaan ja säädät jauhatusastetta helposti kiertämällä kahvimyllyn yläosaa. WACACO Exagrind kahvimylly on myös todella helppo puhdistaa, joten se pysyy aina hygieenisenä ja valmiina uutta kahvinautintoa varten.

WACACO Exagrind manuaalinen kahvimylly on täydellinen kahvin ystäville, jotka haluavat nauttia laadukkaasta kahvista missä tahansa. Tilaa oma kahvimyllysi jo tänään ja nauti aina tuoreesta kahvista, vaikka oletkin matkalla!

14. Halpa kahvimylly: Hario standard

Halpa kahvimylly

Hario Standard käsikäyttöinen kahvimylly on täydellinen valinta kaikille kahvin ystäville, jotka arvostavat korkealaatuista kahvia ja tarkkaa jauhatusastetta. Tämä kahvimylly on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja se on suunniteltu kestämään pitkään.

Hario Standard kahvimylly on varustettu keraamisilla terillä, jotka jauhavat kahvin tasaisesti ja tarkasti. Terien halkaisija on 40 mm, mikä tarkoittaa, että voit jauhaa kahvin nopeasti ja tehokkaasti, mutta myös säätää jauhatusastetta tarpeen mukaan.

Kahvimyllyssä on helppo säätövipu, jonka avulla voit helposti valita haluamasi jauhatusasteen. Jauha kahvi esimerkiksi hienoksi espressoa varten tai karkeaksi suodatinkahvia varten. Hario Standard kahvimylly on helppo puhdistaa ja säilyttää, joten se pysyy aina valmiina uutta kahvin nautintoa varten.

Tämä kahvimylly on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta kahvista kotona tai matkoilla. Tilaa oma Hario Standard kahvimyllysi jo tänään ja nauti aina tuoreesta ja herkullisesta kahvista!

15. Edullinen kahvimylly: De’Longhi KG 79

Edullinen kahvimylly

De’Longhi KG 79 kahvimylly on täydellinen valinta kaikille kahvin ystäville, jotka haluavat nauttia tuoreesta ja herkullisesta kahvista kotona. Tämä kahvimylly on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja sen terät ovat erittäin kestävät, joten voit käyttää sitä pitkään.

Kahvimyllyssä on teräs terät, jotka jauhavat kahvin nopeasti ja tehokkaasti haluamallesi jauhatusasteelle. Voit valita jauhatusasteen helposti ja nopeasti valitsimen avulla, joka sijaitsee kahvimyllyn etuosassa. Voit jauhaa kahvin karkeaksi suodatinkahvia varten tai hienoksi espressoa varten.

De’Longhi KG 79 kahvimylly on erittäin helppo puhdistaa ja säilyttää. Sen puhdistaminen onnistuu kätevästi irrottamalla kahvimyllyn sisäosat ja pyyhkimällä ne puhtaiksi. Kahvimyllyn tyylikäs musta muotoilu sopii kauniisti keittiöön, jossa se näyttää hyvältä ja toimii erinomaisesti kaikkien kahvinystävien käytössä.

Tämä kahvimylly on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia aina tuoreesta ja herkullisesta kahvista. Tilaa oma De’Longhi KG 79 kahvimyllysi jo tänään ja aloita upea kahvinautinto!

Miten valita paras kahvimylly?

Hyvä kahvimylly on kuin elintärkeä osa kahvinvalmistusprosessia, sillä se vaikuttaa merkittävästi kahvin makuun ja aromiin. Toinen asia, joka vaikuttaa merkittävästi kahvin makuun on paras kahvikone tai paras kahviautomaatti. Mutta miten valita paras kahvimylly?

Mieti ensin, minkä tyyppistä kahvia aiot valmistaa. Jos suunnittelet valmistavasi lähinnä espressoa, kannattaa hankkia kahvimylly, joka on suunniteltu erityisesti tätä tarkoitusta varten. Espresson vaatima hienojakoisuus vaatii erilaisen terien rakenteen kuin vaikkapa suodatinkahvin valmistus. Jos taas suunnittelet valmistavasi erilaisia kahveja, kannattaa valita yleiskäyttöinen kahvimylly.

Haluatko manuaalisen vai sähkökäyttöisen kahvimyllyn? Manuaaliset kahvimyllyt ovat yleensä halvempia ja vievät vähemmän tilaa, mutta niiden käyttö vaatii hieman enemmän voimaa ja aikaa. Sähkökäyttöiset kahvimyllyt ovat helppokäyttöisiä ja nopeita, mutta niiden hinta on yleensä korkeampi.

Yleisimmin käytettyjä materiaaleja ovat teräs ja keraaminen. Terästerät ovat kestävämpiä, mutta keraamisilla terillä saadaan parempi hienojakoisuus, mikä on tärkeää erityisesti espresson valmistuksessa.

Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota kahvimyllyn voimakkuuteen, terien kierroslukuihin sekä terien halkaisijaan. Voimakas kahvimylly on nopeampi ja tehokkaampi, mutta voi olla myös meluisampi. Terien kierrosluvut vaikuttavat suoraan jauhatusnopeuteen, ja terien halkaisija vaikuttaa jauhatuksen tasaisuuteen.

Kun olet löytänyt potentiaalisia vaihtoehtoja, lue huolellisesti tuotekuvaukset ja arvostelut. Näin varmistat, että olet valitsemassa juuri sinun tarpeisiisi sopivaa kahvimyllyä.

Paras kahvimylly on yksilöllinen valinta, joka riippuu omista tarpeista ja mieltymyksistä. Mutta oikealla valinnalla voit nauttia herkullisesta kahvista juuri sellaisena kuin haluat.

Paras kahvimylly kokemuksia

Kahvimylly murskaa kahvipavut oikean kokoisiksi palasiksi, jolloin kahviin saadaan sopiva maku ja aromi. Olemme haastatelleet kolmea eri henkilöä, Veetiä, Heikkiä ja Sannaa, jotka ovat kertoneet meille omista kahvimylly kokemuksistaan.

Veeti kertoo, että hänellä on ollut kaksi erilaista kahvimyllyä. Ensimmäinen oli halpa manuaalinen mylly, joka oli hankala käyttää ja, joka jätti kahvinjauhatteita ympäri keittiötä. Toisena hänellä on Eureka Helios -kahvimylly, joka on ollut erittäin luotettava ja helppokäyttöinen. Veeti on erityisen tyytyväinen sen tasaiseen jauhatustulokseen, joka takaa hyvän maun kahville.

Heikki kertoo, että hänellä on ollut samanlainen kokemus halvan kahvimyllyn kanssa. Hän osti kahvimyllyn verkkokaupasta, koska se oli edullinen, mutta myöhemmin hän huomasi, että sen jauhatustulos oli epätasainen. Hän päätti sitten ostaa Baratza Virtuoso+ -kahvimyllyn, joka on osoittautunut

Sanna on kokenut kahvin ystävä, joka on aina valmis kokeilemaan uusia kahvilaatuja. Hän on käyttänyt erilaisia kahvimyllyjä vuosien varrella ja hän on todennut, että paras kahvimylly on ehdottomasti Eureka Helios. Sanna kertoo, että Eureka Helios on helppokäyttöinen, sillä sen säätömahdollisuudet ovat erittäin tarkat. Sanna arvostaa myös sitä, että Eureka Helios on hiljainen ja tehokas. Sanna on tyytyväinen myös siihen, että Eureka Helios on helposti puhdistettavissa.

Mikä kahvimylly on?

Kahvimylly on laite, joka jauhaa kahvipavut hienoksi jauheeksi. Se on yleensä käytössä kahvinvalmistuksessa, erityisesti silloin kun halutaan tehdä tuoretta kahvia. Kahvimyllyt voivat olla joko sähkökäyttöisiä tai käsikäyttöisiä, ja ne voivat käyttää erilaisia teriä jauhamiseen.

Sähkökäyttöiset kahvimyllyt ovat yleensä nopeampia ja tehokkaampia, ja niissä on erilaisia jauhatusasteita, jotta kahvin jauhamisen voi säätää halutunlaiseksi. Käsikäyttöiset kahvimyllyt taas ovat yleensä hiljaisempia ja niissä on usein kartiomaiset terät, jotka tuottavat tasaisen jauhatusjäljen.

Kahvimyllyjen hinta vaihtelee merkin, mallin ja toiminnan mukaan. Usein laadukkaat kahvimyllyt ovat hieman kalliimpia, mutta niillä saa laadukkaamman kahvinjauhatuksen ja pidemmän käyttöiän. Monet kahvinharrastajat suosittelevatkin investoimaan laadukkaaseen kahvimyllyyn, jotta saa nauttia tuoreesta ja maukkaasta kahvista.

Kaiken kaikkiaan kahvimylly on tärkeä osa kahvinvalmistusta ja se mahdollistaa tuoreen kahvin nauttimisen. Olipa kyseessä sitten sähkö- tai käsikäyttöinen kahvimylly, kannattaa panostaa laatuun, jotta saa nauttia parhaasta mahdollisesta kahvista.

Mihin kahvimyllyä käytetään?

Kahvi on monille meistä päivittäinen nautinto, joka auttaa heräämään aamulla ja antaa lisäenergiaa päivän mittaan. Kahvin valmistamiseen käytetään yleensä jauhettua kahvia, joka on joko ostettu valmiina jauhettuna tai jauhettu itse kahvimyllyssä. Mutta miksi tarvitset kahvimyllyn?

Suurin syy kahvimyllyn käytölle on se, että se mahdollistaa tuoreen kahvin jauhamisen juuri ennen sen valmistamista. Tämä on erittäin tärkeää, sillä tuoreet pavut säilyttävät arominsa ja maut parhaiten. Jauhettu kahvi, joka on ollut avoinna ilmassa, menettää nopeasti makunsa ja arominsa. Jauhettujen kahvipapujen säilyttäminen tiiviissä, ilmatiiviissä säiliössä auttaa hieman tähän, mutta paras tapa varmistaa tuoreus on jauhaa pavut vasta ennen kahvin valmistamista.

Kahvimylly mahdollistaa myös kahvin jauhamisen halutun karkeusasteen mukaan. Erilaiset kahvinvalmistusmenetelmät vaativat erilaista jauhatusastetta. Esimerkiksi espresson valmistus vaatii hienojakoista jauhetta, kun taas suodatinkahvin valmistus vaatii karkeampaa jauhetta. Kahvimylly antaa sinulle mahdollisuuden säätää jauhatusastetta oman makusi ja valmistusmenetelmän mukaan.

Kahvimylly säästää myös rahaa pitkällä aikavälillä. Vaikka kahvimyllyn ostaminen voi tuntua kalliilta sijoitukselta aluksi, se voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Jauhamalla kahvipavut itse, et maksa ylimääräistä jauhetun kahvin hintaa, jonka voitaisiin laskuttaa valmiiksi jauhetusta kahvista. Tämä on erityisen tärkeää, jos juot paljon kahvia päivittäin.

Sähköinen vai käsikäyttöinen kahvimylly?

Kahvin ystävän tärkein päätös kahvimyllyä valitessa on, valitseeko sähköisen vai käsikäyttöisen version. Molemmilla vaihtoehdoilla on omat etunsa ja haittansa, ja valinnan tekeminen riippuu pitkälti henkilökohtaisista mieltymyksistä ja käyttötarkoituksesta.

Sähköinen kahvimylly on nopea ja kätevä vaihtoehto, joka soveltuu erityisesti heille, jotka haluavat saada kahvinsa valmiiksi mahdollisimman nopeasti. Sähköisissä malleissa on yleensä erilaisia asetuksia, joilla kahvin jauhatusta voi säätää karkeasta hienoon, ja se onkin hyvä vaihtoehto erityisesti silloin, kun jauhatuksen tarkkuus on tärkeää. Sähköisessä kahvimyllyssä on yleensä myös suurempi jauhatuskapasiteetti, mikä tarkoittaa sitä, että voit jauhaa suuremman määrän kahvia kerrallaan.

Käsikäyttöinen kahvimylly on puolestaan loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat ottaa aikaa ja nauttia kahvinvalmistusprosessista kokonaisvaltaisesti. Käsikäyttöisissä malleissa on yleensä pienempi jauhatuskapasiteetti kuin sähköisissä, mikä tarkoittaa sitä, että joudut jauhamaan kahvia useammin, mutta toisaalta käsikäyttöisissä kahvimyllyissä on yleensä tarkempi säätömahdollisuus jauhatusasteen suhteen, jolloin voit säätää jauhatusasteen erityisesti omaan makuusi sopivaksi. Käsikäyttöisessä kahvimyllyssä on myös se etu, että se on huomattavasti hiljaisempi kuin sähköinen malli, joten se sopii erityisesti niille, jotka haluavat valmistaa kahvinsa aamuisin ilman, että häiritsevät muita ihmisiä.

Miten kahvimyllyä käytetään?

Kahvimyllyn käyttö voi tuntua monimutkaiselta, mutta se on oikeastaan varsin helppoa kun tietää mitä tekee. Alapuolella käymme läpi yksinkertaiset askeleet sähköisen ja käsikäyttöisen kahvimyllyn käyttöön.

Sähköisen kahvimyllyn käyttö

 1. Valmista kahvipavut

Kahvimyllyllä saat parhaan maun kahvista, kun jauhat kahvipavut vasta juuri ennen kahvin valmistusta. Mittaa haluamasi määrä kahvipapuja ja kaada ne kahvimyllyn säiliöön.

 1. Aseta haluttu karkeus

Kahvimyllyssä on usein säätömahdollisuus jauhatuskarkeudelle. Aseta haluamasi karkeus, joka riippuu käyttämäsi kahvin valmistusmenetelmästä.

 1. Käynnistä kahvimylly

Kytke kahvimylly päälle ja odota, kunnes kahvipavut on jauhettu haluttuun karkeuteen. Useimmissa kahvimyllyissä on ajastin, joka lopettaa jauhamisen automaattisesti.

 1. Kaada jauhetut pavut säiliöstä

Kun jauhaminen on valmis, kaada jauhetut pavut pois säiliöstä. Ne ovat nyt valmiina käytettäväksi kahvin valmistukseen.

Käsikäyttöisen kahvimyllyn käyttö

 1. Valmista kahvipavut

Kuten sähköisessäkin kahvimyllyssä, mittaa haluamasi määrä kahvipapuja ja kaada ne kahvimyllyn säiliöön.

 1. Aseta haluttu karkeus

Käsikäyttöisessä kahvimyllyssä karkeus säädellään yleensä kääntämällä mukana tulevaa säädintä. Aseta haluttu karkeus, joka riippuu käyttämäsi kahvin valmistusmenetelmästä.

 1. Käynnistä kahvimylly

Kahvimylly käynnistetään yleensä kiertämällä kahvimyllyn kampia. Jauha kahvipavut haluttuun karkeuteen kiertämällä kampea hitaasti ja tasaisesti.

 1. Kaada jauhetut pavut säiliöstä

Kun jauhaminen on valmis, kaada jauhetut pavut pois säiliöstä. Ne ovat nyt valmiina käytettäväksi kahvin valmistukseen.

Uusimmat

Suositut