Paras pizzauuni ulos ja sisälle – Vertailussa 12 parasta

paras pizzauuni vertailu ja testi

Vaikka pizzerioita on jokaisessa kaupungissa, yhä useammat ihmiset haluavat tehdä pizzansa itse kotona. Mutta kuinka voit varmistaa, että kotona valmistettu pizza on yhtä herkullista kuin ravintolassa syöty? Ratkaisu on yksinkertainen: investoimalla laadukkaaseen pizzauuniin.

Tämä artikkeli vertailee 12 parasta pizzauunia, jotka sopivat mallista riippuen ulko- että sisätiloihin. Olemme tutkineet ja testanneet erilaisia ​​uuneja, ja tuloksemme ovat yksityiskohtaisessa vertailussa. Oli sitten kyseessä kaasutoiminen, hiiligrilli– tai sähköuuni autamme sinua löytämään juuri sen kaikista parhaimman vaihtoehdon.

12 parasta pizzauunia

 1. Paras pizzauuni ulos – DeliVita The Very Black Oven.
 2. Puulämmitteinen pizzauuni – Clementi Family.
 3. Ooni pizzauuni kaasu – Ooni Karu 16.
 4. Pelletti pizzauuni – Ooni Kannettava Fyra.
 5. Pizzauuni sisälle – Sage SPZ820 The Smart Oven Pizzaiolo.
 6. Kaasu pizzauuni – Mustang Vesuvio.
 7. Pieni pizzauuni – Clementi Clementino.
 8. Hyvä pizzauuni – Ooni Koda.
 9. Nopea pizzauuni – Clementi Pulcinella.
 10. Edullinen pizzauuni – Ariete Pizza Maker.
 11. Laadukas pizzauuni – Mustang Dome Pizzauuni.
 12. Hyvä kaasukäyttöinen pizzauuni – Mustang Vomero 16 Pizzauuni.

1. Paras pizzauuni ulos: DeliVita The Very Black Oven

Paras pizzauuni

Etsitkö täydellistä tapaa valmistaa aitoa kiviuunipitsaa kotona tai kesämökillä? DeliVita Ulkouuni – The Very Black Oven on paras pizzauuni! Tämä kaunis, monipuolinen ja helppokäyttöinen ulkouuni on valmistettu käsin Ison-Britannian Yorkshiressä ja sen suorituskyky on vertaansa vailla. Uunin kevyen painon ansiosta sitä on helppo siirtää paikasta toiseen ja sen tyylikäs musta lasikuitukuori on paitsi kaunis myös helppo puhdistaa.

DeliVita Ulkouuni – The Very Black Oven on täydellinen lisä parvekkeelle tai terassille, ja sen vedenkestävä kuori takaa sen, että voit käyttää sitä myös sateisina päivinä. Uunin maksimilämpötila yli 500°C takaa sen, että pizzasi valmistuvat nopeasti ja rapeiksi, ja sen autenttinen kiviuunipitsa on valmis vain 90 sekunnissa. Lisäksi uuni sopii myös erinomaisesti lihan ja kalan valmistamiseen.

DeliVita Ulkouuni – The Very Black Oven on helppo asentaa ja se on valmis ruuanlaittoon vain 25 minuutissa. Uunin sisämitat ovat 54 x 50 cm ja suuaukko on 13 x 36 cm, mikä mahdollistaa monipuoliset käyttömahdollisuudet. Lisäksi DeliVita tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita, kuten Pizzaiolo Collection, Wood Fire Collection ja The Complete Collection, jotka tekevät ruuanlaitosta entistä helpompaa ja hauskempaa.

DeliVita Ulkouuni – The Very Black Oven paras pizzauuni on vain ulkokäyttöön tarkoitettu, ja sen mitat ovat S: 65 x L: 59 x K: 35 cm ulkopuolelta mitattuna. Mikäli haaveilet aidoista kiviuunipizzoista tai herkullisista grilliherkuista, DeliVita Ulkouuni – The Very Black Oven on paras pizzauuni sinulle!

2. Iso pizzauuni: Clementi Family Puulämmitteinen

Iso pizzauuni

Clementi Family puulämmitteinen pizzauuni kuparivärissä on täydellinen valinta sinulle, joka haluat nauttia aidosta italialaisesta pizzasta omassa kotipihassasi. Tämä iso pizzauuni ei ainoastaan näytä upealta, vaan se tarjoaa myös erinomaisen suorituskyvyn, joka saa koko perheen haluamaan lisää!

Uuni on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joten se kestää käyttöä vuosien ajan. Clementi Family -pizzauuniin mahtuu jopa viisi pizzaa kerrallaan, joten voit valmistaa suuren määrän herkullisia pizzoja lyhyessä ajassa. Puulämmitteinen uuni lämpenee nopeasti ja kypsennysaika on lyhyt, joten saat nauttia rapeista ja maukkaista pizzoista vain hetkessä.

Clementi Family pizzauuni on saatavana eri väreissä, mutta tämä kuparivärinen versio erottuu joukosta. Se antaa pizzauunillesi tyylikkään ja persoonallisen ilmeen, joka sopii täydellisesti moderneihin ulkotiloihin. Pizzauunin korkea lämpötila mahdollistaa monipuolisen käytön, joten voit valmistaa siinä myös muita herkullisia ruokia, kuten lihaa ja kalaa.

Clementi Family pizzauuni on tyylikäs ja tehokas, joka on valmistettu kestävästä materiaalista. Se tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen pizzakokemuksen omassa kodissasi, joten voit kutsua ystävät ja perheen nauttimaan yhdessä. Tilaa omasi nyt ja aloita herkuttelu!

3. Ooni pizzauuni kaasu: Ooni Karu 16

Oletko valmis herkuttelemaan herkullisilla, itse valmistetuilla pizzoilla? Ooni Karu 16 -pizzauuni on suunniteltu juuri sinulle! Tämä monipuolinen uuni mahdollistaa suurten pizzojen, grillattujen lihojen, paistettujen kasvisten ja tuoreen leivän valmistamisen. Vain mielikuvitus on rajana!

Ooni Karu 16 -uunissa voit käyttää hiiliä tai puuta, ja jopa kaasua hankkimalla erillisen kaasuosan. Tämän uuden designin ansiosta voit paistaa jopa 40 cm kokoisen pizzan, joten voit tarjota herkkuja koko perheelle.

Esilämmityksen jälkeen voit valmistaa ruokaa uskomattomassa 500 °C:ssa. Korkean lämmön ansiosta pizza valmistuu vain 60 sekunnissa. Karu 16 -uunissa valmistat koko perheelle herkullista ruokaa vain hetkessä.

Ooni Karu 16 -pizzauuni on täydellinen lisä jokaisen kodin ulkotiloihin, puutarhaan tai mökille. Valmistaudu herkuttelemaan herkullisilla pizzoilla tällä monipuolisella pizzauunilla!

4. Pelletti pizzauuni: Ooni Kannettava Fyra

Pelletti pizzauuni

Valmistele herkullista pizzaa missä tahansa Oonin Fyra-pizzauunilla! Tämä kannettava pizzauuni on täydellinen valinta ulkoilmaseikkailuihin, mökkilomille tai piknikille. Käyttäen puupellettejä, Fyra-pizzauuni lämpenee nopeasti ja ylläpitää tasaisen lämpötilan, jotta pizza paistuu täydellisesti. Uunin huippulämpötila on jopa 500°C, joka mahdollistaa rapean pizzapohjan, joka on yhtä herkullinen kuin italialaisessa pizzeriassa.

Pizzauunissa on tilaa jopa 12 tuuman halkaisijaltaan oleville pizzoille. Mukana toimitetaan myös kordieriittinen pizzakivi, joka varmistaa, että pizza kypsyy tasaisesti ja saa herkullisen maun. Fyra-pizzauuni on myös erittäin helppo käyttää – lämpenee 15 minuutissa ja valmistaa pizzan vain 60 sekunnissa.

Oonin Fyra-pizzauuni on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat valmistaa herkullisia pizzaa helposti ja nopeasti missä tahansa. Tilaa omasi tänään ja aloita herkullisen pizzan valmistaminen!

5. Pizzauuni sisälle: Sage SPZ820 The Smart Oven Pizzaiolo

pizzauuni sisälle

Sage Pizzaiolo -uuni tuo italialaisen pizzan herkullisen makuelämyksen suoraan kotikeittiöösi. Pizzaiolo on ensimmäinen miniuuni, joka saavuttaa uskomattoman 400 °C:n lämpötilan, mikä mahdollistaa rapean ja maukkaan pizzan paistamisen vain kahdessa minuutissa.

Pizzaiolo toimii kuten kiviuuni, sillä se jakaa lämmön tasaisesti ja vapauttaa kätesi, jotta voit keskittyä luomaan täydellisen pizzan. Uuniin mahtuu jopa 12” pizza, ja sen lämpötila ja ajoitus ovat säädettävissä juuri oikeanlaisen lopputuloksen varmistamiseksi.

Pizzaiolo on kätevä, helppokäyttöinen ja varustettu monipuolisilla toiminnoilla, jotka auttavat sinua valmistamaan täydellisen pizzan joka kerta. Uuniin kuuluu myös paistokivi, joka varmistaa, että pizza paistuu tasaisesti ja saavuttaa herkullisen kiviuunin maun. Valmistaudu siis nauttimaan parhaasta pizzasta, jonka olet koskaan kotona valmistanut!

6. Kaasu pizzauuni: Mustang Vesuvio

kaasu pizzauuni

Herkullisen pizzan paistaminen ei enää vaadi suuria pizzauuneja tai tuntien odottelua. Mustang Vesuvio-pizzauuni on kaasukäyttöinen pöytäuuni, jonka avulla paistat rapeapohjaiset ja mehukkaat pizzat nopeasti ja helposti. Uunissa on 2 senttimetrin paksuinen kordieriitista valmistettu pizzakivi, joka varaa lämpöä tehokkaasti ja varmistaa tasaisen paistotuloksen. Pizzakiven koko on 30,5 x 30,5 x 2 senttimetriä, joten voit paistaa samanaikaisesti useita herkullisia pizzoja.

Uunin U-muotoinen poltin mahdollistaa pizzan paistumisen kolmelta sivulta, ja sen teho on uskomattomat 4,4 kW. Näin ollen Mustang Vesuvio-pizzauuni lämmittää pizzakiven nopeasti ja tasaisesti, jolloin voit paistaa pizzasi todella nopeasti. Tämä uuni on täydellinen ratkaisu kaikille pizza-intoilijoille, jotka haluavat nauttia herkullisesta pizzasta ulkosalla tai mökkireissulla. Huomaathan, että tätä uunia saa käyttää vain ulkona.

7. Pieni pizzauuni: Clementi Clementino

Pieni pizzauuni

Clementinon puulämmitteinen pizzauuni on täydellinen valinta, kun haluat paistaa täydellisiä pizzoja helposti ja vaivattomasti. Sen käytännöllinen ja kompakti muotoilu mahdollistaa sen sijoittamisen mille tahansa pinnalle, joten voit nauttia herkullisista pizzoista missä vain haluatkin. Pizzauunin mitat ovat 60×40 cm, joten se vie vain vähän tilaa ja sen paino on vain 40 kg, joten sen voi helposti ottaa mukaan esimerkiksi mökille tai retkelle.

Clementino pizzauuni kuumenee jopa 400 asteeseen, joten voit olla varma, että pizzapohjat paistuvat täydellisesti rapeiksi ja maukkaiksi. Huomioithan, että uunin lämmitysaika on noin 30 minuuttia, jotta kivi kuumenee perusteellisesti.

Pizzauunin savupiippu, teräsluukku ja lämmönkestävä kivipohja ovat kaikki valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa pitkäikäisyyden ja helpon puhdistettavuuden. Clementino pizzauunia on saatavana kahdessa eri värissä, ruostumaton teräs ja antrasiitti, joten voit valita omaan sisustukseesi sopivan värivaihtoehdon. Tilaa Clementinon pizzauuni nyt ja aloita herkullisten pizzojen valmistus omassa keittiössäsi!

8. Hyvä pizzauuni: Ooni Koda

Hyvä pizzauuni

Unohda tavalliset uunit, kun sinulla on Ooni Koda-pizzakaasu-uuni. Tämä kompakti ja tyylikäs pizzauuni on suunniteltu tuomaan Napolin klassinen pizzaperinne suoraan kotiisi. Ooni on kotoisin Skotlannista, mutta tämä uuni on osoitus siitä, että skotlantilaiset tuntevat myös herkullisen pizzan salaisuudet.

Ooni Koda on kaasu-uuni, joka on suunniteltu paistamaan pizzat salamannopeasti. Tämä uuni lämpenee maksimilämpötilaansa 500 asteeseen vain 20 minuutissa ja paistaa pizzan uskomattomassa 60 sekunnissa. Uuni on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat nopean ja helposti käytettävän pizzauunin.

Uunin sisällä on erityisesti suunniteltu pizzakivi, joka varmistaa, että pizzapohja on rapea ja maukas. Pizzakivi on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja kestää käytössä pitkään. Ooni Koda-pizzakaasu-uuni on myös helppo käyttää. Uunissa on sisäänrakennettu sytytin ja kaasu toimitetaan letkun kautta.

Uunissa on tilaa jopa 34 cm:n kokoisille pizzoille, joten voit valmistaa herkullisia pizzoja perheesi tai ystäviesi kanssa. Pizzauunin mukana toimitetaan myös resepti- ja vinkkivihko, joka auttaa sinua tekemään täydellisiä pizzoja. Kaasu-uuni sopii käytettäväksi propaanilla, jonka letku ja säädin eivät kuulu toimitukseen.

Jos olet pizzan ystävä ja haluat nauttia herkullisista pizzoista kotona, Ooni Koda-pizzakaasu-uuni on täydellinen ratkaisu sinulle. Tämä uuni on helppo käyttää, nopea lämmetä ja se varmistaa, että pizzapohjat ovat rapeita ja maukkaita. Valmistele siis kotiisi herkullisia pizzoja Ooni Koda-pizzakaasu-uunilla!

9. Nopea pizzauuni: Clementi Pulcinella

nopea pizzauuni

Clementin Pulcinella on enemmän kuin vain pizzauuni – se on täydellinen kotikokin unelma. Tämän upean puulämmitteisen pizzauunin avulla voit nyt valmistaa herkullisia, rapeapohjaisia pizzaa omassa keittiössäsi kuin ammattikokki. Sen kompakti koko (60×60 cm) ja kaksi pizzakammiota tarkoittavat, että voit valmistaa jopa kaksi pizzaa kerrallaan, mikä tarkoittaa nopeampaa ja helpompaa pizzantuotantoa.

Pulcinella on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, joka ei vain näytä upealta, vaan myös kestää pitkään. Uunin sisäpinnan palonkestävä kivi pitää lämpöä ja antaa täydellisen rapean pizzapohjan, samalla kun Air Plus -järjestelmä varmistaa tasaisen ilman virtauksen tuleen. Tämä tarkoittaa, että pizza kypsyy nopeasti ja tasaisesti, ja että jokainen pala on yhtä herkullinen.

Mukana tuleva käytännöllinen teline ja pyörät tekevät Pulcinellan liikkumisesta helppoa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä helposti sisällä tai ulkona. Tämä on täydellinen ratkaisu, kun haluat järjestää pizzabileitä ystävillesi. Hormijärjestelmä ja lämpömittari mahdollistavat lämpötilan tarkan säädön, jotta voit aina valmistaa täydellisiä pizzaa.

Clementin Pulcinella on siis täydellinen pizzauuni niille, jotka haluavat nauttia herkullisesta, rapeasta pizzapohjasta omassa keittiössään tai ulkona ystävien kanssa. Se on kestävä, helppokäyttöinen ja tarjoaa yhtä herkullisia pizzaa kuin ammattikokkikin.

10. Edullinen pizzauuni: Ariete Pizza Maker

edullinen pizzauuni

Arieten Pizza Maker on täydellinen laite jokaiselle pizzan ystävälle. Se on helppo käyttää ja tekee herkullisen rapeaa pizzaa. Laite on erittäin tehokas ja sen avulla voit valmistaa pizzan nopeasti ja helposti. Lisäksi siinä on erilaisia asetuksia, joiden avulla voit valmistaa pizzan juuri sellaiseksi kuin haluat.

Pizza Makerin punainen väri ja kaunis muotoilu tekevät siitä myös keittiön silmäterän. Laite on kompakti ja vie vähän tilaa, joten se sopii hyvin kaikkiin keittiöihin. Lisäksi se on erittäin helppo puhdistaa käytön jälkeen, mikä on todellinen plussa kiireisille pizzan ystäville.

Arieten Pizza Makerilla voit valmistaa kaikenlaisia pizzoja kotona ilman vaivaa ja maksimoimalla pizzan makuelämyksen. Se on loistava lisä jokaisen pizzan ystävän keittiöön!

11. Laadukas pizzauuni: Mustang Dome Pizzauuni

Laadukas pizzauuni

Mustang Dome Pizzauuni tarjoaa gourmet-kokemuksen suoraan omalta pöydältäsi. Tämä keraaminen pizzauuni on suunniteltu vaativille kotikokeille ja ulkotilojen herkuttelijoille, jotka haluavat valmistaa täydellisiä pizzoja omassa keittiössään tai pihallaan.

Uunin tilava uunitila, mitoiltaan 60 x 50 cm, tarjoaa runsaasti tilaa luovuudellesi. Voit valmistaa suuria pizzoja tai useita pienempiä yhtäaikaisesti, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin perhejuhliin kuin rennompiin illanistujaisiinkin.

Mustang Dome Pizzauunia voidaan käyttää perinteisesti puulla tai grillihiilillä, mikä antaa pizzoillesi ainutlaatuisen maun ja rapean kuoren. Voit valita haluatko paistaa pizzasi suoraan uunin pohjalla tai perinteisen pizzakiven päällä, joka takaa täydellisen tasaisen kypsennyksen jokaisella kerralla.

Uunin piippu ja luukku on valmistettu kestävästä 304 ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa pitkäikäisyyden ja helpon puhdistettavuuden. Voit sijoittaa uunin lämpöä kestävän tason päälle tai asentaa sen 610604 Mustang Pizzauunin vaunun päälle, mikä lisää joustavuutta ja käyttömukavuutta.

12. Hyvä kaasukäyttöinen pizzauuni: Mustang Vomero 16 Pizzauuni

Hyvä kaasukäyttöinen pizzauuni

Mustang Vomero 16 Pizzauuni tarjoaa täydellisen ratkaisun niille, jotka haluavat nauttia herkullisista pizzoista vaivattomasti ja nopeasti. Tämä kaasukäyttöinen pizzauuni on suunniteltu kotikäyttöön ja ulkokäyttöön, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin perhejuhliin kuin rentoihin ulkoiltaisin ystävien kanssa.

Uunin sydän, 2 cm paksu kordieriitistä valmistettu pizzakivi, on suunniteltu varastoimaan lämpöä tehokkaasti, mikä takaa pizzan pohjan rapeuden joka kerta. Pizzakiven tilava koko, mitat 40,6 x 40,6 x 2 cm, mahdollistaa suurten ja herkullisten pizzojen valmistamisen ilman kompromisseja.

Mustang Vomero 16:n tehokas poltin, sijoitettuna uunin oikeaan reunaan, kypsentää pizzan täytteet tasaisesti ja tehokkaasti. Liekin kiertyessä uunin kattoa myöden varmistetaan optimaalinen lämpötilan jakautuminen, mikä takaa täydellisesti kypsennetyt pizzat joka kerta. Polttimen teho, 5,6 kW, varmistaa, että uunin lämpötila nousee jopa 500°C saakka, mikä mahdollistaa pizzan täytteiden nopean kypsentämisen ja herkullisen lopputuloksen.

Miten valita paras pizzauuni?

Pizzauunin valinta voi olla erityisen haastavaa sillä valinnanvaraa on paljon. Kun haussa on paras pizzauuni, tulee ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten käyttötarkoitus, käyttömukavuus, hinta ja koko. Mieti näitä asioita, kun haussa on paras pizzauuni.

Pizzauunin käyttötarkoitus: Onko tarkoituksena valmistaa pizzaa kotona vai kaipaatko ammattilaistason pizzauunia ravintolaasi? Jos etsit ammattikäyttöön tarkoitettua pizzauunia, sinun kannattaa harkita uuneja, jotka ovat suurempia ja voimakkaampia kuin kotikäyttöön tarkoitetut uunit.

Käyttömukavuus: Pizzauunin käyttö ja puhdistus tulisi olla helppoa ja kätevää. Kotikäyttöön tarkoitettuja pizzauuneja on saatavilla monilla erilaisilla ominaisuuksilla, kuten automaattisella kypsennysajastimella ja kätevällä puhdistusjärjestelmällä. Ammattikäyttöön tarkoitettujen uunien käyttö voi olla monimutkaisempaa, mutta ne ovat usein tehokkaampia ja kestävämpiä.

Budjetti: Pizzauuneja on saatavilla eri hintaluokissa, ja hinta vaikuttaa usein myös laatuun ja ominaisuuksiin. Kotikäyttöön tarkoitettuja pizzauuneja on saatavilla edullisista vaihtoehdoista aina ammattikäyttöön tarkoitettuihin uuneihin, joiden hinta voi olla huomattavasti korkeampi.

Koko: Pizzauunin koko vaikuttaa siihen, kuinka monta pizzaa voit valmistaa kerralla ja kuinka paljon tilaa uuni vie keittiössäsi. Kotikäyttöön tarkoitetut pizzauunit ovat yleensä pienempiä, ja niissä voi valmistaa yleensä yhden tai kaksi pizzaa kerrallaan. Ammattikäyttöön tarkoitetut uunit ovat yleensä suurempia ja niissä voi valmistaa useita pizzaa samanaikaisesti.

Pizzauuni kokemuksia

Haastattelimme kolmea pizzauunin omistajaa, jotka kertovat omia pizzauuni kokemuksia. Katariina, Hannu ja Ismo, kertovat omista kokemuksistaan ja suosittelevat parhaita pizzauuneja. Löydä se paras pizzauuni itsellesi!

Katariina on intohimoinen kotikokki, joka on omistanut Clementi Pulcinella -puulämmitteisen pizzauunin jo kahden vuoden ajan. ”Olen aina rakastanut tehdä pizzaa kotona, mutta en koskaan saanut pohjaa ihan täydelliseksi tavallisessa uunissa. Kun kuulin Clementi Pulcinellasta, tiesin heti, että minun oli saatava se”, hän sanoo. Katariinan mukaan Pulcinella on osoittautunut täydelliseksi pizzauuniksi. ”Pizzat ovat aina olleet täydellisiä, rapea pohja ja juuri sopivasti kypsennetty täyte. Ja uuni on kaunis, se on kuin taideteos keittiössäni.”

Hannu puolestaan ​​on ollut tyytyväinen Ooni Koda -pizzauuniinsa jo vuoden päivät. ”Pidän siitä, että Ooni on helppo käyttää ja siinä on hyvä kuumennusnopeus”, hän sanoo. Hannu kertoo, että hänen perheensä rakastaa pizzan tekemistä Oonilla. ”Voimme tehdä pizzoja nopeasti, ja koko perhe voi osallistua. Se on hauskaa ja pizzat ovat aina herkullisia.”

Ismo on viime aikoina ihastunut Breville Smart Oven Pizzaioloon. ”Se on todella monipuolinen pizzauuni, joka pystyy käsittelemään erilaisia ​​pizzapohjia ja täytteitä”, hän sanoo. Ismo arvostaa myös uunin nopeutta ja helppokäyttöisyyttä. ”Breville Smart Oven Pizzaiolo on todella tehokas, ja pizzat valmistuvat nopeasti. Se on myös helppo puhdistaa, mikä on tärkeää minulle.”

Vaikka kaikki kolme pizzauunin omistajaa suosittelevat omia uunejaan, he myöntävät, että paras pizzauuni riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Tärkeintä on löytää oikeanlainen uuni, joka sopii omaan keittiöön ja tarpeisiin.

Uusimmat

Suositut