Paras jäätelökone (2024) – Vertailussa 10 suosituinta

paras jäätelökone vertailu

Kesä on jo nurkan takana, ja mikäpä olisi parempi tapa viilentää kuumana päivänä kuin nauttia itse tehdystä jäätelöstä? Jäätelökoneiden valikoima on kuitenkin laaja, ja uusia malleja tulee markkinoille jatkuvasti.

Siksi olemme tehneet perusteellisen vertailun ja testin vuoden 2024 parhaista jäätelökoneista. Testissämme olemme tarkastelleet laitteiden toimintaa, käyttökokemusta, ominaisuuksia ja ennen kaikkea jäätelön laatua.

Artikkelimme avulla voit valita juuri sinulle sopivan jäätelökoneen ja nauttia herkullisesta kotitekoisesta jäätelöstä koko kesän ajan.

Parhaat jäätelökoneet vertailussa

 1. Paras jäätelökone – Wilfa ICMSB-C15.
 2. Pehmis jäätelökone – Ariete Jäätelökone.
 3. Pieni jäätelökone – Smeg Jäätelökone.
 4. Hyvä jäätelökone – Ninja Jäätelökone.
 5. Kompressori jäätelökone – Severin jäätelökone.
 6. Iso jäätelökone – Wilfa Jäätelökone 2,5L.
 7. Testivoittaja jäätelökone – DeLonghi ICK 6000.
 8. Jätskikone – Steba IC30.
 9. Edullinen jäätelökone – Princess Jäätelökone.
 10. Halpa jäätelökone – Champion Jäätelökone.

1. Paras jäätelökone: Wilfa ICMSB-C15

 Paras jäätelökone

Wilfa ICMSB-C15 on tämän vertailun paras jäätelökone. Se on loistava lisä keittiöön, joka tekee jäätelön valmistuksesta helppoa ja hauskaa. Tämä jäätelökone tarjoaa mahdollisuuden luoda omaa jäätelöäsi ja valmistaa sitä alle tunnissa. Wilfa-jäätelökone on myös erittäin helppokäyttöinen, sillä sen avulla voit sekoittaa jäätelöainesosat ja jäähdyttää ne automaattisesti.

Jäätelön valmistaminen Wilfa-jäätelökoneella on helppoa ja nopeaa. Ensinnäkin, kaada jäätelöainesosat koneeseen ja käynnistä se. Koneen tehokkaan sekoitusjärjestelmän ansiosta jäätelöaineet sekoittuvat hyvin ja valmistuvat nopeasti. Jäätelökoneen kansi on avattavissa, joten voit lisätä haluamiasi lisäaineita, kuten suklaahippuja tai pähkinöitä, milloin tahansa valmistusprosessin aikana.

Wilfa-jäätelökoneen tilavuus on 1,5 litraa, joten se tarjoaa runsaasti tilaa jäätelöainesosille. Voit käyttää sitä valmistamaan erilaisia jäätelöitä, kuten hedelmäjäätelöitä, suklaajäätelöitä tai vaniljajäätelöitä. Paras jäätelökone tarjoaa tehoa 12 W, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ja nopean. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nauttia herkullisesta jäätelöstä heti kun se on valmis.

Wilfa-jäätelökoneessa on myös erittäin kätevä ominaisuus, sillä se pitää jäätelön kylmänä jopa tunnin ajan sen valmistumisen jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nauttia jäätelöstä silloin kun sinulle sopii, etkä tarvitse kiirehtiä sen syömisessä heti valmistumisen jälkeen. Jäätelön kylmänä pitäminen on erittäin tärkeää, sillä se auttaa säilyttämään sen rakenteen ja makuprofiilin.

Kokonaisuudessaan Wilfa ICMSB-C15 paras jäätelökone on erinomainen valinta, jos haluat nauttia herkullisesta, itsetehdystä jäätelöstä kotona. Sen nopea valmistusaika ja helppo käyttö tekevät siitä erittäin käytännöllisen keittiölaitteen. Lisäksi sen tilava tilavuus ja kyky pitää jäätelö kylmänä takaavat sen, että voit nauttia herkullisesta jäätelöstä juuri silloin kun sinulle sopii.

2. Pehmis jäätelökone: Ariete Jäätelökone

Pehmis jäätelökone

Ariete Jäätelökone on täydellinen valinta sinulle, joka haluat nauttia herkullisesta pehmiksestä kotona. Tämä jäätelökone on helppo käyttää ja käsitellä, joten se sopii kaikille, jotka haluavat valmistaa omaa jäätelöä helposti. Koneen käyttö on vaivatonta, ja sen avulla voit valmistaa herkullista pehmistä vain muutamassa minuutissa.

Ariete Jäätelökoneen tilavuus on 1 litra, joten voit valmistaa juuri sopivan määrän jäätelöä perheelle tai vieraille. Jäätelökoneessa on helppo käyttöpaneeli, joka mahdollistaa sinulle helpon ja nopean valmistusprosessin. Voit myös kokeilla erilaisia makuja ja reseptejä koneella, joten voit luoda aina uusia makuelämyksiä.

Jäätelökoneen puhdistus on helppoa käytön jälkeen. Sen irrotettavat osat ovat konepesun kestäviä, joten voit puhdistaa ne helposti astianpesukoneessa. Tämä tekee koneen käytöstä vieläkin käytännöllisemmän ja helpomman.

Ariete Jäätelökoneen avulla voit järjestää hienot juhlat ja tarjoilla vieraillesi herkullista pehmistä. Sen tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti moderniin keittiöön ja sen kompakti koko mahdollistaa sen helpon säilyttämisen kaapissa. Sen avulla voit nauttia herkullisesta jäätelöstä milloin tahansa, ilman että sinun tarvitsee lähteä kodin ulkopuolelle.

Kaiken kaikkiaan Ariete Jäätelökone on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat valmistaa herkullista pehmistä kotona. Sen helppo käyttö ja puhdistus tekevät siitä erittäin käytännöllisen keittiölaitteen. Sen avulla voit valmistaa herkullisia makuelämyksiä perheellesi ja vieraillesi, ja sen tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti moderniin keittiöön.

3. Pieni jäätelökone: Smeg Jäätelökone

Pieni jäätelökone

Smeg jäätelökone on täydellinen lisävaruste sinulle, joka haluat valmistaa jäätelöä, sorbettia tai jäädytettyä jogurttia helposti ja nopeasti kotona. Tämä jäätelökone valmistaa jopa 1,1 litraa jäädytettyä jälkiruokaa vain 20-30 minuutissa, joten voit nauttia herkullisesta jälkiruoasta nopeasti ja helposti.

Säiliön sisämateriaali on ruostumatonta terästä, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Ulkopuoli, magnetoitu sovitin ja lasta on valmistettu korkealaatuisesta ABS-muovista, mikä tekee siitä kevyen ja helpon käsitellä. Säiliön koko on 15 x 15 cm, joten se on tarpeeksi suuri valmistamaan jopa 1,1 litraa jäätelöä tai muuta jäädytettyä herkkua.

Setti sisältää säiliön, jossa on magnetoitu sovitin, keskitysrengas, läpinäkyvä kansi ja jäätelölasta, joten voit aloittaa jäätelön valmistuksen heti. Voit helposti valmistaa oman jäädytetyn jälkiruoan juuri haluamillasi mauilla ja rakenteilla. Aseta säiliö Smeg SMB401 -kulhoon, joka asetetaan Smeg Stand Mixer -keittiökoneeseen, ja aloita jäätelön valmistus.

Smeg jäätelökone on tyylikäs ja kestävä lisävaruste keittiöösi. Voit valmistaa herkullista jäädytettyä jälkiruokaa kotona helposti ja nopeasti, ja se sopii täydellisesti kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Ole rohkea ja kokeile erilaisia reseptejä, joilla voit yllättää ja hemmotella vieraitasi herkullisella jäädytetyllä jälkiruoalla!

4. Hyvä jäätelökone: Ninja Jäätelökone

Hyvä jäätelökone

Haluatko tehdä kotona herkullista jäätelöä, sorbettia tai jäädytettyä jogurttia? Ninja jäätelökone tekee sen helposti ja nopeasti. Tämä innovatiivinen jäätelökone valmistaa jopa 1,4 litraa herkullista jäädytettyä herkkua vain 20 minuutissa. Voit valita haluamasi makuyhdistelmät ja koostumukset, ja Ninja jäätelökone käsittelee ne vaivattomasti.

Ninja jäätelökoneen voimakas moottori sekoittaa raaka-aineet tasaisesti ja nopeasti, ja sen jälkeen voit joko nauttia jäädytetystä herkusta välittömästi tai säilyttää sen koneessa kylmänä enintään tunnin ajan. Sen helppo käyttöliittymä ja irrotettavat osat takaavat myös sen, että puhdistaminen käytön jälkeen on erittäin helppoa.

Ninja jäätelökoneen teräksinen ulkokuori antaa sille tyylikkään ilmeen, ja sen kompakti koko mahdollistaa sen säilytyksen keittiön kaapissa tai tiskipöydällä ilman että se vie paljon tilaa. Tämä jäätelökone on täydellinen valinta, kun haluat nauttia itse tehdyistä jälkiruoista yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa.

5. Kompressori jäätelökone: Severin jäätelökone

Severin jäätelökone kompressorilla on täydellinen valinta sinulle, joka haluat valmistaa herkullisia jäätelöitä ja jogurtteja kotona. Tämä laite on varustettu voimakkaalla kompressorilla, joka jäähdyttää jäätelön sekoituksen nopeasti, jolloin voit valmistaa suuren määrän jäädytettyjä herkkuja lyhyessä ajassa.

Tämä jäätelökone on varustettu myös jogurttitoiminnolla, jonka avulla voit valmistaa herkullisia jogurtteja kotona. Voit valita haluamasi makuyhdistelmät ja koostumukset, ja käyttää jogurttitoimintoa luodaksesi terveellisiä ja herkullisia välipaloja perheellesi tai ystävillesi.

Severin jäätelökoneessa on kaksi astiaa, joista kumpikin on 1 litran tilavuudeltaan, joten voit valmistaa jopa 2 litraa jäätelöä tai jogurttia kerralla. Tämä mahdollistaa isojen juhlien järjestämisen tai suuremman määrän herkkuja säilyttämisen jääkaapissa myöhempää käyttöä varten.

Tämä jäätelökone on helppo käyttää ja sen käyttöliittymä on intuitiivinen. Lisäksi sen irrotettavat osat tekevät puhdistamisesta helppoa ja nopeaa. Severin jäätelökone on tyylikäs ja kestävä laite, jonka teräksinen ulkokuori kestää vuosia. Se on täydellinen lisä keittiöösi, joka auttaa sinua valmistamaan herkullisia jälkiruokia ja välipaloja vaivattomasti.

6. Iso jäätelökone: Wilfa Jäätelökone 2,5L

Iso jäätelökone

Haluatko valmistaa herkullista jäätelöä isommalle porukalle tai jopa pakastaa ylimääräiset? Wilfa Jäätelökone 2,5L on sinun valintasi! Tämä jäätelökone on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja laatua, joten voit nauttia itse valmistetusta jäätelöstä kotona.

Jäätelökoneen kapasiteetti on suurempi kuin useimpien muiden jäätelökoneiden, sillä sen tilavuus on 2,5 litraa. Tämä tarkoittaa, että voit valmistaa enemmän jäätelöä kerralla ja tarjoilla sen suuremmalle porukalle. Jäätelökoneen kompressorilla varustettu teknologia mahdollistaa nopean ja tehokkaan jäätelön valmistuksen, joten voit nauttia jäätelöstä vain alle tunnissa.

Wilfa Jäätelökone 2,5L on myös varustettu jugurttitoiminnolla, joten voit käyttää sitä myös jogurtin ja sorbetin valmistukseen. Koneen käyttö on erittäin helppoa, ja sen mukana tulee selkeät ohjeet. Lisäksi koneen kaksi astiaa mahdollistavat useamman eri makuvaihtoehdon valmistamisen kerralla.

Jos haluat valmistaa herkullista, itse tehtyä jäätelöä isommalle porukalle tai pakastaa ylimääräiset, Wilfa Jäätelökone 2,5L on erinomainen valinta. Se tarjoaa suorituskykyä, laatua ja helppokäyttöisyyttä, jotka tekevät jäätelön valmistuksesta nautinnollista ja helppoa.

7. Testivoittaja jäätelökone: DeLonghi ICK 6000

Testivoittaja jäätelökone

DeLonghin ICK 6000 on luksus-jäätelökone, joka tarjoaa herkullista kotitekoista jäätelöä vuoden ympäri. Tämä jäätelökone on erinomainen valinta kaikille, jotka rakastavat jäätelön valmistamista kotona, mutta eivät halua jäädyttää sitä erikseen pakastimessa. Koneessa on oma kompressori, joka pitää jäätelön juuri oikeanlaisessa lämpötilassa, ja voit nauttia tuoreesta jäätelöstä milloin tahansa.

ICK 6000 jäätelökoneella voit helposti valmistaa 1,2 litraa jäätelöä nopeasti ja vaivattomasti. Koneen käyttö on helppoa, ja sen avulla voit valmistaa erilaisia jäätelöitä, sorbetteja ja jäädytettyjä jogurtteja. Koneen sisäosat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä tarkoittaa, että se on kestävä ja helppo puhdistaa.

ICK 6000:ssa on moderni muotoilu ja se sopii täydellisesti keittiöösi. Koneen avulla voit valmistaa jäätelöä eri makuisilla ainesosilla, joten voit luoda oman persoonallisen makuelämyksen. Luksus-jäätelökone DeLonghin ICK 6000:lla voit nauttia herkullisesta, kotitekoisesta jäätelöstä milloin tahansa.

8. Jätskikone: Steba IC30

Jätskikone

Steban jäätelökone vie jäätelön tekemisen uudelle tasolle! Tämä laadukas jäätelökone tarjoaa herkullisia jälkiruokia ympäri vuoden. Sen tilava kulho tarjoaa jopa 1,5 litraa jäätelöä, joten voit hemmotella perhettäsi tai ystäviäsi herkullisella jäätelöllä. Koneen irrotettava kulho ja helppo puhdistus astianpesukoneessa tekevät puhdistamisesta helppoa.

Laitteen käyttö on helppoa ja kätevää. Kannessa oleva aukko mahdollistaa ainesosien lisäämisen halutessasi, ja ajastustoiminto antaa sinulle täyden hallinnan jäätelön valmistusprosessiin. LCD-näytöllä voit seurata prosessin etenemistä, ja akkukäyttöinen kone on helppo siirtää paikasta toiseen.

Steban jäätelökoneen kumitulpat pitävät sen paikallaan, kun valmistat jäätelöä, ja mukana tuleva jäätelökauha mahdollistaa helpon tarjoilun vieraillesi. Tämä laite on kaikille, jotka haluavat nauttia herkullisesta kotitekoisesta jäätelöstä vuoden ympäri!

9. Edullinen jäätelökone: Princess Jäätelökone

Edullinen jäätelökone

Princessin jäätelökoneella voit valmistaa herkullista kotitekoista jäätelöä helposti ja nopeasti. Kone sekoittaa massaa jatkuvasti, mikä pitää sen pehmeänä ja herkullisena ilman, että sinun tarvitsee pelätä sen kiteytyvän. Jäätelökoneen avulla voit valmistaa jopa puolitoista litraa jäätelöä vain 20 minuutissa.

Sisäkulhon voit irrottaa ja asettaa pakastimeen, jotta voit nauttia omista jäätelöistäsi pieninä annoksina aina halutessasi. Jäätelökoneen kulhoa on jäähdytettävä pakastimessa vähintään 8 tuntia, jotta se olisi tarpeeksi kylmä jäätelön tekoon.

Princessin jäätelökoneessa on helppo käyttää LED-näyttö, joka näyttää valmistusajan ja auttaa sinua valvomaan prosessia. Koneessa on myös kätevä kansi, jonka kautta voit lisätä aineksia tarvittaessa. Saat herkullista ja laadukasta jäätelöä ilman tarvetta käydä jäätelöbaareissa, ja voit nauttia kotona valmistetusta jäätelöstä milloin tahansa!

10. Halpa jäätelökone: Champion Jäätelökone

Halpa jäätelökone

Herkuttele kotitekoisella jäätelöllä Championin jäätelökoneella, joka tarjoaa sinulle herkullisen jäätelön vain muutamassa minuutissa. Tämä jäätelökone on suunniteltu helpottamaan elämääsi, jotta voit nauttia maukkaasta kotitekoisesta jäätelöstä ilman stressiä ja vaivaa.

Championin jäätelökoneen tilavuus on 1,5 litraa, joten voit tarjoilla herkullista jäätelöä koko perheelle tai ystäville. Voit myös valmistaa erilaisia jäätelöitä ja sorbetteja, joiden makua ja rakennetta voit mukauttaa juuri haluamallasi tavalla. Jäätelökoneessa on irrotettava kulho, joka helpottaa jäätelön siirtämistä tarjoiluastiaan ja säilyttämistä pakastimessa.

Championin jäätelökone on voittanut ruotsalaisen jäätelökonetestin heinäkuussa 2020, joten voit luottaa siihen, että saat markkinoiden parhaan jäätelökoneen. Mukana tulee myös reseptivihko, joka auttaa sinua valmistamaan erilaisia jäätelöitä ja sorbetteja, ja käyttöohje, joka tekee jäätelön tekemisestä vieläkin helpompaa. Nyt voit nauttia herkullisesta kotitekoisesta jäätelöstä milloin vain haluat Championin jäätelökoneen avulla.

Kauanko itsetehty jäätelö säilyy?

Yleinen suositus on nauttia jäätelö noin viikon sisällä sen valmistamisesta. Tämä aikaraja varmistaa, että jäätelö pysyy parhaimmillaan ja säilyttää rakenteensa ja makunsa.

Jos valmistat suuremman määrän, kannattaa harkita sen jakamista pienempiin annosvuokiin. Tämä ei ainoastaan nopeuta jäätymistä, vaan mahdollistaa myös kätevän annostelun myöhemmin.

Kun jäätelö on valmis ja pakastimessa, on olennaista pitää se tiiviisti suljetussa astiassa. Ilman tiivistä suljetta, jäätelö voi saada pakastimen hajuja ja makuja, mikä ei ole toivottavaa. Käytä siis pakastettavaa muovirasiaa tai kannellista astiaa jäätelön säilytykseen.

Jokainen jäätelö on erilainen ja säilyvyys voi vaihdella käytettyjen ainesosien ja valmistusmenetelmien mukaan. Esimerkiksi jäätelö, joka sisältää runsaasti hedelmiä tai muita helposti pilaantuvia ainesosia, voi säilyä lyhyemmän aikaa kuin perinteisemmät versiot.

Viimeinen vinkki: Älä koskaan pakasta jo sulanutta jäätelöä uudelleen. Tämä voi vaikuttaa jäätelön rakenteeseen ja laatuun negatiivisesti.

Miten valita paras jäätelökone?

Jäätelökoneen hankkiminen on oikein mainio tapa saada herkullista jäätelöä aina silloin, kun mieli tekee, mutta miten valita paras jäätelökone omiin tarpeisiin?

Jäätelökoneen tilavuuteen on syytä kiinnittää huomiota, kun haussa on paras jäätelökone. Mieti kuinka usein haluat tehdä jäätelöä ja kuinka paljon tarvitset kerralla. Yleisesti jäätelökoneen tilavuus vaihtelee 0,5 – 2 litran välillä. Jos tarkoituksena on tehdä jäätelöä isommalle porukalle, kannattaa valita suurempi kone.

Toinen tärkeä seikka on koneen ominaisuudet. Haluatko koneen, joka tekee vain jäätelöä vai olisiko sorbettikone myös kätevä? Entä haluatko koneen, joka vaatii jäähdyttämistä pakastimessa vai koneen, jossa on oma kompressori? Koneen käyttö ja puhdistus ovat myös tärkeitä asioita. Valitse siis kone, joka on helppokäyttöinen ja helppo puhdistaa.

Hinta on tietysti myös tärkeä seikka. Jäätelökoneet vaihtelevat hinnaltaan noin 30 – 300 euron välillä. Halvemmalla saat yksinkertaisen jäätelökoneen, joka tekee vain jäätelöä. Kalliimmat koneet voivat tehdä myös muita herkkuja ja ovat yleensä monipuolisempia.

Oikean jäätelökoneen valinta riippuu siis omista tarpeista ja budjetista. Hyvin valittu jäätelökone takaa, että saat nauttia herkullisesta itse tehdystä jäätelöstä juuri silloin kun mieli tekee.

Jäätelökone kokemuksia

Matti ja Siiri ovat kaksi jäätelön suurkuluttajaa, jotka ovat kokeilleet useita eri jäätelökoneita vuosien varrella. He kertovat kokemuksistaan ja suosittelevat omia suosikkejaan.

Matti on aina ollut kiinnostunut kotitekoisesta jäätelöstä ja hän aloitti kokeilemalla erilaisia reseptejä ja menetelmiä. Kuitenkin vasta jäätelökoneen hankkimisen myötä hän huomasi kuinka paljon helpompaa jäätelön valmistaminen voi olla. Hän aloitti pienellä ja edullisella jäätelökoneella, joka oli helppo käyttää ja sopi hyvin pienille erille. Myöhemmin hän kuitenkin halusi isomman koneen, joka voisi käsitellä suurempia määriä kerrallaan, jotta hän voisi tarjoilla jäätelöä myös vierailleen. Hän päätyi lopulta Championin jäätelökoneeseen, jonka tilavuus on 1,5 litraa. Matti kertoo, että Championin jäätelökone on ollut paras ostos pitkään aikaan ja hän suosittelee sitä kaikille, jotka haluavat valmistaa herkullista kotitekoista jäätelöä helposti ja nopeasti.

Siiri on puolestaan löytänyt oman suosikkinsa Steban jäätelökoneesta. Hän pitää erityisesti koneen helppokäyttöisyydestä ja siitä, että se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä kestävän ja tyylikkään. Hän myös kehuu jäätelökoneen käytännöllisyyttä, sillä koneessa on irrotettava kulho, joka on helppo puhdistaa ja pestä astianpesukoneessa. Siiri kertoo myös, että Steban jäätelökoneen mukana tulee jäätelökauha, jolla voi tarjoilla jäätelöä vierailleen. Hän suosittelee Steban jäätelökoneen ostamista kaikille, jotka haluavat valmistaa herkullista kotitekoista jäätelöä tyylikkäässä ja kestävässä koneessa.

Matti ja Siiri ovat yhtä mieltä siitä, että kotitekoisen jäätelön valmistaminen on hauskaa ja palkitsevaa, ja että hyvän jäätelökoneen avulla se on helppoa ja nopeaa. He kannustavat kaikkia kokeilemaan ja löytämään oman suosikkinsa.

Kuinka jäätelöä tehdään jäätelökoneella?

Jäätelökone on kätevä apuväline jäätelön valmistuksessa, sillä se helpottaa ja nopeuttaa prosessia huomattavasti. Näin voit tehdä herkullista jäätelöä jäätelökoneella.

 1. Valitse resepti

Jäätelön valmistuksessa tärkein vaihe on valita resepti. Voit löytää valmiita reseptejä esimerkiksi kirjoista, blogeista tai jäätelökoneen mukana tulevasta reseptivihkosta. Voit myös keksiä oman reseptin ja kokeilla eri makuyhdistelmiä.

 1. Valmista jäätelöseos

Kun olet valinnut reseptin, valmista jäätelöseos. Seos koostuu yleensä maitotuotteista, sokerista, kananmunista ja makumausteista. Sekoita ainekset hyvin keskenään ja anna seoksen jäähtyä jääkaapissa noin tunti.

 1. Käynnistä jäätelökone

Ennen jäätelökoneen käynnistämistä, varmista että sen kulho on riittävän kylmä. Tämä varmistaa sen, että jäätelöseos jäätyy tasaisesti. Käynnistä sitten jäätelökone ja anna sen pyöriä hetken aikaa.

 1. Kaada seos jäätelökoneeseen

Kaada valmistamasi jäätelöseos jäätelökoneen kulhoon ja anna koneen sekoittaa seosta tasaisesti. Jäätelökoneen sekoitusprosessi kestää yleensä noin 20-30 minuuttia, mutta tarkkaile kuitenkin jäätelön koostumusta.

 1. Tarjoile ja nauti

Kun jäätelö on valmis, tarjoile se heti tai laita se pakastimeen myöhempää käyttöä varten. Voit tarjoilla jäätelön esimerkiksi tuoreiden marjojen tai kastikkeen kera.

Jäätelön valmistaminen jäätelökoneella on helppoa ja hauskaa, ja se antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia makuyhdistelmiä. Muista kuitenkin, että jäätelökoneessa jäätelöseoksen jäädyttäminen vie aikaa, joten muista aloittaa valmistus riittävän ajoissa.

Uusimmat

Suositut