Paras pyöräilykypärä – Testissä parhaat uutuusmallit

Paras pyöräilykypärä vertailu

Paras pyöräilykypärä voi olla ratkaiseva tekijä turvallisuutesi kannalta pyöräillessäsi, joten kannattaa valita kypärä, joka tarjoaa sekä suojaa että mukavuutta. Mutta mitkä ovat tämän hetken parhaat pyöräilykypärät?

Tässä testissä käymme läpi testissä parhaiksi arvioidut uutuusmallit, jotta voit tehdä viisaan valinnan suojatessasi itseäsi ja nauttiessasi pyöräilystä täysin rinnoin.

Parhaat pyöräilykypärät vertailussa:

  1. Abus URBAN-I 3.0 – Paras pyöräilykypärä.
  2. Endura URBAN LUMINITE HELMET II – Hyvä pyöräilykypärä.
  3. Bell Spark 2 JR Mips – Paras pyöräilykypärä lapselle.
  4. Skate kypärä Copper – Hyvä pyöräilykypärä lapselle.
  5. Fjällräven S/F PREVAIL HELMET – Tyylikäs pyöräilykypärä.
  6. Nutcase Vio Commute Blanco Mips Light – Pyöräilykypärä valoilla.
  7. Bell 4Forty MIPS – Laadukas pyöräilykypärä.
  8. Endura PISSPOT HELMET – Kevyt pyöräilykypärä.
  9. X-COOL City – Edullinen pyöräilykypärä.
  10. Endura MT500 HELMET – Halpa pyöräilykypärä.

1. Paras pyöräilykypärä: Abus URBAN-I 3.0

Paras pyöräilykypärä

Abus Urban-I 3.0 on vertailumme paras pyöräilykypärä. Kyseessä on jo kolmas versio Abusin maineikkaasta Urban-I -sarjasta yhdistää keveyden ja vakauden innovatiivisella In-mold -tekniikalla valmistettuna.

Tämä moderni pyöräilykypärä on suunniteltu tarjoamaan kattavaa suojaa kaupunkiliikenteessä ja houkuttelee monipuolisella varustelullaan ja kohtuullisella hinnallaan. Työmatkalaiset, arkipyöräilijät ja jopa rullaluistelijat arvostavat sen ominaisuuksia.

Urban-I 3.0 erottuu edukseen sisäänrakennetulla LED-takavalolla ja suurilla heijastimilla, jotka parantavat näkyvyyttäsi liikenteessä. Mukavuutta lisää säädettävä takaosa, jonka avulla voit mukauttaa kypärän koon juuri sopivaksi. Helppokäyttöinen leukahihna, varustettuna magneettisella Fidlock-kiinnityksellä, sulkeutuu käytännössä itsestään.

Hyvä ilmanvaihto on taattu 12 ilmanotto- ja 5 ilmanpoistoaukon ansiosta, mikä tekee pyöräilystä miellyttävää myös kuumina päivinä. Lisäksi kypärän iskuja vaimentava rakenne, joka yhdistää EPS-materiaalin ja polykarbonaatin, tarjoaa turvallisuutta ilman kompromisseja.

2. Hyvä pyöräilykypärä: Endura URBAN LUMINITE HELMET II

Hyvä pyöräilykypärä

Endura Urban Luminite Helmet II on täydellinen valinta, kun haussa on hyvä pyöräilykypärä. Tämä kypärä ei ainoastaan suojaa päätäsi mahdollisessa onnettomuustilanteessa, vaan se on suunniteltu myös ennaltaehkäisemään niitä.

Urban Luminite Helmet II erottuu edukseen erittäin heijastavasta materiaalistaan ja huomiota herättävistä yksityiskohdistaan, jotka takaavat maksimaalisen näkyvyyden pimeällä. Sisäänrakennetun LED-takavalon kolmella eri asetuksella voit varmistaa, että sinut huomataan liikenteessä. Lisäksi takavalon USB-latausmahdollisuus varmistaa, että pysyt aina valmiina.

Kypärän kevyt rakenne ja hyvä ilmanvaihto tekevät siitä miellyttävän käyttää myös pitkillä pyöräilymatkoilla. Sertifioitu CE-standardin mukaisesti, voit luottaa siihen, että tämä kypärä täyttää tiukat turvallisuusvaatimukset.

Urban Luminite Helmet II tarjoaa myös käyttömukavuutta: yhdellä kädellä käytettävä mikrosäätöjärjestelmä ja kiinnitettävä visiiri tekevät säätämisestä helppoa. Kompakti leukaremmi kaksinkertaisella hihnalla varmistaa, että kypärä istuu napakasti ja mukavasti. Lisäksi antibakteeriset, kosteutta siirtävät ja säädettävät pehmusteet varmistavat raikkauden koko matkan ajan.

3. Paras pyöräilykypärä lapselle: Bell Spark 2 JR Mips

Paras pyöräilykypärä lapselle

Bell Spark 2 JR Mips on täydellinen valinta nuorelle pyöräilijälle. Moderni muotoilu yhdistettynä innovatiiviseen turvateknologiaan tekee tästä kypärästä erottumattoman osan jokaisesta ajoseikkailusta.

Spark JR Mipsin taakse laskeutuva muotoilu ja integroitu lippa eivät ainoastaan lisää turvallisuutta, vaan myös tarjoavat tyylikkään ulkonäön. Laadukas viimeistely ja lapsen silmää miellyttävät supersankarimaiset yksityiskohdat tekevät tästä kypärästä sekä suojan että tyylin symbolin. Ergo Fit -kiristyspanta mahdollistaa nopean ja helpon koon säätämisen, joten kypärä istuu aina mukavasti ja turvallisesti.

Bell Spark 2 JR Mips tarjoaa teknistä huippuosaamista ja mukavuutta yhdistäen Fusion In-Mold polykarbonaattikuoren, joka suojaa kovassakin ajossa. Sweat Guide -teknologia ohjaa hien pois silmistä, pitäen näkökentän kirkkaana ja esteettömänä. Virtaviivainen muotoilu tekee kypärästä aerodynaamisen ja kevyen, jotta lapsesi voi nauttia pyöräilystä täysin siemauksin.

4. Hyvä pyöräilykypärä lapselle: Skate kypärä Copper

Hyvä pyöräilykypärä lapselle

Skate kypärä Copper on hyvä valinta kaikenlaisiin kesäaktiviteetteihin. Tämä monikäyttöinen kypärä tarjoaa luotettavan suojan ja mukavan istuvuuden, olipa kyseessä sitten pyöräily, skeittaaminen, potkulautailu tai mikä tahansa muu hauska ulkoiluhetki.

Kypärässä on kestävä ABS-kuori ja iskua vaimentava EPS-vaahtomateriaali, jotka yhdessä tarjoavat tehokkaan suojan mahdollisissa kolhuissa. Säädettävä istuvuus takana olevan säätöpyörän avulla varmistaa, että kypärä istuu lapsesi päähän juuri sopivasti. Lisäksi kypärässä on 12 ilmanvaihtoaukkoa, jotka pitävät pään viileänä ja mukavana kaikissa olosuhteissa.

Skate kypärä Copper on testattu ja hyväksytty CE-standardin EN 1078 mukaisesti, joten voit luottaa sen tarjoamaan turvallisuuden lapsellesi. Saatavilla neljässä eri väri vaihtoehdossa, tämä kypärä ei ainoastaan suojaa lastasi, vaan myös sopii täydellisesti hänen persoonallisuuteensa.

5. Tyylikäs pyöräilykypärä: Fjällräven S/F PREVAIL HELMET

Tyylikäs pyöräilykypärä

Fjällräven S/F Prevail Helmet on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat sekä muotoilua että toiminnallisuutta.

Tämä yleiskäyttöön suunniteltu pyöräilykypärä on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja ilmavuutta myös kuumilla säillä. Innovatiiviset AirCage- ja MIPS-rakenteet tekevät siitä erittäin turvallisen valinnan.

AirCage-innovaatio parantaa ilmankiertoa, pitäen pään viileänä ja miellyttävänä koko matkan ajan. MIPS Air Node -tekniikka puolestaan tarjoaa parhaiten tuulettuvan ratkaisun, varmistaen optimaalisen ilmanvaihdon ja suojan.

Kypärän säädettävä kolmepistekiinnitys ja takaosan säätö mahdollistavat yksilöllisen istuvuuden, joka parantaa käyttömukavuutta ja yhteensopivuutta lasien kanssa. Lisäksi ANGi-valmis Mindset-istuvuussäätö parantaa pitoa ja reagointikykyä, helpottaen sopivuuden säätöä tien päällä.

6. Pyöräilykypärä valoilla: Nutcase Vio Commute Blanco Mips Light

Pyöräilykypärä valoilla

Nutcase Vio Commute Blanco Mips Light on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat turvallisuutta ja tyylikästä designia.

Vio Commute -kypärässä yhdistyy innovatiivinen suunnittelu ja huippuluokan turvallisuusteknologia. Sen ainutlaatuinen ja patentoitu Exoskeleton-tukirakenne tarjoaa erinomaista suojaa välittömiä iskuja vastaan. Valamalla muotissa kaksikerroksisen Duo Density EPS-vaahtomateriaalin, kypärä tarjoaa optimaalisen iskunvaimennuksen ja pehmusteen aivoille, varmistaen maksimaalisen turvallisuuden.

Kypärässä on yhdeksän ilmanvaihtoaukkoa, jotka takaavat tehokkaan jäähdytyksen kaikissa olosuhteissa. Panoraama LED-valot tarjoavat 360 asteen näkyvyyden, mikä tekee sinusta helposti havaittavan liikenteessä, parantaen turvallisuuttasi.

100% MIPS-turvallisuusjärjestelmä varmistaa, että olet suojattu jokaisessa tilanteessa. ”Snap & Go” Fidlock magneettinen leukahihnan lukitusjärjestelmä tekee kypärän käytöstä helppoa ja kätevää. Lisäksi säädettävät pehmusteet ja takakiristin varmistavat maksimaalisen mukavuuden ja istuvuuden.

7. Laadukas pyöräilykypärä: Bell 4Forty MIPS

Laadukas pyöräilykypärä


Tutustu maastopyöräilyn uuteen klassikkoon, Bell 4Forty MIPS -kypärään, joka asettaa uudelleen standardin turvallisuudelle ja mukavuudelle. Tämä kypärä on suunniteltu vaativille harrastajille, jotka arvostavat laatua ja suorituskykyä.

Integroitu MIPS-teknologia on välttämätön lisä jokaiselle maastopyöräilijälle. Tutkitusti se vähentää aivoihin kohdistuvaa kiertoliikettä kaatumistilanteissa, mikä lisää turvallisuuttasi radalla. MIPS-kerroksen integrointi kiristyspantaan parantaa kypärän ilmastointia ja istuvuutta, pitäen pään viileänä myös vaativissa olosuhteissa.

Kypärän alas asti pinnoitettu rakenne ei pelkästään suojaa sitä kulumiselta, vaan tekee myös tyylikkään vaikutelman. Bellin ainutlaatuinen Sweat Guide -järjestelmä ohjaa hien pois silmistä, parantaen näkyvyyttä ja mukavuutta ajon aikana. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu maksimoimaan suorituskyky ja käyttömukavuus.

8. Kevyt pyöräilykypärä: Endura PISSPOT HELMET

Kevyt pyöräilykypärä

Tämä kypärä on täydellinen valinta pyöräilijälle, joka arvostaa keveyttä, mukavuutta ja hyvää ilmanvaihtoa. Pisspot-kypärä on suunniteltu olemaan ilahduttavan kevyt ja tarjoamaan erinomaisen ilmanvaihdon, jotta voit nauttia pyöräilystä täysin siemauksin.

Enduran yhdellä kädellä säädettävä mikrosäätöjärjestelmä mahdollistaa istuvuuden säädön helposti ja tarkasti. Tämä järjestelmä ei ainoastaan lisää käyttömukavuutta, vaan myös parantaa turvallisuutta varmistaen, että kypärä istuu juuri oikein jokaisella ajokerralla.

Kypärä on varustettu heijastavalla maalilla, joka lisää näkyvyyttäsi liikenteessä, erityisesti hämärässä. Tuuletusraot ja ilmakanavat kypärän sisällä varmistavat hyvän ilmanvaihdon ja viilentävät päätäsi kuumina päivinä.

Lisäksi kypärässä on antibakteeriset, kosteutta siirtävät ja irrotettavat pehmusteet, jotka pitävät kypärän raikkaana ja miellyttävänä käytön aikana. Sertifioitu CE-standardin mukaisesti voit luottaa siihen, että tämä kypärä täyttää tiukat turvallisuusvaatimukset.

9. Edullinen pyöräilykypärä: X-COOL City

Edullinen pyöräilykypärä

Tutustu X-COOL City -pyöräilykypärään, joka tarjoaa erinomaisen istuvuuden ja klassisen muotoilun edulliseen hintaan.

Tämä kypärä on suunniteltu tarjoamaan mukavan ja tyylikkään ratkaisun pyöräilijöille. Turnlock-kierrettävä säätöpanta tekee kypärän asennuksesta vaivatonta ja varmistaa täydellisen istuvuuden jokaiselle käyttäjälle.

Kypärässä on musta irrotettava lippa, joka tarjoaa lisäsuojaa auringolta ja lialta. 24 ilmanottoaukkoa varmistavat hyvän ilmanvaihdon, pitäen pään viileänä ja mukavana jopa kuumilla kesäpäivillä.

X-COOL City -kypärä on saatavilla kolmessa eri värissä – hopea, valkoinen ja musta – joten voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Koot vaihtelevat 54-58cm ja 58-61cm välillä, joten löydät varmasti juuri oikean koon.

10. Halpa pyöräilykypärä: Endura MT500 HELMET

Halpa pyöräilykypärä:

Tämä kypärä on suunniteltu tarjoamaan kestävän ja tehokkaan suojan pyöräilijöille. Perinteisen vaahdon sijaan Endura on hyödyntänyt kennomaisia polymeeriputkia, jotka ovat peräisin tehokkaasti iskuja vaimentavalta Koroydilta. Tämä materiaali tarjoaa erinomaisen suojan ja keveyden, varmistaen samalla mukavan ja turvallisen ajokokemuksen.

MT500:ssa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten irrotettava visiiri, jonka korkeutta voi säätää tarpeen mukaan. Lisäksi kypärässä on kiinnitysmahdollisuudet toimintakameralle ja valolle, joten voit tallentaa ja valaista seikkailusi helposti. Optimaalinen ilmanvaihto varmistaa, että pysyt viileänä ja mukavana koko matkan ajan, ja suojalasipidike sekä aurinkolasisovitin lisäävät käyttömukavuutta entisestään.

Koon säätö on helppoa ja nopeaa, sillä kypärässä on säätöpanta pään takana, jota voi käyttää yhdellä kädellä. Sisäpehmusteessa on antibakteerinen käsittely, joka pitää kypärän raikkaana ja miellyttävänä käytön aikana.

Miten valita paras pyöräilykypärä?

Kun suuntaat pyöräilemään, yksi olennaisimmista varusteista, jonka tarvitset, on pyöräilykypärä. Pyöräilykypärä ei ole vain muoti- tai mukavuustarvike; se on elintärkeä turvallisuusvaruste, joka voi suojata sinua vakavilta vammoilta onnettomuuden sattuessa. Katso myös vertailumme parhaista sähköpyöristä, jos haussa on nopea ja hyvä pyörä.

1. Koko ja istuvuus:

Huomioi koko ja istuvuus. Kypärän tulee istua tiukasti päähäsi ja peittää otsaasi kunnolla. Useimmat kypärät ovat säädettäviä, joten varmista, että voit säätää kypärää sopivaksi pään ympärysmitan mukaan. Kokeile kypärää ennen ostoa ja varmista, että se istuu mukavasti ja vakavasti paikoillaan.

2. Turvallisuusstandardit:

Tarkista, että kypärä täyttää asianmukaiset turvallisuusstandardit, kuten EN1078 Euroopassa tai CPSC Yhdysvalloissa. Nämä standardit varmistavat, että kypärä tarjoaa riittävän suojan pään vammoja vastaan onnettomuustilanteissa.

3. Turvallisuusominaisuudet:

Monet modernit pyöräilykypärät sisältävät lisäturvallisuusominaisuuksia, kuten MIPS (Multi-Directional Impact Protection System), joka tarjoaa lisäsuojaa aivoille iskun suunnan muuttuessa. Harkitse näitä ominaisuuksia, jos haluat maksimoida suojan.

4. Ilmanvaihto:

Hyvä ilmanvaihto tulee tarpeen pitkällä ja kuumalla pyöräilymatkalla. Valitse kypärä, jossa on riittävästi ilmanvaihtoaukkoja ja kanavia, jotka mahdollistavat ilman virtauksen pään ympärillä.

5. Mukavuus ja käytettävyys:

Varmista, että valitsemasi kypärä on mukava ja helppo käyttää. Irrotettavat pehmusteet ja säädettävät hihnat voivat lisätä käyttömukavuutta ja helpottaa kypärän säätämistä.

Uusimmat

Suositut