Paras pizzakivi vertailu – Testissä 5 parasta

paras pizzakivi kokemuksia

Testasimme viisi eri pizzakiveä löytääksemme parhaan vaihtoehdon. Pizzan ystäville pizzakivi on lähes välttämätön lisävaruste, joka auttaa saavuttamaan täydellisen rapeuden ja makuelämyksen.

Pizzakiven käyttö mahdollistaa pizzan paistamisen kotioloissa uunissa tai grillissä, ja se voi jopa muuttaa tavallisen koti-uunin kiviuuniksi.

Testasimme eri kokoisia ja materiaaleista valmistettuja pizzakiviä, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin ja budjetteihin. Kerromme kunkin pizzakiven ominaisuuksista, hyvistä ja huonoista puolista, sekä omista kokemuksistamme niiden käytössä.

Toivomme, että tämä vertailu auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan pizzakiven ja nauttimaan herkullisista kotitekoisista pizzoista.

Parhaat pizzakivet

 1. Paras pizzakivi – Nordwik Premium.
 2. Hyvä pizzakivi – Victoria Emaloitu.
 3. Iso pizzakivi – Nordwik XL.
 4. Pyörivä pizzakivi – Nordwik pyöreä.
 5. Laadukas pitsakivi – Eppicotispai Lava.

1. Paras pizzakivi: Nordwik Premium

Paras pizzakivi

Nordwikin pizzakivi on vertailumme paras pizzakivi, joka yhdistää laadun, kestävyyden ja käytännöllisyyden täydellisesti. Valmistettu massiivisesta teräksestä, tämä pizzakivi on 1 cm paksu ja sopii täydellisesti 5-10 pizzan tai leivän paistamiseen peräjälkeen.

Tämä ainutlaatuinen ja paras pizzakivi voidaan myös käyttää paistolevynä grillillä, joten voit nauttia täydellisesti paistetuista herkuista missä tahansa ja milloin tahansa. Painoltaan 9,4 kg, tämä pizzakivi on erittäin kestävä ja säilyy sukupolvelta toiselle.

Valmistettu Kiirunan teräksestä, tämä paras pizzakivi on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Sen korkea laatu ja ainutlaatuisuus tekevät siitä täydellisen lisävarusteen jokaiseen keittiöön. Nyt voit paistaa täydellisiä pizzoja ja leipiä kotona kuin ammattilainen. Nordwikin pizzakivi on täydellinen lahjaidea niille, jotka rakastavat kokata ja nauttia laadukkaasta ruoasta.

2. Hyvä pizzakivi: Victoria Emaloitu

Hyvä pizzakivi

Astupas sisään Victorin keittiöön ja anna emaloidun pizzakivemme hurmata sinut! Tämä ainutlaatuinen ja uniikki pizzakivi tarjoaa lyömättömän lämmönjakautumisen, joten voit nauttia täydellisesti paistetuista pizzoista ja leivistä joka kerta.

Emaloidun pinnan ansiosta pizzakivemme on erittäin helppo puhdistaa, joten voit keskittyä nauttimaan keittiössä kokkaamisesta sen sijaan että pesisit rasvaisia pizzakiviä. Tämä pizzakivi sopii täydellisesti grilliin, joten voit nauttia herkullisesta pizzasta myös ulkona.

Victoria pizzakivi sopii hyvin pizzan lisäksi myös leipien paistamiseen, joten voit laajentaa ruokavalikoimaasi helposti ja vaivattomasti. Tämä pizzakivi on täydellinen lisävaruste jokaiseen keittiöön, joten anna sille mahdollisuus hurmata sinut.

3. Iso pizzakivi: Nordwik XL

Iso pizzakivi

Norwikin erikoissuuri paistopöytä on valmistettu Norrbottenin kuumavalssatusta hiiliteräksestä, joka takaa korkealaatuisen tuotteen, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Tämä ruotsalainen paistopöytä tarjoaa vertaansa vailla olevan paistopinnan ja joustavuutta isompien raaka-aineiden, kuten lohifileen, naudan pihvin tai upeiden jauhelihapihvien, kypsentämiseen. Voit myös käyttää sitä itse tehdyn pizzan paistamiseen, sillä tämä paistopöytä ei kavahda haasteita. Lämpenee ja viilenee ilman lommoja tai halkeilua.

Norwikin erikoissuuri paistopöytä sopii kaikentyyppisille liesille, hiili- ja kaasugrilleille sekä avotulelle, mikä tarjoaa valtavasti vaihtelua ruoanvalmistukseen. Tämä paistopöytä on täydellinen lisävaruste jokaiseen keittiöön, ja sen kestävyys ja laatu varmistavat, että se palvelee sinua läpi elämän. Anna Norwikin paistopöydän tarjota sinulle rajattomia mahdollisuuksia ja nauti kokkaamisesta kuin ammattilainen.

4. Pyörivä pizzakivi: Nordwik pyöreä

Pyörivä pizzakivi

Luo nyt kotiisi oman kiviuunin helposti Nordwikin pyöreällä pizzakivellä! Tämä pizzakivi on valmistettu korkealaatuisesta Kirunan kaivokselta peräisin olevasta malmin teräksestä, jonka paksuus on juuri sopiva pitämään lämmön tasaisesti. Paista täydellinen pizza tai leipä uunissa tai grillissä tällä laadukkaalla paistoteräksellä, joka kestää käytössä sukupolvelta toiselle.

Nordwikin pyöreän pizzakiven halkaisija on 39 cm, mikä sopii suurimpaan osaan pyöreistä hiiligrilleistä. Voit myös käyttää tätä kiveä avotulella paistamiseen, ja se toimii erinomaisena paistoalustana grillissä tai uunissa. Tämä pizzakivi on niin kestävä, että sen voi kuumentaa ja viilentää ilman, että se rikkoutuu.

Muuta kotisi liesi kiviuuniksi Nordwikin pyöreän pizzakiven avulla. Pizzeriat ja leipomot ovat käyttäneet kiviuuneja vuosisatojen ajan saadakseen täydellisen koostumuksen pizzoihin ja leipiin. Nyt voit saavuttaa samanlaisen lopputuloksen helposti ja vaivattomasti omassa keittiössäsi. Hanki Nordwikin pyöreä pizzakivi ja nauti täydellisistä pizzoista ja leivistä kotona!

5. Laadukas pitsakivi: Eppicotispai Lava

Laadukas pitsakivi

Eppicotispai Lava on ainutlaatuinen paistopinta, joka takaa täydellisen lopputuloksen pizzan ja leivän paistamisessa. Laavakivi on peräisin Etna-tulivuorelta, ja se on huolellisesti valittu ja muotoiltu täydelliseksi paistopinnaksi. Voit käyttää Lavaa sekä uunissa että grillissä, joten se on erittäin monipuolinen ja sopii kaikenlaisiin ruoanvalmistusprojekteihin.

Laavakiven ainutlaatuinen ominaisuus on sen kyky varastoida lämpöä ja vapauttaa se hitaasti, mikä takaa tasaisen lämpötilan paistopinnalle. Tämä varmistaa sen, että pizzasi tai leipäsi paistuvat täydellisesti, ja saat aina tasaisen lopputuloksen. Eppicotispai Lava on helppo käyttää ja puhdistaa, ja se on kestävä tuote, joka kestää käytössä vuosia. Hanki nyt oma Lava-paistopintasi ja valmista täydelliset pizzat ja leivät joka kerta!

Miten valita paras pizzakivi?

Pizzan valmistus on taidemuoto, joka vaatii oikeanlaiset välineet. Yksi tärkeimmistä välineistä on paras pizzauuni lisäksi pizzakivi, joka auttaa paistamaan täydellisiä pizzoja uunissa tai grillissä. Mutta miten valita paras pizzakivi?

 1. Materiaali

Yksi tärkeimmistä tekijöistä pizzakiven valinnassa on materiaali. Paras materiaali on luonnollinen kivi, kuten savesta tai marmorista valmistettu kivi. Nämä kivet kestävät korkeita lämpötiloja ja jakavat lämmön tasaisesti, joten pizzasta tulee herkullinen ja rapea.

 1. Koko

Koon valinta riippuu siitä, kuinka suuri pizzasi yleensä on. Yleinen suositus on valita paras pizzakivi, joka on hieman suurempi kuin suosikki pizzan halkaisija. Tämä varmistaa, että koko pizza mahtuu kiveen ja pystyt kääntämään sitä helposti.

 1. Paksuus

Ohuemmat kivet lämpenevät nopeammin, mutta paksut kivet säilyttävät lämmön pidempään. Paras valinta on 1-2 cm paksu kivi, joka lämpenee nopeasti ja säilyttää lämmön tarpeeksi pitkään.

 1. Helppo puhdistaa

Paras valinta on kivi, joka on helppo puhdistaa ja joka ei kerää likaa tai rasvaa. Useimmat kivet voidaan pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla tai harjalla.

 1. Soveltuvuus eri lämmönlähteille

Jos aiot käyttää pizzakiveä grillissä tai avotulella, varmista, että se on suunniteltu eri lämmönlähteille. Joissain tapauksissa tarvitaan erikoisvarusteita, jotta kivi ei rikkoudu tai halkeile.

 1. Kestävyys

Paras pizzakivi on sellainen, joka kestää useita vuosia käyttöä ilman halkeamia tai rikkoutumisia. Hyvä pizzakivi on sijoitus, joka kannattaa tehdä pitkäaikaisen käytön vuoksi.

Pizzakivi kokemuksia

Paras pizzakivi on loistava tapa saada kotona tehtyä herkullisia, rapeapohjaisia pizzoja. Mutta mistä tietää, millainen pizzakivi on paras? Kysyimme Jaskan, Simon ja Annan – kokemuksia erilaisista pizzakivistä ja antaa vinkkejä niiden valintaan.

Jaska: ”Olen kokeillut monia erilaisia pizzakiviä, mutta paras kokemukseni on ollut Nordwikin pizzakivestä. Se on erittäin kestävä ja paksu, joten se jakaa lämmön tasaisesti ja antaa pizzalle ihanan rapean pohjan. Olen myös käyttänyt sitä leivän paistamiseen ja se toimii siinäkin todella hyvin. Suosittelen tätä kiveä kaikille, jotka haluavat tehdä todella herkullista pizzaa kotona.”

Simo: ”Ostin Victoria-pizzakiven pari kuukautta sitten ja olen ollut todella tyytyväinen. Sen emalointi antaa pizzalle erityisen hyvän maun ja pohja paistuu kauniin ruskeaksi. Pizzan lisäksi olen käyttänyt sitä myös leivän paistamiseen ja se on toiminut todella hyvin. Pizzakiven koko on juuri sopiva meidän uuniin, joten se ei vie liikaa tilaa. Suosittelen tätä kiveä kaikille, jotka haluavat paistaa todella maukkaita pizzoja.”

Anna: ”Olen käyttänyt Eppicotispai Lavaa jo vuoden ajan ja se on todella toimiva pizzakivi. Se on valmistettu laavakivestä Etna-tulivuoresta, joten se antaa pizzalle erityisen herkullisen maun. Pohja paistuu rapeaksi ja täytteet kypsyvät täydellisesti. Olen myös käyttänyt sitä grillissä ja se toimii sielläkin todella hyvin. Suosittelen tätä kiveä kaikille, jotka haluavat tehdä todella herkullista pizzaa grillissä tai uunissa.”

Yhteenvetona voidaan todeta, että paras pizzakivi riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja käyttötarkoituksesta. Paksut ja kestävät kivet, kuten Nordwikin pizzakivi, jakavat lämmön tasaisesti ja sopivat hyvin erilaisten ruokien paistamiseen. Emaloitu kivi, kuten Victoria-pizzakivi, antaa pizzalle erityisen hyvän maun ja laavakivestä valmistettu Eppicotispai Lava on erityisen hyvä valinta grillissä paistamiseen.

Uusimmat

Suositut