Paras robottiruohonleikkuri testi (2024) – Suuri vertailu

Paras robottiruohonleikkuri testi

Paras robottiruohonleikkuri voi olla hankala löytää, mutta onneksi suurin robottiruohonleikkurien testi on täällä, tarjoten ainutlaatuisen ja kiehtovan katsauksen markkinoiden parhaisiin leikkureihin. Astumme innovaation, tehokkuuden ja helppokäyttöisyyden maailmaan, kun tutkimme tarkasti näitä älykkäitä apureita, jotka vievät puutarhanhoitokokemuksen uudelle tasolle.

Tämä kattava vertailu tarjoaa syvällisen sukelluksen robottiruohonleikkurien maailmaan, jossa teknologia ja luonto yhdistyvät saumattomasti. Käymme läpi laajan valikoiman malleja eri valmistajilta ja arvioimme niiden suorituskykyä, kestävyyttä, autonomisuutta ja monia muita avainominaisuuksia.

Paras robottiruohonleikkuri testi ei ainoastaan tarkastele tuotteiden teknisiä ominaisuuksia, vaan myös niiden kykyä sopeutua erilaisiin puutarhaolosuhteisiin. Arvioimme leikkureiden suoriutumista erilaisilla nurmialustoilla, kaltevilla pinnoilla ja jopa haastavissa sääolosuhteissa.

Tämän testin tavoitteena on tarjota lukijoillemme kattava näkemys siitä, mitkä leikkurit todella erottuvat joukosta ja tarjoavat parhaan vastineen sijoitetulle rahalle.

Vertailussa parhaat robottiruohonleikkurit:

 1. Paras robottiruohonleikkuri – AL-KO Robolinho 800 W.
 2. Hyvä robottiruohonleikkuri – Stihl iMow 5.0.
 3. Älykäs robottiruohonleikkuri – Gardena Sileno City 500.
 4. Robottiruohonleikkuri ilman rajakaapelia – Stiga A 1500.
 5. Halpa robottiruohonleikkuri – Bosch Indego XS 300.

1. Paras robottiruohonleikkuri: AL-KO Robolinho 800 W

Paras robottiruohonleikkuri

Jos haussa on paras robottiruohonleikkuri AL-KO Robolinho 800 W vie puutarhanhoidon uudelle tasolle. Tämä älykäs leikkuri on suunniteltu erityisesti nurmikoille, joiden pinta-ala ulottuu jopa 800 neliömetriin.

Robolinho 800 W on täynnä innovaatioita, jotka tekevät ruohonleikkuusta vaivatonta ja tehokasta. Sen kompakti koko mahdollistaa sen liikkumisen jopa vain 60 cm leveissä käytävissä, joten se selviytyy vaivatta ahtaistakin paikoista puutarhassasi. Lisäksi sen kyky kulkea jopa 45% kaltevilla rinteillä varmistaa, että se pystyy hoitamaan myös epätasaiset alueet.

Älykäs teräjärjestelmä on yksi Robolinho 800 W:n avainominaisuuksista. Kaksiteräiset terät takaavat tehokkaan leikkuun ja samalla toimivat hiljaisesti, joten voit nauttia rauhallisesta puutarhasta. Lisäksi harjattomat moottorit tekevät leikkurista kestävän ja luotettavan käytössä.

Tämä robottiruohonleikkuri on myös erittäin käyttäjäystävällinen. Voit liittää sen helposti WiFi-verkkoon, mikä mahdollistaa etäohjauksen älylaitteellasi. Lisäksi se on yhteensopiva Amazon Alexan ja IFTTT:n kanssa, joten voit ohjata leikkuriasi äänikomennoilla tai integroida sen osaksi älykotijärjestelmääsi.

AL-KO Robolinho 800 W:n selkeä näyttö ja näppäimistö tekevät sen käytöstä intuitiivista ja helppoa. Leikkuukorkeuden säätö on vaivatonta, joten voit mukauttaa leikkurin leikkaustyyliä omien mieltymystesi mukaan.

Turvallisuus on ensisijainen huolenaihe AL-KO:lle, ja Robolinho 800 W:ssä tämä näkyy selkeästi. Leikkurissa on turvajärjestelmä, jossa on antureita, jotka suojaavat laitetta varkailta ja onnettomuuksilta. Voit siis nauttia rauhasta tietäen, että leikkurisi on turvallisesti suojattu.

AL-KO Robolinho 800 W on tulevaisuuden puutarhatyökalu, joka tekee ruohonleikkuusta helppoa, kätevää ja nautinnollista. Siirry uuteen puutarhanhoitoteknologian aikakauteen ja anna tämän älykkään leikkurin hoitaa ruohonleikkuu puolestasi, jotta voit keskittyä nauttimaan kauni

2. Hyvä robottiruohonleikkuri: Stihl iMow 5.0

Hyvä robottiruohonleikkuri


Jos haussa on hyvä robottiruohonleikkuri Stihl iMow 5.0 tarjoaa täydellisen ratkaisun nurmikkojesi ylläpitoon. Olipa kyseessä pieni tai keskikokoinen piha, Stihl iMow 5.0 on suunniteltu selviytymään jopa 1 500 neliömetrin nurmikkoalueista.

Leikkuuleveydeltään 28 cm:n ja älykkään leikkuujärjestelmänsä ansiosta tämä robottileikkuri takaa erinomaisen leikkuutuloksen ja puhtaan leikkuun. Uusi leikkuujärjestelmä sisältää kolme vapaasti kääntyvää terää, jotka leikkaavat nurmikon tarkasti ja tehokkaasti. Voit olla varma, että leikkuri jättää taakseen tasaisen ja hoidetun nurmikon.

Stihl iMow 5.0:lla on myös käytännöllinen toiminto, joka leikkaa, silppuaa ja levittää leikkuujätteen yhdellä kertaa. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun voit luottaa siihen, että leikkuri hoitaa kaiken nurmikon käsittelyn tehokkaasti.

Leikkuukorkeuden säätö on tehty helpoksi sähköisen säätöjärjestelmän ansiosta. Voit mukauttaa leikkuukorkeuden välillä 20 mm – 60 mm, jotta saat haluamasi lopputuloksen. Olipa tarpeesi sitten lyhyempi nurmikko tai pidempi ruoho, Stihl iMow 5.0 mukautuu tarpeisiisi.

Tämä robottileikkuri on varustettu kestävällä LI-ION-akkuteknologialla, joka tarjoaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella. Maksimi leikkuuaika per lataus on 80-prosenttisella latauksella 55 minuuttia ja 100-prosenttisella latauksella jopa 65 minuuttia. Latausaika pikalatauksella 80-prosenttisella latauksella on vain 50 minuuttia, joten leikkuri on nopeasti valmis uuteen leikkuuseen.

Stihl iMow 5.0:n äänitaso on erittäin alhainen, vain 48 dB, mikä tarkoittaa, että voit nauttia rauhallisesta ympäristöstä samalla kun leikkuri hoitaa työnsä. Ääniteho on 61 dB, mikä on erittäin hiljainen verrattuna perinteisiin ruohonleikkureihin.

3. Älykäs robottiruohonleikkuri: Gardena Sileno City 500

Älykäs robottiruohonleikkuri

Gardena Sileno City 500 pn täydellinen robottiruohonleikkuri pienemmille pihoille ja nurmikoille. Tämä älykäs robottiruohonleikkuri on suunniteltu erityisesti 500 neliömetrin nurmikkoalueille, joten voit nauttia kauniista ja hoidetusta puutarhasta vaivattomasti.

Gardena Sileno City 500 selviää vaativistakin olosuhteista, sillä se pystyy leikkaamaan nurmikot jopa 25 prosentin kaltevuudella. Lisäksi sen kompakti koko mahdollistaa sen sujuvan liikkumisen kapeissa käytävissä ja kulkuväylillä. Voit siis luottaa siihen, että leikkuri hoitaa tarkasti jopa monimutkaisimmat nurmikot ilman ongelmia.

Tämä robottileikkuri tarjoaa hämmästyttävän leikkuutuloksen. Se leikkaa nurmikot täysin automaattisesti, luotettavasti ja tasaisesti, jättämättä jälkeensä raitoja. Voit siis nauttia virheettömästä nurmikosta ilman vaivaa.

Gardena Sileno City 500 on myös äärimmäisen hiljainen. Se leikkaa ruohoa säässä kuin säässä ja tuottaa vain 58 dB(A) äänentason. Voit siis nauttia rauhallisesta ympäristöstä samalla kun leikkuri hoitaa työnsä tehokkaasti.

Leikkurin latausaseman voi sijoittaa lähes minne tahansa puutarhassa, mikä tekee asennuksesta joustavaa ja käyttäjäystävällistä. Voit valita sopivan paikan latausasemalle helposti.

Gardena Sileno City 500:n edistyksellinen CorridorCut-ominaisuus mahdollistaa leikkurin liikkumisen jopa vain 60 cm leveissä käytävissä ja umpikujissa. Tämä lisää leikkurin monipuolisuutta ja mahdollistaa tarkat leikkuutulokset myös ahtaissa tiloissa.

Ohjelmointiavustaja tekee asentamisesta helppoa. Voit syöttää nurmikon koon ja halutut leikkuuajat intuitiivisen valikon kautta. Näin voit räätälöidä leikkurin toiminnan tarpeidesi mukaan.

Gardena Sileno City 500 on täydellinen valinta, kun haluat vaivattoman ja tehokkaan ratkaisun nurmikon hoitoon. Se tekee puutarhanhoidosta helppoa ja jättää sinulle aikaa nauttia kauniista ympäristöstä.

4. Robottiruohonleikkuri ilman rajakaapelia: Stiga A 1500

Robottiruohonleikkuri ilman rajakaapelia

Stiga A 1500 robottiruohonleikkuri ilman rajakaapelia on suunniteltu tarjoamaan sinulle huippuluokan suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä nurmikon hoidossa. Tämä edistyksellinen robottileikkuri on täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät nurmikon leikkaamisesta vaivatonta ja tehokasta.

Stiga A 1500:n latausaika on nopea, vain 120 minuuttia, ja se tarjoaa jopa 150 minuutin maksimityöskentelyajan. Sen 5 Ah:n litiumioniakku varmistaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella. Hiiliharjaton moottori takaa tehokkaan ja kestävän suorituskyvyn.

Tämä robottileikkuri soveltuu jopa 1500 neliömetrin nurmikoille, joten voit luottaa siihen, että se selviää suuremmistakin alueista. Sen järjestelmällinen leikkuumenetelmä takaa tasaisen ja tarkan leikkuutuloksen. Leikkuuleveys on 18 cm, ja leikkuukorkeuden säätö on tehty helpoksi sähköisen säätöjärjestelmän avulla. Voit valita leikkuukorkeudet väliltä 20 – 60 mm, jotta nurmikkosi saa juuri haluamasi ilmeen.

Stiga A 1500:ssa on neljä pyörivää terää, jotka varmistavat tehokkaan ja tasaisen leikkuun. Leikkuri palaa automaattisesti latausasemaan lyhintä reittiä pitkin, kun akku on lopussa. Sadetunnistimet varmistavat, että leikkaaminen tapahtuu vain sopivissa olosuhteissa, ja maksimikallistuskulma on 45 prosenttia.

Tämä robottileikkuri on varustettu GPS-toiminnolla, joka auttaa seuraamaan ja ohjaamaan leikkuria tarkasti. Voit hallita sitä kätevästi älypuhelinsovelluksen avulla GPRS-4G-yhteyden kautta. Bluetooth-vastaanotin mahdollistaa helpon yhteyden muuhun laitteistoon.

Stiga A 1500:ssa on myös useita antureita, kuten nostoanturit, kallistuksen tunnistin ja estetunnistimet, jotka varmistavat leikkurin turvallisen ja luotettavan toiminnan. Tuotteen paino on kevyt, vain 8,5 kg, mikä helpottaa sen siirtämistä ja käyttöönottoa.

5. Halpa robottiruohonleikkuri: Bosch Indego XS 300

Halpa robottiruohonleikkuri

Bosch Indego XS 300, kompakti ja halpa robottiruohonleikkuri, joka on suunniteltu erityisesti pienemmille nurmikoille. Tämä huippulaadukas leikkuri tekee nurmikon hoidosta vaivatonta ja tarjoaa erinomaisia leikkuutuloksia.

Bosch Indego XS 300 on suositeltu enintään 300 neliömetrin nurmikoiden leikkaamiseen. Voit luottaa siihen, että se selviää nurmikosta tehokkaasti ja tarkasti. Leikkuukorkeutta voi säätää kolmelle eri tasolle: 30 mm, 40 mm ja 50 mm. Leikkuuleveys on 19 cm, ja siinä on kolme kääntyvää terää, jotka varmistavat tasaisen ja tarkan leikkuun.

Tämä robottileikkuri tarjoaa joustavuutta useiden erillisten nurmikkoalueiden leikkaamiseen. Voit ohjelmoida leikkurin leikkaamaan jopa kolmea erillistä aluetta tehokkaasti ja itsenäisesti.

Bosch Indego XS 300:lla ei ole etäohjausmahdollisuutta, mutta sen automaattinen toiminta tekee siitä helppokäyttöisen ja käytännöllisen. Voit asettaa leikkurin leikkaamaan haluttuna aikana, ja se hoitaa tehtävänsä itsenäisesti. Sen nopeus on 40 cm/s, mikä takaa tehokkaan etenemisen nurmikolla.

Robottileikkurin litiumioni-akku tarjoaa luotettavaa suorituskykyä. Sen kapasiteetti on 2,5 Ah, jännite 18 V ja latausaika vain 45 minuuttia. Akun käyntiaika on myös 45 minuuttia, joten leikkuri selviää tehtävästään yhdellä latauksella. Lisäksi sen melutaso on alhainen, vain 61 dB(A), mikä tekee siitä hiljaisen ja miellyttävän käyttää.

Bosch Indego XS 300 tarjoaa sinulle helppokäyttöisen ja tehokkaan ratkaisun nurmikon leikkaamiseen.

Miten robottiruohonleikkuri toimii?

Robottiruohonleikkurit ovat tehokkaita ja käteviä apureita, jotka tekevät nurmikon leikkaamisesta vaivatonta ja aikaa säästävää. Mutta miten nämä pienet, itseohjautuvat laitteet oikein toimivat? Alapuolella pureudumme robottiruohonleikkurin toimintaperiaatteeseen ja käymme läpi sen tärkeimmät osat ja toiminnot.

 • Leikkausjärjestelmä: Robottiruohonleikkurin ydin on sen leikkausjärjestelmä. Yleensä leikkurissa on teriä, jotka pyörivät nopeasti ja leikkaavat ruohon tasaisesti. Terät voivat olla kiinteitä tai pyöriviä, ja niiden määrä vaihtelee malleittain. Usein leikkurissa on useampi terä, mikä mahdollistaa tehokkaamman leikkuun.
 • Navigointi ja ohjaus: Robottiruohonleikkurit käyttävät erilaisia navigointitekniikoita liikkumiseen ja ruohon leikkaamiseen. Yleisimmin käytetty tekniikka on satunnainen liikkuminen tai sattumanvarainen navigointi. Leikkuri liikkuu satunnaisesti nurmikolla, kunnes se törmää esteeseen tai havaitsee rajakaapeleiden signaalin, jolloin se muuttaa suuntaa.

Joissakin edistyneemmissä malleissa on älykkäämpi navigointijärjestelmä. Ne voivat käyttää esimerkiksi GPS:ää, antureita, tutkia tai muita teknologioita tarkan sijainnin ja liikkumisen hallintaan. Tämä mahdollistaa tarkan ja suunnitellun liikkumisen nurmikolla, jolloin leikkuun tarkkuus paranee.

 • Rajausjärjestelmä: Robottiruohonleikkurit tarvitsevat rajausjärjestelmän pitämään ne halutulla alueella. Tämä yleensä tapahtuu erityisten rajakaapeleiden avulla, jotka asennetaan nurmikon reunalle tai haluttuihin rajoihin. Rajakaapelit lähettävät signaaleja, jotka ohjaavat leikkurin liikkumista ja varmistavat, ettei se ylitä asetettuja rajoja.
 • Akku ja lataus: Robottiruohonleikkurit toimivat yleensä ladattavilla akuilla. Ne ladataan yleensä latausasemassa, johon leikkuri palaa itsestään akun varaustason laskiessa. Latausasema liitetään sähköverkkoon ja varmistaa, että leikkurin akku on aina valmis seuraavaan leikkauskertaan.

Robottiruohonleikkurit ovat älykkäitä ja itsenäisiä laitteita, jotka helpottavat nurmikon leikkausta. Niiden toimintaperiaate perustuu leikkausjärjestelmään, navigointiin, rajausjärjestelmään, akkuun ja lataukseen sekä turvallisuusominaisuuksiin. Ymmärtämällä nämä perusperiaatteet voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan robottiruohonleikkurin ja nauttia kauniista ja hoidetusta nurmikosta ilman ylimääräistä vaivaa.

Miten valita paras robottiruohonleikkuri?

Kun kevätaurinko alkaa lämmittää ja nurmikko vihertää, on aika miettiä, miten pitää se siistinä ja hyvin hoidettuna koko kesän ajan. Robottiruohonleikkurit ovat loistava apu tähän tehtävään, mutta markkinoilla on lukuisia vaihtoehtoja. Miten siis valita paras robottiruohonleikkuri omiin tarpeisiin? Tässä on muutama hyvä vinkki:

 • Nurmen koko ja muoto: Robottiruohonleikkurit on yleensä suunniteltu tietyn kokoisille nurmialueille, joten selvitä, kuinka suuri alue sinun täytyy leikata. Joissakin malleissa on myös rajoituksia nurmikon muodon suhteen, joten varmista, että valitsemasi leikkuri sopii tarpeisiisi.
 • Leikkuuteho ja ominaisuudet: Leikkuukorkeuden säätömahdollisuus antaa sinulle joustavuutta halutun nurmikon pituuden suhteen. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota leikkuuleveyteen ja terien määrään, sillä nämä vaikuttavat leikkurin tehokkuuteen ja tarkkuuteen.
 • Akun kesto ja latausaika: Robottiruohonleikkurin akun kesto ja latausaika ovat tärkeitä tekijöitä. Haluat varmistaa, että akku kestää riittävän pitkään leikkaamaan koko nurmikon yhdellä latauksella. Tutki myös latausajan pituutta, sillä nopea latausmahdollisuus voi olla hyödyllinen, jos leikkuri tarvitsee pikaisen latauksen kesken työn.
 • Älyominaisuudet ja käytettävyys: Nykyään monet robottiruohonleikkurit tarjoavat älyominaisuuksia, kuten Wi-Fi-yhteyden ja mobiilisovelluksen hallinnan. Näiden avulla voit ohjata leikkuria etänä ja seurata sen toimintaa kätevästi älypuhelimestasi. Käytettävyys on myös tärkeä tekijä, joten kiinnitä huomiota leikkurin käyttöliittymään ja ohjelmointimahdollisuuksiin.
 • Turvallisuus ja suojaus: Robottiruohonleikkurin turvallisuusominaisuudet ovat ensisijaisen oleellisia. Tutki, onko leikkurissa turvallisuusantureita, jotka havaitsevat esteet ja estävät kolhut tai vahingot. Varkaussuojausominaisuudet, kuten PIN-koodin käyttö, voivat myös lisätä mielenrauhaa.
 • Huolto ja varaosat: Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on hyvä tarkastella leikkurin huoltoa ja varaosien saatavuutta. Varmista, että valitsemasi merkki tarjoaa luotettavaa huoltopalvelua ja että varaosia on helppo hankkia tarvittaessa.

Ruohonleikkuri vai robottiruohonleikkuri

Nurmikon hoito voi olla joko vaivatonta tai työlästä riippuen käytössäsi olevasta laitteistosta. Yksi ikuisuuskysymys pihanomistajille onkin: Kannattaako valita perinteinen ruohonleikkuri vai kenties modernimpi robottiruohonleikkuri? Jotta voit tehdä tietoisen päätöksen, tutustutaan tarkemmin näiden kahden vaihtoehdon etuihin ja haittoihin.

Perinteinen ja paras ruohonleikkuri on tuttu ja luotettava työjuhta monille. Se tarjoaa hyvän fyysisen harjoituksen ja kontrolloidun leikkuun, jolloin voit itse päättää, miltä nurmikkosi näyttää. Ruohonleikkurin avulla voit tehdä tarkempia viimeistelyjä ja hallita leikkuukorkeutta tarpeen mukaan. Monet pitävät myös ruohonleikkurin käytöstä tulevasta rauhoittavasta äänestä, joka voi olla kuin oma hetki luonnossa.

Toisaalta ruohonleikkuri vaatii myös enemmän fyysistä ponnistelua ja aikaa. Sinun täytyy työntää sitä ympäri pihaa, huolehtia polttoaineesta tai akun lataamisesta ja käsitellä leikkuujätettä jälkikäteen. Ruohonleikkurilla työskennellessäsi et välttämättä pysty keskittymään muihin puutarhatöihin tai rentoutumaan täysin, sillä ruohonleikkurin käyttö vaatii jatkuvaa valvontaa ja ohjausta.

Toinen vaihtoehto on robottiruohonleikkuri, joka on moderni ja älykäs ratkaisu nurmikonhoitoon. Robottiruohonleikkuri voi olla ihanteellinen valinta, jos haluat vapauttaa aikaa ja vaivaa muuhun tekemiseen. Näiden laitteiden avulla voit unohtaa raskaat työvaiheet, kuten ruohonleikkurin työntämisen ja leikkuujätteen käsittelyn.

Robottiruohonleikkuri hoitaa leikkaamisen puolestasi itsenäisesti ohjelmoidun aikataulun mukaisesti. Voit asettaa sen työskentelemään, kun sinulle sopii, ja se hoitaa homman puolestasi. Useimmat robottiruohonleikkurit ovat älykkäitä ja pystyvät navigoimaan nurmikolla esteiden ja rajojen ympärillä. Ne ovat myös yleensä melko hiljaisia, joten voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta ulkona ollessasi.

Robottiruohonleikkuri kokemuksia

Tänä vuonna Katariina, Siiri ja Jesse ovat päättäneet ottaa avukseen robottiruohonleikkurin. He jakavat mielellään omia kokemuksiaan ja ylistävät näitä älykkäitä laitteita, jotka tekevät nurmikonhoidosta vaivatonta ja mukavaa.

Katariina aloittaa kertomalla, kuinka hän oli aiemmin käyttänyt paljon aikaa ja vaivaa nurmikon leikkaamiseen. Joka viikonloppu meni nurmikolla puuhaillessa, eikä jäänyt juurikaan aikaa rentoutumiselle tai muille harrastuksille. Kun hän kuuli robottiruohonleikkureista, hän ei voinut vastustaa kiusausta kokeilla tätä modernia tekniikkaa. Ja hän oli enemmän kuin tyytyväinen päätökseensä! Paras robottiruohonleikkuri hoiti nurmikon leikkaamisen täysin itsenäisesti, ja Katariina pystyi nauttimaan vapaasta ajastaan. Hän ei voinut olla hymyilemättä nähdessään siistin nurmikon ilman omaa panostustaan.

Siiri liittyy keskusteluun ja kertoo omista kokemuksistaan. Hänellä oli aluksi hieman epäilyksiä robottiruohonleikkurin toimintaa kohtaan. Mutta kun hän asensi leikkurin ja näki sen työskentelevän ensimmäistä kertaa, hän oli myyty. Siiri kuvailee sitä lähes taianomaiseksi näkyksi, kun robottiruohonleikkuri liikkui sulavasti nurmikolla ja jätti taakseen täydellisesti leikatun pinnan. Hän arvosti myös sitä, kuinka hiljainen laite oli. Hän saattoi nauttia terassilla oleskelusta samalla kun paras robottiruohonleikkuri suoritti työnsä meluttomasti.

Jesse, joka on aina ollut kiinnostunut uusimmista teknologioista, ei voinut vastustaa houkutusta hankkia paras robottiruohonleikkuri. Hän innostui erityisesti leikkurin älykkäistä ominaisuuksista. Jesse kertoo, kuinka hän voi helposti ohjata robottiruohonleikkuria älypuhelimensa avulla ja asettaa sille erilaisia aikatauluja. Hän saattaa ohjelmoida leikkurin toimimaan tietyinä päivinä tai tiettyinä kellonaikoina, jolloin hän tietää nurmikon olevan aina moitteettomassa kunnossa. Tämä antaa hänelle täyden kontrollin ja vapauden hallita nurmikonhoitoa omien tarpeidensa mukaan.

Kokemukset ovat yksimielisiä – robottiruohonleikkurit ovat muuttaneet Katariinan, Siirin ja Jessen elämän paremmaksi. Nyt he voivat nauttia kauniista nurmikosta ilman turhaa vaivaa ja stressiä. Heidän kokemuksensa rohkaisevat muitakin harkitsemaan robottiruohonleikkurin hankkimista ja löytämään oman lempimallinsa, joka sopii juuri heidän tarpeisiinsa.

Robottiruohonleikkurit eivät ole enää tulevaisuuden teknologiaa – ne ovat täällä ja valmiina helpottamaan elämäämme. Katariina, Siiri ja Jesse ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka robottiruohonleikkurit ovat tulleet osaksi arkeamme ja tehneet nurmikonhoidosta mukavaa ja vaivatonta.

Uusimmat

Suositut