Paras pelinäppäimistö (2024) – Vertailussa 10 parasta

Paras pelinäppäimistö vertailu

Pelinäppäimistön valinta voi olla se hienovarainen ero voiton ja tappion välillä. Mutta mikä sitten on paras pelinäppäimistö? Teimme kattavan vertailun ja tutustumme huolellisesti valittuihin kymmeneen parhaaseen pelinäppäimistöön markkinoilla.

Näiden näppäimistöjen takana on tekniikkaa, mukavuus ja suorituskyky, joka on suunniteltu vastaamaan pelaajien vaativiin tarpeisiin. Valmistajat lupaavat sulavaa pelikokemusta, tarkkoja reaktioita ja ergonomista suunnittelua. Olemme ottaneet tehtäväksemme arvioida, vertailla ja tuoda esiin ne pelinäppäimistöt, jotka todella erottuvat edukseen.

Vertailussa parhaat pelinäppäimistöt

  1. Razer BlackWidow V3 Pro – Paras pelinäppäimistö.
  2. Logitech G915 LIGHTSPEED – Hyvä pelinäppäimistö.
  3. Steelseries Apex Pro – Laadukas pelinäppäimistö.
  4. Corsair K100 RGB – Mekaaninen pelinäppäimistö.
  5. Razer Huntsman V2 – Langallinen pelinäppäimistö.
  6. Ducky One 3 Yellow Mini – 60% pelinäppäimistö.
  7. Xtrfy K5 Compact – 65% pelinäppäimistö.
  8. Keychron V3 80% – Hyvä ja halpa pelinäppäimistö.
  9. Logitech G Pro Mechanical Gaming – Edullinen pelinäppäimistö.
  10. Razer Ornata V2 – Halpa pelinäppäimistö.

1. Paras pelinäppäimistö: Razer BlackWidow V3 Pro

Paras pelinäppäimistö


Vertailumme paras pelinäppäimistö on Razer BlackWidow V3 Pro, joka on ehdottomasti paras valinta pelaajille. Tämä mekaaninen näppäimistö on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla oleva pelikokemus, ja sen avulla voit sukeltaa pelien syvyyksiin täydellisellä hallinnalla.

Pääkytkimet ovat Razer Green -tyyppiä, tarjoten herkän ja tarkan tunteen jokaisella näppäinpainalluksella. Mekaaninen näppäimistötekniikka varmistaa, että jokainen painallus tuntuu juuri oikealta, antaen sinulle etulyöntiaseman jokaisessa pelissä.

BlackWidow V3 Pro on täysikokoinen näppäimistö, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa täyden näppäimistön ja numeronäppäimistön yhdistelmän. Tämä tekee siitä täydellisen työkalun monenlaiseen käyttöön, olipa sitten kyseessä pelaaminen tai tuottava työskentely.

Valaise pelipöytäsi täydellisesti RGB-taustavalaistuksen avulla. Voit mukauttaa valaistuksen täysin oman makusi mukaiseksi, luoden tunnelmaa jokaiseen pelihetkeesi. Lisäksi Razer Green -kytkimet ja RGB-valaistus yhdistettynä tekevät näppäimistöstä paitsi tehokkaan myös silmiähivelevän.

Tämä näppäimistö on varustettu USB-C-portilla ja irrotettavalla kaapelilla, mikä tekee siitä kätevän ja helppokäyttöisen. Numeronäppäimistö, rannetuki ja täysikokoinen muoto lisäävät mukavuutta ja käytettävyyttä, jotta voit nauttia pelihetkistäsi täysillä.

Razer BlackWidow V3 Pro on ehdoton valinta, kun haluat parasta pelaamiseen Pohjoismaissa. Se yhdistää huipputeknologian, ergonomisen suunnittelun ja tyylikkään ulkonäön tarjoten täydellisen pelinäppäimistön kaikille intohimoisille pelaajille. Valitse paras, valitse BlackWidow V3 Pro.

2. Hyvä pelinäppäimistö: Logitech G915 LIGHTSPEED

Hyvä pelinäppäimistö

Astetta parempi pelinautinto on nyt mahdollista Logitech G915 LIGHTSPEED -näppäimistön avulla. Tämä mekaaninen mestariteos tarjoaa huipputason suorituskykyä ja hienostunutta muotoilua kaikille pelaajille, jotka vaativat parasta.

GL Tactile -pääkytkimet ovat täydellinen tasapaino tarkan kosketuksen ja miellyttävän tuntuman välillä. Jokainen näppäinpainallus on sulava ja tarkka, antaen sinulle täyden hallinnan pelissä kuin pelissä. Mekaaninen näppäimistötekniikka varmistaa, että jokainen pelihetki on responsiivinen ja nautinnollinen.

G915 LIGHTSPEED on täysikokoinen näppäimistö, joka tarjoaa täyden näppäimistön ja monipuoliset painiketoiminnot, kuten G-Key, makropainikkeet, multimediaohjaus, ohjelmoitavat näppäimet ja äänenvoimakkuuden säätö. Voit räätälöidä näppäimet täysin omiin tarpeisiisi ja luoda täysin mukautetun pelikokemuksen.

Nauti pelihetkistäsi entistäkin enemmän RGB-taustavalaistuksen ansiosta, joka tarjoaa yli 16,8 miljoonaa väriyhdistelmää. Luo tunnelmaa pelipöydällesi ja anna näppäimistösi loistaa juuri niin kuin haluat. Valaistut G-Key-painikkeet tekevät näppäimistöstä visuaalisesti vaikuttavan ja käytännöllisen yhtä aikaa.

Langaton pelaaminen on saavuttanut uuden tason USB Logitech LIGHTSPEED -vastaanottimen avulla. Nauti viiveettömästä ja vakaasta langattomasta yhteydestä, joka antaa sinulle vapauden liikkua ja hallita peliäsi täysin huoletta.

Logitech G915 LIGHTSPEED on enemmän kuin pelkkä näppäimistö – se on väline, joka tuo pelaamiseen uuden ulottuvuuden. Tehokkuus, tyyli ja langattoman pelaamisen vapaus yhdistyvät tässä huippuluokan pelinäppäimistössä.

3. Laadukas pelinäppäimistö: Steelseries Apex Pro

Laadukas pelinäppäimistö


Astetta ylivertaisempi pelikokemus odottaa sinua SteelSeries Apex Pro -näppäimistön parissa. Tämä laadukas TKL (tenkeyless) näppäimistö on suunniteltu tinkimättömällä huolella tarjoten pelaajille täydellisen yhdistelmän suorituskykyä, mukavuutta ja tyylikkyyttä.

OmniPoint Adjustable -pääkytkimet ovat tähtiä tässä näppäimistössä. Voit säätää jokaisen näppäimen tarkan vastepisteen juuri sellaiseksi kuin itse haluat, tarjoten vertaansa vailla olevan yksilöllisyyden ja mukautettavuuden. Mekaaninen näppäimistötekniikka varmistaa, että jokainen painallus on nautinnollinen ja tarkka, luoden sulavan ja responsiivisen pelaamisen kokemuksen.

TKL-muotoilu tekee Apex Pro:sta kompaktin ja helppokäyttöisen. Pelaajat, jotka arvostavat liikkuvuutta ja tilansäästöä, löytävät tästä näppäimistöstä täydellisen kumppanin. RGB-taustavalaistus viimeistelee kokonaisuuden, tuoden valaistun ja visuaalisesti vaikuttavan lisän pelipöydälle.

SteelSeries Apex Pro:n mukana tulee USB pass-through -portti, joka tekee liitettävyydestä vaivatonta. Tämä ominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden liittää muita laitteita suoraan näppäimistöön, mikä on kätevää erityisesti pelaamisen aikana.

Rannetuki lisää mukavuutta pitkissä pelisessioissa, ja TKL-muotoilu tekee näppäimistöstä helposti kannettavan. Kaapelin pituus on optimaalinen, ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkäikäisen käyttökokemuksen.

SteelSeries Apex Pro on enemmän kuin vain näppäimistö – se on pelaajan väline, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta, suorituskykyä ja tyylikkyyttä. Valitse huipputason pelaamiseen Apex Pro.

4. Mekaaninen pelinäppäimistö: Corsair K100 RGB

Mekaaninen pelinäppäimistö

Astetta ylivertaisempi pelikokemus odottaa Corsair K100 RGB -mehukkaan mekaanisen näppäimistön äärellä. Tämä täysikokoinen pelinäppäimistö on suunniteltu Pohjoismaiden pelaajille tarjoten täydellisen yhdistelmän suorituskykyä, tyylikkyyttä ja huippuluokan mukavuutta.

CORSAIR OPX RGB -pääkytkimet ovat tähtiä tässä näppäimistössä. Jokainen painallus on kuin tanssi sormenpäilläsi, tarjoten nopean ja tarkan vasteen jokaisessa pelihetkessä. Mekaaninen näppäimistötekniikka varmistaa, että jokainen liike on sulava ja tarkka, luoden pelikokemuksen, joka erottuu joukosta.

Nauti värimaailman loistosta RGB-taustavalaistuksen avulla, joka tarjoaa ällistyttävät visuaaliset tehosteet. Voit mukauttaa valaistuksen täysin omiin mieltymyksiisi, luoden pelipöydällesi ainutlaatuisen ilmeen. CORSAIR OPX RGB -kytkimet yhdistettynä RGB-valaistukseen tekevät tästä näppäimistöstä sekä tehokkaan että silmiä hivelevän.

USB pass-through -portti tekee liitettävyydestä vaivatonta. Liitä helposti muita laitteita suoraan näppäimistöön ja hallitse kaikkia tarpeitasi sujuvasti. Numeronäppäimistö, rannetuki ja täysikokoinen muoto tuovat mukavuutta pitkäkestoiseen pelaamiseen ja tuottavaan työskentelyyn.

Corsair K100 RGB on enemmän kuin pelkkä näppäimistö – se on taideteos, joka täydentää peliasenteesi ja antaa sinulle täyden hallinnan jokaisessa pelissä. Valitse huippuluokan suorituskykyyn Corsair K100 RGB.

5. Langallinen pelinäppäimistö: Razer Huntsman V2

Langallinen pelinäppäimistö


Astetta intensiivisempi pelaaminen saa uuden merkkipaalunsa Razer Huntsman V2 -langallisen pelinäppäimistön myötä. Tämä TKL (tenkeyless) näppäimistö on suunniteltu tuomaan pelaajille huippuluokan suorituskyky ja ennennäkemätön mukavuus jokaiseen pelikokemukseen.

Razer Linear Optical Red -pääkytkimet ovat tähtien sydämiä tässä näppäimistössä. Optinen näppäimistötekniikka takaa välittömän ja tarkan reaktion jokaisesta painalluksesta. Kompakti TKL-muotoilu tekee Huntsman V2:sta näppärän ja helposti kannettavan, antaen pelaajille täyden liikkumavapauden.

Razerin RGB-taustavalaistus tekee pelaamisesta entistäkin intensiivisempää. Voit mukauttaa valaistuksen täysin oman mieltymyksesi mukaiseksi, luoden visuaalisesti vaikuttavan pelipöydän. Razer Linear Optical Red -kytkimet yhdistettynä RGB-valaistukseen tekevät jokaisesta pelihetkestä sykähdyttävän.

Rannetuki tarjoaa ergonomista tukea pitkäkestoisiin pelaamissessioihin, ja irrotettava kaapeli tekee näppäimistöstä entistäkin kätevämmän kuljettaa mukanaan. Näin voit nauttia huippuluokan suorituskyvystä missä tahansa oletkin.

Razer Huntsman V2 on enemmän kuin vain näppäimistö – se on pelaajan liittolainen, joka tarjoaa voittamattoman yhdistelmän tarkkuutta, mukavuutta ja tyylipuhdasta suorituskykyä. Astu pelin maailmaan Huntsman V2:n avulla ja koe pelaaminen aivan uudella tasolla.

6. 60% pelinäppäimistö: Ducky One 3 Yellow Mini

60% pelinäppäimistö

Astetta kompaktimpi pelikokemus on nyt saatavilla Ducky One 3 Yellow Mini -60% pelinäppäimistön myötä. Suunniteltu Pohjoismaiden pelaajille, tämä mekaaninen taideteos tarjoaa tehokkuutta, tyyliä ja ergonomista suorituskykyä huippuluokan pelikokemuksen takaamiseksi.

CHERRY MX Silver -pääkytkimet ovat tähtiä tässä näppäimistössä. Jokainen painallus on kuin sulava tanssi sormenpäilläsi, ja mekaaninen näppäimistötekniikka takaa tarkan ja nautinnollisen pelikokemuksen. Kompakti 60% muotoilu tekee tästä näppäimistöstä ihanteellisen valinnan pelaajille, jotka arvostavat tilansäästöä ja liikkuvuutta.

Per-key RGB-taustavalaistus luo visuaalisen ilotulituksen jokaiseen pelihetkeen. Voit säätää valaistusta juuri sellaiseksi kuin haluat, antaen persoonallisuutesi loistaa pelipöydälläsi. Lisäksi säädettävä korkeus takaa, että voit mukauttaa näppäimistön juuri oman peliasenteesi mukaiseksi.

Irrotettava kaapeli lisää kätevyyttä kuljettaa näppäimistöä mukanasi. Voit nauttia huippuluokan pelaamisesta missä tahansa oletkin. Ducky One 3 Yellow Mini on enemmän kuin pelkkä näppäimistö – se on kompakti voimapakkaus, joka tarjoaa täyden pelitehokkuuden ilman turhia ylimääräisyyksiä.

7. 65% pelinäppäimistö: Xtrfy K5 Compact

65% pelinäppäimistö


Astetta kompaktimpi pelimaailma on täällä, ja Xtrfy K5 Compact 65% pelinäppäimistö johdattaa sinut siihen sulavasti ja tyylikkäästi. Tämä näppäimistö on suunniteltu Pohjoismaiden pelaajille, tarjoten huikean yhdistelmän kompaktia muotoilua, tehokasta suorituskykyä ja huippuluokan mukavuutta.

Kailh Red -pääkytkimet ovat tähtiä tässä näppäimistössä. Niiden tarkka ja pehmeä tuntuma takaa ensiluokkaisen pelikokemuksen. Hot-swap-tekniikka mahdollistaa kytkinten vaihtamisen vaivatta, joten voit räätälöidä näppäimistösi juuri sellaiseksi kuin haluat. Xtrfy K5 Compact on enemmän kuin pelkkä näppäimistö – se on pelaajan taideteos, joka mukautuu pelaamisesi tarpeisiin.

65% muotoilu tekee tästä näppäimistöstä täydellisen valinnan pelaajille, jotka kaipaavat tilansäästöä ja kompaktiutta. Voit nyt hallita peliäsi tehokkaasti ja siirtyä helposti pöydän ympärillä. RGB-taustavalaistus, joka on mukautettavissa näppäinkohtaisesti, tuo pelipöytäsi eloon värikkäillä valoilla.

Yhteensopivuus 5-nastaisten ja 3-nastaisten MX-style-kytkinten kanssa antaa sinulle vapauden valita haluamasi kytkimet. USB-liitäntä tekee käytöstä helppoa ja vaivatonta, ja plug-and-play-toiminnon ansiosta voit keskittyä peliisi välittömästi.

Xtrfy K5 Compact on enemmän kuin vain pelinäppäimistö – se on kumppani, joka tuo pelaamiseesi dynaamisen ja kätevän ulottuvuuden. Astu kompaktiin tehokkuuteen Xtrfy K5 Compactin kanssa, ja anna pelikokemuksesi loistaa uusissa mittasuhteissa.

8. Hyvä ja halpa pelinäppäimistö: Keychron V3 80%

Hyvä ja halpa pelinäppäimistö

Syvenny huippuluokan pelaamisen maailmaan edullisesti, kun Keychron V3 80% astuu pelinäppäimistöjen näyttämölle. Tämä Pohjoismaiseen makuun suunniteltu mekaaninen näppäimistö tarjoaa erinomaisen yhdistelmän laadukasta suorituskykyä ja kohtuullista hintaa.

Keychron K Pro Brown -pääkytkimet ovat tähtiä tässä näppäimistössä. Tarkan ja tuntuvan painalluksen ansiosta saat nauttia jokaisesta pelihetkestä. Hot-swap-tekniikka mahdollistaa kytkinten vaihdon helposti, joten voit mukauttaa näppäimistön juuri omaan pelityyliisi sopivaksi. Keychron V3 on enemmän kuin pelkkä näppäimistö – se on pelaajan valinta, joka tarjoaa joustavuutta ja tehokkuutta.

80% muotoilu tekee tästä näppäimistöstä optimaalisen valinnan pelaajille, jotka arvostavat kompaktia kokoa ja tilansäästöä. Taustavalaistut RGB-valot tuovat pelipöytääsi eloa ja tunnelmaa. Näppäimistötekniikka, joka on valmis heti käyttövalmiina (prebuilt), tekee Keychron V3:sta vaivattoman ja helppokäyttöisen valinnan.

Keychron V3 on suunniteltu pohjoismaiseen makuun tarjoten samalla erinomaisen hinta-laatusuhteen. Se ei ole pelkkä näppäimistö – se on ovi maailmaan, jossa pelaaminen voi olla edullista ja silti nautinnollista.

9. Edullinen pelinäppäimistö: Logitech G Pro Mechanical Gaming

Edullinen pelinäppäimistö

Astetta parempi pelaamisen tehokkuus on nyt saavutettavissa edulliseen hintaan Logitech G Pro Mechanical Gaming -näppäimistön avulla. Tämä näppäimistö on suunniteltu Yhdysvaltain englannin kansainvälisellä asettelulla ja tarjoaa pelaajille täydellisen yhdistelmän ammattilaistason suorituskykyä ja kompaktia muotoilua.

GX Blue Clicky -pääkytkimet ovat tähtiä tässä näppäimistössä. Jokainen painallus on kuin taideteos, tarjoten voimakkaan takaiskun ja äänen, joka täydentää jokaisen pelaamasi pelin intensiivisyyttä. Mekaaninen näppäimistötekniikka varmistaa, että jokainen liike on tarkka ja välitön, tuoden pelisi uudelle tasolle.

TKL-muotoilu tekee G Pro:sta kompaktin ja huippukannettavan. Pelaajille, jotka vaativat liikkuvuutta ja tilansäästöä, tämä näppäimistö on täydellinen valinta. Taustavalaistu RGB-valaistus luo tunnelmaa pelipöydällesi, ja musta väri antaa näppäimistölle tyylikkään ja minimalistisen ulkonäön.

Suunniteltu ammattipelaajille, Logitech G Pro tarjoaa ominaisuuksia, jotka täyttävät pelaajien vaativimmatkin tarpeet. GX Clicky -kytkimet tarjoavat optimaalisen pelikokemuksen, ja Lightsync RGB mahdollistaa valaistuksen mukauttamisen juuri oman pelityylisi mukaiseksi.

Irrotettava kaapeli tekee G Pro:sta käytännöllisen ja helppokäyttöisen. Tämä näppäimistö on enemmän kuin vain pelaamiseen tarkoitettu väline – se on investointi parempaan pelaamiseen edulliseen hintaan.

10. Halpa pelinäppäimistö: Razer Ornata V2

Halpa pelinäppäimistö

Astetta parempi pelikokemus on nyt saatavilla edulliseen hintaan Razer Ornata V2 -näppäimistön myötä. Suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden pelaajille, tämä näppäimistö tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta, suorituskykyä ja houkuttelevaa hintalappua.

Mecha-membrane -näppäimistötekniikka on tähtiä tässä näppäimistössä. Se yhdistää mekaanisen tuntuman ja membraanin pehmeyden, tarjoten sulavan ja responsiivisen pelikokemuksen. Full-size-muotoilu takaa täydellisen näppäimistön ja numeronäppäimistön yhdistelmän monipuoliseen käyttöön, oli kyseessä sitten pelaaminen tai tuottava työskentely.

RGB-taustavalaistus tuo värikkään ilmeen pelipöydällesi. Voit valita yli 16,8 miljoonasta väristä juuri ne sävyt, jotka sopivat omaan tyyliisi. Ornata V2:n mecha-membrane -kytkimet tekevät jokaisesta painalluksesta miellyttävän ja tarkan, antaen sinulle täyden hallinnan jokaisessa tilanteessa.

Numero- ja funktiopainikkeiden lisäksi näppäimistössä on myös kätevä rannetuki, joka tarjoaa tukea pitkissä pelisessioissa. Digitaalinen pyörä tuo mukavuutta monenlaiseen käyttöön, olipa kyse sitten äänenvoimakkuuden säätämisestä tai nopeasta navigoinnista.

Miten valita paras pelinäppäimistö?

Pelaamisen maailmassa tarkkuus, nopeus ja luotettavuus ovat avainasemassa. Ja yksi tärkeimmistä työkaluista, joka vaikuttaa suoraan pelaamisen laatuun, on näppäimistö. Kun peli vaatii salamannopeita reaktioita ja tarkkoja liikkeitä, paras pelinäppäimistö voi tehdä koko eron voiton ja tappion välillä. Lue myös paras pelihiiri vertailu, jos haussa on laadukas pelihiiri.

Mutta kuinka valita juuri se oikea näppäimistö? Tässä oppaassa käsittelemme asioita, jotka auttavat sinua valitsemaan parhaan pelinäppäimistön omiin tarpeisiisi.

Näppäimistötekniikka

Ensimmäinen ja ehkä olennaisin valinta, jonka sinun tulee tehdä, on näppäimistötekniikka. Mekaaniset näppäimistöt tarjoavat usein paremman tuntuman ja reaktion, kun taas membranoottiset näppäimistöt ovat hiljaisempia ja usein edullisempia. Jos arvostat tuntumaa ja nopeutta, mekaaninen näppäimistö voi olla paras valinta.

Kytkentätyyppi: Lineaariset, Tactile vai Clicky?

Mekaanisten näppäimistöjen maailmassa kytkentätyyppi määrittelee sen, millainen tunne ja ääni painallukseen liittyy. Lineaariset kytkimet tarjoavat tasaisen liikkeen, tactile-kytkimet antavat tuntuvan vastepisteen, kun taas clicky-kytkimet tuottavat äänen jokaisesta painalluksesta. Valitse kytkentätyyppi pelaamistyylisi ja henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan.

Muoto ja Koko: TKL, Full-size vai 65%?

Näppäimistön muoto ja koko voivat vaikuttaa pelikokemukseen. Full-size-näppäimistöissä on numeronäppäimistö, kun taas TKL (tenkeyless) -näppäimistöissä se puuttuu, mikä tekee niistä kompakteja ja helposti kannettavia. 65% -näppäimistöt tarjoavat kompromissin. Valitse koko, joka sopii parhaiten työtilaasi ja pelaamiseesi.

Taustavalo: RGB vai yksivärinen?

Taustavalo ei ole pelkästään visuaalinen lisä, vaan se voi myös lisätä pelaamisen tunnelmaa. RGB-taustavalo antaa mahdollisuuden luoda oma yksilöllinen valaistuskokonaisuus, kun taas yksivärinen taustavalo voi olla hillitympi vaihtoehto. Valitse se, mikä vastaa parhaiten tyylisi ja mieltymyksiäsi.

Erityisominaisuudet: Makronäppäimet, USB-liitäntä, Langattomuus?

Joillekin pelaajille erityisominaisuudet ovat ratkaisevia. Makronäppäimet voivat olla hyödyllisiä monimutkaisten komennojen nopeuttamiseen. USB-liitäntä mahdollistaa muiden laitteiden liittämisen suoraan näppäimistöön. Langattomuus voi tarjota lisää liikkumavapautta. Harkitse, mitkä ominaisuudet parantavat juuri sinun pelikokemustasi.

Hinta ja Laatu: Edullinen ja tehokas

Viimeinen mutta ei vähäisin on hinta. On olemassa laadukkaita pelinäppäimistöjä jokaiselle budjetille. Vertaile eri malleja, lue arvosteluja ja löydä näppäimistö, joka tarjoaa parhaan vastineen rahallesi.

Pelinäppäimistö kokemuksia

Pelin maailmassa yksityiskohdat voivat tehdä suuren eron, ja yksi oleellisimmista pelaajan varusteista on tietenkin näppäimistö. Kohtasimme kolme intohimoista pelaajaa – Ville, Kristian ja Anna – ja he halusivat jakaa omat kokemuksensa heidän käyttämiensä pelinäppäimistöjen parissa. Tässä heidän tarinansa.

Villen intohimo pelaamiseen ja teknologiaan sai hänet valitsemaan mekaanisen näppäimistön. ”Se tunne, kun painan näppäintä ja saan tarkan ja voimakkaan vastereaktion, on vertaansa vailla”, Ville hehkuttaa. Hänen valitsemansa näppäimistö tarjoaa lineaarisen kytkimen, joka tarjoaa sulavan liikkeen ja nopean reaktion – täydellinen yhdistelmä kilpapelaamiseen.

Kristianilla on peleissä oma taikansa, ja hän on löytänyt sen RGB-taustavalolla varustetusta näppäimistöstään. ”Se ei ole vain näppäimistö, se on valaistusshow”, Kristian hymyilee. ”Jokaisella pelillä ja hetkellä on oma värimaailmansa, ja näppäimistöni reagoi siihen automaattisesti.” Kristianin valinta tarjoaa yli 16 miljoonaa väriyhdistelmää, mikä mahdollistaa visuaalisen ilotulituksen jokaisessa pelisessiossa.

Anna, joka arvostaa liikkuvuutta, on valinnut kompaktin TKL-näppäimistön. ”Se on kuin ottaisin voimapakkauksen mukaani minne tahansa menen”, Anna naurahtaa. Näppäimistön kompakti koko tekee siitä täydellisen matkakumppanin. ”Vaikka se on pieni, se ei tingi suorituskyvystä. Jokainen painallus on tarkka ja reaktiivinen.”

Vaikka Ville, Kristian ja Anna edustavat erilaisia pelityylejä ja mieltymyksiä, heidän näppäimistökokemuksissaan on yhteinen sävel – rakkaus pelaamiseen ja sen parantamiseen oikeanlaisella näppäimistöllä. ”Se on kuin taikasauva”, Kristian huudahtaa. ”Se tekee pelaamisesta entistäkin maagisempaa.”

Uusimmat

Suositut