Parhaat kissan lelut – Vertailussa 10 suosituinta

paras kissan lelu testi

Kissat rakastavat leikkimistä ja tarvitsevat virikkeitä pitääkseen mielensä ja kehonsa terveinä. Siksi olemme koonneet vertailumme suosituimmista kissan leluista, jotka tarjoavat kissallesi paljon hauskaa ja liikuntaa.

Meidän vertailussa on mukana erilaisia leluja, kuten palloja, höyheniä ja interaktiivisia leluja, jotka tarjoavat haasteita kissan älykkyydelle ja vaistoille.

Lue vertailumme ja valitse kissallesi sopiva lelu, joka pitää hänet tyytyväisenä ja onnellisena pitkään! Lue toki myös parhaat koiran lelut.

Parhaat kissan lelut

 1. Paras kissan lelu – KONG Cat Whirlwind.
 2. Paras kissan aktivointilelu – Trixie Lick’n’Snack Plate.
 3. Laser lelu kissalle – Trixie Led mouse.
 4. Liikkuva kissa lelu – Little&Bigger GizmoCat.
 5. Aktivointilelu kissalle – Kissanminttulelu ääntelevä myyrä.
 6. Kissan hampaiden puhdistus lelu – Matatabi-purutikku.
 7. Kauko ohjattava hiiri kissalle – Little&Bigger hiiri.
 8. Sätkivä kala lelu kissalle – Little&Bigger KickFish.
 9. Perhoslelu kissalle – AFP Butterfly.
 10. Kissan onkilelu – Flamingo Feather-Boa.

1. Paras kissan lelu: KONG Cat Whirlwind

Paras kissan lelu

KONG Cat Whirlwind aktivointilelu on paras kissan lelu ja se on suunniteltu tarjoamaan kissallesi unohtumattomia leikkihetkiä ja aktiivista ajanvietettä. Tämä ainutlaatuinen lelu on valmistettu kestävästä materiaalista ja sen pyörimisliike tarjoaa kissallesi haastetta ja stimulointia.

KONG Cat Whirlwind aktivointilelun ainutlaatuinen muotoilu ja rakenne mahdollistavat kissallesi monipuolisen leikin. Lelu on varustettu sisäänrakennetulla kiepillä, joka pyörii ympäriinsä kissasi käpälän kosketuksen mukaan. Tämä saa aikaan jännittävän pyörremyrskyn, johon kissasi voi tarttua ja yrittää napata saaliikseen.

Lisäksi KONG Cat Whirlwind aktivointilelussa on myös piilotettuja aukkoja, joiden kautta kissasi voi yrittää kaivaa ja etsiä herkkuja. Tämä tarjoaa kissallesi haasteen ja auttaa samalla pitämään sen mielen virkeänä.

KONG Cat Whirlwind aktivointilelu on erittäin helppo käyttää ja puhdistaa. Se on myös erittäin kestävä ja sopii hyvin aktiivisille kissoille, jotka tarvitsevat paljon virikkeitä ja aktiviteetteja.

2. Paras kissan aktivointilelu: Trixie Lick’n’Snack Plate

Paras kissan aktivointilelu

Trixie Lick’n’Snack Plate on ainutlaatuinen aktivointilelu lemmikillesi, joka hidastaa sen syömistä ja samalla rauhoittaa sitä. Tämä ”nuolemismatto” on valmistettu korkealaatuisesta termoplastisesta kumista (TPR), mikä tekee siitä erittäin kestävän ja turvallisen käyttää.

Trixie Lick’n’Snack Plate -aktivointilelun käyttö on helppoa ja monipuolista. Voit käyttää sitä esimerkiksi märkäruoan tai raakaruoan tarjoamiseen, jolloin lemmikkisi saa nauttia ateriastaan hitaasti ja vaivattomasti. Lickimatto voidaan myös pakastaa, jolloin ruoan syöminen kestää pidempään ja antaa lemmikillesi vieläkin enemmän aktivointia.

Aktivointilelun pohjassa on liukuesteet, jotka pitävät sen tukevasti paikoillaan ja estävät sen liukumisen. Tämä tekee siitä turvallisen käyttää ja auttaa lemmikkiäsi keskittymään ruokailuhetkeen ilman häiriöitä.

Trixie Lick’n’Snack Plate -aktivointilelu on erinomainen valinta lemmikillesi, joka kaipaa stimulaatiota ja aktiviteetteja ruokailuhetken aikana. Sen 20 x 20 cm koko sopii hyvin erikokoisille lemmikeille ja antaa niille mahdollisuuden nauttia ruoastaan hitaasti ja vaivattomasti.

3. Laser lelu kissalle: Trixie Led mouse

 Laser lelu kissalle

Trixie Led mouse on kissan aktiivisuuden ja viihteen uusi taso! Tämä innovatiivinen laservalo tarjoaa kissallesi runsaasti liikuntaa ja hauskoja leikkihetkiä, joiden seuraaminen tuo iloa myös sinulle.

Laservalon osoittimena on veikeä hiirikuvio, joka herättää kissasi uteliaisuuden ja saa sen innostumaan saalistamisesta. Trixie Led mouse -laservalo on helppo ladata poistamalla korkki ja liittämällä se esimerkiksi tietokoneen tai kännykän laturin usb-porttiin.

Trixie Led mouse -laservalo on valmistettu kestävästä materiaalista, joten voit olla varma, että se kestää pitkään kissasi leikkiessä. Laservalon pituus on 8,5 cm, joten se on kätevä koko pitää mukana missä tahansa.

4. Liikkuva kissa lelu: Little&Bigger GizmoCat

Liikkuva kissa lelu

Little&Bigger GizmoCat – Juokseva hiiri on pörröinen ja liikkuva kissan lelu. Se tyydyttää kissasi saalisvietin ja tarjoaa sille hauskoja leikkihetkiä.

Juoksevan hiiren toiminta on yksinkertainen: rullaa hiirilelua muutaman kerran taaksepäin, niin se pyrähtää karkuun. Kissasi voi juosta sen perässä ja yrittää saada sen kiinni. Tämä kissan lelu on täydellinen tapa pitää kissasi aktiivisena ja tyydyttää sen luonnollista saalistusviettiä.

Little&Bigger GizmoCat – Juokseva hiiri on valmistettu kestävästä materiaalista, joten voit olla varma, että se kestää pitkään kissasi leikkiessä. Lelun pituus on 6 cm, joten se on kätevä koko pitää mukana missä tahansa.

5. Aktivointilelu kissalle: Kissanminttulelu ääntelevä myyrä

Aktivointilelu kissalle

Trixie ääntelevä myyrä on kissanminttulelu, joka tarjoaa kissallesi erinomaista viihdykettä ja tyydyttää sen saalisvietin. Tämä pehmoinen ja suloinen kissanlelu on täynnä kissanminttua ja sen ääntelevä toiminto houkuttelee kissasi leikkimään kanssaan.

Kun kissasi liikuttaa Trixie ääntelevää myyrää, se alkaa ääntelemään, mikä stimuloi kissan leikinhalua entisestään. Lelu on suunniteltu kestämään kissan leikkimistä ja sen koko on vain 5 cm, joten se sopii täydellisesti pienemmillekin kissoille.

Tämä ääntelevä myyrä on valmistettu laadukkaasta ja turvallisesta materiaalista, joten voit olla varma, että se kestää pitkään ja pysyy ehjänä kissan leikkiessä. Trixie ääntelevä myyrä on täydellinen tapa pitää kissasi tyytyväisenä ja aktiivisena.

6. Kissan hampaiden puhdistus lelu: Matatabi-purutikku

Kissan hampaiden puhdistus lelu

Matatabi-purutikku Trixie on ihana herkku kissallesi, joka auttaa pitämään sen hampaat terveinä ja vahvoina. Tämä purutikku on valmistettu matatabi-kasvista, joka on kissojen suosima kasvi. Matatabi eli mantsurianlaikkuköynnös on idän ihmekasvi, joka ei ole sukua kissanmintulle, mutta kuitenkin villitsee useimpia kissoja.

Tämä matatabi-purutikku tarjoaa kissallesi luonnollista pureskeltavaa, joka auttaa pitämään sen hampaat terveinä ja puhtaina. Purutikun kuivattu matatabi houkuttelee kissan leikkimään ja pureskelemaan sitä, mikä auttaa vähentämään stressiä ja pitämään kissan aktiivisena.

Trixie matatabi-purutikku on valmistettu laadukkaasta ja turvallisesta materiaalista, joten voit olla varma, että se ei vahingoita kissaasi. Tämä herkullinen ja terveellinen purutikku on täydellinen tapa hemmotella kissaasi ja tarjota sille terveellinen pureskelukokemus.

7. Kauko ohjattava hiiri kissalle: Little&Bigger hiiri

Kauko ohjattava hiiri kissalle

Kauko-ohjattava hiiri Little&Bigger on täydellinen lelu, joka tarjoaa kissallesi tuntikausia jännittävää ja hauskaa aktiviteettia. Kauko-ohjaimen avulla voit ohjata hiiren liikkeitä ja häntää, mikä herättää kissasi saalisvietin ja saa sen juoksemaan ympäriinsä.

Hiiren höyhenhäntä kiinnittää kissan huomion ja tarjoaa tuntikausien viihdykettä. Kauko-ohjaimessa on helppo käyttää nappuloita, joiden avulla voit ohjata hiiren liikkeitä sujuvasti ja saada kissasi nauramaan.

Asenna kaksi AA-LR6-paristoa kauko-ohjaimeen ja leikki voi alkaa! Kauko-ohjaimen kompakti koko tekee siitä helposti käsiteltävän, ja hiiren kompakti koko tekee siitä helpon piilottaa ja varastoida.

8. Sätkivä kala lelu kissalle: Little&Bigger KickFish

Sätkivä kala lelu kissalle

Little&Bigger KickFish on erinomainen kissan aktivointilelu, joka tarjoaa kissalle liikuntaa ja virikkeitä. Tämä USB-ladattava kalalelu on varustettu aidon näköisellä kalan muotoisella rungolla, jossa on kissanminttua tuoksuvia yrttejä. Kalan pyrstö heiluu sähköisesti, joten se näyttää ja tuntuu kissasta aivan kuin aito sätkivä kala.

KickFishin lataaminen on helppoa ja kätevää – kytke se vain USB-laturiin ja lataa. Voit käyttää sitä kotona tai matkoilla, joten kissasi saa nauttia leikistä missä tahansa. Kala on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä materiaalista, joten se kestää pitkään.

Little&Bigger KickFish on ehdottomasti yksi parhaista kissan leluista, jonka avulla voit pitää kissasi aktiivisena ja onnellisena!

9. Perhoslelu kissalle: AFP Butterfly

Perhoslelu kissalle

AFP Butterfly on täydellinen kissan lelu, joka varmasti saa kissan leikkimään ja nauttimaan hetkistäsi yhdessä. Perhoslelu on valmistettu kestävästä ja turvallisesta materiaalista, ja sen sulat ja värikäs perhonen houkuttelevat kissaa leikkimään.

AFP Butterfly on suunniteltu pyörimään ja leijumaan ilmassa, mikä tekee lelusta entistäkin mielenkiintoisemman kissalle. Sen sulat ja perhonen ovat kissan käpälien ulottuvilla, mikä stimuloi kissan saalistusviettiä ja tarjoaa sille hauskaa ajanvietettä.

Tämä perhoslelu on erinomainen valinta kaikille kissanomistajille, jotka haluavat antaa lemmikilleen turvallisen ja viihdyttävän lelun. Lelu on kestävä, helposti puhdistettava ja sen parissa kissa viihtyy pitkiäkin aikoja. Hanki AFP Butterfly ja anna kissallesi elämyksiä ja hauskoja hetkiä!

10. Kissan onkilelu: Flamingo Feather-Boa

Kissan onkilelu

Flamingo Feather Boa onkilelulla saat kissasi innostumaan leikistä! Tämä pitkä onkilelu on koristeltu kauniilla vaaleanpunaisilla höyhenillä ja kissan tassuille sopivilla kirkkaanvärisillä helmillä.

Kissan leikkiessä lelulla, höyhenet heiluvat ja liikkuvat aivan kuin eläväinen saalis. Kissa rakastaa yrittää napata höyhenet kiinni ja pyydystää saaliin!

Lelu sopii yhtä hyvin leikittämiseen yhdessä kissan kanssa kuin myös antamaan kissalle omaa aikaa hauskanpidon merkeissä. Kokonaispituus 60 cm ja ”tupsun” koko noin 15 cm.

Miten valita paras kissan lelu?

Kissan lelujen valitseminen voi olla haastavaa, sillä tarjolla on niin monia erilaisia vaihtoehtoja. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään parhaan kissan lelun:

 1. Huomioi kissasi persoonallisuus: Jokainen kissa on yksilö, jolla on omat mieltymyksensä ja tarpeensa. Huomioi kissasi leikkitottumukset ja lempilelut ja valitse sen mukaan uusi lelu.
 2. Valitse kestävä lelu: Kissat voivat olla melko rajuja leikkiessään, joten valitse lelu, joka kestää kulutusta ja käyttöä. Varmista myös, ettei lelussa ole teräviä tai irtoavia osia, jotka voivat aiheuttaa vaaratilanteita.
 3. Tarjoa vaihtelua: Kissat pitävät vaihtelusta, joten tarjoa erilaisia leluja eri aikoina. Vaihtelu pitää kissan kiinnostuneena ja virkeänä.
 4. Kokeile eri tyyppisiä leluja: Kissan leluja on monenlaisia, kuten kieppejä, palloja, höyheniä, laserpointtereita ja äänteleviä leluja. Kokeile eri tyyppisiä leluja ja katso, mikä toimii parhaiten kissasi kanssa.

Muista myös leikkiä kissasi kanssa aktiivisesti ja valvoa sen leikkejä, jotta voit varmistaa sen turvallisuuden. Kissan lelujen avulla voit tarjota kissallesi haastetta, hauskaa ja terveellistä liikuntaa.

Onko kissan paras aktivointilelu ihminen?

Kissan paras aktivointilelu ei välttämättä ole ihminen, vaikka leikki ja yhdessäolo ovatkin tärkeitä osia kissan hyvinvoinnille. Kissan aktivointileluilla on kuitenkin oma tärkeä roolinsa kissan fyysisen ja henkisen terveyden ylläpidossa. Leikkiminen kissan kanssa auttaa lisäämään sen liikuntaa, vähentämään stressiä ja ehkäisemään käyttäytymisongelmia.

Kissan aktivointileluja on erilaisia, ja paras lelu riippuu kissan persoonallisuudesta, iästä ja lempileikeistä. Esimerkiksi aktiiviselle kissalle sopii paremmin interaktiivinen lelu, kuten kauko-ohjattava hiiri, kun taas rauhallisempi kissa voi nauttia enemmän pehmoleluista tai kissanminttuleluista. Tärkeintä on löytää kissalle sellainen lelu, joka innostaa sitä leikkimään ja pitämään hauskaa.

Uusimmat

Suositut