Paras kahviautomaatti kotiin | Vertailussa 10 parasta! (2024)

paras kahviautomaatti kotiin

Paras kahviautomaatti kotiin voi olla hankala, mutta hyvä sijoitus omaan tulevaisuuteen. Kahvinkeitto on varsin aikaa vievää ja vaivalloista hommaa, varsinkin aamuisin kiireessä. Siksi moni meistä turvautuu kahviautomaatteihin, jotka tarjoavat nopean ja helpon tavan valmistaa herkullista kahvia kotona.

Mutta mikä onkaan paras kahviautomaatti kotiin? Tarjolla on lukuisia eri malleja ja merkkejä, jotka vaihtelevat hintojen ja ominaisuuksien suhteen. Siksi päätimme tehdä perusteellisen vertailun ja testin eri kahviautomaattien välillä, jotta voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Voit myös lukea paras kahvikone ja paras kahvipapu vertailun.

Tässä artikkelissa esittelemme erilaisia kahviautomaatteja ja käymme läpi niiden ominaisuuksia ja etuja. Lisäksi testaamme ja vertailemme niitä keskenään, jotta voit tehdä mahdollisimman hyvin perustellun päätöksen oman kahviautomaatin valinnassa. Olipa sitten kyseessä espresso, cappuccino tai latte, meiltä löytyy sopiva vaihtoehto juuri sinulle.

Täysautomaattiset kahviautomaatit kotiin:

  1. Paras kahviautomaatti kotiin – Siemens TP503R09.
  2. Paras täysautomaattinen kahvikone – DeLonghi Eletta Explore.
  3. Tehokas kahvikone – Smeg BCC02FBMEU.
  4. Baristan espressokone – DeLonghi EC9155MB La Specialista Arte.
  5. Laadukas espressokeitin – Mellitta Barista TS Smart.
  6. Hyvä kahviautomaatti – Nivona CafeRomatica NICR 799.
  7. Täysautomaattinen kahvikone – Miele CM 5310 Silence.
  8. Laadukas kahviautomaatti kotiin – Miele CM 5510 Silence Rose.
  9. Integroitu kahviautomaatti – Siemens iQ700.
  10. Hyvä ja halpa kahviautomaatti – Nivona CUBE.

1. Paras kahviautomaatti kotiin: Siemens EQ.6 Plus S700

Paras kahviautomaatti kotiin

Kahvikone Siemens TP503R09 on täydellinen valinta kahvin ystäville, jotka haluavat nauttia erilaisista kahvijuomista helposti ja nopeasti. Laadukas kahvilaite valmistaa kaikki suosituimmat kahvijuomat vain yhdellä napinpainalluksella.

One Touch Double Cup -toiminnon ansiosta voit valmistaa kerralla kaksi annosta suosikkikahvijuomaasi. Lisäksi voit tallentaa omat asetuksesi, jotta saat täydellisen kahvikokemuksen juuri omien makumieltymystesi mukaan.

Automaattinen maitojärjestelmän puhdistusohjelma helpottaa kahvikoneen puhdistusta, ja intuitiivinen ohjaus tekee kahvin nauttimisesta vaivatonta. iAroma-järjestelmä yhdistää eri elementit, jotta kahvi maistuu aina täydelliseltä.

Siemens TP503R09 on helppokäyttöinen ja huolto onnistuu helposti integroitujen automaattisten huolto-ohjelmien avulla. Tämä kahvikone on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta kahvista helposti ja vaivattomasti.

2. Paras täysautomaattinen kahvikone: DeLonghi Eletta Explore

Paras täysautomaattinen kahvikone

Vertailumme paras täysautomaattinen kahvikone on ehdottomasti DeLonghi Eletta Explore. Olitpa intohimoinen kahvin ystävä kotona tai toimistossa, tämä huippulaadukas kahvikone tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevan kokemuksen. DeLonghi Eletta Explore ECAM450.86.T -kahvikone yhdistää tyylikkään muotoilun ja monipuolisuuden tarjoten yli 50 erilaista kuumaa ja kylmää kahvijuomavaihtoehtoa.

Nauti kahvin valmistuksesta vaivattomasti ja tyylikkäästi, sillä tämä kahvikone sulautuu saumattomasti sekä kotiympäristöön että työtilaan. Voit valita suosikkisi laajasta valikoimasta kuumia ja kylmiä kahvijuomia – halusitpa sitten nauttia klassisen kahvikupposen, herkullisen kuumalla maitovaahdolla höystettynä tai raikkaan jääkahvin. LatteCrema-, Lattecrema Cool- ja Cold Extraction -tekniikoiden avulla voit luoda monipuolisia kahvinautintoja, jotka hivelevät makuhermojasi.

Erityinen Cold Brew -toiminto tekee DeLonghi Eletta Explore -kahvikoneesta todella ainutlaatuisen. Voit valmistaa suosikki kylmäuutettua kahviasi napinpainalluksella, tarjoten uudenlaisen tavan nauttia kahvista. Tämä kahvikone tekee kahvinvalmistuksesta helppoa ja vaivatonta – suosikkikahvisi on aina vain yhden napinpainalluksen päässä.

Kahvinvalmistus on viety uudelle tasolle LatteCrema Hot & Cold -teknologialla, joka mahdollistaa sekä kuumien että kylmien kahvijuomien valmistamisen täydellisesti. 3,5 tuuman kosketusnäyttö tekee käytöstä intuitiivista ja miellyttävää. Lisäksi kahvikoneessa on Wifi-yhteys ja mobiilisovellus, jotka tarjoavat sinulle entistäkin enemmän hallintaa ja mahdollisuuksia räätälöidä kahvinautintojasi omien mieltymystesi mukaisesti.

DeLonghi Eletta Explore hyödyntää Bean Adapt Technology -tekniikkaa, joka varmistaa, että käytössäsi on aina optimaalisesti jauhettua kahvia. Näin jokainen kupillinen on täynnä rikasta makua ja aromia. Voit siis luottaa siihen, että kahvikone tarjoaa sinulle aina parhaan mahdollisen kahvinautinnon.

Tee valinta, joka tuo kahvinautintosi uudelle tasolle. DeLonghi Eletta Explore on täydellinen kumppani kaikille kahvin ystäville, jotka arvostavat huippulaatua, monipuolisuutta ja tyylikästä muotoilua. Valitse laatua ja nautintoa – valitse DeLonghi Eletta Explore.

3. Tehokas kahvikone: Smeg BCC02FBMEU

Tehokas kahvikone


Astupa ajassa taaksepäin ja nauti kahvista tyylillä Smeg BCC02FBMEU -kahvikoneen parissa. Tämä tehokas kahvi-/espressokeitin yhdistää nostalgisen 50-luvun muotoilun moderniin tekniikkaan, luoden ainutlaatuisen yhdistelmän ulkonäköä ja suorituskykyä. Smeg on tunnettu laadusta ja tyylistä, ja tämä kahvikone ei tee poikkeusta.

Kahvikoneen yksinkertainen ja houkutteleva muotoilu heijastaa 50-luvun retrohenkeä, joka on aina tyylikäs. Valittavanasi on useita eri värejä, joten voit valita juuri sen sävyn, joka sopii täydellisesti keittiösi ilmeeseen.

Erityisesti tässä mallissa korostuu sen maidonvaahdotin, joka avaa oven aitojen ja täydellisten maitovaahdoilla höystettyjen kahvinautintojen maailmaan. Saavuta täydellinen maitovaahdon kermaisuus ja nauti suosikkikahvijuomistasi uudella tasolla. Kupillinen kahvia ei ole koskaan ollut näin houkutteleva.

Tämä kahvikone tarjoaa kahvia, joka ei pelkästään näytä hyvältä, vaan maistuu myös erinomaiselta. Nauti laadukkaista kahvijuomista, joiden maku ja aromit vievät sinut makumatkalle aina ensimmäisestä hörpystä viimeiseen pisaraan saakka.

Automaattinen sammutusominaisuus ei pelkästään säästä energiaa, vaan myös huolehtii turvallisuudestasi. Voit nauttia kahvista huoletta tietäen, että kahvikone sammuu automaattisesti käytön jälkeen.

Huoltaminen on helppoa ja vaivatonta, joten voit keskittyä nauttimaan kahvista ilman ylimääräisiä huolenaiheita. Painikkeet LED-valoilla eivät ainoastaan lisää käytännöllisyyttä, vaan myös tuovat ripauksen modernia tyylikkyyttä kahvihetkiisi.

Smeg BCC02FBMEU -kahvikone on enemmän kuin pelkkä kahvikone. Se on tyylikäs lisä keittiöösi ja aito kutsu kahvinautintoihin, jotka yhdistävät menneen ajan hengen ja nykyaikaisen mukavuuden. Anna kahvin virrata ja nosta kahvinautintosi uudelle tasolle tällä ainutlaatuisella kahvikoneella.

4. Baristan espressokone: DeLonghi EC9155MB La Specialista Arte

Baristan espressokone

Astupa baristan maailmaan DeLonghi EC9155MB La Specialista Arte -espressokoneen avulla. Tämä huippuluokan espressokone on suunniteltu nauttimaan hetkestä kuuman kahvikupin äärellä. Jos arvostat aitoa kahvikokemusta ja ammattilaistasoista laatua, tämä italialaisen DeLonghin mestariteos, La Specialista Arte, tulee varmasti täyttämään kaikki odotuksesi.

Tämä espressokone ei ole vain kahvikone, se on kokonainen elämys. Koe kahvinvalmistus taitavalla otteella ja saavuta täydellinen kahvikuppi joka kerta. La Specialista Arte -koneen ansiosta voit viedä kahvinvalmistuksesi uudelle tasolle säätämällä koneen juuri sopivaksi haluamallesi kahvipapusekoitukselle.

Kahdeksan erilaista jauhatusasetusta antavat sinulle täyden hallinnan kahvin jauhamiseen. Näin voit valmistaa juuri haluamasi kokoista jauhetta, joka sopii täydellisesti valmistamiasi kahvijuomia varten. La Specialista Arte tarjoaa sinulle tarkkuutta ja monipuolisuutta kahvinvalmistukseen.

Kolme eri infuusiolämpötilatasoa mahdollistavat kahvinvalmistuksen hienosäädön aina espressosta cafe latten ja muihin suosikkikahvijuomiisi. Näin voit luoda erilaisia makuja ja vivahteita kahveihisi, täysin oman makusi mukaan.

Kruunaa kahvinautintosi täydellisellä baristapakkauksella, joka tulee mukana DeLonghi EC9155MB La Specialista Arte -espressokoneen kanssa. Saat kaiken tarvittavan, jotta voit valmistaa ammattimaisia kahvijuomia omassa keittiössäsi. Tuo baristan taitoja esiin ja hämmästytä itsesi ja vieraasi herkullisilla ja laadukkailla kahvijuomilla.

Kun haluat kokea kahvinvalmistuksen taiteen, valitse DeLonghi EC9155MB La Specialista Arte. Tämä espressokone ei pelkästään tarjoa kahvia, vaan se tarjoaa kahvikokemuksen, joka vie sinut matkalle aitojen makujen ja aromien maailmaan. Tyylikäs muotoilu yhdistettynä huippuluokan suorituskykyyn tekee tästä espressokoneesta todellisen baristan valinnan.

5. Laadukas espressokeitin: Mellitta Barista TS Smart

Laadukas espressokeitin

Koe laatukahvin taika Melitta Barista TS Smart -espressokeittimellä. Tämä korkealaatuinen kahvinvalmistaja on suunniteltu vaativille kahvinautiskelijoille, jotka arvostavat älykkyyttä ja monipuolisuutta. Melitta on valmistajana takuu laadusta, ja tämä espressokeitin ei jätä sinua kylmäksi.

Hopeinen väri ja moderni muotoilu tekevät tästä espressokeittimestä paitsi toiminnallisesti loistavan myös silmiä hivelevän tyylikkään. Melitta Barista TS Smart sopii saumattomasti keittiöösi, tuoden siihen ripauksen eleganttia ilmettä.

Tämä älykäs kahvikone tarjoaa sinulle laajan valikoiman käytettäviä kahvityyppejä: voit valmistaa perinteistä jauhettua kahvia tai käyttää tuoreita kahvipapuja, jolloin voit nauttia entistä tuoreemmasta kahvista. Värinäytöllä varustettu käyttöliittymä tekee kahvinvalmistuksesta helppoa ja miellyttävää.

Automaattinen maitoletku järjestelmä takaa täydellisen maitovaahdon ilman vaivaa. Voit nauttia maitopohjaisista juomista, kuten cappuccinoista ja lattesta, juuri niin kuin haluat.

Teräksiset terät takaavat jauhamisen laadun ja kestävyyden, varmistaen joka kerta täydellisen kahvijauheen valmistamiseen.

Melitta Barista TS Smart -espressokeitin on enemmän kuin pelkkä kahvinvalmistaja. Se on kahvinautintojen monipuolinen maailma, jossa voit valita jopa 21 erilaisen kahvijuoman väliltä. Voit nauttia kaksi maitopohjaista juomaa samanaikaisesti, ja kaksi erillistä papusäiliötä mahdollistavat erilaisten papujen käytön eri juomiin. Voit jopa luoda omia reseptejäsi ja tallentaa ne kahvikoneen muistiin.

Kahvin ystävät arvostavat varmasti myös 8 käyttäjäprofiilia, jotka mahdollistavat yksilöllisen valikon luomisen jokaiselle perheenjäsenelle tai vieraille. Kahvin valmistaminen ei ole koskaan ollut näin personoitua ja helppoa.

Kun kaipaat huippulaatuista kahvia yhdistettynä älykkäisiin ominaisuuksiin, Melitta Barista TS Smart -espressokeitin on valintasi. Tyylikäs, monipuolinen ja helppokäyttöinen – tämä espressokeitin tuo kahvinvalmistuksesi uudelle tasolle.

6. Hyvä kahviautomaatti: Nivona CafeRomatica NICR 799

hyvä kahviautomaatti

Nivonan Series 7 -kahvikonesarjaan on lisätty uusia malleja, joissa on moderni muotoilu, käyttö on entistä mukavampaa ja mukana on ennen näkemättömiä ominaisuuksia. Tässä upeassa täysautomaattisessa kahvikoneessa on mahdollisuus valmistaa kaikki trendikkäät kahvijuomat napin painalluksella, kuten espressosta, mustasta kahvista, cappuccinosta ja latte macchiato -juomista.

Voit säätää juomien makua, kahvin vahvuutta, annoskokoa, maidon koostumusta ja kahvin lämpötilaa yksilöllisen makusi mukaan. Voit myös tallentaa jopa 5 henkilökohtaista reseptiä käyttämällä ”My Coffee” -toimintoa. ”Aroma Balance” -järjestelmä tarjoaa kolme erilaista aromiprofiilia: Dynamic, Constant ja Intense.

Voit valita haluamasi profiilin mukaan, ja vesi valuu kahvin läpi eri nopeuksilla, jolloin juomasta paljastuu erilaisia makuja. Voit myös valita maidon ja kahvin lisäysjärjestyksen täydellistä cappuccinoa varten.

Moderni TFT-värinäyttö ja käyttö älysovelluksen kautta tekevät koneen käytöstä helppoa. Kahvimylly toimii hiljaisesti, ja mukana on kätevä OneTouch Spumatore -maitojärjestelmä, joka mahdollistaa maitopohjaisten juomien valmistuksen yhdellä napin painalluksella.

7. Täysautomaattinen kahvikone: Miele CM 5310 Silence

Täysautomaattinen kahvikone

Haluatko nauttia suosikki kahvijuomasi kotona aivan kuin kahvilassa? Miele ”CM 5310 Silence” kahvikone on täydellinen valinta sinulle, joka rakastat kahvia ja haluat nauttia siitä kahden hengen seurassa. Tämä täysautomaattinen kahvikone valmistaa kaksi juomaa samanaikaisesti, olipa kyseessä sitten musta kahvi tai maitopohjainen juoma, kuten cappuccino tai latte.

Kaipaatko enemmän kahvia tai sinulla on vieraita? Käytä kannutoimintoa ja valmista jopa 6 kupillista kahvia yhdellä kosketuksella. Aromatic-järjestelmä takaa täydellisen maun ja aromin jokaisella valmistetulla juomalla. Voit myös säätää kahvin vahvuuden, jauhatusasteen, juoman lämpötilan ja annoksen koon henkilökohtaisen makusi mukaan.

Automaattinen maitojärjestelmä tekee valmistusprosessista entistä helpomman – letkun voi laittaa suoraan maitotölkkiin tai mihin tahansa muuhun astiaan. Kun järjestelmää ei käytetä, letku voidaan säilyttää erillisessä lokerossa. Lisäksi kahvikoneessa on helppo huoltaa automaattisen huoltotoiminnon avulla.

Tämä Miele ”CM 5310 Silence” kahvikone on täydellinen valinta sinulle, joka haluat nauttia herkullisesta ja tuoreesta kahvista kotona ilman vaivaa. Voit valmistaa suosikkijuomasi helposti vain yhdellä napin painalluksella ja nauttia siitä täydellisesti joka kerta.

8. Laadukas kahviautomaatti kotiin: Miele CM 5510 Silence Rose

Laadukas kahviautomaatti kotiin

Miele ”CM 5510 Silence” on yksi maailman tunnetuimman kotilaitteiden valmistajan valmistamista kahvikoneista, joka on suunniteltu pariskunnille, jotka haluavat nauttia lempijuomistaan yhdessä. Kahvikone voi valmistaa kahta juomaa samanaikaisesti, olipa se sitten musta kahvi tai maitopohjainen juoma.

Kun sinulla on vieraita, voit hemmotella heitä pidemmällä kahvitauolla käyttämällä hyväksesi kahvikannullisen toimintoa. Aromatic-järjestelmä takaa rikkaan aromin, täyteläisyyden ja täydellisen juoman maun. Automaattiset integroidut huolto-ohjelmat ja tiskikonekestävät osat takaavat erittäin helpon huollon.

Voit nauttia suosituimmista kahvijuomista napin painalluksella, ja kone pystyy valmistamaan jopa kaksi kupillista latte macchiatoa samanaikaisesti. Kannu-toiminto mahdollistaa myös jopa kuuden kupillisen valmistamisen kerralla. Henkilökohtaiset käyttäjäprofiilit voivat tallentaa erilaiset juomien koot ja parametrit. Lisäksi voit säätää jauhatusastetta, jauhetun kahvin määrää, juoman lämpötilaa ja annoksen kokoa henkilökohtaisen makusi mukaan.

Automaattinen maitojärjestelmä on erittäin kätevä, ja letkun voi laittaa suoraan maitotölkkiin tai mihin tahansa muuhun astiaan tai säiliöön. Järjestelmän huuhteluohjelma tekee siitä entistä helpomman käyttää. Kahvikoneen automaattisuus takaa sen, että se on erittäin helppo huoltaa.

9. Integroitu kahviautomaatti: Siemens iQ700

Integroitu kahviautomaatti

Siemens iQ700 on integroitu kahviautomaatti, joka tarjoaa ensiluokkaisen kahvinautinnon kotikeittiössäsi. Tämä tyylikäs laite on suunniteltu käyttämään sekä jauhettua kahvia että tuoreita kahvipapuja, jotta voit nauttia suosikkikahvistasi juuri haluamallasi tavalla.

Automaatin käyttö on helppoa ja intuitiivista sen selkeän värinäytön avulla. Automaattinen maitoletku järjestelmä varmistaa vaahdotetun maidon täydellisen koostumuksen jokaisella valmistuskerralla. Terien keraaminen rakenne takaa kestävyyden ja laadun.

Voit luoda ja tallentaa jopa kahdeksan omaa kahvireseptiäsi, jotta saat juuri haluamaasi makuelämystä joka kerta. Tehokas 1600 W:n moottori ja 19 BAR:n vesipumpun paine varmistavat täydellisen uuttamisen ja aromin vapautumisen jokaisessa kupillisessa.

Siemens iQ700:n kompakti muotoilu sopii saumattomasti keittiöösi. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan aloittamiseen, mukaan lukien jauhetun kahvin ja kahvipapuja. Lisäksi älykäs sovellus antaa sinulle mahdollisuuden hallita ja seurata automaattia helposti älypuhelimellasi.

10. Hyvä ja halpa kahviautomaatti: Nivona CUBE

Hyvä ja halpa kahviautomaatti

Etsitkö hyvää ja taloudellista ratkaisua täydellisen kahvin valmistamiseen kotona? Tutustu Nivona CUBE -kahviautomaattiin, joka tarjoaa tinkimätöntä laatua edulliseen hintaan. Tämä kompakti ja tyylikäs laite on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen vaivatonta kahvinautintoa päivittäin.

Nivona CUBE hyödyntää sekä jauhettua kahvia että tuoreita kahvipapuja, joten voit nauttia suosikkikahvistasi juuri sellaisena kuin haluat. Vaikka laitteessa ei ole näyttöä, sen käyttö on silti helppoa ja intuitiivista, ja voit luottaa siihen, että saat aina tasalaatuista kahvia.

Maidonvaahdottimen puuttuminen ei ole ongelma, sillä voit helposti vaahtoittaa maidon erillisellä vaahtoittimella tai valita maidonvaahtoon lisävarusteita tarjoavan version. Terien teräsrakenne varmistaa kestävyyden ja laadun jokaisella valmistuskerralla.

1455 W:n voimakas moottori ja 15 BAR:n vesipumpun paine takaavat täydellisen uuttamisen ja aromin vapautumisen jokaisessa kupillisessa. Laite on valmistettu laadukkaista materiaaleista Kiinassa, mutta se tarjoaa silti luotettavan suorituskyvyn ja kestävyyden.

Nivona CUBE -kahviautomaatti on kompakti ja tilaa säästävä ratkaisu, joka sopii täydellisesti erilaisiin keittiöihin. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan aloittamiseen, mukaan lukien jauhetun kahvin ja kahvipavut.

Kahviautomaatti kokemuksia

Haastattelin kolmea kahvin ystävää, jotka ovat investoineet omaan kahviautomaattiin. Kristian, 34, Espoosta, Christoffer, 29, Turusta, ja Anna, 25, Helsingistä, ovat kaikki ylpeitä kahvikoneistaan, joita he eivät voisi kuvitella enää elämästään ilman. Nyt he kertovat heidän omia kahviautomaatti kokemuksia.

Kristian, joka on vaativan työnsä vuoksi kahvin suurkuluttaja, hankki De’Longhi PrimaDonna Soul -kahviautomaatin. Hän valitsi tämän tietyn kahvikoneen, koska se mahdollistaa erittäin tarkan kahvien valmistamisen. Kristian on tyytyväinen siihen, että hän voi valita erilaisia kahvilaatuja ja valmistaa niitä eri tavoin. Hän käyttää usein myös erilaisia maitovaahdotinlisävarusteita, joita hän tilasi kahvikoneen mukana.

Christoffer, joka on pienyrityksen omistaja, päätyi Nivona CafeRomatica NICR 799 -kahvikoneeseen. Christoffer arvostaa Nivona CafeRomatica -kahvikoneen modernia ulkonäköä ja sitä, että kone valmistaa erinomaisen kahvin helposti ja nopeasti. Christoffer sanoo, että hänen työpäivänsä sujuvat paremmin, kun hän aloittaa päivänsä hyvällä kahvilla.

Anna on intohimoinen kahvin ystävä, joka hankki kotiinsa Miele CM 5510 Silence Rose -kahviautomaatin. Hän sanoo, että kone on tuonut hänen elämäänsä merkittävän muutoksen, sillä hän ei enää tarvitse käydä kahvilassa nauttiakseen herkullisesta kahvista. Anna on kuitenkin erittäin tarkka kahvin laadusta ja sanoo, että hän valitsee aina korkealaatuisen kahvin, jotta hän voi nauttia täydellisestä kupillisesta kahvia. Hän myös kertoo, miten hän rakastaa ruusunkultaista kahvikonettaan, joka on kuin pinkki kahvikone.

Kaikki kolme kahvin ystävää ovat yhtä mieltä siitä, että heidän kahviautomaattinsa ovat korvanneet kahvilakäynnit, ja he nauttivat nyt laadukkaasta kahvista aina kotonaan. He ovat kuitenkin myös varoittaneet muita kahvin ystäviä siitä, että kahviautomaattien maailma on hyvin snobistinen, eikä halpa kahvikone välttämättä ole paras vaihtoehto. He ovat investoineet omaan kahvikoneeseensa, koska he haluavat nauttia täydellisestä kupillisesta kahvia.

Uusimmat

Suositut