Paras pyörösaha (2023) | Testissä 5 käsisirkkeliä

paras pyörösaha vertailu

Paras pyörösaha eli käsisirkkeli vertailussa vertailimme eri mallit ja valitsimme testivoittajan. Olemme testanneet viisi erilaista käsisirkkelimallia ja valinneet joukosta parhaat vaihtoehdot, jotka tarjoavat suorituskykyä, luotettavuutta ja monipuolisuutta erilaisiin sahaustöihin.

Pyörösahat ovat arvokkaita työkaluja niin ammattilaisille kuin harrastajillekin, ja tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopiva vaihtoehto.

Olipa kyse sitten ammattikäytöstä tai kotiprojekteista, tämä artikkeli auttaa sinua tekemään harkitun päätöksen ja löytämään täydellisen pyörösahan.

Parhaat pyörösahat ja käsisirkkelit vertailussa:

  1. Paras pyörösaha – Bosch GKS 18 V LI SOLO.
  2. Hyvä pyörösaha – MILWAUKEE M18 BLCS66-0X.
  3. Akkukäyttöinen käsisirkkeli – DEWALT DCS570NT.
  4. Pieni käsisirkkeli – AEG 1200W 190 mm.
  5. Halpa pyörösaha – Einhell TE-CS 18 / 165-1 Li Solo.

1. Paras pyörösaha: Bosch GKS 18 V LI SOLO

Paras pyörösaha

Vertailumme paras pyörösaha on ehdottomasti Bosch GKS 18 V LI SOLO – lujatekoinen ja ammattikäyttöön suunniteltu käsipyörösaha. Tämä uniikki työkalu tarjoaa sinulle tehokkuutta ja luotettavuutta kaikissa sahauksissa. Bosch on tunnettu laadukkaista työkaluistaan, ja tämä pyörösaha ei ole poikkeus.

Pyörösahan portaattoman sahaussyvyyden säätö antaa sinulle täydellisen hallinnan sahauksen syvyydestä. Voit helposti mukauttaa sahanterän asetusta saadaksesi haluamasi leikkaussyvyyden. Lisäksi työalueesi pysyy valaistuna kirkkailla LED-valoilla, joten näet selkeästi sahauslinjan ja pystyt tarkkailemaan työtäsi tarkasti.

Bosch GKS 18 V LI SOLO -pyörösahan ergonomisesti muotoiltu kahva varmistaa turvallisen ja mukavan työskentelyn. Sen suunnittelu on tehty pitkäkestoisia työpäiviä silmällä pitäen, joten voit käyttää sitä väsymättömästi ja luottavaisin mielin. Työskentelysi on tehokasta ja ergonomista samanaikaisesti.

Sahan jalkalevy on yhteensopiva yleisimpien ohjainkiskojärjestelmien kanssa, mikä tekee tästä pyörösahasta monipuolisen työkalun erilaisten sahaustöiden suorittamiseen. Voit hyödyntää ohjainkiskoja ja saada aikaan tarkkoja ja suoria leikkauksia.

Tämän pyörösahan akun jännite on 18 V, mikä takaa riittävän tehon vaativampiinkin töihin. Tyhjäkäyntikierrosluku on 3 400 rpm, mikä tarkoittaa nopeaa ja tehokasta sahausta. Sahanterän halkaisija on 165 mm ja reiän halkaisija 20 mm, joten voit käyttää yleisiä sahanteriä tämän pyörösahan kanssa.

Melutaso on rajoitettu 80 dB(A):han, mikä tarkoittaa, että voit työskennellä melko hiljaisessa ympäristössä verrattuna muihin pyörösahoihin. Tämä tekee työskentelystäsi miellyttävämpää ja vähemmän häiritsevää.

Pyörösahan paino akun kanssa on 4,1 kg, mikä tekee siitä kevyen ja helppokäyttöisen. Voit liikuttaa sitä helposti ja tarkasti eri työskentelypaikoilla ilman suurta rasitusta.

2. Hyvä pyörösaha: MILWAUKEE M18 BLCS66-0X

Hyvä pyörösaha

Jos haussa on hyvä pyörösaha on MILWAUKEE M18 BLCS66-0X pyörösaha loistava valinta. Tämä työkalu tarjoaa sinulle tehokkuutta ja kestävyyttä kaikissa sahaustöissä. MILWAUKEE on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista työkaluistaan, ja tämä pyörösaha ei ole poikkeus.

Pyörösahan 190 mm terä leikkaa jopa 66 mm syvyydeltä, mikä tarkoittaa, että voit helposti sahata kolmen 19 mm OSB-levyn läpi saavuttaen halutun tuloksen. Tämä sahauskapasiteetti tekee tästä pyörösahasta erinomaisen valinnan erilaisiin rakennus- ja puusepäntyöprojekteihin.

REDLINK™-ylikuormitussuoja työkalulle ja akulle takaa luokkansa parhaan kestävyyden. Voit luottaa siihen, että pyörösaha suoriutuu haastavistakin töistä kestävyyden ja luotettavuuden ansiosta. Tämä ominaisuus auttaa suojaamaan työkalua ylikuormitukselta ja varmistaa sen pitkäikäisyyden.

REDLITHIUM-ION-akun vertaansa vailla oleva rakenne, elektroniikka ja tasainen suorituskyky takaavat pidemmän käyttöajan. Voit hyödyntää akun kapasiteettia täysimääräisesti ja saada enemmän irti työskentelystäsi. Tämä tarkoittaa vähemmän keskeytyksiä akun lataamisen suhteen ja enemmän tehokasta työskentelyaikaa.

Kestävä metallikoukku helpottaa pyörösahan käsittelyä ja parantaa työskentelyn turvallisuutta. Voit ripustaa työkalun kätevästi valmiiksi määriteltyyn paikkaan ja pitää sen helposti saatavilla. Tämä ominaisuus parantaa työn sujuvuutta ja vähentää epäjärjestystä työskentelyalueella.

Mukana tuleva imuadapteri sopii kaikkiin Milwaukee®-pölynkerääjiin. Voit yhdistää pyörösahan pölynkerääjään ja pitää työpisteesi puhtaana. Pölyn poisto tehostaa näkyvyyttäsi työskentelyssä ja parantaa työturvallisuutta.

3. Akkukäyttöinen käsisirkkeli: DEWALT DCS570NT

Akkukäyttöinen käsisirkkeli

Jos haussa on akkukäyttöinen käsisirkkeli on DEWALT DCS570NT pyörösaha tehokas ja monipuolinen työkalu, joka tarjoaa helppokäyttöisyyttä ja suorituskykyä erilaisiin sahaustöihin. Tämä uniikki pyörösaha on osa Dewaltin XR 18V -sarjaa, joten voit odottaa luotettavaa ja kestävää työkalua.

Pyörösahan 18 V jännite takaa riittävän tehon ja liikkuvuuden eri työskentelykohteissa. Voit käyttää tätä työkalua ilman huolta virtajohtojen rajoituksista, mikä lisää työskentelyvapautta.

Pyörösahan 184 mm terä ja kierrosnopeus jopa 5500 kierr./min tarjoavat nopeaa ja tarkkaa sahausta erilaisille materiaaleille. Voit luottaa sahaustulokseen, joka on siisti ja ammattimainen. Terän halkaisija tekee tästä pyörösahasta sopivan moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Jiirikulman säätäminen on helppoa, ja voit asettaa sen enintään 57° astetta tarpeidesi mukaan. Tämä ominaisuus antaa sinulle joustavuutta sahausten kulmien asettelussa, jolloin voit saavuttaa haluamasi lopputuloksen.

Pyörösahan leikkuusyvyys on enintään 64 mm, mikä mahdollistaa leikkaukset eri paksuisille materiaaleille. Voit käyttää tätä työkalua monenlaisissa projekteissa, oli kyse sitten puutyöstä tai rakennustöistä.

DEWALT DCS570NT pyörösaha sisältää kätevän laukun, joka helpottaa työkalun säilyttämistä ja kuljettamista. Voit pitää työkalun ja sen tarvikkeet järjestyksessä ja suojattuna käyttöpaikasta toiseen siirtymisen aikana.

DEWALT on tunnettu laadukkaista ja kestävistä työkaluistaan, ja tämä pyörösaha ei tee poikkeusta. Se tarjoaa helppokäyttöisyyttä, suorituskykyä ja monipuolisuutta ammattilaisten ja harrastajien tarpeisiin. Olipa kyse sitten rakennusprojektista tai puutyöstä, DEWALT DCS570NT pyörösaha on luotettava valinta.

4. Pieni käsisirkkeli: AEG 1200W 190 mm

Pieni käsisirkkeli

Jos haussa on pieni käsisirkkeli on AEG pyörösaha hyvä valinta. Tämä tehokas pyörösaha on varustettu lukuisilla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä luotettavan ja helppokäyttöisen valinnan erilaisiin sahaustöihin.

Pyörösahan tehokas 1200 W moottori ja 190 mm halkaisijan terä takaavat tehokkaan sahauksen eri materiaaleille. Voit käsitellä puuta ja muita materiaaleja vaivattomasti ja saavuttaa haluamasi lopputuloksen. Terän halkaisija mahdollistaa monipuolisen käytön eri projekteissa.

Maksimisahaussyvyys on 64 mm, mikä tarkoittaa, että voit tehdä syviä leikkauksia vaativammissa työkohteissa. Lisäksi viistekapasiteetti 0-45° antaa sinulle mahdollisuuden sahata kulmissa ja luoda haluamiasi viisteitä.

Pyörösahasta löytyy käyttöä helpottavat suuret vivut, jotka tekevät työskentelystä ergonomista ja intuitiivista. Soft-grip kahva tarjoaa mukavan otteen ja vähentää väsymystä pitkäaikaisessa käytössä. Kestävä teräskenkä ja valettu suojus takaavat työkalun kestävyyden ja suojaavat sitä iskuilta ja kulumiselta.

Pölynpoistoportti ohjaa pölyt pois työstettävältä alueelta, pitäen työpisteesi siistinä ja näkyvyyden selkeänä. Voit keskittyä sahaukseen ilman häiritsevää pölyä ja jätettä ympärilläsi.

Paketti sisältää 2 metrin johto, syvyysrajoittimen ja 24 hampaisen kovametalliterän, joten voit aloittaa työskentelyn heti. Sinun ei tarvitse hankkia lisävarusteita erikseen, vaan kaikki tarvittava on valmiina.

AEG pyörösahan kuormittamaton nopeus on säädettävissä välillä 0 – 5000 r/min, jolloin voit mukauttaa nopeuden eri materiaaleille ja sahaustöille. Maksimaalinen sahaussyvyys 45° kulmassa on 47 mm ja 90° kulmassa 62 mm, joten voit tehdä erilaisia leikkauksia ja sovittaa ne projektiisi tarpeiden mukaan.

5. Halpa pyörösaha: Einhell TE-CS 18 / 165-1 Li Solo

Halpa pyörösaha

Jos haussa on halpa pyörösaha on Einhell käsisirkkeli TE-CS 18 / 165-1 Li Solo erittäin kätevä ja monipuolinen akkukäyttöinen käsipyörösaha, joka kuuluu Einhell Power X-Change -perheeseen.

Käsipyörösahan säätäminen on tehty helpoksi, eikä siihen tarvita erillisiä työkaluja. Voit säätää sahaussyvyyden ja kallistuskulman vaivatta, mikä mahdollistaa monipuolisen käytön eri työskentelykohteissa. Näin voit räätälöidä sahauksen tarpeidesi mukaan ja saada haluamasi lopputuloksen.

Tämä käsisirkkeli on varustettu LED-valoilla, jotka valaisevat työalueen selkeästi. Voit nähdä työstettävän materiaalin tarkasti ja saada paremman näkyvyyden sahauksen aikana. Lisäksi purunpoistoliitin auttaa pitämään työalueen puhtaana ja järjestettynä.

Käsisirkkeliin voidaan käyttää sekä 10 mm, 16 mm että 20 mm sahanteriä, joten sinulla on valinnanvaraa erilaisten sahaustöiden suorittamiseen. Voit käyttää sopivaa sahanterää projektisi vaatimusten mukaisesti ja saada tarkat ja siistit leikkaukset.

Joutokäyntikierrosluku on 4200 rpm, mikä tarjoaa riittävän tehon ja nopeuden sahaukseen eri materiaaleille. Voit luottaa tehokkaaseen suorituskykyyn ja saada aikaan ammattimaisia tuloksia.

Leikkaussyvyys 90° kulmassa on 48 mm ja 45° kulmassa 32 mm, joten voit tehdä erilaisia leikkauksia ja sovittaa ne projektiisi tarpeiden mukaan. Sahanterän halkaisija on 165 mm, hampaita 18, ja se on yhteensopiva istukan halkaisijoiden 10 mm, 16 mm ja 20 mm kanssa.

Tämä Einhell käsisirkkeli toimii parhaiten 18V / 6 Ah PXC-akulla, joka tarjoaa tarvittavan tehon ja keston pitkäkestoiseen käyttöön. Akkutoimisuus mahdollistaa työskentelyn paikoissa, joissa ei ole saatavilla sähköliitäntää, ja antaa sinulle liikkumavapautta eri työkohteissa.

Näin valitset parhaan käsisirkkelin

Käsisirkkeli on monipuolinen työkalu, joka tarjoaa tehokkaan ja tarkan sahauksen erilaisille materiaaleille. Olitpa sitten ammattilainen tai harrastaja, hyvin valittu käsisirkkeli voi tehdä sahaustöistäsi sujuvampia ja tuottavampia. Mutta miten valita paras käsisirkkeli omiin tarpeisiisi?

  • Teho ja nopeus: Käsisirkkelin tehokkuus ja nopeus vaikuttavat suoraan sen suorituskykyyn. Valitse sirkkeli, joka tarjoaa riittävän tehon ja kierrosnopeuden käyttämillesi materiaaleille. Tehokkaampi moottori ja korkeampi kierrosnopeus mahdollistavat nopean ja tarkan sahauksen eri materiaaleille.
  • Sahaussyvyys ja jiirikulmat: Tarkista käsisirkkelin sahaussyvyyden ja jiirikulmien säätömahdollisuudet. Sahaussyvyyden säätö antaa sinulle joustavuutta erilaisten leikkausten tekemiseen, kun taas jiirikulman säätö mahdollistaa viistosahaukset. Valitse sirkkeli, jossa on riittävä sahaussyvyys ja säädettävät jiirikulmat tarpeisiisi sopiviksi.
  • Käyttömukavuus ja turvallisuus: Käsisirkkelin käyttömukavuus on otettava huomioon, varsinkin pitkäkestoisissa töissä. Ergonomisesti muotoiltu kahva, hyvä tasapaino ja matala tärinätaso tekevät käsisirkkelin käytöstä miellyttävämpää. Lisäksi tarkista, että sirkkelissä on turvallisuustoiminnot, kuten kahvasuojus ja lukitusmekanismi, jotka varmistavat turvallisen käytön.
  • Terän vaihto ja yhteensopivuus: Käsisirkkelin terän vaihto tulisi olla helppoa ja nopeaa. Valitse malli, jossa on kätevä teränvaihtojärjestelmä, joka säästää aikaa ja vaivaa. Lisäksi tarkista, että käsisirkkeli on yhteensopiva erilaisten terien kanssa, jotta voit käyttää sitä eri sahaustöissä.
  • Laatu ja kestävyys: Satsaa käsisirkkeliin, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tarjoaa kestävyyttä. Laadukas käsisirkkeli kestää pitkään ja tarjoaa luotettavaa suorituskykyä.

Pyörösaha vai jiirisaha?

Kun tulee aika hankkia uusi saha työkaluvalikoimaasi, saatat törmätä kysymykseen: pyörösaha vai jiirisaha? Molemmat työkalut ovat erinomaisia sahaustöissä, mutta niillä on erilaisia ominaisuuksia ja soveltuvuuksia eri käyttötarkoituksiin. Alapuolella tutustumme pyörösahoihin ja jiirisahoihin, jotta voit tehdä paremman päätöksen omiin tarpeisiisi sopivan työkalun valinnassa.

Pyörösaha

Pyörösaha on monipuolinen työkalu, joka soveltuu erilaisten materiaalien, kuten puun, muovin ja metallin, sahaukseen. Se on varustettu pyörivällä terällä, joka leikkaa materiaalia suoraan alaspäin. Pyörösahat ovat erinomaisia pitkien ja suorien leikkausten tekemiseen. Ne ovat myös hyviä pystysuoraan sahaukseen ja leikkausten tekemiseen eri kulmissa.

Pyörösahoissa on yleensä säädettävä leikkaussyvyys, joka mahdollistaa erilaisten paksuuksien sahaamisen. Ne ovat myös saatavilla eri teräkokoja ja tehokkuustasoja, joten voit valita tarpeisiisi sopivan mallin. Pyörösahat ovat erityisen hyödyllisiä rakennus- ja remontointiprojekteissa, joissa tarvitaan suoria ja pitkiä leikkauksia esimerkiksi lautojen tai levyjen sahaamiseen.

Jiirisaha

Toisaalta, jiirisaha on suunniteltu erityisesti tarkkojen kulmien leikkaamiseen. Tiesitkö, että paras jiirisaha pystyy leikkaamaan materiaalia kulmassa vaakatasoon nähden. Se mahdollistaa viistoja ja tarkkoja leikkauksia eri kulmissa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi kuvioleikkauksiin tai puusepäntyöhön. Jiirisahoja käytetään usein myös kalusteiden valmistuksessa ja viimeistellyissä puuprojekteissa.

Jiirisahat ovat yleensä varustettu kiinteällä tukijalalla ja kulmasäädöillä, joiden avulla voit asettaa halutun kulman leikkaukseen. Joissain malleissa on myös liukupöytä, joka mahdollistaa tarkemmat ja pidemmät leikkaukset. Jiirisahat voivat olla joko yhden toiminnon jiirisahoja, jotka leikkaavat vain vaakatasossa, tai monitoimisia jiirisahoja, joissa on myös kallistusominaisuus.

Pyörösaha kokemuksia

Kun kyseessä on työkalut, ei ole mitään arvokkaampaa kuin tosielämän kokemukset. Alapuolella kuulemme kolmen innokkaan harrastajan, Jaskan, Pertin ja Ollin, kokemuksia pyörösahoista. He ovat testanneet erilaisia malleja ja haluavat jakaa kanssasi innostuksensa ja kehunsa näistä tehokkaista työkaluista.

Jaskan tarina:

Jaska on pitkän linjan rakentaja ja puuseppä. Hänellä on vuosien kokemus erilaisista sahaustöistä, ja hän on testannut useita pyörösahoja uransa aikana. Jaska ei voi tarpeeksi kehua Bosch GKS 18 V LI SOLO -pyörösahaa. Hän vakuuttaa, että tämä lujatekoinen työkalu on täydellinen ammattikäyttöön. Portaaton sahaussyvyyden säätö, LED-valot ja ergonominen kahva tekevät siitä turvallisen ja väsymättömän käyttää. Jaskan mielestä tämä pyörösaha on todellinen luottokumppani jokaiseen työmaahan.

Pertin tarina:

Perti on puusepän ammatissaan ja työskentelee erilaisissa projekteissa. Hän on vannoutunut Milwaukee M18 BLCS66-0X -pyörösahan fani. Hiiliharjaton moottori ja REDLITHIUM-ION-akku takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja pidemmän käyttöajan. Pertti arvostaa myös sirkkelin kestävyyttä ja turvallisuutta. Imuadapteri pölynkerääjään pitää työalueen siistinä ja parantaa työskentelymukavuutta. Pertti suosittelee tätä pyörösahaa kaikille, jotka haluavat ammattitasoista suorituskykyä.

Ollin tarina:

Olli on kotinikkarin intohimoinen harrastaja, joka tekee omia projektejaan vapaa-ajallaan. Hän ei voisi olla tyytyväisempi DEWALT DCS570NT -pyörösahaan. Tämä akkukäyttöinen sirkkeli tarjoaa hänelle juuri sopivan tehon ja kierrosnopeuden kotikäyttöön. Olli arvostaa erityisesti sahaussyvyyden säätömahdollisuuksia ja helppokäyttöisyyttä. Hän on tehnyt monia tarkkoja leikkauksia eri materiaaleille ja on aina tyytyväinen lopputulokseen. Olli suosittelee tätä pyörösahaa kaikille harrastajille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista työkalua.

Näiden kolmen intohimoisen käyttäjän kokemukset pyörösahoista todistavat niiden arvon ja tehokkuuden erilaisissa työympäristöissä. Jaska, Pertti ja Olli vakuuttavat, että nämä pyörösahat ovat luotettavia, kestäviä ja helpottavat sahaustöitä merkittävästi. Riippumatta siitä, oletko ammattilainen tai harrastaja, nämä kokemukset antavat sinulle arvokasta tietoa, kun valitset parasta pyörösahaa omiin tarpeisiisi.

Uusimmat

Suositut