Paras 360 kamera (2024) – Vertailussa 5 parasta

Paras 360 kamera vertailu

360-kamera tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden tallentaa ja jakaa maailmaa ympärillään täysin uudenlaisella tavalla. Tarkastelemme vuoden 2024 parhaita 360-kameroita ja teemme vertailua niiden ominaisuuksista, suorituskyvystä ja käyttökokemuksista.

Parhaat 360 kamerat testissä:

  1. Insta360 X4 – Paras 360 kamera.
  2. GoPro Fusion – Hyvä 360 kamera.
  3. Insta360 X3 – Laadukas 360 kamera.
  4. Insta360 GO 3 – Edullinen 360 kamera.
  5. Insta360 X2 – Halpa 360 kamera.

1. Paras 360 kamera: Insta360 X4

Paras 360 kamera

Etsitkö täydellistä 360-kameraa? Insta360 X4 on vastaus. Tartu tilaisuuteen kokea maailma aivan uudessa valossa, sillä se tarjoaa vertaansa vailla olevaa kuvanlaatua. Upea 8K-resoluutio upottaa sinut hetkiin kuin ensimmäistä kertaa. Jokainen liikkeen pieninkin yksityiskohta ja värien vivahteet tallentuvat ennennäkemättömään tarkkuuteen.

Mutta X4 ei ole pelkkä 360-kamera. Se toimii myös uskomattoman tehokkaana toimintakamerana Single-Lens Moodissa. Nauti hämmästyttävästä 4K60fps -tarkkuudesta kuvissa, jotka ovat nyt entistäkin sulavampia. MaxView laajentaa näkökenttääsi tarjoten 170 asteen näkymän päivitettyyn 4K30fps -tilaan.

Haluatko vakaata kuvaa vaikeissakin olosuhteissa? X4:n FlowState Stabilization pitää huolen siitä, että kuvat ovat tasaisia ja laadukkaita, olipa seikkailusi kuinka hurja tahansa. Jopa kivikkoisilla teillä tai tyrskyjen keskellä, X4 selviää tehtävästä kunnialla.

Entäpä akun kesto? X4:n 2290mAh akku tarjoaa peräti 67% pidemmän käyttöajan verrattuna edelliseen malliin. Nauti tallennusajasta jopa 135 minuuttia 5.7K30fps -laadulla ja jatka seikkailuasi voimakkaammin kuin koskaan ennen.

Eikä X4 jätä sinua pulaan vedessäkään. Se on vedenkestävä aina 33 jalan (10 metrin) syvyyteen asti suoraan laatikosta otettuna. Halutessasi tallentaa vedenalaiset seikkailusi upealla 360 asteen tarkkuudella, aseta X4 näkymättömään sukelluskoteloon ja tallenna jopa 164 jalan (50 metrin) syvyydestä.

2. Hyvä 360 kamera: GoPro Fusion

Hyvä 360 kamera

Tässäpä sinulle huippuluokan 360-kamera: GoPro Fusion. Tartu hetkeen ja koe maailma aivan uudella tavalla – joka suunnasta ja ilman rajoja. Kutsu kaikki mukaan kokemaan hetki kanssasi.

Taltioi uskomattomia näkymiä joka suuntaan hämmästyttävän laadukkaasti. Ikuista upea ääni ympäriltäsi joka suunnasta. Ota Fusion haltuusi käyttämällä sitä hands-free -tilassa yksinkertaisilla äänikomennoilla.

Fusion tarjoaa 360 asteen toimintakameran, joka on helposti kiinnitettävissä ja tallentaa kuvaa 5.2K / 30 fps -laadulla. Kamerassa on myös vaikuttavat 18.0 megapikselin tarkkuus.

Voit jakaa tallennettuja hetkiä helposti Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksien avulla. Lisäksi Fusion kestää vettä jopa 5 metrin syvyyteen – täydellinen kumppani vedenalaisten seikkailujen tallentamiseen.

3. Laadukas 360 kamera: Insta360 X3

Laadukas 360 kamera

Tässäpä huippulaadukas 360-kamera: Insta360 X3. Tämä toimintakamera tarjoaa uskomatonta monipuolisuutta ja laatua kuvaukseen. Nauti 360 asteen näkymästä ja tallenna upeita 72 megapikselin valokuvia sekä teräväpiirtoisia 5.7K@30fps -videoita.

X3 muuttaa luovaa prosessia täysin uudella tavalla. Ensimmäisenä tallennetaan kaikki 360 astetta, ja sitten voit jälkikäteen kehystää kuvan haluamallasi tavalla Insta360-sovelluksessa. Tämä mahdollistaa rajattomat mahdollisuudet muokkaukseen ja editointiin. Tallenna elämäsi parhaat hetket, olipa kyseessä sitten jylhä aalto tai vaativa temppu.

X3:n 1800mAh akku tarjoaa käyttöaikaa jopa 81 minuuttia testattuna laboratorio-olosuhteissa 5.7K@30fps -tilassa. Kevyt 180 gramman paino tekee kameran käytöstä vaivatonta ja helppoa.

Kiinnitä kamera, aloita tallennus ja anna luovuutesi lentää Insta360-sovelluksessa. 360-tallennuksen ansiosta voit muuntaa Instagram-julkaisun 4:5 -muodosta TikTok-videoksi yhdellä napautuksella säilyttäen laadun täysin.

4. Edullinen 360 kamera: Insta360 GO 3

Edullinen 360 kamera

Insta360 GO 3 on kompakti ja kestävä 360-kamera, joka tarjoaa tehokasta suorituskykyä pienessä koossa. Voit käyttää sitä ensimmäisen persoonan näkymän videoihin käsiä vapaana tai kiinnittää sen minne tahansa monipuolisten lisävarusteiden avulla.

Kameran avulla voit luoda ainutlaatuisia ja luovia videoita ilman isompien kameroiden tuomaa hankaluutta. GO 3:ssa on parannettu akunkesto, uusi Action Pod ja muita päivitettyjä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan aktiivisille kuvaajille.

Sen kevyt ja kannettava muotoilu tekee siitä helppokäyttöisen ja mukavan kuljettaa mukana kaikkialla. Magneettinen kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa sen kiinnittämisen monenlaisiin kohteisiin nopeasti ja helposti. Laadukas 2.7K-resoluutioinen käsiä vapaana POV-kuvaus antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa vaikuttavia videoita mistä tahansa näkökulmasta.

Monikäyttöinen Action Pod tarjoaa kätevän tavan hallita kameraa ja käyttää sen ominaisuuksia. Se sisältää kääntyvän kosketusnäytön, joka tekee käytöstä helppoa ja intuitiivista. Action Podilla voit tallentaa jopa 170 minuuttia videota yhdellä latauksella.

FlowState-stabilointi ja 360 Horizon Lock varmistavat, että videosi ovat aina tasaisia ja vakaasti suunnattuja. Lisäksi kamera on vedenkestävä jopa 5 metriin asti, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vesiurheilun harrastajille. Ääniohjaus 2.0 mahdollistaa kameran käytön kätevästi äänikomentojen avulla, mikä tekee käytöstä entistä helpompaa ja vaivattomampaa.

5. Halpa 360 kamera: Insta360 X2

Halpa 360 kamera

Tutustu Insta360 X2:een – edulliseen ja monipuoliseen 360-kameraan, joka tarjoaa laadukasta suorituskykyä pienellä budjetilla. Tämä toimintakamera tallentaa vaikuttavaa 5.7K-resoluutiota ja on helposti kiinnitettävissä mihin tahansa kohteeseen.

X2:ssa on kaksi synkronoitua laajakulmalinssiä, jotka takaavat koko sfäärin kattavan näkymän ympäristöstäsi. Voit tallentaa seikkailusi microSD-kortille ja jakaa ne helposti langattoman Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyden avulla.

Laadukkaat linssit ja elektroninen FlowState-kuvanvakain varmistavat, että tallentamasi videot ovat teräviä ja vakaata katsottavaa. LCD-näyttö auttaa sinua näkemään tallentamasi sisällön selkeästi.

X2:n litium-ioniakku tarjoaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella, ja sen USB-C-liitäntä mahdollistaa nopean ja helpon lataamisen. Kompaktit ulkomitat ja kevyt paino tekevät siitä kätevän kantaa mukana kaikkialla seikkailuissasi.

Miten valita paras 360 kamera?

Oletko harkinnut 360-kameran hankkimista, mutta olet epävarma siitä, mikä olisi paras valinta tarpeisiisi? Ei hätää, tässä käymme läpi muutamia vinkkejä siitä, miten voit valita parhaan 360-kameran omiin käyttötarkoituksiisi.

Mieti mihin tarkoitukseen tarvitset 360-kameraa. Onko se seikkailu- ja toimintakuvaukseen vai haluatko tallentaa muistoja perheen ja ystävien kanssa? Vastaus tähän kysymykseen auttaa kaventamaan vaihtoehtoja ja löytämään kameran, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

Seuraavaksi kannattaa tarkastella kameran teknisiä ominaisuuksia. Resoluutio on erityisesti huomioitava. Mitä korkeampi resoluutio, sitä terävämpi ja yksityiskohtaisempi kuva. 5.7K tai korkeampi resoluutio tarjoaa yleensä parhaan kuvanlaadun, mutta on hyvä ottaa huomioon myös tallennustilan tarve ja laitteiden yhteensopivuus.

Kuvanvakain on toinen tärkeä ominaisuus, varsinkin jos aiot käyttää kameraa liikkeessä. Elektroninen kuvanvakain tai ”FlowState” -stabilointi auttaa vähentämään tärinää ja tuottamaan tasaisempaa kuvamateriaalia.

Muista myös tarkistaa kameran käyttöliittymä ja ohjelmisto. Helppokäyttöinen ja intuitiivinen käyttöliittymä tekee kuvaamisesta ja editoinnista miellyttävämpää ja tehokkaampaa.

Harkitse kameran hintaa ja lisävarusteita. Onko kamera budjettisi mukainen? Tarjoaako se tarpeeksi lisävarusteita, kuten erilaisia kiinnikkeitä ja suojakuoria, jotta voit hyödyntää sitä monipuolisesti erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa?

360 kamera kokemuksia

Siiri, Pekka ja Hanna ovat jakaneet omat kokemuksensa 360-kameran käytöstä, ja heidän tarinansa ovat täynnä kehuja ja innostusta. Katso myös paras videokamera vertailu, jos kiinnostuit normaalista videokuvaamisesta.

Siiri kertoo, että hän löysi 360-kameran käytön avulla aivan uuden tavan tallentaa ja jakaa muistojaan. ”Se on kuin olisin läsnä jokaisessa hetkessä uudelleen ja uudelleen”, hän sanoo. ”Voin tuntea tuulen tuoksun ja kuulla ympärilläni olevat äänet ikään kuin olisin siellä juuri nyt.”

Pekka puolestaan kertoo, että hän on käyttänyt 360-kameraa aktiivisesti matkoillaan ja seikkailuissaan. ”Se antaa minulle mahdollisuuden tallentaa kaikki upeat näkymät ympärilläni”, hän sanoo. ”Ja kun katson videoita jälkikäteen, tunnen olevani jälleen siellä, kokemassa kaiken uudelleen.”

Hanna on löytänyt 360-kameran käytöstä luovuuden lähteen. ”On niin paljon hauskoja tapoja hyödyntää 360-kameraa”, hän kertoo. ”Voin tehdä interaktiivisia virtuaalikierroksia tai luoda ainutlaatuisia videoita ja valokuvia, jotka erottuvat massasta.”

Uusimmat

Suositut