Paras airfryer 2024 – Vertailussa 5 parasta

Paras airfryer vertailu

Paras airfryer vertailu esittelee vuoden parhaat airfryerit, jotka tarjoavat herkullisia ja terveellisiä ruokaelämyksiä ilman sotkua ja ylimääräistä rasvaa.

Airfryerit hyödyntää ilmankiertoteknologiaa tarjotakseen rapeaa ja herkullista ruokaa ilman perinteisen uppopaistamisen haittoja. Tässä artikkelissa keskitymme vuoden 2024 parhaisiin airfryereihin, jotka ovat kategoriansa ehdottomia huippuja. Vertailumme perustuu tarkkaan tutkimukseen ja testaukseen, jotta voimme tarjota sinulle luotettavia ja objektiivisia suosituksia.

Jokainen esittelemämme airfryer on valittu sen erinomaisten ominaisuuksien ja suorituskyvyn perusteella. Vertailussa korostamme muun muassa laitteen tehokkuutta, käyttömukavuutta, monipuolisuutta ja tietysti lopputuloksen makua. Olipa kyseessä rapeat ranskalaiset perunat, mehevät kanapalat tai terveelliset vihannekset, nämä airfryerit takaavat sinulle upeita ruokahetkiä ilman syyllisyyden tunnetta.

Artikkelimme tavoitteena on tarjota sinulle täysi yleiskuva vuoden 2024 parhaista airfryereistä. Haluamme auttaa sinua tekemään viisaan valinnan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja ruoanlaittotyyliisi. Vertailumme avulla voit löytää täydellisen airfryerin, joka tekee jokaisesta ruoanlaittohetkestäsi todellisen herkkusuiden juhlan.

Vertailussa parhaat airfryerit

 1. Paras airfryer – OBH Nordica Easy Fry.
 2. Hyvä airfryer – Ninja Air Fryer Dual Zone.
 3. Edullinen airfryer – Lykke Airfryer Classic L.
 4. Laadukas airfryer – Wilfa Airfryer.
 5. Halpa airfryer – Lykke Airfryer Classic S.

1. Paras airfryer: OBH Nordica Easy Fry

Paras airfryer

Vertailumme paras airfryer on ehdottomasti OBH Nordica Easy Fry Compact Digital. Tämä ainutlaatuinen keittiön apuri tarjoaa sinulle uskomattomia ruokaelämyksiä terveellisellä twistillä.

OBH Nordica Easy Fry Compact Digital on suunniteltu helpottamaan ruoanlaittoa ja tarjoamaan sinulle monipuolisia mahdollisuuksia keittiössäsi. Sen kompakti muotoilu sopii täydellisesti pienempiin tiloihin, joten voit nauttia herkullisista ruoista ilman, että keittiösi täyttyy suurista laitteista. Tämä tyylikäs ilmafriteerauskeittimi tarjoaa käytännöllisen ja kompaktin ratkaisun niille, jotka haluavat hyödyntää airfryerin etuja ilman ylimääräistä tilan tarvetta.

Helppokäyttöisyys on yksi OBH Nordica Easy Fry Compact Digitalin vahvuuksista. Sen intuitiivinen digitaalinen näyttö ja selkeät painikkeet tekevät laitteen ohjaamisesta vaivatonta. Voit valita jopa kuusi automaattiohjelmaa, jotka on suunniteltu täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi erilaisille ruoille. Olipa kyseessä kana, ranskanperunat, vihannekset tai muu herkku, tämä airfryer tarjoaa sinulle täydellisen tasapainon rapeuden ja mehevyyden välillä.

Säädettävä lämpötila-alue 80-200 °C antaa sinulle täydellisen kontrollin ruoanlaittoprosessissa. Voit räätälöidä lämpötilan juuri haluamaksesi, jolloin voit valmistaa erilaisia ruokalajeja oman makusi mukaan. Olipa kyseessä kevyt välipala tai herkullinen ateria, OBH Nordica Easy Fry Compact Digital takaa, että jokainen ruokahetki on täynnä makua ja ravintoa.

2. Hyvä airfryer: Ninja Air Fryer Dual Zone

Hyvä airfryer


Jos haussa on hyvä airfryer Ninja Air Fryer Dual Zone 9,5 l on voimakas ja innovatiivinen keittiöapuri tarjoaa sinulle huippuluokan ominaisuuksia ja valtavan tilavuuden, jotta voit luoda herkullisia ruokaelämyksiä kotona. Valmistaudu astumaan uudenlaiseen ruoanlaittomaailmaan, joka täyttää keittiösi tuoksulla ja maulla.

Ninja Air Fryer Dual Zone 9,5 l on suunniteltu tarjoamaan sinulle uskomattomia ruokahetkiä tehokkaan suorituskyvyn avulla. Sen vaikuttava 2470 W:n teho takaa nopean ja tasaisen lämmön jakautumisen, joka on olennainen osa rapeiden ja herkullisten ruokien valmistusta. Tämä laite on valmistettu tuomaan keittiöösi ammattimaisen ilmankiertoteknologian, joka tekee ruoanlaitosta helpompaa ja maukkaampaa kuin koskaan ennen.

Ninja Air Fryer Dual Zone 9,5 l:llä on mittasuhteet, jotka varmistavat sen mahtumisen kaikenkokoisiin keittiöihin. Sen pituus on 43 cm, leveys/halkaisija 35 cm ja korkeus 33 cm, mikä tekee siitä kompaktin ja tilaa säästävän vaihtoehdon. Huolimatta kompaktista koostaan tämä ilmafriteeraaja tarjoaa valtavan 950 cl:n tilavuuden, joka antaa sinulle runsaasti tilaa valmistaa herkullisia annoksia suuremmallekin joukolle.

Ninja Air Fryer Dual Zone 9,5 l:llä voit valmistaa ruokia eri vyöhykkeillä, mikä tekee ruoanlaitosta entistä monipuolisempaa ja kätevämpää. Voit valmistaa eri ruokalajeja samanaikaisesti erillisillä säädöillä, jolloin voit nauttia erilaisista makuista ja koostumuksista yhdellä ainoalla laitteella. Tämä innovatiivinen ominaisuus mahdollistaa ruoanvalmistuksen eri vaiheiden ja ainesosien optimaalisen hallinnan.

Ninja Air Fryer Dual Zone 9,5 l on loistava valinta niille, jotka haluavat valmistaa herkullisia ja terveellisiä ruokia kotona.

3. Edullinen airfryer: Lykke Airfryer Classic L

Edullinen airfryer

Lykke Airfryer Classic L on edullinen airfryer. Tämä innovatiivinen ilmafriteeraaja tarjoaa sinulle täysin uuden tavan valmistaa friteerattuja herkkuja ilman ylimääräistä rasvaa ja sotkua. Olipa kyseessä välipalat, dipattavat tai pääruoat, tämä laite tekee niistä rapeita ulkoa ja meheviä sisältä.

Lykke Airfryer Classic L:ssä on kompakti muotoilu, mutta sen suorituskyky ei jätä sinua kylmäksi. Sen tilava 3,2 litran säiliö tarjoaa runsaasti tilaa erilaisten ruokien valmistamiseen. Tämä tarkoittaa, että voit loihtia herkullisia annoksia koko perheelle tai ystäville. Nyt voit nauttia suosikkifriteeratuistasi terveellisemmällä tavalla ilman uhrauksia maun tai rakenteen suhteen.

Lykke Airfryer Classic L:n tehokas 1300 watin moottori takaa nopean ja tasaisen ilmankierron, joka tekee ruoista täydellisen rapeita ulkoa ja meheviä sisältä. Sinulla on täysi hallinta valmistusprosessin yli, kiitos säädettävän lämpötila-alueen, joka ulottuu 80°C:sta aina 200°C:een. Voit räätälöidä lämpötilan ja ajan juuri haluamallasi tavalla, jotta saavutat täydellisen lopputuloksen jokaisella kerralla.

Lykke Airfryer Classic L on myös varustettu kätevillä ominaisuuksilla, jotka tekevät ruoanlaitosta helppoa ja turvallista. Ajastintoiminto mahdollistaa ruoan valmistuksen tarkan ajoituksen, jotta voit keskittyä muihin tehtäviin keittiössäsi. Automaattinen sammutusominaisuus varmistaa, että ruoka ei ylikypsenny eikä kärsi liiallisesta kuumennuksesta. Lisäksi ylikuumentumisen esto tarjoaa sinulle mielenrauhan ja turvallisen ruoanlaittokokemuksen.

4. Laadukas airfryer: Wilfa Airfryer

Laadukas airfryer

Jos haussa on laadukas airfyer Wilfa Airfryer on loistava valinta. Olipa kyseessä sitten herkulliset ranskanperunat, paistettu kana tai vihannekset, tämä laite saa ruoan valmistumaan täydellisesti joka kerta.

Wilfa Airfryer 3,5 litran monipuolisuus hämmästyttää sinua. Sen jopa 8 erilaista ohjelmaa tekevät ruoanlaitosta helppoa ja vaivatonta. Voit valita eri ohjelmat erilaisten ruokalajien valmistamiseen, jolloin saat aina täydellisen lopputuloksen. Ei enää tarvetta arvailla aikoja ja lämpötiloja – tämä laite tekee työn puolestasi, jotta voit keskittyä nauttimaan herkullisesta ruoasta.

Wilfa Airfryer 3,5 litran tilavuus antaa sinulle runsaasti tilaa valmistaa ruokaa sekä itsellesi että koko perheelle. Voit loihtia suuret annokset herkullisia ruokia, joissa on rapea pinta ja mehevä sisus. Sen avulla voit valmistaa herkkuja terveellisemmin, sillä ruoanlaitto tapahtuu ilman ylimääräistä rasvaa. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia suosikkiruoistasi ilman syyllisyyttä ja huolta terveellisyydestä.

Wilfa Airfryer 3,5 litran avulla voit luoda herkullisia ruokaelämyksiä kotona, jotka eivät jätä sinua kaipaamaan perinteistä rasvakeittimen tuomaa makua. Sen innovatiivinen teknologia takaa tasaisen lämmön ja ilmankierron, joka tekee ruoista täydellisen rapeita ulkopuolelta ja meheviä sisältä. Tämä laite tarjoaa sinulle täydellisen tasapainon maun ja terveyden välillä.

Wilfa Airfryer 3,5 litran avulla voit kokea ruoanlaiton uudella tavalla. Astu terveellisen ruoan maailmaan, jossa jokainen ruokahetki on täynnä makua ja nautintoa. Älä tingi mausta ja laadusta – valitse Wilfa Airfryer 3,5 litraa ja valmistaudu herkullisiin ruokaelämyksiin, jotka ilahduttavat niin sinua kuin ruokavieraitasi.

5. Halpa airfryer: Lykke Airfryer Classic S

Halpa airfryer


Airfryer Classic S on kompakti ja tehokas ilmafriteeraaja, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden valmistaa monipuolisia snackseja, dipattavia ja pääruokia helposti ja terveellisellä tavalla. Olipa kyseessä sitten herkulliset perunalastut, paistettu kala tai kasvisrullat, tämä laite tekee ruoistasi rapeita ulkoa ja meheviä sisältä – ja kaiken tämän ilman ylimääräistä öljyä!

Lykke Airfryer Classic S:ssä on kompakti koko, mutta sen suorituskyky on silti vaikuttava. Säiliön tilavuus on 1,0 litraa, mikä sopii täydellisesti pienempiin ruokamääriin tai yksittäisille annoksille. Tämä tekee laitteesta ihanteellisen valinnan yksinasuville, opiskelijoille tai pienille ruokakunnille, jotka haluavat nauttia herkullisista ja terveellisistä ruoista pienemmässä mittakaavassa.

Lykke Airfryer Classic S:n tehokas 650 watin moottori varmistaa nopean ja tasaisen ilmankierron ruoan ympärillä. Laitteen säätöaste ulottuu 90°C:sta aina 200°C:een, joten voit valita juuri haluamasi lämpötilan ruoanlaittoon. Lisäksi laitteessa on kätevä ajastintoiminto, joka mahdollistaa ruoan valmistuksen tarkan ajoituksen. Voit unohtaa ajan tarkkailun ja keskittyä muihin tehtäviin keittiössäsi.

Lykke Airfryer Classic S:ssä on myös POWER-valo, joka ilmoittaa sinulle, kun laite on päällä ja valmis käytettäväksi. Automaattinen sammutusominaisuus lisää turvallisuutta ja varmistaa, että ruoka ei ylikypsenny tai kärsi liiallisesta kuumennuksesta. Voit siis nauttia herkullisista ruoista huoletta ja keskittyä nauttimaan ruokailuhetkestä.

Lykke Airfryer Classic S on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia herkullisista ruoista terveellisemmällä tavalla. Tämä kompakti ja monipuolinen laite tarjoaa sinulle helppoa ja maukasta ruoanlaittoa ilman ylimääräistä öljyä. Astu Lykke Airfryer Classic S:n maailmaan ja valmistaudu herkullisiin ruokaelämyksiin, jotka tyydyttävät kaikki makunystyräsi.

Miten ilmafriteerauskeitin toimii?

Ilmafriteerauskeitinten salaisuus piilee niiden ainutlaatuisessa tekniikassa, joka yhdistää kuumailman ja ilmankierron. Nämä keittimet käyttävät voimakasta kuumailmapuhallusta ruoan ympärillä luodakseen friteerauksen kaltaisen vaikutuksen. Mutta miten tämä tapahtuu?

Ilmafriteerauskeittimen sisällä on voimakas lämmönlähde, yleensä sähköinen vastus tai lämpöpuhallin, joka tuottaa korkean lämpötilan. Tämä lämpö siirtyy keittimen sisällä olevaan ilmavirtaan, joka puolestaan levittää sen tasaisesti koko ruoan ympärille. Lämmön jakautuminen on tärkeää, jotta ruoka kypsyy tasaisesti ja saavuttaa rapean pinnan.

Ilman kiertäminen on avainasemassa ilmafriteerauksen onnistumisessa. Ilmafriteerauskeittimissä on sisäänrakennettu tuuletin, joka pakottaa kuumaa ilmaa kiertämään ruoan ympärillä nopeasti. Tämä voimakas ilmankierto tekee ruoasta rapeaa ulkopuolelta samalla kun se säilyttää kosteutensa sisältä. Tuloksena on herkullinen ruoka, joka on rapea ja mehevä samanaikaisesti.

Ilmafriteerauskeitinten avulla ruoka kypsyy nopeasti. Kuumailma ja tehokas ilmankierto yhdessä takaavat, että ruoka kypsyy nopeammin kuin perinteisessä uunissa tai paistinpannulla. Tämä säästää aikaa ruoanlaitossa ja tekee ilmafriteerauksesta houkuttelevan vaihtoehdon kiireisille kotikokeille.

Miten valita paras airfryer?

Airfryerit ovat tulleet jäädäkseen terveellisen ruoanlaiton maailmaan. Näiden monipuolisten keittiölaitteiden avulla voit valmistaa herkullisia ruokia, jotka ovat rapeita ulkopuolelta ja meheviä sisältä – ja kaiken tämän ilman ylimääräistä rasvaa. Toisessa paras kattila vertailussa esittelemme parhaimmat kattilat markkinoilla ruuan hauduttamiseen. Mutta miten valita paras airfryer omiin tarpeisiisi? Lue ja ota selvää!

 • Koko ja tilavuus: Airfryereitä on erikokoisia, joten on oleellista valita koko, joka sopii sinun tarpeisiisi. Jos ruoanlaitat suuremmille ryhmille tai perheelle, kannattaa harkita suurempaa tilavuutta. Pienemmät airfryerit taas sopivat yksinasuville tai pienemmille talouksille.
 • Teho: Teho vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti airfryer lämpenee ja kuinka tehokkaasti se valmistaa ruokaa. Valitse airfryer, jonka tehontarve vastaa tarpeitasi. Tehokkaampi laite voi tarjota nopeamman ja tasaisemman ruoanvalmistuksen.
 • Lämpötilan säätö: Airfryerin lämpötilan säätömahdollisuus on tärkeä ominaisuus, joka antaa sinulle hallinnan ruoanlaitossa. Valitse airfryer, jossa on säätöaste, joka vastaa tarpeitasi. Useimmat airfryerit tarjoavat lämpötilan säätöalueen 80-200 °C välillä.
 • Toiminnot ja ohjelmat: Jotkut airfryerit tarjoavat erilaisia toimintoja ja esiohjelmia, jotka helpottavat ruoanlaittoa. Esimerkiksi esiohjelmat erilaisille ruokalajeille voivat auttaa sinua saavuttamaan täydelliset tulokset ilman kokeiluja ja virittelyjä.
 • Käyttö ja puhdistus: Airfryerin käyttömukavuus ja puhdistettavuus ovat tärkeitä tekijöitä. Valitse laite, jossa on helppokäyttöiset säätimet ja selkeät ohjeet. Irrotettavat osat, kuten kori ja ritilä, helpottavat puhdistusta ja ylläpitoa.
 • Asiakasarviot ja suositukset: Ennen ostopäätöstä tutustu airfryerin asiakasarvioihin ja suosituksiin. Muiden käyttäjien kokemukset voivat antaa arvokasta tietoa laitteen suorituskyvystä ja luotettavuudesta.
 • Hintaluokka: Airfryereiden hinnat vaihtelevat, joten on hyvä asettaa budjetti ja valita laite, joka tarjoaa parhaan vastineen rahoille.

Valitsemalla airfryerin, joka vastaa tarpeitasi ja mieltymyksiäsi, voit nauttia terveellisemmistä ja herkullisemmista ruoista kotikeittiössäsi. Muista ottaa huomioon koko, tilavuus, tehon, säätömahdollisuudet, toiminnot, käyttömukavuus, puhdistettavuus, asiakasarviot ja hintaluokka tehdessäsi valintaa. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja valitse paras airfryer juuri sinulle!

Airfryer kokemuksia

Ilmafriteerauskeitin eli airfryer on noussut suosioon terveellisemmän ruoanlaiton vaihtoehtona, ja sen monipuoliset ominaisuudet houkuttelevat yhä useampia kotikokkeja. Tässä alapuolella kolme innokasta airfryerin käyttäjää, Jenna, Siiri ja Leo, jakavat omat kokemuksensa laitteesta ja kertovat, miksi heidän mielestään airfryer on ehdoton hankinta keittiöön.

Jenna on intohimoinen ruoanlaittaja ja terveellisten vaihtoehtojen tavoittelija. Hän kertoo airfryerin mullistaneen hänen ruoanlaittomaailmansa. ”Enää en tarvitse käyttää öljyä tai rasvaa ruoan valmistuksessa, mutta silti saan aikaan rapeita ja herkullisia tuloksia”, Jenna hehkuttaa. Hän on erityisen ihastunut airfryerin monipuolisuuteen ja sen tarjoamiin erilaisiin toimintoihin. ”Voin valmistaa ilman ongelmia kananpaloja, ranskanperunoita, vihanneksia ja jopa leivonnaisia. Airfryer on todella monikäyttöinen laite.”

Siiri on kiireinen uranainen, jolla on rajallinen aika ruoanlaittoon. Hän löysi airfryerin avulla ratkaisun ruoanvalmistukseen arjen kiireiden keskellä. ”Airfryer on todellinen pelastus minulle. Ruoanvalmistus on nopeaa ja vaivatonta, ja ruoka kypsyy tasaisesti ja nopeasti. Voin heittää ainekset airfryeriin, asettaa tarvittavan lämpötilan ja ajan, ja sitten voin keskittyä muihin tehtäviin samalla kun ruoka valmistuu itsestään. Säästän arvokasta aikaa, mutta en tingi ruoan mausta tai laadusta.”

Leo, joka on aina ollut suuri friteeratun ruoan ystävä, löysi airfryerin avulla terveellisemmän vaihtoehdon suosikkiruoilleen. ”En voisi olla tyytyväisempi airfryeriin. Rakastan friteerattuja ruokia, mutta en halua liiallista rasvaa ruokavaliossani. Airfryer tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. Saan edelleen herkullisen rapeita ranskanperunoita, kananpaloja ja muita suosikkiruokiani, mutta ilman rasvaa ja öljyä. Airfryer on todellinen terveellisempi vaihtoehto, josta en enää luovu.”

Uusimmat

Suositut