Paras koiran trimmeri – Vertailussa suosituimmat

paras koiran trimmeri vertailu

Vertailimme suosituimpia koiran trimmereitä markkinoilla. Koiran turkin trimmaaminen voi olla haastavaa, ja hyvän trimmerin löytäminen voi olla vaikeaa. Siksi olemme tutkineet useita eri malleja ja vertailleet niitä ominaisuuksien, suorituskyvyn, kestävyyden ja käytön helppouden perusteella.

Olipa koirasi pitkä- tai lyhytkarvainen, löydät täältä luotettavaa tietoa siitä, mikä trimmeri sopii juuri sinun koirallesi parhaiten. Joten lue eteenpäin ja löydä paras koiran trimmeri tarpeisiisi!

Parhaat koiran trimmerit

 1. Paras koiran trimmeri – Andis AGCB 2.
 2. Minitrimmeri koiralle – Clipster CuttoX.
 3. Pitkäkarvaisen koiran trimmeri – Aesculap Akkurata.
 4. Hyvä trimmeri koiralle – Andis Pro-Animal EBC.
 5. Hiljainen trimmeri koiralle – Andis Pulze ZR II.
 6. Hyvä koiratrimmeri – Aesculap Exacta GT416.

1. Paras koiran trimmeri: Andis AGCB 2

Paras koiran trimmeri

Paras koiran trimmeri on tehokas kaksinopeuksinen ja johdollinen trimmeri, joka sopii erinomaisesti myös vaativille turkeille. Terän liikkumisnopeus on 2300 spm ja 3400 spm, joten nopeus ei hidastu edes paksussa turkissa. Alhaisempi terännopeus sopii yleisimpiin trimmaustarpeisiin ja huippunopeus taas paksun turkin hoitoon.

Trimmauskoneessa on huoltovapaa ja hiljainen, hiiliharjaton 100-240 V, 50-60 Hz moottori. Trimmerissä on lukkiutuva katkaisin, joten se ei sammu kesken koiran trimmauksen. Trimmauskoneen paino on kevyt 300 g, joten se sopii käytettäväksi pitkänkin trimmaussession aikana. Terän vaihto on helppoa ja lukitusmekanismi pitää terän paikoillaan työskentelyn aikana.

Andis AGCB 2-nopeuksinen Trimmauskone on laadukas ja kestävä hankinta, joka helpottaa turkinhoitoa ja saa lemmikkisi näyttämään upealta.

2. Minitrimmeri koiralle: Clipster CuttoX

Minitrimmeri koiralle

Clipster CuttoX on täydellinen ratkaisu pienten alueiden trimmaamiseen. Tämä pienikokoinen koiran trimmauskone on erittäin näppärä käyttää ja terännopeus on noin 6000 kertaa minuutissa, joten trimmaus sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on erittäin kestävä ja tarkka, ja sen 0,3 mm leikkauspituus takaa siistin leikkausjäljen.

Clipster CuttoX on erittäin helppokäyttöinen ja sen kevyt paino tekee siitä erittäin kätevän pienien alueiden trimmaamiseen. Sen kompakti koko tekee siitä myös helppo kuljettaa mukana kaikkialle, joten voit aina pitää lemmikkisi turkin hyvässä kunnossa. Clipster CuttoX on siis ehdoton valinta kaikille, jotka haluavat huolehtia lemmikkinsä turkin trimmauksesta helposti ja vaivattomasti.

3. Pitkäkarvaisen koiran trimmeri: Aesculap Akkurata

Pitkäkarvaisen koiran trimmeri

Aesculap Akkurata on laadukas ja monipuolinen trimmeri, joka takaa nopean ja tarkan leikkauksen koirasi turkille. Terän liikkumisnopeus on uskomattomat 5700 spm, mikä tarkoittaa, että leikkaus sujuu nopeasti ja tehokkaasti.

Akun kesto on jopa 100 minuuttia yhdellä latauksella, ja latausaika on vain 60 minuuttia. Voit valita haluamasi leikkaussyvyyden kolmesta eri vaihtoehdosta (0,5 mm, 1,5 mm ja 2,5 mm) säädettävällä leikkausterällä.

Leikkausleveys on 40 mm, joten leikkaat suuremmatkin pinnat nopeasti. Aesculap Akkurata on todellinen huippulaite, joka tekee koiran trimmaamisesta helppoa ja nopeaa.

4. Hyvä trimmeri koiralle: Andis Pro-Animal EBC

Hyvä trimmeri koiralle

Andis Pro-Animal EBC on rotaatiomoottorilla varustettu trimmauskone, joka tarjoaa tehokasta ja tarkkaa leikkausta kaikille lemmikkisi turkkityypeille. Malli MBG-4 on suunniteltu kestämään vaativiakin trimmaustarpeita, ja sen 100-240 V, 50-60 Hz moottori takaa vakaan tehon kaikissa käyttöympäristöissä.

Terän liikkumisnopeus on huimat 3400 iskua minuutissa, mikä mahdollistaa nopean ja tarkan leikkaamisen ilman, että kone hidastuisi paksussakaan turkissa.

Andis Pro-Animal EBC -trimmeri on myös erittäin helppokäyttöinen. Sen ergonominen muotoilu tarkoittaa, että voit käyttää sitä mukavasti pitkiäkin aikoja. Lisäksi sen lukkiutuva katkaisin takaa sen, että kone ei sammu kesken trimmauksen.

Andis Pro-Animal EBC -trimmauskone on ammattilaistason työkalu, ja sen avulla voit trimmata lemmikkisi turkin kuin turkin nopeasti ja tehokkaasti. Koneen mukana tulee yksi terä ja teräöljy.

5. Hiljainen trimmeri koiralle: Andis Pulze ZR II

Hiljainen trimmeri koiralle

Andis Pulze ZR II on upea uutuus trimmauskoneiden maailmassa. Tämä voimakas ja monipuolinen trimmauskone sopii kaikenlaisen turkin leikkaamiseen, kuivana tai märkänä, kiitos sen 5-nopeuksisen moottorin. Sen irrotettava litium-akku kestää jopa 3 tuntia yhdellä latauksella, joka kestää vain 2 tuntia.

Vet pack -toimituspakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset: trimmauskoneen, jossa on irrotettava akku, irrotettavan 40SS UltraEdge -terän (0,25 mm), lataustelineen, adapterin ja teräöljyn.

Andis Pulze ZR II on suunniteltu käyttömukavuus mielessä. Sen käyttö on erittäin helppoa ja sen muotoilu sopii käteen täydellisesti. Tämä on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat laadukkaan trimmauskoneen, joka kestää aikaa ja on kätevä käyttää.

6. Hyvä koiratrimmeri: Aesculap Exacta GT416

Hyvä koiratrimmeri

Aesculap Exacta GT416 on todella kevyt ja hyvä koiratrimmeri painoltaan vain 120 grammaa! Tämä pieni ja tehokas trimmauskone on varustettu terän liikkumisnopeudella 5700 spm, joka leikkaa turkin tehokkaasti. Voit käyttää koneen yhdellä latauksella jopa 120 minuuttia, ja sen latausaika on vain 90 minuuttia.

Leikkaussyvyys on noin 0,5 mm ja leikkausleveys 24 mm, joka sopii täydellisesti pienille trimmausalueille. Aesculap Exacta GT416 -trimmauskoneessa on myös kätevä ja tukeva latausteline sekä 3,7 V litium-ioniakku, joka varmistaa pitkän käyttöajan jokaisella latauksella.

Miten valita paras koiran trimmeri?

Koiran turkin trimmaaminen on osa lemmikin hoitoa ja hyvinvointia. Laadukas trimmauskone tekee trimmaamisesta helpompaa ja nopeampaa, mutta valikoima erilaisia trimmereitä voi olla ylivoimainen. Lue myös parhaat koiran lelut ja paras koiran häkki. Alapuolella kerromme, miten valita paras koiratrimmeri lemmikkisi tarpeisiin.

 1. Turkin tyyppi: Pitkät, kiharat ja paksut turkit vaativat tehokkaan ja monipuolisen trimmauskoneen, kun taas lyhyet ja sileät turkit voivat pärjätä yksinkertaisemmilla trimmereillä. Valitse siis trimmauskone, joka sopii lemmikkisi turkin tyyppiin.
 2. Terän leveys ja leikkaussyvyys: Trimmauskoneiden terät vaihtelevat leveydeltään ja leikkaussyvyydeltään. Jos haluat trimmata suurempia pintoja nopeasti, leveämpi terä on hyvä valinta. Kapeampi terä taas sopii tarkempiin ja yksityiskohtaisempiin trimmaustöihin. Leikkaussyvyys vaikuttaa siihen, kuinka lyhyeksi turkkia haluat leikata.
 3. Moottorin teho: Trimmauskoneen moottorin teho vaikuttaa sen kykyyn leikata tiheitä ja paksuja turkkeja. Tehokas moottori leikkaa nopeammin ja tehokkaammin, mutta voi myös olla meluisampi ja raskaampi. Harkitse siis lemmikkisi turkin paksuutta ja trimmaustarpeita ennen moottorin tehon valintaa.
 4. Langaton vai johdollinen: Langaton trimmauskone antaa enemmän liikkumavapautta, mutta sen akku voi tyhjentyä kesken trimmauksen. Johdollinen trimmeri taas toimii luotettavasti ja tehokkaasti, mutta sen käyttö voi olla rajoitettua johtojen vuoksi. Päätä siis käyttötarpeidesi mukaan, haluatko enemmän vapautta vai varmuutta.
 5. Lisäominaisuudet: Joissakin trimmauskoneissa on lisäominaisuuksia, kuten hiljaisempi toiminta tai automaattinen terän teroitus. Nämä ominaisuudet voivat lisätä käyttömukavuutta ja trimmaustarkkuutta, mutta voivat myös nostaa hintaa. Päätä siis, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä.

Koiran trimmeri kokemuksia

Koiran trimmeri on monen koiranomistajan pelastus, kun on aika laittaa karvat kuntoon. Olemme haastatelleet kolmea koiranomistajaa, Pekkaa, Mattia ja Hannaa, ja he ovat kaikki yhtä mieltä siitä, että oikean trimmerin löytäminen on tärkeää.

Pekka kertoo, että hänellä on ollut kokemusta useista eri trimmereistä, mutta hänen suosikkinsa on Andis Pulse ZR II. Sen voimakas moottori ja irrotettava akku mahdollistavat käytön niin kuivissa kuin märissäkin olosuhteissa. Lisäksi mukana tuleva latausteline on kätevä ja helppo käyttää.

Matti puolestaan kertoo käyttävänsä Wahl Bravura -trimmeriä, joka on kevyt ja helppokäyttöinen. Sen terä on terävä ja leikkaa koiran karvan siististi ja nopeasti. Matti on erityisen tyytyväinen trimmerin käyttöaikaan, sillä yhdellä latauksella hän pystyy trimmaamaan useamman koiran.

Hanna taas kertoo käyttävänsä Aesculap Exacta GT416 -trimmeriä, joka on erittäin kevyt ja tehokas. Sen terä liikkuu nopeasti, mikä mahdollistaa nopean trimmauksen. Hanna on erityisen tyytyväinen trimmerin latausaikaan, sillä yhdellä latauksella hän pystyy trimmaamaan useita koiria.

Pitkäkarvaisen koiran trimmeri

Pitkäkarvainen koira on kaunis ja ylväs näky, mutta sen turkin ylläpito voi olla haastavaa ilman oikeanlaista työkalua. Pitkät karvat voivat takkuuntua ja muodostaa pahoja solmuja, joten niiden säännöllinen hoito on tärkeää koiran hyvinvoinnin kannalta.

Pitkäkarvaisen koiran trimmeri on siis erittäin hyödyllinen työkalu, joka helpottaa koiran turkin hoidon ja ylläpidon. Valitessaan trimmeriä pitkäkarvaisen koiran turkkiin, on kuitenkin tärkeää ottaa huomioon muutamia asioita.

Trimmerin tulee olla tehokas ja kestävä, sillä pitkät ja paksut karvat voivat olla haastavia leikata. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että trimmerin terännopeuden tulee olla riittävän suuri ja sen terän tulee olla riittävän terävä.

Trimmerin tulee myös olla käyttäjäystävällinen ja helppo käsitellä. Pitkäkarvaisen koiran turkin leikkaaminen voi olla aikaavievää, joten trimmerin tulee olla mukava käyttää pitkänkin aikaa.

Trimmerin terän tulee olla säädettävissä eri leikkaussyvyyksille, jotta se soveltuu eri pituisille karvoille. Lisäksi trimmerin terän tulee olla helppo vaihtaa, jotta sen terävyys säilyy pitkään.

Pitkäkarvaisen koiran trimmeri on siis erittäin tärkeä työkalu, joka helpottaa koiran turkin hoitoa ja ylläpitoa. Kun valitset oikeanlaisen trimmerin pitkäkarvaiselle koirallesi, voit varmistaa sen, että sen turkki pysyy kauniina ja terveenä pitkään.

Paras trimmeri villakoiralle

Jos omistat villakoiran, tiedät varmasti, kuinka haastavaa sen turkin hoito voi joskus olla. Siksi on tärkeää valita paras trimmeri villakoiralle, jotta voit varmistaa sen turkin hyvinvoinnin ja kauneuden.

Yksi parhaista trimmereistä villakoiralle on Andis AGC2 UltraEdge. Sen erittäin tehokas moottori ja terännopeus tekevät turkin leikkaamisesta helppoa ja nopeaa. Sen lisäksi, että se on helppo käyttää, se on myös erittäin kestävä ja kestävä monien vuosien käytön aikana.

Toinen suosittu vaihtoehto villakoiran trimmeriksi on Oster A6 Heavy Duty. Tämä trimmeri on erityisesti suunniteltu käsittelemään villakoiran paksua turkkia. Sen kestävä rakenne ja ergonominen muotoilu tekevät siitä helpon käsitellä pitkiä trimmaussessioita varten. Ergonominen koiranpeti on myös tärkeä, joita voit katsoa paras koiran peti vertailusta.

Jos haluat investoida vieläkin laadukkaampaan trimmeriin, voit harkita Wahl KM10-brändin hankkimista. Se on erittäin kestävä ja tarkka trimmeri, joka on suunniteltu erityisesti paksujen ja pitkien turkkien leikkaamiseen. Sen hiljainen moottori vähentää häiritsevää melua trimmauksen aikana, mikä on erityisen tärkeää arkoille villakoirille.

Villakoiran turkin hoitoon tarvitaan usein useampia kuin yksi trimmeri. Monet koiranomistajat valitsevatkin useita trimmereitä eri käyttötarkoituksiin. Yksi trimmeri saattaa olla hyvä paksujen ja pitkien karvojen leikkaamiseen, kun taas toinen sopii paremmin lyhyemmille ja hienommille karvoille.

Kaiken kaikkiaan villakoiran trimmerin valinta riippuu paljon omista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Muista ottaa huomioon trimmerin moottorin tehokkuus, terännopeus, kestävyys ja käytettävyys. Kun löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan trimmerin, voit nauttia villakoirasi kauniista ja terveestä turkista!

Uusimmat

Suositut