Paras pinnasänky (2024) – Vertailussa 7 parasta

Paras pinnasänky vertailu

Lapsen ensimmäiset vuodet ovat täynnä unohtumattomia hetkiä ja kasvun iloa. Yksi näistä merkittävistä hetkistä on pinnasängyn valinta. Pinnasänky on paikka, jossa vauva nukkuu, lepää ja kasvaa ensimmäiset elinvuotensa. Siksi sen valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.

Etsitpä sitten pinnasänkyä ensimmäiselle lapsellesi tai päivität jo olemassa olevaa sänkyä, tässä alapuolella esittelemme vertailussa seitsemän parasta vaihtoehtoa, jotka voivat auttaa varmistamaan lapsesi hyvät yöunet ja turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä.

Vertailussa parhaat pinnasängyt:

 1. Leander Linea Pinnasänky – Paras pinnasänky.
 2. Troll Pinnasänky lukas – Hyvä pinnasänky.
 3. JLY Dream Lux Dropside – Säädettävä pinnasänky.
 4. JLY Classic Pinnasänky – Pieni pinnasänky.
 5. Sebra Vauva- & Juniorisänky – Kaunis pinnasänky.
 6. Yappy Kids YappyUno Cot – Korkea pinnasänky.
 7. Hoppekids Anton – Laadukas pinnasänky.

1. Paras pinnasänky: Leander Linea Pinnasänky

Paras pinnasänky

Leander Linea Pinnasänky on ehdottomasti paras valinta pienten lasten vanhemmille. Tämä tyylikäs pinnasänky tarjoaa turvallisen ja mukavan unipaikan lapsellesi. Sängyn kompakti koko ei vie liikaa tilaa huoneessa, ja se tarjoaa monipuolisuutta kolmen eri käyttötavan avulla.

Ensinnäkin, voit käyttää Linea-pinnasänkyä korotetun pohjan ja laitojen kanssa, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon pikkuvauvalle. Tämä varmistaa, että lapsesi nukkuu turvallisesti ja mukavasti.

Kun lapsesi kasvaa ja tarvitsee enemmän tilaa, voit helposti laskea sängyn pohjaa alemmaksi. Tämä säätömahdollisuus mahdollistaa sängyn käytön lapsen kasvaessa ja tarpeiden muuttuessa.

Ja kun lapsesi on lopulta liian iso nukkumaan pinnasängyssä, ei hätää! Linea-pinnasänky voidaan muuntaa käteväksi pikkusohvaksi, mikä tekee siitä kestävän ja monikäyttöisen vaihtoehdon lastenhuoneeseen.

Sängyn mitat ovat 60 x 120 cm, mikä tekee siitä sopivan monenlaiseen tilaan ja sisustukseen. Leander Linea Pinnasänky yhdistää tyylikkään muotoilun, turvallisuuden ja monikäyttöisyyden, joten se on täydellinen valinta lapsesi unen takaamiseksi.

2. Hyvä pinnasänky: Troll Pinnasänky lukas

Hyvä pinnasänky


Troll Lukas Pinnasänky on luotettava valinta vanhemmille, jotka etsivät hyvää ja käytännöllistä pinnasänkyä lapselleen. Tämä klassinen Lukas-pinnasänky tarjoaa monipuolisuutta ja kestävyyttä, jotka tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon lapsesi nukkumiselle.

Pinnasängyn pohjaa voi säätää kolmeen eri korkeuteen, mikä mahdollistaa sen, että se kasvaa yhdessä lapsesi kanssa. Aluksi voit asettaa pohjan korkeammalle vastasyntyneelle, jotta lapsesi nukkuu turvallisesti ja lähellä. Sitten, kun lapsesi kasvaa ja tarvitsee enemmän tilaa, voit helposti säätää pohjaa alemmaksi.

Lukas-pinnasänky on myös suunniteltu sopimaan saumattomasti muihin Troll-sarjan tuotteisiin, mikä tekee lastenhuoneen sisustamisesta helppoa ja yhdenmukaista.

Troll on tunnettu korkeista laatuvaatimuksistaan, ja jokainen vaihe tuotteen valmistuksessa tarkastetaan huolellisesti. Sängyn materiaalina käytetään pääosin pohjoismaista massiivikoivua, mikä takaa kestävyyden ja laadun.

Sängyn mitat ovat 120 x 60 cm, mikä tekee siitä sopivan monenlaiseen tilaan ja tarpeisiin. Troll Lukas Pinnasänky yhdistää klassisen muotoilun, monipuolisuuden ja laadun, ja se on loistava valinta lapsesi unen takaamiseksi.

3. Säädettävä pinnasänky: JLY Dream Lux Dropside

Säädettävä pinnasänky

JLY Dream Lux Dropside on säädettävä pinnasänky, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja käytännöllisyyden täydellisesti. Tämä pinnasänky tarjoaa vanhemmille monipuolisuutta ja mukavuutta lapsensa unen takaamiseksi.

Pinnasängyn erikoisuutena on säädettävä sängynlaita, joka voidaan helposti nostaa ja laskea tarpeen mukaan. Tämä ominaisuus lisää käytännöllisyyttä ja turvallisuutta, ja se tekee siitä helpon vaihtoehdon vanhemmille.

Lisäksi sängyn pohjaa voi säätää kolmeen eri korkeuteen. Tämä mahdollistaa sen, että sänky kasvaa lapsen mukana ja sopeutuu heidän tarpeisiinsa. Aluksi voit asettaa pohjan korkeammalle vastasyntyneelle, ja kun lapsesi kasvaa ja oppii istumaan, kiipeämään ja seisomaan sängyssä, voit säätää pohjan alemmaksi turvallisuuden takaamiseksi.

Ja kun kyseessä on BabyMatexin Carpathia-patja, voit olla varma, että lapsesi nukkuu mukavasti ja tuetusti. Tämä patja tarjoaa hierontaominaisuuden, vahvistetut sivut ja ilmanvaihtolovet, jotka yhdessä takaavat miellyttävän unen lapsellesi.

JLY Dream Lux Dropside on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka yhdistää muotoilun, turvallisuuden ja mukavuuden, ja se on täydellinen valinta lapsesi hyvän unen varmistamiseksi.

4. Pieni pinnasänky: JLY Classic Pinnasänky

Pieni pinnasänky

JLY Classic Pinnasänky on ihastuttavan pienikokoinen, mutta erittäin toimiva pinnasänky, joka tarjoaa sekä kestävyyttä että ajatonta tyylikkyyttä. Tämä pinnasänky on valmistettu laadukkaasta männystä, mikä tekee siitä sekä luotettavan että kauniin vaihtoehdon lastenhuoneeseen.

Pinnasängyn klassinen muotoilu sulautuu saumattomasti monenlaisiin sisustustyyleihin, ja sen pieni koko mahdollistaa sen sijoittamisen useimpiin tiloihin. Riippumatta siitä, minkä kokoisessa huoneessa se on, JLY Classic Pinnasänky tuo mukanaan ajattoman eleganssin.

Sängynpohjan säätömahdollisuus on loistava ominaisuus, joka tekee tästä pinnasängystä erityisen monikäyttöisen. Voit helposti säätää pohjaa kolmeen eri korkeuteen, joka vastaa lapsesi kehitysvaihetta. Aluksi voit asettaa sen korkeimmalle vastasyntyneelle, jotta saat helposti nostettua ja laskettua lasta sänkyyn. Kun lapsesi kasvaa ja alkaa istua ja seisomaan, voit laskea pohjan alemmaksi turvallisuuden takaamiseksi.

JLY Classic Pinnasänky yhdistää perinteisen laadun, tyylikkään ulkonäön ja käytännöllisyyden, ja se on täydellinen valinta pienelle lapsellesi. Tämä pinnasänky takaa sekä vanhemmille että lapsille rauhalliset yöunet ja tyylikkään lisän lastenhuoneeseen.

5. Kaunis pinnasänky: Sebra Vauva- & Juniorisänky

Kaunis pinnasänky


Sebra Vauva- & Juniorisänky on kaunis ja monikäyttöinen valinta lapsesi nukkumiselle, joka kasvaa lapsen mukana tarjoten pitkäikäisen ja tyylikkään ratkaisun. Tämä ihastuttava lastensänky on suunniteltu huolellisesti ja tarjoaa useita käytännöllisiä ominaisuuksia.

Sängyssä on säädettävä pohja, joka voidaan mukauttaa sekä pituus- että korkeussuunnassa. Tämä tarkoittaa, että voit säätää sängyn sopivaksi lapsesi iän ja tarpeiden mukaan. Aluksi voit asettaa pohjan ylemmälle tasolle pienelle vauvalle, jotta voit helposti hoitaa ja nostaa lasta. Sitten, kun lapsesi kasvaa, voit laskea pohjan alemmaksi, mikä tarjoaa enemmän tilaa ja turvallisuutta.

Kun lapsesi on tarpeeksi iso nukkumaan ilman sängynlaitoja, voit helposti irrottaa ne, mikä tekee tästä sängystä erinomaisen valinnan pitkäaikaiseksi investoinniksi.

Sebra Vauva- & Juniorisänky on valmistettu FSC™-sertifioidusta puusta, joka takaa puun vastuullisen ja kestävän hankinnan. Lisäksi sänky on maalattu myrkyttömällä maalilla, joka varmistaa lapsesi turvallisen unen.

Tämä kaunis Sebra-lastensänky yhdistää tyylikkään ulkonäön, käytännöllisyyden ja ympäristöystävällisyyden, ja se on täydellinen valinta lapsesi mukavaan ja turvalliseen nukkumiseen sekä sisustukseen.

6. Korkea pinnasänky: Yappy Kids YappyUno Cot

Korkea pinnasänky

Yappy Kids YappyUno Cot on korkea pinnasänky, joka yhdistää käytännöllisyyden ja kauniin muotoilun. Tämä huolella suunniteltu pinnasänky on täydellinen valinta lapsesi unen takaamiseksi ja kodin sisustuksen täydentämiseksi.

Pinnasängyn pinta on maalattu luonnollisella, vesiliukoisella maalilla, mikä takaa sen turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden. Voit olla huoleti, että lapsesi nukkuu terveellisessä ympäristössä.

Yksi YappyUno Cotin erityispiirre on sen säädettävä rakenne. Toisen laidan voi helposti purkaa, kun lapsesi kasvaa isommaksi ja tarvitsee enemmän tilaa liikkumiseen ja itsenäisyyteen. Tämä ominaisuus tekee sängystä monikäyttöisen ja pitkäikäisen, ja se kasvaa yhdessä lapsesi kanssa.

Pinnasängyn ikäsuositus on 0 kuukautta ja ylöspäin, mikä tekee siitä sopivan vastasyntyneille ja sitä vanhemmille lapsille. Sänky on valmistettu 100 % massiivimännystä, mikä takaa sen kestävyyden ja laadun.

Yappy Kids YappyUno Cot on korkea pinnasänky, joka yhdistää turvallisuuden, tyylikkään muotoilun ja käytännöllisyyden. Se on täydellinen valinta vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapselleen korkealaatuisen ja viihtyisän unipaikan.

7. Laadukas pinnasänky: Hoppekids Anton

Laadukas pinnasänky


Hoppekids Anton on laadukas pinnasänky, joka yhdistää ajattoman tyylikkään muotoilun ja käytännöllisyyden täydellisesti. Tämä pinnasänky on suunniteltu tarjoamaan lapsellesi turvallisen ja viihtyisän nukkumisympäristön samalla kun se sulautuu saumattomasti kaikkiin lastenhuoneisiin.

Sängyn pohja on säädettävissä kahteen eri korkeuteen, mikä tekee siitä sopivan lapsen iän ja tarpeiden mukaan. Aluksi voit asettaa pohjan korkeammalle helpottaaksesi vauvan hoitamista ja nostamista sänkyyn. Kun lapsesi kasvaa ja alkaa tarvita enemmän tilaa ja itsenäisyyttä, voit laskea pohjan alemmaksi.

Yksi Antonin erityispiirre on mahdollisuus poistaa toinen sivu sängystä, kun lapsesi kasvaa isommaksi ja tarvitsee pinnasängyn tilalle lastensohvan. Tämä ominaisuus tekee sängystä monikäyttöisen ja pitkäikäisen, ja se kasvaa lapsesi mukana.

Pinnasänky on valmistettu laadukkaasta männystä ja on saanut Joutsenmerkin, mikä kertoo sen ympäristöystävällisestä valmistuksesta. Sänky on lakattu vesiliukoisella lakalla, joka ei sisällä myrkyllisiä yhdisteitä, joten voit olla varma, että lapsesi nukkuu terveellisessä ympäristössä.

Sängyn mitat ovat 81 x 129 x 69 cm, mikä tekee siitä sopivan monenlaiseen tilaan ja tarpeisiin. Hoppekids Anton on laadukas ja monipuolinen valinta lapsesi unen takaamiseksi ja lastenhuoneen sisustamiseksi tyylikkäästi.

Miten valita paras pinnasänky?

Vanhemmuus tuo mukanaan monia päätöksiä, mutta yksi tärkeimmistä on valita paras mahdollinen pinnasänky lapsellesi. Pinnasänky on paikka, jossa vauva nukkuu ja lepää ensimmäiset elinvuotensa, joten sen valinnassa on otettava huomioon monia tekijöitä. Ota nämä huomioon, kun haussa on paras pinnasänky. Lue myös paras turvaistuin vertailu, jos haussa on laadukas turvaistuin.

 • Turvallisuus: Turvallisuus on ehdottomasti ensisijainen tekijä pinnasänkyä valittaessa. Tarkista, että sänky on sertifioitu ja vastaa kaikkia turvallisuusstandardeja. Pinnasängyn tulisi olla vakaa ja tukeva, eikä siinä saa olla teräviä tai löysiä osia, jotka voivat aiheuttaa vaaraa lapselle. Myös maalien ja lakkojen tulee olla myrkyttömiä ja turvallisia.
 • Koko ja tila: Pinnasängyn koko on otettava huomioon. On varmistettava, että sänky mahtuu tilaan, johon se on tarkoitus sijoittaa. Standardikokoisia pinnasänkyjä on yleensä saatavilla, mutta myös pienempiä malleja on tarjolla, mikäli tila on rajallinen. Harkitse myös sängyn korkeutta – korkeammalla oleva pohja helpottaa vauvan nostamista ja hoitamista.
 • Kestävyys ja säädettävyys: Monet pinnasängyt on suunniteltu kasvamaan lapsen mukana. Valitsemalla säädettävän pinnasängyn voit säätää sängyn korkeutta ja poistaa sivut, kun lapsi kasvaa isommaksi ja tarvitsee enemmän tilaa. Tämä voi tehdä sängystä pitkäikäisen ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.
 • Materiaali ja ympäristöystävällisyys: Pinnasängyn materiaali voi vaihdella puusta metalliin ja muoviin. Puinen pinnasänky on yleensä suosittu valinta sen kestävyyden ja luonnollisen ulkonäön vuoksi. Tarkista, että käytetty puu on sertifioitua ja vastuullisesti hankittua. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota sängyn maalaukseen – se tulee olla vesipohjaista ja myrkytöntä.
 • Helppohoitoisuus: Kun vauva on mukana, aika on kortilla. Valitse pinnasänky, joka on helppo puhdistaa ja ylläpitää. Irrotettavat sängynpohjat ja pestävät patjansuojukset voivat olla hyödyllisiä ominaisuuksia.
 • Lisäominaisuudet: Joissain pinnasänky-malleissa on lisäominaisuuksia, kuten säilytystilaa tai liikuttamista helpottavat pyörät. Harkitse, mitkä lisäominaisuudet voisivat olla sinulle ja lapsellesi käteviä.

Pinnasänky kokemuksia

Pinnasänky on yksi niistä välttämättömistä vauvavälineistä, joka kulkee monien perheiden arjessa mukana. Tämä pieni sänky tarjoaa pienen vauvan ensimmäisen nukkumispaikan ja on paikka, jossa monet tärkeät hetket ja ensikosketukset unen maailmaan tapahtuvat. Kuuntelimme kolmen eri perheen kokemuksia pinnasängyistä, ja tässä Saaran, Villen ja Jessen tarinat, jotka he jakavat kehuvaan sävyyn.

Saara, tuore äiti, muistelee ensikosketustaan pinnasänkyyn. ”Kun odotin esikoistani, tiesin heti, että halusin hankkia laadukkaan pinnasängyn. Valitsimme kauniin ja klassisen mallin, joka sulautui täydellisesti meidän sisustukseemme. Pinnasänky toi mukanaan rauhan ja turvallisuuden tunteen vauvan ensimmäisinä kuukausina. Oli ihanaa nähdä, miten hän nukkui rauhallisesti ja mukavasti omassa sängyssään.”

Ville ja hänen vaimonsa hankkivat monikäyttöisen pinnasängyn, joka on muokkautunut heidän lapsensa kasvaessa. ”Meidän pinnasänkymme on ollut todellinen pelastus. Aluksi käytimme sitä vauvan nukuttamiseen yöaikaan, mutta sitten se muuttui päiväunipaikaksi ja myöhemmin leikkisohvaksi. Se on ollut erinomainen investointi, joka on kasvanut lapsen mukana.”

Jesse painotti ympäristöystävällisyyttä valitessaan pinnasänkyä. ”Kun valitsimme pinnasänkyä, halusimme varmistaa, että se on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Löysimme sängyn, joka oli valmistettu kierrätettävistä materiaaleista ja oli myös uudelleenkäytettävä. Se toi meille mielenrauhan tietäessämme, että olemme tehneet ympäristöystävällisen valinnan.”

Uusimmat

Suositut