Paras lihamylly | Testissä 10 parasta! (2024)

paras lihamylly kokemuksia

Paras lihamylly vertailussa esittelemme sinulle 10 parasta lihamyllyä, jotka ovat täydellisiä valintoja lihan jauhamiseen ja valmistamiseen. Lihamylly on olennainen keittiöväline, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden valmistaa tuoretta jauhelihaa, makkaroita ja muita herkullisia lihavalmisteita omassa keittiössäsi.

Olemme tutkineet ja vertailleet markkinoiden laadukkaimpia lihamyllyjä, ja valinneet juuri sinulle parhaat vaihtoehdot. Riippumatta siitä, oletko kotikokki, metsästäjä tai intohimoinen ruoanlaiton harrastaja, nämä lihamyllyt tarjoavat sinulle korkeaa suorituskykyä, monipuolisuutta ja luotettavuutta.

Valmistaudu tutustumaan näihin viiteen huippuluokan lihamyllyyn, jotka tekevät lihanvalmistuksesta helpompaa ja herkullisempaa kuin koskaan aiemmin.

Parhaat lihamyllyt vertailussa:

 1. Paras lihamylly – Landig W100.
 2. Tehokas lihamylly – Bosch MFW68660.
 3. Hyvä lihamylly – Landig Pro Star.
 4. Iso lihamylly – Bosch Compact Power.
 5. Hyvä lihamylly keittiökoneeseen – Smeg lihamylly.
 6. Hyvä ja halpa lihamylly – Bosch CompactPower lihamylly.
 7. Käsikäyttöinen lihamylly – Westmark lihamylly.
 8. Perinteinen lihamylly – Sabor Ultimate lihamylly.
 9. Edullinen lihamylly – Westmark valurauta lihamylly.
 10. Halpa lihamylly – Caso Lihamylly FW2000.

1. Paras lihamylly: Landig W100

Paras lihamylly

Tämän vertailun paras lihamylly -tittelin voittaja on ehdottomasti Landig W100 lihamylly. Tämä laite tarjoaa sinulle tehokkaan ja monipuolisen ratkaisun lihan jauhamiseen. Sen tuotto on vaikuttavat 100 kg/h, joten voit helposti käsitellä suuria määriä lihaa lyhyessä ajassa. Maksimiteho 790 wattia varmistaa tehokkaan suorituskyvyn jokaisella käyttökerralla.

Vääntömomentti 2,05 Nm takaa voimakkaan jauhatusvoiman, joka selviytyy vaativistakin lihajauhamisprojekteista. Landig W100 on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä kestävän ja hygieenisen vaihtoehdon. Rungon, syöttökaukalon, ruuvin, ruuvin rungon, terän ja reikälevyt voidaan helposti pestä astianpesukoneessa, mikä tekee puhdistuksesta nopeaa ja vaivatonta.

Reikälevyn halkaisija on 6,12 cm, mikä mahdollistaa erilaisten jauhatusasteiden valinnan, jotta voit saada haluamasi jauhatuskoon lihalle. Landig W100:ssa on tehokas WolfsHeart™-moottori, joka takaa luotettavan suorituskyvyn ja jauhamisen tasaisen tuloksen. Moottorilla on myös vaikuttava 25 vuoden takuu, mikä kertoo sen luotettavuudesta ja kestävyydestä.

Jännite on 230 V, mikä sopii useimpiin kotitalouksiin. Kompaktit mitat 393 x 178 x 350 mm takaavat, että lihamylly mahtuu helposti keittiön työtasolle tai säilytyskaappiin. Kevyt paino 8 kg tekee siitä helposti liikuteltavan ja käytettävän tarpeen mukaan. Virtajohto on irrotettava, mikä tekee käytöstä kätevää ja sallii sinun säilyttää laitteen vaivattomasti.

Landig W100 lihamylly on laadukas ja luotettava valinta, joka helpottaa lihan jauhamista ja tarjoaa erinomaisia tuloksia. Sen kestävä rakenne, tehokas moottori ja helppo puhdistettavuus tekevät siitä arvostetun työkalun ruoanlaittoon ja lihanvalmistukseen.

2. Tehokas lihamylly: Bosch MFW68660

Tehokas lihamylly

Astetta edistyneempi lihamylly on saapunut markkinoille nimittäin Bosch MFW68660. Tämä tehopakkaus tarjoaa sinulle huippuluokan jauhatuskyvyn ja lukuisia käteviä toimintoja, jotka tekevät lihan jauhamisesta helppoa ja tehokasta.

Bosch MFW68660 lihamyllyllä voit jauhaa uskomattoman nopeasti ja tehokkaasti. Sen vaikuttava jauhatusnopeus on 4,3 kg minuutissa, mikä tarkoittaa, että voit käsitellä suuria lihamääriä lyhyessä ajassa. Olipa kyseessä sitten jauheliha, makkara tai muu lihavalmiste, tämä lihamylly selviytyy tehtävästä vaivatta.

Lisäksi Bosch MFW68660:ssä on useita käteviä lisävarusteita, jotka tekevät lihamyllyn käytöstä monipuolista ja monipuolisempaa. Voit valita erilaisia jauhatuslevyjä saadaksesi halutun jauhatuskoon lihalle. Lisäksi mukana tulee erilaisia täyteputkia, joiden avulla voit luoda omia makuelämyksiäsi valmistamalla esimerkiksi kotitekoisia makkaroita.

Bosch MFW68660 lihamyllyssä on myös kätevä takaisin-toiminto, joka tulee pelastamaan tilanteen, jos mylly pysähtyy esimerkiksi liian suuren kuormituksen vuoksi. Tämä ominaisuus varmistaa sujuvan käyttökokemuksen ja estää mahdolliset haitat.

Teho on yksi Bosch MFW68660:n vahvuuksista, sillä siinä on uskomaton 2200 W:n teho. Tämä mahdollistaa vaivattoman jauhamisen ja tehokkaan suorituskyvyn kaikissa lihanvalmistustarpeissasi.

Bosch MFW68660 lihamylly on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan pitkäaikaista suorituskykyä. Sen laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistus takaavat luotettavuuden ja kestävyyden. Lisäksi sen helppo puhdistettavuus tekee käytöstä miellyttävää ja aikaa säästävää.

Kokonaisuutena Bosch MFW68660 on tehokas ja monipuolinen lihamylly, joka vastaa vaativimpiinkin tarpeisiin. Sen nopeus, lisävarusteet ja kätevät toiminnot tekevät siitä ihanteellisen työkalun ruoanlaittoon ja lihanvalmistukseen. Hanki Bosch MFW68660 ja koe uudenlainen jauhatuskokemus, joka tekee lihanvalmistuksesta nautinnollista ja vaivatonta.

3. Hyvä lihamylly: Landig Pro Star

Hyvä lihamylly

Hyvä lihamylly -tittelin sai Landig Pro Star lihamylly, joka on tehokas ja luotettava valinta, joka tarjoaa sinulle ammattimaisen jauhatuskokemuksen. Sen innovatiiviset ominaisuudet ja kestävät materiaalit tekevät siitä ihanteellisen työkalun lihan jauhamiseen kotona tai pienissä lihanvalmistusyrityksissä.

Rungon materiaalina on käytetty iskunkestävää kromattua muovia, joka varmistaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Tämä tekee Landig Pro Star lihamyllystä luotettavan kumppanin, joka kestää kovaakin käyttöä ja säilyttää ulkonäkönsä ajan mittaan.

Teho 600 W tarjoaa riittävästi voimaa tehokkaaseen jauhamiseen. Tässä lihamyllyssä on myös peruutusvaihde, joka auttaa käyttäjää selviytymään mahdollisista tukoksista tai lihamyllyn pysähtymisestä. Tämä toiminto tekee lihan jauhamisesta entistä sujuvampaa ja helppokäyttöisempää.

Landig Pro Star lihamyllyssä on suoravetoinen vahva moottori, joka takaa tasaisen ja tehokkaan suorituskyvyn. Jännite on 230 V, mikä tekee siitä yhteensopivan useimpien kotitalouksien kanssa. Voit siis nauttia vaivattomasta ja tehokkaasta lihan jauhamisesta omassa keittiössäsi.

Mitat (P x L x K) 270 x 200 x 400 mm tekevät Landig Pro Star lihamyllystä kompaktin ja helposti sijoitettavan keittiöön. Sen kevyt paino 3,7 kg mahdollistaa sen helpon liikuttamisen tarpeen mukaan.

RO-STAR lihamyllyn tuotto on vaikuttavat 90 kg/tunti, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon, kun joudut käsittelemään suuria lihamääriä lyhyessä ajassa. Syöttökaukalo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa hygieenisyyden ja helpon puhdistettavuuden.

Ruuvi on valmistettu vahvistetusta teräskierteestä ja alumiinivalusta, mikä tekee siitä kestävän ja luotettavan. Mylly ja reikälevyt ovat myös ruostumatonta terästä, mikä varmistaa niiden pitkäikäisyyden ja helpon puhdistettavuuden. Turvalukitus mahdollistaa niiden avaamisen ja puhdistuksen vaivattomasti.

4. Iso lihamylly: Bosch Compact Power

Iso lihamylly

Bosch MFW3850B CompactPower on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat monipuolisuutta ja suorituskykyä lihan jauhamisessa. Tämä lihamylly tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia ja useita lisävarusteita, jotka tekevät lihanvalmistuksesta vaivatonta ja nautinnollista.

Yksi Bosch MFW3850B CompactPowerin vahvuuksista on sen kyky seistä tukevasti älykkäiden kumijalkojen ansiosta. Tämä varmistaa vakauden käytön aikana ja estää lihamyllyn liikkumisen tai tärinän. Voit siis luottaa siihen, että lihamylly pysyy paikallaan jauhatessasi lihaa.

Tehokkuuden suhteen Bosch MFW3850B CompactPower ei jätä sinua kylmäksi. Sen jauhatuskapasiteetti on jopa 2 kg minuutissa, mikä tarkoittaa, että voit käsitellä suuria määriä lihaa lyhyessä ajassa. Teho 1800 W varmistaa vahvan ja luotettavan suorituskyvyn jokaisella käyttökerralla.

Bosch MFW3850B CompactPowerissa on myös useita lisävarusteita, jotka tekevät siitä erittäin monipuolisen lihamyllyn. Voit valita erilaisia jauhatuslevyjä, jotka mahdollistavat erilaisten jauhatusasteiden saavuttamisen. Lisäksi mukana tulee täyteputki, jonka avulla voit helposti valmistaa omia makuelämyksiäsi kotitekoisilla makkaroilla.

Laadukas suorituskyky ja monipuolisuus yhdistyvät Bosch MFW3850B CompactPowerissa. Sen korkean tehon ja lisävarusteiden ansiosta voit valmistaa erilaisia lihavalmisteita ja kokeilla erilaisia reseptejä. Olipa kyseessä sitten jauheliha, makkara tai muu lihavalmiste, tämä lihamylly selviytyy tehtävästä vaivatta.

Bosch MFW3850B CompactPower on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan pitkäaikaista suorituskykyä. Sen luotettava rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Lisäksi sen helppo puhdistettavuus tekee käytöstä miellyttävää ja säästää aikaa.

5. Hyvä lihamylly keittiökoneeseen: Smeg lihamylly

Hyvä lihamylly keittiökoneeseen

Hyvä lihamylly keittiökoneeseen on Smeg-lihamylly, joka tuo tyylikkyyttä ja monipuolisuutta ruoanlaittoon. Tämä korkealaatuinen lisävaruste sopii täydellisesti Smegin 4,8 litran keittiökoneeseen, mikä tekee siitä kätevän lisäyksen keittiötarvikkeisiisi.

Tämän Smeg-lihamyllyn metallinvärinen ulkoasu heijastaa modernia ja tyylikästä ilmettä. Sen kompaktit mitat pituudeltaan 14,6 cm, leveydeltään/halkaisijaltaan 30 cm ja korkeudeltaan 16,6 cm tekevät siitä käytännöllisen ja helppokäyttöisen.

Smeg-lihamylly keittiökoneeseen tarjoaa sinulle monipuolisuutta lihan jauhamiseen ja valmistamiseen. Voit käyttää sitä valmistamaan tuoretta jauhelihaa, makkaroita tai muita lihavalmisteita omassa keittiössäsi. Sen avulla voit valmistaa juuri haluamasi jauhatustason lihaa ja luoda makuelämyksiä omien reseptien avulla.

Lihamylly on suunniteltu sopimaan täydellisesti Smegin 4,8 litran keittiökoneeseen. Tämä mahdollistaa helpon asennuksen ja käytön yhdistämällä lihamyllyn keittiökoneeseen saumattomasti. Näin voit hyödyntää keittiökoneen voimaa ja ominaisuuksia lihanvalmistuksessa.

Smeg-lihamyllyn kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat sen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Voit luottaa siihen, että tämä lisävaruste kestää kovaa käyttöä ja säilyttää suorituskykynsä vuosien ajan. Helppo puhdistettavuus tekee käytöstä miellyttävää ja säästää aikaa ruoanlaitossa.

Hanki Smeg-lihamylly keittiökoneeseen ja avaa uusia mahdollisuuksia ruoanlaittoon. Sen tyylikäs ulkonäkö ja monipuoliset toiminnot tekevät siitä täydellisen valinnan kotikokille ja ruoanlaiton harrastajille. Lisää lihamylly keittiökoneeseesi ja valmistaudu nauttimaan herkullisista lihavalmisteista, jotka on valmistettu omassa keittiössäsi.

6. Hyvä ja halpa lihamylly: Bosch CompactPower lihamylly

Hyvä ja halpa lihamylly

Hanki nyt käyttöösi tehokas ja kompakti lihamylly, joka ei rasita kukkaroasi – Bosch CompactPower lihamylly. Tämä Bosch:n laadukas CompactPower-lihamylly tarjoaa sinulle nopean ja tehokkaan jauhamisen jopa 1,9 kiloa minuutissa. Olipa sitten kyseessä jauhelihan valmistaminen tai muiden lihaisten herkkujen luominen, tämä lihamylly tekee työstäsi vaivatonta ja nopeaa.

Eikä siinä vielä kaikki – mukana tulevilla pasta- ja piparitarvikkeilla laajennat ruoanvalmistusmahdollisuuksiasi entisestään. Valmista herkullista tuorepastaa helposti ja nopeasti käyttäen mukana tulevia pastaterälevyjä, joilla voit loihtia niin spagettia kuin tagliatelleakin. Lisäksi saat kolme erilaista keksimuottia, jotka mahdollistavat monipuolisten pikkuleipien valmistamisen.

Saat paketissa mukana reikälevyt kahdessa eri koossa (4/8mm) sekä makkarasarven, joten voit valmistaa halutessasi myös herkullisia makkaroita kotona. Näin ollen Bosch CompactPower lihamylly tarjoaa sinulle monipuolisen ja tehokkaan työkalun keittiöösi, jonka avulla voit toteuttaa ruoanlaiton intohimosi vaivatta ja ilman suuria kustannuksia.

7. Käsikäyttöinen lihamylly: Westmark lihamylly

Käsikäyttöinen lihamylly

Tutustu Westmark-lihamyllyyn, kätevään käsikäyttöiseen ratkaisuun lihan jauhamiseen kotikeittiössäsi. Tämä lihamylly tarjoaa tinkimättömän suorituskyvyn ja kestävyyden samassa paketissa. Valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja kestävästä muovista, Westmark-lihamylly on suunniteltu kestämään aikaa ja säästämään tilaa keittiössäsi.

Sen kompakti koko – 12 cm leveyttä, 15.7 cm pituutta ja 29 cm korkeutta – tekee siitä sopivan lisäyksen jokaiseen keittiöön. Vaikka se onkin käsin käytettävä, sen suorituskyky ja tehokkuus yllättävät sinut. Voit luottaa siihen, että jauhaminen on helppoa ja vaivatonta joka kerta.

Vaikka Westmark-lihamylly ei ole konepesun kestävä, sen helppo purkaminen ja puhdistaminen tekee siitä silti käytännöllisen valinnan kiireisessäkin keittiössä. Sen paino, vain 1.241 kg, tekee siitä helposti siirrettävän ja säilytettävän.

Yksinkertainen mutta tehokas, Westmark-lihamylly on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä suorituskykyä että kestävyyttä.

8. Perinteinen lihamylly: Sabor Ultimate lihamylly

Perinteinen lihamylly

Sabor Ultimate on lihamylly, joka vie sinut perinteisen ruoanvalmistuksen juurille samalla kun tarjoaa modernin otteen keittiöösi. Tämä lihamylly on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen hallinnan jauhatessa lihaa ja luomaan herkullisia makuelämyksiä, joita et voi vastustaa.

Vaikka sen ulkonäkö ja tuntuma henkivät perinteistä tyyliä, Sabor Ultimate lihamylly ei petä suorituskyvyssä. Sen mitat – 15 cm leveyttä, 21.5 cm pituutta ja 23.5 cm korkeutta – tekevät siitä käytännöllisen ja helpon käyttää, sopien täydellisesti minkä tahansa keittiön tilaan.

Vaikuttavaa on myös sen keveys – vain 0.962 kg. Voit siirtää sitä vaivattomasti ja käyttää sitä missä tahansa keittiössä tarpeidesi mukaan. Teräksinen värispesifikaatio lisää sen ulkonäköön ripauksen modernia eleganssia, mikä tekee siitä silmäänpistävän lisän keittiöösi.

Sabor Ultimate lihamylly on loistava valinta niille, jotka arvostavat sekä perinteitä että nykyaikaista käytännöllisyyttä.

9. Edullinen lihamylly: Westmark valurauta lihamylly

Edullinen lihamylly

Tutustu Westmark-valurauteen, edulliseen lihamyllyyn, joka yhdistää klassisen tyylin ja nykyaikaisen tehokkuuden. Tämä saksalaisen tuotemerkin luoma lihamylly on todellinen helmi, joka tarjoaa sinulle laadukasta suorituskykyä kohtuuhintaan.

Valmistettu korkealaatuisesta tinatusta valuraudasta, tämä lihamylly on kestävä ja luotettava valinta. Sen numero 8 koko tekee siitä sopivan monenlaiseen käyttöön kotikeittiössäsi. Puinen kahva tarjoaa mukavan otteen, kun taas muovinen suojakangas pitää pöydän naarmuuntumisen minimissä.

Liha puristetaan 4,5 mm reikälevyn läpi, antaen sinulle haluamasi jauhatusasteen ja tekstuurin joka kerta. Mukana tuleva keksipuristin lisää käyttömukavuutta, mahdollistaen neljän erimuotoisen piparin luomisen ja leikkaamisen vaivatta.

Westmark-valuraudan lihamylly on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat perinteitä, laadukasta suorituskykyä ja edullista hintaa.

10. Halpa lihamylly: Caso Lihamylly FW2000

Halpa lihamylly

Astetta enemmän voimaa ja käytännöllisyyttä keittiöön tuovana valintana esittelemme Caso Lihamyllyn FW2000. Tämä tehokas FW2000-lihamylly on suunniteltu tarjoamaan sinulle nopeaa ja tehokasta lihanjauhantaa vaivatta.

Sen voimakas 2000 watin moottori antaa sinulle valinnan kahden eri tehoasetuksen välillä sekä peruutusvaihteen, joka helpottaa tukkeutumien selvittämistä. Pääosin alumiinista valmistettuna tämä lihamylly on sekä kestävä että kevyt käyttää. Lisäksi sen syöttökaukalossa on runsaasti tilaa täyttöä varten, mikä tekee jauhamisesta sujuvaa ja vaivatonta.

Pakettiin sisältyy makkarasarvi, survin sekä kolme erikokoista reikälevyä (3 mm, 5 mm ja 8 mm), jotka mahdollistavat erilaisten jauhatusasteiden valinnan tarpeidesi mukaan. Kaikki nämä lisätarvikkeet mahtuvat kätevästi kannen alle säilöön, mikä pitää keittiösi siistinä ja järjestyksessä.

Caso Lihamylly FW2000 tarjoaa sinulle maksimaalista tehoa ja käytännöllisyyttä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä suorituskykyä että helppokäyttöisyyttä keittiössä.

Näin valitset täydellisen lihamyllyn

Lihamyllyn valitseminen voi olla haastava tehtävä, sillä markkinoilla on monia erilaisia vaihtoehtoja. Jotta voisit tehdä oikean valinnan, on oleellista tietää muutama asia ennen sen ostoa. Lue myös paras mandoliini leikkuri vertailu, jos haluat pilkkoa kasviksia ja nauttia niitä lihan kanssa. Tässä alapuolella annamme sinulle vinkkejä siitä, miten valita paras lihamylly tarpeisiisi.

Käyttötarve

Lihamyllyn käyttötarkoitus on jauhaa lihaa erilaisiin tarkoituksiin ja valmistaa herkullisia lihavalmisteita omassa kotikeittiössä.

 • Tuoreen jauhelihan valmistaminen: Lihamyllyn käyttötarkoitus on mahdollistaa tuoreen jauhelihan valmistaminen. Voit ostaa haluamaasi laadukasta lihaa ja jauhaa sen itse juuri ennen ruoanlaittoa. Tämä takaa tuoreuden, makuominaisuudet ja halutun jauhatustason lihalle. Voit valita erilaisia lihan osia ja sekoittaa niitä haluamallasi tavalla, jolloin voit räätälöidä jauhelihan omiin ruokavalio- ja makumieltymyksiisi sopivaksi.
 • Makkaran valmistus: Lihamyllyt tarjoavat myös mahdollisuuden valmistaa itse tehtyjä makkaroita. Voit käyttää lihamyllyä jauhamaan lihan ja sekoittamaan siihen haluamiasi mausteita ja muita aineksia. Tämän jälkeen voit täyttää seoksen makkaran kuoriin ja luoda omia ainutlaatuisia makuyhdistelmiä. Kotitekoiset makkarat tarjoavat tuoreuden, laadun ja mahdollisuuden kokeilla erilaisia reseptejä.
 • Erilaisten lihavalmisteiden valmistus: Lihamyllyt mahdollistavat myös monien muiden lihavalmisteiden valmistuksen. Voit käyttää lihamyllyä valmistaaksesi lihapullia, lihapiirakoita, jauhelihakastikkeita, täytettyjä paprikoita ja muita herkullisia ruokia. Lihamylly antaa sinulle täyden hallinnan raaka-aineista ja maustamisesta, jolloin voit luoda omia reseptejä ja saada juuri haluamasi lopputuloksen.
 • Ravintolatasoisen lihanvalmistuksen mahdollistaminen: Lihamyllyt tarjoavat mahdollisuuden valmistaa lihaa ravintolatasoisesti omassa kotikeittiössäsi. Voit jauhaa lihan juuri haluamallasi tavalla, säätää jauhatustasoa ja valmistaa lihavalmisteita ammattimaisella otteella. Tämä avaa oven luovuudelle ja mahdollistaa sinulle upeiden ruokien valmistamisen, jotka saavat veden kielelle.

Teho ja suorituskyky

Lihamyllyn tehokkuutta mitataan usein, sillä montako kiloa laite pystyy valmistamaan tunnissa (kg/h). Tyypillisesti lihamylly pystyy jauhamaan noin kaksi kiloa lihaa minuutissa ja siksi useat laitteet pystyvät käsittelemään lihaa yli 100 kg/h.

Mitä suurempi teho, sitä nopeammin lihamylly pystyy käsittelemään lihaa. Korkean tehon lihamylly pystyy jauhamaan suuremman määrän lihaa lyhyemmässä ajassa.

Tämä on erityisen hyödyllistä, kun valmistat suuria lihamääriä esimerkiksi juhliin tai perheen illallisiin. Tehokas lihamylly säästää aikaa ja vaivaa ruoanlaitossa.

Lihamyllyn suorituskyky mitataan myös sen jauhatustehossa. Jauhatusteho kuvaa sitä, kuinka hienoksi liha jauhautuu. Laadukkaat lihamyllyt tarjoavat useita jauhatustasoja, joiden avulla voit säätää jauhatuksen karkeudesta hienouteen.

Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa erilaisia ruokia, kuten karkeaa jauhelihaa, hienoa jauhelihaa tai jopa erikoismakkaroiden täytettä. Monipuolinen lihamylly antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja ruoanlaittoon ja mahdollisuuden luoda erilaisia makuja.

Materiaalit ja kestävyys

Lihamyllyn materiaalit ja kestävyys vaikuttavat sen toiminnallisuuteen ja kestävyyteen pitkällä aikavälillä. Laadukkaat materiaalit varmistavat lihamyllyn luotettavuuden ja kestävyyden, jolloin voit käyttää sitä pitkään ja nauttia sen tarjoamista eduista.

 • Runko ja osat: Lihamyllyn rungon ja osien tulee olla valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Yleisimmin käytetyt materiaalit ovat ruostumaton teräs ja iskunkestävä muovi. Ruostumaton teräs on erinomainen valinta, koska se on kestävä, hygieeninen ja helppo puhdistaa. Iskunkestävä muovi taas on kevyempi vaihtoehto, joka kestää hyvin kolhuja ja vaurioita. Oleellista on, että runko ja osat ovat vahvoja ja kestäviä, jotta lihamylly voi kestää kovaa käyttöä ja pitkäaikaista käyttöä.
 • Terät ja reikälevyt: Lihamyllyssä käytettävien terien ja reikälevyjen tulee olla valmistettu kestävästä materiaalista, kuten ruostumattomasta teräksestä. Ruostumaton teräs on kestävä, ruokaturvallinen ja helppo puhdistaa. Terien ja reikälevyjen terävyys ja kestävyys vaikuttavat suoraan lihan jauhatustulokseen. Laadukkaat terät ja reikälevyt takaavat tasaisen jauhatustuloksen ja pitkän käyttöiän.
 • Moottori ja voimansiirto: Lihamyllyn moottori ja voimansiirtojärjestelmä ovat keskeisiä osia sen toiminnassa. Moottorin tulee olla riittävän tehokas ja kestävä, jotta se pystyy käsittelemään lihaa tehokkaasti ja ilman ylikuormitusta. Moottorin tulee myös olla suojattu ylikuumenemiselta, jotta se kestää pitkäaikaista käyttöä. Voimansiirtojärjestelmän osien, kuten hammaspyörien ja vaihteiden, tulee myös olla vahvoja ja kestäviä, jotta ne pystyvät välittämään tehon moottorista teriin tehokkaasti ja ilman vaurioita.

Ominaisuudet

Lihamyllyn ominaisuudet vaikuttavat sen käyttömukavuuteen, tehokkuuteen ja monipuolisuuteen ruoanlaitossa. Laadukas lihamylly tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät lihanvalmistuksesta helppoa ja miellyttävää.

Erilaiset terät ja lisäosat, kuten makkaratäyttötorvet, laajentavat lihamyllyn käyttömahdollisuuksia ja antavat sinulle mahdollisuuden valmistaa erilaisia lihavalmisteita.

Ergonominen muotoilu ja helppokäyttöiset säätimet tai painikkeet tekevät lihamyllyn käytöstä vaivatonta ja miellyttävää. Lisäksi lihamyllyn helppo puhdistettavuus on tärkeä seikka. Irrotettavat osat ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut komponentit helpottavat puhdistamista ja ylläpitoa.

Turvalukitusjärjestelmät ja ylikuumenemissuoja varmistavat turvallisen käytön ja estävät vahingot tai ylikuormitukset. Lisäksi hyvä lihamylly on varustettu tukevalla jalustalla tai imuhihnoilla, jotta se pysyy paikallaan käytön aikana.

Lihamylly kokemuksia

Lihamylly on monelle ruoanlaittajalle korvaamaton apuväline, joka tehostaa lihanvalmistusta ja avaa uusia mahdollisuuksia keittiössä. Pertti, Katariina ja Jenna ovat kaikki innokkaita kotikokkeja, jotka haluavat jakaa omia kokemuksiaan lihamyllyn käytöstä. Heidän tarinansa kertovat positiivisesta kokemuksesta ja kehuvat lihamyllyä sen käytön helppoudesta, tehokkuudesta ja monipuolisuudesta.

Pertti on intohimoinen grillimestari, joka arvostaa lihamyllyn tarjoamaa mahdollisuutta valmistaa itse jauhelihaa. Hän kertoo innostuneena, kuinka lihamyllyn avulla hän voi valita juuri haluamansa lihalaadun ja määrittää jauhatuksen karkeuden. Pertti kehuu lihamyllyn nopeutta ja tehokkuutta, sillä se mahdollistaa suuren määrän lihan käsittelyn lyhyessä ajassa sekä paras kaasugrilli pääsee kovaan käyttöön myös. Lisäksi Pertti mainitsee lihamyllyn helpon puhdistettavuuden, mikä on hänelle tärkeää kiireisessä ruoanlaitossa.

Katariina on ruoanlaitosta nauttiva kotikokki, joka haluaa tarjota perheelleen ja ystävilleen laadukkaita ruokaelämyksiä. Hän kertoo, kuinka lihamylly on tuonut uuden ulottuvuuden hänen ruoanlaittoonsa. Katariina kehuu lihamyllyn monipuolisuutta ja lisävarusteita, kuten erilaisia teriä ja makkaratäyttötorvia. Hän kertoo innostuneena valmistaessaan erilaisia jauhelihamuotoisia ruokia, kuten hampurilaisia ja lihapullia, sekä itsetehtyjä makkaroita. Katariina korostaa myös lihamyllyn luomaa ylpeyden tunnetta, kun hän voi tarjota perheelleen itse valmistettua ja tuoretta lihaa.

Jenna on kiireinen uranainen, joka arvostaa lihamyllyn tarjoamaa helppoutta ja ajansäästöä keittiössä. Hän kertoo, kuinka lihamylly on muuttanut hänen ruoanlaittotapansa. Jenna kehuu lihamyllyn nopeaa ja vaivatonta käyttöä, joka mahdollistaa lihan jauhamisen muutamassa minuutissa. Hän kertoo iloisena, että lihamyllyn avulla hän voi valmistaa isompia eriä jauhelihaa ja pakastaa niitä myöhempää käyttöä varten. Jenna myös mainitsee lihamyllyn kompaktin koon, joka tekee siitä helposti säilytettävän ja käytettävän keittiössä.

Pertti, Katariina ja Jenna ovat kaikki vakuuttuneita siitä, että lihamylly on ollut heille erinomainen hankinta. Heidän kokemuksensa vahvistavat lihamyllyn käyttömukavuuden, tehokkuuden ja monipuolisuuden. He suosittelevat lämpimästi lihamyllyä kaikille ruoanlaitosta innostuneille ja korostavat sen tarjoamia mahdollisuuksia valmistaa laadukasta ja tuoretta lihaa omassa keittiössä.

Uusimmat

Suositut