Paras pelihiiri (2024) – Testissä 10 parasta

Paras pelihiiri vertailu

Paras pelihiiri vertailussa testasimme markkinoiden parhaimmat pelihiiret, jotka reagoi nopeasti kuin salama, ja tuo pelaamiseesi sen kaivatun etulyöntiaseman.

Olitpa sitten FPS-mestari, RTS-taituri tai MMO-sankari, tässä artikkelissa käymme läpi kymmenen parasta pelihiirtä, jotka ovat ansainneet paikkansa pelaajien suosiossa. Valmistaudu tutustumaan teknologian, tarkkuuden ja mukavuuden täydelliseen liittoon – sillä matka kohti pelaamisen huippua alkaa tästä.

Testissä parhaat pelihiiret:

  1. Steelseries Aerox 9 – Paras pelihiiri.
  2. Logitech G502 X Plus – Paras langaton pelihiiri.
  3. Razer Basilisk V3 pro – Hyvä pelihiiri.
  4. Zowie by BenQ EC3-CW – Kevyt pelihiiri.
  5. Corsair Nightsabre Wireless RGB Gaming – Tarkka pelihiiri.
  6. Razer Cobra Pro – Laadukas pelihiiri.
  7. Steelseries Rival 650 – Säädettävä paino pelihiiri.
  8. Glorious Model O Matte – Edullinen pelihiiri.
  9. Logitech G Pro Gaming – Hyvä ja halpa pelihiiri.
  10. Steelseries Sensei Ten – Halpa pelihiiri.

1. Paras pelihiiri: Steelseries Aerox 9

Paras pelihiiri

Vertailumme paras pelihiiri on ehdottomasti Steelseries Aerox 9 -pelihiiri. Tämä ei ole pelkkä hiiri, se on pelielämys, joka nostaa pelaamisen uudelle tasolle.

Aerox 9:n edistyksellinen liikkeen havaitsemistekniikka antaa sinulle täydellisen hallinnan pelin tiimellyksessä. Optinen tarkkuus yhdistettynä TrueMove Air -anturimalliin varmistaa, että jokainen liike rekisteröidään tarkasti, tarjoten pelaajille vaivatonta sulavuutta ja uskomatonta reagointikykyä.

Tässä hiireissä on enemmän kuin tavallisessa hiiressä. Nauti pelaamisesta entistä enemmän 18 painikkeen avulla, jotka antavat sinulle täydellisen komentosarjan hallinnan. Aerox 9 mukautuu pelaamiseesi, antaen sinulle mahdollisuuden räätälöidä jokaisen painikkeen toiminnot juuri sellaisiksi kuin haluat.

Huikea liiketarkkuus on taattu uskomattomalla 18000 DPI:n herkkyydellä. Voit säätää hiiren herkkyyttä pelaamasi pelin vaatimusten mukaan ja hallita tilannetta millintarkasti. Tämä on avain voittoon, ja Aerox 9 varmistaa, että olet aina askeleen edellä vastustajiasi.

Liitäntämahdollisuudet eivät rajoitu vain yhteen vaihtoehtoon. Kytke hiiri pelikoneeseesi 2.4 GHz:n tai Bluetooth 5.0:n avulla, tai käytä perinteistä USB-liitäntää. Aerox 9 mukautuu pelitilanteeseen kuin pelitilanteeseen, jotta voit keskittyä olennaiseen – voittamiseen.

2. Paras langaton pelihiiri: Logitech G502 X Plus

Paras langaton pelihiiri

Langaton pelielämys saa uuden tason Logitech G502 X Plus -hiiren myötä. Tämä ei ole vain hiiri; se on mestariteos, joka on suunniteltu tuomaan pelaamiseesi enemmän vapautta ja tarkkuutta kuin koskaan ennen.

G502 X Plus on varustettu PTFE-jaloilla, jotka takaavat sulavan liikkeen jokaisella liu’ulla. Hiiri liikkuu pelimatolla kuin tanssija lavalta toiselle, antaen sinulle täydellisen kontrollin tilanteesta riippumatta. Koe pelaaminen uudella tasolla, kun tuntuu siltä, että hiiri sulautuu käteesi saumattomasti.

Hiiren 13 ohjelmoitavaa painiketta ovat kuin säveliä pelaamisen sinfoniassa. Luo oma sävellyksesi ja määritä jokainen painike juuri niin kuin haluat. G502 X Plus on täysin mukautettavissa, antaen sinulle mahdollisuuden hallita peliäsi omilla ehdoillasi.

Valaistus on taiteen muoto, ja G502 X Plus on mestariteos omassa luokassaan. Nauti visuaalisesta ilotulituksesta 8 alueen RGB-valaistuksella, joka sykkii pelin tahtiin. Hiiri ei ole vain työkalu, se on osa pelaamisen show’ta.

USB-C-latausportti tekee pelaamisesta entistä kätevämpää. G502 X Plus on aina valmiina taistoon, ja nopea lataus pitää huolen siitä, että et jää odottamaan. Logitech on ottanut askeleen eteenpäin ja loi hiiren, joka on yhtä dynaaminen kuin pelaamasi pelit.

HERO 25K -sensori antaa G502 X Plus -hiirelle supervoimat. Tarkkuus 100 – 25600 DPI, huippukiihtyvyys 40 G ja huippunopeus 400 IPS takaavat, että jokainen liike rekisteröidään täydellisesti. Voit luottaa siihen, että olet aina askeleen edellä kilpailijoitasi.

Akunkesto, joka kestää jopa 120 tuntia, on kuin taikurihatusta vedetty temppu. G502 X Plus ei koskaan jätä sinua pulaan kesken pelin.

3. Hyvä pelihiiri: Razer Basilisk V3 pro

Hyvä pelihiiri

Astahda langattoman pelaamisen huipulle Razer Basilisk V3 Pro -hiiren avulla. Tämä ei ole vain hiiri, se on käytännön taika, joka tuo pelaamiseesi voimaa ja hallintaa kuin koskaan ennen.

Razerin huippuluokan langattomuustekniikka vapauttaa sinut kaapeleiden kahleista ja antaa sinulle täyden liikkumavapauden. Basilisk V3 Pro kulkee askeleen edellä muita, tarjoten langattoman pelaamisen, joka ei tee kompromisseja suorituskyvystä.

Optinen liikkeen havaitsemistekniikka tuo pelaamiseen uskomatonta tarkkuutta. Basilisk V3 Pro on kuin taikasauva, joka tottelee jokaista liikettäsi välittömästi ja tarkasti. Voit luottaa siihen, että olet aina hallinnassa, olipa tilanne sitten kuinka intensiivinen tahansa.

Hiiren 11 ohjelmoitavaa painiketta antavat sinulle mahdollisuuden mukauttaa pelikokemustasi täysin omien tarpeidesi mukaan. Kallistettava vierityspyörä ja ohjelmoitavat ominaisuudet ovat kuin taikatemppuja, jotka tekevät pelaamisestasi entistäkin nautinnollisempaa.

Basilisk V3 Pro ei pelkää haasteita – päinvastoin se etsii niitä. Uskomaton liiketarkkuus aina huikeaan 30000 DPI:n asti varmistaa, että jokainen liike on täydellinen. 750 tuumaa sekunnissa (19 metriä sekunnissa), 90 miljoonaa klikkausta ja enimmäiskiihtyvyys 70 G ovat vain maistiainen tämän hiiren voimasta.

Bluetooth-liitäntä tekee Basilisk V3 Pro:sta monipuolisen pelikumppanin. Yhdistä se helposti laitteeseesi ja sukella pelin maailmaan ilman rajoituksia. Tämä hiiri on tehty voittamaan.

4. Kevyt pelihiiri: Zowie by BenQ EC3-CW

Kevyt pelihiiri

Astetta kevyemmän pelaamisen salaisuus on nyt paljastettu Zowie by BenQ EC3-CW -hiiren muodossa. Tämä ei ole vain hiiri; se on kevyt unelma, joka vie pelisi uudelle tasolle keveytensä ja tarkkuutensa avulla.

Viisi painiketta, yksi päämäärä – voitto. EC3-CW on suunniteltu minimalistisesti, mutta tehokkaasti. Jokainen painike on hienovaraisesti sijoitettu tarjoten juuri oikean määrän toimintoja, jotta pelaaminen pysyy olennaisen ytimessä.

Hiiren liiketarkkuus kohoaa 3200 DPI:hin, mikä tekee jokaisesta liikkeestä tarkan ja hallitun. Olipa kyse sitten nopeatempoisesta toiminnasta tai tarkasta tähtäyksestä, EC3-CW pitää sinut askeleen edellä vastustajiasi.

Kun kyseessä on keveys, tämä hiiri on mestari. 2.4 GHz:n liitäntä tekee pelaamisesta sulavaa ja langatonta. EC3-CW liukuu pelimatolla kuin kevyt tuulenvire, tarjoten sinulle liikkumavapauden ja tarkkuuden, joita kaipaat voittaaksesi.

Zowie by BenQ ei tee kompromisseja suorituskyvyssä. EC3-CW on suunniteltu tuomaan keveys pelaamiseesi, mutta sen sisällä piilee raskasta voimaa voittaa jokainen peli.

5. Tarkka pelihiiri: Corsair Nightsabre Wireless RGB Gaming

Tarkka pelihiiri

Astahda valaistuun pelimaailmaan Corsair Nightsabre Wireless RGB Gaming -hiiren kera. Tämä ei ole vain hiiri; se on tarkkuuden mestariteos, joka valaisee pelaamisesi uudella valolla.

Optinen liikkeen havaitsemistekniikka on kuin kompassi, joka ohjaa sinut voittoon. Nightsabre Wireless ei tee kompromisseja tarkkuudessa, tarjoten pelaajille täydellisen hallinnan jokaisessa liikkeessä. Corsair Marksman -anturimallin ansiosta voit luottaa siihen, että jokainen liike rekisteröidään huippunopeasti ja tarkasti.

Hiiren 11 painiketta antavat sinulle mahdollisuuden määrittää taktiikkasi tarkasti. Pelaaminen on kuin taide, ja Nightsabre on sinun pensselisi. Mukauta painikkeet täysin omien tarpeidesi mukaan ja hallitse peliäsi juuri niin kuin haluat.

Liiketarkkuus ei ole vain numero, se on elämäntapa. Nightsabre kohoaa huikeaan 26000 DPI:n liiketarkkuuteen, mikä tekee jokaisesta liikkeestä sulavan ja tarkan. Voit säätää hiiren herkkyyttä pelaamasi pelin vaatimuksiin ja hallita tilannetta millintarkasti.

2.4 GHz:n langaton liitäntä antaa sinulle vapauden liikkua ympäriinsä pelitilassa, kun taas USB-A-liitäntä tarjoaa luotettavan ja vakaa yhteyden, kun tarvitset sitä eniten. Corsair Nightsabre on valmis taistelemaan, oli kyseessä sitten nopeatempoiset taistelut tai tarkka tähtäys.

6. Laadukas pelihiiri: Razer Cobra Pro

Laadukas pelihiiri

Razer Cobra Pro astuu näyttämölle tuoden mukanaan laadun ja suorituskyvyn täydellisen liiton. Tämä ei ole pelkkä hiiri; se on pelaajan työkalu, joka on suunniteltu tarjoamaan tinkimätöntä laatua ja huippuluokan suorituskykyä.

Optinen liikkeen havaitsemistekniikka Razer Cobra Pro -hiiren ytimessä luo pohjan täydelliselle tarkkuudelle. Jokainen liike on sulavan tuntuinen ja täsmällinen, mikä antaa sinulle kontrollin pelin kaikissa tilanteissa. Focus Pro 30K -anturi huolehtii siitä, että jokainen yksityiskohta rekisteröidään äärimmäisen tarkasti.

Kahdeksan painiketta, jokainen kuin sävel soittimessa, avaavat oven loputtomiin mahdollisuuksiin. Räätälöi hiiren toiminnot täysin pelaamisesi tarpeisiin ja nauti täydestä hallinnasta jokaikisessä pelissä. Razer Cobra Pro ei ole vain hiiri, se on käyttövoimasi pelimaailmassa.

Kun liiketarkkuus kohoaa käsittämättömään 30000 DPI:iin, pelaamisesi saa uuden ulottuvuuden. Razer Cobra Pro mukautuu pelaamasi pelin vaatimuksiin millintarkasti, antaen sinulle mahdollisuuden olla askeleen edellä kilpailijoitasi. Voitto on nyt vain yksi tarkka liike pois.

2.4 GHz:n langaton liitäntä ja USB-C yhdistyvät Razer Cobra Pro:ssa, tarjoten parhaan mahdollisen joustavuuden ja vakauden. Pelaa langattomasti tai liitä hiiri suoraan koneeseesi USB-C-liitännän avulla – valinta on sinun.

7. Säädettävä paino pelihiiri: Steelseries Rival 650

Säädettävä paino pelihiiri

Steelseries Rival 650 astuu näyttämölle muuttamalla pelikentän säännöt. Tämä ei ole vain hiiri; se on pelaajan valinta, joka tuo mukanaan täydellisen painonhallinnan ja suorituskyvyn, joka mukautuu sinun tarpeisiisi.

Optinen liikkeen havaitsemistekniikka luo perustan täydelliselle tarkkuudelle. Steelseries Rival 650 ei tingi laadusta, ja TrueMove3+ -anturi varmistaa, että jokainen liike rekisteröidään tarkasti ja välittömästi. Astu peliin varmana siitä, että hallitset tilannetta joka käänteessä.

Rival 650 on enemmän kuin hiiri – se on käyttövoima. Painoa voi säätää juuri oman pelityylisi mukaiseksi, aina kevyestä raskaaseen. Mukana toimitettavat painot tarjoavat mahdollisuuden optimoida hiiren paino pelaamasi pelin tai mieltymyksesi mukaan. Täydellinen hallinta on nyt sormiesi ulottuvilla.

Liiketarkkuus, joka kohoaa jopa 12000 DPI:iin, antaa sinulle täyden hallinnan pelin kulusta. Säädä herkkyyttäsi millintarkasti tilanteen mukaan ja nouse voittoon täydellisen tarkkojen liikkeiden avulla.

2.4 GHz:n langaton liitäntä ja USB mahdollistavat täydellisen yhteensopivuuden laitteidesi kanssa. Rival 650 ei tee kompromisseja yhteyden vakaudessa, ja voit valita langattoman vapauden tai perinteisen USB-liitännän välillä – pelaa niin kuin haluat.

8. Edullinen pelihiiri: Glorious Model O Matte

Edullinen pelihiiri

Glorious Model O Matte astuu näyttämölle tuomalla mukanaan voiman pelaajille, jotka arvostavat suorituskykyä ja hintaa. Tämä ei ole vain hiiri; se on budjettipelaajan unelma, joka ei tee kompromisseja laadussa ja tehossa.

Kuusi painiketta luovat symfonian pelaamisen maailmassa. Glorious Model O Matte on suunniteltu yksinkertaisuuteen ja tehokkuuteen, tarjoten pelaajille juuri ne toiminnot, joita he tarvitsevat voittoon. Jokainen klikkaus on kuin soitto soittimella, ja tämä hiiri antaa sinulle kontrollin musiikista.

Liiketarkkuus nousee huimasti 19000 DPI:iin, mikä tekee jokaisesta liikkeestä sulavan ja tarkan. Model O Matte mukautuu pelaamasi pelin vaatimuksiin, antaen sinulle mahdollisuuden hallita tilannetta millintarkasti. Pieni hinta ei tarkoita kompromisseja suorituskyvyssä.

2.4 GHz:n langaton liitäntä tarjoaa langattoman vapauden, joka ei rajoita pelaamistasi. Model O Matte liikkuu pelimatolla kuin varjo, antaen sinulle vapauden liikkua ja täyden hallinnan pelissäsi.

Suorituskykyä riittää, kun tarvitset sitä eniten. 20 miljoonan klikkauksen kestävyys, 400 ips:n seurantanopeus, 50 G:n maksimikiihdytys ja 1000 Hz:n kyselytaajuus tekevät tästä hiirestä voittajan budjettihintaan.

Glorious Model O Matte ei ole vain hiiri; se on lupaus suorituskyvystä jokaiselle pelaajalle. Tartu siihen ja näytä maailmalle, että voitto ei ole kiinni hinnasta, vaan taidosta. Tämä hiiri on avain pelaamisen nautintoon, eikä se tyhjennä lompakkoasi.

9. Hyvä ja halpa pelihiiri: Logitech G Pro Gaming

Hyvä ja halpa pelihiiri

Logitech G Pro Gaming hiipii pelikentälle tarjoten pelaajille huippuluokan suorituskyvyn ilman suurta hintalappua. Tämä ei ole vain hiiri; se on pelaajan kumppani, joka tekee pelaamisesta vaivatonta ja nautinnollista.

Langallinen luotettavuus yhdistyy optiseen tarkkuuteen Logitech G Pro Gaming -hiirellä. Liikkeen havaitsemistekniikka kuljettaa jokaisen liikkeesi täydellisesti, ja HERO-anturi varmistaa, että olet aina hallinnassa pelin kiivaimmissakin tilanteissa.

Kuusi painiketta muodostavat symmetrisen kauneuden, joka sopii jokaiselle pelaajalle. Logitech G Pro Gaming on suunniteltu yksinkertaisuuteen ja tehokkuuteen, joten voit keskittyä olennaiseen: voittamiseen.

Liiketarkkuus nousee huikeaan 16000 DPI:iin, mikä antaa sinulle mahdollisuuden säätää herkkyyttä pelaamasi pelin vaatimuksiin. USB-liitäntä varmistaa, että jokainen liike rekisteröidään nopeasti ja tarkasti, jotta voit olla askelen edellä vastustajiasi.

Logitech G Pro Gaming ei tee kompromisseja suorituskyvyssä. Tämä hiiri on suunniteltu kestämään, ja se on valmis haasteisiin. Se on enemmän kuin pelihiiri; se on väline, joka vie sinut voittoon.

Edullinen hinta ei tarkoita luopumista laadusta. Logitech G Pro Gaming on todellinen helmi pelaajille, jotka arvostavat suorituskykyä ilman turhaa prameilua.

10. Halpa pelihiiri: Steelseries Sensei Ten

Halpa pelihiiri

Steelseries Sensei Ten astuu pelikentälle todistaen, että huippusuorituskyky voi olla edullista. Tämä ei ole pelkkä hiiri; se on pelaajan salainen ase, joka yhdistää budjettitietoisuuden ja huippuluokan suorituskyvyn.

Langallinen yhteys tarkoittaa välitöntä yhteyttä peliin ilman häiriöitä. Sensei Ten ei luota langattomaan yhteyteen, vaan tarjoaa pelaajille tinkimättömän luotettavuuden ja suorituskyvyn joka kerta kun hiiren liikkeen teet.

Optinen liikkeen havaitsemistekniikka on täydellinen liikekumppani. Jokainen liike rekisteröidään tarkasti ja välittömästi, ja Sensei Ten mukautuu pelityylisi mukaan kuin varjo. Sen HERO-optinen anturi varmistaa, että olet aina hallinnassa.

Kahdeksan painiketta antavat sinulle mahdollisuuden määrittää hiiren juuri niin kuin haluat. Ohjelmoitavat painikkeet ja kaksi RGB-aluetta ovat kuin taikurin työkalut, joilla voit luoda oman pelaamisen taikamaailman.

Suorituskyky ei jätä sinua pulaan intensiivisimmissäkään tilanteissa. Sensei Ten tarjoaa 450 ips:n seurantanopeuden ja 50 G:n maksimikiihdytyksen – tämä hiiri on valmis vaativimpiinkin peleihin.

Steelseries Sensei Ten ei ole vain hiiri; se on pelaajan kumppani, joka ei vaadi suurta uhrausta kukkaroltasi. Tartu siihen ja nouse huipulle, näyttäen maailmalle, että voitto ei ole kiinni hinnasta, vaan taidosta.

Miten valita paras pelihiiri?

Pelaajille ei ole salaisuus, että oikean pelihiiren valinta voi olla ratkaiseva tekijä voittoisan pelikokemuksen saavuttamisessa. Hiiren laatu, muotoilu ja ominaisuudet voivat vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka sujuvasti hallitset peliäsi ja miten tarkasti voit vastata haasteisiin. Lue myös paras pelituoli vertailu, jos haussa on ergonominen tietokonetuoli.

Joten, miten valita paras pelihiiri? Astutaan yhdessä pelin maailmaan ja selvitetään.

Pelityyli ja käyttötarkoitus

Ennen kuin sukellat hiiriviidakkoon, mieti omaa pelityyliäsi ja siihen liittyviä tarpeitasi. Jos olet FPS-pelaaja, saatat arvostaa kevyttä hiirtä, joka liikkuu vaivattomasti. RTS-pelaajalle taas painikkeiden määrä ja sijainti voivat olla avainasemassa. Selvitä, millainen pelaaja olet ja mikä sinulle on tärkeää.

Liikkeen havaitsemistekniikka ja anturi

Hiiren liikkeen havaitsemistekniikka ja anturi vaikuttavat suoraan tarkkuuteen ja reagointiaikaan. Optiset anturit tarjoavat yleensä tarkan seurannan, kun taas laseranturit voivat olla monipuolisempia eri pinnoilla. Etsi hiiri, joka vastaa parhaiten pelitarpeisiisi.

Liiketarkkuus (DPI)

DPI (dots per inch) määrittää hiiren herkkyyden ja liiketarkkuuden. Korkea DPI mahdollistaa nopeat liikkeet, kun taas matala DPI tarjoaa hienovaraisempaa hallintaa. Monet nykyaikaiset pelihiiret tarjoavat säädettävän DPI:n, joten voit mukauttaa herkkyyden juuri haluamallasi tavalla.

Painikkeiden määrä ja sijainti

Pelityylisi määrittelee, kuinka monta painiketta tarvitset. MMO-pelaajat voivat arvostaa runsasta painikemäärää, kun taas FPS-pelaajat voivat suosia yksinkertaisempaa muotoilua. Tarkista myös painikkeiden sijainti – ne tulisi sijoittaa niin, että voit käyttää niitä luonnollisesti ilman ylimääräistä ponnistelua.

Langallinen vai langaton?

Langattomuus tarjoaa liikkumavapautta, mutta langalliset hiiret ovat usein vakaampia yhteyden suhteen. Nykyään langattomat hiiret kuitenkin tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja vähäisen viiveen. Pohdi, mikä sopii paremmin sinulle ja pelitilanteisiisi.

Ergonomia ja muotoilu

Hiiren muotoilu ja ergonomia ovat henkilökohtainen asia. Jokaisen käsi on erilainen, joten varmista, että hiiren muoto ja koko sopivat käteesi mukavasti. Kokeile erilaisia malleja ja etsi sellainen, joka tukee luonnollista otettasi.

Lisäominaisuudet ja ohjelmoitavuus

Jotkut hiiret tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten säädettäviä painoja, RGB-valaistuksen, tai jopa vaihdettavat kuoret. Lisäksi ohjelmoitavat painikkeet voivat antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa hiiren toimintoja pelin tarpeisiin.

Uusimmat

Suositut