Paras syöttötuoli (2024) – Vertailussa 10 parasta

Paras syöttötuoli vertailu

Vanhemmuus tuo mukanaan lukuisia päätöksiä ja hankintoja, ja yksi niistä on syöttötuolin valinta. Syöttötuoli on olennainen osa lapsen kasvatusta ja ruokailuhetkiä, ja sen tulee olla turvallinen, mukava ja käytännöllinen. Mutta valikoima on laaja ja vaihtoehtoja on monia, mikä tekee oikean valinnan tekemisestä haastavaa.

Vertailimme kymmenen parasta syöttötuolia, jotka ovat saaneet kiitosta vanhemmilta ja asiantuntijoilta. Vertailussamme painotamme turvallisuutta, mukavuutta, käytännöllisyyttä ja monipuolisuutta. Jokainen esitelty tuoli on huolellisesti valittu tarjoamaan parhaan mahdollisen ruokailukokemuksen lapsellesi ja helpottamaan arkeasi vanhempana.

Vertailussa parhaat syöttötuolit:

 1. Bugaboo Giraffe Juniorituoli – Paras syöttötuoli.
 2. JLY Nordic 2-in1 – Hyvä syöttötuoli.
 3. Beemoo CARE Simple – Kokoontaitettava syöttötuoli.
 4. Kinderkraft Enock – Perinteinen syöttötuoli.
 5. CHILDHOME 2-in-1 syöttötuoli – Iso syöttötuoli.
 6. Maxi-Cosi Moa 8-in-1 – Laadukas syöttötuoli.
 7. CHILDHOME Lambda Syöttötuoli – Kestävä syöttötuoli.
 8. BabyDan Danstolen – Korkea syöttötuoli.
 9. JLY Heaven – Edullinen syöttötuoli.
 10. Roba Sit Up Flex Grow-Along – Halpa syöttötuoli.

1. Paras syöttötuoli: Bugaboo Giraffe Juniorituoli

Paras syöttötuoli

Bugaboo Giraffe Juniorituoli on paras valinta syöttötuoliksi, joka takaa lapsellesi erinomaisen istumismukavuuden. Tuolin kaareva selkänoja tarjoaa optimaalisen tuen ja mukavuuden. Lisäksi istuimen syvyyttä ja korkeutta voi säätää helposti, ja jalkatuki on säädettävissä lapsen pituuden mukaan, jotta istuminen olisi mahdollisimman mukavaa.

Tämän upean tuolin enimmäiskuormitus on 100 kg, mikä tekee siitä erittäin kestävän ja pitkäikäisen valinnan. Ikäsuositus on 3 vuotta ja sitä vanhemmille lapsille ilman lisätarvikkeita.

Bugaboo Giraffe Juniorituoliin on saatavilla myös Baby Set -vauvaistuin, joka on helppo kiinnittää tuolin runkoon. Vauvaistuin on varustettu pehmustetuilla turvavaljailla, jotka ovat irrotettavissa tarvittaessa. Lisäksi vauvaistuin on helppo pitää puhtaana, sillä se kestää pesua astianpesukoneessa enintään 65 asteessa, ja valjaat voi pestä koneessa 30 asteessa. Tarkat pesu- ja hoito-ohjeet löytyvät tuotteen käyttöoppaasta.

Bugaboo Giraffe Juniorituoli tarjoaa käytännöllisyyttä ja mukavuutta vanhemmille sekä lapsille, ja sen elegantti muotoilu sopii täydellisesti nykyaikaiseen sisustukseen. Tämä tuoli on varma valinta, kun haluat tarjota lapsellesi parhaan mahdollisen syöttötuolin kokemuksen.

2. Hyvä syöttötuoli: JLY Nordic 2-in1

Hyvä syöttötuoli


JLY Nordic 2-in1 on ehdoton valinta, kun etsit hyvää ja monipuolista syöttötuolia lapsellesi. Tämä JLY:n syöttötuoli yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden saumattomasti. Siinä on lukuisia ominaisuuksia, jotka tekevät ruokailuhetkistä niin vanhemmille kuin lapsellekin nautinnollisia.

Syöttötuoli on varustettu jalkatuella, mikä takaa lapsellesi mukavan ja ergonomisen istuma-asennon. Pehmustettu istuinosa lisää istumismukavuutta, ja turvavaljaat sekä turvakaari takaavat lapsen istuvan paikallaan turvallisesti koko aterian ajan.

Yksi JLY Nordic 2-in1:n kätevimmistä ominaisuuksista on sen mukana tuleva tarjotin, joka kiinnittyy helposti turvakaareen. Tarjotin on vaivaton irrottaa ja puhdistaa, mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen arjen apurin. Ruokailun jälkeen siivous sujuu vaivatta.

Tämä monipuolinen syöttötuoli tarjoaa vielä lisää vaihtoehtoja, sillä sen voi halutessaan muuntaa matalaksi lapsen tuoliksi. Näin voit käyttää tuolia monenikäisen lapsen ruokailuhetkiin ja istumishetkiin.

JLY Nordic 2-in1 on paitsi käytännöllinen myös tyylikäs lisäys kodin sisustukseen. Sen skandinaavinen muotoilu ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä erinomaisen valinnan perheille, jotka arvostavat sekä toimivuutta että ulkonäköä. Tämä syöttötuoli yhdistää kauneuden ja käytännöllisyyden täydellisesti.

3. Kokoontaitettava syöttötuoli: Beemoo CARE Simple

Kokoontaitettava syöttötuoli

Beemoo CARE Simple on täydellinen valinta monikäyttöiselle ja käytännölliselle syöttötuolille, joka kasvaa lapsesi mukana. Tämä kokoontaitettava syöttötuoli tarjoaa monia etuja niin vanhemmille kuin lapsellekin.

Yksi Beemoo CARE Simplen huippuominaisuuksista on sen helppohoitoisuus. Sen voi viedä suihkuun ja puhdistaa helposti suihkuttamalla vedellä. Tämä tekee syöttötuolin puhtaanapitämisestä vaivatonta ja nopeaa, mikä on erityisen kätevää kiireisille vanhemmille.

Kun syöttötuolia ei tarvita, sen voi taittaa kätevästi kokoon ja laittaa sivuun. Tämä säästää tilaa ja tekee syöttötuolin säilyttämisestä vaivatonta.

Beemoo CARE Simplen tarjottimen ja haaratuen maksimikuormitus on 15 kg, ja tuoli täyttää EN-14988:2017 + A1:2020-standardin asettamat vaatimukset, mikä takaa turvallisen käytön.

Tämä monipuolinen ja kätevä syöttötuoli tarjoaa erinomaisen ratkaisun ruokailuhetkien järjestämiseen lapsesi kanssa. Sen monitoiminnallisuus ja helppohoitoisuus tekevät siitä loistavan valinnan perheille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja kätevyyttä. Beemoo CARE Simple on tuoli, joka helpottaa arkeasi ja kasvaa lapsesi mukana.

4. Perinteinen syöttötuoli: Kinderkraft Enock

Perinteinen syöttötuoli

Kinderkraft Enock on perinteinen syöttötuoli, joka tarjoaa vankkarakenteisen ja turvallisen ratkaisun lapsesi ruokailuhetkiin. Tämä syöttötuoli on suunniteltu kasvamaan lapsesi mukana ja tarjoamaan käytännöllisyyttä sekä mukavuutta vanhemmille.

Syöttötuolia voi säätää lapsen kasvun mukaan, joten se soveltuu erinomaisesti niin pienille kuin suuremmillekin lapsille. Pienemmät lapset istuvat syöttötuolissa turvallisesti kolmipistevaljaissa ja käyttävät leveää tarjotinta, mikä tekee ruokailuhetkistä siistejä ja mukavia. Valjaat ja tarjotin voi irrottaa helposti, kun niitä ei enää tarvita.

Kinderkraft Enock on valmistettu laadukkaasta puusta, ja se painaa vain kuusi kiloa, mikä tekee siitä erittäin kevyen ja helppokäyttöisen. Voit siirtää tuolia helposti tarpeen mukaan, ja sen klassinen muotoilu sopii täydellisesti monenlaiseen sisustukseen.

Tämä perinteinen syöttötuoli on suunniteltu kestämään, ja se tarjoaa enimmäiskuormituksen jopa 35 kg. Kinderkraft Enock täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset, joten voit olla varma lapsesi turvallisuudesta ruokailuhetkien aikana.

Kinderkraft Enock on täydellinen valinta perheille, jotka arvostavat perinteisen syöttötuolin käytännöllisyyttä ja tyylikästä ulkonäköä. Se on luotettava ja kestävä vaihtoehto, joka takaa mukavat ja turvalliset ruokailuhetket lapsesi kanssa.

5. Iso syöttötuoli: CHILDHOME 2-in-1 syöttötuoli

Iso syöttötuoli


CHILDHOME 2-in-1 syöttötuoli, tunnettu myös nimellä Evolu 2, on erinomainen valinta lapsesi ruokailuhetkiin niin kotona kuin ulkona. Tämä tilava syöttötuoli on suunniteltu vastaamaan monenikäisten lasten tarpeisiin ja tarjoamaan käytännöllisyyttä ja mukavuutta vanhemmille.

Tämä 2-in-1 syöttötuoli sopii mainiosti 6 kuukauden ikäisestä aina 6 vuoden ikään saakka, ja se on erityisen suositeltavaa käyttää, kun lapsesi on oppinut istumaan itse. Sen antrasiitin harmaa istuin ja jatkojalat sijoittavat sen täydellisesti 75 cm ruokapöydän korkeuteen, mikä tekee ruokailuhetkistä sujuvia ja nautinnollisia.

CHILDHOME 2-in-1 syöttötuolin istuin on valmistettu polypropeenista ja jalat pyökkipuusta, mikä tekee siitä sekä kestävän että tyylikkään. Tuolin mitat ovat 56 x 56 x 92 cm (pituus x leveys x korkeus), joten se tarjoaa riittävästi tilaa lapselle istua mukavasti ja turvallisesti.

Tämä iso syöttötuoli on suunniteltu helpottamaan arkeasi ja tarjoamaan käytännöllisen ratkaisun lapsesi ruokailuhetkiin. Sen tyylikäs ulkonäkö ja monipuolisuus tekevät siitä loistavan valinnan perheille, jotka arvostavat laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita. CHILDHOME 2-in-1 syöttötuoli on varma valinta, kun haluat tarjota lapsellesi tilavan ja mukavan istumapaikan ruokailuhetkiin.

6. Laadukas syöttötuoli: Maxi-Cosi Moa 8-in-1

Laadukas syöttötuoli


Maxi-Cosi Moa 8-in-1 on laadukas syöttötuoli, joka tarjoaa lapsellesi monipuolisuutta ja mukavuutta ensimmäisten viiden vuotensa aikana. Tämä ainutlaatuinen tuoli mukautuu lapsen kehitysvaiheen mukaan ja toimii paitsi syöttötuolina myös monissa muissa käyttötarkoituksissa, kuten lastentuolina, korokejakkara ja pöytäsetti.

Maxi-Cosi Moan kokoaminen ja muokkaaminen on vaivatonta ja intuitiivista. Voit säätää tuolia kahdeksalla eri tavalla lapsesi kasvaessa, joten se tarjoaa aina optimaalisen istumismukavuuden ja tuen. Tuoli on suunniteltu kestämään ja kasvamaan lapsesi mukana, mikä tekee siitä erinomaisen investoinnin perheen arkeen.

Tämä syöttötuoli on varustettu käytännöllisillä ominaisuuksilla, kuten vettä hylkivällä istuinpehmusteella, turvavaljailla, säädettävällä jalkatuella ja konepestävällä tarjottimella. Näiden ominaisuuksien ansiosta ruokailuhetket ovat sujuvia ja puhtaita. Lisäksi tuolin luistamattomat kumijalat pitävät sen vakaana ja turvallisena kaikissa tilanteissa.

Maxi-Cosi Moa 8-in-1 on korkealaatuinen ja monipuolinen syöttötuoli, joka täyttää kaikki tarpeesi lapsesi kasvaessa. Sen tyylikäs muotoilu ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan perheille, jotka haluavat parasta sekä lapselleen että itselleen. Tämä tuoli on luotu tarjoamaan käytännöllisyyttä ja mukavuutta arkeesi lapsesi kanssa.

7. Kestävä syöttötuoli: CHILDHOME Lambda syöttötuoli

Kestävä syöttötuoli

CHILDHOME Lambda syöttötuoli on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu, joka tarjoaa perheellesi vuosien iloa ja mukavuutta. Tämä monipuolinen 2-in-1 Lambda 3 syöttötuoli kasvaa lapsesi mukana ja tarjoaa käytännöllisyyttä ja turvallisuutta ruokailuhetkiin.

Tuolin istuin ja jalkatuki ovat helposti säädettävissä käyttäjän pituuden mukaan ruuveja käyttämällä. Tämä varmistaa sen, että lapsesi istuu aina mukavassa ja ergonomisessa asennossa. Ruokatarjotin voidaan taittaa kätevästi tuolin taakse, ja siinä on irrotettava muovinen tarjottimen suoja, joka helpottaa puhtaanapitoa.

Turvakaari ja 5-pisteisellä kiinnityksellä varustettu turvavyö takaavat lapsesi turvallisuuden ruokailuhetkien aikana. Voit olla huoletta, kun lapsesi istuu tässä syöttötuolissa.

Ruokatarjottimen korkeus lattiasta on 73 cm, ja tuolin istuin ja jalkatuki ovat korkeussäädettäviä, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen ja käytännöllisen. Lisäksi tuolin turvakaari ja turvavyö ovat irrotettavissa tarvittaessa.

CHILDHOME Lambda syöttötuoli on loistava valinta perheille, jotka arvostavat kestävyyttä, turvallisuutta ja monipuolisuutta syöttötuolissaan. Sen laadukkaat materiaalit ja huolellinen suunnittelu takaavat sen, että voitte nauttia tästä tuolista vuosia eteenpäin. Tämä syöttötuoli on suunniteltu tarjoamaan lapsellesi turvallisen ja mukavan paikan ruokailuun, ja samalla se helpottaa arkeasi vanhempana.

8. Korkea syöttötuoli: BabyDan Danstolen

Korkea syöttötuoli

BabyDan Danstolen on korkea syöttötuoli, joka on ollut markkinoilla jo useiden vuosien ajan ja ansainnut paikkansa vanhempien suosiossa. Tämä laadukas tuoli on valmistettu tiukkaan kontrolloitujen standardien mukaisesti, mikä takaa sen turvallisuuden ja luotettavuuden.

Syöttötuolia suositellaan käytettäväksi turvakaaren kanssa 6 kuukaudesta 2 ikävuoteen saakka, ja sen jälkeen sitä voidaan käyttää ilman kaarta. Tuolin selkä- ja jalkatuki tarjoavat lapsellesi turvallisen ja ergonomisen istuma-asennon, jotta ruokailuhetket olisivat mahdollisimman mukavia ja turvallisia.

BabyDan Danstolen on suunniteltu huolellisesti, ja siinä yhdistyvät taitavasti muotoilu ja turvallisuus. Tuoliin on helppo ja turvallista kiivetä, ja sen erityisen pitkät tukijalat tekevät siitä vakaan ja turvallisen käytössä. Tämä syöttötuoli täyttää standardin EN14988-1:2006 vaatimukset, mikä takaa sen täydellisen turvallisuuden.

BabyDan Danstolen tarjoaa korkean istuma-asennon, joka helpottaa lapsen ruokailua ja mahdollistaa yhdessä syönnin perheen kanssa. Tämä tuoli on erinomainen valinta, kun haluat yhdistää muotoilun ja turvallisuuden syöttötuolissa. BabyDan Danstolen on tuote, johon voit luottaa ja joka tarjoaa pitkäaikaista käyttöä perheesi arkeen.

9. Edullinen syöttötuoli: JLY Heaven

Edullinen syöttötuoli


JLY Heaven on erinomainen valinta, kun etsit edullista mutta käytännöllistä syöttötuolia, joka kasvaa lapsesi mukana. Tämä JLY-merkin tuoli tarjoaa monia etuja niin vanhemmille kuin lapsellekin ja sopii niin syöttötuoliksi kuin tavalliseksi tuoliksi.

Pienet lapset voivat nauttia turvallisista ja helppokäyttöisistä ruokailuhetkistä JLY Heaven -tuolissa, joka on varustettu kolmipistevaljaiden avulla. Valjaat pitävät lapsesi paikoillaan ja varmistavat turvallisuuden aterioiden aikana.

Tuoli on valmistettu kestävästä ja vakaasta puusta, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja luotettavan valinnan. Kolmipistevaljaat ja tarjotin sopivat noin 6–36 kuukauden ikäisille lapsille, ja ne voidaan irrottaa tarvittaessa.

JLY Heaven -tuolin istuinkorkeutta voi säätää neljään eri korkeuteen, ja tuolin jalat ovat säädettävissä viiteen eri korkeuteen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa tuolia lapsesi tarpeiden mukaan ja varmistaa optimaalisen istuma-asennon.

Tämä edullinen syöttötuoli tarjoaa monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä perheesi ruokailuhetkiin. Sen kestävä puurakenne ja säädettävät ominaisuudet tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon budjettitietoisille vanhemmille. JLY Heaven -tuoli on tuote, joka tarjoaa hyötyä ja helppoutta arkeesi lapsesi kanssa.

10. Halpa syöttötuoli: Roba Sit Up Flex Grow-Along

Halpa syöttötuoli

Roba Sit Up Flex Grow-Along on erinomainen valinta, kun etsit edullista mutta monipuolista syöttötuolia, joka kasvaa lapsesi mukana. Tämä Roba-merkin tuoli tarjoaa käytännöllisiä ominaisuuksia niin vanhemmille kuin lapsellekin, ja se sopii erinomaisesti budjettitietoisille perheille.

Syöttötuoli on varustettu irrotettavilla kolmipistevaljailla ja jalkatuella, jotka tarjoavat turvallisen ja mukavan istuma-asennon pienille lapsille. Voit säätää tuolin korkeutta ja syvyyttä lapsesi kasvun mukaan, mikä tekee siitä pitkäikäisen valinnan.

Huomioithan, että tarjotin myydään erikseen, mutta se on saatavilla lisävarusteena, mikä tekee tuolista vielä monipuolisemman. Tuolin maalipinta on elintarvikkeille ja iholle turvallinen, joten voit olla huoletta ruokailuhetkien aikana.

Roba Sit Up Flex Grow-Along on helppo koota ja säätää tarpeidesi mukaan. Sen käytännölliset ominaisuudet ja edullinen hinta tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon perheille, jotka arvostavat budjettitietoisuutta ilman kompromisseja turvallisuuden ja mukavuuden suhteen. Tämä syöttötuoli on suunniteltu tarjoamaan helppoutta ja käytännöllisyyttä arkeesi lapsesi kanssa.

Miten valita paras syöttötuoli?

Syöttötuoli on olennainen osa vauvan ja taaperon ruokailuhetkiä. Se tarjoaa lapselle mukavan paikan syödä ja mahdollistaa vanhemmille helpomman tavan ruokkia pientä perheenjäsentä. Mutta miten valita paras syöttötuoli lapsellesi? Ota nämä huomioon:

 • Turvallisuus ensin

Varmista, että valitsemasi tuoli täyttää turvallisuusstandardit ja -vaatimukset. Tarkista, että tuolissa on turvavaljaat tai vyöt, jotka pitävät lapsesi tukevasti paikoillaan. Lisäksi kiinnitä huomiota tuolin vakauden varmistamiseen, sillä sen on pysyttävä paikallaan ruokailun aikana.

 • Mukavuus ja ergonomia

Valitse tuoli, joka tarjoaa riittävästi tukea lapsen selälle ja jaloille. Monissa syöttötuoleissa on säädettävä istuinosa ja jalkatuki, jotta voit mukauttaa istuma-asentoa lapsesi tarpeiden mukaan. Tämä varmistaa, että lapsesi istuu mukavasti ja ergonomisesti ruokailuhetkien aikana.

 • Käytännöllisyys ja helppohoitoisuus

Katso sellainen tuoli, joka on helppo koota ja säätää tarpeidesi mukaan. Irrotettavat ja konepestävät istuinpäälliset tai tarjottimet voivat tehdä siivoamisesta vaivatonta. Lisäksi kannattaa harkita, kuinka paljon tilaa tuoli vie, ja onko se tarvittaessa taitettava tai purettava säilytystä varten.

 • Monikäyttöisyys ja kasvaminen lapsen mukana

Jos haluat saada enemmän vastinetta rahoillesi, harkitse syöttötuolia, joka kasvaa lapsesi mukana. Monissa malleissa istuimen korkeutta ja syvyyttä voi säätää lapsen kasvaessa, ja jotkut tuolit voidaan muuntaa myöhemmin tavalliseksi tuoliksi tai korokejakkaraksi. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää tuolia pidempään ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

 • Muotoilu ja tyyli

Vaikka turvallisuus ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, on myös hyvä kiinnittää huomiota tuolin ulkonäköön ja tyyliin. Valitse syöttötuoli, joka sopii kodin sisustukseen ja joka miellyttää silmääsi. Onneksi markkinoilla on monenlaisia malleja eri väreissä ja muotoiluissa, joten voit löytää tuolin, joka sopii juuri sinun perheellesi.

Syöttötuoli kokemuksia

Syöttötuoli on yksi niistä välttämättömistä vauvatarvikkeista, joka tulee osaksi perheen arkea lapsen kasvaessa. Monet vanhemmat ovat varmasti kokeneet sen tarjoaman mukavuuden ja käytännöllisyyden. Lue myös paras pinnasänky vertailu, jos haussa on hyvä sänky lapselle.

Hanna: Bugaboo Giraffe Juniorituoli

Hanna, kolmen lapsen äiti, on valinnut Bugaboo Giraffe Juniorituolin perheelleen. Hän kertoo, ”Bugaboo Giraffe on ollut meille pelastus. Sen kaareva selkänoja varmistaa, että lapsemme istuvat mukavasti ruokaillessaan, ja istuimen syvyyden ja korkeuden säätömahdollisuus tarkoittaa sitä, että voimme mukauttaa tuolin juuri lapsen tarpeisiin.”

Hanna korostaa myös tuolin helppohoitoisuutta. ”Vauvaistuin on helppo kiinnittää Giraffe-tuolin runkoon, ja sen pehmustetut turvavaljaat voidaan pestä astianpesukoneessa. Se tekee puhtaana pitämisestä todella kätevää.”

Tero: JLY Nordic 2-in-1

Tero, ensimmäistä lastaan odottava isä, on valinnut JLY Nordic 2-in-1 syöttötuolin. ”Olemme niin vaikuttuneita tästä syöttötuolista”, hän sanoo. ”Siinä on jalkatuki, pehmustettu istuinosa, turvavaljaat ja turvakaari, joten tiedämme, että vauvamme on turvassa ruokaillessaan.”

Tero arvostaa myös tuolin monikäyttöisyyttä. ”2-in-1-tuolin voi halutessaan muuntaa matalaksi lapsen tuoliksi, joten tiedämme, että se tulee olemaan pitkäikäinen hankinta perheellemme.”

Jesse: Beemoo CARE Simple

Jesse, yksinhuoltaja, on valinnut Beemoo CARE Simple -syöttötuolin, ja hän on ollut erityisen tyytyväinen sen helppohoitoisuuteen. ”Beemoon monikäyttöinen syöttötuoli on helppo pitää puhtaana”, Jesse kertoo. ”Voimme viedä sen suihkuun ja suihkuttaa vedellä, ja se on kuin uusi.”

Jesse korostaa myös tuolin kätevyyttä. ”Kun syöttötuolia ei käytetä, sen voi taittaa kokoon ja laittaa sivuun. Se säästää tilaa ja tekee arjestani helpompaa.”

Uusimmat

Suositut