Paras projektori – Vertailussa 7 parasta

paras projektori kotiteatteri


Projektorit ovat loistava tapa nauttia elokuvista, urheilusta ja muista viihdetarjonnista suurella näytöllä, kotisi mukavuudessa. Markkinoilla on paljon erilaisia projektorimalleja, joten paras valinnan tekeminen voi olla haastavaa.

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle seitsemän parasta projektoria, jotka olemme valinneet huolellisen vertailun perusteella. Joten, jos etsit loistavaa projektoria, joka tarjoaa sinulle parhaan katselukokemuksen, olet tullut oikeaan paikkaan!

Parhaat projektorit

 1. Paras projektori – EPSON EH-LS800W.
 2. Paras halpa projektori – EPSON CO-FH02 FULL HD.
 3. Pieni videotykki pelaamiseen – BENQ X3000I.
 4. Hyvä projektori – BENQ TK700STI.
 5. Kannettava videotykki – EPSON EF-12 EPICVISION.
 6. Halpa videotykki – EPSON EH-TW6150.
 7. Laser videotykki – BENQ V7050I 2500ANSI.

1. Paras projektori: EPSON EH-LS800W

Paras projektori

Anna kotiteatterillesi uusi ulottuvuus Epson EH-LS800W -projektorilla, joka tarjoaa mahtavan valkokangaselämyksen ilman pysyvästi esillä olevaa TV:tä. Tämä 4K PRO-UHD -laserprojektori-TV heijastaa upean 2,03 metrin kuvan vain 2,3 cm:n etäisyydeltä seinästä. Voit säätää etäisyyttä haluamasi kokoisen kuvan saavuttamiseksi, jopa uskomattomat 3,81 metriä!

Android TV:n ansiosta voit nauttia tuhansista elokuvista, ohjelmista ja peleistä suosikkisovellustesi kautta, kuten Google Play, Amazon Prime Video ja YouTube. Yamaha-tuotetun kaiuttimen dynaaminen ääni ja 3D-tilaääni tarjoavat täydellisen äänentoiston, jonka voi kytkeä näytön kanssa tai ilman. Voit myös käyttää projektoria erillisenä Bluetooth-kaiuttimena.

Epson EH-LS800W on kestävä ja edullinen ratkaisu televisiosi tilalle, sillä sen pitkäikäinen laservalonlähde tarjoaa jopa 10 vuoden käyttöajan. Korkean 4 000 lumenin kirkkauden ja 2 500 000:1 kontrastisuhteen ansiosta tämä 4K PRO-UHD, HDR10-projektori tarjoaa ensiluokkaisen kuvanlaadun. Epsonin 3LCD-tekniikkaan perustuvat projektorit tuottavat jopa kolme kertaa kirkkaammat värit kuin vastaavat yksisiruiset DLP-projektorit. Epson Setting Assistant -sovellus tekee käyttöönotosta entistä helpompaa, sillä voit kohdistaa kuvan automaattisesti yhdellä klikkauksella.

2. Paras halpa projektori: EPSON CO-FH02 FULL HD

Paras halpa projektori


EPSON CO-FH02 FULL HD -PROJEKTORI tarjoaa sinulle uskomattoman elämyksen, kun uppoudut suosikkielokuviisi ja -peleihisi. Projektori on täydellinen valinta kotiin, toimistoon tai luokkahuoneeseen, sillä sen avulla voit heijastaa jopa 391 tuuman kokoisen näytön.

Projektorissa on Android TV, joten voit nauttia sisällöstäsi vaivattomasti. Projektori on myös helppo käyttöönotto ja sen avulla voit säätää kuvaa nopeasti esimerkiksi trapetsikorjauksen avulla. HDMI-tulo mahdollistaa pelikonsoleiden ja muiden laitteiden liittämisen projektoriin.

Projektorin 3 000 lumenin kirkkaus tuottaa tarkan ja kirkkaan kuvan. Projektori on erittäin kestävä, sillä sen pitkäkestoinen lamppu tarjoaa viihdettä jopa 18 vuoden ajan. Nyt voit nauttia suosikkielokuvistasi suuremmalla ja paremmalla näytöllä EPSON CO-FH02 FULL HD -projektorin avulla!

3. Pieni videotykki pelaamiseen: BENQ X3000I

Pieni videotykki


BENQ X3000I on huippuluokan peliprojektori, joka tarjoaa upeita pelikokemuksia avoimen pelimaailman peleissä ja tarjoaa myös elokuvamaisia kuvia. Projektori tuottaa äärimmäisen voimakasta ääntä 240 Hz:n virkistystaajuudella ja mahdollistaa nauttimisen todellisuudenmukaisesta väritoistosta 100% DCI-P3-väriavaruudessa ja HDR-PRO-teknologian ansiosta.

Dynaamiset stereokaiuttimet tarjoavat erittäin tarkkaa äänisuuntausta, joka vie pelikokemuksesi uudelle tasolle. Projektori on suunniteltu erittäin laadukkaan viihteen tuottamiseen ja siinä on 4K HDR UHD (3840×2160) resoluutio ja 3000 ANSI kirkkaus.

Vasteaika on vain 16ms (4K/60Hz) ja 4ms 1080/240Hz, joka mahdollistaa todellisen sulavan pelikokemuksen. Projektori on Google-sertifioitu Android TV, joka tarjoaa pääsyn yli 5000 uusimpaan Android-sovellukseen, elokuviin, sarjoihin, peleihin, musiikkiin ja paljon muuhun.

BENQ X3000I on todellinen pelinystävän unelmakone, joka tuo pelikokemukset uudelle tasolle!

4. Hyvä projektori: BENQ TK700STI

Hyvä projektori

BENQ TK700STI on kompakti ja tehokas 4K-peliprojektori, joka tarjoaa vaikuttavan pelikokemuksen omassa kodissasi. Sen lyhyt heijastusetäisyys mahdollistaa jopa 100 tuuman näytön luomisen vain 1,99 metrin päästä.

TK700STi tarjoaa erinomaisen väritoiston ja kuvanlaadun, ja sen 16ms:n tuloviive varmistaa, että pääset nauttimaan HDR-peleistä tinkimättä laadusta.

Lisäksi TK700STi sisältää esiasetetut pelitilat, jotka takaavat optimaalisen pelikokemuksen, ja sen korkealaatuiset stereokaiuttimet tarjoavat täydellisen äänentoiston. Saavuta pelimaailman huippu TK700STi:n avulla!

5. Kannettava videotykki: EPSON EF-12 EPICVISION

Kannettava videotykki


EPSON EF-12 FULLHD on projektori, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja vaikuttavat ominaisuudet. Sen kompakti ja kevyt muotoilu tekee sen siirtämisestä huoneesta toiseen vaivatonta ja sen heijastusominaisuudet mahdollistavat lähes välittömän kuvan heijastamisen mihin suuntaan tahansa.

Projektori sisältää älykkäitä ratkaisuja, kuten Android TV:n ja Yamahan äänimaailman, joka mahdollistaa vaikuttavan äänentoiston. Epsonin 3CLD-tekniikka tekee kuvista kirkkaampia ja eloisampia, joten voit nauttia elokuvista ja peleistä laadukkaassa Full HD -tarkkuudessa.

Projektori tukee myös verkkosisältöjen suoratoistoa ja sen avulla voit heijastaa kuvan lähes mille tahansa pinnalle. Sen kestävä rakenne varmistaa sen pitkäikäisyyden ja mahdollistaa sen käytön pitkään.

EF-12 FULLHD on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat nauttia suuresta 150 tuuman näytöstä seinällä tai katossa ja samalla saada käyttöönsä älykkäitä ominaisuuksia ja laadukkaan äänentoiston.

6. Halpa videotykki: EPSON EH-TW6150

Halpa videotykki

EPSON EH-TW6150 -projektori tarjoaa ainutlaatuisen 4K PRO-UHD -elämyksen kotiisi. Teräväpiirtoinen kuva, syvät mustat värit, tasaiset liikkeet ja helppo käyttöönotto ja kohdistus tekevät tästä projektorista ihanteellisen valinnan kaikenlaiseen kotiviihdekäyttöön.

Sen kompakti ja kaareva muotoilu sulautuu täydellisesti kodin sisustukseen. Voit nauttia viihteestä jopa 15 vuoden ajan, sillä projektorin lamppujen käyttöikä on jopa 10 000 tuntia. Pääset nauttimaan elokuvista ja peleistä kirkkaalla ja tarkalla kuvalla pitkään ilman huolia. Valitse EPSON EH-TW6150 ja koe kotiviihteen uusi taso.

7. Laser videotykki: BENQ V7050I 2500ANSI

Laser videotykki

Tämä projektori tarjoaa uskomattoman kirkkaat ja eloisat värit, joka tekee suosikkielokuvasi ja sarjasi katselusta elämyksellisen. Projektorissa on aito 4K HDR -laatu, jossa on erikoislaaja DCI-P3-väriavaruus ja HDR-PRO-teknologia. Kontrasti on säädettävissä, joten voit mukauttaa kuvan täydellisesti katseluympäristöösi sopivaksi.

BENQ V7050I -laser-TV-projektori on myös erittäin helppo asentaa, sillä se tarvitsee vain vähän tilaa. Projektorin heittomatka on erittäin lyhyt, joten voit projisoida jopa 100 tuuman kuvan vain muutamien senttimetrien päähän seinästä tai heijastuspinnasta. Voit sijoittaa projektorin helposti vaikkapa kaapin päälle, jossa se sulautuu vaivattomasti kotisi sisustukseen.

Nauti ylellisestä elokuvaelämyksestä mukavasti omassa kodissasi BENQ V7050I -laser-TV-projektorin avulla!

Miten valita paras projektori?

Projektori on erinomainen laite, jonka avulla voit nauttia elokuvista, urheilusta ja muista viihdetarjonnista suurella näytöllä, kotisi mukavuudessa. Katso myös paras valvontakamera kotiin vertailu. Valitettavasti markkinoilla on paljon erilaisia projektorimalleja, joista valitseminen voi olla haastavaa. Mieti nämä, kun haussa on paras projektori.

 1. Mihin tarkoitukseen projektoria käytetään?

Mihin tarkoitukseen projektoria tarvitaan. Onko se elokuvien katselua varten vai käytetäänkö sitä esityksissä tai kokouksissa? Tämä vaikuttaa merkittävästi projektorin ominaisuuksien tarpeeseen.

 1. Kuinka paljon valoa on huoneessa?

Huoneen valaistus vaikuttaa projektorin valon voimakkuuden tarpeeseen. Jos projektori käytetään pimeässä huoneessa, ei tarvitse olla huolissaan liian suuresta valotehosta. Kuitenkin, jos huoneessa on paljon luonnonvaloa tai lamppuja, tarvitaan voimakkaampi projektori.

 1. Mikä on projektorin resoluutio?

Projektorin resoluutio vaikuttaa kuvan terävyyteen ja tarkkuuteen. 4K-resoluutio on yleisesti tunnustettu korkealaatuisena, mutta myös Full HD on yleinen ja edullinen vaihtoehto. Valitse resoluutio sen mukaan, miten tarkkaa kuvaa tarvitset.

 1. Mitä on kontrasti?

Kontrasti vaikuttaa projektorin kuvan laatuun. Kontrasti määrittää mustan ja valkoisen välin eron, mikä vaikuttaa kuvan syvyyteen ja yksityiskohtiin. Mitä suurempi kontrasti, sitä parempi on kuvan laatu.

 1. Mikä on projektorin heittosuhde?

Heittosuhde on projektorin etäisyys näytöstä tai seinästä. Jokaisella projektorilla on erilainen heittosuhde, joka määrittää sen, kuinka suuri kuva on eri etäisyyksiltä. Tarkista projektorin heittosuhde ja vertaa sitä siihen, kuinka suuri tila sinulla on käytettävissä.

 1. Mikä on projektorin lampun käyttöikä?

Projektorin lampun käyttöikä vaikuttaa sen käyttöikään ja huoltotarpeeseen. Lamput ovat yleensä melko kalliita, joten haluat varmistaa, että ne kestävät mahdollisimman pitkään. Valitse projektori, jonka lampun käyttöikä on vähintään 2000 tuntia, mutta mieluummin yli 3000 tuntia.

 1. Minkä tyyppinen projektori sopii tarpeisiisi?

On olemassa kolme tyyppistä projektoria: DLP (Digital Light Processing), LCD (Liquid Crystal Display) ja LED (Light Emitting Diode). DLP-projektorit ovat yleensä edullisempia ja tarjoavat korkeamman kontrastin, mutta saattavat aiheuttaa kuvan roiskeita. LCD-projektorit tarjoavat tarkan kuvan, mutta niiden kontrasti voi olla hieman heikompi. LED-projektorit ovat yleensä pienikokoisia ja kuluttavat vähän energiaa, mutta niiden valoteho voi olla alhaisempi.

 1. Mitä liitäntöjä tarvitaan?

Varo, että projektorilla on tarvittavat liitännät, jotta se voi olla yhteensopiva muiden laitteiden kanssa, kuten tietokoneiden, pelikonsolien, DVD-soittimien jne. HDMI-liitäntä on yleisin liitäntä, jota tarvitaan nykyään, jotta voit siirtää kuvaa ja ääntä projektointilaitteesta toiseen.

 1. Mitä kokoa ja painoa haluat projektorin olevan?

Projektorin koko ja paino voivat vaikuttaa sen helppokäyttöisyyteen. Jos tarvitset projektoria, jota voidaan helposti siirtää paikasta toiseen, valitse kevyempi ja pienempi malli. Jos haluat projektorin, joka on helppo kiinnittää kattoon tai seinään, valitse hieman painavampi ja isompi malli.

 1. Mikä on budjettisi?

Lopuksi, määritä budjettisi. Projektorit voivat vaihdella hinnaltaan muutamasta sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin. Mieti, kuinka paljon olet valmis sijoittamaan projektoriin, ja etsi sitten vaihtoehtoja, jotka sopivat budjettiisi.

DLP, LCD vai LED projektori?

Yleisimmin käytettyjä teknologioita projektoreissa ovat DLP, LCD ja LED, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa.

DLP-projektorit käyttävät heijastavaa tekniikkaa, jossa valo heijastuu mikropeileistä. Tämä tekniikka mahdollistaa nopean kuvanpäivityksen ja syvemmän mustan värin. Lisäksi DLP-projektorit ovat pienempiä ja helpompia kuljettaa kuin muut vaihtoehdot. Kuitenkin DLP-projektoreiden väritoisto ei välttämättä ole yhtä tarkka kuin esimerkiksi LCD-projektoreiden.

LCD-projektorit puolestaan käyttävät nestekidenäyttöjä, jotka säätelevät valoa ja värejä. Tämä tekniikka tuottaa tarkemman ja kirkkaamman kuvan kuin DLP-projektorit, mutta niiden kontrasti voi olla heikompi. Lisäksi LCD-projektorit ovat yleensä suurempia ja painavampia kuin DLP-projektorit.

LED-projektorit ovat uudempi teknologia, joka käyttää LED-lamppuja valon lähteenä. Tämä tekniikka tuottaa erittäin kirkkaan ja tarkan kuvan, joka on yhtä hyvä kuin LCD-projektoreiden. LED-projektorit ovat myös energiatehokkaampia ja niiden lampun käyttöikä on pidempi kuin muilla vaihtoehdoilla. Kuitenkin LED-projektorit voivat olla kalliimpia kuin muut teknologiat.

Kun valitset projektoria, sinun tulisi ottaa huomioon, mihin käyttöön sitä tarvitset. Jos tarvitset projektoria liikkuvaan käyttöön tai pienempään tilaan, DLP-projektori voi olla paras vaihtoehto. Jos tarvitset tarkkaa kuvaa ja suurempaa kontrastia, LCD-projektori voi olla parempi vaihtoehto. Ja jos etsit energiatehokasta ja pitkäikäistä projektoria, LED-projektori voisi olla paras vaihtoehto.

Projektori kokemuksia


Projektorit ovat viime vuosina yleistyneet kotiviihteen ja pelien harrastajien keskuudessa. Mutta millaisia kokemuksia projektorin käyttö kotona tuo mukanaan? Haastattelimme kolmea henkilöä, Jaskaa, Annaa ja Samua, jotka ovat kaikki hankkineet projektorin kotiinsa.

Jaskan kokemuksia projektorin käytöstä

Jaska on intohimoinen urheilun ystävä ja hän hankki projektorin ennen jalkapallon MM-kisoja. Hän kertoo, että projektorin avulla hän sai kisat näkymään isoilta seinäpinnoilta, mikä toi mukavan stadion-fiiliksen hänen olohuoneeseensa. Jaska myös arvostaa projektorin monipuolisuutta, sillä sen avulla hän voi katsella elokuvia ja pelata pelejäkin suurella kuvalla. ”Projektorin hankkiminen oli paras päätös, jonka olen tehnyt pitkään aikaan”, Jaska toteaa.

Annalla projektori korvaa perinteisen television

Anna hankki projektorin, koska hän halusi suuremman kuvan kuin mitä hänen television tarjosi. Hän on tyytyväinen, että projektorin kautta hän voi nyt katsella elokuvia ja sarjoja suurella kuvalla, joka peittää koko seinän. Anna myös huomauttaa, että projektorin äänentoisto on yllättävän hyvä, mikä on hieno lisäarvo kotiteatterikokemukseen.

Samun pelikokemus parani projektorin avulla

Samu on intohimoinen pelaaja ja hän hankki projektorin nimenomaan pelikokemuksen parantamiseksi. Hän kertoo, että projektori tarjoaa hänelle suuremman ja laajemman kuvan kuin televisio tai näyttö. Tämä on tehnyt pelaamisesta entistäkin nautinnollisempaa ja miellyttävämpää. ”Projektori on pelastanut monta huonoa päivää, kun on voinut heittäytyä pelien maailmaan suurella kuvalla”, Samu nauraa.

Projektori yhteenveto

Kaikki haastattelemamme henkilöt olivat tyytyväisiä projektorin hankintaan. Projektorin suuri etu on sen kyky tarjota suurempi kuva kuin perinteiset televisiot ja näytöt. Lisäksi se antaa monipuolisuutta käyttöön, sillä sen avulla voi katsoa elokuvia, sarjoja ja pelata pelejä suurella kuvalla. Projektorin äänentoisto oli myös yllättävän hyvä, mikä parantaa kotiteatterikokemusta.

Uusimmat

Suositut