Paras yhdistelmälaite veneeseen – Testi & vertailu

Paras yhdistelmälaite veneeseen vertailu

Paras yhdistelmälaite veneeseen voi olla hankala löytää olitpa sitten merenkulun ammattilainen tai innokas kalastaja. Sen vuoksi tässä artikkelissa tarkastelemme ja vertailemme markkinoiden parhaita yhdistelmälaitteita veneeseen.

Päämääränämme on auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopiva laite, joka täyttää veneesi tarpeet ja vaatimukset. Syventymme eri valmistajien tuotteisiin, niiden teknisiin ominaisuuksiin ja suorituskykyyn, jotta voit tehdä harkitun päätöksen veneesi navigointi- ja viihdejärjestelmistä.

Arvioimme yhdistelmälaitteiden käytettävyyttä, tarkkuutta, luotettavuutta ja käyttökokemusta erilaisissa olosuhteissa. Lisäksi tutustumme käyttäjien arvosteluihin ja kokemuksiin, jotta saat kattavan käsityksen siitä, miten laitteet ovat toimineet käytännössä.

On tärkeää huomioida, että jokaisella veneilijällä voi olla omat tarpeensa ja odotuksensa yhdistelmälaitteelle. Siksi vertailumme keskittyy kattamaan eri hintaluokkia ja ominaisuuksia tarjoavia vaihtoehtoja, jotta jokainen löytäisi artikkelistamme arvokasta tietoa.

Vertailussa parhaat yhdistelmälaitteet

 1. Simrad NSS 9 Evo3S – Paras yhdistelmälaite veneeseen.
 2. Garmin GPSMAP 923xsv – Hyvä yhdistelmälaite veneeseen.
 3. Humminbird Helix 8 – Laadukas yhdistelmälaite veneeseen.
 4. Garmin ECHOMAP UHD2 52cv – Edullinen yhdistelmälaite veneeseen.
 5. Lowrance HOOK Reveal 5 HDI – Halpa yhdistelmälaite veneeseen.

1. Paras yhdistelmälaite veneeseen: Simrad NSS 9 Evo3S

Paras yhdistelmälaite veneeseen

Vertailumme paras yhdistelmälaite veneeseen on Simrad NSS 9 Evo3S. Tämä ainutlaatuinen ja innovatiivinen laite on suunniteltu täyttämään kaikki veneilijän tarpeet ja tarjoamaan ennennäkemättömän käyttökokemuksen vesillä liikkumiseen.

Simrad NSS 9 Evo3S:n suorituskyky ja monipuolisuus ovat vertaansa vailla. Active Imaging™ 3-in-1 -teknologia yhdistää CHIRP-, SideScan- ja DownScan-toiminnot, mikä takaa yksityiskohtaisen ja selkeän kuvan vedenalaisesta maailmasta. Voit luottaa tarkkaan kohdetarkkailuun, olipa kyseessä kalaparvi tai uppotukki. Älykäs FishReveal™-toiminto erottaa helposti kalat ja rakenteet, jotta voit keskittyä olennaiseen.

Entäpä kaikuanturiportit? Simrad NSS 9 Evo3S:n 2 x musta (9-pinninen) kaikuanturiportti tarjoaa yhteensopivuuden laajan valikoiman antureiden kanssa. Voit hyödyntää Active Imaging™ 3-in-1, Active Imaging™ 2-in-1, TotalScan™ 3-in-1, HST-HDI, HST-WSBL, Airmar TM150, ForwardScan ja monet muut anturit saumattomasti.

Eikä siinä vielä kaikki – laite on yhteensopiva Halo™ pulssikompressiokupututkien, Broadband 3G™-/4G™ tutkien, Navico (Lowrance/Simrad) Outboard Pilot autopilottien sekä ForwardScan etuluotaimen kanssa. NMEA 2000® -liitäntä tarjoaa helpon integraation muiden järjestelmien kanssa ja Ethernet-liitännät mahdollistavat lisälaitteiden saumattoman yhteistyön.

Simrad NSS 9 Evo3S on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja nopeaksi, joten voit keskittyä olennaiseen – veneilyyn ja nautintoon. SolarMAX™-IPS-näyttö tarjoaa laajan katselukulman ja tarkat värilliset grafiikat, joiden avulla voit seurata reittiäsi selkeästi kaikissa olosuhteissa.

Liikkuminen ja tiedonsiirto ovat entistäkin vaivattomampaa laitteen integroidun langattoman Wi-Fi-yhteyden ja Bluetoothin ansiosta. Voit päivittää karttoja, jakaa veneilysuunnitelmia tai vaikkapa jakaa päivän saaliit ystäviesi kanssa vaivattomasti.

Kokonaisuudessaan Simrad NSS 9 Evo3S on paras yhdistelmälaite, joka tarjoaa veneilijälle kaiken tarvittavan. Unohda kompromissit ja tee veneilystäsi unohtumaton kokemus Simrad NSS 9 Evo3S:n avulla. Olitpa sitten ammattilainen tai harrastaja, tämä laite vie veneilykokemuksesi uudelle tasolle. Astu veneesi ohjaamoon ja anna Simradin johdattaa sinut vesille turvallisesti ja tyylikkäästi.

2. Hyvä yhdistelmälaite veneeseen: Garmin GPSMAP 923xsv

Hyvä yhdistelmälaite veneeseen


Tämä huippuluokan yhdistelmälaite tarjoaa kaiken, mitä tarvitset täydelliseen veneilykokemukseen – olipa kyseessä sitten jännittävä kalastusreissu tai rentouttava päivä merellä maisemia ihaillen.

Aloittaen kestävyydestä, GPSMAP 923xsv on varustettu vesiluokituksella IPX7, joka tarkoittaa, että voit luottaa sen toimintaan myös vaihtelevissa sääolosuhteissa ja roiskeiden keskellä. Olitpa sitten suunnittelemassa pitkää matkaa tai pienempää retkeä, tämä laite pysyy luotettavana kumppanina navigoinnissa.

Laajenna näkymiäsi ja näe enemmän vedenalaisesta maailmasta – Garmin GPSMAP 923xsv on Panoptix-yhteensopiva, joten voit hyödyntää edistyksellisiä Panoptix-kaikuluotaimia ja nähdä kalat ja rakenteet reaaliajassa uskomattoman selkeästi. Kaikuanturin nastojen määrän ollessa 12-pin (oranssi), voit olla varma tarkasta yhteensopivuudesta eri antureiden kanssa.

Näyttö on todellinen katseenvangitsija, ja sen 19.9 x 11.2 cm koko sekä 1280 x 720 pikselin tarkkuus takaavat erinomaisen katselukokemuksen. Laadukas WXGA-tyyppinen näyttö tarjoaa teräviä ja eläväisiä värejä, jotka tekevät navigoinnista miellyttävää ja vaivatonta.

Monipuolisuus ja tallennuskapasiteetti ovat myös tämän laitteen valttikortteja. Garmin GPSMAP 923xsv tukee kahta microSD-muistikorttia, jotta voit tallentaa tärkeät kartat ja reitit kätevästi. Jälkiloki tallentaa 50 000 pistettä ja 50 tallennettua reittiä, joten voit aina palata suosikkireittiesi äärelle tai jakaa unohtumattomia vesiseikkailujasi ystäviesi kanssa.

Eikä tässä vielä kaikki – GPSMAP 923xsv tulee esiladattujen karttojen kanssa, jotka kattavat maailmanlaajuisen peruskartan. Voit siis aloittaa seikkailusi heti ilman ylimääräisiä karttojen hankintoja.

Kokonaisuudessaan Garmin GPSMAP 923xsv on luotettava, monipuolinen ja helppokäyttöinen kumppani veneeseesi. Olitpa sitten kokenut merenkulkija tai vasta aloitteleva veneilijä, tämä yhdistelmälaite vie veneilykokemuksesi uudelle tasolle. Panoptix-teknologia ja huippulaadukas näyttö tekevät navigoinnista nautinnollista, ja laitteen monipuoliset ominaisuudet takaavat, että voit veneillä turvallisesti ja luottavaisin mielin.

3. Laadukas yhdistelmälaite veneeseen: Humminbird Helix 8

Laadukas yhdistelmälaite veneeseen

Astetta korkeampiin veneilykokemuksiin vie sinut Humminbird Helix 8 -yhdistelmälaite. Tämä laadukas ja teknisesti edistyksellinen laite on suunniteltu tarjoamaan veneilijälle kaikki tarvittavat ominaisuudet ja enemmänkin. Olitpa sitten kalastuksen ammattilainen tai rentoutumisen etsijä, Humminbird Helix 8 on täydellinen valinta.

Mikä tekee tästä yhdistelmälaitteesta erityisen? Se on varustettu MEGA+ Imaging -teknologialla, joka tarjoaa uskomattoman selkeän kuvan vedenalaisesta maailmasta. Voit nähdä kalat ja rakenteet jopa erittäin syvillä vesillä tarkasti ja tarkemmin kuin koskaan ennen. Dual Spectrum CHIRP 2D-kaikuluotaus täydentää kuvaa tarjoamalla yksityiskohtaisen kuvan vedenpohjasta sekä kalaparvien sijainnista.

Unohtumattomia hetkiä varten Humminbird Helix 8 tarjoaa AutoChart® LIVE -toiminnon, jonka avulla voit luoda omia karttoja reaaliajassa. Voit tallentaa ja jakaa lempipaikkasi ystäviesi kanssa tai palata suosikkireittiesi äärelle koska tahansa. Bluetooth ja Wi-Fi ovat käteviä ominaisuuksia, jotka mahdollistavat langattoman yhteyden ja helpon tiedonsiirron.

SwitchFire™-teknologia antaa sinulle täyden hallinnan kaikuluotaukseen, joten voit räätälöidä näkymän tarpeidesi mukaan. Sisäänrakennettu GPS auttaa sinua navigoimaan luotettavasti ja suunnistamaan turvallisesti, oli sitten kyseessä tuntemattomat vesialueet tai tutut reitit.

Humminbird Helix 8 on myös Navionics-yhteensopiva, joten voit hyödyntää laajaa valikoimaa karttoja (ei Platinum) ja tehdä veneilystäsi entistäkin vaivattomampaa ja nautinnollisempaa. Muistikortin tyyppi on SD, joka on helppo ja kätevä tapa tallentaa ja jakaa veneilykokemuksiasi.

Laite ei olisi täydellinen ilman huippuluokan näyttöä, ja Humminbird Helix 8 tarjoaa juuri sitä. TFT-näyttö tukee 65000 väriä ja sen tarkkuus on 1024×600 pikseliä, joten voit nauttia terävästä ja kirkkaasta kuvasta kaikissa olosuhteissa.

Anturin puolesta Humminbird Helix 8 on varustettu XM 9 HW MSI T -anturilla, joka tukee Dual Spectrum CHIRP -kaikuluotausta, MEGA+ Down Imagingia ja MEGA+ Side Imagingia. Tämä anturi tarjoaa kaiken tarvittavan, jotta voit löytää parhaat kalapaikat ja seurata kalaparvien liikkeitä tarkasti.

Humminbird Helix 8 on kaikin puolin huippuluokan yhdistelmälaite veneeseesi. Se yhdistää huippuluokan teknologian, helppokäyttöisyyden ja monipuolisuuden, mikä tekee veneilystäsi unohtumattoman kokemuksen.

4. Edullinen yhdistelmälaite veneeseen: Garmin ECHOMAP UHD2 52cv

Edullinen yhdistelmälaite veneeseen


Garmin ECHOMAP UHD2 52cv on erinomainen valinta veneilijöille, jotka etsivät edullista ja silti laadukasta yhdistelmälaitetta veneeseensä. Tämä monipuolinen laite tarjoaa kaiken tarvittavan, jotta voit nauttia turvallisesta ja miellyttävästä veneilykokemuksesta.

Karttojen suhteen Garmin ECHOMAP UHD2 52cv tukee erittäin tarkkoja Garmin Navionics+- ja Garmin Navionics Vision+-karttoja sekä karttoja, joissa on Navionics-dataa ja Auto Guidance+ -tekniikkaa. Voit siis luottaa tarkkoihin karttakuvauksiin ja saada älykkäät reittiehdotukset navigoidessasi vesillä.

Entäpä jos haluat luoda omia karttoja ja tallentaa lempikalapaikkasi? Ei huolta, Garmin ECHOMAP UHD2 52cv tarjoaa Quickdraw Contours -toiminnon, jolla voit tehdä omia karttoja, joissa on syvyyskäyrät ja pohjanmuodot merkittynä. Näin voit tallentaa parhaat kalastuspaikat ja jakaa ne muiden veneilijöiden kanssa.

Laite on helppo pitää ajan tasalla, sillä Garmin ECHOMAP UHD2 52cv tukee helppoa ohjelmistopäivitystä, karttojen päivitystä ja älykkäitä ilmoituksia ActiveCaptain-sovelluksen kautta. Pidä veneesi navigointi- ja karttajärjestelmät ajan tasalla kätevästi ja vaivattomasti.

Garmin ECHOMAP UHD2 52cv:n mitat tekevät siitä sopivan kokoisen ja käytännöllisen veneesi ohjaamoon. Sen 5 tuuman näyttö takaa selkeän ja tarkan kuvan, joka on helppo lukea kaikissa olosuhteissa. Vesitiiviysluokitus IPX7 varmistaa, että laite kestää myös kosteutta ja roiskeita vesillä liikkuessasi.

Sisäinen vastaanotin tukee 5 Hz hertsimäärää, joten saat nopean ja luotettavan GPS-paikannuksen. Tuki Garmin Navionics+™- ja Garmin Navionics Vision+™-karttoille sekä Auto Guidance+ -ominaisuus täydentävät navigointiominaisuuksia ja tekevät veneilystäsi entistä sujuvampaa.

Kokonaisuudessaan Garmin ECHOMAP UHD2 52cv on erinomainen valinta edulliselle ja laadukkaalle yhdistelmälaitteelle veneeseesi. Nauti veneilystä ja tutki vesistöjä luottavaisin mielin tämän monipuolisen ja helppokäyttöisen laitteen avulla.

5. Halpa yhdistelmälaite veneeseen: Lowrance HOOK Reveal 5 HDI

Halpa yhdistelmälaite veneeseen

Lowrance HOOK Reveal 5 HDI on hinta-laatusuhteeltaan vertaansa vailla oleva yhdistelmälaite veneesi navigointiin ja kohdetarkkailuun. Tämä edullinen, mutta silti laadukas laite tarjoaa kaiken tarvittavan, jotta voit nauttia veneilystä täysin siemauksin.

Aloittaen näytöstä, Lowrance HOOK Reveal 5 HDI:n kirkas 5 tuuman SolarMAX™-näyttö tarjoaa terävän ja selkeän kuvan kaikissa olosuhteissa. Voit seurata reittiäsi ja kohdetarkkailua helposti ja vaivattomasti tämän näytön avulla.

Älykäs FishReveal™-kohdetarkkailu tuo kalat ja rakenteet elävästi esille, jotta voit tunnistaa kalaparvet ja veneesi ympärillä olevan vedenalaisen maailman helposti. Reaaliaikainen Genesis Live -kartoitus C-MAP-kartan päälle tai tyhjälle muistikortille antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa omia karttoja ja jakaa veneilysuunnitelmiasi muiden kanssa.

Kaikuanturin puolesta Lowrance HOOK Reveal 5 HDI:ssä on Lowrance® 83/200 HDI-kaikuanturi, joka tukee keski- ja korkeataajuista CHIRP-luotausta sekä DownScan Imaging™ FishReveal™ -tekniikkaa. Näiden ominaisuuksien avulla saat tarkan kuvan vedenalaisista olosuhteista ja voit nähdä kalat ja rakenteet selvästi.

Uudet kaikunäkymien väripaletit ja automaattiset kaikuluotaimen asetukset tekevät veneilystä entistäkin helpompaa ja nautinnollisempaa. Helppokäyttöiset valikot ja optimoitu näppäimistö mahdollistavat tärkeimpien toimintojen käytön yhdellä kosketuksella, joten voit keskittyä olennaiseen – veneilyyn.

Laite tarjoaa myös monipuoliset karttavaihtoehdot, kuten C-MAP®, C-MAP Genesis, Navionics® ja muita. Voit valita juuri sinulle sopivan kartan ja navigoida vesillä luottavaisin mielin. Lisäksi Lowrance HOOK Reveal 5 HDI:ssä on esiladattuna maailmanlaajuinen peruskartta, joten voit aloittaa veneilyseikkailusi heti ilman ylimääräisiä karttojen hankintoja.

Kokonaisuudessaan Lowrance HOOK Reveal 5 HDI on edullinen, mutta silti laadukas valinta yhdistelmälaitteeksi veneeseesi. Tämä laite vie veneilykokemuksesi uudelle tasolle tarjoamalla huippuluokan ominaisuuksia ja helppokäyttöisyyttä.

Miten valita paras yhdistelmälaite veneeseen?

Veneily on ihanteellinen tapa paeta arjen kiireistä ja nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta. Moderni teknologia on tehnyt veneilystä entistä houkuttelevampaa ja vaivattomampaa tarjoamalla edistyksellisiä navigointi- ja viihdejärjestelmiä veneisiin.

Yhdistelmälaite on yksi tällainen innovaatio, joka yhdistää useita toimintoja yhteen käyttöliittymään, kuten kaikuluotaimen, GPS:n, karttajärjestelmän ja joskus jopa viihdeominaisuudet. Lue myös paras kaikuluotain ja paras karttaplotteri vertailu, jos haluat tutustua tarkemmin eri veneilytarvikkeisiin.

Mutta miten valita paras yhdistelmälaite veneeseesi? Alapuolella tutustumme tärkeimpiin tekijöihin, jotka auttavat sinua tekemään harkitun päätöksen.

 • Tarpeet ja käyttötarkoitus:

Ennen kuin ryhdyt vertailemaan erilaisia yhdistelmälaitteita, selvitä ensin omat tarpeesi ja veneesi käyttötarkoitus. Pohdi, millaisiin vesiin yleensä liikut, ja millaisia toimintoja tarvitset veneen navigoinnissa ja kalastuksessa. Jos esimerkiksi kalastus on pääasiallinen aktiviteetti, valitse laite, jossa on erinomainen kaikuluotaus ja kohdetarkkailutoiminnot.

 • Kaikuluotain:

Tiesitkö, että hyvä kaikuluotain on oleellinen ominaisuus veneessä, erityisesti kalastajille? Laadukas kaikuluotain tarjoaa selkeän ja tarkan kuvan vedenalaisesta maailmasta, auttaen tunnistamaan kalaparvet ja vedenalaiset rakenteet. Kiinnitä huomiota kaikuluotaimen CHIRP-tekniikkaan, DownScan Imaging™ -ominaisuuteen ja mahdolliseen SideScan-toimintoon, jotka lisäävät laitteen tarkkuutta ja monipuolisuutta.

 • GPS ja kartat:

GPS on välttämätön navigointiin veneessä, ja yhdistelmälaitteissa se on yleensä sisäänrakennettu. Tarkista, että laitteessa on nopea ja luotettava GPS-vastaanotin, joka antaa tarkat paikkatiedot. Tukeeko laite haluamiasi karttoja, kuten C-MAP, Navionics tai Garmin? Hyvät kartat ovat olennainen osa veneilyä, joten varmista, että laite tarjoaa laajan valikoiman karttavaihtoehtoja.

 • Näyttö ja käytettävyys:

Selkeä ja kirkas näyttö on tärkeä, jotta voit nähdä kartat ja kaikuluotaintiedot helposti kaikissa olosuhteissa. Valitse näyttökoko, joka sopii veneesi ohjaamoon ja tarjoaa riittävän kuvanlaadun. Käyttöliittymän on oltava helppokäyttöinen ja intuitiivinen, jotta voit navigoida eri toimintojen välillä vaivattomasti.

 1. Langattomat yhteydet ja päivitysmahdollisuudet:

Langattomat yhteydet, kuten Bluetooth ja Wi-Fi, ovat käteviä ominaisuuksia, jotka helpottavat tiedonsiirtoa ja päivityksiä. Tarkista, että laite tukee helppoa ohjelmisto- ja karttapäivitystä, jotta voit pitää navigointijärjestelmäsi ajan tasalla.

 1. Käyttäjäarviot ja kokemukset:

Ennen lopullisen päätöksen tekemistä, lue käyttäjäarvioita ja kokemuksia eri yhdistelmälaitteista. Käyttäjien mielipiteet voivat antaa arvokasta tietoa laitteen suorituskyvystä ja luotettavuudesta käytännön tilanteissa.

Valitsemalla oikean yhdistelmälaitteen veneeseesi voit tehdä veneilystäsi turvallisempaa, sujuvampaa ja nautinnollisempaa. Vertaile eri malleja huolellisesti ja punnitse niiden ominaisuuksia suhteessa omiin tarpeisiisi. Olipa kyseessä sitten kalastusretki tai seikkailu avomerellä, paras yhdistelmälaite auttaa sinua navigoimaan vesillä luottavaisin mielin.

Yhdistelmälaite kokemuksia

Veneily on harrastus, joka yhdistää monia ihmisiä luonnon kauneuden ja veden äärellä vietettyjen hetkien kautta. Moderni teknologia on tuonut veneilykokemuksiin uusia ulottuvuuksia, ja yhdistelmälaite on yksi näistä innovaatioista. Pertti, Sami ja Hanna ovat innokkaita veneilijöitä, jotka ovat ottaneet yhdistelmälaitteen käyttöönsä. He kertovat omista kokemuksistaan tällä uudella teknologialla, ja kuinka se on rikastuttanut heidän veneilyseikkailujaan.

Pertti, kokenut kalastaja, on käyttänyt yhdistelmälaitettaan jo useiden vuosien ajan. Hän kertoo, että kaikuluotain on ollut erityisen hyödyllinen kalastusretkillä. ”Kaikuluotaimen avulla näen selvästi kalaparvet ja vedenalaiset rakenteet. Se on auttanut minua löytämään uusia kalastuspaikkoja ja parantanut saalistani huomattavasti”, Pertti sanoo tyytyväisenä. Myös GPS-toiminto on osoittautunut arvokkaaksi työkaluksi, kun Pertti suunnittelee reittejä ja navigoi tuntemattomilla vesillä. ”Olen löytänyt upeita saaristoreittejä, joita en tiennyt edes olevan olemassa, ja GPS on auttanut minua palaamaan turvallisesti takaisin kotisatamaan”, hän lisää.

Sami on intohimoinen veneilijä, joka nauttii pitkistä päiväretkistä perheensä kanssa. Hän valitsi yhdistelmälaitteen, koska halusi monipuolisen ja helppokäyttöisen navigointijärjestelmän veneeseensä. ”Yhdistelmälaitteessa yhdistyvät kaikki tarvittavat ominaisuudet, kuten kaikuluotain, GPS ja kartat, yhteen kätevään pakettiin. Se on helppo ja nopea ottaa käyttöön, joten voin keskittyä täysin perheen kanssa vietettäviin hetkiin”, Sami kertoo. Hän on erityisen tyytyväinen myös laitteen langattomiin yhteyksiin. ”Bluetooth-yhteyden avulla voin jakaa karttatietoja ystävieni kanssa, ja Wi-Fi:n kautta päivitän kartat helposti ja vaivattomasti”, Sami iloitsee.

Hanna on vasta aloitteleva veneilijä, joka halusi helpottaa veneilykokemustaan uuden teknologian avulla. Hän valitsi yhdistelmälaitteen, joka tarjoaa selkeän ja helppokäyttöisen näytön sekä yksinkertaiset valikot. ”Olen ollut positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka helppokäyttöinen laite on. Käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen, ja voin navigoida eri toimintojen välillä vaivatta”, Hanna kertoo tyytyväisenä. Myös laitteen kompakti koko on ollut hänelle tärkeä ominaisuus. ”Yhdistelmälaite ei vie paljon tilaa veneeni ohjaamossa, ja sen avulla voin seurata sijaintia ja kaikuluotaintietoja helposti”, hän lisää.

Kaikkien kolmen veneilijän kokemukset yhdistelmälaitteesta ovat erittäin positiivisia. He ovat kaikki yhtä mieltä siitä, että yhdistelmälaite on rikastuttanut heidän veneilyseikkailujaan tarjoamalla luotettavan ja monipuolisen navigointijärjestelmän. Olipa kyseessä sitten kalastusreissu, perheen kanssa vietetty päivä tai uusien vesistöjen tutkiminen, yhdistelmälaite on osoittautunut korvaamattomaksi apuvälineeksi.

Veneily ja teknologia kulkevat käsi kädessä, ja yhdistelmälaitteet tarjoavat veneilijöille uusia mahdollisuuksia ja elämyksiä vesillä. Pertti, Sami ja Hanna ovat kaikki vakuuttuneita siitä, että heidän veneilykokemuksensa ovat parantuneet huomattavasti yhdistelmälaitteen avulla. Jos harkitset yhdistelmälaitteen hankkimista veneeseesi, Pertin, Samin ja Hannan kokemukset voivat auttaa sinua tekemään oikean valinnan.

Uusimmat

Suositut