Paras ulkoinen kovalevy – Vertailussa 10 parasta

Paras ulkoinen kovalevy vertailu

Ulkoiset kovalevyt ovat olennainen osa digitaalista elämäämme, sillä ne mahdollistavat valtavan määrän tiedon varastoimisen ja kuljettamisen mukavasti. Olipa kyse valokuvien, dokumenttien, videoiden tai muiden suurten tiedostojen säilyttämisestä, ulkoinen kovalevy voi olla ratkaisu tallennusongelmiin.

Nykyteknologian ansiosta ulkoiset kovalevyt ovat entistä kompaktimpia, kestävämpiä ja käyttäjäystävällisempiä, ja ne tarjoavat huomattavasti enemmän tallennustilaa kuin aikaisemmat mallit. Mutta kun markkinoilla on niin paljon vaihtoehtoja, kuinka valita se paras ulkoinen kovalevy omiin tarpeisiin?

Tämä artikkeli pyrkii valaisemaan tätä kysymystä vertailemalla 10 parasta ulkoista kovalevyä. Tarkastelemme eri merkkejä, malleja ja niiden tarjoamia erityisominaisuuksia, kuten tallennustilaa, liitäntätyyppejä, kestävyyttä ja hintaa, jotta voit tehdä perustellun päätöksen ja löytää juuri sinulle sopivan ulkoisen kovalevyn.

Onko sinulla erityisiä turvallisuusvaatimuksia, kuten salauksen tarve, vai etsitkö edullista ja luotettavaa tallennusratkaisua? Olemme keränneet yhteen eri kategorioihin sopivia ulkoisia kovalevyjä, jotta voisit löytää omiin tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Vertailussa parhaat ulkoiset kovalevyt

 1. Lenovo ThinkPad Secure Harddrive 2TB – Paras ulkoinen kovalevy.
 2. LaCie STHG4000400 4TB – Hyvä ulkoinen kovalevy.
 3. Ulkoinen kiintolevy 4TB – Iso ulkoinen kovalevy.
 4. LaCie Rugged USB-C 4000 GB – Tietokoneen kiintolevy.
 5. Lenovo Thinkpad USB 3.0 1TB – Kannettava kiintolevy.
 6. HP Unidad externa – Kestävä ulkoinen kovalevy.
 7. 2TB ulkoinen kiintolevy – Ulkopuolinen kovalevy.
 8. Seagate Expansion STKM2000400 2TB – Laadukas ulkoinen kovalevy.
 9. ADATA HV320 ulkoinen kiintolevy 2 TB – Edullinen ulkoinen kovalevy.
 10. Intenso Memory Case 500 GB – Halpa ulkoinen kovalevy.

1. Paras ulkoinen kovalevy: Lenovo ThinkPad Secure Harddrive 2TB

Paras ulkoinen kovalevy

Lenovo ThinkPad Secure Harddrive 2TB on markkinoiden parhaiten suojattu ulkoinen kovalevy. Tämä 2 teratavun ulkoinen kiintolevyasema on varustettu USB 3.0 -liitännällä, joka takaa nopeat ja tehokkaat tiedonsiirrot. Iskunkestävyys ja LES-merkkivalo tekevät siitä luotettavan valinnan niin toimistolle kuin matkallekin.

Tuotekuvaus:

 • Tuote: Lenovo ThinkPad Secure Harddrive 2TB
 • Kiintolevyaseman Tyyppi: Ulkoinen kiintolevyasema
 • Liitin: USB 3.0
 • Ominaisuudet:
  • Iskunkestävä: Suojaa tärinältä ja iskuilta.
  • LES-merkkivalo: Ilmoittaa käyttäjälle laitteen tilasta.
  • Salasanan Todennus: Tarjoaa lisäturvaa salasanasuojauksen avulla.
  • Sisäänrakennettu Näppäimistö: Helppo syöttää salasana suoraan laitteeseen.
 • Yhteensopivuusstandardit: AES 256 bittiä
 • Muut Yhteensopivuusstandardit: BSMI, CB, EAC, FCC, ICES, KCC, RCM, VCCI

Ominaisuudet:

Lenovo ThinkPad Secure Harddrive 2TB on suunniteltu niille, jotka kaipaavat sekä suorituskykyä että turvallisuutta. Sen iskunkestävä rakenne takaa laitteen pitkäikäisyyden ja datan säilymisen, kun taas salasanan todennus suojaa arkaluonteiset tiedot ulkopuolisilta. Lisäksi sisäänrakennettu näppäimistö mahdollistaa salasanan syöttämisen suoraan laitteeseen, mikä lisää käyttömukavuutta.

Suorituskyky:

Tämä ulkoinen kiintolevyasema käyttää USB 3.0 -liitäntää, joka takaa nopeat tiedonsiirrot, ja on yhteensopiva useiden yhteensopivuusstandardien kanssa, kuten AES 256 bittiä, BSMI, CB, EAC, FCC, ICES, KCC, RCM ja VCCI. Tämä varmistaa, että voit luottaa Lenovo ThinkPad Secure Harddrive 2TB:n suorituskykyyn ja yhteensopivuuteen eri laitteiden kanssa.

Lenovo ThinkPad Secure Harddrive 2TB on äärimmäisen turvallinen ja suorituskykyinen ulkoinen kovalevy, joka sopii täydellisesti niille, jotka arvostavat tietoturvaa ja tehokkuutta. Sen monipuoliset ominaisuudet ja standardien mukaisuus tekevät siitä loistavan valinnan monenlaisiin käyttötarpeisiin.

2. Hyvä ulkoinen kovalevy: LaCie STHG4000400 4TB

Hyvä ulkoinen kovalevy

LaCie STHG4000400 4TB ulkoinen kovalevy on erinomainen valinta käyttäjille, jotka etsivät luotettavaa ja tilavaa tallennusratkaisua. Tämä hopeanvärinen kovalevy tarjoaa uskomattomat 4000 GB tallennustilaa, joka vastaa tarpeisiin niin ammattilaisille kuin harrastajillekin, jotka tarvitsevat paljon tilaa tiedostoilleen.

Tuotekuvaus:

 • Tuote: LaCie STHG4000400 4TB
 • Tilavuus: 4000 GB
 • Liitin: USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2)
 • Väri: Hopea
 • Mitat: Optimoitu kompaktiin kokoon, helppo kuljettaa

Ominaisuudet:

 • Suuri Tallennustila: Jopa 4000 GB tilaa valokuvillesi, videoillesi, dokumenteillesi ja muille tiedostoillesi.
 • Nopea Liitäntä: USB 3.2 Gen 2 tarjoaa nopeat tiedonsiirtonopeudet, mikä mahdollistaa suurten tiedostojen siirtämisen nopeasti ja tehokkaasti.
 • Elegantti Muotoilu: LaCie STHG4000400 4TB on suunniteltu silmää miellyttäväksi, ja sen tyylikäs hopeinen väri sopii moniin ympäristöihin.
 • Kevyt ja Kompakti: Pieni koko ja keveys tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon matkoille ja liikkuvaan käyttöön.

Suorituskyky:

LaCie STHG4000400 4TB ulkoinen kovalevy tarjoaa erinomaista suorituskykyä, ja se on varustettu USB 3.2 Gen 2 -liitännällä, joka takaa tiedonsiirtojen sujuvuuden ja nopeuden. Tämä tekee suurten tiedostojen, kuten videoiden ja kuvien, siirtämisestä vaivatonta ja tehokasta.

Käyttökokemus:

LaCie STHG4000400 4TB tarjoaa yksinkertaisen ja suoraviivaisen käyttökokemuksen. Sen tyylikäs muotoilu ja hopeinen viimeistely heijastavat sen laadukkuutta ja ammattimaisuutta. Laite on myös erittäin kompakti ja kevyt, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin matkustamiseen ja työskentelyyn tien päällä.

LaCie STHG4000400 4TB on laadukas, kevyt ja tyylikäs ulkoinen kovalevy, joka tarjoaa suuren tallennustilan ja nopeat tiedonsiirtonopeudet. Sen kompakti koko ja hopeinen viimeistely tekevät siitä sekä käytännöllisen että visuaalisesti miellyttävän vaihtoehdon jokaiseen tallennustarpeeseen. Suuren kapasiteettinsa ja nopean liitännän ansiosta se on ihanteellinen valinta sekä ammattikäyttöön että vapaa-ajan tallennustarpeisiin.

3. Iso ulkoinen kovalevy: Ulkoinen kiintolevy 4TB

Iso ulkoinen kovalevy

Tutustu tähän erittäin tehokkaaseen ja käytännölliseen 4TB ulkoiseen kiintolevyasemaan! Tämä kannettava laite on ihanteellinen ratkaisu, kun tarvitset lisää tallennustilaa suurille tiedostoillesi. 4 teratavun tallennuskapasiteetti mahdollistaa valtavan määrän dokumenttien, kuvien, videoiden ja muiden tiedostojen säilyttämisen.

Tuotetiedot:

 • Laitteen Tyyppi: Kiintolevyasema – ulkoinen (kannettava)
 • Muistin Koko: 4 Tt
 • Salausalgoritmi: AES 256 bittiä
 • Liitäntä: USB 3.1
 • Ominaisuudet: Iskuanturi, LES-merkkivalo
 • Mitat: 80.5 mm x 125.7 mm x 19 mm
 • Paino: 245.6 g

Erityisominaisuudet:

 • Iskuanturi: Suojaa laitetta ja tallennettuja tietoja vaurioilta iskujen ja pudotusten varalta.
 • LES-Merkkivalo: Informoi käyttäjää laitteen tilasta ja toiminnasta reaaliaikaisesti.
 • Salausalgoritmi AES 256 bittiä: Tarjoaa korkeimman tason tietoturvan ja suojan, pitäen tiedostosi turvassa.
 • USB 3.1 Liitäntä: Mahdollistaa nopeat tiedonsiirtonopeudet, joten voit siirtää suuriakin tiedostoja nopeasti ja tehokkaasti.

Käyttökokemus:

Tämä 4TB ulkoinen kiintolevy on kompakti ja kevyt, vain 245.6 g, joten se on helppo kuljettaa mukana matkoilla tai liikkuessa paikasta toiseen. 80.5 mm x 125.7 mm x 19 mm kokonsa ansiosta se mahtuu helposti laukkuun tai reppuun. Iskuanturin ansiosta sinun ei tarvitse olla huolissasi laitteen tai tiedostojen vahingoittumisesta.

Suorituskyky ja Yhteensopivuus:

Tämä ulkoinen kiintolevy on varustettu USB 3.1 -liitännällä, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopeat tiedonsiirrot. AES 256 bittiä salausalgoritmi varmistaa, että tiedostosi ovat suojassa ulkopuolisilta uhkilta.

Tämä 4TB ulkoinen kiintolevy on täydellinen valinta, kun tarvitset suuren määrän kannettavaa tallennustilaa. Se on kompakti, kevyt, ja se suojaa tehokkaasti tiedostojasi iskuilta ja ulkopuolisilta. Sen korkea suorituskyky ja salausalgoritmi takaavat, että voit tallentaa ja siirtää tiedostojasi nopeasti ja turvallisesti.

4. Tietokoneen kiintolevy: LaCie Rugged USB-C 4000 GB

Tietokoneen kiintolevy

LaCie Rugged USB-C 4000 GB on huippuluokan ulkoinen kiintolevy, joka yhdistää suorituskyvyn, tyylikkyyden ja kestävyyden yhteen pakettiin. Tämä 2.5″ kiintolevy, oranssilla suojalla ja hopealla viimeistelyllä, on ihanteellinen ratkaisu käyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavaa tallennustilaa liikkuvaan elämäntyyliinsä.

Tuotetiedot:

 • Tuote: LaCie Rugged USB-C 4000 GB
 • Koko: 2.5″
 • Liitäntä: USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
 • Väri: Oranssi, Hopea
 • Kapasiteetti: 4000 GB

Erityisominaisuudet:

 • Rugged Suojus: Oranssi suojus antaa lisäsuojaa iskuja, pudotuksia ja kovia olosuhteita vastaan, mikä tekee siitä täydellisen valinnan ulkoilmaelämästä nauttiville.
 • Nopeat Tiedonsiirrot: USB 3.2 Gen 1 -liitäntä tarjoaa nopeat tiedonsiirtonopeudet, jotta voit siirtää suuria tiedostoja vaivattomasti ja tehokkaasti.
 • Tyylikäs Design: Hopea viimeistely yhdistettynä oranssiin suojukseen tekee tästä kiintolevystä sekä käytännöllisen että tyylikkään.
 • Suuri Kapasiteetti: 4000 GB tilavuus antaa mahdollisuuden tallentaa suuria määriä valokuvia, videoita, dokumentteja ja muita tiedostoja.

Käyttömukavuus ja Suorituskyky:

LaCie Rugged USB-C 4000 GB on suunniteltu tuomaan käyttäjälle mielenrauhaa ja luotettavuutta. Sen kestävä rakenne ja nopeat tiedonsiirrot tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin toimistotyöhön kuin seikkailuihinkin. Sen 2.5″ kokoinen muotoilu ja keveys tekevät siitä kätevän kumppanin matkalle, ja 4000 GB:n kapasiteetti takaa, että tila ei lopu kesken.

LaCie Rugged USB-C 4000 GB on ylivertainen ulkoinen kiintolevy, joka sopii erityisesti liikkuville käyttäjille. Se on täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä, kestävyyttä ja suorituskykyä. Sen suuri tallennuskapasiteetti ja kestävä ulkomuoto tekevät siitä luotettavan valinnan kaikkiin tallennustarpeisiin, olitpa sitten toimistossa tai tutkimusmatkalla villissä luonnossa.

5. Kannettava kiintolevy: Lenovo Thinkpad USB 3.0 1TB

Kannettava kiintolevy

Esittelemme Lenovo ThinkPad USB 3.0 1TB ulkoisen kiintolevyn – kompaktin ja turvallisen ratkaisun kaikille tallennustarpeillesi. Tämä Lenovo ThinkPad -tuotelinjaan kuuluva laite on täydellinen kumppani niille, jotka arvostavat luotettavuutta ja tehokkuutta.

Tuotetiedot:

 • Valmistaja: Lenovo
 • Tuotelinja: Lenovo ThinkPad
 • Muistin Koko: 1 Tt
 • Kiintolevyaseman Tyyppi: Ulkoinen kiintolevyasema
 • Kierrosnopeus: 5400 kierrosta/min
 • Liitin: USB 3.0
 • Ominaisuudet: Iskunkestävä, Salasanan todennus, Sisäänrakennettu näppäimistö
 • Yhteensopivuusstandardit: AES 256 bittiä
 • Ympäristötiedot: 5 °C – 55 °C
 • Mitat & Paino: Leveys 0.869 mm, Syvyys 1.2203 mm, Korkeus 0.1925 mm, Paino 216 g
 • Yhteensopivuusstandardit: BSMI, C-Tick, cUL, FCC, ICES, UL, VCCI

Erityisominaisuudet ja Hyödyt:

 • Luotettavuus ja Suorituskyky: 5400 kierrosta/min kierrosnopeus ja USB 3.0 -liitäntä takaavat nopeat ja luotettavat tiedonsiirrot.
 • Kompakti ja Kevyt: Vain 216 gramman painolla ja kompakteilla mitoilla, tämä kiintolevy on helppo ottaa mukaan minne tahansa menetkin.
 • Turvallisuus: Salasanan todennus ja AES 256 bittiä salaustekniikka varmistavat, että tiedostosi ovat aina suojattuja.
 • Iskunkestävä Rakenne: Suojaa laitetta ja sisältöä vaurioilta ja tietojen menetyksiltä.

Käyttökohteet:

Olipa tarpeesi sitten varmuuskopiointiin, lisätallennustilaan tai tiedostojen siirtämiseen, Lenovo ThinkPad USB 3.0 1TB on kätevä ja monipuolinen ratkaisu. Sen kompakti koko ja kevyt paino tekevät siitä ihanteellisen valinnan liikkuville ammattilaisille, opiskelijoille ja kaikille, jotka tarvitsevat tietojen tallennusta liikkeellä ollessaan.

Lenovo ThinkPad USB 3.0 1TB ulkoinen kiintolevy yhdistää parhaat puolet suorituskyvystä, kannettavuudesta ja tietoturvasta. Se tarjoaa 1 teratavun tallennuskapasiteetin, tehokkaan tiedonsiirtonopeuden ja huippuluokan salauksen, joka takaa tiedostojen turvallisuuden. Iskunkestävyyden ja kompaktin koon ansiosta se on täydellinen valinta jokapäiväiseen käyttöön – mihin ikinä se sinut viekään.

6. Kestävä ulkoinen kovalevy: HP Unidad externa

Kestävä ulkoinen kovalevy

HP Unidad Externa USB DVDRW on kestävä ja monipuolinen ulkoinen kovalevy, joka yhdistää käytännöllisyyden ja suorituskyvyn kompaktissa ja tyylikkäässä muotoilussa. Tämä musta, kannettava laite on suunniteltu täydentämään nykyaikaista kannettavaa tietokonetta ja tarjoamaan luotettavaa tallennusratkaisua.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: HP
 • Tuotelinja: Unidad Externa
 • Laitetyyppi: USB DVDRW – Ulkoinen kovalevy
 • Yhteensopivuus: Kannettava tietokone
 • Kirjoitusnopeus: DVD±RW: 24x, 8x
 • Liitäntä: USB 2.0
 • Väri: Musta

Erityisominaisuudet:

 • Monipuolinen Yhteensopivuus: Yhteensopiva useimpien kannettavien tietokoneiden kanssa USB 2.0 -liitännän ansiosta.
 • Suorituskyky: 24x ja 8x kirjoitusnopeus DVD±RW-levyille takaavat nopeat ja tehokkaat polttotoiminnot.
 • Kompakti ja Kannettava Design: Musta, siro ja kevyt design tekee siitä täydellisen kumppanin liikkuville käyttäjille.
 • Helppokäyttöisyys: Plug-and-play -ominaisuus mahdollistaa helpon käytön ilman monimutkaisia asennusprosesseja.

Käyttömukavuus:

HP Unidad Externa USB DVDRW on suunniteltu käyttäjille, jotka arvostavat helppoutta ja suoraviivaisuutta. Sen avulla voit polttaa ja lukea levyjä vaivattomasti, ja sen kompakti muotoilu sallii sinun kuljettaa sitä helposti mukana, olitpa sitten toimistossa, koulussa tai matkalla.

HP Unidad Externa USB DVDRW on huippuvalinta käyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kätevän ratkaisun ulkoiseen tallennukseen ja levynpolttamiseen. Sen suorituskyky, kompakti muotoilu ja yhteensopivuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön, ja sen tyylikäs musta ulkoasu sopii saumattomasti yhteen nykyaikaisten kannettavien tietokoneiden kanssa.

7. Ulkopuolinen kovalevy: 2TB ulkoinen kiintolevy

Ulkopuolinen kovalevy

A-DATA AHV300-2TU31-CBK ulkoinen kiintolevy tarjoaa huippuluokan tallennusratkaisun niille, jotka kaipaavat suurta kapasiteettia ja nopeaa tiedonsiirtoa yhdessä kompaktissa paketissa. Musta, tyylikäs ja käytännöllinen design tekee tästä ulkoisesta kovalevystä erinomaisen lisävarusteen jokaiselle käyttäjälle.

Tuotetiedot:

 • Valmistaja: A-DATA
 • Tuotekoodi: AHV300-2TU31-CBK
 • HDD-koko: 2.5″
 • HDD-kapasiteetti: 2 TB
 • Malli: HDD
 • USB-liitin: USB
 • USB-versio: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
 • Tuotteen väri: Musta
 • Plug & Play -yhteensopiva: Kyllä
 • Paino: 0,2 kg

Erityisominaisuudet ja Hyödyt:

 • Suuri Kapasiteetti: 2 TB tila mahdollistaa suurten tiedostojen, kuten kuvien, videoiden ja asiakirjojen, säilyttämisen helposti.
 • Nopea Tiedonsiirto: USB 3.2 Gen 1 -liitäntä takaa nopeat ja tehokkaat tiedonsiirtotoiminnot.
 • Kompakti ja Kannettava: Pieni koko ja vain 0,2 kg:n paino tekevät laitteesta helpon kuljettaa mukana.
 • Yksinkertainen Käyttöönotto: Plug & Play -yhteensopivuus mahdollistaa vaivattoman käyttöönoton ilman asennusohjelmia.
 • Tyylikäs Design: Musta, elegantti ulkoasu sopii saumattomasti mihin tahansa ympäristöön.

Käyttökohteet:

Tämä A-DATA ulkoinen kiintolevy on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät kompaktia, mutta suurikapasiteettista tallennusratkaisua. Se on suunniteltu erityisesti liikkuville ammattilaisille, opiskelijoille ja valokuvaajille, mutta sopii erinomaisesti myös kotikäyttöön multimedia-tiedostojen tallentamiseen ja varmuuskopiointiin.

A-DATA AHV300-2TU31-CBK 2TB ulkoinen kiintolevy yhdistää kompaktin kokonsa, suuren tallennuskapasiteettinsa ja nopeat tiedonsiirtonopeutensa tarjotakseen käyttäjilleen luotettavan ja kätevän tallennusratkaisun. Sen tyylikäs musta muotoilu ja helppo käyttöönotto tekevät siitä täydellisen lisävarusteen jokapäiväiseen käyttöön.

8. Laadukas ulkoinen kovalevy: Seagate Expansion STKM2000400 2TB

Laadukas ulkoinen kovalevy


Seagate Expansion STKM2000400 on laadukas ulkoinen kovalevy, joka on ihanteellinen ratkaisu lisätallennustilaa kaipaaville. Tämä 2TB:n kovalevy on erinomainen valinta tiedostojen, kuvien, videoiden ja muiden digitaalisten sisältöjen säilyttämiseen.

Tuotetiedot:

 • Valmistaja: Seagate
 • Tuotelinja: Expansion
 • Tuotekoodi: STKM2000400
 • Kapasiteetti: 2 TB
 • Koko: 2,5″
 • Liitäntä: USB 3.0
 • Tyyppi: Ulkoinen (bærbar)
 • Lajittelu: Lajittelu
 • Design: Kompakti ja siirrettävä

Erityisominaisuudet:

 • Suuri Tallennustila: 2 TB tallennuskapasiteetti mahdollistaa valtavien tietomäärien, kuten HD-videoiden, kuvien, pelien ja asiakirjojen, säilyttämisen.
 • Nopea Tiedonsiirto: USB 3.0 -liitäntä tarjoaa nopeat tiedonsiirtonopeudet, mikä mahdollistaa tiedostojen siirron ilman viivettä.
 • Helppokäyttöisyys: Plug & Play -toiminto mahdollistaa helpon ja nopean käyttöönoton ilman tarvetta asentaa ajureita.
 • Kompakti Design: 2,5″ kokonsa ansiosta tämä kovalevy on erittäin siirrettävä ja kulkee kätevästi mukana laukussa tai taskussa.
 • Luotettava Laatu: Seagaten tunnettu laatu ja luotettavuus takaavat pitkäikäisen ja häiriöttömän käytön.

Käyttökohteet:

Seagate Expansion STKM2000400 on ihanteellinen henkilöille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa lisätallennustilaa liikkeellä ollessaan. Se soveltuu erinomaisesti niin opiskelijoiden kuin valokuvaajienkin käyttöön ja on täydellinen valinta myös multimedian ja tärkeiden tiedostojen varmuuskopioinnille.

Seagate Expansion STKM2000400 2TB ulkoinen kovalevy on laadukas ja luotettava tallennusratkaisu niille, jotka kaipaavat siirrettävyyttä ja suurta tallennuskapasiteettia. Sen käyttäjäystävällisyys, korkea suorituskyky ja kompakti koko tekevät siitä loistavan valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin, ja Seagaten laatu takaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden.

9. Edullinen ulkoinen kovalevy: HV320 ulkoinen kiintolevy 2 TB

Edullinen ulkoinen kovalevy

HV320 ulkoinen kiintolevy tarjoaa edullisen ja luotettavan ratkaisun kaikille tallennustarpeillesi. 2TB:n tallennustilalla voit säilyttää suuren määrän kuvia, videoita, musiikkia ja muita tiedostoja turvallisesti ja helposti.

Tuotetiedot:

 • Tuotekoodi: AHV320-2TU31-CBK
 • HDD-kapasiteetti: 2 TB
 • Malli: HDD
 • USB-liitin: USB
 • USB-versio: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
 • Thunderbolt-teknologia: Ei
 • Wi-Fi: Ei
 • Tuotteen väri: Musta
 • Kotelon materiaali: Muovi
 • Tietoturva-algoritmit: 256-bit AES
 • LED-merkkivalot: Kyllä
 • Windows-käyttöjärjestelmätuki: Kyllä

Ominaisuudet ja Edut:

 • Laaja Tallennustila: 2 TB kapasiteetti antaa mahdollisuuden tallentaa suuria määriä tietoa.
 • Nopea Tiedonsiirto: USB 3.2 Gen 1 takaa sujuvat ja nopeat tiedonsiirtotoiminnot.
 • Kompakti ja Kevyt Design: Musta, siro muotoilu ja kevyt rakenne tekevät laitteesta helpon kuljettaa.
 • Luotettava Tietoturva: 256-bit AES salaus suojaa tiedostosi luvattomalta käytöltä.
 • LED-Merkkivalot: Helppo seurata laitteen tilaa ja toimintaa.
 • Yhteensopivuus: Täysin yhteensopiva Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.

Tämä ulkoinen kovalevy on erinomainen valinta opiskelijoille, toimistotyöntekijöille, valokuvaajille ja kaikille niille, jotka tarvitsevat suurta tallennustilaa mutta eivät halua maksaa siitä omaisuuksia. Sen monipuolisuus ja yhteensopivuus eri järjestelmien kanssa tekevät siitä monikäyttöisen työkalun monenlaisiin käyttötarpeisiin.

HV320 2TB ulkoinen kiintolevy AHV320-2TU31-CBK on monipuolinen ja edullinen valinta tallennustarpeisiisi. Sen suuri tallennuskapasiteetti, nopeat tiedonsiirtonopeudet ja kompakti muotoilu tekevät siitä kätevän kumppanin niin kotona, toimistolla kuin matkoillakin. 256-bit AES salaus tarjoaa lisäksi mielenrauhaa tietoturvasta huolehtiville käyttäjille.

10. Halpa ulkoinen kovalevy: Intenso Memory Case 500 GB

Halpa ulkoinen kovalevy

Intenso Memory Case 500 GB ulkoinen kovalevy on kustannustehokas ja käyttäjäystävällinen tallennusratkaisu, joka sopii mainiosti päivittäisiin tallennustarpeisiin. Se on suunniteltu erityisesti käyttäjille, jotka kaipaavat kätevää ja edullista tapaa laajentaa tallennuskapasiteettiaan.

Tuotetiedot:

 • Kapasiteetti: 500 GB
 • Kiintolevyn Koko: 2,5″
 • Liitäntä: USB 3.0
 • Kierrosnopeus: 5400 rpm
 • Puskuri: 8 MB
 • Tyyppi: Ekstern (bærbar)
 • Lajittelu: Lajittelu

Erityisominaisuudet:

 • Kompakti ja Kannettava Design: Pienikokoinen ja kevyt rakenne mahdollistaa kovalevyn helposti mukana kuljettamisen.
 • Nopea Tiedonsiirto: USB 3.0 -liitäntä takaa nopean ja sujuvan tiedonsiirron.
 • Yksinkertainen Käyttö: Plug and Play -toiminnallisuus tekee laitteen käytöstä helppoa ilman ylimääräisiä asennuksia.
 • Järkevä Tallennustila: 500 GB tarjoaa riittävästi tilaa dokumenteille, kuville, videoille ja muulle sisällölle.
 • Stabiili Suorituskyky: 5400 rpm kierrosnopeus ja 8 MB puskuri takaavat tasaisen ja luotettavan toiminnan.

Intenso Memory Case on erinomainen vaihtoehto yksityisille käyttäjille ja pienyrityksille, jotka tarvitsevat lisätallennustilaa mutta haluavat pysyä budjetissaan. Se on mainio valinta opiskelijoille, freelancereille ja kaikille, jotka työskentelevät liikkeellä.

Intenso Memory Case 500 GB on halpa ja kätevä ulkoinen kovalevy, joka ei tingi suorituskyvystä tai käytettävyydestä. Kevyt ja kompakti design yhdistettynä nopeaan USB 3.0 -liitäntään ja yksinkertaiseen Plug and Play -käyttöönottoon tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin käyttöympäristöihin ja -tarpeisiin. Sen 500 GB tallennustila ja stabiili suorituskyky tekevät siitä luotettavan kumppanin päivittäisiin tallennustehtäviin.

Miten valita paras ulkoinen kovalevy?

Valinnanvaraa ulkoisista kovalevyistä löytyy runsaasti, ja oikean valitseminen voi tuntua haasteelliselta. Tässä artikkelissa käydään läpi, mitä seikkoja kannattaa harkita parhaan ulkoisen kovalevyn valinnassa ja miten voit varmistaa, että saat vastinetta rahoillesi.

1. Tallennuskapasiteetti

Yksi oleellisimmista seikoista valittaessa ulkoista kovalevyä on sen tallennuskapasiteetti. Tarvitsetko paljon tilaa valokuville, videoille ja suurille tiedostoille, vai etsitkö jotain pientä ja kätevää dokumenttien säilytykseen? Kapasiteetti voidaan mitata gigatavuissa (GB) tai teratavuissa (TB), ja se voi vaihdella muutamasta satasta gigatavusta useisiin teratavuihin.

2. Liitäntä ja Yhteensopivuus

Tarkista, tukeeko valitsemasi ulkoinen kovalevy tietokoneesi liitäntöjä. USB 3.0 ja USB-C ovat yleisiä, mutta jotkut mallit saattavat käyttää muita liitäntöjä, kuten Thunderboltia. Samalla, varmista, että kovalevy on yhteensopiva käyttöjärjestelmäsi kanssa, olipa käytössäsi sitten Windows, macOS, Linux tai jokin muu.

3. Nopeus

Nopeus on myös keskeinen tekijä, joka vaikuttaa tiedonsiirron tehokkuuteen. Kierrosnopeus, mitattuna kierroksina minuutissa (rpm), ja puskurimuisti vaikuttavat luku- ja kirjoitusnopeuksiin. SSD-levyt ovat yleensä nopeampia kuin perinteiset HDD-levyt, mutta myös kalliimpia.

4. Kestävyys ja Luotettavuus

Jos aiot kuljettaa ulkoista kovalevyä mukanasi, on sen kestävyys ja luotettavuus oleellista. Monet ulkoiset kovalevyt on suunniteltu kestämään iskuja ja kolhuja, ja jotkut mallit ovat jopa veden- ja pölynkestäviä. Myös tuotemerkki ja takuu voivat olla merkkejä laitteen laadusta ja kestävyydestä.

5. Budjetti

Budjetti on ilmeinen, mutta tärkeä tekijä. Mieti, paljonko olet valmis sijoittamaan ulkoiseen kovalevyyn. Halvimmat mallit voivat olla houkuttelevia, mutta ne eivät välttämättä ole kestävimpiä tai nopeimpia. Toisaalta, kaikkein kalleimmat mallit saattavat tarjota ominaisuuksia, joita et tarvitse.

6. Tietoturva

Jos tallennat arkaluonteisia tietoja, kuten henkilökohtaisia dokumentteja tai liikesalaisuuksia, harkitse mallia, joka tukee salausta ja salasanasuojaa. AES 256-bittinen salaus on tehokas ja luotettava valinta tietojen suojaamiseksi.

Ulkoisen kovalevyn valinta voi tuntua monimutkaiselta, mutta kun otat huomioon edellä mainitut tekijät, voit helpommin päättää, mikä malli sopii parhaiten tarpeisiisi. Muista arvioida tallennuskapasiteetin tarvetta, tarkistaa yhteensopivuus ja liitäntävaihtoehdot, vertailla nopeuksia, tutkia kestävyyttä ja luotettavuutta, määritellä budjettisi ja harkita tietoturvan tarvetta. Näiden näkökulmien huomioon ottaminen auttaa sinua löytämään parhaan ulkoisen kovalevyn, joka palvelee sinua pitkään ja luotettavasti.

Usein kysytyt kysymykset

Alapuolelle on lueteltu kaikista yleisimmin kysytyt kysymykset kovalevyistä. Lue myös paras peliläppäri vertailu, jos etsit läppäriä, jossa on iso kovalevy jo valmiiksi.

Onko ulkoinen kovalevy yhteensopiva kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa?

Ei välttämättä. Jotkin ulkoiset kovalevyt saattavat vaatia erityisiä ajureita tai ohjelmistoja toimiakseen tietyissä käyttöjärjestelmissä. Ennen ostoa kannattaa tarkistaa valmistajan ilmoittama yhteensopivuus.

Voinko käyttää USB-C -kaapelia USB 3.0 -portissa?

Ei suoraan, sillä ne käyttävät erilaista liitäntää. Adaptereita ja kaapeleita on saatavilla, joiden avulla USB-C -laite voidaan liittää USB-A -porttiin.

Mikä on paras tapa suojata henkilökohtaisia tietoja verkossa?

Henkilötietojen suojeluun verkossa kuuluu monia keinoja, kuten vahvojen ja uniikkien salasanojen käyttö, kaksivaiheinen tunnistautuminen, säännölliset ohjelmisto- ja tietoturva päivitykset sekä tietojen salaus.

Mitä eroa on SSD:llä ja HDD:llä?

SSD (Solid State Drive) on nopeampi ja hiljaisempi kuin HDD (Hard Disk Drive), koska se ei sisällä liikkuvia osia. HDD käyttää pyöriviä levyjä, minkä vuoksi se on yleensä hitaampi, äänekkäämpi ja herkempi iskuille. SSD:t ovat yleensä kalliimpia gigatavua kohden verrattuna HDD:hin.

Kuinka usein minun pitäisi varmuuskopioida tiedot?

Säännöllinen varmuuskopiointi on tärkeää tietojen menetyksen estämiseksi. Usein suositellaan viikoittaista varmuuskopiointia, mutta tärkeät tai usein muuttuvat tiedot kannattaa varmuuskopioida päivittäin.

Uusimmat

Suositut