Paras teltta vertailu (2024) – Vertailussa 5 parasta

Paras teltta perheelle kokemuksia

Telttailu on vapauden ja seikkailun henki, joka kutsuu meitä tutkimaan luonnon kauneutta ja irrottautumaan arjen kiireistä. Mutta kun suuntaamme kohti retkeilyreittejä ja erämaiden syvyyksiä, tärkein kumppanimme on luotettava teltta, joka tarjoaa suojan ja mukavuuden ympäröivässä ympäristössä.

Tässä vertailuartikkelissa sukellamme telttojen maailmaan ja esittelemme viisi parasta vaihtoehtoa, jotka ovat osoittautuneet erinomaisiksi erilaisissa olosuhteissa ja vaatimuksissa. Olitpa sitten harrastelijaretkeilijä, kokenut eränkävijä tai etsit vain täydellistä telttaa seuraavaa seikkailuasi varten, tämä vertailu auttaa sinua tekemään oikean valinnan.

Telttojen valikoima on laaja, ja valinnan tekeminen voi olla haastavaa. Tarkastelemme huolellisesti jokaista vertailulistallemme päässyttä telttaa ja arvioimme niitä useiden kriteerien perusteella, kuten kestävyys, käyttömukavuus, helppokäyttöisyys ja hinta-laatusuhde. Olemme tehneet taustatyön puolestasi, jotta voit keskittyä olennaiseen: unohtumattoman retken kokemiseen.

Jatkamme vertailuamme syvemmälle telttojen ominaisuuksiin ja selvitämme, mitkä tekijät tekevät teltasta todella loistavan. Olipa kyse säänkestävyydestä, painosta, asennuksen vaivattomuudesta tai sisätilojen tilavuudesta, meillä on sinulle kattavaa tietoa, joka auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen.

Valitsemalla oikean teltan voit varmistaa, että seikkailusi luonnossa on täynnä iloa ja mukavuutta. Meidän tehtävämme on tarjota sinulle kattava ja luotettava vertailu, jotta voit löytää itsellesi parhaiten sopivan teltan. Joten liity mukaamme telttaretkelle, kun tutkimme telttojen maailmaa ja paljastamme viisi parasta vaihtoehtoa. Valmistaudu unohtumattomaan retkeen ja nauti jokaisesta hetkestä luonnon sylissä!

Vertailussa parhaat teltat:

 1. Easy Camp Galaxy 300 – Paras teltta.
 2. VidaXL 4-hengen teltta – Hyvä teltta.
 3. Retkeilyteltta iglu – Iso teltta.
 4. Redcliffs Pop-up – Yhden hengen teltta.
 5. VidaXL 4-hengen – Halpa teltta.

1. Paras teltta: Easy Camp Galaxy 300

Paras teltta

Easy Camp Galaxy 300 on paras teltta, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän tilaa, mukavuutta ja suojaa seikkailullisille retkillesi. Tämä kolmiosainen teltta on suunniteltu erityisesti pariskunnille, ystäville ja nuorille perheille, jotka haluavat nauttia luonnosta yhdessä.

Teltan pressu on valmistettu kestävästä 180T polyesteristä, joka on päällystetty PU-pinnoitteella. Tämä materiaali varmistaa vedenpitävyyden ja suojaa sinua sateelta ja kosteudelta. Pohjakerros on valmistettu kestävästä polyeteenistä, joka pitää kosteuden loitolla ja tarjoaa lisäsuojaa alustalle.

Teltan sisämateriaali on hengittävää polyesteriä, joka auttaa säilyttämään miellyttävän ilmavirran teltassa. Tämä parantaa ilmanvaihtoa ja auttaa sinua nauttimaan raikkaasta ilmasta myös teltan sisällä. Lasikuituiset telttakepit, joiden halkaisija on 11 mm, tarjoavat vankkaa tukea ja vakautta teltalle erilaisissa sääolosuhteissa.

Easy Camp Galaxy 300:n mitat ovat tilavat: 350 x 230 x 170 cm (P x L x K). Teltta mahtuu mukavasti nukkumaan kolme henkilöä ja tarjoaa runsaasti tilaa oleskeluun ja säilytykseen. Kun teltta on pakattuna, sen mitat ovat kätevät: 63 x 24 cm, ja se painaa vain 6,6 kg, joten se on helppo kuljettaa mukana retkillä.

Teltassa on myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä todella loistavan. Siinä on suuri terassi, jossa on irrotettava maakangas, joten voit nauttia auringosta ja ulkoilmasta suojassa hyönteisiltä. Lisäksi teltan ovea voidaan käyttää katoksena, joka tarjoaa ylimääräistä suojaa sateelta tai auringolta.

Järjestelytaskut teltan sisällä tarjoavat kätevän tavan pitää tavarasi järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Teltassa on myös erityinen paikka lyhdylle, joten voit valaista tilan helposti ja luoda tunnelmallisen ilmapiirin. Sisäteltta takaa hyvän unen, ja voit levätä mukavasti ja rauhassa retkipäivän jälkeen.

Easy Camp Galaxy 300 on paras valinta, kun haluat teltan, joka tarjoaa tilaa, suojaa ja mukavuutta seikkailuillesi. Sen kestävä rakenne, käytännölliset ominaisuudet ja hyvän unen takaava sisäteltta tekevät siitä täydellisen kumppanin retkillesi. Valitse Easy Camp Galaxy 300 ja valmistaudu nauttimaan unohtumattomista hetkistä luonnon sylissä.

2. Hyvä teltta: VidaXL 4-hengen teltta

Hyvä teltta

VidaXL 4-hengen teltta tarjoaa luotettavaa suojaa ja mukavuutta retkeilijöille ja ulkoilijoille. Tämä teltta on suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa ja tarjoamaan turvallisen tilan yöpymiseen ja rentoutumiseen luonnon keskellä.

Teltan pressu ja PE-lattia varmistavat, että pysyt kuivana ja puhtaana, vaikka sää olosuhteet eivät olisikaan suosiolliset. Olitpa sitten leiriytymässä kostealla maaperällä tai sateisen sään yllättämänä, voit luottaa siihen, että tämä teltta pitää sinut suojassa ja mukavuudessa.

Rautarunko tuo teltalle kestävyyttä ja lujuutta. Voit luottaa siihen, että teltta kestää kovemmatkin tuulet ja säilyttää muotonsa pitkäaikaisessa käytössä. Tämä teltta on suunniteltu kestämään haasteellisissa olosuhteissa, joten voit nauttia retkestäsi huoletta.

VidaXL 4-hengen teltassa on kaksi ikkunaa hyönteisverkolla, jotka tarjoavat hyvän tuuletuksen ja pitävät hyönteiset loitolla. Voit nauttia raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista teltassa ollessasi. Ikkunoiden koko on 35 x 35 cm, ja ne varmistavat riittävän ilmankierron ja valon teltassa.

Teltan koko on tilava: 365 x 365 x 250 cm (P x L x K). Nukkumatila sisällä on 300 x 300 cm (P x L), joten sinulla on runsaasti tilaa majoittaa neljä henkilöä mukavasti. Kun teltta on pakattuna, sen koko on kätevä: 60 x 20 cm (P x L), joten se on helppo kuljettaa mukana retkillä.

VidaXL 4-hengen teltta toimitetaan polyesteristä valmistetussa säilytyspussissa, joka helpottaa teltan kuljettamista ja säilyttämistä. Teltta sisältää myös tapit ja köydet, joten sinulla on kaikki tarvittava asennusta varten.

Kun etsit luotettavaa ja tilavaa telttaa retkeilyä varten, VidaXL 4-hengen teltta on oikea valinta. Sen kestävä rakenne, hyönteisverkolla varustetut ikkunat ja helppo kuljetettavuus tekevät siitä täydellisen kumppanin seikkailuillesi. Valitse VidaXL 4-hengen teltta ja valmistaudu nauttimaan mukavasta ja suojatusta yön levosta luonnon keskellä.

3. Iso teltta: Retkeilyteltta iglu

Iso teltta

Retkeilyteltta iglu tarjoaa tilavan ja mukavan majoituksen jopa kahdeksalle henkilölle sekä runsaasti tilaa matkalaukuille ja varusteille. Tämä teltta on täydellinen valinta perheen leiriytymiseen lasten kanssa tai viikonloppuretkille ystävien seurassa.

Teltan materiaali koostuu kestävästä kangasmateriaalista (100% polyesteri) PA-pinnoitteella, joka tarjoaa suojaa sateelta ja kosteudelta. Lasikuiturunko takaa teltan vakauden ja kestävyyden erilaisissa sääolosuhteissa. Voit luottaa siihen, että tämä teltta tarjoaa luotettavan suojan ja kestää pitkäaikaista käyttöä.

Retkeilyteltta iglun mitat ovat tilavat: 650 x 240 x 190 cm (P x L x K). Tämä antaa sinulle runsaasti tilaa liikkua ja levätä mukavasti teltassa. Teltassa mahtuu nukkumaan kahdeksan henkilöä mukavasti, joten voit jakaa unohtumattomia hetkiä yhdessä läheistesi kanssa. Lisäksi teltassa on tilaa matkalaukuille ja varusteille, jotta voit säilyttää tavarasi järjestyksessä ja käden ulottuvilla.

Retkeilyteltta iglussa on hengittävä rakenne ja hyvä ilmanvaihto, mikä auttaa pitämään ilman raikkaana ja miellyttävänä teltan sisällä. Vetoketjullinen ovi ja verkkoikkunat tarjoavat kätevän tavan säätää ilmanvaihtoa ja päästää valoa telttaan. Voit nauttia raikkaasta ilmasta ja luonnosta teltassa ollessasi.

Teltan asennus vaaditaan, mutta sen kokoaminen on helppoa ja nopeaa. Paketti sisältää tarvittavat osat ja ohjeet asennusta varten, joten voit saada teltan pystyyn vaivattomasti.

Kun etsit tilavaa ja mukavaa telttaa perheelle tai ystäville, retkeilyteltta iglu täyttää tarpeesi. Sen tilavuus, kestävä rakenne, hyvä ilmanvaihto ja helppo asennus tekevät siitä ihanteellisen valinnan seikkailuillesi. Valitse retkeilyteltta iglu ja valmistaudu nauttimaan unohtumattomasta leiriytymiskokemuksesta yhdessä läheistesi kanssa.

4. Yhden hengen teltta: Redcliffs Pop-up

Yhden hengen teltta

Redcliffs Pop-up on täydellinen valinta yksinmatkustajalle, joka etsii kätevää ja helppokäyttöistä telttaa. Tämä ruskea pop-up teltta tarjoaa mukavan suojan ja on suunniteltu yhden tai kahden hengen tarpeisiin. Sen kompakti koko ja keveys tekevät siitä täydellisen kumppanin kiertomatkoille, festivaaleille ja retkille.

Teltan materiaali on 190T polyesteriä polyuretaanipinnoitteella, joka takaa kestävyyden ja vedenpitävyyden. Tämä pinnoite suojaa sinua sateelta ja kosteudelta, joten voit nauttia kuivasta ja mukavasta ympäristöstä teltassa ollessasi. Polyesterikangas viileällä ja tummalla PU-pinnoitteella auttaa myös pitämään sisätilan miellyttävänä lämpötilasta riippumatta.

Redcliffs Pop-up -teltan mitat pystytettynä ovat 220 x 120 x 95 cm (P x L x K). Tämä tarjoaa riittävästi tilaa yhden hengen majoittumiseen tai kahdelle henkilölle ahtaanpuoleisesti. Teltan paino on vain 1,25 kg, mikä tekee siitä erittäin kevyen ja helppo kuljettaa mukana kantolaukussa. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa ilman ylimääräistä taakkaa.

Redcliffs Pop-up -teltta on myös erittäin helppo koota. Sen pop-up-mekanismi mahdollistaa teltan pystyttämisen nopeasti ja vaivattomasti. Voit unohtaa monimutkaiset ja aikaa vievät asennusohjeet ja nauttia heti teltan käytöstä.

Kun etsit kätevää ja kevyttä yhden hengen telttaa, Redcliffs Pop-up täyttää tarpeesi. Sen kestävä rakenne, helppo kokoaminen ja vedenpitävä materiaali tekevät siitä luotettavan suojan seikkailuillesi. Valitse Redcliffs Pop-up ja valmistaudu nauttimaan yksityisestä ja mukavasta tilasta missä tahansa oletkin.

5. Halpa teltta: VidaXL 4-hengen

Halpa teltta

VidaXL 4-hengen teltta tarjoaa edullisen vaihtoehdon retkiseikkailuihisi. Tämä teltta on täydellinen valinta kaikenlaiseen retkeilyyn, festivaaleille tai leirintäalueilla lomailuun.

Teltan pressu ja PE-lattia pitävät sinut kuivana ja puhtaana, olipa sää mikä tahansa. Voit nauttia retkestäsi huoletta, kun tiedät, että teltta tarjoaa luotettavan suojan kosteutta vastaan. Lasikuiturunko tuo telttaan kestävyyttä ja lujuutta, mutta samalla se on kevyt ja helppo kuljettaa mukana.

VidaXL 4-hengen teltan materiaalina käytetään korkealaatuista kangasta yhdessä lasikuidun kanssa. Tämä yhdistelmä tarjoaa kestävän rakenteen ja pitkäikäisyyden. Voit luottaa siihen, että tämä teltta kestää kovempiakin olosuhteita ja tarjoaa luotettavan suojan retkilläsi.

Teltan koko on tilava: 360 x 316 x 180 cm (P x L x K). Nukkumatila sisällä on 350 x 300 cm (P x L), joten sinulla on runsaasti tilaa majoittaa jopa kuusi henkilöä mukavasti. Kun teltta on pakattuna, sen koko on kätevä: 60 x 20 x 20 cm (P x L x K), joten se on helppo kuljettaa mukana retkillä.

VidaXL 4-hengen teltassa on kaksi sisäänkäyntiä hyttysverkoilla varustettuna. Tämä tarjoaa kätevän tavan pitää hyönteiset loitolla ja samalla mahdollistaa ilmanvaihdon teltassa. Voit nauttia raikkaasta ilmasta ja pitää teltan sisällä miellyttävän ilmapiirin.

Kun etsit edullista ja tilavaa telttaa seikkailuihisi, VidaXL 4-hengen teltta täyttää tarpeesi. Sen kestävä rakenne, kätevät ominaisuudet ja edullinen hinta tekevät siitä hyvän vaihtoehdon budjettitietoisille retkeilijöille. Valitse VidaXL 4-hengen teltta ja valmistaudu nauttimaan retkistäsi ilman suurta kustannusta.

Miten valita paras teltta?

Telttailu tarjoaa upean mahdollisuuden kokea luonnon kauneutta ja nauttia seikkailuista ulkoilmassa. Olitpa suuntaamassa vaellusreiteille, leirintäalueille tai erämaahan, yksi tärkeimmistä varusteista on teltta. Teltta on kuin koti luonnossa – se tarjoaa suojaa, mukavuutta ja turvaa.

Markkinoilla on kuitenkin valtava valikoima erilaisia telttoja eri ominaisuuksilla ja hinnoilla, mikä voi tehdä päätöksenteosta haastavaa. Joten miten voit valita parhaan teltan tarpeisiisi? Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin keskeisiä seikkoja, jotka auttavat sinua tekemään tietoisen päätöksen ja löytämään sinulle sopivan teltan.

 • Käyttötarkoitus ja tarpeet: Ennen teltan valitsemista on tärkeää selvittää, miten aiot käyttää sitä. Onko se tarkoitettu retkeilyyn, festivaaleille, perheen kanssa leiriytymiseen vai vaellusreissuille? Tämä auttaa sinua määrittämään teltan koon, painon, kestävyyden ja mukavuuden tarpeet.
 • Koko ja tila: Teltan koko riippuu siitä, kuinka monta henkilöä se tarvitsee majoittaa. On tärkeää, että teltassa on riittävästi tilaa nukkumiseen sekä säilytystä varten. Harkitse myös teltan korkeutta, jotta siinä on riittävästi pystyasennossa liikkumiseen.
 • Paino ja kantaminen: Jos aiot tehdä retkiä tai vaelluksia, teltan paino on tärkeä tekijä. Kevyt teltta helpottaa kuljettamista ja vähentää rasitusta selässäsi. Jos sen sijaan suunnittelet leiriytymistä autolla tai leirintäalueilla, paino ei ehkä ole yhtä tärkeä kriteeri.
 • Säänkestävyys: Tarkista teltan säänkestävyysominaisuudet, kuten vedenpitävyys ja tuulenkestävyys. Vedenpitävä pressu, hyvin suunnitellut saumat ja tukeva rakenne auttavat suojaamaan sinua sateelta, tuulelta ja muilta sääolosuhteilta.
 • Asennuksen helppous: Mieti, kuinka helppo teltan pystyttäminen ja purkaminen on. Jotkut teltat on suunniteltu pop-up-mekanismilla, joka tekee asentamisesta nopeaa ja vaivatonta. Toiset teltat vaativat enemmän aikaa ja vaivaa asennuksessa. Valitse teltta, jonka asentaminen sopii taitotasollesi ja tarpeillesi.
 • Materiaalit ja kestävyys: Tarkista teltan materiaalit ja niiden kestävyys. Laadukkaat kankaat ja vahvat telttakepit parantavat teltan kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Harkitse myös materiaalien hengittävyyttä ja UV-suojausta, jos aiot viettää paljon aikaa auringossa.
 • Lisäominaisuudet: Monissa telttamalleissa on lisäominaisuuksia, kuten hyönteisverkot ikkunoissa, säilytystaskut, katokset tai erilliset sisäteltat. Mieti, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä ja lisäävät mukavuutta retkelläsi.
 • Hinta-laatusuhde: Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, harkitse teltan hintaa ja sen tarjoamaa vastinetta rahalle. Vertaile eri vaihtoehtoja ja punnitse teltan ominaisuudet suhteessa sen hintaan. Valitse teltta, joka tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen tarpeisiisi.

Kun otat nämä tekijät huomioon, voit tehdä tietoisen päätöksen parhaan teltan valinnasta tarpeisiisi. Muista myös lukea arvosteluja ja käyttäjäkokemuksia ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Hyvin valittu teltta takaa mukavuuden, suojan ja unohtumattomat retkiseikkailut luonnossa.

Teltta kokemuksia

Telttailu on harrastus, joka vetää puoleensa ihmisiä ympäri maailmaa. Se tarjoaa mahdollisuuden kokea luonnon kauneus ja nauttia vapauden tunteesta, kun lähtee tutkimaan tuntematonta. Teltan asettaminen, leirin pystyttäminen ja yön viettäminen tähtitaivaan alla ovat kokemuksia, jotka jäävät mieleen ikuisesti.

Olemme keränneet yhteen kolme telttailuharrastajaa – Hanna, Siiri ja Jaska – jotka haluavat jakaa omia telttailukokemuksiaan kanssasi. He kertovat tarinoitaan innostuneella ja kehuvaan sävyyn, sillä telttailu on heille sydämen asia.

Hanna, intohimoinen luontoihminen, kertoo unohtumattomasta telttailuretkestään kansallispuistossa. Hän kuvailee maisemia, joita hän pääsi ihailemaan aamulla avatessaan teltan oven. Kukkaniityt, kimaltelevat järvet ja linnunlaulu loivat täydellisen ympäristön rentoutumiselle ja meditoinnille. Hanna kiittelee myös telttansa helppoutta pystyttää ja sen kestävyyttä myrskyisissä olosuhteissa. Hänen mielestään telttailu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tuntea itsensä osaksi luontoa.

Siiri, seikkailunhaluinen nuori nainen, kertoo telttailusta ystävien kanssa festivaaleilla. Hän kuvailee yöttömiä öitä täynnä musiikkia, tanssia ja naurua. Teltassa vietetyt yhteiset hetket ystävien kanssa ovat olleet hänelle korvaamattomia. Siiri mainitsee myös teltan kätevän koon ja keveyden, mikä tekee siitä täydellisen valinnan festivaaleille. Teltta on antanut hänelle vapauden liikkua festivaalialueella ja nauttia täysillä kaikesta tarjonnasta.

Jaska, retkeilyn konkari, kertoo seikkailuistaan erämaassa. Hän kuvaa pitkiä vaelluksia vuoristossa ja teltan tarjoamaa turvallista majapaikkaa päivän päätteeksi. Jaska on löytänyt teltastaan parhaan ystävänsä erämaassa, joka tarjoaa suojaa ja lämpöä vaikeissakin olosuhteissa. Hän kehuu myös teltan keveyttä ja tilavuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin pitkille vaelluksille. Jaska kokee teltan olevan avain unohtumattomien seikkailujen kokemiseen.

Näiden kolmen telttailuharrastajan tarinat kertovat intohimosta, ilosta ja vapauden tunteesta, jonka teltta tarjoaa. Heidän kokemuksensa inspiroivat muita lähtemään rohkeasti tutkimaan luontoa ja luomaan omia unohtumattomia telttailumuistoja.

Telttailu on enemmän kuin vain matkustamista tai ulkoilua. Se on seikkailu, joka herättää meissä sisäisen tutkimusmatkailijan ja tarjoaa tilaisuuden kokea luonto aivan läheltä. Teltta on portti tähän seikkailuun ja tarjoaa suojan, mukavuuden ja turvallisuuden retkelläsi.

Olipa sitten kansallispuistossa, festivaaleilla tai erämaassa, telttailu voi olla elämää muuttava kokemus. Ota haaste vastaan, pystytä telttasi ja sukella luonnon kauneuteen

Usein kysytyt kysymykset

Telttailu houkuttelee niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin seikkailijoita. Teltoissa kuitenkin herää monia kysymyksiä, erityisesti ensikertalaisilla. Alapuolella käymme läpi usein kysytyt kysymykset teltoista ja tarjoamme vastauksia auttaaksemme sinua saamaan selville telttailun salat. Lue myös paras aurinkovarjo terassille  vertailu, jos etsit hyvää aurinkovarjoa.

Kuinka valitsen oikean kokoisen teltan?

Teltan koko riippuu siitä, kuinka monta henkilöä sen pitää majoittaa. Yleinen suositus on laskea noin 60-70 cm leveyttä per nukkuja. Esimerkiksi 2-3 hengen teltassa leveys voi olla noin 120-210 cm. Muista myös ottaa huomioon varusteet ja säilytystila.

Miten valitsen oikean telttatyypin?

Telttoja on erilaisia tyyppejä, kuten kupoli-, tunneli- ja geoteltat. Kupoliteltat ovat yleisimpiä ja tarjoavat hyvän vakauden. Tunneliteltat ovat tilavampia ja kevyempiä, kun taas geoteltat soveltuvat haastaviin olosuhteisiin. Valinta riippuu tarpeistasi ja telttailukohteesta.

Miten teltta pystytetään?

Pystyttämisohjeet vaihtelevat telttamerkin ja -mallin mukaan. Yleisesti ottaen teltan pystyttäminen alkaa levittämällä pressu maahan, asentamalla telttakepit ja kiinnittämällä telttaköydet. Tutustu telttasi ohjeisiin ja harjoittele pystyttämistä ennen matkaa.

Miten varmistan teltan vedenpitävyyden?

Useimmat uudet teltoista ovat jo vedenpitäviä, mutta vanhempien telttojen kohdalla voit harkita vedenpitävän käsittelyn suorittamista. Tämä voidaan tehdä käyttämällä teltan pinnalle tarkoitettua suihketta tai pesuainetta. Muista myös kiinnittää huomiota saumojen tiiviyteen.

Miten pidän teltan puhtaana ja hyvässä kunnossa?

Teltan pitäminen puhtaana on tärkeää sen kestävyyden kannalta. Ravista tai harjaa teltta pölyn ja lian poistamiseksi ennen pakkaamista. Vältä teltan taittelua likaisena. Jos teltta on kostea kotiin palatessa, kuivaa se huolellisesti ennen pakkaamista.

Kuinka säilytän teltan oikein?

Säilytä teltta kuivassa ja viileässä paikassa. Älä säilytä sitä kosteassa tai auringonpaisteessa, mikä voi aiheuttaa homeen tai materiaalin heikkenemisen. Puhdista ja kuivaa teltta huolellisesti ennen sen taittelua ja säilytystä.

Mitä tarvikkeita tarvitsen telttailuun?

Telttailuun tarvitaan lisäksi makuupussi, makuualusta, retkikeitin, astiat, ruoka, juomavesi ja muut tarvittavat varusteet. Valitse tarvikkeet retkikohteesi ja olosuhteiden mukaan.

Mitä teen, jos teltassa on vuotoja?

Jos teltassa on vuotoja, voit yrittää korjata ne telttapeilla tai tiivistysaineella. Varmista kuitenkin ensin, että vuoto johtuu teltan materiaalista eikä esimerkiksi väärin kiinnitetyistä telttaköysistä tai avoimesta ovesta.

Uusimmat

Suositut