Paras robotti-imuri (2024) – Vertailussa 10 parasta

Paras robotti-imuri vertailu

Paras robotti-imuri on kodin siivousta helpottava apuväline ja korvaamaton osa arkea. Robotti-imurit ovat kehittyneet huimasti viime vuosien aikana, tarjoten käyttäjilleen entistä älykkäämpiä ja tehokkaampia siivousratkaisuja.

Tässä artikkelissa esittelemme kattavan vertailun markkinoiden kymmenestä parhaasta robotti-imurista, jotka ovat ansainneet paikkansa korkealaatuisen suorituskykynsä ja innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta. Vertailumme avulla autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan robotti-imurin, oli sitten kyseessä pieni asunto, omakotitalo tai vaativampi siivousympäristö.

Jokainen vertailumme robotti-imuri on käynyt läpi tarkat testit ja arvioinnit, jotta voimme tarjota sinulle luotettavaa tietoa niiden toimivuudesta ja ominaisuuksista. Tutustumalla näiden kymmenen huippuluokan robotti-imurin ominaisuuksiin ja suorituskykyyn voit tehdä tietoisen päätöksen siitä, mikä imuri vastaa parhaiten juuri sinun tarpeitasi.

Artikkelin tavoitteena on tarjota lukijoillemme selkeä ja kattava käsitys eri robotti-imurien vahvuuksista ja heikkouksista sekä auttaa heitä valitsemaan laadukkaan ja sopivan hintaluokan imurin kodin siivousta helpottamaan.

Vertailussa parhaat robotti-imurit

 1. Lykke Robotti-imuri Pro 2000 V2 – Paras robotti-imuri.
 2. Makita DRC200 – Hyvä robotti-imuri.
 3. Robotti-imuri Deluxe 3000 – Tehokas robotti imuri.
 4. XIAOMI RVM S10+ – Matala robotti imuri.
 5. Lykke robotti-imuri Pro 1500 – Laadukas robotti-imuri.
 6. XIAOMI RVM S10 – Hiljainen robotti imuri.
 7. RVM X10 – Iso robotti imuri.
 8. Robotti-imuri Pro 1000 – Pieni robotti-imuri.
 9. XIAOMI RVM E10 – Hyvä ja halpa robotti-imuri.
 10. Robotti-imuri M800 – Paras edullinen robotti-imuri.

1. Paras robotti-imuri: Lykke Robotti-imuri Pro 2000 V2

Paras robotti-imuri

Vertailumme paras robotti-imuri on Lykke Robotti-imuri Pro 2000 V2. Tämä älykäs ja tehokas robotti-imuri vie siivouksen uudelle tasolle tarjoten käyttäjilleen vertaansa vailla olevan käyttökokemuksen.

Yksinkertaisella yhden painalluksen käynnistyksellä saat Lykke Robotti-imurin aloittamaan siivouksen välittömästi. Ja mikä parasta, voit ohjata sitä älypuhelintuen kautta WiFi-yhteyden avulla – helppoa ja kätevää, missä ikinä oletkin.

Automaattisen lataustoiminnon ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia robotti-imurin akun varauksesta. Kun sen akku alkaa huveta, se palaa automaattisesti lataustelakkaan, joten se on aina valmiina palvelemaan sinua.

Lykke Robotti-imuri Pro 2000 V2 on varustettu älykkäillä törmäämistä ja putoamista estävillä sensoreilla, joten voit olla huoleti kodin arvokkaista esineistä – imuri väistää esteet ja välttää putoamisen portailta tai muilta korkeilta pinnoilta.

Lykke Robotti-imurissa on mukautuva siivousjärjestelmä, joka sopeutuu eri lattiapinnoille vaivattomasti. Riippumatta siitä, onko kyseessä parketti, matto tai laatta, tämä älykäs imuri puhdistaa ne tehokkaasti ja jättää jälkeensä kiiltävän lopputuloksen.

Lykke Robotti-imuri Pro 2000 V2:ssa on myös vesisäiliö ja moppaustoiminto, joten se ei vain imuroi vaan myös pesee lattiat puhtaiksi. Voit sanoa hyvästi lian ja tahrojen näkemiselle lattioillasi.

Huippusuorituskyvyn takaamiseksi imurissa on neljä eri siivoustilaa, jotka voit valita tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä perusteellinen imurointi, nopea puhdistus, reunojen siivous tai tarkka kohdistaminen, tämä robotti-imuri suoriutuu tehtävästä moitteettomasti.

Imuteho on vakuuttavat 1000pa, joten voit luottaa siihen, että se poistaa likaa ja pölyä tehokkaasti jokaisella siivouskerralla. Pölytankin tilavuus on 0.6 litraa, joten se pystyy käsittelemään suuretkin pölymäärät vaivatta.

Lisäksi Lykke Robotti-imurin käyntiääni on erittäin hiljainen, joten se ei häiritse kodin rauhaa. Max äänitaso on ainoastaan 65 db, joten voit nauttia hiljaisesta ja miellyttävästä siivouksesta.

Tehokas akku tarjoaa käyttöaikaa jopa 120 minuuttia, mikä riittää kattamaan suuremmatkin kodit yhdellä latauksella.

Kokonaisuudessaan Lykke Robotti-imuri Pro 2000 V2 on ehdottomasti paras valinta, kun etsit älykästä, monipuolista ja tehokasta robotti-imuria kodin siivoukseen. Sen helppokäyttöisyys, älykkäät toiminnot ja loistava suorituskyky tekevät siivouksesta vaivatonta ja miellyttävää.

2. Hyvä robotti-imuri: Makita DRC200

Hyvä robotti-imuri

Vertailumme toinen sija menee Makita DRC200:lle. Tämä hyvä robotti-imuri on suunniteltu tuomaan älykäs ja vaivaton siivous teollisuuskäyttöön sekä suuriin tiloihin jopa 500 neliömetrin alueille.

Makita DRC200 on varustettu akkukäyttöisellä 36 V:n (2 x 18 V = 36 V) voimalla, mikä takaa tehokkaan ja luotettavan suorituskyvyn. Kaksi erilaista toimintatilaa mahdollistavat monipuolisen siivouksen – voit valita optimaalisen tilan sen mukaan, millaista siivousta tarvitset.

Automaattinen puhdistusjärjestelmä tekee siivouksesta huomattavasti helpompaa ja kätevämpää. Tämä älykäs robotti-imuri skannaa ympäristöään ja mukautuu tehokkaasti tiloihin, joiden koko voi olla jopa 500 neliömetriä. Voit luottaa siihen, että Makita DRC200 hoitaa suuretkin alueet perusteellisesti ja jättää jälkeensä moitteettoman lopputuloksen.

Imurissa on kaksi 18 V 5,0 Ah:n akkua, jotka takaavat pitkän käyttöajan yhdellä latauksella. Voit siis luottaa siihen, että robotti-imuri suoriutuu vaativistakin siivousurakoista tehokkaasti ja katkeamattomasti.

Makita DRC200 on suunniteltu erityisesti teollisuuskäyttöön, joten se kestää kovaa kulutusta ja haastavia ympäristöjä. Sen maksiminopeus on 0,3 m/s, joten se liikkuu ripeästi ja tehokkaasti pitäen samalla huolen siivouksen laadusta.

Pölysäiliön tilavuus on vaikuttavat 2,5 litraa, mikä tarkoittaa, että se kerää runsaasti pölyä ja roskia ennen tyhjentämisen tarvetta. Tämä tekee siivouksesta entistä sujuvampaa ja vähentää tarvetta jatkuvasti valvoa imurin toimintaa.

Kokonaisuudessaan Makita DRC200 on erinomainen valinta, kun tarvitset tehokasta ja älykästä robotti-imuria teollisuuskäyttöön tai suuriin tiloihin. Sen voimakas suorituskyky, laaja toimintasäde ja kestävä rakenne tekevät siitä luotettavan kumppanin vaativissakin siivoustöissä. Makita DRC200 vie siivouksen uudelle tasolle – tervetuloa kokemaan sen loistava tehokkuus ja älykäs toiminta!

3. Tehokas robotti imuri: Robotti-imuri Deluxe 3000

Tehokas robotti imuri

Tämä tehokas ja tyylikäs robotti-imuri tarjoaa vertaansa vailla olevan siivouskokemuksen, varustettuna uskomattoman kattavilla ominaisuuksilla.

Robotti-imuri Deluxe 3000:n akun kesto on vaikuttava jopa 120 minuuttia, mikä tarkoittaa, että se pystyy suoriutumaan perusteellisesta siivouksesta suuremmassakin kodissa yhdellä latauksella. Et tarvitse huolehtia siitä, että akku hyytyisi kesken siivouksen, sillä tämä robotti-imuri on varustettu tehokkaalla akulla, joka kestää pitkään.

Smart memory -toiminto tekee tästä robotti-imurista todellisen älykkään siivoojan. Se oppii kotisi pohjapiirroksen ja muistaa, missä se on jo käynyt ja missä se vielä tarvitsee siivota. Tämä mahdollistaa optimaalisen siivouksen joka kerta ilman tarvetta ylimääräiselle ohjaukselle.

Imuroinnin ajastustoiminnon avulla voit ohjelmoida Robotti-imuri Deluxe 3000:n aloittamaan siivouksen juuri silloin kun haluat – olipa kyseessä sitten arkiaamujen tehosiivous tai päivän päätteeksi tehtävä iltasiivous. Voit nauttia puhtaasta kodista juuri silloin kun sinulle sopii.

Moppaustoiminto tuo lisää tehokkuutta ja monipuolisuutta siivoukseen. Nyt voit unohtaa vain pölyjen imuroinnin ja saada lisäksi puhtaan lattian moppaamalla. Robotti-imuri Deluxe 3000:n avulla voit saavuttaa kirkkaan kiiltävät lattiat vaivatta.

Neljä eri siivoustilaa tarjoavat monipuoliset vaihtoehdot siivouksen räätälöintiin. Olipa kyseessä perusteellinen imurointi, reunojen puhdistus, nopea pika-imurointi tai tarkka kohdistaminen tiettyihin alueisiin, tämä robotti-imuri suoriutuu tehtävästä erinomaisesti.

Äänitaso on matala ja hiljainen, ainoastaan 45 db. Voit siis nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta kotona, vaikka Robotti-imuri Deluxe 3000 olisi käynnissä. Sen hiljainen toiminta tekee siitä erinomaisen valinnan myös yöaikaiseen siivoukseen tai aikoihin, kun haluat rentoutua häiriöttömästi.

Robotti-imuri Deluxe 3000:n akun kapasiteetti on 2600 mAh, joka mahdollistaa pitkät siivoustuokiot yhdellä latauksella. Voit luottaa sen voimakkaaseen suorituskykyyn ja vaivattomaan siivoukseen joka kerta.

Kaiken kaikkiaan Robotti-imuri Deluxe 3000 on ylellinen valinta, kun etsit tehokasta, älykästä ja tyylikästä robotti-imuria kodin siivoukseen. Tämä imuri tekee siivouksesta nautinnollisen helppoa ja tarjoaa korkealaatuista lopputulosta.

4. Matala robotti imuri: XIAOMI RVM S10+

Matala robotti imuri

Jos haussa on matala robotti-imuri on Xiaomi Robot Vacuum S10+ hyvä valinta. Tämä matala robotti-imuri on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja tarkkaa navigointia kotisi siivoustarpeisiin.

Xiaomi Robot Vacuum S10+ ylpeilee tehokkaalla 4000Pa imutehollaan, joka poistaa lian, pölyn ja roskat vaivattomasti lattiapinnoiltasi. Voit luottaa siihen, että tämä imuri jättää jälkeensä puhtaan ja kiiltävän lopputuloksen jokaisella siivouskerralla.

Imurissa on kaksi pyörivää moppipäätä, jotka parantavat merkittävästi tahrojen poistoa. Voit sanoa hyvästit sitkeillekin tahrille, kun Xiaomi Robot Vacuum S10+ ottaa kontrollin. Sen moppausominaisuus on suunniteltu täydellisesti vastaamaan tarpeitasi ja pitämään lattiasi virheettömän puhtaina.

Tämä monipuolinen robotti-imuri pystyy käsittelemään jopa 200 neliön kokoisen alueen kertasiivouksessa. Voit luottaa siihen, että se kattaa koko kodin siivouksen yhdellä latauksella, joten voit rentoutua ja nauttia puhtaasta kodista ilman turhaa huolta.

Xiaomi Robot Vacuum S10+:ssa on suuri 5200mAh:n akku, joka varmistaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella. Voit siis luottaa sen kestävyyteen ja tehokkaaseen suorituskykyyn, kun se puhdistaa kodin jokaisen nurkan.

Tässä robotti-imurissa yhdistyy käytännöllisyys ja älykkyys täydellisesti, sillä se tarjoaa huippuluokan siivousominaisuudet ja tarkan navigoinnin. Xiaomi Robot Vacuum S10+ on ehdoton valinta, kun haluat tehokasta siivousta kompaktissa ja matalassa muodossa.

5. Laadukas robotti-imuri: Lykke robotti-imuri Pro 1500

Hiljainen robotti imuri

Lykke Robotti-imuri Pro 1500 on laadukas robotti-imuri, joka on suunniteltu vaativiin siivoustarpeisiin ja tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siivouksesta vaivatonta ja tehokasta.

UV-valo poistaa tehokkaasti bakteerit ja taudit puhdistaen lattiat perusteellisesti jättäen taakse raikkaan ja puhtaan kodin ilman ylimääräisiä ponnisteluja.

LED-näyttö tekee imurin käytöstä miellyttävän vaivatonta ja helppoa. Voit tarkastella ja säätää sen toimintoja intuitiivisesti, jolloin voit keskittyä rentoutumaan samalla, kun robotti-imuri huolehtii kodin siisteydestä.

Lykke Robotti-imuri Pro 1500:n voimakas 1200pa imuteho varmistaa, että se pystyy selviytymään kaikenlaisesta liasta ja pölystä – olipa kyseessä sitten kovat lattiat, matot tai laatat. Sen kaksi sivuharjaa tehostavat siivousta entisestään, puhdistaen tehokkaasti myös nurkissa ja vaikeasti tavoitettavissa olevissa paikoissa.

Pää- ja HEPA-suodatin takaavat erinomaisen pölyn- ja allergeenien poiston, mikä tekee Lykke Robotti-imurista erityisen hyvän valinnan allergikoille ja astmaatikoille. Voit hengittää helpommin ja nauttia puhtaasta ilmasta kodissasi.

Mukautuva siivousjärjestelmä tekee tästä robotti-imurista erittäin monipuolisen. Se sopeutuu eri lattiapinnoille vaivatta, jättäen jälkeensä kiiltävän ja puhtaan pinnan jokaisella siivouskerralla.

Lykke Robotti-imuri Pro 1500:n hiljainen äänitaso, ainoastaan 65 db, tarkoittaa, että voit nauttia puhtaasta kodista ja hiljaisesta siivouksesta ilman ylimääräisiä ääniä tai häiriötekijöitä.

Sen akun kesto on jopa 90 minuuttia, joten voit luottaa siihen, että Lykke Robotti-imuri Pro 1500 suoriutuu vaativistakin siivoustöistä yhdellä latauksella. Käyttöaika yhdellä latauksella on 80-90 minuuttia, joten voit siivota koko kodin yhdellä kertaa.

Lykke Robotti-imuri Pro 1500 on ylellinen valinta, kun haluat korkealaatuista ja vaivatonta siivousta. Nauti puhtaasta kodista ja hygieenisestä ympäristöstä sen desinfioivan UV-valon ja monipuolisten toimintojen ansiosta. Tervetuloa tulevaisuuden siivoukseen Lykke Robotti-imuri Pro 1500:n avulla!

6. Hiljainen robotti imuri: XIAOMI RVM S10

Laadukas robotti-imuri

Xiaomi RVM S10:ssä yhdistyvät tarkka laser-navigointi ja tehokas moppauslaite, jotka takaavat perusteellisen puhdistuksen joka nurkasta. Voit luottaa siihen, että tämä älykäs imuri huomioi jokaisen yksityiskohdan kodissasi, jättäen jälkeensä virheettömän lopputuloksen.

Sen uskomattoman voimakas 4000Pa imuteho poistaa lian, pölyn ja roskat tehokkaasti kaikilta lattiapinnoilta. Voit siis sanoa hyvästi näkymättömille pölyhiukkasille ja nauttia puhtaasta ja raikkaasta ilmasta kotona.

Xiaomi RVM S10:ssä on pyörivät ja paremmin ulottuvat kaksois-moppaustyynyt, jotka on suunniteltu erityisesti parantamaan tahranpoistoa. Ne poistavat sitkeätkin tahrat vaivattomasti, joten voit nauttia kiiltävistä ja puhtaista lattioista joka päivä.

Tämä robotti-imuri pystyy käsittelemään jopa 200 neliön alueen imuroinnissa ja jopa 150 neliön alueen moppauksessa yhdellä latauksella. Sen suuri 5200mAh:n akku takaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella, joten voit luottaa sen suorituskykyyn vaativissakin siivoustöissä.

Xiaomi RVM S10 on huippuvalinta, kun haluat hiljaista ja tehokasta siivousta kotiisi. Sen tarkka navigointi, voimakas imuteho, moppausominaisuudet ja suuri akku tekevät siitä täydellisen apurin arjen siivouksessa.

Nauti puhtaasta kodista ja huolettomasta siivouksesta Xiaomi RVM S10:n avulla. Se on hiljainen robotti-imuri, joka vie kodin siivouksen aivan uudelle tasolle! Tervetuloa tulevaisuuden siivoukseen!

7. Iso robotti imuri: RVM X10

Iso robotti imuri

Tämä iso ja älykäs robotti-imuri on suunniteltu tarjoamaan sinulle huippuluokan suorituskykyä ja vaivatonta siivousta.

Sen tarkka LDS-lasernavigointi yhdistettynä sisäänrakennettuun reunasensoriin tekee siivouksesta tarkkaa ja tehokasta. RVM X10 liikkuu älykkäästi kodissasi, havaiten esteet ja kiertäen ne sulavasti, jättäen jokaisen nurkan huolellisesti puhdistetuksi.

Voit luottaa sen uskomattoman voimakkaaseen 4000Pa imutehoon, joka poistaa lian, pölyn ja roskat jokaiselta lattiapinnalta tehokkaasti. RVM X10 jättää jälkeensä täydellisen puhtauden, joka tyydyttää vaativimmankin siivoojan.

Sen suuri 3200mAh:n akku takaa pitkän käyttöajan, jopa 130 minuuttia yhdellä latauksella. Voit luottaa sen kestävyyteen ja tehokkaaseen suorituskykyyn, kun se siivoaa kodin itsenäisesti ja älykkäästi.

RVM X10 voidaan liittää kätevästi Mi Home -sovellukseen, jolloin voit ohjata ja aikatauluttaa siivousta vaivattomasti älypuhelimesi avulla. Voit valvoa sen siivoustoimintoja ja määrittää erilaisia siivousohjelmia tarpeidesi mukaan.

Lisäksi tämä robotti-imuri tarjoaa monipuolisuutta 2-in-1 pöly- ja vesisäiliön ansiosta. Voit nauttia perusteellisesta imuroinnista ja lisätä moppaustoiminnon avulla lattioiden puhdistamisen uudelle tasolle.

Tarkka LDS-lasernavigointi, voimakas imuteho ja suuri akku tekevät RVM X10:sta ehdottoman valinnan, kun haluat täydellistä siivousta ja käytännöllisiä ominaisuuksia kodin puhtaanapitoon.

Nauti puhtaasta kodista ja huolettomasta siivouksesta RVM X10:n avulla. Anna sen olla kodin supervoima, joka tekee siivouksesta vaivatonta ja tehokasta joka kerta. Tervetuloa tulevaisuuden siivoukseen RVM X10:n seurassa!

8. Pieni robotti-imuri: Robotti-imuri Pro 1000

Pieni robotti-imuri

Tämä kompakti, mutta älykäs robotti-imuri on suunniteltu tarjoamaan tehokasta siivousta ja käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siivouksesta vaivatonta ja miellyttävää.

Robotti-imuri Pro 1000:ssa on törmäämistä ja kaatumista estävät sensorit, jotka tekevät siitä erityisen huolellisen ja turvallisen siivotessasi kotiasi. Voit luottaa sen älykkääseen liikkumiseen ja välttämään esteitä sulavasti.

Sen Pää- ja HEPA-suodatin varmistavat erinomaisen pölyn ja hiukkasten poiston, jolloin voit nauttia puhtaasta ilmasta kotona. Mukautuva siivousjärjestelmä tekee tästä robotti-imurista monipuolisen ja sopivan eri lattiapinnoille vaivatta.

Robotti-imuri Pro 1000 sopii kaikille lattiapinnoille, joten voit luottaa sen tehokkuuteen oli kyseessä sitten parketti, laatta, matto tai muu lattiamateriaali. Se hoitaa siivouksen puolestasi, joten voit keskittyä muihin tärkeisiin asioihin.

Sen USB-lataus tekee lataamisesta vaivatonta ja helppoa. Voit ladata sen helposti mistä tahansa USB-portista ilman erillisiä latauslaitteita.

Sen voimakas 1500pa imuteho poistaa lian ja pölyn tehokkaasti jokaiselta lattiapinnalta. Pölytankin kapasiteetti 0.5 L mahdollistaa pitkäkestoisen siivouksen ilman tarvetta usein tyhjentää pölysäiliötä.

Sen hiljainen äänitaso, ainoastaan 45 db, tekee siivouksesta miellyttävää ja rauhallista. Voit siis nauttia puhtaasta kodista häiriöttömästi, vaikka robotti-imuri olisi käynnissä.

Robotti-imuri Pro 1000:n akun kesto on 80 minuuttia, joten voit siivota kodin yhdellä latauksella vaivatta.

9. Hyvä ja halpa robotti-imuri: XIAOMI RVM E10

Hyvä ja halpa robotti-imuri

Tämä laadukas ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen robotti-imuri tarjoaa tehokasta siivousta ja käteviä ominaisuuksia, jotka tekevät siivouksesta vaivatonta ja miellyttävää.

XIAOMI RVM E10:ssä on edistyksellinen navigointijärjestelmä, joka hyödyntää gyroskooppia. Tämä älykäs teknologia mahdollistaa tarkan ja sulavan liikkumisen kodissasi, jättäen jokaisen nurkan puhtaaksi ja siistiksi.

Sen voimakas 4000Pa imuteho poistaa lian, pölyn ja roskat tehokkaasti jokaiselta lattiapinnalta. Voit luottaa sen voimakkaaseen suorituskykyyn ja puhtaaseen lopputulokseen, joka tyydyttää vaativimmankin siivoojan.

XIAOMI RVM E10:ssä on suuri 2600mAh akkukapasiteetti, mikä mahdollistaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella. Voit luottaa sen kestävyyteen ja tehokkuuteen, jolloin voit siivota kotisi vaivatta ja ilman keskeytyksiä.

Sen käyttö on helppoa ja vaivatonta Xiaomi Home -sovelluksen avulla. Voit ohjata robotti-imuria älypuhelimesi avulla, valita erilaisia siivoustoimintoja ja aikatauluttaa siivouksen tarpeidesi mukaan. Tämä älykäs ominaisuus tekee siivouksesta entistäkin helpompaa ja joustavampaa.

XIAOMI RVM E10 on loistava valinta, kun haluat saada hyvän ja edullisen robotti-imurin kotiisi. Nauti puhtaasta kodista ja vaivattomasta siivouksesta sen avulla, ja säästä samalla aikaa ja vaivaa kodin puhdistamisessa.

10. Paras edullinen robotti-imuri: Robotti-imuri M800

Paras edullinen robotti-imuri

Robotti-imuri M800 on hyvä ja edullinen robotti-imuri, joka tarjoaa sinulle tehokasta ja kätevää siivousta, joka sopii täydellisesti budjettiisi.

Robotti-imuri M800:n akun kesto on noin 70 minuuttia, joten voit luottaa sen pitkään käyttöaikaan yhdellä latauksella. Se selviytyy tehokkaasti monista siivoustöistä kodissasi, jättäen jälkeensä puhtaan ja raikkaan ilman.

Sen mukautuva siivousjärjestelmä ja moppaustoiminto tekevät siivouksesta monipuolista ja kattavaa. Voit siis luottaa sen tehokkuuteen eri lattiapinnoilla ja nauttia kiiltävistä lattioista joka siivouskerralla.

Robotti-imuri M800:ssa on ensisijaiset suodattimet, jotka varmistavat tehokkaan pölyn ja lian poiston. Voit siis hengittää helpommin ja nauttia puhtaasta ilmasta kotona.

Sen törmäyksenesto- ja putoamista estävä järjestelmä tekevät siivouksesta turvallista ja huoleton. Voit luottaa sen älykkääseen liikkumiseen, joka välttää esteet ja suojaa robotti-imurin vahingoittumiselta.

Robotti-imuri M800:ssa on itsesäätyvä puhdistusjärjestelmä, joka huolehtii sen suorituskyvystä ja pitää sen toiminnan tehokkaana. Voit siis luottaa sen jatkuvaan suorituskykyyn ja tyydyttävään lopputulokseen.

Sen kaukosäädin mahdollistaa helpon ja kätevän ohjauksen kaukaa. Voit valita erilaisia siivoustoimintoja ja aikatauluttaa siivouksen tarpeidesi mukaan, jolloin voit nauttia puhtaasta kodista ilman ylimääräistä vaivaa.

Robotti-imuri M800 on paras valinta, kun haluat edullisen ja monipuolisen robotti-imurin kotiisi. Nauti puhtaasta kodista ja vaivattomasta siivouksesta sen avulla, ja samalla säästät aikaa ja energiaa kodin puhdistamisessa.

Miten valita paras robotti-imuri?

Robotti-imurit ovat tulleet jäädäkseen – kodin siivousapulaiset, jotka tekevät arjesta helpompaa ja aikaa säästävää. Mutta markkinoilla on valtava valikoima erilaisia robotti-imureita, ja valita paras niistä voi tuntua haastavalta tehtävältä. Lue myös paras rikkaimuri vertailu, jos etsit hyvää tapaa puhdistaa auton.

Alapuolella pureudumme siihen, miten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan ja parhaan mahdollisen robotti-imurin.

1. Huomioi budjetti

Ensimmäinen askel robotti-imurin valinnassa on määrittää budjetti. Robotti-imurit voivat vaihdella huomattavasti hinnoiltaan, joten on tärkeää asettaa itselleen selkeä rahallinen rajapyykki. Onneksi markkinoilta löytyy laadukkaita ja hyviä vaihtoehtoja myös kohtuulliseen hintaan, joten sopivan robotti-imurin löytäminen on mahdollista kaikille.

2. Tutki ominaisuuksia

Kun budjetti on selvillä, on aika tutkia robotti-imurien ominaisuuksia. Kaikki robotti-imurit eivät ole samanlaisia, joten on tärkeää selvittää, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä. Joitakin tärkeitä ominaisuuksia, joita kannattaa harkita, ovat:

 • Navigointijärjestelmä: Tarkka ja älykäs navigointijärjestelmä mahdollistaa tehokkaan ja sujuvan siivouksen ilman turhia törmäyksiä ja kaatumisia.
 • Imuteho: Voimakas imuteho poistaa tehokkaasti lian, pölyn ja karvat lattiapinnoilta.
 • Akun kesto: Riittävän pitkä akun kesto takaa, että robotti-imuri pystyy siivoamaan koko kotisi yhdellä latauksella.
 • Siivousohjelmat: Monipuoliset siivousohjelmat mahdollistavat erilaisten tilojen siivoamisen ja aikataulutuksen tarpeidesi mukaan.
 • Älytoiminnot: Älykäs yhteys älypuhelimeen tai älykotiin voi tuoda lisämukavuutta ja helppoutta robotti-imurin käyttöön.
 • Pölytankin ja vesisäiliön koko: Suurempi säiliö tarkoittaa pidempää siivoustaikaa ilman tyhjentämisen tarvetta.

3. Luotettavuus ja brändi

Robotti-imuri on pitkäaikainen investointi, joten on tärkeää valita luotettava ja tunnettu brändi. Hyvämaineiset valmistajat tarjoavat usein parempaa tukea ja takuuta, mikä voi olla tärkeää, jos kohtaat teknisiä ongelmia tai tarvitset varaosia.

4. Asiakasarvostelut ja arvostelut

Ennen ostopäätöstä on aina hyvä tarkistaa muiden asiakkaiden kokemukset ja arvostelut kyseisestä robotti-imurista. Asiakasarvostelut voivat antaa hyvän käsityksen laitteen suorituskyvystä ja käyttökokemuksesta.

5. Kokoa kodin tarpeet

Jokaisen kodin tarpeet ovat erilaiset, joten valitse robotti-imuri, joka sopii juuri sinun kotiisi. Jos sinulla on lemmikkejä, valitse imuri, joka on tehokas eläinten karvojen poistossa. Jos sinulla on suuri koti, varmista, että robotti-imurin akku riittää koko kodin siivoamiseen yhdellä latauksella.

6. Vertaile hintoja

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, vertaile eri myyjien hintoja ja tarjouksia. Hintaerot voivat olla merkittäviä eri myyjien välillä, joten tee huolellinen hintavertailu ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Robotti-imuri kokemuksia

Robotti-imuri kokemuksia

Kodin siivoaminen on aikaa vievää ja usein rasittavaa hommaa monille meistä. Onneksi nykypäivänä meillä on käytettävissämme moderneja apulaisia, kuten robotti-imurit, jotka tekevät siivouksesta huomattavasti helpompaa ja miellyttävämpää. Lue myös paras teollisuusimuri vertailu, jos etsit hyvää teollisuusimuria.

Kuulimme kolmelta eri käyttäjältä, Hanna, Niilo ja Hannu, heidän kokemuksiaan robotti-imurin käytöstä ja saimme selville, että he ovat enemmän kuin tyytyväisiä uuteen apuriinsa.

Hannan tarina: ”Olen pitkään harkinnut robotti-imurin hankkimista, ja viimein päätin tarttua tilaisuuteen. Valitsin itselleni tehokkaan ja älykkään robotti-imurin, joka pystyy kartoittamaan kodin huoneet tarkasti. Ensimmäinen käyttökokemus oli vaikuttava – katselin hymyssä suin, kun robotti-imuri liikkui taidokkaasti ja tehokkaasti ympäri kotiamme. Se vältti esteet ja kulki siististi huoneesta toiseen. Nyt voin nauttia puhtaasta kodista ilman turhaa vaivaa ja säästää aikaa arvokkaampiin asioihin, kuten perheen ja harrastusten pariin.”

Niilon tarina: ”Olen aina ollut kiireinen työelämässäni, ja kotona siivoaminen on ollut minulle aikaa vievä taakka. Kun tuttavani suositteli robotti-imurin hankkimista, päätin kokeilla. En ole katunut hetkeäkään! Robotti-imuri on tehnyt arjestani huomattavasti sujuvampaa. Sen älykäs navigointi ja ajastusominaisuudet takaavat, että kotimme on aina puhtaana, vaikka emme olisi edes kotona. Lisäksi se on hauskaa seurattavaa, kun se siivoaa taitavasti lattiamme. Suosittelen lämpimästi robotti-imuria kaikille kiireisille ihmisille!”

Hannun tarina: ”En aluksi uskonut, että robotti-imurista olisi minulle hyötyä, mutta vaimoni piti sitä ehdottomana hankintana. En voi muuta kuin myöntää, että olin väärässä. Robotti-imuri on osoittautunut älykkääksi ja luotettavaksi siivouskumppaniksi. Sen helppokäyttöisyys ja tehokas imuteho ovat yllättäneet minut positiivisesti. Lisäksi se on hiljainen ja vie vähän tilaa, joten sen säilyttäminen ei ole ongelma. Nyt en enää osaa kuvitella kotiamme ilman tätä kätevää laitetta, joka tekee siivouksesta nopeaa ja vaivatonta.”

Näiden tarinoiden perusteella voimme todeta, että robotti-imuri on todella tehokas apulainen kodin siivoamisessa. Hanna, Niilo ja Hannu ovat kaikki huomanneet sen arvon ja ovat vakuuttuneita sen käytön hyödyllisyydestä. Jos sinäkin haluat nauttia puhtaasta kodista ja säästää aikaa arjen askareista, harkitse rohkeasti robotti-imurin hankkimista. Se voi olla juuri se avain, joka avaa oven vaivattomampaan ja mukavampaan elämään!

Usein kysytyt kysymykset

Robotti-imurit ovat saavuttaneet suuren suosion viime vuosina, ja monille ne ovat muuttuneet kodin siivoamisen korvaamattomaksi apulaiseksi. Kuitenkin, robotti-imurien maailma saattaa tuntua aluksi monimutkaiselta ja herättää paljon kysymyksiä. Lue myös paras puruimuri vertailu, jos haluat hyvän puruimurin.

Alapuolella kerromme usein kysytyistä kysymyksistä robotti-imureihin liittyen ja annamme selkeät vastaukset, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja valitsemaan oikean robotti-imurin juuri sinun tarpeisiisi.

Miten robotti-imuri eroaa tavallisesta imurista?

Robotti-imurin suurin etu perinteiseen imuriin verrattuna on sen autonomisuus. Robotti-imuri kykenee liikkumaan itsenäisesti kodin lattioilla, välttäen esteet ja puhdistaen huoneet tehokkaasti ilman sinun jatkuvaa valvontaa. Se on erityisen kätevä kiireisille ihmisille tai niille, jotka haluavat säästää aikaa ja vaivaa kotisiivouksessa.

Voiko robotti-imurilla korvata perinteisen imurin?

Robotti-imuri on erinomainen apuri päivittäiseen tai säännölliseen siivoukseen, mutta se ei välttämättä korvaa perinteistä imuria täysin. Perinteinen imuri voi olla tarpeellinen esimerkiksi mattojen ja syväpuhdistuksen yhteydessä. Usein robotti-imuria käytetään päivittäisen siivouksen ylläpitämiseen, jolloin perinteisen imurin tarve voi vähentyä.

Toimiiko robotti-imuri eri lattiapinnoilla?

Suurin osa robotti-imureista on suunniteltu selviytymään erilaisista lattiapinnoista, kuten parketista, laatasta, matosta ja laminaatista. Nämä imurit mukautuvat automaattisesti lattian tyyppiin ja säätävät imutehoaan sen mukaan. Jotkut edistyksellisemmät robotti-imurit voivat jopa tunnistaa matot ja lisätä imutehoaan niiden puhdistamiseksi tehokkaammin.

Kauanko robotti-imurin akku kestää?

Akun kesto vaihtelee robotti-imureiden välillä. Yleensä akun kesto voi olla noin 60 minuutista jopa yli 120 minuuttiin, riippuen imurin tehokkuudesta ja akun kapasiteetista. Hyvä akun kesto on tärkeä etenkin suuremmissa kodeissa, jotta robotti-imuri pystyy siivoamaan koko kodin yhdellä latauksella.

Siivoaako robotti-imuri huonekalujen alta?

Kyllä, useimmat robotti-imurit pystyvät liikkumaan huonekalujen alta ja siivoamaan myös niiden alustat. Ne on suunniteltu olemaan matalia, jotta ne mahtuvat helposti huonekalujen alle. Lisäksi robotti-imurit on varustettu erilaisilla sensoreilla, jotka tunnistavat esteet ja välttävät törmäämisen huonekaluihin.

Miten robotti-imuri huolletaan?

Robotti-imurin huolto on yleensä melko helppoa. Säännöllinen pölysäiliön tyhjennys, harjojen puhdistus ja suodattimien vaihto ovat yleisimpiä huoltotoimenpiteitä. Lisäksi on hyvä tarkistaa aika ajoin pyörät, harjat ja sensorit mahdollisten kulumien tai likaantumisen varalta.

Uusimmat

Suositut