Paras kannettava projektori (2024) – Vertailussa parhaat

Paras kannettava projektori vertailu

Nykypäivänä kannettavat projektorit tarjoavat uskomatonta kuvanlaatua, monipuolisia ominaisuuksia ja kätevää liikuteltavuutta, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan niin viihde- kuin työkäyttöönkin. Tutustumme vertailun kautta markkinoiden huippumalleihin, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan kannettavan projektin

Vertailussa parhaat kannettavat projektorit:

  1. BenQ TH685 – Paras kannettava projektori.
  2. Philips NeoPix Ultra 2+ – Kannettava led projektori.
  3. Acer BS-312P – Hyvä kannettava projektori.
  4. BenQ GS50 – Pieni kannettava videotykki.
  5. HP CC200 – Kannettava mini projektori.

1. Paras kannettava projektori: BenQ TH685

Paras kannettava projektori

Vertailumme paras kannettava projektori on ehdottomasti BenQ TH685. Tämä huippuluokan 1080p HDR -peliprojektori on suunniteltu täyttämään vaativimmankin pelaajan tarpeet.

Kirkkaus ei ole ongelma tämän projektorin kanssa. Sen 3500 ANSI-lumenin valoteho varmistaa, että voit uppoutua pelimaailmaasi myös kirkkaissa ympäristöissä, tuoden esiin jokaisen yksityiskohdan Full HD 1080p -tarkkuudella. Lyhyt tuloviive ainoastaan 8,3 ms/120 Hz ja nopea mikrosekunnin DMD-vaste takaavat äärimmäisen sulavan pelikokemuksen ilman viivettä.

BenQ TH685 on suunniteltu optimoimaan pelaamisen jokainen yksityiskohta. Pelitila ja peliäänitila hienosäätävät tarkasti kuvan ja äänen, jotta voit nauttia pelistäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Haluatko viedä pelisi suurelle näytölle? Ei ongelmaa. Lyhyen heittomatkan ansiosta voit luoda valtavan 100 tuuman kuvan vain 2,5 metrin etäisyydeltä, jotta voit todella uppoutua pelikokemukseesi.

Liitettävyys ei myöskään jää puutteeseen. Kahdella HDMI 2.0-/HDCP 2.2 -liitännällä voit yhdistää kaikki pelikonsolesi ja suoratoistolaitteesi helposti ja kätevästi.

Kokonaisuudessaan BenQ TH685 on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan pelikokemus. Sen lyhyt tuloviive ja uskomattoman kirkkaat 1080p HDR -grafiikat vievät pelaamisesi uudelle tasolle, olitpa sitten päivänvalossa tai hämärässä.

2. Kannettava led projektori: Philips NeoPix Ultra 2+

Kannettava led projektori

Philips NeoPix Ultra 2+ on kannettava LED-projektori, joka tuo esiin kaikki yksityiskohdat uskomattoman kirkkaassa ja värikylläisessä kuvassa. Projektroi täyttää jopa 65 tuuman näytön aitona Full HD 1080p -tilassa, luoden lumoavan tunnelman pimeässä huoneessa.

Android TV -dongle tuo suosikkiohjelmasi ja elokuvasi suoraan eteesi, missä ikinä oletkin. Olipa kyseessä sitten Netflixin tuorein sarja, Hulu tai Disney+, voit jatkaa katselua juuri siitä, mihin jäit, tai löytää uutta katsottavaa Google Assistant -avustajan avulla.

Sisäänrakennettu Chromecast mahdollistaa suosikkiviihteesi heijastamisen suoraan projektorillesi, olipa lähteenäsi puhelin, tabletti tai kannettava tietokone. Yksinkertainen yhteys donglen HDMI- ja USB-liitännöillä tekee siitä vaivatonta ja nopeaa.

3. Hyvä kannettava projektori: Acer BS-312P

Hyvä kannettava projektori

Acer BS-312P -projektorin kanssa avaat oven uusiin mahdollisuuksiin kannettavan viihteen saralla. Tämä DLP-projektori on suunniteltu tarjoamaan laadukasta ja vaikuttavaa katselukokemusta missä tahansa oletkin.

Acer BS-312P:n 4000 lumenin kirkkaus ja WXGA-resoluutio (1280 x 800) takaavat, että saat selkeän ja terävän kuvan joka kerta. Sen kontrastisuhde on dynaamisesti 20000:1, joten voit nauttia syvistä mustista ja kirkkaista väreistä kaikissa katseluympäristöissä. Laaja värituki 1,07 miljardilla värillä varmistaa, että kuva on eläväinen ja värikylläinen.

Tämä projektori on suunniteltu matkustamaan kanssasi. Sen kannettava muotoilu ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen kumppanin niin liikkuvaan käyttöön kuin kotiteatteriinkin. Lisäksi sen 3D-tuki tuo elokuvakokemuksesi uudelle tasolle.

Acer BS-312P:ssä on integroidut kaiuttimet, jotka tarjoavat selkeän äänen ilman ylimääräisiä laitteita. Lisäksi voit liittää ulkoisia laitteita helposti sen monipuolisten liitäntöjen avulla.

4. Pieni kannettava videotykki: BenQ GS50

Pieni kannettava videotykki

BenQ GS50 -videotykki on pieni kannettava DLP-projektori, joka vie katselukokemuksesi aivan uudelle tasolle.

BenQ GS50 tarjoaa suuren ja selkeän elokuvan laatuisen kuvan. 1080p Full HD -tarkkuus yhdistettynä 500 ANSI-lumenin kirkkauteen ja HDR10/HLG -tekniikkaan takaavat yksityiskohtaisen ja elävän kuvan jokaisella katselukerralla.

Äänimaailma täydentää visuaalisen kokemuksen. GS50:ssä on 2,1-kanavainen Bluetooth-kaiutin, jossa on lisäbasso, tarjoten voimakkaan ja immersiivisen äänentoiston. CinematicColor-teknologia ja 98 prosentin Rec.709-väriasteikko takaavat aidot ja eloisat värit joka kerta.

Asennus on helppoa ja monipuolista. Säädettävä jalusta mahdollistaa kallistumisen jopa 15 astetta, automaattitarkennus varmistaa terävän kuvan, ja neljän kulman säätö mahdollistaa optimaalisen kuvan asettelun.

Langaton ja monipuolinen viihde ovat aina saatavilla. Valmiiksi asennettuna Googlen sertifioima Android TV tukee AirPlayta ja Chromecastia, joten voit helposti jakaa sisältöä iOS-, MacOS-, Android- ja PC-laitteista.

5. Kannettava mini projektori: HP CC200

Kannettava mini projektori

Tämä kannettava LCD-projektori on suunniteltu tarjoamaan täydellisen Full HD -kuvan, joka elää ja hengittää kaikessa kirkkaudessaan.

Vaikka HP CC200 on pieni kooltaan, se tarjoaa suuren elämyksen. Sen 100 ANSI lumenin kirkkaus tuo esiin jokaisen yksityiskohdan kristallinkirkkaana ja terävänä, kun katsot suosikkiohjelmiasi tai elokuviasi. Full HD -resoluutio (1920 x 1080) ja luonnollinen kuvaussuhde 16:9 takaavat, että jokainen kohtaus näyttää juuri niin upealta kuin pitääkin.

HP CC200:ssa yhdistyvät kestävyys ja suorituskyky. LED-lamppu tarjoaa jopa 20000 tunnin käyttöiän, mikä tarkoittaa, että voit nauttia suosikkisisällöstäsi vuosien ajan ilman huolta lampun vaihtamisesta. Integroidut kaiuttimet täydentävät kuvan äänellä, luoden immersiivisen kokemuksen suoraan kodin mukavuudesta.

Tämä projektori on myös erittäin käyttäjäystävällinen. Sen kompakti muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa tarvitsetkin viihdettä. Lisäksi sen alhainen virrankulutus (68 w) tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Miten valita paras kannettava projektori?

Etsitkö täydellistä kannettavaa projektoria, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Ei hätää, tässä artikkelissa jaamme vinkkejä parhaan kannettavan projektin valintaan.

Tarkoitus ja käyttötarkoitus

Ennen kuin aloitat etsinnän, harkitse, mihin tarkoitukseen tarvitset projektoria. Haluatko käyttää sitä elokuvailtoihin ulkona, esitysten pitämiseen, pelailuun vai kaikkeen näihin? Käyttötarkoituksen mukaan voit valita projektoria, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Kirkkaus ja resoluutio

Kirkkaus ja resoluutio vaikuttavat suoraan kuvaan. Jos aiot käyttää projektoria valoisassa tilassa tai suurella näytöllä, valitse korkeampi kirkkaus, esimerkiksi yli 3000 ANSI-lumenia. Resoluutiolla on myös merkitystä; Full HD (1080p) tarjoaa terävän kuvan, kun taas pienemmät resoluutiot voivat johtaa hämärään tai rakeiseen kuvanlaatuun.

Liitettävyys ja monipuolisuus

Tarkista projektoreiden liitäntämahdollisuudet. Haluatko yhdistää sen kannettavaan tietokoneeseen, pelikonsoliin, älypuhelimeen tai muihin laitteisiin? Valitse projektori, joka tarjoaa monipuoliset liitäntämahdollisuudet, kuten HDMI, USB ja langaton yhteys.

Kompakti koko ja kestävä rakenne

Jos tarvitset projektoria liikkuvaan käyttöön, valitse kompakti ja kevyt malli, joka on helppo kuljettaa mukana. Lisäksi tarkista projektin kestävyys ja rakenteen laatu, jotta se kestää matkassa ja käytössä.

Äänentoisto ja lisäominaisuudet

Vaikka monilla projektorimalleilla on integroidut kaiuttimet, ne eivät välttämättä tarjoa parasta äänenlaatua. Jos ääni on olennaista sinulle, harkitse ulkoisten kaiuttimien liittämistä. Lisäksi tarkista projektorin mahdolliset lisäominaisuudet, kuten kehittyneet kuvanparannustilat tai sisäänrakennettu äly-TV-toiminto.

Kannettava projektori kokemuksia

Kannettavat projektorit ovat mullistaneet tapamme nauttia viihteestä ja tehdä esityksiä missä ja milloin tahansa. Jenna, Ville ja Risto ovat kaikki ottaneet nämä pienet laitteet osaksi arkeaan ja kertovat nyt omista kokemuksistaan hymyssä suin. Katso myös paras projektori vertailu, jos haussa on hyvä projektori kotikäyttöön.

Jenna: Elokuvailtoja uusilla ulottuvuuksilla

Jenna rakastaa elokuvailtoja ystäviensä kanssa, ja kannettava projektori on tuonut niihin uutta syvyyttä. ”On uskomatonta, miten pieni laite voi luoda niin suuren ja selkeän kuvan”, Jenna kertoo. ”Nyt voimme järjestää ulkoilmaelokuvailtoja puutarhassamme tai vaikka rannalla, ja tunnelma on aivan kuin oikeassa elokuvateatterissa!”

Ville: Liikkuva esittäjä

Ville on myyntityön ammattilainen, ja kannettava projektori on osoittautunut korvaamattomaksi työkaluksi. ”Esitysten pitäminen asiakkaille on nyt niin paljon helpompaa”, hän kertoo. ”Voin vetää sen esiin laukustani, heijastaa esityksen seinälle ja olla valmis aloittamaan. Se tekee vaikutuksen ja erottaa minut kilpailijoista.”

Risto: Pelien uusi ulottuvuus

Risto on intohimoinen pelaaja, ja kannettava projektori on tuonut hänen pelikokemuksiinsa uutta syvyyttä. ”Pelailu suurella näytöllä on aivan eri juttu”, hän naurahtaa. ”Nyt voin kutsua kavereita koolle, heittää pelikonsolin päälle ja uppoutua peleihin valtavalla kankaalla. Se on kuin olisi oikeassa pelisalissa!”

Uusimmat

Suositut