Paras vesipumppu mökille tai kotiin – 10 parasta

paras vesipumppu mökille

Paras vesipumppu voi olla hyödyllinen mökillä, kotona, puutarhassa tai vaikkapa maatilalla. Vesipumpun valintaan vaikuttaa useita tekijöitä, kuten käyttötarkoitus, käyttöolosuhteet ja tarvittava pumppauskyky.

Tässä artikkelissa esittelemme kymmenen parasta vesipumppua mökille tai kotiin, jotka ovat saaneet erinomaisia arvosteluja käyttäjiltä.

Olemme tehneet perusteellisen tutkimuksen ja vertailun, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Jatka lukemista ja valitse paras vesipumppu tarpeisiisi!

Parhaat vesipumput ja vesiautomaatit

  1. Paras vesipumppu – AL-KO BMP 30000.
  2. Paras vesiautomaatti – AL-KO HW 4000.
  3. Polttomoottori vesipumppu – AL-KO BMP 14002.
  4. Automaattinen vesipumppu – Clen 650 W.
  5. Imevä vesipumppu – AL-KO Jet 3600.
  6. Pieni vesipumppu – Duro sadevesipumppu.
  7. Tehokas vesipumppu – Loncin 6,5 hp.
  8. Hyvä kaivopumppu – WILO TWI 5 306 EM.
  9. Akkukäyttöinen vesipumppu – Einhell Aquinna.
  10. Tehokas vesiautomaatti – AL-KO HW 3000.

1. Paras vesipumppu: AL-KO BMP 30000

Paras vesipumppu

AL-KO, johtava ulkokäyttöön tarkoitettujen laitteiden valmistaja, on tuonut markkinoille tehokkaan polttomoottorilla toimivan vesipumpun, BMP 30000, joka pystyy pumppaamaan suuria vesimääriä tehokkaasti. Polttomoottorilla toimiva paras vesipumppu on erinomainen ratkaisu paikoissa, joissa sähköliitäntää ei ole saatavilla, mikä tekee siitä välttämättömän viljelijöille, puutarhureille ja kaikille, jotka tarvitsevat vedenpumppausta syrjäisillä alueilla.

BMP 30000 on korkeakapasiteettinen vesipumppu, joka kykenee pumppaamaan jopa 30 000 litraa vettä tunnissa. Tehokkaalla 4,1 kW moottorilla, joka pyörii 3600 kierroksella minuutissa, pumpulla on enintään 27 metrin nostokorkeus ja se voi toimia jopa 6 metrin imukorkeudella. Pumpun 196cc 4-tahtimoottori varmistaa, että pumppu toimii tasaisesti ja luotettavasti.

Yksi BMP 30000:n tärkeimmistä eduista on sen kannettavuus. Pumppu painaa vain 26 kg, joten se voidaan helposti siirtää paikasta toiseen ja kuljettaa syrjäisillekin alueille. Pumpun asentaminen ja käyttö on myös erittäin helppoa sen intuitiivisen suunnittelun ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta.

BMP 30000 on suunniteltu käsittelemään erilaisia ​​nesteitä, kuten puhdasta vettä, suolavettä ja kemikaaleja, mikä tekee siitä monipuolisen ja ihanteellisen laajan valikoiman sovelluksiin. Pumpun 2″ (59,61 mm) sisääntulo- ja ulostuloliitännät takaavat sen, että se voidaan kytkeä erilaisiin letkuihin, mikä helpottaa sen liittämistä eri vesilähteisiin.

Pumpun suositeltu viskositeettiluokka öljylle on SAE 10W-30, mikä varmistaa optimaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Pumppu toimii 3,6 litran polttoainesäiliöllä useita tunteja ilman tarvetta tankkaukseen.

Pumpun melutaso on 104 dB (A), mikä on suhteellisen korkea. Tämä on kuitenkin odotettavissa tällaisen kokoisen ja kapasiteetin omaavan polttomoottorikäyttöisen pumpun kanssa.

2. Paras vesiautomaatti: AL-KO HW 4000

Paras vesiautomaatti

AL-KO HW 4000 FCS Comfort on monipuolinen vesiautomaatti, joka on suunniteltu helpottamaan vedenjakelua talossa ja sen ympäristössä. Automaatti on varustettu tehokkaalla 1000W moottorilla, joka takaa luotettavan ja nopean vedenpumppauksen. Säiliön tilavuus on 17 litraa, joten se sopii hyvin keskikokoisiin kohteisiin.

AL-KO HW 4000 FCS Comfort on helppo asentaa ja käyttää. Automaatissa on kätevä painekytkin, joka käynnistää pumpun automaattisesti, kun vettä tarvitaan, ja sammuttaa sen, kun tarvittava paine on saavutettu. Tämä varmistaa, että pumppu toimii vain silloin, kun sitä tarvitaan, mikä säästää energiaa ja pidentää sen käyttöikää.

AL-KO HW 4000 FCS Comfort on myös hiljainen käytössä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan asennettavaksi talojen lähelle. Pumppu soveltuu sadeveden ja puhdistetun veden pumppaamiseen, mutta huomioithan, että se ei ole tarkoitettu juomaveden pumppaamiseen.

Pumpun suurin imukorkeus on 8 metriä ja suurin nostokorkeus on 35 metriä. Suurin kapasiteetti on 4000 litraa tunnissa, joten se on erinomainen valinta kohteisiin, joissa tarvitaan paljon vettä, kuten kasteluun, autopesuun tai altaiden täyttämiseen. Pumppumekanismi on 1-vaiheinen, mikä tekee siitä yksinkertaisen ja helppokäyttöisen.

Kaiken kaikkiaan AL-KO HW 4000 FCS Comfort on luotettava ja tehokas vesiautomaatti, joka on helppo asentaa ja käyttää. Sen suuri kapasiteetti, luotettavuus ja hiljaisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikenlaisiin vedenjakelutarpeisiin.

3. Polttomoottori vesipumppu: AL-KO BMP 14002

Polttomoottori vesipumppu

AL-KO BMP 14002 on tehokas ja käytännöllinen polttomoottorikäyttöinen vesipumppu. Se soveltuu erinomaisesti tilanteisiin, joissa sähköliitäntää ei ole saatavilla, tai kun tarvitaan suurta pumppauskapasiteettia. BMP 14002 pumppaa jopa 12 000 litraa vettä tunnissa, ja sen suurin nostokorkeus on 36 metriä.

Vesipumpun 97cc 4-tahtimoottori tuottaa 1700 W tehoa, ja polttoainesäiliön tilavuus on 1,4 litraa. BMP 14002:n melutaso on 100 dB(A), mutta sen kompaktit mitat (38,5 x 28 x 37,5 cm) ja keveys (14 kg) tekevät siitä helpon kuljettaa ja käyttää missä tahansa.

Vesipumpun imukorkeus on jopa 6 metriä, mikä mahdollistaa veden pumpaamisen myös syvistä kaivoista. BMP 14002 soveltuu erinomaisesti käytettäväksi piharakennusten, puutarhojen ja maatilojen vedensaannin varmistamiseen, mutta myös esimerkiksi uima-altaan tyhjentämiseen tai sadeveden keräämiseen.

AL-KO BMP 14002:n suositeltu viskositeettiluokka öljylle on SAE 10W-30, ja se sopii nesteen lämpötiloille enintään 35 astetta Celsius. Imu- ja lähtöliitännät ovat G 1″ -kokoisia (33,3 mm).

AL-KO BMP 14002 on luotettava ja käytännöllinen valinta silloin, kun tarvitaan tehokasta ja kätevää vesipumppua.

4. Automaattinen vesipumppu: Clen 650 W

 Automaattinen vesipumppu

Clen Puutarhapumppu 650 W on luotettava ja tehokas pumppu puhtaan juomaveden ja puutarhaveden pumppaukseen. Pumppu on erittäin monikäyttöinen ja sopii erinomaisesti talousvesipumpuksi kiinteästi asennettuna tai siirrettävänä puutarhapumppuna.

Clen Puutarhapumppu on itseimevä keskipakopumppu, joka on hyväksytty juomavedelle. Se on varustettu esisuodattimella, takaiskuventtiilillä ja virtakatkaisijalla. Näiden ominaisuuksien ansiosta pumpun käyttö on turvallista ja helppoa.

Pumpun maksimiteho on 650 W ja se tuottaa jopa 50 litraa vettä minuutissa. Nostokorkeus on jopa 38 metriä ja imusyvyys 8 metriä. Pumpun paine on 3,8 baria, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan puutarhapumpun.

Clen Puutarhapumppu 650 W on erittäin kestävä ja luotettava pumppu, joka sopii erinomaisesti kotikäyttöön. Se on helppo asentaa ja käyttää, ja se on suunniteltu kestämään vuosia. Pumppu on erinomainen investointi kotitalouden vedenpumppaustarpeisiin.

5. Imevä vesipumppu: AL-KO Jet 3600

Imevä vesipumppu

Puutarhapumppu Jet 3600 Inox Classic on monikäyttöinen pumppu puutarhan kastelussa ja veden nostossa kaivosta tai lammesta. AL-KO:n valmistama painepumppu on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja se on nopea käyttöönotettavaksi.

Pumppu käyttää Jet-järjestelmää, joka takaa nopean vedensiirron ja erinomaisen pumppauskapasiteetin. Suurin imukorkeus on 8 metriä ja nostokorkeus jopa 38 metriä.

Pumppu on varustettu 850 watin teholla, mikä mahdollistaa jopa 3600 litran tunnissa suurimman kapasiteetin. Pumppumekanismi on yksivaiheinen ja imuputki- ja lähtöliitäntä on 1 tuuman (33,3 mm) kokoisia. Pumppu on kevyt, sillä sen paino on vain 8 kiloa, mikä tekee siitä helpon siirrettävyyden puutarhassa.

Puutarhapumppu Jet 3600 Inox Classic on helppo asentaa ja käyttää. Se on kätevä pumppu veden siirtoon ja kasteluun, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia puutarhanhoidossa ja veden nostossa.

6. Pieni vesipumppu: Duro sadevesipumppu

Pieni vesipumppu

Sadevesipumppu on erinomainen apu puutarhan kastelussa tai esimerkiksi auton pesussa silloin, kun lähistöllä ei ole saatavilla vesipistettä. Akkukäyttöisellä Duro Vesipumpulla tämä onnistuu helposti ja vaivattomasti.

Pumpussa on säädettävä kaulaosa, joka mahdollistaa erikorkuisten astioiden käytön. Kaulaosa on säädettävissä välillä 52-80 cm, joten se sopii hyvin esimerkiksi erikokoisten sadepönttöjen kanssa käytettäväksi.

Duro Vesipumpun käyttö on helppoa ja nopeaa. Laite on varustettu pikaliittimellä, jonka ansiosta sen voi kytkeä helposti kasteluletkuun. Lisäksi pumpussa on erillinen sulkuventtiili, joka mahdollistaa veden virtauksen katkaisemisen tarvittaessa.

Akkukäyttöinen sadevesipumppu on erinomainen valinta niille, jotka haluavat kastella puutarhaa tai pestä auton ilman sähköliitäntää. Duro Vesipumpun tehokkaan pumpun avulla veden nosto esimerkiksi sadepöntöstä onnistuu vaivattomasti. Pumpun käyttöaika täydellä akulla on noin 30 minuuttia, ja akun varaustilan voi helposti tarkistaa käyttökytkimen vierestä. Pumpun paino on vain 1,4 kg, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa.

7. Tehokas vesipumppu: Loncin 6,5 hp

Tehokas vesipumppu

Jos tarvitset tehokasta vesipumppua erilaisiin käyttötarkoituksiin, Loncinin vesipumppu polttomoottorilla voi olla oikea valinta. Tämä laite on varustettu tehokkaalla Loncin 4-tahti 196cc moottorilla, joka pystyy tarjoamaan tarvittavan tehoisuuden vaativiinkin tehtäviin. Pumpun käynnistys tapahtuu kätevästi käsikäynnistyksellä.

Pumpulla on erinomainen nostokyky ja se pystyy pumppaamaan jopa 30000 litraa tunnissa. Nostokyky on erinomainen, sillä laite pystyy nostamaan veden jopa 30 metrin korkeuteen. Imuteho on 6 metriä, mikä mahdollistaa pumpun käytön myös syvemmistä kohteista.

Pumpun käyttöliittimet ovat standardikokoisia, joten ne ovat yhteensopivia monien erilaisten letkujen ja liittimien kanssa. Imuliittimen halkaisija on 50 mm ja paineliittimen halkaisija on myös 50 mm.

Pumpun polttoainetankin tilavuus on 3,6 litraa ja öljysäiliön tilavuus on 0,6 litraa. Mitat (PxLxK) ovat 544 x 424 x 402 mm ja paino on noin 25 kg.

Tämä Loncinin vesipumppu on erinomainen valinta, jos tarvitset tehokasta ja luotettavaa pumppua erilaisiin käyttötarkoituksiin.

8. Hyvä kaivopumppu: WILO TWI 5 306 EM

Hyvä kaivopumppu

Wilo TWI 5 306 EM on erittäin kestävä ja tehokas pumppu, joka soveltuu erinomaisesti avokaivon käyttöön. Pumppu on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita ja se voidaan upottaa jopa 17 metrin syvyyteen. Sen leveys on vain 129 mm, joten se on helppo asentaa ahtaissakin paikoissa.

Pumpun tärkeimmät tekniset ominaisuudet ovat sen suurin käyttöpaine, joka on 10 bar, sekä sen nimellisteho, joka on 0,75 kW. Wilo TWI 5 306 EM:n nimellispyörimisnopeus on 2810 r/min ja nimellisvirta on 5,60 A. Pumppu on varustettu erittäin tehokkaalla moottorilla, joka takaa sen tehokkaan toiminnan.

Wilo TWI 5 306 EM:n kapselointiluokka on IP68 ja eristysluokka on IEC F. Tämä tarkoittaa sitä, että pumppu on erittäin hyvin suojattu vedeltä ja pölyltä. Sen verkkoliitäntä on 1~230 V, 50 Hz. Pienin väliaineen lämpötila, jolla pumppua voidaan käyttää, on 5 °C ja suurin lämpötila on 40 °C. Pumpun moottorin halkaisija on 127 mm.

Wilo TWI 5 306 EM on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät kestävää ja tehokasta pumppua avokaivon käyttöön. Sen korkealaatuiset tekniset ominaisuudet takaavat sen, että pumppu toimii tehokkaasti ja luotettavasti vuosien ajan.

9. Akkukäyttöinen vesipumppu: Einhell Aquinna

Akkukäyttöinen vesipumppu

Aquinna on Einhellin uusi vesipumppu, joka mahdollistaa vesijärjestelmän luomisen kätevästi ja nopeasti mihin tahansa ilman sähkönvetoa. Pumppu toimii tutuilla Einhellin Power-X-Change akuilla, mikä tekee siitä erittäin kätevän ja liikuteltavan. Laite on suunniteltu erityisesti käytettäväksi vedestä omakotitaloissa, puutarhoissa tai mökeillä.

Aquinna-pumpulla on erittäin korkea nostokorkeus, joka yltää jopa 26 metriin. Maksimissaan pumppu pystyy käsittelemään 3000 litraa tunnissa. Laitteessa on kaksi nopeusvaihtoehtoa: normaali ja akkua säästävä ECO-tila. Tämä tekee Aquinnasta erittäin monipuolisen ja käyttäjäystävällisen.

Pumpun integroitu kahva mahdollistaa sen helposti liikuteltavuuden juuri sinne, missä laitetta tarvitaan. Pumppu täytetään vedellä ennen käyttöä, ja laitteessa on myös tyhjennysproppu talven pakkasia varten. Ylikuormitussuoja on myös integroitu laitteeseen.

10. Tehokas vesiautomaatti: AL-KO HW 3000

Tehokas vesiautomaatti

AL-KO HW 3000 Classic – vesiautomaatti varmistaa vedenjakelun kodissa ja mökillä. Sen asentaminen on helppoa ja käyttö luotettavaa ja hiljaista. Pumppu käynnistyy automaattisesti, kun asetetut paineet saavutetaan, ja pysähtyy paineen laskiessa. Laite on varustettu lämpösuojakytkimellä, joka sammuttaa moottorin ylikuumenemisen yhteydessä ja näin varmistaa laitteen turvallisuuden.

AL-KO HW 3000 Classic -vesiautomaatti on kätevä laite, joka auttaa varmistamaan vedenjakelun toimivuuden myös silloin, kun ei ole kaupungin vesijohtoa. Sen avulla veden saa nostettua esimerkiksi lähteestä tai kaivosta ja pumpattua sen haluttuun paikkaan. Lisäksi pumppu on varustettu kätevillä lisätarvikkeilla, kuten painekytkimellä, painemittarilla ja verkkojohdolla.

AL-KO HW 3000 Classic -vesiautomaatti on helppo asentaa ja sen käyttö on vaivatonta. Pumppu on erittäin hiljainen ja sen lämpösuojakytkin varmistaa laitteen turvallisuuden. Kaikkiin AL-KO:n vesipumppuihin sisältyy myös 2 vuoden takuu, joten voit hankkia tämän vesiautomaatin huoletta ja luottavaisin mielin.

Miten valita paras vesipumppu?

Vesipumppu auttaa siirtämään vettä paikasta toiseen ja takaa juomaveden saatavuuden. Vesipumpun valinta voi kuitenkin olla haastavaa, sillä markkinoilla on paljon erilaisia malleja ja ominaisuuksia. Näin valitsen sen parhaan vesipumpun omiin tarpeisiin.

Vesipumpun valinnassa kannattaa ensin määritellä, mihin tarkoitukseen sitä tarvitaan. Tarvitaanko sitä esimerkiksi pihan kasteluun tai uima-altaan täyttämiseen vai ehkä teollisuusprosessiin? Pumppuja on saatavilla erilaisiin käyttötarkoituksiin, joten tarkoituksen määrittäminen auttaa valitsemaan oikean mallin.

Huomioi myös, että on olemassa useita eri vesipumpun tyyppejä, kuten uppopumppuja, pinta-asennuspumppuja ja syväkaivopumppuja. Uppopumput sopivat hyvin esimerkiksi kaivojen tyhjentämiseen ja pohjaveden nostamiseen, kun taas pinta-asennuspumput ovat hyviä valintoja pienempiin käyttötarkoituksiin, kuten puutarhan kasteluun. Syväkaivopumput taas soveltuvat syvien kaivojen pumppaamiseen.

Määritä myös tarvittava tuotto ja nostokorkeus. Vesipumpun tuotto tarkoittaa sitä, kuinka paljon vettä se voi siirtää tietyn ajanjakson aikana. Nostokorkeus puolestaan määrittelee, kuinka korkealle pumppu voi nostaa vettä. Nämä tiedot auttavat valitsemaan oikean kokoisen pumpun tarpeisiin.

Vertaile myös pumppujen ominaisuuksia. Esimerkiksi, onko pumppu varustettu ylikuumenemissuojalla ja automaattisella sammutuskytkimellä? Onko se helppo asentaa ja käyttää? Onko se hiljainen käytössä?

Vesipumpun hinta vaihtelee paljon eri malleissa ja ominaisuuksissa. On tärkeää löytää sopiva hinta-laatusuhde, joka vastaa omia tarpeita.

Kaiken kaikkiaan paras vesipumppu on sellainen, joka vastaa käyttötarkoitusta, on oikea tyyppi, tarjoaa tarvittavan tuoton ja nostokorkeuden, on varustettu sopivilla ominaisuuksilla ja sopii oma

Mitä eroa on vesipumpulla ja vesiautomaatilla?

Vesipumput ja vesiautomaatit ovat molemmat laitteita, joita käytetään usein vedensyötön ja -jakelun hoitamiseen. Vaikka nämä laitteet voivat joskus tuntua samalta asialta, niissä on kuitenkin merkittäviä eroja.

Vesipumppu on laite, joka käyttää moottoria pyörittääkseen impulssia, joka työntää vettä putkistossa. Vesipumppuja on erilaisia, kuten uppopumput, pintapumput ja porakaivopumput. Niitä käytetään usein veden nostamiseen syvyyksistä tai veden jakelun hoitamiseen. Vesipumput voivat toimia automaattisesti, mutta ne vaativat yleensä manuaalista käynnistystä ja sammuttamista.

Toisaalta vesiautomaatti on laite, joka on suunniteltu automatisoimaan veden syötön ja jakelun prosessi. Vesiautomaatti sisältää usein vesipumpun, mutta se voi myös sisältää muita toimintoja, kuten painekytkimen ja säiliön. Painekytkin havaitsee, kun paine putkistossa laskee ja käynnistää vesipumpun. Kun paine nousee tarpeeksi, painekytkin sammuttaa vesipumpun. Vesiautomaatti on yleensä automaattinen ja helppo käyttää, sillä sen avulla voit unohtaa manuaalisen käynnistämisen ja sammuttamisen.

Toisin kuin vesipumput, vesiautomaatit ovat yleensä suunniteltu käyttäjien mukavuutta ajatellen. Ne on helppo asentaa ja käyttää, ja ne tekevät veden jakelusta ja käytöstä helpompaa ja vaivattomampaa. Vesiautomaatit ovat myös yleensä tehokkaampia ja taloudellisempia kuin perinteiset vesipumput, koska ne käyttävät vettä vain tarvittaessa eivätkä käy turhaan, mikä säästää energiaa ja vettä.

Vesipumppu on peruslaite, joka työntää vettä putkistossa, kun taas vesiautomaatti on laite, joka automatisoi veden syötön ja jakelun prosessin. Jos haluat yksinkertaisen ratkaisun vesijärjestelmän luomiseen, vesipumppu voi olla hyvä valinta. Jos haluat kuitenkin automatisoidun ratkaisun, joka on helppo käyttää ja säästää energiaa, vesiautomaatti voi olla parempi vaihtoehto.

Vesipumppu kokemuksia

Vesipumput ovat monikäyttöisiä laitteita, jotka auttavat meitä siirtämään vettä paikasta toiseen. Ne ovat käteviä erityisesti silloin, kun tarvitaan vettä, mutta sähköverkko ei ole saatavilla. Vesipumppuja voi käyttää esimerkiksi mökeillä, puutarhoissa, maatiloilla ja rakennustyömailla.

Olemme haastatelleet kolmea henkilöä, jotka ovat käyttäneet vesipumppuja erilaisissa tilanteissa. He kertovat omista kokemuksistaan ja suosituksistaan.

Simo on käyttänyt vesipumppua mökillään jo useamman vuoden ajan. Hän kehuu laitteen helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta. Simo nostaa vettä kaivosta ja käyttää sitä mökin pihakaivon täyttämiseen ja kasvien kasteluun. Vesipumpun avulla hän säästää aikaa ja vaivaa, sillä hän ei tarvitse kantaa vettä kaivosta manuaalisesti. Säiliöllä varustetun vesipumpun avulla Simo saa myös veden kulkemaan talon sisälle.

Jenna puolestaan käyttää vesipumppua puutarhassaan. Hän kehuu laitteen monipuolisuutta ja kätevyyttä. Jenna käyttää vesipumppua kasvien kasteluun, pihan pesuun ja uima-altaan täyttämiseen. Hän pitää erityisesti siitä, että laite on helppo siirtää ja säilyttää. Jenna suosittelee vesipumppua kaikille, jotka haluavat helpottaa pihan kastelua tai tarvitsevat vettä eri käyttötarkoituksiin.

Niilo käyttää vesipumppua maatilallaan. Hän nostaa sillä vettä kaivosta ja käyttää sitä eläinten juomaveden tarpeisiin. Hän kehuu vesipumpun luotettavuutta ja tehokkuutta. Niilo on käyttänyt laitetta jo useamman vuoden ajan ilman ongelmia. Hän suosittelee vesipumppua kaikille maatilallakin työskenteleville, sillä sen avulla voi säästää paljon aikaa ja vaivaa.

Käsikäyttöinen vesipumppu mökille

Mökillä ei ole usein juoksevaa vettä, joten veden saaminen voi olla haastavaa. Tässä tilanteessa käsikäyttöinen vesipumppu on kätevä apuväline, sillä se mahdollistaa veden nostamisen helposti kaivosta tai lähteestä, lue myös paras sähköperämoottori vertailu ja löydä sopiva moottori mökkiveneeseen.

Käsikäyttöinen vesipumppu toimii manuaalisesti, eli sen käyttö ei vaadi sähköä tai muita ulkoisia energialähteitä. Se koostuu pumpusta, joka asennetaan kaivon tai lähteen päälle, ja kahvasta, jota käyttäjä kiertää pumpatakseen vettä ylös. Pumppu on yleensä valmistettu kestävästä metallista tai muovista, joka kestää hyvin kosteutta ja muita sääolosuhteita.

Käsikäyttöinen vesipumppu on erinomainen valinta mökille, sillä se on helppo asentaa ja käyttää. Se on myös luotettava, sillä sen käyttö ei ole riippuvainen sähköstä tai muista energialähteistä. Käsikäyttöinen vesipumppu sopii hyvin myös ympäristöystävälliseen elämäntapaan, sillä sen käyttö ei aiheuta hiilidioksidipäästöjä.

Käsikäyttöisen vesipumpun hinta vaihtelee mallin ja valmistajan mukaan, mutta se on yleensä huomattavasti edullisempi kuin sähkökäyttöinen vesipumppu. Lisäksi sen huolto ja ylläpito on helppoa, sillä se ei sisällä monimutkaisia osia tai järjestelmiä.

Suosittelen tilaamaan vesipumput kotimaisesta Virtasenkaupasta.

Uusimmat

Suositut