Paras tuttipullo (2024) | Vertailussa 10 parasta

Paras tuttipullo vertailu

Etsitkö täydellistä tuttipulloa lapsellesi? Vauvan ruokinta on yksi vanhemmuuden tärkeimmistä tehtävistä, ja oikean tuttipullon valinta voi tehdä siitä sujuvaa ja mukavaa sekä sinulle että vauvallesi.

Mutta markkinoilla on lukuisia vaihtoehtoja, ja valinnan tekeminen voi olla haasteellista. Siksi olemme laatineet tämän vertailun, jossa esittelemme 10 parasta tuttipulloa eri ominaisuuksilla ja käyttäjäkokemuksilla. Lue eteenpäin, ja autamme sinua löytämään sen täydellisen tuttipullon, joka vastaa parhaiten sinun ja vauvasi tarpeita.

Vertailussa parhaat tuttipullot:

 1. Philips Avent Natural 2.0 – Paras tuttipullo.
 2. BIBS Tuttipullo 110 ml – Hyvä tuttipullo.
 3. Dr. Brown’s Option+ Wideneck – Lasinen tuttipullo.
 4. Tommee Tippee Tuttipullo – Laadukas tuttipullo.
 5. Medela Calma tuttipullo – Hyvä ja halpa tuttipullo.
 6. MAM Trainer Nokkamuki – Kestävä tuttipullo.
 7. Twistshake Anti-Colic – Koliikkia ehkäisevä tuttipullo.
 8. NUK Junior tuttipullo – Käytännöllinen tuttipullo.
 9. Everyday Baby tuttipullo – Edullinen tuttipullo.
 10. 2B Baby tuttipullo – Halpa tuttipullo.

1. Paras tuttipullo: Philips Avent Natural 2.0

Paras tuttipullo

Kun etsit parasta tuttipulloa lapsellesi, Philips Avent Natural 2.0 nousee ylitse muiden vaihtoehtojen. Tämä tuttipullo ei ole pelkästään väline ravinnon antamiseen, vaan se on tarkkaan suunniteltu tarjoamaan sinulle ja vauvallesi luonnollisin ja miellyttävin ruokintakokemus.

Natural-pullon avulla voit vaihdella vaivattomasti rinnasta ja pullosta tapahtuvan ruokinnan välillä. Tämä tarkoittaa, että voit säilyttää joustavuuden ja vaihtaa ruokintatapaa tarpeen mukaan ilman, että vauva kokee hämmennystä. Onko arkipäivän kiireitä tai erityisiä tilanteita, Natural 2.0 on luotettava kumppanisi.

Lisäksi pullon ergonominen muotoilu takaa, että se on helppo pitää kädessä, oli kyseessä sitten aikuinen tai pieni lapsi. Saat vankkumattoman otteen, ja pullon käyttäminen on vaivatonta. Tämä on erityisen tärkeää ruokinta-aikojen sujuvuuden kannalta, ja Philips Avent Natural 2.0 tekee siitä vaivatonta ja miellyttävää sekä sinulle että vauvallesi.

2. Hyvä tuttipullo: BIBS Tuttipullo 110 ml

Hyvä tuttipullo


Laadukas valinta lapsesi ruokintahetkiin: BIBS Tuttipullo 110 ml. BIBS-merkin älykäs tuttipullo yhdistää perinteisen muotoilun ja moderneimmat materiaalit tarjoten sinulle ja lapsellesi ainutlaatuisen ruokintakokemuksen.

Tuttipullon ydin on sen valmistusmateriaaleissa. Se on valmistettu kestävästä lasista ja lateksista, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon ja takaa pullon pitkäikäisyyden. Luonnonkuminen pullotutti puolestaan tarjoaa pehmeän ja luonnollisen imemistuntuman, joka jäljittelee äidin rintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

BIBS Tuttipullo ei ole vain käytännöllinen, vaan myös tyylikäs. Sen yksinkertainen muotoilu on kaunis katseenvangitsija ja tekee siitä miellyttävän pidettävän käsissä. Voit luottaa siihen, että tämä tuttipullo on valmistettu huolellisesti ja turvallisista materiaaleista, jotka suojaavat lapsesi terveyttä.

Kun haluat parasta lapsellesi ruokintahetkiin, BIBS Tuttipullo 110 ml tarjoaa sekä tyylikkään että luotettavan vaihtoehdon. Se ei ole pelkästään tuttipullo, vaan se on käytännöllinen ja ympäristöystävällinen valinta, joka tekee ruokinnasta sujuvaa ja miellyttävää sekä sinulle että lapsellesi.

3. Lasinen tuttipullo: Dr. Brown’s Option+ Wideneck

Lasinen tuttipullo

Korkealaatuinen valinta vauvan ruokintaan: Dr. Brown’s Option+ Wideneck lasinen tuttipullo. Tämä ainutlaatuinen lasinen tuttipullo kuuluu Dr. Brownin palkittuun tuttipullomallistoon, ja se tarjoaa älykkään suunnittelun ja käytännöllisyyden yhdistettynä huippulaatuiseen materiaaliin.

Yksi tuttipullon keskeisistä ominaisuuksista on sen patentoitu venttiilisysteemi. Tämä innovatiivinen venttiili poistaa tehokkaasti nesteen sisältämät ilmakuplat ruokinnan aikana, estäen näin lapsesi nielemästä ilmaa maidon sekaan.

Tämä ei pelkästään suojaa lasta mahdollisilta vatsavaivoilta ja koliikilta, vaan myös auttaa säilyttämään maidon sisältämät tärkeät ravintoaineet mahdollisimman hyvin. Voit käyttää tuttipulloa myös ilman venttiiliä, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon erilaisiin ruokintatarpeisiin.

Dr. Brown’s Option+ Wideneck lasinen tuttipullo on suunniteltu käytännölliseksi vanhemmille. Sen leveä suuaukko tekee pullosta helpon täyttää ja puhdistaa ilman vaikeuksia. Tämä ominaisuus säästää aikaa ja vaivaa päivittäisissä ruokintahetkissäsi.

4. Laadukas tuttipullo: Tommee Tippee Tuttipullo

Laadukas tuttipullo

Tutustu huippulaatuiseen Tommee Tippee Tuttipulloon – täydelliseen valintaan vauvan ruokintaan. Tämä tuttipullo erottuu edukseen suuren ja leveän tutin ansiosta, tarjoten lapsellesi mukavimman mahdollisen ruokintakokemuksen.

Tommee Tippee Tuttipullossa on myös älykäs venttiili, joka tasoittaa painetta ruokinnan aikana. Tämä innovaatio on suunniteltu vähentämään riskiä koliikinomaisille reaktioille vauvassasi. Tämä tarkoittaa, että voit olla huoleti, kun ruokit lastasi, ja tiedät, että Tommee Tippee Tuttipullo pitää huolen vauvasi mukavuudesta ja hyvinvoinnista.

Valitsemalla Tommee Tippee Tuttipullon teet viisaan päätöksen vauvasi ruokinnan suhteen. Se ei ole pelkästään tuttipullo, vaan se on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista mukavuutta ja turvallisuutta sekä sinulle että lapsellesi.

5. Hyvä ja halpa tuttipullo: Medela Calma tuttipullo

Hyvä ja halpa tuttipullo

Hieno ja samalla edullinen valinta vauvan ruokintaan: Medela Calma tuttipullo. Medela Calma erottuu joukosta ainutlaatuisella patentoidulla Air-Vent-toiminnolla, joka tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon budjettitietoisille vanhemmille.

Tämän tuttipullon Air-Vent-toiminto varmistaa, että maito virtaa pullosta ainoastaan lapsen imiessä, mikä jäljittelee äidin rintaruokinnan luonnollista virtausta. Tämä innovaatio ei pelkästään helpota vauvan ruokintaa, vaan myös vähentää ilman nielemistä, mikä voi auttaa ehkäisemään vatsavaivoja ja koliikkia.

Yksi Medela Calman suurista eduista on sen monikäyttöisyys. Se on suunniteltu sopimaan kaikenikäisille vauvoille, joten sinun ei tarvitse vaihtaa pullotuttia lapsen iän tai kehitysvaiheen muuttuessa. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa, ja voit olla varma, että Medela Calma on pitkäaikainen ja käytännöllinen investointi vauvanruokintaan.

6. Kestävä tuttipullo: MAM Trainer Nokkamuki

Kestävä tuttipullo

Kestävä valinta lapsesi ruokailuhetkiin: MAM Trainer Nokkamuki. Tämä innovatiivinen nokkamuki MAM-merkiltä on suunniteltu erityisesti pienille lapsille, jotka opettelevat itsenäistä juomista ja siirtymistä pois tuttipullosta.

Yksi tämän nokkamukin keskeisistä ominaisuuksista on sen pehmeästä silikonista valmistettu nokka. Tämä nokka tekee juomisesta vaivatonta ja vähentää läikyttämisen riskiä, kun lapsesi harjoittelee juomaan omatoimisesti. Voit luottaa siihen, että MAM Trainer Nokkamuki tekee juomisen sekä sinulle että lapsellesi helpoksi ja puhdasta jälkeä jättämättömäksi.

Lisäksi tämän nokkamukin kaarevat korvat ovat suunniteltu erityisesti pieniä käsiä varten. Ne tarjoavat hyvän otteen ja tukevan pidon, jotta lapsesi voi hallita mukia helposti ja itsenäisesti. Tämä tukee lapsen kehitystä ja kasvua, kun hän oppii uusia taitoja.

7. Koliikkia ehkäisevä tuttipullo: Twistshake Anti-Colic

Koliikkia ehkäisevä tuttipullo

Erinomainen valinta koliikin ehkäisyyn vauvan ruokinnassa: Twistshake Anti-Colic tuttipullo. Tämä ainutlaatuinen tuttipullo on suunniteltu erityisesti vauvoille, jotka saattavat olla alttiita koliikille, ja se tarjoaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät ruokinnasta mukavaa ja vaivatonta sekä sinulle että lapsellesi.

Twistshake Anti-Colic -tuttipullon kruununjalokivi on TwistFlow-venttiili, joka on suunniteltu erityisesti vähentämään koliikkia ja vatsavaivoja. Tämä venttiili varmistaa nesteen tasaisen virtauksen pullosta ja estää lapsesi nielemästä ilmaa ruokinnan aikana. Tämä ei vain vähennä vatsavaivojen riskiä, vaan myös tekee ruokinnasta mukavaa ja miellyttävää lapsellesi.

Lisäksi tuttipullossa on kätevä sekoitusverkko, joka estää vellin tai äidinmaidonkorvikkeen paakkuuntumisen. Tämä tarkoittaa, että voit sekoittaa ruoan helposti ja varmistaa, että jokainen ruokintahetki on sujuva ja vaivaton.

8. Käytännöllinen tuttipullo: NUK Junior tuttipullo

Käytännöllinen tuttipullo

Käytännöllinen valinta lapsesi ruokintahetkiin: NUK Junior tuttipullo. Tämä ainutlaatuinen tuttipullo tarjoaa monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä, jotka tekevät ruokinnasta sujuvaa ja vaivatonta sekä sinulle että lapsellesi.

NUK Junior tuttipullon pimeässä hohtava ominaisuus erottuu edukseen, tarjoten kätevän tavan ruokkia lasta myös yöaikaan. Sen avulla voit nähdä helposti pullon, vaikka ympäristössä olisi hämärää. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus, joka tuo mukavuutta ja rauhallisuutta yöherätyksissä.

Lisäksi tuttipullossa on kestävä ja vuotamaton juomanokka, joka on valmistettu polypropeenista. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että juoma pysyy pullossa ilman tarpeetonta sotkua tai vuotoja. NUK Junior tuttipullo on suunniteltu kestämään ja helpottamaan arkipäivän ruokintahetkiä.

9. Edullinen tuttipullo: Everyday Baby tuttipullo

Edullinen tuttipullo

Erinomainen valinta budjettitietoisille vanhemmille: Everyday Baby tuttipullo. Everyday Babyn lasinen tuttipullo tarjoaa käytännöllisen ja edullisen vaihtoehdon vauvan ruokintaan, ilman kompromisseja laadun suhteen.

Tämä lasipullo on varustettu silikonipäällisellä, joka tarjoaa erinomaisen suojan pulloa rikkoutumista vastaan. Tämä lisäominaisuus lisää pulon kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä, joten voit luottaa siihen, että Everyday Baby tuttipullo palvelee sinua ja lastasi pitkään.

Everyday Babyn tuttipullo on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa ja tilavuuksissa, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon erilaisiin ruokintatarpeisiin. Voit valita pullosi lapsesi mieltymysten ja tarpeiden mukaan, ilman että se rasittaa budjettiasi.

Kun haluat edullisen mutta laadukkaan vaihtoehdon vauvan ruokintaan, Everyday Baby tuttipullo täyttää nämä vaatimukset. Se ei ole pelkästään pullo, vaan se on käytännöllinen ja kestävä kumppani ruokintahetkissäsi, joka takaa sekä sinulle että lapsellesi mukavuuden ja helppouden ilman suurta kustannusta.

10. Halpa tuttipullo: 2B Baby tuttipullo

Halpa tuttipullo

Mainio valinta budjettitietoisille vanhemmille: 2B Baby tuttipullo. Tämä pullo tarjoaa käytännöllisen ja edullisen vaihtoehdon vauvan ruokintaan, ilman että joudut tekemään kompromisseja laadun suhteen.

2B Baby tuttipullo on kooltaan 180 ml ja sen kyljessä on mitta-asteikko, joka tekee annostelusta helppoa ja tarkkaa. Tämä ominaisuus auttaa sinua seuraamaan tarkasti vauvasi ruokintaa.

Pullon leveä kaula tekee täyttämisestä ja puhdistamisesta vaivatonta. Siinä on vain muutama osa, joka tarvitsee huoltoa, mikä säästää aikaa ja vaivaa arkipäivän kiireissä. Voit keskittyä tärkeimpään – vauvasi hoivaamiseen.

Lisäksi 2B Baby tuttipullo on varustettu erinomaisesti muotoilluilla kahvoilla, jotka tarjoavat pienten käsien helpon ja mukavan otteen. Tämä tukee lapsesi itsenäistymistä ja oppimista, kun hän alkaa hallita ruokailua omatoimisesti.

Miten valita paras tuttipullo?

Valitessaan oikean tuttipullon vanhemmat voivat tehdä ruokinnasta sujuvaa, mukavaa ja turvallista sekä itselleen että lapselleen. Alapuolella tarkastellaan, mitä seikkoja kannattaa ottaa huomioon valitessaan parasta tuttipulloa vauvalle.

 • Materiaali: Tuttipullot valmistetaan yleisesti kolmesta eri materiaalista: lasista, muovista ja silikonista. Lasinen pullo on kestävä ja helppo puhdistaa, mutta se voi olla raskas ja altis rikkoutumiselle. Muovipullo on kevyempi ja kestävä, mutta vaatii huolellista pesua ja voi imeä hajuja ja värejä ajan mittaan. Silikonipullo on pehmeä ja kevyt, mutta se voi olla haavoittuva naarmuille.
 • Koko ja tilavuus: Tuttipulloja on eri kokoisia ja tilavuuksia. Valitse pullo, joka sopii lapsesi ruokintatarpeisiin. Pienemmät pullot sopivat vastasyntyneille ja niiden ensimmäisille kuukausille, kun taas suuremmat pullot ovat parempia vanhemmille vauvoille.
 • Tutin muoto ja materiaali: Tuttipullon tutti on olennainen tekijä vauvan mukavuudelle. Valitse tutti, joka on valmistettu pehmeästä materiaalista, kuten silikonista, ja joka jäljittelee äidin rintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tutin muoto voi vaihdella, ja jotkut vauvat voivat olla tarkempia siitä, mikä heille sopii parhaiten.
 • Ilmanpoisto: Ilmanpoisto on oleellinen ominaisuus, joka voi auttaa välttämään koliikkia ja ilman nielemistä ruokinnan aikana. Joissakin pulloissa on erityisiä venttiilejä tai järjestelmiä, jotka auttavat estämään ilman sekoittumisen maidon kanssa.
 • Helppo puhdistaa ja täyttää: Valitse tuttipullo, joka on helppo pestä ja täyttää. Leveä suuaukko tekee täyttämisestä vaivatonta, ja pullossa ei pitäisi olla monimutkaisia osia, jotka hankaloittavat puhdistusta.
 • Kätevät lisäominaisuudet: Jotkut tuttipullot tulevat lisäominaisuuksien, kuten pimeässä hohtavien ominaisuuksien, mittausasteikkojen tai ergonomisten kahvojen kanssa. Nämä voivat tehdä ruokinnasta vieläkin helpompaa ja kätevämpää.
 • Hinta ja saatavuus: Tuttipullojen hinnat vaihtelevat merkin ja ominaisuuksien mukaan. Muista kuitenkin, että korkeampi hinta ei aina tarkoita parempaa laatua.

Tuttipullo kokemuksia

Tuttipulloilla on monia erilaisia ominaisuuksia, ja jokainen vauva voi olla erilainen omilla ruokintatarpeillaan. Kuulemme Siirin, Veeran ja Otson kokemuksia heidän suosikki tuttipulloistaan ja siitä, mikä tekee niistä niin erityisiä. Lue myös paras tutti vertailu, jos haussa on hyvä tutti.

Siiri ja Philips Avent Natural 2.0

Siiri kertoo, että hänellä ja hänen vauvallaan on ollut erityisen hyviä kokemuksia Philips Avent Natural 2.0 -tuttipullosta. Siiri kertoo, että pullon pehmeä ja joustava tuttiosa on auttanut hänen vauvansa ruokkia luonnollisesti, ja vauva on ottanut siihen hyvin. ”Tämä pullo on ollut pelastus, kun olen halunnut vaihdella rinta- ja pulloruokinnan välillä”, Siiri kertoo. Hän kiittelee myös pullon ergonomista muotoilua ja sanoo, että se on ollut helppo käsitellä myös pienillä käsillä.

Veera ja BIBS Tuttipullo 110 ml

Veera puolestaan jakaa kokemuksensa BIBS Tuttipullosta 110 ml. Hän sanoo, että tämä lasinen tuttipullo on ollut erinomainen valinta heidän perheelleen. ”Se on kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto”, Veera kertoo. Hän kiittelee myös pullon luonnonkumista pullotuttia, joka tarjoaa pehmeän ja luonnollisen imemistuntuman. ”Vauvani rakastaa tätä pulloa”, Veera hymyilee.

Otso ja Dr. Brown’s Option+ Wideneck

Otso kertoo kokemuksistaan Dr. Brown’s Option+ Wideneck -lasituttipullon kanssa. Hän kiittelee erityisesti pullossa olevaa venttiilisysteemiä, joka poistaa ilmakuplat nesteestä ja auttaa säilyttämään ravintoaineet paremmin. ”Tämä pullo on auttanut ehkäisemään koliikkia ja vatsavaivoja”, Otso kertoo. Hän sanoo myös, että pullon helppo täyttäminen ja puhdistaminen on ollut suuri plussa heidän arjessaan.

Uusimmat

Suositut