Paras pensasleikkuri kotikäyttöön? Katso vertailu & testi

Paras pensasleikkuri vertailu

Paras pensasleikkuri hakusessa? Ei hätää, olemme tutkineet markkinoiden parhaat vaihtoehdot ja koonneet vertailun 10 parhaasta pensasleikkurista puutarha-asiantuntijan avulla.

ämän vuoden listallamme on laaja valikoima erilaisia leikkureita, joiden avulla voit leikata pensaat nopeasti ja vaivattomasti.

Etsitkö tehokasta ja kestävää bensiinikäyttöistä pensasleikkuria, vai haluatko mieluummin ympäristöystävällisen sähkö- tai akkukäyttöisen vaihtoehdon? Entä millaiset ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä, kuten terän pituus, teräväli, melutaso ja paino?

Vertailumme avulla löydät helposti sinulle sopivan pensasleikkurin ja voit keskittyä nauttimaan siististä ja kauniista puutarhasta. Valmistaudu pensaiden leikkauskauteen tänä vuonna parhailla pensasleikkureilla!

10 parasta pensasleikkuria

 1. Paras pensasleikkuri – Bosch Advanced Hedge Cut 36.
 2. Akkukäyttöinen pensasleikkuri – HIKOKI CH3656DA.
 3. Polttomoottori pensasleikkuri – HIKOKI CH24ECP.
 4. Pitkävartinen pensasleikkuri – Bosch AdvancedHedgeCut 36V-65-28.
 5. Akkupensasleikkuri – MILWAUKEE M18 CHT-0.
 6. Teleskooppi pensasleikkuri – Bosch UniversalHedgePole.
 7. Bensiinikäyttöinen pensasleikkuri – HIKOKI CH24EAP.
 8. Pensasleikkuri varrella – AL-KO HTA 2050 Easyflex.
 9. Pitkä pensasleikkuri – AL-KO HT 4055.
 10. Tehokas pensasleikkuri – DEWALT DCM563PB.

1. Paras pensasleikkuri: Bosch Advanced Hedge Cut 36

Paras pensasleikkuri

Tutustu Boschin Advanced Hedge Cut pensasleikkuriin, joka tarjoaa nopean ja helpon ratkaisun pensaiden leikkuuseen.

Tämä ergonomisesti muotoiltu pensasleikkuri on varustettu kätevällä käyttökytkimen sijainnilla ja helpolla käsiteltävyydellä, joka tekee työskentelystä vaivatonta. Laserleikatut ja timanttihiotut tarkkuusterät mahdollistavat vaivattoman leikkuun, ja erikoishampaat terän etuosassa takaavat paksujenkin oksien helpon katkaisun.

Pensasleikkuria voidaan käyttää jopa 25 mm paksujen oksien katkaisuun. Ja jos tarvitset lisää tehoa, Boschin 36 V litiumioniakut sopivat myös tähän pensasleikkuriin.

Akkupensasleikkuri on varustettu törmäyssuojalla, joka lisää turvallisuutta ja suojaa leikkuria seinän vierellä tai lähellä maata leikattaessa. Lisäksi sen melutaso on vain 71 dB(A), joten voit käyttää sitä ilman, että häiritset naapureitasi.

Tämä pensasleikkuri sopii erinomaisesti pieneen ja keskikokoiseen leikkuutyöhön. Akun jännite on 36 V ja akun kapasiteetti on 2 Ah. Akun latausaika on vain 45 minuuttia ja pikalatausaika on 80 % ladattu 25 minuutissa. Leikattava alue / lataus on enintään 300 m², laipan pituus on 540 mm ja teräväli on 20 mm. Iskuluku tyhjäkäynnillä on 2000 rpm ja paino on vain 3,6 kg.

2. Akkukäyttöinen pensasleikkuri: HIKOKI CH3656DA

Akkukäyttöinen pensasleikkuri

HiKOKI CH3656DA on erinomainen valinta, kun etsit kätevää ja tehokasta akkupensasleikkuria. Kädensijan kumipäällyste takaa hyvän otteen ja kestävä vaihteiston kotelo sekä alumiininen pohjaosa varmistavat laitteen pitkäikäisyyden. Kaksoisterässä on kolmelta sivulta hiottu hammastus, mikä takaa tarkan ja nopean leikkuutuloksen. Teräsuojus ja kärjen suojalevy suojaavat käyttäjää leikkuun aikana.

HiKOKI CH3656DA:n MULTI VOLT -teknologia mahdollistaa 36 V:n koneen käytön 18 V:n koossa, joten saat erittäin tehokkaan ja samalla kevyen laitteen, joka on ergonominen käyttää. Tämä pensasleikkuri on erinomaisesti tasapainotettu, joka mahdollistaa suuren leikkuukapasiteetin ja vähäisen melutason. Laitteessa on myös etukahvassa oksasuoja, mikä parantaa turvallisuutta.

Lisäksi HiKOKI CH3656DA:n 4-portainen nopeudensäätö mahdollistaa leikkurin käytön eri pensaiden leikkaamiseen. Tämä laite on ihanteellinen valinta puutarhaharrastajille, jotka etsivät kätevää ja tehokasta pensasleikkuria, joka pärjää ilman verkkovirtaa. HiKOKI CH3656DA tarjoaa siis tehokkaan ja helppokäyttöisen ratkaisun pensaiden leikkaamiseen!

3. Polttomoottori pensasleikkuri: HIKOKI CH24ECP

Polttomoottori pensasleikkuri

HiKOKI CH24ECP on ammattitason pensasleikkuri, joka on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin. Pensasleikkurin kaksoisterät on varustettu 78 säädettävällä kaksoishampaalla, jotka on teroitettu kolmelta sivulta, joten leikkaus on tarkka ja tehokas. Quick-Twist-kahvan ansiosta voit säätää kahvan asentoa viiteen eri asentoon, jolloin pystyleikkaaminen on ergonomista ja helppoa.

Yksiotesäätimen avulla voit käyttää kaikkia toimintoja vaivattomasti ja nopeasti. Ympäristöystävällinen PureFire-moottori täyttää EU:n Stage2-pakokaasuvaatimukset ja varmistaa, että käyttö on turvallista ja ympäristöystävällistä. Tehokas tärinänvaimennus mahdollistaa pidemmän käyttöajan ja vähentää väsymystä.

HiKOKI CH24ECP on ihanteellinen pensaiden ja pensasaitojen leikkaamiseen ja trimmaukseen, ja se on luotettava ja kestävä valinta ammattilaisille ja kotikäyttäjille.

4. Pitkävartinen pensasleikkuri: Bosch AdvancedHedgeCut 36V-65-28

Pitkävartinen pensasleikkuri

Bosch akkupensasleikkurin hiiliharjaton moottori on todellinen tehopakkaus, joka leikkaa ja siistii pensaat vaivatta. Tämä pensasleikkuri on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tehokasta ja ergonomista työkalua pensaiden ja pensasaitojen leikkaamiseen.

Syneon-teknologia ohjaa kulutusta, jotta voit nauttia optimaalisesta tehosta maksimaalisella käyttöajalla. Pehmeä kahva ja parannettu laukaisu mahdollistavat useita leikkausasemia.

Tämä pensasleikkuri on erittäin helppokäyttöinen ja sopii erinomaisesti kaikenlaisiin leikkaus- ja trimmaustehtäviin. Huomioithan, että tämä tuote on runkoversio, joka ei sisällä akkua tai laturia.

5. Akkupensasleikkuri: MILWAUKEE M18 CHT-0

Akkupensasleikkuri

Milwaukee M18 CHT-0 on pensasleikkuri, joka ei jätä puutarhaa leikkaamatta. Tämä ammattitason pensasleikkuri on varustettu POWERSTATE™-hiiliharjattomalla moottorilla ja REDLINK PLUS™ -elektroniikalla, jotka tarjoavat tehokkaan ja luotettavan leikkuukokemuksen. Leikkaa jopa 20 mm paksuiset oksat jatkuvalla teholla ilman hidastumista. Teränpituus on 600 mm, joten se leikkaa suurempia pintoja nopeasti. Se leikkaa jopa 30 % nopeammin kuin kilpailijat, joten voit käyttää aikasi muihin tärkeisiin asioihin.

Tämä pensasleikkuri on erittäin kestävä ja helppokäyttöinen. Se toimii jopa kahden tunnin ajan yhdellä latauksella, mikä mahdollistaa useita leikkaussessioita. Milwaukee M18 CHT-0 on suunniteltu ergonomisesti ja helposti hallittavaksi, joten se sopii erinomaisesti sekä ammattilaisille että kotipuutarhureille.

Tämä pensasleikkuri on varustettu kokometallisella vaihteistolla ja laippasuojalla, jotka lisäävät sen käyttöikää. Tämä pensasleikkuri on yksinkertaisesti täydellinen työkalu pensasaitojen ja pensaiden leikkaamiseen.

6. Teleskooppi pensasleikkuri: Bosch UniversalHedgePole

Teleskooppi pensasleikkuri

Bosch Universal Hedge Pole 18 on täydellinen valinta sinulle, joka haluat helpon ja vaivattoman tavan hoitaa pensaat ja pensasaidat. Tämä huippuluokan pensasleikkuri tarjoaa sinulle erinomaisen suorituskyvyn, jota ei ole ennen nähty. Pensasleikkuri on varustettu akulla, joten sinun ei tarvitse murehtia sähköpistokkeesta tai johdoista. Sen lisäksi pensasleikkurin teleskooppivarsi sekä kääntyvä pää mahdollistavat korkeampienkin pensaiden vaivattoman leikkauksen ilman tikkaita.

Bosch Universal Hedge Pole 18 on varustettu huippuluokan teknologialla, joka varmistaa, että terät leikkaavat tehokkaasti ja turvallisesti. Lukkiutumisenestojärjestelmä estää teriä jumittumasta, joten voit leikata pensaita helposti ja vaivattomasti. Pensasleikkuri on myös ergonomisesti muotoiltu, mikä vähentää käsivarsiin sekä olkapäihin kohdistuvaa rasitusta. Tämä laadukas pensassaha on hyvin tasapainoitettu, joten voit käyttää sitä pitkiäkin aikoja ilman väsymistä.

Bosch Universal Hedge Pole 18 on todellinen tehopakkaus. Sen avulla voit leikata jopa 200 neliömetrin alueen yhdellä latauksella. Lisäksi sen iskuluku tyhjäkäynnillä on 2200 rpm, joten leikkaus tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti. Tämä pensasleikkuri on myös erittäin hiljainen, melutaso on vain 72 dB(A), joten voit käyttää sitä ilman, että häiritset naapureitasi.

Bosch Universal Hedge Pole 18 on huippuluokan pensasleikkuri, joka on suunniteltu kestämään pitkään. Sen avulla voit leikata pensaat ja pensasaidat helposti ja vaivattomasti, ja sen ergonomisesti muotoiltu rakenne tekee siitä erittäin helpon käyttää. Tämä pensasleikkuri on todellinen investointi, joka takaa sinulle kauniin ja hyvin hoidetun pihan vuodesta toiseen.

7. Bensiinikäyttöinen pensasleikkuri: HIKOKI CH24EAP

Bensiinikäyttöinen pensasleikkuri

Etsitkö tehokasta ja helppokäyttöistä pensasleikkuria, joka leikkaa pensasaidat ja pensaat kuin unelma? HiKOKI CH24EAP on täydellinen valinta! Tämä pensasleikkuri on varustettu 50 säädettävällä kaksoishiottuterällä, joka tekee pensaiden leikkaamisesta ja trimmaamisesta todella helppoa. Terän pituus on 50 cm, joten voit leikata nopeasti ja tarkasti isommatkin alueet.

HiKOKI CH24EAP:ssa on Quick-Twist-kahva, joka tekee pystyleikkaamisesta ergonomisempaa. Kahvaa voidaan säätää viiteen eri asentoon, joten voit valita juuri sen kulman, joka sopii sinulle parhaiten. Kaikki toiminnot ovat käden ulottuvilla yhdellä otteella helppokäyttöisen yksiotesäätimen ansiosta.

HiKOKI CH24EAP on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä siinä on uusi PureFire-moottori, joka täyttää EU:n Stage 5 -pakokaasuvaatimukset. Pakokaasut on ohjattu käyttäjästä poispäin, joten voit leikata pensaita turvallisesti ja vaivattomasti.

Tee pensaiden leikkaamisesta nyt helppoa ja nautittavaa HiKOKI CH24EAP:n avulla!

8. Pensasleikkuri varrella: AL-KO HTA 2050 Easyflex

Pensasleikkuri varrella

Kasvien hoitaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta kuin AL-KO:n Easy Flex Max 20V -akkuperheeseen kuuluvalla pensasleikkurilla! Tämä akkukäyttöinen pensasleikkuri on varustettu pitkällä varrella, jonka avulla pääset leikkaamaan myös korkealla olevat pensaat vaivatta.

Täydellä latauksella Easy Flex Max 20V -akkuperheen pensasleikkurin toiminta-aika on noin 25 minuuttia, joten voit hoitaa kaikki pensaat yhdellä latauksella. Leikkuuteho on huippuluokkaa, sillä timanttileikattu erikoisterä on 510 mm pitkä ja sillä voi leikata jopa 15 mm paksuja oksia.

AL-KO:n Easy Flex Max 20V -akkuperheeseen kuuluvan pensasleikkurin käyttö on äärimmäisen helppoa ja vaivatonta. Paino on kevyt, joten voit käsitellä pensasleikkuria helposti. Leikkuukulma on optimaalinen ja käyttö on turvallista.

Pidä huolta kasveistasi helposti ja kätevästi AL-KO:n Easy Flex Max 20V -akkuperheen pensasleikkurilla. Saat huippuluokan leikkuutehon, helpon käytettävyyden ja kevyen painon, mikä tekee kasvien leikkaamisesta nautinnollista!

9. Pitkä pensasleikkuri: AL-KO HT 4055

Pitkä pensasleikkuri

AL-KO HT 4055 on korkealaatuinen, akkukäyttöinen pensasleikkuri, joka on suunniteltu tarkkaan huomioiden käyttäjän tarpeet. Tasapainoinen ja ergonomisesti muotoiltu pensasleikkuri istuu käteen aina optimaalisesti ja on helppo käyttää, joten kasvien leikkaaminen ei koskaan ole ollut näin mukavaa ja vaivatonta.

Jatkuvasti terävä, timanttihiottu terä takaa hyvän leikkuujäljen ja säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Terässä oleva päätysuoja estää osumat esimerkiksi maahan tai seinään, joten voit käyttää pensasleikkuria turvallisesti.

AL-KO HT 4055 -akkupensasleikkurin käyttöaika on jopa 75 minuuttia yhdellä latauksella, mikä tekee siitä erittäin kätevän ja tehokkaan. Lisäksi sen hiljainen moottori varmistaa, että voit käyttää pensasleikkuria myös aikaisin aamulla tai myöhään illalla häiritsemättä naapureitasi.

AL-KO HT 4055 -akkupensasleikkuri on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta työkalua ja helppokäyttöisyyttä. Se on suunniteltu kestämään pitkään ja varmistamaan korkealaatuinen leikkuujälki. Pidä pensaasi kauniina ja hoidettuina tällä tyylikkäällä ja tehokkaalla pensasleikkurilla!

10. Tehokas pensasleikkuri: DEWALT DCM563PB

Tehokas pensasleikkuri

DEWALT DCM563 on ammattitason pensasleikkuri, joka tarjoaa voimaa ja tehokkuutta pensasaidan ja pensaiden leikkaamiseen. Akkukäyttöisyys tekee siitä erittäin kätevän ja helposti liikuteltavan.

Ergonominen kahva takaa turvallisen ja mukavan työskentelyasennon, ja lisäkahvan ansiosta käyttömukavuus on vielä parempi. Hanki DEWALT DCM563 pensasleikkuri ja nauti ammattitason tehokkuudesta ja käyttömukavuudesta!

Miten valita paras pensasleikkuri?

Pensasaidan tai pensaiden leikkaaminen voi olla haastavaa ilman oikeaa työkalua. Pensasleikkurit ovat erinomainen apuväline tähän tehtävään, mutta valikoima on laaja ja valinnan tekeminen voi olla vaikeaa. Mieti näitä asioita, kun haussa on paras pensasleikkuri.

 1. Käyttötarkoitus: Mieti, mihin tarkoitukseen pensasleikkuria tarvitset. Jos sinulla on pieni pensasaita tai pieniä pensaita, kevyt ja helposti käsiteltävä akkukäyttöinen pensasleikkuri voi olla paras vaihtoehto. Suuremmalle pensasaidalle tai paksuille oksille tarvitset todennäköisesti tehokkaamman bensiinikäyttöisen tai sähkökäyttöisen pensasleikkurin.
 2. Terä: Terä on pensasleikkurin tärkein osa, joka tekee varsinaisen leikkaustyön. Pensasleikkurin terän on oltava terävä ja kestävä, jotta se voi leikata pensaita tehokkaasti ja tarkasti. Terän pituus on myös tärkeä tekijä, sillä se vaikuttaa leikkausnopeuteen ja -tarkkuuteen. Suuremmille pensasaidoille suositellaan pidempää terää.
 3. Käyttömukavuus: Pensasleikkurin käyttömukavuus on tärkeä tekijä, varsinkin jos käytät sitä pitkään aikaan. Ergonomisesti muotoiltu kahva voi auttaa vähentämään käden rasitusta, ja lisäominaisuudet, kuten värinää vaimentava teknologia tai kevyt rakenne, voivat tehdä pensasleikkurin käytöstä miellyttävämpää.
 4. Polttoaineen kulutus: Jos valitset bensiinikäyttöisen pensasleikkurin, on tärkeää ottaa huomioon sen polttoaineen kulutus. Polttoaineen kulutus vaikuttaa suoraan pensasleikkurin käyttökustannuksiin, joten valitse bensiinikäyttöinen pensasleikkuri, joka on polttoainetehokas ja samalla tarjoaa riittävästi tehoa tarpeisiisi.
 5. Hinta: Pensasleikkurien hinnat vaihtelevat huomattavasti, joten valinta voi olla vaikeaa. Kalleimmat pensasleikkurit eivät välttämättä ole aina parhaita vaihtoehtoja, joten kannattaa harkita huolellisesti, kuinka paljon olet valmis maksamaan siitä.

Kun viisi ensimmäistä kohtaa on mietitty on aika siirtyä pensasleikkurin käyttövoiman puoleen. Pensasleikkureita on käytännössä kahta eri mallia: akkukäyttöisiä ja bensiinikäyttöisiä. Nykyään suurin osa pensasleikkureista on akkukäyttöisiä ja bensiinikäyttöiset on lähinnä tarkoitettu ammattikäyttöön, jonka vuoksi ne ovat usein hintavampia.

Bensiinikäyttöinen pensasleikkuri

Bensiinikäyttöisen pensasleikkurin tärkeimmät edut ovat sen voima ja liikkuvuus. Bensiinikäyttöiset pensasleikkurit ovat yleensä varustettu voimakkailla moottoreilla, jotka mahdollistavat nopean ja tehokkaan leikkuun suurilla alueilla. Ne ovat myös erittäin helposti liikuteltavissa, koska niitä ei tarvitse liittää virtalähteeseen tai sähköpistokkeeseen, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan suurten tilojen, kuten golfkenttien tai julkisten puistojen leikkaamiseen.

Bensiinikäyttöiset pensasleikkurit ovat myös erittäin kestäviä. Niiden suurempi koko ja tehokkaampi moottori tekevät niistä sopivia ammattimaiseen käyttöön. Ne ovat suunniteltu kestämään pitkäaikaisen ja jatkuvan käytön, joten ne ovat erinomainen investointi puutarhurille, joka tarvitsee tehokkaan pensasleikkurin, joka kestää vuosia.

Kuitenkin bensiinikäyttöisten pensasleikkureiden käyttöön liittyy myös joitakin haittoja. Niiden huolto on yleensä vaativampaa kuin akku- tai sähkökäyttöisillä pensasleikkureilla, sillä niiden moottorit vaativat säännöllistä huoltoa ja puhdistusta. Ne myös tuottavat enemmän melua ja päästöjä kuin muut vaihtoehdot, mikä voi olla haitallista ympäristölle ja käyttäjän terveydelle.

Ennen bensiinikäyttöisen pensasleikkurin ostamista, kannattaa harkita sen käyttötarvetta ja käyttöympäristöä. Bensiinikäyttöinen pensasleikkuri on erinomainen valinta suurille alueille, joissa tarvitaan enemmän voimaa ja liikkuvuutta, mutta sen käyttöä tulisi välttää herkillä alueilla tai alueilla, joilla on tiukat päästörajat.

Sähköinen pensasleikkuri

Sähköinen pensasleikkuri on monipuolinen työkalu puutarhanhoidossa, joka tarjoaa käyttäjälle helppokäyttöisyyden ja monia muita etuja. Sähköpensasleikkuri on ympäristöystävällinen ja energiatehokas ratkaisu, joka sopii pienille ja keskisuurille puutarhoille.

Sähköpensasleikkurissa on hyvää sen helppokäyttöisyys. Sen käyttöön tarvitaan vain sähköpistoke ja virtajohto. Kun leikkuri on kytketty sähköverkkoon, se on valmis käyttöön. Sähköpensasleikkurissa ei ole tarvetta huolehtia polttoaineen ja öljyn lisäämisestä tai moottorin käynnistämisestä.

Sähköpensasleikkurien toinen erinomainen etu on niiden hiljaisuus. Sähkömoottori tuottaa huomattavasti vähemmän melua kuin bensiinikäyttöinen pensasleikkuri, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun puutarhoihin, joissa on lähellä asuinalueita. Hiljaisuus tekee myös sähköpensasleikkurista miellyttävämmän käyttää.

Sähköpensasleikkurin terät ovat yleensä lyhyempiä kuin bensiinikäyttöisissä leikkureissa, mikä tekee niistä helpommin käsiteltäviä ja ketterämpiä. Ne soveltuvat hyvin pienien pensaiden leikkaamiseen ja muotoiluun. Toisaalta, jos sinulla on suuri pensasaita, kannattaa harkita pidemmän terän omaavaa pensasleikkuria.

Sähköpensasleikkuri on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto bensiinikäyttöiselle leikkurille. Se ei tuota pakokaasuja, joten se on parempi vaihtoehto ympäristön kannalta. Lisäksi sähköpensasleikkurin huolto on helpompaa kuin bensiinikäyttöisessä pensasleikkurissa.

Kannattaako valita sähkö- vai polttomoottori pensasleikkuri?

Yksi tärkeimmistä päätöksistä, jonka sinun tulee tehdä, on pensasleikkurin käyttövoima. Pääasiallisesti käytössä on kolme erilaista vaihtoehtoa: akkukäyttöinen, johdollinen ja bensiinikäyttöinen pensasleikkuri.

Akkukäyttöinen pensasleikkuri on hiljainen, ympäristöystävällinen ja helppo käyttää. Akkukäyttöinen pensasleikkuri sopii erinomaisesti pienten ja keskikokoisten pensaiden leikkaamiseen. Se on myös hyvä vaihtoehto, jos sinulla ei ole pääsyä sähköverkkoon tai haluat leikata pensaita missä tahansa ilman rajoituksia. Akkukäyttöisellä pensasleikkurilla on kuitenkin rajallinen käyttöaika ja sen teho voi olla rajoitettu, joten se ei ehkä sovi suurten pensaiden tai pensasaitojen leikkaamiseen.

Johdollinen pensasleikkuri tarjoaa vakaan tehonlähteen ja pystyt leikkaamaan pensaat ja pensasaidat ilman huolta akun loppumisesta. Johdollisella pensasleikkurilla on myös yleensä enemmän leikkaustehoa kuin akkukäyttöisellä pensasleikkurilla. Johdollinen pensasleikkuri on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on pääsy sähköverkkoon ja sinulla on tarpeeksi pitkä johto leikattavalle alueelle. Johdollinen pensasleikkuri on kuitenkin rajoitettu johdon pituuteen ja sen käyttöalue voi olla rajoitettu.

Bensiinikäyttöinen pensasleikkuri on tehokas, monipuolinen ja sopii erinomaisesti suurten pensaiden ja pensasaitojen leikkaamiseen. Bensiinikäyttöinen pensasleikkuri on myös hyvä vaihtoehto, jos sinulla ei ole pääsyä sähköverkkoon. Bensiinikäyttöinen pensasleikkuri on kuitenkin meluisa, saastuttava ja huolto vaatii enemmän aikaa ja rahaa kuin akku- tai johdollinen pensasleikkuri.

Uusimmat

Suositut