Paras leuanvetotanko – Vertailussa 5 parasta

paras leuanvetotanko kokemuksia

Oletko harkinnut leuanvetotangon hankkimista kotitreeneihin? Hyvä valinta! Leuanveto on erinomainen tapa vahvistaa ylävartalon lihaksia ja parantaa kehonhallintaa.

Kotona treenatessa kannattaa panostaa laadukkaaseen ja turvalliseen treenivälineeseen, joka kestää käyttöä ja sopii omaan käyttöympäristöön. Tämä artikkeli esittelee vertailun viidestä parhaasta leuanvetotangosta, joita voit harkita hankkivasi.

Olitpa sitten aloittelija tai kokenut kuntosalikävijä, löydät varmasti artikkelista sopivan leuanvetotangon tarpeisiisi. Lue eteenpäin ja löydä oma suosikkisi!

Parhaat leuanvetotangot

  1. Paras leuanvetotanko – FitWood HAVU.
  2. Hyvä leuanvetotanko – inSPORTline HR5003.
  3. Seinään kiinnitettävä leuanvetotanko – K-Sport.
  4. Leuanvetotanko ilman ruuveja – Sveltus siirrettävä.
  5. Leuanvetotanko kattoon – Sveltus.

1. Paras leuanvetotanko: FitWood HAVU

FitWood HAVU -leuanvetotanko on paras leuantanko vertailun testivoittaja, joka yhdistää luonnon kauneuden ja kestävän kehityksen arvot. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, tämä vankka ja tyylikäs leuanvetotanko on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan ja aktiivisuuttaan.

FitWood HAVU edustaa kestävän kehityksen arvoja ja on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä materiaalista. Tämä leuanvetotanko on suunniteltu kestämään jopa vaativimmatkin treenit ja sen käytön jälkeen sitä ei tarvitse piilottaa – sen kaunis ja tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti osaksi modernia sisustusta.

FitWood HAVU sopii täydellisesti 60-93cm oviaukkoihin ja seinän paksuus voi olla 9-18cm. Sen avulla voit tehdä monipuolisia leuanvetoja ja kehittää yläkroppaasi tehokkaasti. Tämä on ehdottomasti paras leuanvetotanko, jonka olet koskaan kokeillut!

2. Hyvä leuanvetotanko: inSPORTline HR5003

Hyvä leuanvetotanko

inSPORTline HR5003 leuanvetotanko on innovatiivinen ja erittäin monipuolinen treeniväline, joka on suunniteltu täydentämään kotitreeniäsi. Tämä huippulaadukas leuanvetotanko on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat tehostaa treenejään ja kehittää ylävartalonsa voimaa.

HR5003-leuanvetotanko on suunniteltu asennettavaksi helposti 70-92 cm leveään oviaukkoon, joten voit treenata missä ja milloin haluat. Tämä treeniväline on myös erittäin helppo säilyttää, sillä sen voi taittaa kasaan ja siirtää kätevästi varastoon tai kaappiin.

inSPORTline HR5003 -leuanvetotangon erinomaisen vakauden ja kestävyyden ansiosta voit tehdä monipuolisia ja haastavia leuanvetoja turvallisesti ja tehokkaasti. Tämä leuanvetotanko on suunniteltu kestämään jopa vaativimmatkin treenit, joten voit olla varma sen luotettavuudesta ja kestävyydestä.

Jos haluat parantaa kuntoasi ja kehittää ylävartalosi voimaa, inSPORTline HR5003 Leuanvetotanko on ehdottomasti valintasi. Tämä huippulaadukas treeniväline tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä monipuolisia ja tehokkaita treenejä kotona, ja sen helppo asennus ja säilytys tekevät siitä todella kätevän ja monipuolisen valinnan treenivälineeksi.

3. Seinään kiinnitettävä leuanvetotanko: K-Sport

Seinään kiinnitettävä leuanvetotanko

K-Sportin Leuanvetotanko on todellinen voimaharjoittelun moniosaaja! Tämä seinään kiinnitettävä tanko on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, joka takaa sen erinomaisen kestävyyden ja tukevuuden.

Pulverimaalattu pinta takaa pitkän käyttöiän ja hyvän pidon. Luistamattomat kahvat takaavat mukavan ja turvallisen otteen, kun taas koukku nyrkkeilysäkille tarjoaa vielä lisää harjoitusvaihtoehtoja.

Tämä tanko kestää jopa 300 kg:n enimmäiskuormituksen ja on suunniteltu kestämään vuosia kestävässä käytössä.

Profiilien koot 30x30x2,2 mm ja 40x20x2,2 mm mahdollistavat monipuolisen harjoittelun. Tämä tanko on todellinen helmi voimaharjoittelijoiden kotisaleissa!

4. Leuanvetotanko ilman ruuveja: Sveltus siirrettävä

Leuanvetotanko ilman ruuveja


Kun haluat treenata leuanvetoa kotonasi, Sveltus Siirrettävä leuanvetotanko on täydellinen valinta. Tämä helppo asentaa ja siirrettävä leuanvetotanko sopii oviaukkoihin, jotka ovat 61-82 cm leveitä.

Tämä kestävä teräksinen treeniväline on suunniteltu kestämään jopa 120 kg käyttäjäpainoa. Kädensijat on pehmustettu vaahtomuovilla, jotta treenisi olisi mukavampaa ja turvallisempaa.

Hanki oma Sveltus Siirrettävä leuanvetotanko ja aloita treenaaminen missä tahansa haluat!

5. Leuanvetotanko kattoon: Sveltus

Leuanvetotanko kattoon


Sveltus Seinään tai kattoon kiinnitettävä leuanvetotanko on todellinen monipuolisuuden taidonnäyte. Tämä tukeva ja vankka leuanvetotanko voidaan kiinnittää joko seinään tai kattoon, mikä mahdollistaa sen sijoittamisen tilan tarpeiden mukaan.

Kestävän teräksen valmistusmateriaali ja 120 kg:n maksimikäyttäjäpaino takaavat tuotteen pitkäikäisyyden ja turvallisuuden. Kiinnitysruuvien maksimileveys ja välimatka toisistaan on 74 cm, joten tanko sopii monenlaisiin käyttöympäristöihin.

Tankossa on korkeutta 11 cm, syvyyttä 42 cm ja leveyttä 120 cm, joten se on ihanteellinen monipuolisiin leuanveto- ja voimaharjoituksiin.

Kokeile Sveltus Seinään tai kattoon kiinnitettävää leuanvetotankoa ja huomaa, miten se voi tehostaa harjoitustasi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Leuanvetotangon valintaopas

Leuanvetotanko on erinomainen treeniväline, joka auttaa kehittämään ylävartalon voimaa ja kestävyyttä. Se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin urheilijoille. Kun olet päättänyt hankkia leuanvetotangon kotiisi, sinun kannattaa harkita useita tekijöitä, jotta löydät juuri sinulle sopivan ja parhaan leuanvetotangon.

  1. Tilan mittaaminen

Ennen leuanvetotangon hankkimista, tarkista oviaukon mitat, johon aiot sen asentaa. Leuanvetotankoja on eri kokoisia, joten on tärkeää tietää, että hankittu tanko mahtuu oviaukkoon ilman ongelmia. Lisäksi, jos olet kiinnostunut leuanvetotangosta, joka kiinnitetään seinään tai kattoon, on tärkeää mitata tila, johon aiot sen asentaa.

  1. Käyttäjäpaino

Leuanvetotankoja on saatavana eri kestävyysluokissa, jotka määrittävät, kuinka paljon käyttäjä voi painaa tankoa käyttäessään. Valitse tanko, joka sopii omaan painoluokkaasi, sillä liian kevyt tanko ei kestä kovaa käyttöä ja liian raskas tanko voi olla hankalampi käsitellä.

  1. Materiaali

Leuanvetotangot valmistetaan yleensä teräksestä tai muusta metallista, joka on kestävä ja kevyt materiaali. Valitse kestävä ja korkealaatuinen materiaali, joka kestää käyttöä pitkään. Pulverimaalattu pinta on hyvä vaihtoehto, sillä se kestää hyvin naarmuja ja muita vaurioita.

  1. Kädensijat

Leuanvetotangot voivat sisältää erilaisia kädensijoja. Vaahtomuovilla päällystetyt kädensijat ovat pehmeät ja mukavat käyttää, kun taas metalliset kädensijat ovat kovat ja kestävät paremmin. Jotkut leuanvetotangot voivat myös sisältää ergonomiset kädensijat, jotka helpottavat otetta ja vähentävät rasitusta ranteissa.

  1. Kiinnitys

Leuanvetotankoja on saatavana eri kiinnitysmenetelmillä, kuten oviaukkoon, seinään tai kattoon kiinnitettävinä. Valitse kiinnitysmenetelmä, joka sopii parhaiten tilaan ja käyttötarpeisiisi.

Leuanvetotanko oveen

Leuanvetotanko on erinomainen väline yläkehon lihaksien harjoittamiseen, ja monet haluavatkin treenata kotona kätevästi omassa olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Tällöin leuanvetotanko oveen on loistava ratkaisu, sillä se ei vie tilaa lattialta ja on helppo asentaa ja poistaa tarvittaessa.

Oikean leuanvetotangon valinta oveen riippuu ensisijaisesti oven mitoista. Useimmat leuanvetotangot ovat säädettävissä sopimaan 60-90 cm levyiseen oviaukkoon. On tärkeää tarkistaa, että valittu leuanvetotanko sopii juuri omaan oveen ja että se on tarpeeksi vahva kestämään käyttäjän painon ja liikkeen voiman.

Leuanvetotanko oveen on yleensä ripustettava oven yläreunaan, joten on tärkeää valita tukeva ja lujasti kiinnittyvä malli. Monissa malleissa on kumipäällysteiset tassut, jotka auttavat suojaamaan ovenpuita naarmuilta ja estävät tangon liukumista paikaltaan.

Leuanvetotanko oveen on myös erittäin helppo asentaa ja poistaa, joten sitä voi käyttää milloin tahansa treenin yhteydessä. Monet leuanvetotangot ovat myös taitettavia ja helposti säilytettäviä, joten ne eivät vie tarpeettomasti tilaa kodissasi.

Leuanvetotanko kattoon

Kattoon kiinnitettävä leuanvetotanko on suosittu valinta niille, jotka haluavat monipuolistaa treeniään ja saada lisää vaihtelua seinään kiinnitettävään tankoon verrattuna.

Kattoon kiinnitettävä leuanvetotanko asennetaan yleensä katon tukirakenteisiin tai kattotuoleihin. Tämä tarkoittaa, että sen sijoittaminen vaatii hieman enemmän työtä kuin seinään kiinnitettävän version asentaminen. Kuitenkin kun se on asennettu, se tarjoaa vankan ja turvallisen alustan harjoituksillesi.

Yksi kattoon kiinnitettävän leuanvetotangon suurimmista eduista on sen monipuolisuus. Sen avulla voit tehdä erilaisia leuanvetoja ja muita harjoituksia, joita ei välttämättä ole mahdollista tehdä seinään kiinnitettävän tangon kanssa. Esimerkiksi voit tehdä käden yli -otteella leuanvetoja, joka tarjoaa enemmän vastusta ja se kehittää eri lihaksia kuin perinteinen leuanveto. Voit myös tehdä esimerkiksi polvi- tai vino-leuanvetoja, joka tuo lisää vaihtelua harjoituksiisi.

Leuanvetotanko seinään

Seinään kiinnitettävä leuanvetotanko mahdollistaa monipuolisen treenin ja auttaa sinua kehittämään ylävartalon voimaa ja lihasmassaa, kuten myös paras pingispöytä kotiin.

Valitessasi leuanvetotankoa seinään kannattaa miettiä, minkälaista treeniä haluat tehdä ja minkä tyyppinen leuanvetotanko sopii parhaiten tarpeisiisi.

Tarkista, kuinka paljon painoa tanko kestää ja että kiinnityspisteet ovat tarpeeksi tukevat. Huono kiinnitys voi johtaa vaarallisiin tilanteisiin, joten kiinnityksen laatu on erittäin tärkeää.

Kiinnitysmenetelmä riippuu usein siitä, millaisia seiniä tai kattoa sinulla on kotona. Joillakin leuanvetotangoilla on erityisiä kiinnitysmekanismeja, kuten kiila-ankkureita tai ruuveja. Tarkista, että kiinnitysmenetelmä sopii juuri sinun seinääsi tai kattoosi.

Varmista, että tanko sopii tarpeeksi leveään tilaan ja että se on tarpeeksi syvällä seinässä. Liian pieni tanko ei mahdollista täyttä liikerataa leuanvedossa ja voi olla epämukava käyttää.

Leuanvetotanko kokemuksia

Leuanvetotanko on monipuolinen treeniväline, joka sopii niin aloitteleville kuntoilijoille kuin kokeneemmillekin urheilijoille. Meillä on omakohtaista kokemusta eri leuanvetotangoista ja haluamme jakaa kokemuksiamme kanssasi.

FitWood HAVU kokemuksia

Matias: Olen käyttänyt useita leuanvetotankoja, mutta FitWood HAVU on ehdoton suosikkini. Se on kestävä, tyylikäs ja helppo käyttää. Olen huomannut, että sen avulla on helppo saavuttaa tavoitteita ja kehittyä leuanvedossa.

inSPORTline kokemuksia

Pekka: Olen käyttänyt inSPORTline HR5003 Leuanvetotankoa useamman kuukauden ajan ja olen todella tyytyväinen. Sen asentaminen oviaukkoon on helppoa ja sen taittuvan rakenteen ansiosta sen säilyttäminen on vaivatonta. Lisäksi sen maksimikuormitus on 300 kg, joten sen avulla voi treenata raskaamminkin.

k-Sport kokemuksia

Siina: Käytän kotona K-Sportin seinään kiinnitettävää leuanvetotankoa ja se on todella tukeva. Sen materiaali on laadukasta terästä ja sen pulverimaalattu pinta kestää hyvin käyttöä. Lisäksi sen luistamattomat kahvat takaavat turvallisen otteen.

Yhteenvetona voimme sanoa, että jokainen meistä suosittelee omaa suosikkiaan eri syistä, mutta kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että leuanvetotanko on erinomainen treeniväline, joka auttaa kehittämään ylävartalon voimaa ja kuntoa. Muista valita oikea leuanvetotanko oman tarpeesi ja tavoitteidesi mukaan, niin saat parhaan hyödyn irti treeneistäsi.

Ademax-leuanvetotanko kokemuksia

Ademax-leuanvetotanko on yksi suosituimmista leuanvetotangoista markkinoilla, mutta mitä mieltä käyttäjät ovat siitä? Keräsimme yhteen muutaman Ademax-leuanvetotangon käyttäjän kokemuksia.

Janne, 28: ”Olen käyttänyt Ademax-leuanvetotankoa jo muutaman kuukauden ajan, ja voin sanoa, että se on todella kestävä ja tukeva. Olen tehnyt sillä niin leuanvetoja kuin muitakin voimaharjoituksia, ja se on kestänyt hyvin. Lisäksi sen asentaminen oli todella helppoa, ja se sopii hyvin oviaukkoihin.”

Maria, 35: ”Ostin Ademax-leuanvetotangon kotikuntoilua varten, ja olen ollut todella tyytyväinen siihen. Sen avulla olen saanut tehtyä leuanvetoja paljon paremmin kuin ennen, ja se on myös auttanut minua kehittämään ylävartalon voimaa. Lisäksi sen tyylikäs ulkonäkö sopii hyvin kotiini.”

Marko, 42: ”Ademax-leuanvetotanko on todella laadukas ja kestävä. Olen käyttänyt sitä useita kertoja viikossa jo useamman kuukauden ajan, ja se on kestänyt hyvin. Lisäksi sen ergonominen muotoilu mahdollistaa monipuoliset treenit eri otteilla. Suosittelen lämpimästi!”

Uusimmat

Suositut