Paras hiustenkuivaaja (2024) – Suuri vertailu & testi

Paras hiustenkuivaaja vertailu

Jos vanha hiustenkuivaajasi alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt, ja mietit uuden hankkimista, olet oikeassa paikassa. Paras hiustenkuivaaja voi kuitenkin olla vaikea valita, kun eri vaihtoehtoja on niin paljon.

Nykypäivän hiustenkuivaajat eivät ole vain tehokkaampia, vaan myös tyylikkäämpiä kuin ennen. Tiimimme on testannut ja vertaillut useita markkinoilla olevia hiustenkuivaajia, ja tässä artikkelissa esittelemme sinulle suosikkimme.

Vertailussa parhaat hiustenkuivaajat:

 1. Remington hiustenkuivaaja Air 3D – Paras hiustenkuivaaja.
 2. Babyliss hiustenkuivaaja Pro Digital – Hyvä hiustenkuivaaja.
 3. OBH Nordica hiustenkuivaaja Björn – Ammattitason hiustenkuivaaja.
 4. OBH Nordica Hiustenkuivaaja Power – Laadukas hiustenkuivaaja.
 5. Babyliss Hiustenkuivaaja Cordkeeper – Hiljainen hiustenkuivaaja.
 6. REMINGTON hiustenkuivaaja Supercare PRO – Nopea hiustenkuivaaja.
 7. REMINGTON hiustenkuivaaja AC9140 – Kevyt hiustenkuivaaja.
 8. Braun Hiustenkuivaaja Satin Hair 7 – Pieni hiustenkuivaaja.
 9. Babyliss hiustenkuivaaja Big Hair Dual – Hyvä fööni.
 10. REMINGTON Blow Dry & Style – Erittäin hiljainen hiustenkuivaaja.

1. Paras hiustenkuivaaja: Remington hiustenkuivaaja Air 3D

Paras hiustenkuivaaja

Remington Air 3D on ehdottomasti tämän vertailun testivoittaja ja paras hiustenkuivaaja -tittelin voittaja. Tämä huippuluokan hiustenkuivaaja tarjoaa ainutlaatuisen 3D-ilman virtauksen, joka on suunniteltu optimaaliseen muotoiluun.

Sen 2x kiillon tehostamisteknologia vie hiustenhoidon uudelle tasolle: keraaminen ritilä vapauttaa hiuksiin mikrohoitoaineita ja ioni-generaattori vähentää pörröisyyttä ja lisää luonnollista kiiltoa.

Remington hiustenkuivaaja on suunniteltu tarjoamaan täydellinen muotoilulämpötila, joka takaa kestävät kampaukset. Sen tasapainotettu ja kevyt rakenne tekee siitä helppokäyttöisen ja miellyttävän käsitellä. Laite tarjoaa myös monipuoliset säätömahdollisuudet, mukaan lukien 3 lämpö- ja 2 nopeusasetusta LED-säädöllä sekä Cold shot -toiminto.

Remington hiustenkuivaajassa on tehokas 1800 W:n DC-moottori, ja se sisältää kätevän säilytyslaukun sekä 7 mm:n ja 11 mm:n suuttimet, diffuusorin, ripustuskoukun ja liukumattoman pinnoitteen. Sen 3 metrin pitkä johto antaa sinulle vapauden liikkua ja muotoilla hiuksiasi helposti. Tyylikkään valkoisen värinsä ansiosta se sopii täydellisesti kylpyhuoneesi sisustukseen.

2. Hyvä hiustenkuivaaja: Babyliss hiustenkuivaaja Pro Digital

Hyvä hiustenkuivaaja

Babyliss Pro Digital -hiustenkuivaajassa yhdistyvät suorituskyky, kestävyys ja innovaatio.

Babylissin digitaalinen moottori luo uskomattoman ilmavirran, joka saavuttaa huiman nopeuden, peräti 208 kilometriä tunnissa. Tämä ei ole vain hiustenkuivaaja; se on tekniikan mestariteos. Elektronisesti ohjattu moottori takaa kymmenen kertaa pidemmän käyttöiän verrattuna perinteisiin moottoreihin. Tasainen ja tehokas lämpötila 70°C suojaa hiuksiasi säilyttäen niiden luonnollisen kosteustason.

Korkea ionitaso, jonka tämä hiustenkuivaaja luo, neutralisoi sähköisyyden, joka saattaa syntyä hiuksissa kuivaamisen aikana. Lopputuloksena ovat silkkisen pehmeät, kiiltävät ja sähköttömät hiukset, jotka näyttävät ja tuntuvat upeilta.

Babyliss Pro Digital on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Kevyt ja ergonominen rakenne tekee siitä miellyttävän käyttää. Neljä lämpötila-asetusta antavat sinulle täyden hallinnan hiustesi kuivaukseen, ja kylmäpuhallustoiminto auttaa kiinnittämään kampauksesi juuri niin kuin haluat.

3. Ammattitason hiustenkuivaaja: OBH Nordica hiustenkuivaaja Björn

Ammattitason hiustenkuivaaja

Astetta ammattimaisempaan hiustenkuivauskokemukseen astuessaan OBH Nordica Björn -hiustenkuivaajan kanssa. Tämä voimakas laite on suunniteltu tarjoamaan ammattilaistason tuloksia kotona käytettynä.

Tehokas 2200 watin moottori varmistaa nopean ja tehokkaan kuivauksen, jättäen hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. Kolme lämpöasetusta ja kolme puhallusvoimakkuutta antavat sinulle täyden hallinnan hiustesi hoidossa, olipa kyseessä sitten nopea kuivaus tai huolellinen muotoilu.

Björnin erittäin kapea ilmankeskitin keskittää ilmavirran tehokkaasti, mikä tekee siitä ihanteellisen välineen muotoiluun ja tarkkaan viimeistelyyn. Voit luoda juuri sellaisen kampauksen kuin haluat, kiitos tämän hiustenkuivaajan tarkan ja voimakkaan ilmavirran.

Kaiken lisäksi Björn tarjoaa myös viileäpuhallustoiminnon, joka auttaa kiinnittämään kampauksen ja antamaan sille viimeistellyn ilmeen. Musta väri ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä myös näyttävän lisän kylpyhuoneesi sisustukseen.

4. Laadukas hiustenkuivaaja: OBH Nordica Hiustenkuivaaja Power

Laadukas hiustenkuivaaja

OBH Nordica Hiustenkuivaaja Power on avain laadukkaaseen ja ammattimaiseen hiustenkuivauskokemukseen. Tämä tehokas hiustenkuivain on varustettu Pro AC -moottorilla, jonka 2100 watin teho takaa nopean ja tehokkaan kuivauksen.

Hiustenkuivaaja Power tarjoaa kolme lämpötila-asetusta ja kaksi nopeutta, jotka mahdollistavat juuri sinulle sopivan kuivaustehon. Lisäksi mukana tulevat kuivausisuuttimet, jotka auttavat keskittämään ilmavirran haluttuun kohtaan, mahdollistaen tarkan ja ammattimaisen muotoilun.

Tämän hiustenkuivaajan käyttömukavuutta lisää 3-metrinen johto, joka antaa sinulle vapauden liikkua ja muotoilla hiuksiasi helposti. Lisäksi laitteen helppo puhdistettavuus tekee siitä vaivattoman ja käytännöllisen valinnan päivittäiseen hiustenhoitoon.

Kun haluat saavuttaa täydelliset, kampaamotasoiset kuivaustulokset kotona, OBH Nordica Hiustenkuivaaja Power on luotettava valinta.

5. Hiljainen hiustenkuivaaja: Babyliss Hiustenkuivaaja Cordkeeper

Hiljainen hiustenkuivaaja

Babyliss hiustenkuivaaja Cordkeeper tarjoaa äärimmäistä käyttömukavuutta ja tehokasta hiustenhoitoa ainutlaatuisen johtojärjestelmänsä ansiosta. Sen innovatiivinen toiminto mahdollistaa johdon kelaamisen kokonaan laitteen sisään yhdellä painikkeen painalluksella, mikä tekee säilytyksestä siistiä ja turvallista.

Tämä hiustenkuivaaja ei ainoastaan lupaa käytännöllisyyttä, vaan myös tehokasta hiustenhoitoa. Hallittu ilmavirta yhdistettynä ionitekniikkaan varmistaa nopean ja tasaisen kuivauksen, samalla kun se poistaa hiuksista sähköisyyttä ja antaa niille upean kiillon.

Babyliss Cordkeeperissa on myös monipuoliset säätömahdollisuudet: kolme lämpö- ja kaksi nopeusasetusta, jotka antavat sinulle täyden hallinnan hiustesi muotoilussa. Kylmäpuhalluspainike auttaa kiinnittämään lopullisen kampauksen, kun taas mukana oleva ilmankeskitin tarkentaa ilmavirran haluttuihin kohtiin.

Lisäksi mukana toimitettava diffuuseri korostaa ja määrittelee luonnolliset kiharat ja rakenteen, antaen sinulle mahdollisuuden luoda monipuolisia ja tyylikkäitä kampauksia vaivattomasti.

6. Nopea hiustenkuivaaja: REMINGTON hiustenkuivaaja Supercare PRO

Nopea hiustenkuivaaja

REMINGTON hiustenkuivaaja Supercare PRO tarjoaa nopeaa ja tehokasta hiustenkuivausta, joka on täydellinen valinta salonkitasoisiin tuloksiin kotona. Tämä hiustenkuivaaja on suunniteltu tarjoamaan optimaalista hoitoa hiuksillesi samalla kun saavutat ammattimaisen viimeistelyn.

Tehokkaan 2200 watin moottorin ansiosta ilmavirta saavuttaa huiman nopeuden jopa 130 kilometriä tunnissa, varmistaen nopean kuivauksen ja muotoilun. Supercare-asetus yhdistettynä optimaaliseen ionikäsittelyyn varmistaa, että hiuksesi saavat tarvitsemaansa hoitoa ja suojaa kuivauksen aikana.

Hiustenkuivaajan keramiikkiritilä jakaa lämmön tasaisesti, mikä auttaa välttämään hiusten vaurioitumista ja takaa ammattimaisen lopputuloksen. Kolme lämpö- ja kaksi nopeusasetusta antavat sinulle täyden hallinnan hiustesi kuivauksessa ja muotoilussa.

True Cold Shot -toiminto kiinnittää kampauksen ja antaa sille viimeistellyn ilmeen. Lisäksi mukana tulevat kaksi konsentraattoria: ohut muotoilukonsentraattori (7 mm) ja nopeasti kuivuva konsentraattori (11 mm), sekä diffuusori, jotka mahdollistavat monipuolisen muotoilun ja kampausten luomisen.

REMINGTON hiustenkuivaaja Supercare PRO on myös helppo puhdistaa, ja sen kevyt ja kompakti muotoilu tekee siitä kätevän käyttää. Ripustuskoukku helpottaa säilytystä, ja 3 metrin johto antaa sinulle vapauden liikkua hiustesi ympärillä.

7. Kevyt hiustenkuivaaja: REMINGTON hiustenkuivaaja AC9140

Kevyt hiustenkuivaaja

REMINGTON hiustenkuivaaja AC9140 on kevyt mutta voimakas valinta, joka tarjoaa ammattilaistason tuloksia kotona. Tämä hiustenkuivaaja on suunniteltu tarjoamaan tehokasta ja hellävaraista hiustenhoitoa samalla kun se tekee hiustenkuivauskokemuksestasi miellyttävän ja vaivattoman.

Sen 2400 watin ammattimainen pitkäikäinen AC-moottori takaa tehokkaan ja luotettavan suorituskyvyn. Lisäksi hiustenkuivaajan OPTIheat-teknologia tehostaa hiusten kuivausta, varmistaen että hiuksesi kuivuvat nopeasti ja tehokkaasti. Hiustenkuivaaja tuottaa myös 90% enemmän ioneita, jotka vähentävät sähköisyyttä ja lisäävät hiusten luonnollista kiiltoa.

Remington hiustenkuivaaja AC9140 sisältää myös Style Shot -asetuksen, joka optimoi lämmön juuri oikeaan kohtaan, auttaen sinua luomaan haluamasi kampauksen helposti ja nopeasti. Erityismuotoiltu ilmankeskitin tarkentaa ilmavirtaa haluttuun kohtaan, mahdollistaen tarkan ja ammattimaisen muotoilun.

Kolme lämpö- ja kaksi nopeusasetusta antavat sinulle täyden hallinnan hiustesi kuivauksessa, ja tehokas viileäpuhallus auttaa kiinnittämään lopullisen kampauksen. Lisäksi hiustenkuivaaja on suunniteltu kevyeksi, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja miellyttävän käsitellä.

8. Pieni hiustenkuivaaja: Braun Hiustenkuivaaja Satin Hair 7

Pieni hiustenkuivaaja

Braun Hiustenkuivaaja Satin Hair 7 IONTEC on pieni mutta tehokas kumppani, joka on suunniteltu takaamaan hiustesi terveyden ja kiillon jokaisen kuivauskerran aikana. Tämä hiustenkuivaaja on enemmän kuin vain työkalu – se on lupaus huolettomasta ja terveellisestä hiustenhoidosta.

Braunin tutkijat ovat osoittaneet, että liiallinen lämpö voi vahingoittaa hiuksiasi ja tehdä niistä hauraampia ja himmeämpiä. Siksi Braun Satin Hair 7 -hiustenkuivaaja on varustettu IONTEC-teknologialla, joka tarjoaa jatkuvan, tarkan lämpötilan säädön ja kosteutustoiminnon. Tämä yhdistelmä varmistaa, että hiuksesi saavat tarvitsemaansa suojaa ja kosteutta, säilyttäen samalla niiden terveen kiillon ja elinvoiman.

Aktiiviset ionit palauttavat hiustesi kosteustasapainon ja taltuttavat pörröiset hiukset, jolloin lopputuloksena on terveen sileät ja kiiltävät hiukset. Antistaattinen kuivausominaisuus puolestaan torjuu staattista sähköä ja tekee hiustenkuivauskokemuksesta miellyttävän ja vaivattoman.

Braun Hiustenkuivaaja Satin Hair 7 IONTEC on sitoutunut tarjoamaan sinulle terveemmän ja kauniimman hiustenkuivauskokemuksen. Sen kompakti koko tekee siitä kätevän matkakumppanin, joka tarjoaa ammattilaistason tuloksia missä tahansa oletkin.

9. Hyvä fööni: Babyliss hiustenkuivaaja Big Hair Dual

Hyvä fööni

Babyliss hiustenkuivaaja Big Hair Dual tarjoaa sinulle kampaamotasoisen fööniviimeistelyn helposti kotona. Tämä innovatiivinen fööni on suunniteltu takaamaan upean kampauksen jokaisella käyttökerralla.

Sen pyörivä ilmakiharrin käyttää keraamista varsia, jotka pyörivät ja pehmeät harjakset tarttuvat hiuksiin kuin kampaamon fööni, tasoittaen ja silottaen niitä ammattimaisesti. Tuloksena on sileä ja kiiltävä lopputulos, joka kestää koko päivän.

Ioniteknologia on avain hiusten terveydelle ja kiillolle. Tämä fööni vapauttaa hoitavia ioneja, jotka vähentävät sähköisyyttä ja korostavat hiusten luonnollista kiiltoa, antaen sinulle upean lopputuloksen joka kerta.

Babyliss hiustenkuivaaja Big Hair Dual sisältää kaksi erikokoista vaihdettavaa harjapäätä, jotka ovat täydelliset volyymin lisäämiseen ja kaiken pituisten hiusten muotoilemiseen. Näin voit luoda juuri sellaisen kampauksen kuin haluat, olipa hiuksesi sitten lyhyet, pitkät, suorat tai kiharat.

10. Erittäin hiljainen hiustenkuivaaja: REMINGTON Blow Dry & Style

Erittäin hiljainen hiustenkuivaaja

REMINGTON Blow Dry & Style tarjoaa erinomaisen ratkaisun hiusten kuivaamiseen ja muotoiluun hiljaisella ja hellävaraisella tavalla. Tämä 400 watin airstyler kuivaa ja muotoilee hiuksesi yhdellä liikkeellä, samalla kun se säilyttää niiden terveyden ja kiillon.

Mukana tulevat kaksi erilaista liitintä, jotka antavat hiuksillesi muodon ja volyymia, mikä tekee siitä ihanteellisen lyhyille hiuksille:

 • 19 mm harja
 • 25 mm harja pehmeillä harjaksilla

Hiustenkuivaajassa on myös kaksi lämpö- ja kaksi nopeusasetusta, joiden avulla voit säätää lämpötilaa ja ilmavirran voimakkuutta hiustesi tarpeiden mukaan. Lisäksi sen kätevä kääntyvä johto mahdollistaa vaivattoman käytön.

REMINGTON Blow Dry & Style Caring 400W airstylerin avulla sinun ei tarvitse enää käyttää suoristusrautaa tai kiharrinraudaa. Voit kuivata ja muotoilla hiuksesi samanaikaisesti ilman korkeita lämpötiloja, mikä tekee hiusten hoidosta helppoa ja vaivatonta.

Näin valitset parhaan hiustenkuivaajan

Oikean hiustenkuivaajan valitseminen voi joskus tuntua haastavalta, kun vaihtoehtoja on niin paljon tarjolla. Hiustenkuivaaja ei kuitenkaan ole vain väline hiusten kuivaamiseen – se voi olla myös oleellinen osa hiustenhoidon rutiiniasi ja auttaa sinua luomaan haluamasi tyylin. Joten miten voit valita parhaan hiustenkuivaajan tarpeisiisi? Katso myös paras kiharrin vertailu, jos haluat kihartaa hiuksesi oikein.

Jos sinulla on paksut tai kiharat hiukset, saatat tarvita tehokkaamman hiustenkuivaajan, joka pystyy kuivaamaan hiuksesi nopeasti ja tehokkaasti.

Jos hiuksesi ovat ohuet tai herkät, saatat haluta etsiä hiustenkuivaajaa, jossa on säädettävät lämpö- ja nopeusasetukset, jotta voit hallita lämpötilaa ja välttää hiusten vaurioitumista.

Harkitse erilaisia ominaisuuksia, joita haluat hiustenkuivaajassasi. Esimerkiksi ioniteknologia voi auttaa vähentämään sähköisyyttä ja lisäämään hiusten kiiltoa, kun taas keraaminen lämpöelementti jakaa lämmön tasaisesti ja auttaa välttämään hiusten vaurioitumista. Myös erilaiset lisäosat, kuten diffuusorit ja suuttimet, voivat auttaa sinua luomaan erilaisia kampauksia ja tyylejä.

Muista ottaa huomioon hiustenkuivaajan käyttömukavuus. Valitse hiustenkuivaaja, joka tuntuu mukavalta kädessäsi ja on helppo käyttää. Käännettävä johto voi olla kätevä ominaisuus, varsinkin jos sinulla on pieni kylpyhuone, ja kevyt muotoilu voi helpottaa hiustenkuivaamista pidemmänkin ajanjakson aikana.

Hiustenkuivaaja kokemuksia

Saara, joka on hiustenkuivaajien intohimoinen käyttäjä, kertoo innostuneena uudesta löydöstään: ”Olen aina ollut hiustenkuivaajien fani, mutta vasta kun löysin tämän uuden mallin, tajusin, mitä olin kaivannut! Sen tehokas ilmavirta ja säädettävät lämpötilat tekevät hiusten kuivaamisesta ja muotoilusta helppoa ja nopeaa. En voisi olla tyytyväisempi!”

Siina, joka on aina kamppaillut pörröisten hiusten kanssa, löysi ratkaisun ongelmaansa hiustenkuivaajan avulla: ”Olen käyttänyt tätä hiustenkuivaajaa nyt muutaman kuukauden ajan, ja olen huomannut valtavan eron hiuksissani. Sen ioniteknologia taltuttaa pörröisyyden ja antaa hiuksilleni uskomattoman kiillon. En voisi enää kuvitella elämääni ilman sitä!”

Nea, joka on aina ollut kiireinen aamuisin, arvostaa hiustenkuivaajansa nopeutta ja kätevyyttä: ”Tämä hiustenkuivaaja on pelastus kiireisille aamuille! Sen tehokas ilmavirta kuivaa hiukseni nopeasti ja sen kevyt muotoilu tekee siitä helpon käsitellä. Lisäksi sen kompakti koko tekee siitä täydellisen matkakumppanin. Suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat säästää aikaa ja vaivaa hiustenkuivaamisessa!”

Uusimmat

Suositut