Paras kiharrin (2024) – Testissä 5 parasta

Paras kiharrin vertailu

Hiustenmuotoilun maailma on jälleen kerran täynnä jännittäviä uutuuksia ja innovaatioita, ja olemme testanneet viisi parasta kiharrinta tarjotaksemme sinulle selkeän katsauksen markkinoiden kärkituotteisiin.

Kun valitset kiharrinta, on oleellista löytää juuri sinun tarpeisiisi sopiva työkalu. Olitpa sitten etsimässä ammattimaisen salonkituloksen takaavaa kiharrinta tai helppokäyttöistä ja monipuolista muotoiluvälinettä kotikäyttöön, meidän arvostelumme auttavat sinua löytämään täydellisen vaihtoehdon.

Valitsimme testattavaksi viisi kiharrinta, jotka edustavat markkinoiden huippua erilaisilla ominaisuuksillaan ja hintaluokillaan. Testasimme niiden lämmitysaikaa, käyttömukavuutta, muotoilun kestävyyttä ja monipuolisuutta, jotta voimme tarjota sinulle kattavan ja luotettavan arvion jokaisesta kiharrimesta.

Parhaat kihartimet testissä:

 1. OBH Nordica kiharrin – Paras kiharrin.
 2. Babyliss kiharrin – Hyvä kiharrin.
 3. OBH Nordica Air Styler – Automaattinen kiharrin.
 4. Revlon kiharrin Airstyler – Tehokas kiharrin.
 5. Babyliss kiharrin The Crimper – Halpa kiharrin.

1. Paras kiharrin: OBH Nordica kiharrin

Paras kiharrin

OBH Nordica kiharrin on tilavuuden ja ilmanmuotoilun mestari, joka tarjoaa 3-in-1 muotoilutyökalun. Sen avulla voit kuivata, muotoilla ja viimeistellä hiuksesi saavuttaaksesi täydellisen tyylin kotonasi. Tehokas 800 watin moottori takaa nopean ja tehokkaan tuloksen, joka kestää koko päivän.

Kiharrimessa on keramiikkapinnoite, joka on rikastettu keratiinilla, joka suojaa hiuksiasi lämmöltä ja antaa niille terveen kiillon. Sen kaksi ilman ja lämmön asetusta mahdollistavat täydellisen lämpötilan ja ilmavirran säädön eri hiustyypeille. Lisäksi viilentävä puhallustoiminto lukitsee hiusten muodon ja antaa niille kestävän kiillon.

Etsitkö vielä enemmän? OBH Nordica kiharrimessa on neljä ionisaatiokanavaa, jotka vähentävät pörröisyyttä ja lisäävät kiiltoa, jolloin hiuksesi näyttävät ja tuntuvat terveemmiltä kuin koskaan ennen.

Lisäksi sen pitkä, 3 metrin johto, joka voidaan kiertää 360 astetta, antaa sinulle vapauden liikkua ja muotoilla hiuksiasi mukavasti. OBH Nordica kiharrin on täydellinen valinta niille, jotka haluavat saavuttaa ammattimaisen salonkituloksen kotona.

2. Hyvä kiharrin: Babyliss kiharrin

Hyvä kiharrin

Haluatko kampaamotason muotoilutyökalun suoraan omaan kylpyhuoneeseesi? Babyliss kiharrin tarjoaa ammattimaisen suorituskyvyn ja monipuolisuuden, jota tarvitset täydellisten kiharoiden, laineiden tai rennon rakenteellisen viimeistelyn luomiseen.

BaByliss Curl & Wave Trio on varustettu kolmella vaihdettavalla kiharrinosalla, jotka tarjoavat erilaisia tyylejä ja mahdollisuuksia hiustesi muotoiluun. Sen keramiikkapinnoitetut kiharrinosat, mukaan lukien soikea, kartiomainen ja kierteinen, takaavat tasaisen lämmönjakautumisen ja pitkäkestoisen muotoilun. Advanced Ceramics™ -teknologia varmistaa nopean lämmityksen ja lämmöntalteenoton, mikä tekee kiharoiden luomisesta vaivatonta ja tehokasta.

Kiharrimessa on kaksi lämpöasetusta, jotka sopivat kaikille hiustyypeille ja mahdollistavat tarkan lämpötilan säädön halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Integroitu lämpötuki lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta, ja automaattinen virrankatkaisu tuo mielenrauhaa kiireisinä aamuina.

Eikä siinä vielä kaikki! Babyliss kiharrimessa on 2,5 metrin pyörivä johto, joka antaa sinulle liikkumavapautta ja helppoutta hiustesi muotoilussa. Olipa tyylisi sitten klassisen kihara tai rento aalto, tämä monipuolinen työkalu auttaa sinua saavuttamaan haluamasi lookin nopeasti ja helposti.

3. Automaattinen kiharrin: OBH Nordica Air Styler

Automaattinen kiharrin

Haluatko helpottaa hiustesi muotoilua ja saada ammattimaisen lopputuloksen kotona? Tutustu OBH Nordica Air Styler -ilmakihartimeen – monipuoliseen muotoiluvälineeseen, joka tekee hiusten kihartamisesta helppoa ja vaivatonta.

Artist Air The Styler Air Curler on varustettu kahdella vaihdettavalla harjanpäällä, jotka mahdollistavat täydellisten kiharoiden ja volyymin luomisen. Sen tehokas 1200 watin moottori tarjoaa tarvittavan voiman ja suorituskyvyn, jotta voit saavuttaa haluamasi tyylin nopeasti ja vaivattomasti.

Kihartimessa on kolme nopeutta ja kaksi lämpöasetusta, jotka antavat sinulle täyden hallinnan hiustesi muotoilussa. Cool shot -toiminto lukitsee kiharasi paikoilleen ja antaa niille kestävän muodon. Lisäksi kolmen metrin pitkä johto, jota voi kääntää 360 astetta, antaa sinulle vapauden liikkua ja työskennellä mukavasti missä tahansa tilassa.

Artist Air Styler Air Curler on suunniteltu tarjoamaan sinulle ammattimaisen tyylin kotona. Sen kaksi vaihdettavaa harjanpäätä, 32 mm ja 21 mm, antavat sinulle mahdollisuuden luoda erilaisia kiharoita ja volyymia sopivasti haluamasi lookin saavuttamiseksi.

4. Tehokas kiharrin: Revlon kiharrin Airstyler

Tehokas kiharrin

Etsitkö kiharrinta, joka tarjoaa sekä tehokkaan hiustenkuivaajan että muotoilumahdollisuudet? Tutustu Revlon kiharrin Airstyleriin – vallankumoukselliseen 2-in-1 muotoilutyökaluun, joka tuo aikaa säästävän ratkaisun hiustesi kaunistamiseen.

Airstyler Volumizer Professional on varustettu tehokkaalla 800 watin moottorilla, joka tarjoaa voimakkaan ilmavirran ja nopean kuivaustuloksen. Sen kolme lämpötila-asetusta mahdollistavat tarkan säädön hiustesi tarpeisiin, olivatpa ne sitten lyhyet tai pitkät.

Keraaminen pinnoite suojaa hiuksiasi lämmöltä ja vähentää vaurioita, samalla kun ioniteknologia lisää kiiltoa ja vähentää pörröisyyttä. Ergonominen kahva tekee käytöstä miellyttävää ja helpottaa hiusten muotoilua.

Airstyler Volumizer Professionalin kylmä kärki varmistaa turvallisen käytön ja antaa sinulle mahdollisuuden luoda monipuolisia tyylejä hiuksiisi. Musta väri antaa sille tyylikkään ja ajattoman ulkonäön, joka sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin.

5. Halpa kiharrin: Babyliss kiharrin The Crimper

Halpa kiharrin

Haluatko luoda rohkeita ja kestäviä kampauksia ilman suurta budjettia? Tutustu Babyliss kiharrin The Crimperiin – täysikokoiseen kreppirautaan, joka tarjoaa tarkasti määritellyn ja kestävän lopputuloksen edulliseen hintaan.

The Crimper on varustettu turmaliinikeraamisilla kreppauslevyillä, jotka takaavat pehmeät ja kestävät tulokset nopeasti. Sen 10 lämpöasetusta, välillä 120–210 °C, antavat sinulle täyden hallinnan hiustesi käsittelyyn, oli hiustesi sitten hienoja tai paksuja.

Kreppiraudan automaattinen virrankatkaisu tuo lisäturvallisuutta ja mielenrauhaa käytön aikana. Sen 1,8 metrin virtajohto antaa sinulle riittävästi liikkumavapautta hiustesi muotoilussa ilman turhia rajoituksia.

Olipa tavoitteenasi sitten dramaattiset kampaukset tai hieman tekstuuria ja volyymia, Babyliss kiharrin The Crimper auttaa sinua saavuttamaan haluamasi ilmeen ilman suurta sijoitusta.

Miten valita paras kiharrin?

Kun etsit parasta kiharrinta hiustesi muotoiluun, valinnanvaraa voi olla yllättävän paljon. Erilaiset kiharrintyypit, ominaisuudet ja tekniikat voivat tehdä päätöksenteosta haastavaa.

 • Mieti hiustyyppiäsi: Ennen kuin teet päätöksen, harkitse hiustyyppiäsi. Onko sinulla ohuet vai paksut hiukset? Onko hiuksesi herkät lämmölle? Tietäminen hiustesi tarpeista auttaa sinua valitsemaan kiharrin, joka sopii parhaiten niille.
 • Valitse oikea kiharrintyyppi: Kihartimia on erilaisia, kuten kartiomaiset, suorat, automaattiset ja monitoimiset kihartimet. Mieti millainen tyyli haluat luoda ja valitse sen mukaan kiharrintyyppi, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.
 • Kiinnitä huomiota lämpötilan säätöön: Hyvä kiharrin tarjoaa säädettävän lämpötilan, jotta voit muokata lämpötilan tarpeidesi mukaan. Ohuille hiuksille sopii matalampi lämpötila, kun taas paksuille hiuksille tarvitaan korkeampi lämpötila.
 • Tutustu lisäominaisuuksiin: Monet kihartimet tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten ioniteknologiaa vähentämään pörröisyyttä, keraamista pinnoitetta suojaamaan hiuksia lämmöltä ja automaattisia virrankatkaisuja turvallisuuden varmistamiseksi. Tutustu näihin ominaisuuksiin ja harkitse, mitkä niistä ovat sinulle tärkeitä.
 • Pidä budjettisi mielessä: Kihartimet voivat vaihdella hinnaltaan edullisista kalliisiin. Määritä budjettisi etukäteen ja etsi kiharrin, joka sopii siihen. Onneksi laadukkaita kihartimia löytyy kaikille budjeteille.
 • Lue arvosteluja ja vertailuja: Ennen lopullisen päätöksen tekemistä lue arvosteluja ja vertailuja eri kihartimista. Näin saat paremman käsityksen siitä, miten ne suoriutuvat todellisessa käytössä.

Kiharrin kokemuksia

Tapasimme kolme naista, Nean, Siirin ja Sonjan, jotka ovat jakaneet kanssamme omia kiharrinkokemuksiaan – ja heidän hymynsä kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Katso myös paras vaatehöyrystin vertailu, jos haluat että vaatteesi pysyvät rypyttöminä.

Ensimmäisenä tapaamme Nean, 28-vuotiaan muodin harrastajan ja kiharrin-fanaatikon. ”Kiharrin on ollut pelastukseni”, hän hymyilee. ”Olen aina halunnut saada aikaan rentoja rantakiharoita, mutta luonnollinen auringonvalo ei aina ole yhteistyöhaluinen. Kiharrin antaa minulle mahdollisuuden luoda täydelliset kiharat missä ja milloin tahansa!”

Seuraavaksi Siiri, 35-vuotias kiireinen äiti, jakaa omat kokemuksensa. ”Ennen kiharrin löytämistä hiusteni muotoilu oli aina kiireistä ja stressaavaa”, hän kertoo. ”Mutta nyt, kun olen löytänyt kiharrimen, voin saada aikaan upean tyylin alle puolessa tunnissa! Se on todella helpottanut aamuja ja antanut minulle lisää itsevarmuutta.”

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Sonja, 23-vuotias opiskelija ja luonnonkaunis kaunotar, kertoo omista kokemuksistaan. ”Kiharrin on ollut minulle todellinen pelastus erityisesti juhlissa”, hän sanoo. ”Se antaa hiuksilleni sellaista volyymia ja kiiltoa, jota en ole koskaan aiemmin saanut aikaan. Se on kuin olisin astunut suoraan kampaamosta joka kerta kun käytän sitä!”

Uusimmat

Suositut