Infrapunasauna vertailu & hyödyt – Testissä 8 saunaa

Paras infrapunasauna vertailu

Saunominen on monelle suomalaiselle tuttu ja rakas perinne, mutta myös infrapunasaunojen suosio on kasvanut viime vuosina huimasti. Niiden lämmitystekniikka poikkeaa perinteisestä suomalaisesta saunasta, mutta tarjoaa samat rentouttavat ja terveyttä edistävät vaikutukset.

Esittelemme kahdeksan eri infrapunasaunaa ja vertailemme niitä keskenään. Käymme läpi jokaisen saunan ominaisuudet ja kerromme niiden hyödyistä terveydelle ja hyvinvoinnille.

Paras infrapunasauna voi olla vaikea löytää, sillä markkinoilla on niin paljon erilaisia malleja, jotka tarjoavat eri ominaisuuksia. Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan saunan ja nauttimaan sen tarjoamista eduista.

Infrapunasaunat vertailussa

  1. Paras infrapunasauna – Saunatar Elite 22.
  2. Infrapunasauna kotiin – Saunatar Elite 72.
  3. Pieni infrapunasauna – Saunatar Elite 66.
  4. Infrapunasauna kylpyhuoneeseen – Saunatar Elite 27.
  5. Yhden hengen infrapunasauna – Saunatar Simppeli 1-hengen.
  6. Edullinen infrapunasauna – Saunatar Simppeli 2-hengen.
  7. Iso infrapunasauna – Saunatar Simppeli 6H.
  8. Puu infrapunasauna – Saunatar Simppeli 3H.

1. Paras infrapunasauna: Saunatar Elite 22

Paras infrapunasauna

Jos haluat tuoda omaan kylpyhuoneesi saunan, höyrysaunan ja suihkun yhdeksi nautinnolliseksi kokonaisuudeksi, Saunatar Elite 22 on ratkaisusi. Tämä poikkeuksellinen suihkukaappi on suunniteltu erityisesti tehokkaaseen tilankäyttöön, ja se on täydellinen valinta sinulle, joka haluat saunoa yhdessä kumppanisi kanssa tai rentoutua yksin.

Elite 22:ssa yhdistyvät huippuluokan infrapunasauna ja höyrysauna, jotka ovat valmiina käyttöön vain muutamassa minuutissa. Infrapunasaunan vesitiiviit punalasilämmittimet tarjoavat nopean ja miellyttävän lämpötilan, joka on säädettävissä välillä 35-60 °C, kun taas höyrysaunan tehokas 3 kW:n höyrygeneraattori antaa sinulle mahdollisuuden nauttia rentouttavasta höyrysaunasta heti kun kaipaat sitä.

Lisäksi suihkukaapin monipuoliset ominaisuudet, kuten hierontajetit, sadesuihku ja LED-monivärivalaisin, luovat ainutlaatuisen rentoutumiskokemuksen. Saunatar Elite 22:ssa on myös tyylikäs kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli, joka sisältää soitinominaisuuden, jotta voit nauttia suosikkimusiikistasi saunassa.

Saunatar Elite 22 ei ole vain upea ja rentouttava kylpyhuoneen lisävaruste, vaan se myös nostaa asunnon arvoa. Tyylikäs muotoilu, joka sisältää alumiinirungon ja karkaistut turvalasiseinät, on yhdistetty huipputeknologiaan ja laadukkaisiin materiaaleihin, jotka varmistavat, että voit nauttia saunasta ja höyrysaunasta vuosikymmeniä.

Saunatar Elite 22 on täydellinen valinta sinulle, joka haluat nauttia saunan, höyrysaunan ja suihkun yhdistelmästä yhdessä tehokkaassa ja tilaa säästävässä paketissa. Tämä on ehdottomasti paras infrapunasauna, jonka voit löytää markkinoilta, ja se tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumiskokemuksen yhdessä kylpyhuoneessasi.

2. Infrapunasauna kotiin: Saunatar Elite 72

Infrapunasauna kotiin

Saunatar Elite 72 on todellinen kodin kylpylä, joka yhdistää höyrysaunan ja infrapunasaunan lasisessa suihkukaapissa. Tämä tyylikäs ja ylellinen sauna sopii erityisesti tumman värisävynsä ansiosta moderneihin kylpyhuoneisiin.

Suihkukaapin standardin mukainen hana, käsisuihku hierovalla ja tavallisella vesisuihkulla, sadesuihku ja suunnattavat hierontajetit tarjoavat monipuolisen ja rentouttavan suihku-elämyksen. Infrapunasauna edustaa alan uusinta teknologiaa ja sen vesitiiviit punalasilämmittimet lämmittävät nopeasti ja säädettävällä lämpötilalla (35-60 °C) tarjoavat rentouttavan ja terveyttä edistävän kokemuksen.

Höyrysauna on tehokas ja toimintavalmis parissa minuutissa, ja sen höyrytoiminto auttaa rentoutumaan ja edistää hengityselinten terveyttä. Saunan ulkoiset ominaisuudet ovat myös huippuluokkaa, tyylikäs alumiinirunko ja musta kylpyhuoneakryyli-pohja luovat modernin ilmeen. Ohjauspaneelin ansiosta voit hallita kaikkia toimintoja helposti ja nopeasti, ja sen musiikkisoitin toistaa mp3- ja CD-tiedostoja, radiota ja Bluetooth-yhteyttä.

Kun haluat nauttia rentouttavasta ja terveellisestä sauna-kokemuksesta, Saunatar Elite 72 on täydellinen valinta. Tämä sauna mahdollistaa kylpyhuoneesi tärkeimmät toiminnot muutaman neliön sisälle, ja sen avulla voit nauttia omasta kodin kylpylästä!

3. Pieni infrapunasauna: Saunatar Elite 66

Pieni infrapunasauna

Saunatar Elite 66 on luksusta ja käytännöllisyyttä yhdistävä tuote, joka sopii täydellisesti suomalaiseen kylpyhuoneeseen. Tämä infrapuna-höyrykaappi on ratkaisu ahtaaseen saunattomaan kerrostaloasuntoon, joka tekee kylpyhuoneestasi ylellisen ja viihtyisän. Samalla se nostaa tilavan omakotitalon saunaosaston aivan uudelle tasolle. Saunatar Elite on sijoitus, joka nostaa asuntosi arvoa.

Tämä suihkukaappi on varustettu Eurooppalaisen standardin mukaisella EN-tyyppihyväksytyllä hanalla (ääniluokka II), käsisuihkulla hierovalla ja tavallisella vesisuihkulla, sadesuihkulla katossa, jossa on kaunis LED-monivärivalaisin, jonka voi säätää kirkkaaksi, punaiseksi, vihreäksi tai siniseksi. Kaappi sisältää myös suunnattavia hierontajettejä, joita ei tarvitse erikseen kompressorilla varustaa, sillä ne toimivat vesijohtoverkon paineella.

Infrapunasauna edustaa alan uusinta teknologiaa ja on varustettu vesitiiviillä punalasilämmittimillä (yhteensä 1800 W), jotka lämpenevät erittäin nopeasti – käyttövalmiina alle 5 minuutissa. Saunan lämpötilaa voidaan säätää välillä 35 – 60 °C, ja se vaikuttaa terveyttä edistävästi poistamalla elimistöstä kuona-aineita, aktivoimalla aineenvaihduntaa ja lisäämällä elinvoimaa. Infrapunaa voi käyttää samanaikaisesti suihkun kanssa, mutta ei höyryn kanssa (jotta virrankulutus ei ylity 16A).

Höyrysauna on varustettu tehokkaalla 3 kW höyrygeneraattorilla ja se on toimintavalmis vain muutamassa minuutissa. Höyrytoimintoa voidaan käyttää samanaikaisesti suihkun kanssa, mutta ei infrapunan kanssa (jotta virrankulutus ei ylity 16A). Se on rentouttava, miellyttävä ja hyväksi hengityselinten terveydelle. Höyrysuuttimeen voidaan laittaa tuoksupatruuna.

Ulkoiset ominaisuudet ja verhoilu ovat erittäin tyylikkäät. Runko on alumiinia, pohjaelementti on valkoista kylpyhuoneakryylia ja ovi ja seinät ovat karkaistua turvalasia.

4. Infrapunasauna kylpyhuoneeseen: Saunatar Elite 27

Infrapunasauna kylpyhuoneeseen

Saunatar Elite 27 on pienikokoinen ihme, joka parantaa elämänlaatua ja nostaa asuntosi arvoa. Tämä lasinen suihkukaappi sisältää infrapunasaunan, höyrysaunan ja suihkun, ja voit jopa kuunnella musiikkia kylpiessäsi.

Älä anna sen pienen koon hämätä, sillä tämä malli on yhtä laadukas kuin isommat suihkukaapit. Pienimmästä mallista löytyvät kaikki samat ominaisuudet kuin muistakin Elite-malleista, ja siinä on jopa enemmän vartalosuihkuita kuin Elite 63 ja 66 -malleissa.

Tekniset tiedot eivät jätä kylmäksi. Suihkukaapissa on eurooppalaisen standardin mukainen EN-tyyppihyväksytty hana, käsisuihku hierovalla ja tavallisella vesisuihkulla, sadesuihku katossa, LED-monivärivalaisin, jonka värejä voit vaihdella, ja suunnattavat hierontajetit. Infrapunasauna edustaa alan uusinta teknologiaa ja lämpiää nopeasti. Sen lämpötila on säädettävissä välille 35 – 60 °C, ja automatiikka pitää sen tasaisena. Höyrysauna on tehokas ja toimintavalmis muutamassa minuutissa.

Saunatar Elite 27 on myös tyylikäs ulkoisesti. Runko on valmistettu alumiinista, ja ovi ja seinät ovat karkaistua turvalasia. Sivuseinät ovat maitolasia, ja katto ja lattia ovat valkoista kylpyhuoneakryylia. Mukana tulee irtoistuin bambusta ja kromattua terästä. Ohjauspaneeli on kosketusnäytöllinen ja helppokäyttöinen, ja siinä on sisäänrakennettu soitin, joka toistaa mp3- ja CD-tiedostoja, radiota ja Bluetooth-yhteyksiä.

Nyt voit nauttia saunomisesta, höyrykylvyistä ja suihkuista yhdessä kätevässä ja tyylikkäässä paikassa Saunatar Elite 27 -suihkukaapissa!

5. Yhden hengen infrapunasauna: Saunatar Simppeli 1-hengen

Yhden hengen infrapunasauna

Tämä kompakti ja helppoasenteinen sauna on suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen saunakokemuksen edulliseen hintaan. Simppeli 1H:n halogeenilämmittimet tuottavat tunnelmallisen valoefektin ja lämmittävät saunan erittäin nopeasti ilman tarvetta pitkälle esilämmitykselle.

Simppeli 1H on valmistettu kestävästä kanadalaisesta hemlokista, ja sen lasiovi on sävytetty ruskeaksi karkaistusta turvalasista. Saunan sisällä on neljä tehokasta halogeenilämmitintä, jotka ovat erittäin pitkäikäisiä ja energiatehokkaita. Saunan kattoon on asennettu terapia LED-monivärivalaisin, jonka voit säätää eri väreihin ohjauspaneelista tai kaukosäätimellä. Saunan bluetooth-yhteyden ja mp3-soittimen avulla voit kuunnella omaa musiikkia suoraan muistitikulta tai matkapuhelimesta.

Ohjauspaneelin avulla voit säätää saunan lämpötilaa ja lämmittimien prosentuaalista tehoa haluamallasi tasolla. Simppeli 1H on erittäin helppokäyttöinen ja energiataloudellinen, ja sen asentaminen onnistuu helposti kuivaan tilaan ilman rakennuslupaa. Saunatar Simppeli 1H on täydellinen valinta sinulle, joka haluat nauttia infrapunasaunan lämmöstä omassa kodissasi!

6. Edullinen infrapunasauna: Saunatar Simppeli 2-hengen

Edullinen infrapunasauna

Saunatar Simppeli H02-K6 on täydellinen kahden hengen infrapunasauna, joka lämmittää nopeasti ja tuottaa optimaalista infrapunalämmön aallonpituutta. Laadukkaat punalasilämmittimet ovat markkinoiden nopeimmin lämmittävä lämmitintyyppi ja ne luovat samalla tunnelmallista valoa. Saunan jämäkkä rakenne ja punaisten lasien takana olevat halogenilämmittimet luovat rentouttavan ilmapiirin.

Saunan tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa, sillä siinä on helppokäyttöinen energiataloudellinen ohjauspaneeli, suomenkielinen asennusohjekirja, sekä kaunis sisustus kanadalaisesta hemlokista. Lasiovi on valmistettu ruskeasta karkaistusta turvalasista. Saunan monivärilamppu ja mp3-soitin USB-liitännällä sekä CD-soittimen liitännällä tarjoavat entistäkin monipuolisemman rentoutumiskokemuksen.

Saunassa on myös sähköpistorasialiitäntä, jonka ansiosta voit käyttää muita sähkölaitteita saunassa ollessasi. Saunan toimintalämpötila on 35-60 astetta Celsiusasteessa ja sen sisämitat ovat 130 x 100 x 200 cm. Saunassa on 5 punalasilämmitintä ja sen teho on 1920 W. Saunan asentaminen on helppoa ja se voidaan asentaa kuivaan tilaan ilman rakennuslupaa. Saunalla on myös CE-hyväksyntä ja 24 kuukauden takuu. Saunatar Simppeli H02-K6 on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia rentouttavasta saunomiskokemuksesta kotonaan edullisesti ja vaivattomasti.

7. Iso infrapunasauna: Saunatar Simppeli 6HK

Iso infrapunasauna

Saunatar Simppeli 6HK on täydellinen ratkaisu suurempien ryhmien infrapunasaunomistarpeisiin! Tämä kestävä ja edullinen infrapunasauna on suunniteltu erityisesti kuntosalien ja taloyhtiöiden tarpeisiin. Tämä tilaihme tarjoaa tarvittavan tilan viidelle tai jopa kuudelle henkilölle ja vie vain alle 3 neliömetriä lattiatilaa. Saunan kulmaan sijoittaminen tehostaa tilankäyttöä ja vähentää virrankulutusta.

Saunan lämmityksen hoitaa punalasilämmitin, joka on nopealämmitteinen, tehokas, taloudellinen ja pitkäikäinen. Lämmittimien takana olevat halogeenilämmittimet varmistavat energiatehokkuuden ja luovat kauniin punertavan valoefektin lämmittäessään. Ohjauspaneeli on helppokäyttöinen, energiataloudellinen ja monipuolinen, ja siinä on erillinen tehonsäätö etu- ja takalämmittimille. Saunan materiaalit ovat laadukasta kanadalaista hemlokkipuuta ja karkaistua turvalasia.

Saunatar Simppeli 6HK:n monivärivalaisin ja mp3-soitin USB-liitännällä mahdollistavat täydellisen rentoutumisen. Saunan sisällä on monivärivalaisin, jonka värejä voidaan vaihdella ohjauspaneelista. MP3-soitin mahdollistaa musiikin toiston muistitikulta tai levyasemalta, ja plugiliitäntä kannettavalle musiikkilaitteelle tai puhelimelle sekä RCA-liitin CD-soittimelle varmistavat musiikin soittamisen vaivattomasti.

Jos etsit kestävää, edullista ja tilaihmeellistä infrapunasaunaa, joka sopii useamman käyttäjän tarpeisiin, Saunatar Simppeli 6HK on juuri sinua varten!

8. Puu infrapunasauna: Saunatar Simppeli 3H

Puu infrapunasauna

Tutustu uuteen Saunatar Simppeli 3H -infrapunasaunaan! Tämä moderni ja yksinkertainen sauna on suunniteltu jopa kolmelle henkilölle ja sopii mihin tahansa tavalliseen kuivaan sisätilaan.

Tummansävyiset lasit ja halogeenilämmittimet luovat saunaan kauniin punertavan valoefektin. Halogeenilämmitin on nopein infrapunalämmitystekniikka, joten se on erittäin energiatehokas ja lämmönsiirto alkaa lähes välittömästi.

Saunojien hikoilu alkaa varhaisessa vaiheessa, sillä halogeenilämmittimen tuottama aallonpituus (5,6-15 mikronia) on optimaalinen infrapunasaunomiseen. Ohjauspaneeli on helppokäyttöinen ja energiataloudellinen, ja siinä on monipuolisia säätömahdollisuuksia, kuten erillinen tehonsäätö etu- ja takalämmittimille.

Saunassa on monivärivalaisin, jossa on neljä eri värivaihtoehtoa, sekä mp3-soitin USB-liitännällä. Voit myös liittää kannettavan musiikkilaitteen tai puhelimen plugiliitännällä tai RCA-liitännällä CD-soittimelle.

Saunassa käytetään kanadalaista hemlokkipuuta, tummanruskeaa laminaattia ulkosivuseinissä ja ruskeaan sävytettyä karkaistua turvalasia. Lämmitysteho on 2 000 W / 6 lämmitintä ja kokonaisteho 2 020 W sisältäen valaistuksen ja äänentoiston. Toimintalämpötila on 35 – 60 °C (käyttösuositus 35 – 50 °C).

Tämä Saunatar Simppeli 3H -infrapunasauna on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia saunomisesta kotonaan modernissa ja tyylikkäässä ympäristössä.

Infrapunasauna hyödyt

Infrapunasaunan lämmitys perustuu infrapunasäteilyyn, joka lämmittää kehoa suoraan ilman kuuman höyryn hengittämistä. Tämä tekniikka tarjoaa monia terveyshyötyjä, joita ei ole perinteisessä saunassa.

Infrapunasaunan hyödyt terveydelle ovat erittäin moninaiset. Infrapunasäteilyllä on tutkitusti tulehdusta vähentävä vaikutus. Tämä tarkoittaa sitä, että saunominen infrapunasaunassa voi auttaa lievittämään erilaisia tulehdustiloja kehossa. Tulehduksia voi esiintyä esimerkiksi nivelissä, lihaksissa, tai koko kehossa, ja infrapunasauna voi auttaa niiden lievittämisessä.

Infrapunasauna on myös monelle apu stressin hallintaan. Saunominen auttaa rentoutumaan ja vapauttamaan jännitystä kehosta, mikä voi auttaa alentamaan stressihormoneja. Infrapunasaunan rentouttava vaikutus auttaa myös parantamaan unen laatua, sillä se auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan.

Infrapunasauna voi myös auttaa parantamaan verenkiertoa kehossa. Lämpö auttaa laajentamaan verisuonia, mikä edistää verenkiertoa ja hapen kuljetusta koko kehossa. Tämä voi auttaa parantamaan verenkiertoa esimerkiksi nivelissä ja lihaksissa, mikä voi taas puolestaan lieventää kehon kiputiloja ja stressiä.

Infrapunasaunan avulla voit myös auttaa kehoa puhdistumaan. Saunan lämmössä keho hikoilee, ja hikoillessa keho puhdistuu myrkyistä ja kuona-aineista. Tämä auttaa ylläpitämään kehon terveyttä ja hyvinvointia. Monet myös sanovat, että saunominen on nostanut heidän testosteronitasojaan, mutta sitä ei voi takuulla taata.

Infrapunasauna parantaa myös monella ihon kuntoa. Lämpö auttaa avaamaan ihohuokosia, mikä voi auttaa poistamaan epäpuhtauksia ja saasteita iholta.

Mikä on infrapunasauna?

Infrapunasauna on eräänlainen sauna, joka käyttää infrapunasäteilyä lämmittääkseen kehoa, sen sijaan että käytettäisiin perinteistä höyryä ja kuumuutta. Infrapunasauna on innovatiivinen keino edistää terveyttä ja hyvinvointia, ja se tarjoaa monia hyötyjä.

Infrapunasaunan lämmönlähteenä käytetään infrapunasäteitä, jotka ovat näkymätöntä valoa. Nämä säteet lämmittävät suoraan kehoa, sen sijaan että ilma lämmitettäisiin perinteisessä saunassa. Infrapunasäteet tunkeutuvat syvälle kehoon, jolloin lämpö kohdistuu suoraan lihaksiin ja kudoksiin. Käytännössä infrapunasauna toimii samalla periaatteella kuin terassilämmitin. Se siis auttaa rentouttamaan lihaksia, lisäämään verenkiertoa ja parantamaan kehon joustavuutta.

Uusimmat

Suositut