Parhaat hiihtolasit – Vertailussa 10 parasta

Parhaat hiihtolasit vertailu

Parhaat hiihtolasit eivät pelkästään suojaa silmiäsi auringolta ja sääolosuhteiden vaihteluilta, vaan ne myös parantavat näkyvyyttä ja mukavuutta rinteillä. Oikeanlaisten hiihtolasien valinta voi kuitenkin olla haastavaa, koska eri malleja on niin paljon.

Teimme kattavan vertailun kymmenestä parhaasta hiihtolasista. Otimme vertailussa huomioon lasien hinta-laatusuhteen, tyylin ja ominaisuudet. Lopuksi kerromme vielä vinkkejä parhaiden hiihtolasien valintaan.

Vertailussa parhaat hiihtolasit:

 1. Dragon RVX MAG OTG – Parhaat hiihtolasit.
 2. Smith 4D Mag S – Hyvät hiihtolasit.
 3. POCito Iris hiihtolasit – Hyvät lasten hiihtolasit.
 4. Oakley Flight Tracker – Kirkkaat hiihtolasit.
 5. Cairn Pearl – Huurtumattomat hiihtolasit.
 6. Cairn Magnetik SPX3000 – Pinkit hiihtolasit.
 7. Smith I/O Mag laskettelulasit – Kestävät hiihtolasit.
 8. Messyweekend Ferdi – Laadukkaat hiihtolasit.
 9. Demon Matrix – Edulliset hiihtolasit.
 10. Atomic Savor Stereo – Halvat hiihtolasit.

1. Parhaat hiihtolasit: Dragon RVX MAG OTG

Parhaat hiihtolasit

Kun etsit parhaita hiihtolaseja, valintasi ei voi olla parempi kuin Dragon RVX MAG OTG. Nämä hiihtolasit tarjoavat täydellisen keskikokoisen istuvuuden, joka sopii useimmille hiihtäjille. Mutta niiden ainutlaatuisuus ei rajoitu tähän.

Dragon RVX MAG OTG -laseissa on innovatiivinen linssinvaihtojärjestelmä, joka tekee linssien vaihtamisesta helppoa ja vaivatonta. Voit vaihtaa linssit nopeasti ja helposti ilman tarvetta poistaa laseja kasvoiltasi. Tämä tarkoittaa, että voit mukauttaa näkymääsi eri sääolosuhteisiin ja nauttia aina parhaasta mahdollisesta näkökyvystäsi rinteillä.

Yksi suuri etu Dragon RVX MAG OTG -laseissa on niiden suunnittelu, joka mahdollistaa omien silmälasien käytön niiden alla. Et enää tarvitse vaihtoehtoista ratkaisua näköongelmiin, kun voit yksinkertaisesti pitää omat silmälasit lasejesi alla ja nauttia täydellisestä näkymästä laskettelun aikana.

Valitsemalla Dragon RVX MAG OTG -hiihtolasit valitset laadun, mukavuuden ja käytännöllisyyden samassa paketissa. Älä tingi suorituskyvystäsi rinteillä – hanki nämä huippuluokan hiihtolasit ja nauti hiihtokokemuksestasi täysillä.

2. Hyvät hiihtolasit: Smith 4D Mag S

Hyvät hiihtolasit

Smith 4D Mag S -hiihtolasit ovat ehdottomasti hiihtoharrastajan unelman täyttymys. Nämä huippuluokan hiihtolasit yhdistävät kaikki ominaisuudet, joita voit toivoa laadukkaalta hiihtolasilta. Ne on suunniteltu Smithin suosittujen I/O MAG -lasiensa perintöä kunnioittaen, ja niissä on useita ainutlaatuisia piirteitä, jotka tekevät niistä vertaansa vailla olevat.

Smith 4D MAG -lasit ovat valmistettu kevyestä ja joustavasta materiaalista, joka tuntuu mukavalta kasvoillasi pitkienkin laskujen aikana. Linssi ulottuu aivan lasin reunaan asti, mikä takaa esteettömän näkökentän ja estää kehyksen näkymisen. BirdsEye Vision -teknologia parantaa näkökenttää entisestään.

Lisäksi nämä lasit tarjoavat huippuluokan mukavuutta ja toimivuutta. Kaksikerroksinen DriWix-vaahtomuovi varmistaa miellyttävän istuvuuden ja pitää lasit paikoillaan. Ne ovat yhteensopivia useiden kypärien kanssa, kiitos Responsive Fit -kehyksen, joka mukautuu kasvoihisi. AirEvac-tuuletus pitää linssit huurtumattomina kaikissa sääolosuhteissa.

Smith 4D MAG S -laseihin kuuluu myös käteviä ominaisuuksia, kuten magneettinen MAG-järjestelmä, joka tekee linssien vaihtamisesta nopeaa ja helppoa. QuickFit-hihna, jossa on silikoniompeleet, varmistaa istuvuuden ja mukavuuden. TLT-linssiteknologia takaa kristallinkirkkaan näön kaikissa olosuhteissa, ja mukana tulee myös 5X huurtumaton sisälinssi.

Keskimääräinen istuvuus tekee näistä laseista monipuolisen vaihtoehdon useimmille hiihtäjille. Smith 4D Mag S -hiihtolasit ovat ehdoton valinta, jos arvostat suorituskykyä, mukavuutta ja huippuluokan ominaisuuksia hiihtolasiltasi. Tartu tilaisuuteen ja vie hiihtokokemuksesi uudelle tasolle!

3. Hyvät lasten hiihtolasit: POCito Iris hiihtolasit

Hyvät lasten hiihtolasit

POCito Iris hiihtolasit ovat erinomainen valinta lapsille, jotka rakastavat talviurheilua ja haluavat pitää huolen näkökyvystään samalla kun nauttivat ulkoilusta. Nämä lasten suojalasit perustuvat suosittuun Iris-hiihtolasimallistoon ja tarjoavat kaiken, mitä tarvitaan lapsille tarkoitetuilta hiihtolaseilta.

POCito Iris -hiihtolasit ovat suunniteltu sopimaan täydellisesti 8-13-vuotiaille lapsille, ja niiden leveys on 18 cm. Niiden joustava kehys mukautuu lapsen kasvojen ääriviivoihin ja liikkeisiin sekä lämpimillä että kylmillä säillä. Kehys on myös päällystetty korkealaatuisella 3-kerroksisella vaahtomuovipehmusteella, mikä tarkoittaa, että nämä lasit tarjoavat erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden.

Lisäksi POCito Iris -hiihtolaseissa on huippuluokan PC/CP-laatuiset päällimmäinen ja sisempi linssi, jotka estävät karkaistumisen ja huurtumisen. Tämä tarkoittaa, että lapsesi näkevät aina selvästi riippumatta siitä, millaisissa sääolosuhteissa he hiihtävät.

Nämä lasit yhdistävät joustavuuden, mukavuuden ja erinomaisen näkyvyyden, mikä tekee niistä loistavan valinnan lasten hiihtolaseiksi. POCito Iris on suunniteltu pitämään lapset turvassa ja mukavuuden tunteessa rinteillä, jotta he voivat nauttia hiihdosta täysin siemauksin. Tartu tilaisuuteen ja varusta lapsesi näillä laadukkailla hiihtolaseilla, jotka sopivat täydellisesti heidän tarpeisiinsa.

4. Kirkkaat hiihtolasit: Oakley Flight Tracker

Kirkkaat hiihtolasit

Oakley Flight Tracker XL on edistyksellinen hiihtolasimalli, joka tarjoaa kirkkaan näkökentän ja huippuluokan suorituskyvyn kaikille hiihtäjille. Tämä lasi on jatkoa suositulle Canopy-mallille, joka on ansainnut paikkansa yhtenä markkinoiden myydyimmistä hiihtolaseista. Oakley Flight Trackerissa yhdistyvät innovatiiviset ominaisuudet ja tyylikäs muotoilu tarjoten täydellisen hiihtokokemuksen.

Yksi Flight Trackerin merkittävistä piirteistä on sen laaja näkökenttä, joka mahdollistaa erinomaisen perifeerisen näkymän kaikkiin suuntiin. Tämä tarkoittaa, että voit seurata rinnettä yksityiskohtaisesti ja havaita esteet tai muut hiihtäjät helposti.

Oakley Flight Trackerissa hyödynnetään PRIZM Lens Technology -teknologiaa, joka parantaa kontrastia ja värintoistoa, jotta voit erottaa yksityiskohdat selvästi eri sääolosuhteissa. Lisäksi Oakleyn High Definition Optics -tekniikka varmistaa terävän ja tarkan näkymän joka suunnasta.

Nämä lasit ovat myös suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa, kiitos High Impact -linssin ja kolmikerroksisen vaahtomuovipehmusteen. Joustava kehys mukautuu täydellisesti kasvoihisi ja takaa mukavan istuvuuden. F3 Anti-fog -teknologia pitää linssit huurtumattomina, joten näet selkeästi koko päivän. Lisäksi mukana tulee 50 mm:n hihna, jossa on silikonia sisäpuolella, varmistaen lasien pysyvän paikoillaan.

Oakley Flight Tracker XL on täydellinen valinta kaikille hiihtäjille, jotka vaativat huippuluokan suorituskykyä ja kirkasta näkökenttää. Ne tarjoavat kaiken, mitä tarvitset hiihtolaseilta – tyyliä, mukavuutta ja ennennäkemätöntä näkyvyyttä.

5. Huurtumattomat hiihtolasit: Cairn Pearl

Huurtumattomat hiihtolasit

Cairn Pearl -hiihtolasit ovat täydellinen valinta naisille, jotka etsivät hiihtolaseja, jotka yhdistävät suorituskyvyn, tyylin ja käytännöllisyyden. Nämä lasit ovat suunniteltu huolella tarjoamaan parasta mahdollista näkymää ja mukavuutta kaikissa sääolosuhteissa, samalla kun ne tuovat esille persoonallisuutesi.

Cairn Pearl -lasien huurtumisenestokäsitelty kategorian 3 kaksoislinssi takaa, että näet selvästi auringonpaisteessa ja kirkkaissa olosuhteissa. Ne suojaavat myös 100% auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä, joten voit hiihtää turvallisesti ja tietäen, että silmäsi ovat suojassa.

Lisäksi nämä lasit tarjoavat huippuluokan mukavuutta. Kahden vaahtomuovikerroksen ansiosta ne takaavat hyvän istuvuuden ja käyttömukavuuden, joten voit pitää ne kasvoillasi mukavasti pitkienkin laskujen aikana.

Cairn Pearl -hiihtolasit on suunniteltu erityisesti naisille, ja ne yhdistävät käytännöllisyyden ja tyylikkään muotoilun. Näillä laseilla voit hiihtää täydellisessä mukavuudessa ja tyylissä, olipa kyseessä sitten rinteiden valloitus tai rentouttava hiihtoloma.

6. Pinkit hiihtolasit: Cairn Magnetik SPX3000

Pinkit hiihtolasit

Cairn Magnetik SPX3000 -pinkit hiihtolasit ovat täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä ja suorituskykyä, jotka sopivat täydellisesti naisille, jotka rakastavat hiihtoa. Näissä laseissa on kaikki, mitä tarvitset unohtumattomaan päivään rinteillä, ja ne erottuvat erityisesti kauniilla pinkillä värityksellään.

Yksi Cairn Magnetik SPX3000 -lasien huomattavimmista ominaisuuksista on niiden nopea magneettinen linssinvaihtojärjestelmä. Tämä mahdollistaa linssien vaihtamisen nopeasti ja helposti eri sääolosuhteisiin soveltuviksi ilman tarvetta poistaa laseja kasvoilta. Voit nauttia selkeästä näkymästä kaikissa tilanteissa.

Linssit on myös käsitelty huurtumista ja naarmuuntumista vastaan, joten voit luottaa siihen, että näet selkeästi ja että lasit pysyvät hyvässä kunnossa pitkään. Ne suojaavat myös 100 % auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä, joten voit nauttia aurinkoisista päivistä rinteillä ilman huolia.

Kolme vaahtomuovikerrosta takaavat korkean käyttömukavuuden, ja ne istuvat mukavasti kasvoillasi. Cairn Magnetik SPX3000 -lasit ovat täydellinen valinta hiihtäville naisille, jotka haluavat sekä tyylikkyyttä että toimivuutta rinteillä.

7. Kestävät hiihtolasit: Smith I/O Mag laskettelulasit

Kestävät hiihtolasit

Smith I/O Mag laskettelulasit ovat ehdoton valinta hiihtäjille ja laskettelijoille, jotka vaativat kestäviä ja huippuluokan suorituskykyä tarjoavia laseja rinteillä. Nämä lasit ovat suunniteltu tinkimättömällä huolella ja niissä yhdistyvät tyylikkyys ja käytännöllisyys, tehden niistä välttämättömän varusteen talviurheiluharrastuksiin.

Smith I/O Mag -lasien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota mukavuuteen ja istuvuuteen. Kaksikerroksinen DriWix-vaahtomuovi takaavat, että lasit istuvat miellyttävästi ja pysyvät paikoillaan pitkän päivän aikana. Ne ovat myös kypäräyhteensopivat, joten voit käyttää niitä yhdessä suosikkikypäräsi kanssa.

Responsive Fit -kehys mukautuu kasvoihisi täydellisesti ja takaa hyvän istuvuuden kaikissa olosuhteissa. Lisäksi AirEvac-tuuletus pitää linssit huurtumattomina, joten näet aina selkeästi. Smith I/O Mag -lasit sisältävät mikrokuitupussin, jossa on tilaa ylimääräisille linsseille, jotta voit mukauttaa näkymääsi eri sääolosuhteisiin.

Magneettinen MAG-järjestelmä tekee linssien vaihtamisesta nopeaa ja vaivatonta, ja QuickFit-hihna silikonitikkauksilla varmistaa, että lasit pysyvät paikoillaan koko päivän ajan. TLT-linssiteknologia takaa kristallinkirkkaan näön kaikissa olosuhteissa, ja mukana tulee myös 5X huurtumaton sisälinssi.

8. Laadukkaat hiihtolasit: Messyweekend Ferdi

Laadukkaat hiihtolasit

Laadukkaat hiihtolasit: Messyweekend Ferdi tarjoavat tinkimätöntä suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua niille, jotka vaativat parasta talviurheiluvarustustaan rinteillä. Nämä lasit edustavat huippuluokan laatua ja innovaatiota, ja ne on suunniteltu tarjoamaan unohtumattoman hiihtokokemuksen.

Messyweekend Ferdi -hiihtolasit yhdistävät laadukkaat linssit ja kehyksen, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja tarjoavat selkeän näkökentän sekä parhaan mahdollisen suojan. Nämä lasit suojaavat tehokkaasti auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä, joten voit nauttia aurinkoisista päivistä rinteillä huoletta.

Muotoilun osalta Messyweekend Ferdi -lasit eivät jätä mitään toivomisen varaa. Niiden tyylikäs ulkonäkö ja hienostunut värimaailma tekevät niistä paitsi käytännölliset myös muodikkaat. Ne on suunniteltu kestäviksi ja mukaviksi, joten ne istuvat mukavasti kasvoillasi pitkänkin päivän ajan.

Messyweekend Ferdi -hiihtolasit ovat täydellinen valinta niille, jotka vaativat laadukkaita ja tyylikkäitä laseja rinteille. Ne yhdistävät suorituskyvyn ja muodin, ja niiden avulla voit nauttia hiihdosta täysin siemauksin.

9. Edulliset hiihtolasit: Demon Matrix

Edulliset hiihtolasit

Demon Matrix tarjoavat loistavan vaihtoehdon niille, jotka etsivät laadukkaita hiihtolaseja ilman suurta hintalappua. Nämä lasit edustavat hinta-laatusuhteeltaan erinomaista vaihtoehtoa, ja ne on suunniteltu tarjoamaan suorituskykyä ja luotettavuutta rinteillä.

Demon Matrix -lasit yhdistävät kestävän rakenteen ja korkealaatuiset linssit, jotka tarjoavat selkeän ja häikäisemättömän näkökentän. Ne suojaavat myös tehokkaasti silmiä auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä, joten voit nauttia aurinkoisista hiihtopäivistä huoletta.

Nämä lasit ovat käytännölliset ja mukavat käytössä. Ne on suunniteltu kestämään vaativissa sääolosuhteissa ja tarjoamaan hyvän istuvuuden kasvoilla. Demon Matrix -lasit ovat täydellinen valinta budjettitietoisille hiihtäjille, jotka haluavat silti nauttia hiihdosta hyvin suunnitelluilla ja toimivilla laseilla.

10. Halvat hiihtolasit: Atomic Savor Stereo

Halvat hiihtolasit

Jos etsit budjettiystävällisiä hiihtolaseja, Atomic Savor Stereo on täydellinen valinta. Nämä lasit tarjoavat loistavan hinta-laatusuhteen ja kaikki tarvittavat ominaisuudet hiihtopäivän nauttimiseen.

Atomic Savor Stereo -lasien Live Fit -kehys mukautuu kasvoillesi antaen hyvän istuvuuden ja mukavuuden. Niiden adaptiivinen LF-kolmiokerroksinen kasvovaahto takaa pehmeän ja miellyttävän kosketuksen kasvoihin.

Linssien osalta näissä laseissa on sylinterimäinen kaksoislinssi, joka tarjoaa selkeän näkökentän kaikissa olosuhteissa. Cat. 3 aurinkolinssi suojaa tehokkaasti auringon säteiltä, kun taas sumunestolinssi pitää linssit huurtumattomina. Lisäksi näissä laseissa on karistuksenestolinssi ja stereolinssi, jotka lisäävät käytännöllisyyttä ja monipuolisuutta.

Atomic Savor Stereo -hiihtolasit ovat edullinen vaihtoehto, joka ei tingi suorituskyvystä ja mukavuudesta. Ne tarjoavat kaiken tarvittavan hiihtopäivänäsi ilman suurta budjettia. Hanki nämä lasit ja lähde nauttimaan hiihdosta ilman huolia.

Miten valita parhaat hiihtolasit?

Hiihtolasit ovat olennainen osa talviurheiluvarustusta, joka ei vain suojaa silmiä auringolta ja sääolosuhteiden vaihteluilta, vaan myös parantaa näkyvyyttä ja mukavuutta rinteillä. Ota ainakin nämä huomioon, kun haussa on parhaat hiihtolasit:

 • Linssien laatu ja teknologia: Laadukkaat linssit tarjoavat selkeän näkyvyyden ja suojaavat silmiä haitallisilta UV-säteiltä. Monissa laseissa on myös erilaisia linssiteknologioita, kuten polarisointi, peilipinnoite ja huurtumisenestokäsittely. Valitse linssit, jotka sopivat parhaiten sääolosuhteisiin, joissa aiot hiihtää.
 • Sopiva istuvuus: Hiihtolasien on istuttava mukavasti kasvoillasi ja sopivan tiukasti, jotta ne pysyvät paikoillaan laskiessasi. Monet lasit tarjoavat säädettävät hihnat ja pehmusteet, jotka voit mukauttaa omaan kasvojesi muotoon. Kokeile laseja ennen ostamista varmistaaksesi, että ne istuvat hyvin.
 • Kestävyys ja suoja: Rinteillä voi olla vaikeita olosuhteita, kuten lumimyrskyjä ja laskettelun aiheuttamia roiskeita. Siksi on oleellista valita hiihtolasit, jotka ovat kestäviä ja suojaavat silmiäsi. Naarmuuntumista ehkäisevät linssit ja iskunkestävät kehykset ovat hyviä valintoja.
 • Säädettävät ominaisuudet: Joissakin hiihtolaseissa on säädettäviä ominaisuuksia, kuten magneettinen linssinvaihtojärjestelmä tai ilmanvaihtoaukot. Nämä ominaisuudet voivat tehdä laseista monipuolisempia ja helpottaa niiden käyttöä eri sääolosuhteissa.
 • Tyyli ja ulkonäkö: Vaikka suorituskyky on ensisijaista, monet haluavat myös tyylikkäät hiihtolasit. Onneksi markkinoilla on laaja valikoima eri värejä ja malleja, joten voit löytää lasit, jotka sopivat omaan tyyliisi.
 • Hinta: Hiihtolasien hinnat vaihtelevat suuresti. Aseta budjetti ja etsi lasit, jotka tarjoavat parhaan vastineen rahalle. Vaikka laadukkaat hiihtolasit voivat olla sijoitus, ne ovat kuitenkin olennainen osa hiihtovarustusta.
 • Säilytys ja hoito: Muista myös pitää huolta hiihtolaseistasi. Puhdista ne aina huolellisesti ja säilytä niitä suojakotelossa estääksesi naarmuja ja vaurioita.

Hiihtolasi kokemuksia

Hiihtolaskettelu on talviurheilun suosikkiaktiviteetti monille, ja hyvät hiihtolasit voivat tehdä kokemuksesta entistäkin nautittavamman. Päätimme kuulla hiihtoharrastajien omia kokemuksia hiihtolaseista, ja tässä Pekka, Ville ja Olivia kertovat omista kokemuksistaan. Lue myös paras hiihtolaite vertailu, jos haluat harjoitella hiihtoa sisällä.

Pekka: Selkeä näkyvyys kaikissa sääolosuhteissa

Pekka on intohimoinen laskettelija ja hänelle hiihtolasit ovat olennainen osa välineistöä. Hän kertoo, ”Ostin äskettäin uudet hiihtolasit, joissa on vaihdettavat linssit eri sääolosuhteita varten. Ne ovat olleet uskomattoman kätevät. Riippumatta siitä, onko aurinkoinen päivä vai sataa lunta, voin valita oikean linssin ja näen aina selkeästi. Se tekee laskettelusta paljon hauskempaa ja turvallisempaa.”

Ville: Mukavuus ja istuvuus

Ville on hiihtäjä, joka arvostaa erityisesti hiihtolasien mukavuutta. Hän sanoo, ”Olen aina etsinyt laseja, jotka eivät purista kasvojani ja pysyvät hyvin paikoillaan. Olen nyt löytänyt ne. Hiihtolasit, joissa on pehmeä pehmuste ja säädettävä nauha, ovat tehneet laskettelusta paljon nautittavampaa. Ne eivät paina tai hierrä ja istuvat täydellisesti.”

Olivia: Tyylikkyys rinteillä

Olivia on tyylikäs laskettelija, ja hän arvostaa hiihtolaseissa myös ulkonäköä. Hän hymyilee ja toteaa, ”Haluan aina näyttää hyvältä rinteillä, joten hiihtolasien tulee sopia tyyliini. Olen löytänyt lasit, jotka eivät vain suojele silmiäni, vaan myös näyttävät upeilta. Nyt voin lasketella ja samalla tuntea oloni todella tyylikkääksi.”

Näiden hiihtoharrastajien kokemukset osoittavat, että hyvät hiihtolasit ovat enemmän kuin vain varuste – ne ovat osa laskettelukokemusta. Selkeä näkyvyys, mukavuus ja tyylikkyys ovat kaikki olennaisia asioita, jotka tekevät laskettelusta nautinnollisen ja turvallisen aktiviteetin.

Uusimmat

Suositut