Paras ulkovalaisin liiketunnistimella – Vertailussa 5 hyvää

Paras ulkovalaisin liiketunnistimella vertailu

Paras ulkovalaisin liiketunnistimella voi olla juuri se pieni lisä, joka tekee kotiympäristöstäsi entistä turvallisemman ja mukavamman. Liiketunnistimella varustetut ulkovalaisimet ovat nousseet suureen suosioon niiden tarjoaman kätevyyden, energiatehokkuuden ja turvallisuuden vuoksi. Ne valaisevat automaattisesti, kun liikettä havaitaan, ja sammuvat, kun liike loppuu, mikä säästää energiaa ja pitää ympäristön valaistuna tarpeen mukaan.

Tutustumme viiteen erinomaiseen ulkovalaisimeen liiketunnistimella ja vertailemme niiden ominaisuuksia ja etuja. Olipa tavoitteesi parantaa kotisi ulkovalaistusta, lisätä turvallisuutta tai yksinkertaisesti tehdä arjestasi hieman helpompaa, löydät tästä vertailusta hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa, joka auttaa sinua valitsemaan juuri sen oikean ulkovalaisimen tarpeisiisi.

Jatka lukemista, kun sukellamme syvemmälle ulkovalaistuksen maailmaan ja esittelemme sinulle viisi harkitsemisen arvoista vaihtoehtoa.

Vertailussa parhaat valot liiketunnistimella:

 1. Airam Garage, 400 lm – Paras ulkovalaisin liiketunnistimella.
 2. AGGE Floodlight 50W – Hyvä ulkovalaisin liiketunnistimella.
 3. GP Safeguard RF2.1 – Paristokäyttöinen ulkovalaisin liiketunnistimella.
 4. Philips Hue Outdoor – Älykäs ulkovalaisin liiketunnistimella.
 5. Liiketunnistinvalo Airam Doris – Halpa ulkovalaisin liiketunnistimella.

1. Paras ulkovalaisin liiketunnistimella: Airam Garage, 400 lm

Paras ulkovalaisin liiketunnistimella

Etsitkö parasta ulkovalaisinta liiketunnistimella? Etsintäsi päättyy täällä – esittelemme ylivoimaisen tehokkaan Airam Garage -liiketunnistinvalon, joka tarjoaa vaikuttavat 400 lumenin valotehon. Tämä valaisin on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, joissa sähköverkon ulottuvuus ei ole vaihtoehto.

Airam Garage -liiketunnistinvalo on paristokäyttöinen, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun valaistuksen tarpeisiin alueilla, joissa sähköliitäntä ei ole mahdollista. Sen leveähkö ja tasainen valokeila valaisee ympäristöä tehokkaasti ja varmistaa näkyvyyden jopa 400 lumenin voimin.

Tämän huippulaadukkaan liiketunnistinvalon avulla voit valaista pihat, polut ja muut ulkoalueet turvallisesti ja kätevästi. Liiketunnistin kattaa alueen 0-10 metrin etäisyydelle, ja voit säätää hämärän ja paloajan asetuksia tarpeidesi mukaan (10-60 sekuntia). Tämä tarkoittaa, että valo syttyy automaattisesti liikkeen havaitessaan ja sammuu halutun ajan kuluttua.

Airam Garage -liiketunnistinvalo on myös vesitiivis, IP44-luokituksen ansiosta, joten se kestää vaihtelevia sääolosuhteita ja tarjoaa luotettavan valaistusratkaisun ympäri vuoden. Mitat (Leveys 230 mm, Korkeus 135 mm) tekevät siitä helpon asentaa ja sovittaa erilaisiin ympäristöihin.

Valitsemalla Airam Garage -liiketunnistinvalon saat käyttöösi huippuluokan valaisimen, joka yhdistää käytännöllisyyden, tehokkuuden ja kestävyyden. Anna valon ohjata askelia pimeydessä – hanki Airam Garage tänään ja valaise ulkotilasi älykkäästi ja tyylikkäästi.

2. Hyvä ulkovalaisin liiketunnistimella: AGGE Floodlight 50W

Hyvä ulkovalaisin liiketunnistimella

Oletko etsinyt hyvää ulkovalaisinta liiketunnistimella? Ei hätää, sillä esittelemme AGGE Floodlight 50W -valaisimen, joka on täydellinen valinta kirkkaaseen ulkovalaistukseen. Tämä tehokas verkkovirrasta toimiva 50W yleisvalaisin on varustettu liiketunnistimella, ja se on suunniteltu tarjoamaan valoa suuremmille alueille, kuten varastoille, pihapiireille tai lasten leikkeihin pimeinä iltoina.

AGGE Floodlightin miellyttävä 4000K värilämpötila luo valaistuksen, joka on sekä tehokas että miellyttävä silmille. Valaisimen ilmoitettu valoteho on vaikuttavat 4000 lm, joten se varmistaa, että ympäristösi on kirkkaasti valaistu ja turvallinen.

Tämän valaisimen käyttötarkoitukset ovat monipuoliset, ja se toimii erinomaisesti työvalona tai yleisvalona erilaisissa ulkoalueiden valaistustarpeissa. Se toimii vakaasti jännitealueella 220 – 240V ja käyttää kiinteää LED-valonlähdettä, mikä tarkoittaa pitkää käyttöikää ja energiatehokkuutta.

AGGE Floodlight 50W:lla saat luotettavan ja kirkkaan ulkovalaistusratkaisun, joka täyttää tarpeesi monipuolisesti. Valaisin on myös IP44-luokiteltu, mikä tarkoittaa, että se kestää sään vaihtelut luotettavasti. Valaise ulkoalueesi tehokkaasti ja tyylikkäästi AGGE Floodlight 50W -valaisimella – se on paras valinta niille, jotka haluavat yhdistää suorituskyvyn ja käytännöllisyyden.

3. Paristokäyttöinen ulkovalaisin liiketunnistimella: GP Safeguard RF2.1

Paristokäyttöinen ulkovalaisin liiketunnistimella

Etsitkö tyylikästä ja kätevää ulkovalaisinta liiketunnistimella? GP Safeguard RF 2.1 on ratkaisu valaistustarpeisiisi. Tämä huomaamaton, mutta tehokas paristokäyttöinen pihavalo on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa valoa alueille, joissa sähköverkkoon liittyminen ei ole mahdollista.

GP Safeguard RF 2.1 tarjoaa miellyttävän 120 lumenin valotehon, joka valaisee ulkoalueesi tehokkaasti. Valaisin on suunniteltu kestämään ympärivuotista käyttöä, ja se sisältää tarvittavat paristot, joten voit ottaa sen käyttöön heti ilman ylimääräisiä hankintoja.

Tämän liiketunnistinvalon käyttö on vaivatonta, ja se saa virtansa kolmesta AA-paristosta, jotka sisältyvät pakkaukseen. Valaisimen käyttöaika on vaikuttava noin 300 päivää, jos lamppu syttyy viisi kertaa päivässä tai on yhteensä noin 6 tuntia päivässä päällä. Liiketunnistimen paloaika on 10 sekuntia havaittuaan liikkeen, mikä auttaa säästämään energiaa ja varmistaa, että valo syttyy tarvittaessa.

GP Safeguard RF 2.1 on käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu ulkovalaistukseen, joka ei vaadi sähköverkkoon liittämistä. Se tarjoaa valoa ja turvallisuutta ympäri vuoden. Anna valon valaista tietäsi ja hanki GP Safeguard RF 2.1 tänään.

4. Älykäs ulkovalaisin liiketunnistimella: Philips Hue Outdoor

Älykäs ulkovalaisin liiketunnistimella

Astetta älykkäämpi ulkovalaistus on nyt ulottuvillasi Philips Hue Outdoor -liiketunnistimen avulla. Tämä liiketunnistin on suunniteltu erityisesti Philips Hue -älyvalojärjestelmää varten ja sopii täydellisesti ulkotiloihin. Se tuo älykkyyden ja mukavuuden ulkovalaistukseesi, antaen sinulle täyden hallinnan valoihisi.

Philips Hue -sovelluksen kautta voit säätää tätä liiketunnistinta toimimaan älykkäästi: se havaitsee liikkeen ja kytkee valot päälle automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että voit unohtaa valojen päälle kytkemisen ja antaa älykkään teknologian hoitaa sen puolestasi.

Asentaminen on helppoa ja vaivatonta. Philips Hue Outdoor -liiketunnistin sopii yhteen Philips Hue -järjestelmän valojen kanssa ja asennetaan käden käänteessä. Voit sijoittaa sen haluamaasi ulkotilaan, ja se toimii luotettavasti vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Liiketunnistimessa on sisäänrakennetut 2 x AA-paristot, joten sinun ei tarvitse huolehtia jatkuvasta paristojen vaihtamisesta. Se on myös suunniteltu kestämään ulkoilman haasteet, IP54-luokituksen ansiosta, ja sen käyttölämpötila-alue on laaja (-20 – 45°C).

Tee ulkovalaistuksestasi älykäs ja kätevä Philips Hue Outdoor -liiketunnistimen avulla. Anna valon liikkua kanssasi ja nauti älykkään valaistuksen eduista. Hanki se nyt ja valaise ulkotilasi älykkäästi.

5. Halpa ulkovalaisin liiketunnistimella: Liiketunnistinvalo Airam Doris

Halpa ulkovalaisin liiketunnistimella

Etsitkö kustannustehokasta ratkaisua ulkovalaistukseen liiketunnistimella? Airam Doris -liiketunnistinvalo on täydellinen valinta, joka tarjoaa edullisen ja kätevän valaistusratkaisun. Tämä paristokäyttöinen yleisvalo on varustettu liiketunnistimella ja soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten tuulikaapin, ovien yläpuolelle, maakellariin ja moniin muihin kohteisiin.

Airam Doris tuo valoa niihin paikkoihin, joissa verkkovirta ei yllä. Se syttyy automaattisesti, kun liiketunnistin havaitsee liikettä, ja valo palaa kirkkaana 25 sekunnin ajan, minkä jälkeen se sammuu. Tämä ominaisuus varmistaa, että valoa riittää juuri tarpeidesi mukaan.

Liiketunnistimen tunnistusetäisyys on 3-4 metriä, joten se havaitsee liikkeen riittävän etäältä. Tämä tekee Airam Dorisista erinomaisen valinnan valaistukseen alueilla, joissa turvallisuus ja valaistus ovat tärkeitä tekijöitä.

Airam Doris -liiketunnistinvalo on kätevä, edullinen ja monipuolinen valinta ulkovalaistukseen. Se tarjoaa lisäturvaa ja valaistusta kohteissa, joissa verkkovirta ei ole saatavilla. Anna valon ohjata tietäsi ja hanki Airam Doris nyt valaisemaan ulkotilasi tehokkaasti ja edullisesti.

Miten valita paras ulkovalaisin liiketunnistimella?

Liiketunnistimella varustetut ulkovalaisimet ovat erinomainen valinta, kun halutaan lisätä turvallisuutta ja energiaa säästävää valaistusta ulkoalueille. Mutta miten valita paras ulkovalaisin liiketunnistimella? Ota nämä huomioon:

 • Valoteho ja valonlämpötila:

Valoteho ilmoitetaan lumenina (lm), ja se kertoo valaisimen tuottaman valon määrän. Valonlämpötila ilmaistaan kelvin-asteikolla (K) ja vaikuttaa valon värilämpötilaan. Yleisesti ottaen, mitä korkeampi lumen-arvo ja matalampi kelvin-arvo, sitä kirkkaampi ja valkoisempi valo on. Esimerkiksi 4000K valonlämpötila tarjoaa valkoista valoa, kun taas 2700K tuottaa lämpimämpää valoa.

 • Liiketunnistimen tyyppi ja ominaisuudet:

On olemassa erilaisia liiketunnistimen tyyppejä, kuten passiiviset infrapunasensorit (PIR), ultrasoniset tunnistimet ja mikroaaltotunnistimet. PIR-tunnistimet ovat yleisimpiä ulkovalaisimissa ja reagoivat ihmisten liikkeeseen lämpösäteilyn perusteella. Sinun tulisi myös tarkastella liiketunnistimen kantamaa ja herkkyyttä. Paras ulkovalaisin tarjoaa säädettävät asetukset, joiden avulla voit mukauttaa valaistuksen toimintaa tarpeidesi mukaan.

 • Virtalähde:

Ulkovalaisimet voivat olla joko verkkovirralla toimivia tai paristokäyttöisiä. Verkkovirralla toimivat valaisimet vaativat sähköliitäntää, kun taas paristokäyttöiset valaisimet ovat itsenäisiä ja helppoja asentaa. Paristokäyttöiset valaisimet ovat erityisen hyödyllisiä alueilla, joissa sähköverkkoa ei ole saatavilla.

 • Säänkestävyys:

Kun valitset ulkovalaisinta, varmista, että se on riittävän säänkestävä. Valaisimissa on yleensä IP-luokitus, joka kertoo niiden suojausasteen kosteutta ja pölyä vastaan. Esimerkiksi IP44-luokitus tarkoittaa, että valaisin kestää kosteutta ja suihkuttaa vettä.

 • Asennus ja helppokäyttöisyys:

Hyvä ulkovalaisin on helppo asentaa. Tarkista, tarvitsetko erityisiä työkaluja tai ammattitaitoa asennuksessa. Lisäksi kiinnitä huomiota valaisimen helppokäyttöisyyteen, kuten säädettävään ajastimeen tai valonherkkyyden säätöön.

 • Energiatehokkuus:

Valitse ulkovalaisin, joka on energiatehokas ja auttaa säästämään sähköä pitkällä aikavälillä. Energiatehokkuutta voidaan arvioida valaisimen energialuokituksen avulla, joka ilmoitetaan yleensä A:sta (paras) G:hen (huonoin).

Ulkovalaisin liiketunnistimella kokemuksia

Ulkovalaisimet liiketunnistimella ovat viime vuosina nousseet suureen suosioon. Ne tarjoavat kätevän ja turvallisen tavan valaista ulkoalueita, kun liikettä havaitaan. Jari, Hanna ja Erkko, jakavat omia kokemuksiaan ulkovalaisimista liiketunnistimella ja kertovat, miten ne ovat parantaneet heidän arkeaan. Lue myös kattava paras led nauha vertailu, jos haluat tunnelmavalot esimerkiksi keittiöön.

Jari asentoi ulkovalaisimen liiketunnistimella pihalleen muutama kuukausi sitten, ja hän ei voisi olla tyytyväisempi. ”Se on niin kätevää, kun valo syttyy automaattisesti aina, kun menen ulos pimeään aikaan”, Jari kertoo. ”Ennen jouduin hapuilemaan pimeässä etsien valonkytkintä, mutta nyt se on historiaa.”

Jarin mukaan ulkovalaisin liiketunnistimella tuo myös turvallisuuden tunnetta. ”Kun valo syttyy heti, kun liikettä havaitaan, se pelottaa mahdolliset tunkeilijat pois. Olen huomannut, että naapurustomme on tullut rauhallisemmaksi sen jälkeen, kun useampi meistä asensi näitä valaisimia.”

Hanna on ympäristötietoinen kuluttaja, ja hän hankki ulkovalaisimen liiketunnistimella, koska se auttaa säästämään energiaa. ”En halua tuhlata sähköä turhaan, ja liiketunnistimella varustettu ulkovalaisin on loistava ratkaisu”, Hanna kertoo. ”Valo syttyy vain silloin, kun sitä tarvitaan, eikä se jää päälle turhaan.”

Lisäksi Hanna pitää siitä, miten ulkovalaisin liiketunnistimella lisää mukavuutta hänen arkeensa. ”Kun tulen kotiin illalla, minun ei tarvitse enää etsiä avainta pimeässä. Valo syttyy automaattisesti oven edessä, ja se on niin kätevää.”

Erkko hankki ulkovalaisimen liiketunnistimella parvekkeelleen, ja hän on erityisen innoissaan sen monipuolisuudesta. ”Voimme käyttää sitä parvekkeen valaisemiseen, kun istumme siellä iltaisin, mutta se toimii myös turvallisuusvalona, kun kukaan ei ole kotona”, Erkko selittää. ”Se on todella monipuolinen ratkaisu.”

Erkko kertoo myös, että valaisimen asentaminen oli helppoa. ”En ole mikään sähköasentaja, mutta sain sen pystyyn ilman ongelmia. Ohjeet olivat selkeät, ja tarvikkeet olivat mukana pakkauksessa.”

Jari, Hanna ja Erkko ovat kaikki kokeneet ulkovalaisimet liiketunnistimella positiivisella tavalla. Ne ovat tuoneet turvallisuutta, mukavuutta ja energiansäästöä heidän arkeensa. Valinta ulkovalaisimen liiketunnistimella voi siis olla erinomainen tapa parantaa ulkovalaistusta ja tehdä kodista entistä viihtyisämpi paikka.

Uusimmat

Suositut