Paras puutarhajyrsin – Testissä parhaat! (2024)

Puutarhanhoito voi olla sekä rentouttavaa että palkitsevaa, mutta sen tehokkaaseen toteuttamiseen tarvitaan oikeat työkalut. Paras puutarhajyrsin mahdollistaa maan muokkaamisen ja istutusalueiden valmistelun vaivattomasti. Mutta mitä ominaisuuksia tulisi harkita, kun valitset parasta puutarhajyrsintä omiin tarpeisiisi?

Teimme testin ja kävimme läpi parhaat puutarhajyrsimet, joita kannattaa harkita ennen ostopäätöstä.

Vertailussa parhaat puutarhajyrsimet:

 1. Jonköping jyrsin puutarhaan 6,5 hp – Paras puutarhajyrsin.
 2. Stiga SRC 585 RG – Hyvä puutarhajyrsin.
 3. VidaXL Bensiinikäyttöinen puutarhajyrsin 52 cc – Tehokas puutarhajyrsin.
 4. Makita KR401MP – Edullinen puutarhajyrsin.
 5. AL-KO TL 1820 B-Comp – Halpa puutarhajyrsin.

1. Paras puutarhajyrsin: Jonköping jyrsin puutarhaan 6,5 hp

Paras puutarhajyrsin

Vertailumme paras puutarhajyrsin on ehdottomasti Jönköping jyrsin puutarhaan. Laite on varustettuna tehokkaalla 6,5 hp Loncin moottorilla, jonka avulla tässä jyrsimessä on tarvittava voima käsitellä maata tehokkaasti ja vaivattomasti.

Jonköping jyrsimen säädettävä työskentelyleveys (36-85 cm) antaa sinulle täyden hallinnan työskentelyalueestasi. Olipa kyse sitten suuremmista alueista tai kapeammista kukkapenkeistä, tämä ominaisuus mahdollistaa joustavan ja tehokkaan työskentelyn kaikissa puutarhan osissa.

Ergonominen ohjaustanko tekee työskentelystä miellyttävää ja helpottaa hallintaa. Sen suunnittelu takaa optimaalisen käyttömukavuuden, jotta voit keskittyä täysin puutarhasi kaunistamiseen ilman turhaa rasitusta.

2. Hyvä puutarhajyrsin: Stiga SRC 585 RG

Hyvä puutarhajyrsin

Stiga SRC 585 RG on voimakas, kompakti ja helppokäyttöinen polttomoottorikäyttöinen jyrsin, joka on suunniteltu tarjoamaan optimaalista suorituskykyä ja mukavuutta kaikille puutarhanhoitotarpeillesi.

SRC 585 RG:ssä yhdistyy tehokkuus ja käytännöllisyys. Sen kuusi roottoria, joista kolme kummallakin puolella, takaavat tehokkaan työskentelyn ja optimaalisen maanmuokkauksen. Laite tarjoaa vaikuttavan työleveyden, jopa 60 cm, mikä mahdollistaa nopean ja tehokkaan työn kaikilla puutarhapinnoilla.

Voimanlähteenä toimii luotettava 182 cc:n 4-tahtipolttomoottori, STIGA TM 60, joka takaa tasaisen ja voimakkaan suorituskyvyn. Kolme vaihdetta, yksi eteenpäin ja yksi taaksepäin, takaavat erinomaisen hallittavuuden ja joustavuuden erilaisissa maasto-olosuhteissa.

Tekniset tiedot kertovat laitteen vakuuttavasta tehokkuudesta ja luotettavuudesta. SRC 585 RG:n 3,5 kW:n teho ja 3600 rpm:n suurin moottorin kierrosnopeus varmistavat suorituskyvyn ja tehokkuuden kaikissa käyttötilanteissa. Lisäksi 3 litran polttoainesäiliön tilavuus tarjoaa riittävästi käyttöaikaa, jotta voit keskittyä puutarhasi kaunistamiseen häiriöttä.

3. Tehokas puutarhajyrsin: VidaXL Bensiinikäyttöinen puutarhajyrsin 52 cc

Tehokas puutarhajyrsin

VidaXL bensiinikäyttöinen puutarhajyrsin on valmistettu kestävästä teräksestä, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Sen kompaktit mitat (80 x 45 x 101 cm) tekevät siitä helposti käsiteltävän ja varastoitavan, joten voit säilyttää sen käden ulottuvilla aina tarvittaessa.

Tehokas 52 cc:n bensiinikäyttöinen moottori tarjoaa tarvittavan voiman käsitellä erilaisia maanpintoja. Polttoainesäiliön tilavuus 1,25 litraa antaa riittävästi käyttöaikaa yhtäjaksoiseen työskentelyyn, joten voit keskittyä puutarhasi kauneuden luomiseen keskeytyksettä.

VidaXL Bensiinikäyttöisen puutarhajyrsimen suurin maanmuokkausleveys on 25 cm, mikä mahdollistaa tehokkaan työskentelyn suuremmillakin alueilla. Sen avulla voit nopeasti ja helposti muokata maata ja valmistella sitä istutuksia varten.

Kokonaisuudessaan VidaXL Bensiinikäyttöinen puutarhajyrsin on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat voimaa, tehokkuutta ja luotettavuutta puutarhanhoidossa.

4. Edullinen puutarhajyrsin: Makita KR401MP

Edullinen puutarhajyrsin

Makita KR401MP:n työleveys on 220 mm, mikä mahdollistaa tehokkaan työskentelyn kapeammillakin alueilla. Terien halkaisija on myös 220 mm, mikä varmistaa tasaisen ja tehokkaan työskentelyn maanmuokkauksessa. Tämä lisälaite sopii täydellisesti yhteen Makita DUX60- ja EX2650-mallien kanssa, mikä tarjoaa monipuolisuutta ja joustavuutta erilaisten puutarhatarpeiden täyttämiseen.

Makita KR401MP:n avulla voit helposti ja nopeasti muokata maata ja valmistella sitä istutuksia varten. Sen kompakti koko ja kevyt rakenne tekevät siitä helppokäyttöisen ja kätevän työkalun kaikille puutarhanhoidon harrastajille.

Kokonaisuudessaan Makita KR401MP on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät edullista ja luotettavaa ratkaisua puutarhanhoitoon.

5. Halpa puutarhajyrsin: AL-KO TL 1820 B-Comp

Halpa puutarhajyrsin

Olipa kyseessä sitten rikkakasvien kitkeminen, maan muokkaaminen tai istutusten valmistelu, tämä akkutoiminen kultivaattori on ihanteellinen apuväline.

AL-KO TL 1820 B-Comp:n 20 cm:n työleveys mahdollistaa tehokkaan työskentelyn myös ahtaissa tiloissa. Sen kevyt rakenne, paino ilman akkua vain 3,5 kg, tekee siitä erityisen helppokäyttöisen ja kätevän työkalun kaikenlaiseen puutarhanhoitoon.

Tämä puutarhajyrsin on yhteensopiva Boschin Home and Garden 18 V -akkujen kanssa, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen ja kätevän valinnan. Voit käyttää samaa akkua useissa eri puutarhatyökaluissa, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Kokonaisuudessaan AL-KO TL 1820 B-Comp tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen kaikille, jotka etsivät edullista ja luotettavaa ratkaisua puutarhanhoitoon.

Miten valita paras puutarhajyrsin?

Puutarhan hoitaminen voi olla iloa tuova harrastus, mutta sen tehokkaaseen ylläpitoon tarvitaan oikeat työkalut. Ota nämä huomioon:

 • Työskentelyalue ja käyttötarkoitus: Mieti millaisia alueita haluat käsitellä puutarhajyrsimelläsi. Jos sinulla on suurempi puutarha tai viljelyalue, tarvitset todennäköisesti jyrsimen, jolla on leveämpi työskentelyalue ja enemmän tehoa. Pienempiä kukkapenkkejä tai ruukkuistutuksia varten voit valita kevyemmän ja kapeamman mallin.
 • Voimanlähde: Puutarhajyrsimet voivat toimia bensiinillä, sähköllä tai akkukäyttöisesti. Bensiinikäyttöiset jyrsimet ovat yleensä tehokkaimpia ja sopivat suurille alueille, kun taas sähkö- ja akkukäyttöiset mallit ovat käteviä pienemmille alueille ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.
 • Työleveys ja -syvyys: Työleveys ja -syvyys vaikuttavat siihen, kuinka paljon maata voit käsitellä yhdellä kertaa. Valitse työleveys ja -syvyys sen perusteella, kuinka suurta aluetta haluat käsitellä ja kuinka syvälle haluat jyrsiä maata.
 • Käyttömukavuus: Puutarhatyökalujen käyttömukavuus on tärkeä tekijä etenkin pidempien työjaksojen aikana. Valitse malli, jossa on ergonominen muotoilu ja säädettävä ohjaustanko, jotta voit työskennellä mukavasti eri korkeuksilla.
 • Luotettavuus ja kestävyys: Valitse tunnettuja ja luotettavia merkkejä, jotka tarjoavat laadukkaita puutarhajyrsimiä. Tarkista myös takuuehdot ja huoltopalveluiden saatavuus varmistaaksesi, että voit luottaa jyrsimeesi pitkällä aikavälillä.
 • Hinta ja budjetti: Harkitse budjettiasi ja vertaile eri vaihtoehtoja hintojen suhteen. Muista kuitenkin, että laadukas puutarhajyrsin voi olla pitkäaikainen investointi, joka säästää aikaa ja vaivaa pitkällä aikavälillä.

Uusimmat

Suositut