Paras pieni taskulamppu – Vertailussa 5 pientä taskulamppua

Paras pieni taskulamppu vertailu

Paras pieni taskulamppu on yksi niistä monikäyttöisistä välineistä, jotka voivat pelastaa päivän monissa tilanteissa. Pienen taskulampun kompakti koko tekee siitä erityisen kätevän, sillä se mahtuu helposti taskuun, laukkuun tai vaikka avainnipun kylkeen.

Vertailemme viittä erilaista pientä taskulamppua, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Otimme vertailussa huomioon valotehon, akunkeston ja kantavuuden sekä tietysti koon.

Vertailussa pienet taskulamput:

 1. Olight Baton 3, 1200 lm – Paras pieni taskulamppu.
 2. Nitecore TIKI LE, 300 lm – Hyvä pieni taskulamppu.
 3. Ledlenser P5R Core, 500 lm – Tehokas pieni taskulamppu.
 4. Olight i3E, 90 lm – Pieni taskulamppu avaimenperään.
 5. Olight i1R-II, 150 lm – Ladattava pieni taskulamppu.

1. Paras pieni taskulamppu: Olight Baton 3, 1200 lm

Paras pieni taskulamppu

Olight Baton 3 on paras pieni taskulamppu, joka yhdistää hämmästyttävän tehoisuuden ja kompaktin suunnittelun. Tämä 1200 lumenin valaisin, jonka valokeila ulottuu jopa 166 metriin, edustaa huipputeknologiaa taskulamppujen saralla. Sen pituus on vain 63 mm, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin arkipäivän seikkailuihin ja hätätilanteisiin.

Lampun tekniset tiedot:

 • Valovoima: 1200 lumenia, joka tarjoaa kirkkaan ja laajan valokeilan.
 • Monipuoliset toimintatilat: Neljä eri tehotasoa, moonlight-tila sekä strobo-toiminto, jotka takaavat käyttäjälle joustavuuden erilaisissa ympäristöissä.
 • Koko ja kannettavuus: Vain 63 mm pitkä, mahtuu helposti taskuun tai reppuun. Erinomainen valinta retkeilyyn, vaellukseen tai jokapäiväiseen käyttöön.
 • Mitat ja paino: Kompakti koko (63 x 21 mm) ja keveys (53 g akun kanssa) tekevät siitä huomaamattoman matkakumppanin.

Tämä taskulamppu soveltuu erinomaisesti ulkoiluun, retkeilyyn, ja turvallisuuden parantamiseen pimeissä olosuhteissa. Sen monipuoliset toimintatilat tarjoavat valon lähteen kaikkiin tarpeisiin, olipa kyseessä yöaikainen vaellus, sähkökatko kotona, tai hätävalaistuksen tarve.

Olight Baton 3 on täydellinen valinta kenelle tahansa, joka arvostaa laadukasta, luotettavaa ja monipuolista valonlähdettä kompaktissa muodossa. Sen edistyksellinen suunnittelu ja tehokkuus tekevät siitä välttämättömän varusteen jokapäiväiseen käyttöön ja erityistilanteisiin.

2. Hyvä pieni taskulamppu: Nitecore TIKI LE, 300 lm

Hyvä pieni taskulamppu

Nitecore TIKI LE on erinomainen esimerkki siitä, kuinka moderni teknologia mahdollistaa voimakkaan valotehon pienen koonsa ansiosta. Tämä ladattava MINI-lamppu on suunniteltu käytännöllisyyttä ja tehokkuutta silmällä pitäen, tarjoten jopa 300 lumenin valotehon kompaktissa muodossa. Sen pituus on ainoastaan 55 mm ja paino kevyt 10.5 g, mikä tekee siitä täydellisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön.

Lampun ominaisuudet

 • Valoteho: Loistava 300 lumenin valovoima, joka valaisee tehokkaasti pimeässä.
 • Koko: Pikkusormen mittainen (55 mm) ja vain 10.5 g painava, TIKI LE on äärimmäisen kannettava ja käytännöllinen.
 • Kantama: Valon kantama ulottuu 71 metriin, ja yhdistelmävalokeila tarjoaa sekä laajaa että fokusoitua valoa.
 • Voimakkuus: 1260 candela (cd) valon voimakkuus takaa kirkkaan ja kauaskantoisen valon.
 • Kestävyys: Maksimissaan 40 tunnin paloaika takaa pitkäkestoisen valonlähteen.

Nitecore TIKI LE on monipuolinen työkalu, joka sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön, retkeilyyn, lenkkeilyyn tai vaikkapa avainnipun vakituiseksi lisävarusteeksi. Sen keveys ja pieni koko tekevät siitä huomaamattoman, mutta samalla voimakkaan ja luotettavan valonlähteen kaikissa tilanteissa.

Jos etsit pientä, mutta tehokasta taskulamppua, Nitecore TIKI LE on ihanteellinen valinta. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä minimaalisesta koosta ja maksimaalisesta tehokkuudesta tekee siitä erinomaisen kumppanin niin arjen haasteissa kuin seikkailuissakin. Tämä lamppu todistaa, että hyvät asiat todella tulevat pienissä paketeissa.

3. Tehokas pieni taskulamppu: Ledlenser P5R Core, 500 lm

Tehokas pieni taskulamppu

Etsitkö taskulamppua, joka yhdistää tehokkuuden ja kätevyyden? Ledlenser P5R Core on vastaus tarpeisiisi. Tämä kompakti 500 lumenin taskulamppu tarjoaa erinomaisen valotehon ja monipuolisuuden.

Valaisimessa on säädettävä valokeila, joka mahdollistaa valaisun tarkan säätämisen tarpeidesi mukaan. Voit valita neljä eri tehotilaa: 500 lumenia Boost-tilassa, 350 lumenia, 130 lumenia ja 15 lumenia. Riippumatta siitä, tarvitsetko voimakasta valoa tai pidempää käyttöaikaa, P5R Core tarjoaa vaihtoehdot.

Tämä taskulamppu on myös erittäin kätevä, sillä se on varustettu magneettisella USB-lataustoiminnolla. Voit ladata sen helposti ilman tarvetta vaihtaa paristoja. Sisältyy myös latausjohto, joten olet aina valmis valaisemaan ympäristöäsi.

Painoltaan kevyt ja helposti kannettava, P5R Core on täydellinen kumppani ulkoiluun, retkeilyyn tai vaikka hätätilanteisiin. Sen 750 mAh Li-ion-akku takaa luotettavan käyttöajan, ja 106 gramman paino (sisältäen akun) tekee siitä erittäin kätevän kuljettaa mukana.

Kokoaan suurempi, Ledlenser P5R Core on täydellinen valinta valaisimeksi, joka vastaa tarpeisiisi vaativissakin olosuhteissa. Luota tähän tehokkaaseen ja kompaktiin taskulamppuun, joka valaisee tien eteenpäin.

4. Pieni taskulamppu avaimenperään: Olight i3E, 90 lm

Pieni taskulamppu avaimenperään

Kompakti koko, suunnattoman suuri suorituskyky. Olight i3E avaimenperätaskulamppu yllättää tehollaan ja pienellä koollaan. Tämä on valaisin, joka sopii täydellisesti avaimenperääsi, mutta sen valoteho tekee siitä paljon suuremman kuin miltä se näyttää.

Olight i3E:n mitat ovat vertaansa vailla: vain 14×60 mm ja paino pariston kanssa on ainoastaan 19,4 grammaa. Tämä tekee siitä yhden markkinoiden pienimmistä avaimenperätaskulampuista. Mutta älä anna koon hämätä itseäsi, sillä sen suorituskyky on häikäisevä.

Valaisimen sydän on Philips Luxeon TX LED, joka tarjoaa kirkkaan ja tasaisen valokeilan. Sen avulla valaise helposti pimeät nurkat ja löydä avaimet helpommin kuin koskaan ennen.

Olight i3E toimii joko yhdellä AAA-paristolla (sisältyy pakettiin) tai voit valita käyttää ladattavaa NiMH AAA-paristoa (ei sisälly pakettiin) ympäristön säästämiseksi.

Valaisimen runko on valmistettu kestävästä alumiinista ja se on viimeistelty mustalla värillä, joka antaa sille tyylikkään ja modernin ulkonäön.

Vaikka Olight i3E on pieni, se on täynnä voimaa ja käytännöllisyyttä. Olipa tarkoituksenasi valaista pimeitä käytäviä, avata lukkoja tai etsiä jotain pimeässä, tämä taskulamppu on aina valmiina. Pidä se mukana avaimenperässäsi ja anna sen valon loistaa tielläsi. Olight i3E – suuri suorituskyky pieneen pakettiin kääritynä.

5. Ladattava pieni taskulamppu: Olight i1R-II, 150 lm

Ladattava pieni taskulamppu

Etsitkö täydellistä valaisinta avainnipullesi? Olight i1R-II on kaikki mitä tarvitset ja enemmän! Tämä pieni ihme on suunniteltu olemaan täydellinen kumppani, joka mahtuu helposti taskuusi tai avainnippuusi, mutta tarjoaa samalla uskomattoman valotehon ja käyttömukavuuden.

Olight i1R-II on huikaisevan kevyt ja kompakti. Se on ohuempi kuin pikkusormi, lyhyempi kuin AAA-paristo ja painaa vain uskomattomat 13 grammaa. Tämä tekee siitä yhden markkinoiden keveimmistä ja kätevimmistä valaisimista. Et edes huomaa sen olemassaoloa, kunnes tarvitset voimakasta valoa.

Valaisimen ytimessä on Chip Scale Packaging LED, joka tarjoaa 150 lumenin kirkkauden ja tasaisen valokeilan. Voit luottaa siihen, että i1R-II valaisee tiellesi pimeässä ja auttaa sinua löytämään etsimäsi.

Olight i1R-II on myös erittäin kätevä, sillä se on ladattava Micro-USB-liitännän avulla. Ei tarvetta paristoille tai jatkuvasti vaihtuville virtalähteille. Sisäänrakennettu 70 mAh:n li-ion-akku tarjoaa pitkän käyttöajan ja varmistaa, että olet aina valmiina valaisemaan pimeyden.

Valaisimen runko on valmistettu kestävästä alumiinista ja viimeistelty tyylikkäällä mustalla värillä. Se kestää kovaa käyttöä ja näyttää samalla tyylikkäältä.

Oli tarkoituksesi valaista avaimenreikä, lukea pimeässä tai vain lisätä turvallisuutta pimeillä kaduilla, Olight i1R-II on täydellinen valinta. Pidä se aina mukanasi ja anna sen valon loistaa tielläsi. Olight i1R-II – tehokas valaisin, joka mahtuu helposti avainnippuusi ja tekee elämästäsi valoisampaa.

Miten valita paras pieni taskulamppu?

Taskulampun valinta saattaa tuntua yksinkertaiselta tehtävältä, mutta kun tarjolla on monia eri vaihtoehtoja, pienet yksityiskohdat voivat tehdä suuren eron. Erityisesti pienet taskulamput ovat tulleet suosituiksi niiden kompaktin koon ja kätevyyden ansiosta. Ne mahtuvat helposti taskuun, laukkuun tai jopa avainnippuun, ja tarjoavat silti riittävän valotehon moniin tilanteisiin. Joten, mitä sinun tulisi harkita valitessasi parasta pientä taskulamppua?

Valoteho

Pienet taskulamput voivat tarjota erilaisia valotehoja, joten mieti, mihin tarkoituksiin tarvitset lamppua. Jos tarvitset sitä lähivalaistukseen, kuten lukemiseen tai avaimenreiän valaisemiseen, pienempi valoteho saattaa riittää. Toisaalta, jos tarvitset valaisinta ulkoiluun tai hätätilanteisiin, suurempi valoteho voi olla tarpeen. Valoteho ilmoitetaan yleensä lumenina (lm), joten vertaile eri lamppujen lumen-määriä ennen ostopäätöstä.

Koko ja paino

Pienen taskulampun suurin etu on sen kompakti koko ja keveys. Ne on suunniteltu olemaan helposti kannettavia, joten mieti, kuinka pieni ja kevyt lamppu tarvitset. Jotkut pienet taskulamput ovat niin pieniä, että ne mahtuvat avainnipun yhteyteen, kun taas toiset voivat olla hieman suurempia ja tarjota enemmän valotehoa. Pohdi, mihin aiot kantaa lamppua ja valitse sen koko ja paino sen mukaan. Lue myös paras taskulamppu vertailu, jos haussa on normaalikokoinen ja tehokas lamppu.

Akun käyttöikä ja lataus

Pienet taskulamput voivat käyttää erilaisia akkutyyppiä. Jotkut käyttävät tavallisia AAA-paristoja, kun taas toisissa on ladattavat akut. Ladattavat akut voivat olla käteviä, koska niihin ei tarvitse ostaa jatkuvasti uusia paristoja. Ne voidaan ladata uudelleen, mikä säästää sekä rahaa että ympäristöä. Tarkista myös akun käyttöikä ja kuinka kauan lamppu kestää yhdellä latauksella tai paristolla.

Valokeilan tyyppi

Taskulampuissa voi olla erilaisia valokeilan tyyppejä, kuten kohdevalo, laaja valokeila tai näiden yhdistelmä. Kohdevalo soveltuu parhaiten kaukana olevien kohteiden valaisemiseen, kun taas laaja valokeila valaisee suuremman alueen lähelläsi. Valitse valokeilatyyppi sen perusteella, mihin tarkoituksiin aiot käyttää taskulamppua.

Kestävyys ja materiaalit

Pienet taskulamput joutuvat usein kovalle koetukselle, joten niiden kestävyys on tärkeä tekijä. Tutki, millaisia materiaaleja lamppu on valmistettu ja onko se suojattu kosteudelta ja iskuilta. Luotettava ja kestävä taskulamppu kestää paremmin aikaa ja käyttöä.

Lisäominaisuudet

Joissain pienissä taskulampuissa voi olla lisäominaisuuksia, kuten erilaisia valoteho-asetuksia, strobovalo, punainen valo tai magneetti kiinnittämistä varten. Mieti, tarvitsetko näitä ominaisuuksia ja kuinka ne voivat parantaa taskulampun käyttökokemusta.

Parhaan pienen taskulampun valitseminen voi olla haastavaa, mutta oikean valinnan avulla voit varmistaa, että sinulla on aina luotettava valonlähde mukanasi kaikissa tilanteissa.

Pieni taskulamppu kokemuksia

Taskulamppu on yksi niistä arjen apuvälineistä, jotka voivat osoittautua yllättävän hyödyllisiksi monissa tilanteissa. Pienen taskulampun kätevyys ja kompakti koko tekevät siitä täydellisen kumppanin matkalle, retkelle, tai vaikka vain auton hanskalokeroon. Jari, Petri ja Nina kertovat omista kokemuksistaan pienien taskulamppujen parissa ja jakavat ajatuksiaan niiden hyödyllisyydestä.

Jari on intohimoinen retkeilijä ja ulkoilmaihminen, ja hän ei lähde koskaan retkelle ilman pientä taskulamppuaan. ”Olen omistanut monia erilaisia taskulamppuja vuosien varrella, mutta pieni koko ja suuri valoteho tekevät niistä ylivoimaisia”, Jari kertoo. ”Käytän taskulamppua pimeinä öinä teltassa liikkuessani tai kun etsin jotain retkivarusteita pimeässä. Sen kirkas valo auttaa minua näkemään selvästi ja lisää turvallisuuden tunnetta.”

Jari kertoo myös arvostavansa pienen taskulampun helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta. ”Nämä pienet valaisimet ovat yksinkertaisia käyttää, ja kun ne ovat ladattavia, niiden akku kestää yleensä pitkään. Se tarkoittaa, että voin luottaa niihin myös pitkillä vaelluksilla”, hän sanoo. ”Koko ja paino ovat myös tärkeitä, koska jokainen ylimääräinen gramma kannettavassa varusteessa voi tuntua raskaalta. Pieni taskulamppu on kevyt ja mahtuu helposti taskuun.”

Petri on autokorjaamoalan ammattilainen, ja hänellä on aina mukanaan pieni taskulamppu työkalupakissaan. ”Olen yllättynyt siitä, kuinka usein tarvitsen taskulampun työskennellessäni autojen parissa”, Petri sanoo. ”Se auttaa minua näkemään moottoritilan syvyyksiin, tutkimaan sähkökaapeleita ja tarkastamaan pieniä yksityiskohtia. Ilman sitä olisin joutunut turvautumaan suurempiin ja kömpelömpiin valaisimiin, mutta pieni taskulamppu tekee työskentelystäni paljon helpompaa.”

Petri korostaa myös pienien taskulamppujen monipuolisuutta. ”Niissä on usein erilaisia valoteho-asetuksia, joten voin säätää valotehoa tarpeen mukaan”, hän sanoo. ”Joissakin malleissa on myös magneetti, joka auttaa kiinnittämään ne metallipinnoille, mikä on erittäin kätevää työssäni.”

Nina on kaupunkiasujatar, mutta hän kokee silti, että pieni taskulamppu on arjen pelastaja. ”Olen joutunut käyttämään taskulamppuani lukuisissa tilanteissa, joissa sähkökatko tai pimeys yllättävät”, Nina kertoo. ”Se on auttanut minua etsimään kynttilöitä, avaamaan lukkoja ja liikkumaan turvallisesti kodissani. Pienen taskulampun ansiosta voin selviytyä pimeästä ilman ongelmia.”

Nina korostaa myös pienen taskulampun helppoutta ja käytännöllisyyttä. ”Sen voi pitää avainnipussa tai laukussa, ja se on aina saatavilla tarpeen tullen”, hän sanoo. ”Kun olen ulkona pimeällä, taskulamppu tuo lisäturvallisuuden tunnetta ja auttaa minua näkemään jalkojeni eteen.”

Kokemusten perusteella näyttää siltä, että pieni taskulamppu voi olla arjen sankari monissa erilaisissa tilanteissa. Jari, Petri ja Nina ovat kaikki vakuuttuneita niiden käytännöllisyydestä, kompaktista koosta ja monipuolisista ominaisuuksista. Olipa kyseessä sitten retkeily, autojen korjaaminen tai kodin pimeiden nurkkien valaisu, pieni taskulamppu voi olla uskollinen kumppani, joka auttaa sinua selviytymään pimeydestä.

Uusimmat

Suositut